2011. május 13. péntek

máj. 13
0:12
Spanyolország: a Rayo Vallecano még nem csatlakozott a feljutó Betishez (She)
A Rayo Vallecano 2–1-re kikapott az Elchétől a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 38. fordulójában, és még nem csatlakozott a már biztosan feljutó Betishez. Már az Elche elleni meccs előtti pillanatokban eldőlt, hogy a Rayo még nem juthat fel ma, mivel a Granada nyert a Huesca ellen.
máj. 13
0:16
Tenisz: Djokovics tovább szárnyal, ezúttal Wawrinkát verte meg (She)
A szerb Novak Djokovics továbbra is megállíthatatlan: a második helyen kiemelt játékos két játszmában győzött a svájci Stanislas Wawrinka ellen, és sorozatban a 34. mérkőzését nyerte meg idén.
máj. 13
0:48
Videó: Magunkra húztuk az oroszokat, ez volt a nagy hiba - Spezza (She)
A szlovákiai jégkorong-világbajnokság negyeddöntőjében Oroszország 2–1-re legyőzte Kanadát. Az észak-amerikaiak játékosa, Jason Spezza a mérkőzés végén az NSO Tv-nek elmondta, kemény meccset játszottak, de mivel sokat hibáztak elkerülhetetlen volt a vereségük.
máj. 13
6:12
Tarlós: Nincs esély 1100 új busz megvételére (Infostart)
A főváros elsősorban a kötöttpályás közlekedés fejlesztését támogatja - mondta a főpolgármester az InfoRádió Aréna című műsorában. Tarlós István hozzátette, ez nem jelenti a buszközlekedés megszüntetését, de 1100 új busz megvásárlására nincs esély.
máj. 13
6:48
Mezey búcsúzik (Behaviour)
Több ezer szurkoló ünnepelte éjszakába nyúlóan Székesfehérvár belvárosában a története első bajnoki címét a Kaposvár elleni 3-1-es sikerrel bebiztosító Videoton labdarúgóit. A hangulatot az sem befolyásolta, hogy a csapat vezetőedzője, Mezey György a szezon végén elhagyja a csapatot.
máj. 13
6:50
A nap embere: Mezey György (Behaviour)
Történetében először lett bajnok a Videoton labdarúgócsapata, Mezey György vezetésével. A 70 éves tréner húsz évvel a Honvéd aranyérme után ért ismét első helyre.
máj. 13
7:06
NHL: hiába a nagy feltámadás, búcsúzott a Detroit Red Wings (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában a Detroit Red Wings az első három elveszített meccs után zsinórban háromszor is legyőzte a  San Jose Sharksot, ám a mindent eldöntő hetedik meccsen a Cápák Devin Setoguchi és Dan Boyle vezetésével 3–2-re nyertek, így bejutottak a Nyugati főcsoport döntőjébe.
máj. 13
7:06
Beteljesült Vidi-álom (Behaviour)
A Videoton hazai pályán 3-1-re nyert a Kaposvár ellen a labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában, aminek köszönhetően megszerezte története első aranyérmét, miután két körrel a vége előtt behozhatatlan, nyolc pont előnnyel vezet a Paks előtt.
máj. 13
7:08
Óceánia Blatter mellett (Behaviour)
Óceánia Joseph Blattert támogatja a katari Mohamed Bin Hammammal, az ázsiai konföderáció (AFC) vezetőjével szemben a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) június 1-jei elnökválasztásán.
máj. 13
7:10
Arn Grétának nyolc (Behaviour)
Úgy tűnik, azonnal volt jelentkező, hogy betöltse a súlyos sérüléssel bajlódó, így akár a pályafutásának befejezésén is gondolkodó Szávay Ágnes helyét a magyar női teniszben. A 32 éves Arn Gréta idén parádés teljesítményt nyújt - tornát nyert, bekerült a legjobb ötvenbe a világranglistán -, és a római viadalon már a legjobb nyolc között jár.
máj. 13
7:12
Neuer 18 millió euróért a Bayerné? (Behaviour)
A Kicker magazin értesülése szerint Manuel Neuer, a Schalke 04 labdarúgócsapatának kapusa 18 millió euróért szerződött a Bayern Münchenhez.
máj. 13
7:24
NBA: Boozer és Rose elintézte - továbbjutott a Chicago Bulls (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), a Keleti főcsoport elődöntőjében a Chicago negyedszer is legyőzte az Atlantát, így továbbjutott, és készülhet a Miami elleni keleti fináléra. A Bulls vezére ezúttal a 23 pontos Carlos Boozer volt, de Derrick Rose sem sokkal maradt el tőle, ő 19 pontig jutott.
máj. 13
7:26
Haladás: a Milanhoz tartó Tamás Krisztián ügyében is megállapodtak (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Simon Ádám a Haladás labdarúgócsapatától az olasz Palermóhoz szerződik, de a Nemzeti Sport információi szerint tegnap az is eldőlt, hogy a klub utánpótlás-képző központjától, az Illés Akadémiától az AC Milanhoz szerződik a 16 éves, több poszton is bevethető Tamás Krisztián.
máj. 13
8:00
Kerékpár: csak a befutót veszélyeztetheti vasárnap az Etna kitörése (She)
A Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny vasárnapi, 9. szakaszát nem, csak annak befutóját veszélyezteti a világ egyik leghíresebb vulkánja, az Etna, amely ismét aktívvá vált.
máj. 13
8:18
Giro d'Italia: a befutó lehet veszélyben vasárnap az Etna kitörése miatt (She)
A Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny vasárnapi, 9. szakaszát nem, csak annak befutóját veszélyezteti a világ egyik leghíresebb vulkánja, az Etna, amely ismét aktívvá vált.
máj. 13
8:36
Libertadores-kupa: a Vélez Sarsfield fél lábbal már az elődöntőben (She)
Karnyújtásnyira került a Vélez Sarsfield a Libertadores-kupa elődöntőjétől, miután a negyeddöntő első felvonásán hazai pályán 3–0-ra legyőzte a paraguayi Libertadot. A másik paragayi negyeddöntős, a Cerro Porteno jobban járt idegenben, a mexikói Jaguares otthonában elért 1–1 után bízhat a továbbjutásban.
máj. 13
8:38
Jégkorong: A több éles meccs erősebbé tesz minket - Ladányi (She)
Csütörtökön hivatalosan is bejelentették: az illetékesek megszavazták a világbajnokságok lebonyolítási rendszerének új formáját, így a magyar jégkorong-válogatottnak a divízió 1 A-csoportjában jóval keményebb riválisok ellen kellene kivívnia a feljutást, mint eddig. Ladányi Balázs szerint a több éles meccstől erősebb lesz a nemzeti csapat.
máj. 13
8:54
Videó: Tomiszlav Szivics ezt biztosan nem gondolta volna - Lipcsei (She)
Lipcsei Betta a blogjában női szemmel tekint a labdarúgó NB I és a focivilág egyéb történéseire. Mostani bejegyzésében a Videoton bajnoki címéről, Tomiszlav Szivics mérgéről, a negatív meglepetést okozó MTK-ról, a bajnokság egészéről és a leginkább családbarát stadion cím hajrájáról is beszél.
máj. 13
8:54
A Bozsik Programmal négy év alatt megduplázzuk a fiatal labdarúgók számát - Nyilasi Tibor (Agroinform)
Az MLSZ sportigazgatója szerint négy év alatt a kétszeresére nő a 18 éven aluli labdarúgók száma.
máj. 13
8:56
Újpest: Lázár azért vállalta a büntetőt, mert tudta, hogy nem hibázik (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest támadója, Lázár Bence az ujpestfc.hu-nak adott interjúban elmondta, hogy a Kecskemét elleni 2–1-re megnyert hazai bajnokin megítélt büntetőnél érezte, hogy nem hibázik, ezért merte elvállalni azt.
máj. 13
9:12
Újpest: Lázár azért vállalta a büntetőt, mert tudta, nem hibázik (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest támadója, Lázár Bence az ujpestfc.hu-nak adott interjúban elmondta, hogy a Kecskemét elleni 2–1-re megnyert hazai bajnokin megítélt büntetőnél érezte, hogy nem hibázik, ezért merte elvállalni azt.
máj. 13
9:12
Djokovics megállíthatatlan, Arn délben kezd (Agroinform)
A második helyen kiemelt teniszező könnyedén győzte le a svájci Stanislas Wawrinkát a római salakpályás torna férfi versenyén.
máj. 13
9:14
KTE: Szivicset annyira megviselte a szerdai meccs, hogy kórházba került (She)
Az idegességtől az egekbe szökött a vérnyomása: Tomiszlav Szivics az Újpesttől elszenvedett 2–1-es bajnoki vereség után a kórházban kötött ki. A KTE szerb trénere a játékvezetőket okolta a vereségért – az orvosok a rosszullét miatt viszont kivizsgálást rendeltek el a szakembernek.
máj. 13
9:14
Az Etna veszélyezteti a 9. szakasz befutóját (Agroinform)
Az országúti kerékpáros körverseny vasárnapi, 9. szakaszát nem, csak annak befutóját veszélyezteti az Etna, amely aktívvá vált.
máj. 13
9:16
Vasas: Komjáti új játékrendszert alkalmaz a Paks ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas vezetőedzője, Komjáti András a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, a pénteki, Paks elleni bajnokin új játékrendszert alkalmaz, és számít a fiatalokra is.
máj. 13
9:30
Kecskemét: már az El-re készülnek, a Széktói Stadionban játszhatnak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Ereco története során először jutott ki a nemzetközi porondra, miután az MK-döntőbeli ellenfél, a Videoton bajnoki címet szerzett, így a Bajnokok Ligájában indulhat, a kecskeméti gárda pedig az Európa-ligában próbálhat szerencsét.
máj. 13
9:30
Keleti döntős a Chicago (Agroinform)
Az alapszakaszgyőztes Bulls rendkívül magabiztosan, 93-73-ra győzött az Atlanta Hawks otthonában.
máj. 13
9:32
Öt pályázó a 2017-es Universiadékra (Agroinform)
Idén novemberben döntenek a 2017-es Universiadék helyszínéről, összesen öt város pályázik a rendezésre.
máj. 13
9:34
Nem sikerült a bravúr a Detroitnak, továbbjutott a San Jose (Agroinform)
A San Jose Sharks a mindent eldöntő hetedik mérkőzésen 3-2-re legyőzte a Detroit Red Wings együttesét az NHL-ben.
máj. 13
9:48
Janics Natasa: "Kemény munkát végzek most is" (Infostart)
Egyelőre csak a londoni olimpiáig tervez Janics Natasa. A Szeged kajakozója még edz, de a hazai rendezésű világbajnokságot kihagyja, hiszen egy hónappal későbbre várja első gyermekét.
máj. 13
9:48
KTE: már az El-re készülnek, a Széktói Stadionban játszhatnak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Ereco története során először jutott ki a nemzetközi porondra, miután az MK-döntőbeli ellenfél, a Videoton bajnoki címet szerzett, így a Bajnokok Ligájában indulhat, a kecskeméti gárda pedig az Európa-ligában próbálhat szerencsét.
máj. 13
9:48
A fizetős TV megölné a Forma-1-et (Agroinform)
Bernie Ecclestone szerint a Forma-1-es sorozat halálát jelentené, ha a versenyeket csak fizetős televízión keresztül lehetne nézni.
máj. 13
10:06
Golf: Woods térde nem bírta Floridában, veszélyben a pályafutása (She)
Tiger Woods sérülés miatt visszalépett a The Players Championship elnevezésű floridai golftornáról, miután a kilencedik lyuknál a második ütésénél annyira megfájdult a térde, hogy nem tudta tovább vállalni a játékot.
máj. 13
10:08
Asztalitenisz: hetedik olimpiájára készül a 41 éves belga klasszis (She)
Rotterdami világbajnoki szereplésének, illetve néhány ellenfele vártnál gyengébb teljesítményének köszönhetően biztosította helyét a jövő évi londoni játékokon Jean-Michel Saive, aki így hetedik olimpiájára készülhet.
máj. 13
10:10
Újpest: Rajczival és Barczival tárgyalnának, Jhonnes távozik (She)
Kovács Zoltán, az élvonalbeli Újpest labdarúgócsapatának sportigazgatója a klub hivatalos honlapjának adott interjúban a várható távozók és érkezőkről beszélt. Többek közt beszélt Rajczi Péterről és Barczi Dávidról, valamint elmondta, a Győrtől kölcsönvett Jarmo Ahjuperát végleg szerződtetnék.
máj. 13
10:24
Újpest: Rajczival és Barczival tárgyalnának, Jhonnes távozik (She)
Kovács Zoltán, az élvonalbeli Újpest labdarúgócsapatának sportigazgatója a klub hivatalos honlapjának adott interjúban a várható nyári távozókról és érkezőkről beszélt. Többek közt szót ejtett Rajczi Péterről és Barczi Dávidról, valamint elmondta, a Győrtől kölcsönvett Jarmo Ahjuperáért újabb ajánlatot tesznek.
máj. 13
10:42
Formula-1: Barrichello távozásával fenyegeti a Williams-istállót (She)
Rubens Barrichello azzal fenyegeti a Williams-istállót, hogy ha nem tud javítani eddigi idei teljesítményén, a szezon végén elhagyja a gárdát.
máj. 13
10:44
Birkózás: Bácsi Péter jövő szombaton a világválogatottban szerepel (She)
Bácsi Péter meghívást kapott a kötöttfogású birkózó világválogatottba, amely jövő szombaton Chicagóban csap össze az amerikai nemzeti csapattal.
máj. 13
11:00
Lósport: Angliában is Andreas Suboric ül majd Overdose nyergében (She)
Overdose tulajdonosa, Mikóczy Zoltán bejelentette: véglegesen eldőlt, hogy a német Andreas Suboric lovagolja Overdose-t jövő szombaton Temple Stakesben, kettejüknek ez lesz a hatodik közös versenyük.
máj. 13
11:00
Nem kérdés, hogy maradok - Buzsáky Ákos (Agroinform)
A Queens Park Rangers középpályásának szándékában áll kitölteni szerződését a Premier League-be jutott klubnál.
máj. 13
11:02
MU: Hernándeznek kétszeres fizetést érhet a sikeres szezon (She)
A Mirror értesülései szerint a Manchester United hajlandó a duplájára emelni Javier Hernández fizetését az idényben mutatott jó teljesítménye miatt.
máj. 13
11:18
Kézilabda: Veszprémből nyolcan utaztak el a katari klubcsapat-vb-re (She)
A bajnok MKB Veszprémből pénteken délelőtt nyolcan keltek útra Katarba a férfi kézilabda klubcsapat-vb-re. A szombaton kezdődő ötnapos, nyolccsapatos tornán a katari al-Szaad együttesében Perics, Gulyás, Vujin, Sulic, Eklemovics, Terzic, Pérez és Iváncsik Gergő szerepel majd.
máj. 13
11:18
Merre tovább, Videoton? (Agroinform)
Sokadik nekifutásra végre élt a lehetőséggel a Videoton labdarúgó-csapata és története során először megnyerte a magyar bajnokságot.
máj. 13
11:36
"Tökéletes párost alkotunk Overdose-zal" (Infostart)
A jövő szombati Temple Stakes-en ismét a német Andreas Suborics lesz Overdose lovasa.
máj. 13
11:54
Lósport: Angliában is Andreas Suborics ül majd Overdose nyergében (She)
Overdose tulajdonosa, Mikóczy Zoltán bejelentette: véglegesen eldőlt, hogy Andreas Suborics lovagolja Overdose-t jövő szombaton Temple Stakesben, kettejüknek ez lesz a hatodik közös versenyük.
máj. 13
11:54
Tamás Krisztián az AC Milan csapatánál folytatja (Agroinform)
A Haladás ifjú focistája a következő szezont már az olasz bajnoknál kezdi meg.
máj. 13
11:56
Osasuna: a vezetők tárgyalni fognak a több lehetőségre vágyó Vadóczcal (She)
A katartikus vasárnapi élmény (0–1-ről 3–1 Zaragozában, csereként beállva két gól előkészítése) után szerdán késő este is elégedett lehet Vadócz Krisztián. Az Osasuna 25 éves labdarúgója végigjátszotta a Sevilla elleni hazai bajnokit, amelyet 0–2-es első félidő után 3–2-re nyertek meg a pamplonaiak. A középpályás a Nemzeti Sport kérdésére értékelte az elmúlt napokat, válaszolt a jövőjét…
máj. 13
11:58
Barcelona: Eto’o is részt vett a bajnoki címet ünneplő vacsorán (She)
Csütörtök este Barcelonában rendezték meg a Bajnokok Vacsoráját, amelyen a 2010–2011-es spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság győztese, az FC Barcelona játékosai és szakmai stábja együtt ünnepelte a klub 21. elsőségét a ligában. A rendezvényen Samuel Eto'o, az olasz Internazionale futballistája is részt vett.
máj. 13
12:00
Póker: Lendvai Tamás 3. helye 147 millió forintot ért Madridban (She)
Fantasztikus eredményt ért el Lendvai Tamás a PokerStars European Poker Tour (EPT) Grand Final főversenyén: a magyar zsugás a 3. helyen végzett, amivel 550.000 eurót, vagyis 147 millió forintot nyert!
máj. 13
12:12
Arsenal: Wenger ismét a Lorient-ból igazolna, ezúttal nem védőt (She)
A Mirror értesülései szerint Arsene Wenger, az angol élvonalbeli Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere szerződtetné a francia elsőosztályú Lorient két játékosát.

Keresés