2011. május 15. vasárnap

máj. 15
0:12
Küzdősport: a román óriás simán nyert, de a marokkói botrányhős is (She)
Az It is showtime nevű szervezet által Lyonban rendezett K-1 versenyen a román Daniel Ghita technikai K.O-val győzte le Fikri Amezianét, míg az este főmérkőzésén az egy év után visszatérő Badr Harinak másfél percre votl szüksége, hogy padlóra küldje ellenfelét, Gregory Tonyt.
máj. 15
0:30
K-1: a román óriás simán nyert Lyonban, de a marokkói botrányhős is (She)
Az It is showtime nevű szervezet által Lyonban rendezett K-1 versenyen a román Daniel Ghita technikai K.O-val győzte le Fikri Amezianét, míg az este főmérkőzésén az egy év után visszatérő Badr Harinak másfél percre votl szüksége, hogy padlóra küldje ellenfelét, Gregory Tonyt.
máj. 15
0:30
Extázisban játszottunk - Kiss Gergely (Agroinform)
Kiss Gergely és Kis Gábor, a Vasas illetve az Eger vízilabdázói a 63.hu kamerája előtt értékelték a bajnoki döntőjének első felvonását.
máj. 15
0:48
Én úgy gondolom, hogy meglesz a bajnoki cím - Gerendás György (Agroinform)
Gerendás György, az Eger vezetőedzője és Földi László, a Vasas mestere értékelte a vízilabda ob I döntőjének első mérkőzését.
máj. 15
1:06
Juhász és Tőzsér is gólt szerzett, de csak utóbbi örülhetett (Agroinform)
A Genk holtversenyben első helyen áll a Standard Liége-zsel a rájátszásban, az Anderlecht már nem lehet ezüstérmes.
máj. 15
6:48
Tenisz: Venus Williams bejelentette, nem indul a Roland Garroson (She)
Sérülése miatt hivatalosan is visszalépett Venus Williams a május 22. és június 5. között sorra kerülő francia nemzetközi teniszbajnokságtól.
máj. 15
7:06
NHL: a Lightning gyorsan elvette a Bruins pályaelőnyét a keleti döntőben (She)
A Tampa Bay Lightning nem húzta az időt: már az első harmadban kevesebb mint másfél perc alatt háromgólos előnyre tett szert, majd 5–2-re győzött a Bruins ellen Bostonban az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keleti döntőjének első mérkőzésén, így elvette a bostoniak pályaelőnyét.
máj. 15
7:24
Bolívia: a kétszeres világbajnok Ronaldo csúcsmagasságon golfozik (She)
La Pazban, a 3600 méteres csúcsmagasságon kialakított golfpályán játszik egy júliusi golfversenyen Ronaldo, a brazilok kétszeres világbajnok futballistája.
máj. 15
7:42
Profi ökölvívás: Andre Ward győzött Arthur Abraham ellen (She)
Az amerikai Andre Ward egyhangú pontozással győzött a német Arthur Abraham ellen a nagyközépsúlyú Szuper Hatok ökölvívótorna elődöntőjében magyar idő szerint vasárnap hajnalban Carsonban. Ward ezzel a sikerrel bejutott a fináléba, ahol az angol Carl Froch és a jamaicai Glen Johnson június 4-i összecsapásának győztesével találkozik majd.
máj. 15
7:42
Morgenstern versenyautóban is jó (Agroinform)
Az italgyáros Dietrich Mateschitz pénzéből újjáépült a legendás zeltwegi Forma-1-es pálya, ahol a hétvégi avatáson a síugró Thomas Morgenstern is autóba ült.
máj. 15
7:44
Ezúttal Sanghajban csillognak a gyémántok (Agroinform)
Vasárnap Sanghajban az idei atlétikai Gyémánt Liga-sorozat második állomását rendezik, ahol a hazaiak gátfutó olimpiai bajnoka, Liu Csiang lesz a figyelem középpontjában.
máj. 15
8:00
Inter: Córdoba, Sneijder, Sztankovics és Lúcio sem játszik a Napoli ellen (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionalét erősítő Iván Córdoba, Wesley Sneijder, Dejan Sztankovics és Lúcio sem utazott el a Napoli elleni bajnokira.
máj. 15
8:18
Tenisz: a Roland Garrosra készülő Arn visszalépett a brüsszeli tornától (She)
Visszalépett Arn Gréta a jövő heti brüsszeli WTA-tornától.
máj. 15
8:20
Férfi kézilabda: győzelemmel kezdtek a veszprémiek Katarban (She)
A katari Dohában, a nyolccsapatos férfi kézilabda klubcsapat-vb nyitányán szombaton győzelemmel (39–27) kezdett az öt napra kölcsönkapott veszprémi játékosokat (Marko Vujin 10 gól, Renato Sulic 6, Eklemovics Nikola 1) is felvonultató katari al-Szaad az ausztrál Southern Stars ellen.
máj. 15
8:36
PSV: Rutten sajnálja, hogy Dzsudzsák nem játszhat a szezonzárón (She)
Dzsudzsák Balázs eltiltás miatt nem léphet ma pályára a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság utolsó, 34. fordulójában a Groningen elleni idegenbeli meccsen. Az eindhoveniek vezetőedzője, Fred Rutten nem örül, de bízik benne, hogy a magyar szélső nélkül is lehet esély a második hely megszerzésére.
máj. 15
8:54
A Tampa nyerte a keleti döntő nyitányát (Agroinform)
A floridai alakulat az első harmadban alig másfél perc alatt három gólt szerzett, ezzel gyakorlatilag el is döntötte a találkozót.
máj. 15
9:12
Fulham: Gera ma játszhat, de Hughes kezd beletörődni a távozásába (She)
Bobby Zamora és Simon Davies játéka is kérdéses az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fulham mai, Birmingham elleni mérkőzésén, de a londoni csapatot irányító Mark Hughes elmondta, Gera Zoltán ismét bevethető.
máj. 15
9:14
Bayern München: Hoeness elismerte, megállapodtak Neuer átigazolásáról (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München elnöke, Uli Hoeness elmondta, már megállapodtak a Schalkéval Manuel Neuer átigazolásáról, de még nem írták alá a szerződést.
máj. 15
9:48
Videó: Öt gólnál is többel fogunk nyerni Alicantéban - Szucsánszki (She)
Vasárnap rendezik a női kézilabda KEK-döntő visszavágóját Alicantéban, ahová a Ferencváros ötgólos előnnyel érkezik. A magyar csapat irányító-átlövője, Szucsánszki Zita az NSO Tv-nek elmondta, a cél adva van, a hibákat kell csak kiküszöbölni, és így még ötnél több góllal is nyerhetnek.
máj. 15
9:50
Palermo: Delio Rossi szerint az elnök elszívja csapata energiáját (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermót a kupadöntőbe vezető Delio Rossi szerint Maurizio Zamparini elnök elszívja ő és csapata energiáját.
máj. 15
10:06
Lyon: Bastos akkor is szívesen igazolna a Juvéhoz, ha lemarad az El-ről (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lyont erősítő Michel Bastos úgy érzi, elérkezett az idő a váltásra, és szívesen szerződne a Juventusba.
máj. 15
10:06
Veretlenül zárta a bajnokságot a Porto (Agroinform)
André Villas-Boas már bajnok csapata az utolsó fordulóban a Marítimót verte 2-0-ra idegenben.
máj. 15
10:08
Labdarúgás: zöld-fehér derbi itthon, Nápolyban az Inter - mai program (She)
Eseménydús vasárnap előtt állnak az európai labdarúgó-topligák. Bár a bajnoki címek eldőltek, a kiesés elkerüléséért még nagy harcok folynak. Angliában a Wigan és a Birmingham City is otthon játszik – utóbbi a Gera Zoltán vezette Fulhamet fogadja –, míg Spanyolországban még a 11. helyen álló Osasuna (Vadócz Krisztián) sem nyugodhat meg teljesen, bár öt pont az előnyben van két fordulóval a vége…
máj. 15
10:08
Córdoba, Sneijder, Sztankovics és Lúcio sem utazott el Nápolyba (Agroinform)
A milánóianknál kulcsemberek fognak hiányozni a Napoli elleni derbin.
máj. 15
10:24
Videó: Tőzsér egy okos csel után, védhetetlenül lőtt a bal alsóba (She)
A belga labdarúgó-bajnokság rájátszásában a listavezető Genk 3–2-es genti sikerével fontos három pontot szerzett. A bajnoki címre esélyes csapat magyar középpályása, Tőzsér Dániel ismét góllal vette ki részét a győzelemből. Ezúttal csapata második gólját lőtte, miután megcsinált egy okos cselt, majd kilőtte a bal alsó sarkot.
máj. 15
10:24
Lass eltiltás, Leon és Canales Mourinho döntése miatt nem utazott Villarrealba (Agroinform)
Lassana Diarra eltiltott, Sami Khedira és Fernando Gago sérült, míg Pedro Leon és Sergio Canales edző döntés miatt nem utazott Villarrealba a királyiaktól.
máj. 15
10:26
Videó: Juhász Roland szerencsés gólja - most a labda találta fejbe (She)
Hiába talált be Juhász Roland a Standard Liege kapujába a belga labdarúgó-bajnokság rájátszásában, csapata, az Anderlecht 2–1-es vereséget szenvedett idegenben. A magyar válogatott védő egygólos hátrányban szerencsés találattal egyenlített, egy szöglet után ugyanis az ide-oda fejelt labda végül az ő fejére pattanva került a Standard kapujába.
máj. 15
10:28
Mazembe: kizárták a címvédőt az afrikai Bajnokok Ligájából (She)
Kizárták az Afrikai Bajnokok Ligájából a címvédő Mazembét, mert jogosulatlanul szerepeltetett egy játékost.
máj. 15
10:42
Férfi kosárlabda: a Debrecen hosszabbított finn edzőjével (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Factum Sport Debrecen új, kétéves szerződést kötött Mika Turunen vezetőedzővel.
máj. 15
10:44
Aquatlon: több mint 500 gyermek a százhalombattai országos döntőn (She)
Százhalombattán több mint félezer gyermek részvételével rendezték május 14-én az idén hatodik alkalommal kiírt NSI aquatlon országos döntőt. A négy korcsoportban, úszásban és futásban meghirdetett országos versenyben, a finálét megelőzően több mint ezren vettek részt.
máj. 15
11:00
Videó: Tőzsér okos csel után, védhetetlenül lőtt a bal alsóba (She)
A belga labdarúgó-bajnokság rájátszásában a listavezető Genk 3–2-es genti sikerével fontos három pontot szerzett. A bajnoki címre esélyes csapat magyar középpályása, Tőzsér Dániel ismét góllal vette ki részét a győzelemből. Ezúttal csapata második találatát szerezte, miután megcsinált egy okos cselt, majd kilőtte a bal alsó sarkot.
máj. 15
11:00
Beckham ismét megcsillogtatta védjegyét (Agroinform)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a Los Angeles Galaxy 4-1-re verte a Kansas Cityt. A találkozó negyedik gólját David Beckham szerezte, tökéletesen kivitelezett szabadrúgásból.
máj. 15
11:36
Uruguay: ismét összeáll a Forlán, Suárez, Cavani trió a németek ellen (She)
Ismét összeáll a 2010-es világbajnokságon szereplő Diego Forlán, Luis Suárez és Edinson Cavani alkotta támadótrió, miután mindhárom futballista meghívót kapott az uruguayi labdarúgó-válogatottba a Németország elleni, május 29-i felkészülési mérkőzésre.
máj. 15
11:36
Valdano távozhat Mourinhóval való vitája miatt (Agroinform)
A vezetőedző kerülhet ki végső győztesként az általános igazgatóval folytatott háborúból. Fernando Hierro érkezhet Valdano helyére.
máj. 15
11:54
Premier-kupa: a Puskás Akadémia kikapott a Fenertől, nem utazhat Manchesterbe (She)
A Felcsúton zajló Nike Premier-kupa, az U15-ös korosztály nem hivatalos klubvilágbajnokságának húszcsapatos európai döntőjében a házigazda Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia gól nélküli rendes játékidőt követően 4–2-re kikapott tizenegyesekkel a Fenerbahcétól az elődöntőben.
máj. 15
11:56
Női kézi KEK: az égiek már az FTC-vel vannak, most a lányokon a sor (She)
Az időjárás már a kegyeibe fogadta az FTC női kézilabdacsapatának tagjait a KEK-döntő visszavágóján Alicantéban. A tegnapi hőség után egy kisebb lehűlés jött, és az ég is beborult, így már a déli kezdés és az üvegtető ellenére is elviselhetőbb a meccs helyszínének otthont adó csarnok klímája.
máj. 15
12:12
MotoGP: Sebestyén Péter a 25. helyen végzett a Francia Nagydíjon (She)
Sebestyén Péter a 25. helyen fejezte be a gyorsaságimotoros-világbajnokság Francia Nagydíját a 125 köbcentisek mezőnyében. A futamot a 16 éves Maverick Vinales nyerte meg, a dobogóra másik két spanyol, Nicolás Terol és Efrén Vázquez állhatott még fel.
máj. 15
12:12
Ez a győzelem csak a kezdet - Mancini (Agroinform)
A Manchester City 35 éves szünet után nyert újra trófeát, miután az FA-kupa szombati döntőjében 1-0-ra legyőzte a Stoke Cityt.
máj. 15
12:14
Női kézilabda KEK: egy fecske nem csinál nyarat, és kettő? (She)
Bármilyen meglepőnek is hangzik, de úgy tűnik, két fecske állandó jelleggel az Alicante kézilabdacsarnokában tölti a mindennapjait. Ezzel nem is lenne semmi gond, ha nem piszkítanák össze a pályát, ami egy KEK-döntő-visszavágó esetében minimum kellemetlen a házigazdákra nézve.
máj. 15
12:30
Videó: kíméletlen térdrúgások és gyors „kivégzés” a lyoni K-1-es gálán (She)
Mint arról már beszámoltunk, az It is showtime nevű szervezet által Lyonban rendezett K-1-es versenyen a román Daniel Ghita technikai K.O.-val győzte le Fikri Amezianét, míg az este főmérkőzésén az egy év után visszatérő Badr Harinak két és fél percre volt szüksége, hogy padlóra küldje ellenfelét, Gregory Tonyt. A holland-suriname-i Tyrone Spong Igor Mihajlevic ellen meccselt, és bivalyerős…
máj. 15
12:30
Sebestyén a 25. lett a Francia Nagydíjon (Agroinform)
A versenyt a spanyol Maverick Vinales nyerte, a 16 éves tini mögött honfitársai, Nicolás Terol és Efrén Vázquez álltak a dobogón.
máj. 15
12:48
Női kézilabda KEK: Mar Alicante-FTC élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a női kézilabda KEK-döntő visszavágója, amelyen a spanyol Mar Alicante a Ferencvárossal küzd meg a trófeáért. Kövesse figyelemmel a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
máj. 15
12:48
Francia Nagydíj: Sebestyén a 25. helyen végzett (Metropol)
Sebestyén Péter a 25. helyen végzett a 125 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság Francia Nagydíján.
máj. 15
13:06
U17-es Eb: Hollandia öt gólt lőtt, és megnyerte a németek elleni döntőt (She)
Az egész tornán remekül játszó Hollandia nyerte meg az U17-es labdarúgó Európa-bajnokság újvidéki döntőjét: az oranje Németországot verte meg 5–2-re.
máj. 15
13:24
Videó: Dzsudzsák szabadrúgásgólját másolta le a Lille csatára (She)
Fantasztikus góllal dőlt el a labdarúgó Francia Kupa. A döntőben a Lille lengyel csatára, Ludovic Obraniak a 89. percben bal lábbal tekert a bal felső sarokba a tizenhatos jobb oldaláról. A PSV és a magyar válogatott játékosa, Dzsudzsák Balázs hasonló gólt lőtt az Ajaxnak a holland bajnokságban 2009. augusztus 16-án.
máj. 15
13:26
Női kézilabda KEK: az FTC egy góllal vezet a szünetben Alicantéban (She)
A Ferencváros 11–10-re vezet az első félidő után a Mar Alicante otthonában a női kézilabda KEK-döntő visszavágóján, így összesítésben hat gól az előnye.
máj. 15
13:28
Asztalitenisz-vb: Timo Bollnak nem sikerült a döntőbe jutnia (She)
Kínai házi döntő lesz férfi egyesben a rotterdami asztalitenisz-vb-n. Az elődöntőben előbb Vang Hao 4:2-re legyőzte Ma Lungot, majd Csang Csi-ko öt játszmában verte meg az egyetlen még versenyben lévő nem kínai játékost, a német Timo Bollt.
máj. 15
13:42
Videó: mesteri gólpassz a Plovdiv magyar légiósától a Levszki ellen (She)
A bolgár labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában ugyan a Lokomotiv Plovdiv megnehezítette hazai pályán a bajnoki címre is esélyes Levszki Szófia dolgát, a fővárosiak végül 3–2-re nyertek. A plovdiviak első góljánál a csapat magyar légiósa, Erős Gábor szabadrúgásból ívelt remekül a védők közül kiugró Basile De Carvalóhoz, aki már nem hibázott.
máj. 15
13:42
Ferguson már a jövőbe tekint, várja a kihívókat (Agroinform)
A Vörös Ördögök menedzsere a szombaton megnyert bajnoki címet követően sem akar megpihenni babérjain.
máj. 15
13:44
MotoGP: Marc Márquez megszerezte idei első győzelmét a Moto2-ben (She)
A spanyol Marc Márquez nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájának Francia Nagydíját.

Keresés