2011. május 3. kedd

máj. 3
0:12
Zvonarjeva nehezen, Azarenka könnyen nyert (Agroinform)
Vera Zvonarjeva három szettben legyőzte Jelena Vesznyinát, így bejutott a nyolcaddöntőbe a madridi tenisztornán.
máj. 3
0:16
Bahrein június 3-ig dönthet, hogy rendez-e futamot (Agroinform)
Az FIA meghosszabbította a határidőt, így Bahrein időt kapott arra, hogy eldöntse, meg tudja-e rendezni az  elhalasztott Forma-1-es futamot.
máj. 3
0:30
Videó: Madárnak már nincs elég ideje, hogy K1-es harcossá váljon (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Kunkli Tivadar legyőzte Bob Sappet a budapest K1-gálán. A helyszínen hírességek, többek között Erdei Zsolt is jelent volt, aki az NSO Tv-nek elárulta, egy-két évbe beletelne mire a bokszról átállna a K1-re, ám ennyi ideje már nincs. Nézze meg az NSO Tv összefoglalóját a K1-napról!
máj. 3
0:48
Videó: Pepe szerencsés góljával nyert a Juventus a Lazio ellen (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a 87. percben szerzett góllal a hajrában emberelőnyben játszó Juventus 1–0-ra győzött a Lazio vendégeként az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának hétfő esti mérkőzésén. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
máj. 3
1:24
Európai futballkörkép: a Göteborg meglepte a Malmőt a presztízsmeccsen (She)
A Göteborg idegenben 2–0-ra legyőzte a címvédő Malmöt a svéd labdarúgó-bajnokság hétfői játéknapján.
máj. 3
5:18
Futballkörkép: a Göteborg meglepte a Malmőt a presztízsmeccsen (She)
A Göteborg idegenben 2–0-ra legyőzte a címvédő Malmöt a svéd labdarúgó-bajnokság hétfői játéknapján.
máj. 3
6:12
Zidane-ékról vennének példát a Real játékosai (Infostart)
A Galaktikusoknak becézett elődök kilenc évvel ezelőtt Barcelonában aratott diadalából próbálnak erőt meríteni a Real Madrid labdarúgócsapatának jelenlegi játékosai a Bajnokok Ligája elődöntőjének keddi, katalóniai visszavágója előtt, melyet kétgólos hátrányból várnak.
máj. 3
6:30
A Bayernnél vendégeskedik nyáron a Barcelona és a Milan (Infostart)
Az FC Barcelona, az AC Milan és a brazil Porto Alegre labdarúgócsapata vendégeskedik a Bayern Münchennél egy nyári négyes tornán.
máj. 3
6:48
NHL: elsőre elnézték a Boston győztes gólját, végül csak megadták (She)
David Krejcínek a hosszabbítás 14. percében ütött góljával a Boston Bruins 3–2-re győzött a Philadelphia Flyers vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) magyar idő szerint keddre virradóra rendezett egyetlen mérkőzésén, és már 2–0-ra vezet a Keleti főcsoport elődöntőjében.
máj. 3
7:06
Vasas: a Gremióban is megforduló fiatal brazil csatárt tesztelnek (She)
Hétfőn tíznapos próbajátékra érkezett a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasashoz a huszonkét esztendős brazil csatár, Rafael Paraíba.
máj. 3
7:06
Terol természetesen tarol (Behaviour)
A Moto GP világbajnokság harmadik futamán Estorilban a versenyzőknek a beállításokon kívül az időjárással is meg kellett birkózniuk, sokszor eleredt az eső. Úgy tűnik, a legkisebbek között Nicolas Terol legyőzhetetlen, ugyanis három futamból a harmadikat nyerte Portugáliában. A vb egyetlen magyar indulója, az éppen Estorilban debütáló Sebestyén Péter a 23. helyen végzett.
máj. 3
7:08
Röplabda: Veres Péter vezérletével egyenlített a Dinamo Moszkva (She)
Az orosz férfi röplabdabajnokság döntőjének második meccsén Veres Péter vezérletével a Dinamo Moszkva idegenben 3:0-ra nyert a Zenit Kazany ellen, így kiegyenlítette az összesített állást.
máj. 3
7:08
Szlovák problémák a hoki-világbajnokságon (Behaviour)
Problémák Szlovákiában! A jégkorong-világbajnokság házigazdája a nyitó fordulóban nehézkes győzelmet aratott a szlovénok ellen (3-1), majd a második körben kikapott a németektől, s ez már több volt a kelleténél. Az első körben az oroszokat is "elkapó" németek már 4-0-ra is vezettek, a házigazda alakulatának erejéből és idejéből csak az eredmény kozmetikázására futotta (3-4).
máj. 3
7:10
Taraba ma a nyilvánosság elé áll (Behaviour)
Ma délelőtt nyilvánosság elé áll Taraba Sándor 73 kg-os dzsúdós, hogy tisztázza magát azon vádak alól, melyek szerint köze volna Ungvári Attila doppingügyéhez.
máj. 3
7:12
Mire jó Mourinho? (Behaviour)
Az odavágót szerda este lefújták, a párharc viszont azóta is, szünet nélkül tart. A Barcelona és a Real Madrid közötti viszony talán Franco tábornok idejében volt olyan feszült, mint manapság. A felek följelentették egymást az UEFA-nal, amely a fővárosiak kérvényét elutasította, a José Mourinho elleni szankció meghozatalát azonban péntekre napolta. Mindez azon nem változtat: ma este 20.45 órától…
máj. 3
7:24
A skót bajnok negyedszerre a snookervilág tetején (Infostart)
A skót John Higgins győzelmével ért véget Sheffieldben a snooker-világbajnokság. A skót játékos szoros csatában jobban bírta a hajrá izgalmait, és végül 18:15-re győzte le az angol Judd Trumpot. A nagy bajnok és a 21 éves trónkövetelő csatájából ezúttal Higgins jött ki jobban, de a szakértők egyetértenek abban, hogy az angol sportember a jövő nagy bajnoka lehet. Higgins negyedik világbajnoki címét…
máj. 3
7:24
John Higgins negyedszer is világbajnok - videó (Agroinform)
A skót John Higgins győzelmével ért véget Sheffieldben az idei snooker világbajnokság, a 35 éves játékos a fiatal Judd Trampot győzte le a fináléban.
máj. 3
7:42
NBA: az Atlanta meglepte a Chicagót, a Dallas pedig a Lakerst (She)
Az Atlanta Hawks idegenben 103–95-re legyőzte a Chicago Bullst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában. A magyar idő szerint keddre virradóra megrendezett másik mérkőzésen is vendégsiker született, a Dallas Mavericks öldöklő küzdelemben múlta felül a Los Angeles Lakerst.
máj. 3
8:00
Vonn még mindig haragszik Rieschre (Agroinform)
A síszezonnak ugyan már régen vége, de reméljük a Lindsey Vonn-Maria Riesch barátság túléli a nyarat.
máj. 3
8:18
Újpest: már panaszmentes a hét végén cserét kérő Lázár Bence (She)
Hétfőn már semmilyen panasza sem volt Lázár Bencének, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest húszesztendős támadójának, aki a Lombard Pápa elleni hét végi bajnoki mérkőzés félidejében kért cserét.
máj. 3
8:36
Vízilabda: bajnoki döntőbe jutott Benedek Tibor és a Pro Recco (She)
Az olasz vízilabda-bajnokság elődöntőjének második meccsét is simán megnyerte a Pro Recco: 15–4-re győzött a Bogliasco otthonában.
máj. 3
8:36
Egyelőre marad Sacramentoban a Kings (Agroinform)
A nehéz pénzügyi helyzet ellenére még legalább egy évig Sacramentoban marad az NBA-ben szereplő Kings csapata.
máj. 3
8:54
Jégkorong: Wayne Gretzky újonckártyája 94 ezer dollárért kelt el (She)
Minden idők legdrágább jégkorongos kártyája lett a legendás NHL-játékost, Wayne Gretzkyt újonc korában megörökítő relikvia, amelyért egy tehetős gyűjtő 94 163 dollárt (körülbelül 16.8 millió forintot) fizetett.
máj. 3
9:12
Győri ETO: átok sújtja az erdélyi fiatalt, újra kihagy fél esztendőt (She)
Kereszt- és belső oldalszalag-szakadást szenvedett a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO FC középpályása, Berde István.
máj. 3
9:14
BL: történelmet írna a Real - eddig senki sem tudott továbbjutni 0-2-ről (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 1992 ősze óta íródó történelmében még egyetlen csapatnak sem sikerült továbbjutnia hazai pályán 2–0-ra elvesztett első mérkőzés után az egyenes kieséses szakaszban. Ezek alapján nem túl biztató a Real Madrid helyzete a Barcelona elleni elődöntő kedd este 20.45 órakor kezdődő  visszavágója előtt.
máj. 3
9:30
Labdarúgás: Barca-Real a BL-ben, elődöntő a kupában itthon - program (She)
Ma délután a döntőbe jutásért mérkőznek a labdarúgó Bajnokok Ligájában és a Magyar Kupában is: a Barcelona biztos idegenbeli siker birtokában várja a Real Madridot, míg idehaza a Kecskemét kiütéses hazai győzelem után utazik Zalaegerszegre.
máj. 3
9:30
Videobírós góllal nyert a Boston (Agroinform)
A győztes gólt a ráadás 15. percében David Krejci ütötte, akinek kapáslövését elsőre nem is vették észre a bírók, ám némi videózást követően megadták a találatot.
máj. 3
9:48
A Chicago és a Lakers is hazai pályán égett meg - videó (Agroinform)
Oda a Chicago Bulls és a Los Angeles Lakers pályaelőnye: az alapszakaszgyőztest 103-95-re legyőzte idegenben az Atlanta Hawks, míg a címvédőt a Dallas Mavericks lepte meg.
máj. 3
10:06
Siófok: Sowunmi visszatérése a FIFA ügyintézőin múlik (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) döntésén múlik, hogy erősödik-e a bajnoki hajrára a kiesés ellen küzdő Siófok: Sowunmi Thomas hazatér Ciprusról, de kérdés, hogy a tavasszal az APOP-ban játszó csatár pályára léphet-e még az NB I-ben is.
máj. 3
10:24
Norwich: két év alatt az élvonalba a League One-ból, 2000 óta elsőként (She)
A Premier League-be jutását hétfő este bebiztosító Norwich City az első labdarúgócsapat a Manchester City 2000-es bravúrja óta, amely két szezon alatt megjárta a League One-ból az élvonalba vezető utat.
máj. 3
10:26
Dortmund: a Real által csábított Nuri Sahin azt ígéri, a héten dönt (She)
A német labdarúgó-bajnokságot már megnyerő Borussia Dortmund középpályása, a Real Madrid által csábított török Nuri Sahin kijelentette: hamarosan dönt a jövőjét illetően.
máj. 3
10:42
Halálos közlekedési balesetet okozott a Bolton egyik futballistája (Agroinform)
Egy ember meghalt, három pedig súlyosan megsérült abban a hétfői balesetben, amelyet Marcos Alonso okozott Madridban.
máj. 3
11:00
Bundesliga: egyre nagyobb a nyüzsgés a bajnokság gólzsákja körül (She)
A német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Freiburg vezetői elismerték, hogy az angol Blackburn Rovers is érdeklődik Papiss Djemba Cissé iránt, ám a konkrét vételi ajánlat létét cáfolták.
máj. 3
11:00
Berde Istvánt harmadszor műtik egy éven belül (Agroinform)
Egy csontkinövés miatt a múlt nyáron, majd a télen is műteni kellett a Győri ETO középpályását. A játékos szombaton a B csapat mérkőzésén ismét súlyosan megsérült.
máj. 3
11:02
BSE: nem tudnak fizetni profi sportolókat, mindenki mehet (She)
A BSE női röplabdázói bajnoki címet és kupaaranyat szereztek ebben a szezonban (is), ám hiába a sikerek, jelen állás szerint arra sincs fedezet, hogy a következő idényben elinduljanak a bajnokságban.
máj. 3
11:18
Töröcskei István a sakkszövetség elnökjelöltje (Infostart)
Töröcskei István, a Széchenyi Bank elnöke, a MAVIR Zrt. igazgatóságának elnöke elvállalta a Magyar Sakk Szövetség (MSSZ) elnöki posztjára történő jelölését.
máj. 3
11:18
Hollandia: a Dortmund és az Ajax versenyez az AZ gólzsákjáért (She)
A Voetbal International értesülései szerint a német bajnok Borussia Dortmund és a holland élvonal elsőségére törő Ajax is szeretné a nyáron szerződtetni Kolbeinn Sigthórssont, az AZ Alkmaar izlandi labdarúgóját.
máj. 3
11:18
Gyepes csapattársa csúnyán ellökte a női partjelzőt (Agroinform)
A hölgy hatalmasat esett, Kevin McNaughton pedig faragatlanságáról is tanúságot tett, mert még elnézést sem kért.
máj. 3
11:20
Fulham: Hughes sikereket sejt, és kész szerződést hosszabbítani (She)
Mark Hughes, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Fulham menedzsere kifejtette: máris szívesen tárgyalna jövőre lejáró szerződése meghosszabbításáról a londoni klubbal.
máj. 3
11:36
Ecclestone attól tart, hogy kinyírják a Formula-1-et (Infostart)
Háborog a Formula-1 első számú vezetője, és retteg attól, hogy tönkreteszik kedvenc játékszerét. A nyolcvan esztendős Bernie Ecclestone a Welt Online-nak nyilatkozva kirohant a FIA terve ellen, amely szerint 2013-tól az autós gyorsasági-világbajnokságon jóval kisebb teljesítményű gépekkel köröznének versenyzők.
máj. 3
11:36
Videó: szemet gyönyörködtető laza átemelés az argentin élvonalban (She)
Gyönyörű gólt szerzett Román Martínez, a Tigre játékosa az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság Clausura szakaszában az Olimpo elleni mérkőzésen. A középályás 1–1-es állásnál lőtte az alábbi videón látható gólt.
máj. 3
11:36
Szabicsot és Stiebert a válogatottba, rendet a kézilabdázóknál! (Agroinform)
Az elmút hét is számtalan érdekes, valamint tanulságos történettel szolgált, ezek közel szemezgetünk most már szokásossá vált Heti 6:3 című rovatunkban.
máj. 3
11:38
BL: José Mourinho így is főszerepben - hová ültessék a portugált? (She)
Bár eltiltása miatt nem ülhet le a kispadra, így is főszereplője lehet a Barcelona–Real Madrid labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti visszavágójának José Mourinho. A katalánok számára – akik idegenbeli 2–0-s győzelmük után nyugodtan várják a hazai találkozót – a legnagyobb fejfájást jelen pillanatban az jelenti: hová ültessék a stadionban a trénert?
máj. 3
11:40
Bayern München: Butt hosszabbított, Kraft elmegy a klubtól (She)
A Bayern München labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be: szerződést hosszabbított Hans-Jörg Butt-tal.  A 36 éves, rutinos kapus 2012 nyaráig írt alá.
máj. 3
11:42
Ökölvívás: edzője szerint Mayweather a Cowboys Stadiumban tér vissza (She)
A világ egyik legjobb ökölvívójának tartott Floyd Mayweather Jr. edző-nagybátyja, Roger Mayweather a napokban elmondta: unokaöccse megállapodott Jerry Jonesszal, a Dallas Cowboys tulajdonosával, aminek értelmében a nyár végén valószínűleg bokszolni fog a Cowboys Stadiumban – ott, ahol riválisa, Manny Pacquiao is többször ringbe lépett.
máj. 3
11:44
Videó: Martín Palermo látványos sarkazással juttatta kapuba a labdát (She)
Nagyszerű találatot szerzett Martín Palermo az 1–1-es végeredménnyel záruló Boca Juniors–Independiente argentin bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A 22. percben a csatár sarokkal lőtt a kapuba egy jobb oldali beadást.
máj. 3
11:54
QPR: stresszes napok előtt áll a klub, péntekig eldől, kap-e pontlevonást (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) kedden megkezdte a Queens Park Rangers képviselőinek meghallgatását Alejandro Faurlín szabályzatba ütköző szerződtetésével kapcsolatban.
máj. 3
12:12
IFFHS: a klubranglista élére állt a Barcelona, második a Real Madrid (She)
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint pillanatnyilag a spanyol FC Barcelona számít a világ legjobb klubcsapatának. A katalánok egy helyet javítottak pozíciójukon, csakúgy, mint az őket közvetlenül követő rivális, a Real Madrid. A BL-elődöntő kedd esti visszavágóján így a világ két legjobbnak talált gárdája feszül majd egymásnak.
máj. 3
12:12
Taraba poligráffal cáfolja a vádakat (Agroinform)
Poligráfos vizsgálatok eredményeivel kívánja cáfolni az ellene felmerült vádakat Ungvári Attila doppingügyében Taraba Sándor, az UTE cselgáncsozója.
máj. 3
12:14
Győri ETO: jó formája visszarepítheti Ahjuperát a zöld-fehérekhez (She)
Klement Tibor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO ügyvezetője kijelentette: noha az Újpest jelezte vételi szándékát, nem zárható ki, hogy a lila-fehéreknek kölcsönadott Jarmo Ahjupera a nyártól újra Győrben folytatja a pályafutását.

Keresés