2011. május 3. kedd

máj. 3
12:16
Öttusa-vk: két verseny után Marosi Ádám az élen a férfiaknál (She)
Az egyesült államokbeli és az olaszországi forduló után Marosi Ádám áll az élen a férfi öttusázók világkupa-sorozatában. A 2009-ben egyéni világbajnok Marosi a Palm Springs-i viadalon második lett februárban, majd áprilisban győzött a szardíniai Sassariban.
máj. 3
12:18
Videó: Nem hiszem, hogy a Barcelona vagy az MU kikap - Détári Lajos (She)
Détári Lajos nem tudja elképzelni, hogy a Barcelona vagy a Manchester United hazai pályán kikapjon a Real Madridtól, illetve a Schalkétól a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Döme szerint két olyan csapat jut a döntőbe, amely megérdemli, másrészt a Real és a Schalke erőn felül teljesített. Videoblog.
máj. 3
12:30
Cselgáncs: ügyvédje szerint a poligráf Taraba igazát bizonyítja (She)
Poligráfos vizsgálatok eredményeivel kívánja cáfolni az ellene felhozott vádakat Ungvári Attila doppingügyében Taraba Sándor, az UTE cselgáncsozója.
máj. 3
12:32
Sakk: a bankelnök Töröcskei István a szövetség elnökjelöltje (She)
Töröcskei István, a Széchenyi Bank elnöke, a MAVIR Zrt. igazgatóságának elnöke elvállalta a Magyar Sakkszövetség (MSSZ) elnöki posztjára történő jelölését.
máj. 3
13:06
MTK: Pál András reméli, hogy oldódik a görcs a csapatban (She)
A Szolnoki MÁV elleni 1–0-s győzelem után ugyan még mindig kieső helyen áll az NB I-ben az MTK labdarúgócsapata, de Pál András reméli, hogy a hosszas sikertelenséget követően megszerzett három pont oldja a görcsöt.
máj. 3
13:08
Sunderland: Muntari túl drága, nem tudja megtartani a klub (She)
Sulley Muntari, az Internazionale Sunderlandben kölcsönben szereplő ghánai középpályása nem tér vissza a 2011–2012-es szezonra a „fekete macskákhoz", mivel az angol klub nem tudja végleg megvenni.
máj. 3
13:24
Lierse: a japán kapus az év játékosa, Kovács Péter is kapott voksot (She)
A japán kapus, Kavasima Eidzsi lett az év labdarúgója a belga élvonalbeli bajnokságban szereplő Lierse-nél. Kovács Péter a 9. helyen végzett a szurkolói voksoláson.
máj. 3
13:42
Újabb fejezet Ungvári doppingügyében: Taraba is poligráffal cáfol (Infostart)
Poligráfos vizsgálatok eredményeivel kívánja cáfolni az ellene felvetődött vádakat Ungvári Attila doppingügyében Taraba Sándor, az UTE cselgáncsozója. A dzsúdós keddi sajtótájékoztatóján ügyvédje felsorolta a hazugságvizsgálatokon elhangzott, érintettséget vizsgáló kérdéseket.
máj. 3
13:42
Új sporttörvény: a MOB lesz az egyetlen köztestület (Metropol)
Egyszerűbb, átláthatóbb és eredményesebb sportirányítás jöhet létre Magyarországon a sportról szóló törvény újraszabályozása után, amelynek legfőbb pontjai az egycsatornás finanszírozás és a köztestületek számának csökkentése - hangzott el kedden, a Parlament felsőházi termében megtartott nyílt napon.
máj. 3
13:42
Fejjel a falnak - videó az elhibázott bodicsekről (Agroinform)
Adam Mcquaid, a Boston hátvédje Mike Richardsszal akart ütközni a Philadelphia elleni NHL-meccsen, a csatár azonban félreállt...
máj. 3
14:00
Videó: Avram Grant jegyzetei a pályán, a játékvezető rendes volt (She)
A hétvégén lejátszott Manchester City–West Ham United mérkőzés 80. percében (2–1-es hazai vezetésnél, ez lett a végeredmény is) a vendégek mestere, Avram Grant egyértelművé tette, hogy nem tetszik neki a találkozó alakulása, amikor jegyzeteit a kispadhoz vágta. A szél a pályára sodorta az írótömbjét, amelyet végül a játékvezető adott vissza.
máj. 3
14:00
Klubvilágranglista: élre állt a Barcelona (Metropol)
A spanyol bajnoki címvédő, a Bajnokok Ligájában elődöntős FC Barcelona vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS aktuális klubvilágranglistáját. A magyar bajnok Debrecen a 141. helyen áll.
máj. 3
14:18
Brann: arról szavaznak, ki fér be Korcsmár mellé a védelem közepébe (She)
A norvég labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Brann magyar középpályásának jó formáját bizonyítja, hogy a tekintélyes Aftenposten szavazásra hívja olvasóit: ki legyen Korcsmár Zsolt mellett a bergeniek másik középső védője a Valerenga elleni szombati bajnokin?
máj. 3
14:36
Williams: a technikai igazgató távozik, a kémügyben érintett Coughlan jön (She)
A 2011-es Formula–1-es idény végén távozik a Williams-istállótól Sam Michael technikai igazgató és az aerodinamikai tervezésért felelős Jon Tomlinson. A csapat új főmérnöke júniustól Mike Coughlan.
máj. 3
14:36
Mourinho nélkül, a múltból erőt merítve indul harcba a Real Madrid Barcelonában (Agroinform)
A királyiaknak a történelem adhat reményt, 2002-ben szintén az elődöntőben, 2-0-ra nyertek a Camp Nouban, majd az 1-1-es hazai döntetlent követően meg sem álltak a BL-győzelemig.
máj. 3
14:38
BL: Mourinho a szállodából nézheti este csapata meccsét? (She)
A Marca értesülései szerint elképzelhető, hogy szállodából kell végignéznie a Barcelona–Real Madrid Bajnokok Ligája-előddöntő visszavágóját José Mourinhónak, a vendégek vezetőedzőjének...
máj. 3
14:54
Cozma-ügy: a szakértő szerint Zsarko Sesum nem volt életveszélyben (She)
Nem került életveszélyes helyzetbe a szerb Zsarko Sesum, az MKB Veszprém volt kézilabdázója azáltal, hogy 2009. február 8-án hajnalban a veszprémi Patrióta lokál előtt fejbe rúgták; ezt az orvosszakértői véleményt a Veszprém Megyei Bíróság tanácsvezetője ismertette a Cozma-ügy keddi tárgyalásán.
máj. 3
14:54
Csank már pihentet, Szivics nem venné lazára (Agroinform)
A KTE-Ereco 5-1-es hazai sikere után nagy esélyesként érkezik Zalaegerszegre a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágójára.
máj. 3
15:12
Paks: bár nincs még pontos diagnózis, Éger újra edzésbe állt (She)
Hétfőn újra edzésbe állt Éger László, a labdarúgó NB I-ben második helyen álló Paks csapatkapitánya, aki a Videoton ellen 1–0-ra megnyert bajnokin rosszul lett és összeesett.
máj. 3
15:30
Kapuskeringő a Bayern Münchennél (Infostart)
További egy évvel, 2012. június 30-ig meghosszabbította Jörg Butt szerződését a Bayern München labdarúgócsapata.
máj. 3
15:30
Everton: az Espanyol argentin csatárát vennék meg a liverpooliak (She)
David Moyes, az angol élvonalbeli Everton labdarúgócsapatának menedzsere hétfőn Barcelonában figyelte meg az Espanyol argentin-olasz kettős állampolgárságú csatárát, Dani Osvaldót.
máj. 3
15:30
Késik Paula Radcliffe visszatérése (Agroinform)
Hörghurutja miatt mégsem áll rajthoz a május 15-i manchesteri utcai futóversenyen Paula Radcliffe, a női maratonfutás brit világcsúcstartója.
máj. 3
15:32
Berkinek ismét nem kedvez a kvalifikációs rendszer (Agroinform)
A magyar világbajnok tornász nincs könnyű helyzetben, mert nyújtón és az ugrásban is bizonyítania kell, hogy kijusson Londonba.
máj. 3
15:48
Formula-1: új szárnyakat kap a Ferrari a Török Nagydíjra (She)
A Ferrari Formula–1-es csapata a maranellói elemzések eredményeképpen újításokat vezet be a versenyautókon a Török Nagydíjra.
máj. 3
15:48
Újabb botrány Mourinho körül, nem találnak neki helyet a Camp Nouban (Agroinform)
Elképzelhető, hogy a portugál trénernek a szállodából kell végignéznie csapata küzdelmét a fináléért, amennyiben nem találnak számára biztonságos helyet a 90 ezer katalán drukker között.
máj. 3
15:50
Öttusa: a férfiaknál részvételi csúcs várható a százhalombattai vk-n (She)
Soha nem látott létszámú férfimezőny verseng majd a csütörtöktől vasárnapig tartó százhalombattai öttusa-világkupán: az erősebbik nemet 104 sportoló képviseli.
máj. 3
15:52
DVSC: sok a sérült a címvédőnél, Bernáth ellenben visszatérhet (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA több játékosa is kisebb-nagyobb sérüléssel küzd, míg Bernáth Csaba a könnyített edzések után újra csapattársaival edzhet.
máj. 3
15:54
Videó: Túlságosan természetesnek veszik a Veszprém elsőségét - Mocsai (She)
Kedd este kezdődik a kézilabda NB I döntője az MKB Veszprém és a Pick-Szeged között. A mérkőzés előtt az NSO Tv a két szakvezetőt, Mocsai Lajost és Skaliczki Lászlót kérdezte a párharc esélyeiről.
máj. 3
16:06
Férfi kézilabda: Gulyás Péter hosszabbított az MKB Veszprémmel (She)
A Budapest Bank Férfi Kézilabda Ligában szereplő MKB Veszprém jobbszélsője, Gulyás Péter 2014 júniusáig meghosszabbította a szerződését csapatával.
máj. 3
16:08
Női kézilabda: Elek szerint a KEK az utolsó, hogy maradandót alkossanak (She)
Elek Gábor, a női kézilabda KEK-döntő előtt álló FTC vezetőedzője szerint csapatában több van, mint amit az elmúlt hetekben mutatott, de mindenkit óva int attól, hogy lebecsülje a spanyol Mar Alicantét.
máj. 3
16:10
BL: Rooney sérüléssel bajlódik, Fletcher játszhat a Schalke ellen (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere keddi sajtótájékoztatóján megerősítette: Wayne Rooney kisebb sérülés miatt kihagyta a délelőtti edzést, így játéka kérdéses a Schalke elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.
máj. 3
16:24
NB II: egy nappal később látogat a BKV Szigetszentmiklósra (She)
Az MLSZ Versenybizottságának határozata szerint a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a 25. fordulóból a Szigetszentmiklósi TK-Erima–BKV Előre találkozó időpontját egy nappal módosították.
máj. 3
16:24
Negyedik KEK-kupájára hajt az FTC (Metropol)
Elek Gábor, a női kézilabda KEK-döntő előtt álló FTC vezetőedzője szerint csapatában több van, mint amit az elmúlt hetekben mutatott, és mindenkit óva int attól, hogy lebecsülje a spanyol Mar Alicantét.
máj. 3
16:24
Megszakad-e a Veszprém hároméves hazai veretlensége? (Agroinform)
A Mocsai Lajos vezette bakonyiak a döntő egyértelmű esélyesei, de a Szeged a BL tapasztalattal felvértezve próbálnak meglepetést okozni.
máj. 3
16:26
Rudisha lemondta indulását a Gyémánt Liga nyitányán (Agroinform)
Rudisha egyik legnagyobb riválisa, a szudáni Abubaker Kaki is lemondta szereplését, a kétszeres fedettpályás világbajnok atléta izomsérülés miatt volt kénytelen visszalépni.
máj. 3
17:00
Bajnokok Ligája: Huntelaar és Höwedes is játszhat Manchesterben (She)
A Bild szerint a Schalke labdarúgócsapatát erősítő Klaas-Jan Huntelaar felépült sérüléséből, és a Manchester United elleni szerdai BL-elődöntő-visszavágón akár pályára is léphet.
máj. 3
17:00
Képes-e a csodára a Real Mourinho nélkül? - szavazás (Agroinform)
A Real Madrid Mourinho nélkül próbál meg 2-0-ás hátrányt ledolgozni a Barcelona otthonában a BL-elődöntő visszavágóján. Vajon van esélye? Szavazz!
máj. 3
17:02
Asztalitenisz: budaörsi siker és celldömölki címvédés az Extraligában (She)
A nőknél története során először a Budaörs 2i SC, a férfiaknál pedig címét megvédve a Celldömölki VSE Swietelsky-Wewalka együttese nyerte meg az asztaliteniszezők csapatbajnokságát, az Extraligát.
máj. 3
17:02
Egycsatornás finanszírozás, egy köztestület (Agroinform)
Egyszerűbb, átláthatóbb és eredményesebb sportirányítás jöhet létre Magyarországon a sportról szóló törvény újraszabályozása után.
máj. 3
17:04
Blog: Barca-Real? A madridiaknak esélye sem lesz - Szalai Ádám (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szalaid Ádám. A Mainzban január végén súlyos sérülést szenvedő magyar válogatott támadó ezúttal a Real Madrid és a Barcelona ádáz harcáról beszél.
máj. 3
17:04
Avram Grant eldobott jegyzeteit a bíró hozta vissza (Agroinform)
Nincsenek könnyű napjai Avram Grantnek. A West Ham United utolsó helyen áll a Premier League-ben, amit menedzsere nem is visel könnyen. Az izraeli szakember legutóbb dühösen dobta el jegyzeteit a Manchester City ellen, ám a szél visszafújta azokat a pályára, így a játékvezető miután belekukkantott, visszaadta azt a „szemetelő” trénernek.
máj. 3
17:18
Nem lesz hely a Nou Campban Mourinho számára? (Infostart)
Franck de Bleeckere vezeti a kedd esti Barcelona-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntő visszavágóját, annak ellenére, hogy José Mourinho, a királyi gárda vezetőedzője korábban őt is éles kritikával illette. A belga játékvezető teljesítményét az UEFA különdelegáltjaként Pierluigi Collina figyeli majd.
máj. 3
17:18
Blog: Barca-Real? A madridiaknak esélyük sem lesz - Szalai Ádám (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szalai Ádám. A Mainzban január végén súlyos sérülést szenvedő magyar válogatott támadó ezúttal a Real Madrid és az FC Barcelona ádáz harcáról beszél.
máj. 3
17:18
Höwedes és Huntelaar is játszhat a Manchester ellen (Agroinform)
A védő és a csatár is felépült sérüléséből és pályára léphet az Old Traffordon.
máj. 3
17:20
Magyar Kupa: Zalaegerszeg-Kecskemét élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágója, a Zalaegerszeg–Kecskemét találkozó. A mérkőzést figyelemmel követheti folyamatosan frissülő, élő cikkünkön!
máj. 3
17:22
Kézilabda: az IHF a sportág fejlődésének kihívásaira válaszol (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) 2011. május 2. és 4. között a marokkói Marrakesh városában tartja a szervezet 33. rendes kongresszusát. A küldöttekre meglehetősen sok munka vár, miután a legutóbbi (két évvel ezelőtti), kairói kongresszuson számos nyitott kérdés maradt, a tavaly áprilisra, Rómába tervezett rendkívüli kongresszus pedig az izlandi vulkánkitörés okozta hamufelhő miatti…
máj. 3
17:36
Milan: Seedorf szerint kizárt, hogy a nyáron visszatér az Ajaxhoz (She)
Clarence Seedorf kizárta annak a lehetőségét, hogy a nyáron visszatérjen nevelőklubjához, az Ajaxhoz.
máj. 3
17:36
A KEK-döntő az utolsó lehetőség, hogy maradandót alkossunk - Elek Gábor (Agroinform)
Elek Gábor, a női kézilabda KEK-döntő előtt álló FTC vezetőedzője szerint csapatában több van, mint amit az elmúlt hetekben mutatott.
máj. 3
17:38
Ökölvívás: Kelemen Balázs Európa-bajnokkal edzőtáborozik Magdeburgban (She)
Az Európa-bajnok Lukas Konecnyvel közös magdeburgi edzőtáborozásra utazott el Kelemen Balázs, a Felix Promotionnel együttműködő nagyközépsúlyú ökölvívó.
máj. 3
17:40
Blog: A Fradinál muszáj lesz kijátszani a politikai kártyát - Szabados G. (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor. A kitűnő sportközgazdász mostani írásában a Ferencváros jelenlegi gazdasági helyzetéről írja le a véleményét.

Keresés