2011. május 3. kedd

máj. 3
17:54
FTC: Rósa, Abdi és Heinz összeverekedett az edzésen? - sajtóhír (She)
Sajtóhírek  szerint a Ferencváros labdarúgócsapatánál már konkrét jelei is vannak az öltözői feszültségnek, mellyel kapcsolatban már Prukner László szakmai igazgató is nyilatkozott a DVSC elleni vasárnapi döntetlent követően.
máj. 3
18:12
Ökölvívás: Kelemen Európa-bajnokkal edzőtáborozik Magdeburgban (She)
Az Európa-bajnok Lukas Konecnyvel közös magdeburgi edzőtáborozásra utazott el Kelemen Balázs, a Felix Promotionnel együttműködő nagyközépsúlyú ökölvívó.
máj. 3
18:12
A FIFA írásos garanciája is kevés az „összangol” foci csapathoz (Agroinform)
Bár egyes hírek szerint a FIFA már hivatalos levélben is teljesíti kérésüket, a skót, a walesi és az észak-ír labdarúgó szövetség így sem engedi el játékosait az olimpiára.
máj. 3
18:14
FTC: Összeverekedett az edzésen Rósa, Abdi és Heinz? - a klub cáfol (She)
Sajtóhírek szerint a Ferencváros labdarúgócsapatánál konkrét jelei is vannak az öltözői feszültségnek, amellyel kapcsolatban már Prukner László szakmai igazgató is nyilatkozott a DVSC elleni vasárnapi mérkőzést (1–1)  követően. A Bors szerint az egyik edzésen összeverekedett Marek Heinz, Liban Abdi és Rósa Dénes – a klub a Nemzeti Sport Online kérdésére cáfolta a hírt.
máj. 3
18:14
Ahjupera nyáron visszatérhet Győrbe (Agroinform)
Az Újpestben kölcsönben szereplő észt játékos már hat gólnál jár a lila-fehéreknél, ezért nagy eséllyel az ETO-nál is igényt tartanának rá.
máj. 3
18:16
Videó: Buzsáky csapattársa örömében betörte az öltöző tetejét (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Queens Park Rangers a hétvégén Watfordban aratott 2–0-s győzelmével kivívta a feljutást a Premier League-be (hacsak nem vonnak le pontokat a csapattól). A Buzsáky Ákost is a soraiban tudó londoniak marokkói válogatott csatára, Adel Taarabt az öltözőben olyan elánnal ünnepelte a sikert, hogy beverte a plafon műanyag lemezét.
máj. 3
18:18
London 2012: kizárták a thaiföldi futballcsapatot a selejtezőről (She)
Egy labdarúgó jogosulatlan szerepeltetése miatt kizárták a thaiföldi válogatottat az olimpiai selejtezőtornáról.
máj. 3
18:20
Jégkorong: a Kodolányi Főiskola megvédte bajnoki címét (She)
Megvédte címét a Kodolányi János Főiskola csapata a XII. egyetemi és főiskolai jégkorongbajnokság hétvégi, székesfehérvári döntőjében.
máj. 3
18:30
Férfi kézilabda NB I: Veszprém-Szeged döntő élőben az NSO-n (She)
Megkezdődött a férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzése, amelyen az MKB Veszprém a Pick-Szegedet látja vendégül. Kövesse nyomon a találkozó történéseit folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
máj. 3
18:30
Ismét túljelentkezés az északi és az alpesi sí vb-re (Agroinform)
Az északi és az alpesi versenyek népszerűek a FIS-nél, a 2016/17-es világbajnokságok iránt ismét nagy az érdeklődés.
máj. 3
18:32
Női kézilabda: Veszprémben folytatja pályafutását a Győr beállója (She)
Véglegessé vált, hogy a Győri Audi ETO KC beállója, Mayer Szabina nyártól a Veszprém Barabás KC-nál folytatja pályafutását. Mint arról korábban beszámoltunk, a 24 éves játékos közös megegyezéssel nem hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését.
máj. 3
18:48
FTC: Összeverekedett az edzésen Rósa, Abdi és Heinz? - a klub cáfol (She)
Sajtóhírek szerint a Ferencváros labdarúgócsapatánál konkrét jelei is vannak az öltözői feszültségnek, amellyel kapcsolatban már Prukner László szakmai igazgató is nyilatkozott a DVSC elleni vasárnapi mérkőzést (1–1)  követően. A Bors szerint az egyik edzésen összeverekedett Marek Heinz, Liban Abdi és Rósa Dénes – a klub a Nemzeti Sport Online kérdésére cáfolta a hírt.
máj. 3
18:48
Del Potro bejutott a második körbe (Agroinform)
A vasárnap az estorili versenyt megnyerő Juan Martin del Potro bejutott a madridi salakpályás tenisztorna 3,7 millió euró összdíjazású férfi versenyének második fordulójába.
máj. 3
18:50
Liverpool: Adorján három, Hajdú egy gólpasszt adott a Wolves ellen (She)
Két magyar játékosa vezérletével a Liverpool U18-as csapata 4–0-s győzelmet aratott a Premier Academy League C-csoportjában. Adorján Krisztián három, míg Hajdú Ádám egy gólpasszal segítette csapatát.
máj. 3
18:52
MU: Ferguson szerint Van der Sar jól döntött, hogy visszavonul (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson keddi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az idény végén visszavonuló Edwin van der Sar jó döntést hozott azzal, hogy abbahagyja profi pályafutását.
máj. 3
18:54
Jégkorong-vb: Kanada túlórás, Németország büntetős győzelme (She)
A Szlovákiában zajló jégkorong-világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában az eddig remeklő Németország az A-csoportban csak büntetőpárbajban tudott győzni Szlovénia ellen – a párharc a nyolcadik páros után dőlt el –, míg a B-csoportban Kanada a hosszabbítás utolsó percében kerekedett Svájc fölé.
máj. 3
19:06
Döntős a Kecskemét (Infostart)
A hazai 5-1-es sikere után a visszavágón gól nélküli döntetlent játszott Zalaegerszegen a Kecskemét együttese, ezzel elsőként bejutott a labdarúgó Magyar Kupa május 17-i döntőjébe.
máj. 3
19:06
Vívás: két magyar bronzérem a montreali kerekesszékes vk-n (She)
Két bronzérmet szereztek a magyarok a Montrealban rendezett kerekesszékes vívó Világkupa-versenyen.
máj. 3
19:06
A KTE-Ereco a döntőbe és jó eséllyel Európába jutott (Agroinform)
A Zalaegerszeg gólt sem tudott rúgni hazai pályán Tomiszlav Szivics csapatának, amely 5-1-es összesítéssel jutott be a kupadöntőbe.
máj. 3
19:08
Magyar Kupa: a Kecskemét 5-1-es összesítéssel jutott be a fináléba (She)
A Kecskemét labdarúgócsapata a hazai 5–1-es győzelem után idegenben gól nélküli döntetlent játszott a Zalaegerszeggel, így története során először jutott be a Magyar Kupa fináléjába. A döntőben a Videoton–Kaposvár párharc (első meccs: 1–0) győztesével találkozik.
máj. 3
19:10
Videó: a Real Madrid korábbi játékosa összetűzésbe került a riporterekkel (She)
Mozgalmas estéje volt Gutinak, a Besiktas spanyol labdarúgójának. A korábban a Real Madridban is szereplő középpályás éppen egy török klubba tartott, amikor riporterek és fotósok hada rohamozta meg. Guti nem akart válaszolni a kérdésekre, majd némi segítséggel – és lökdösve – eltávolította az újságírókat.
máj. 3
19:24
Videoton: Szakály Dénes a Magyar Kupában már játszhat (She)
A Videoton labdarúgócsapatának középpályása, Szakály Dénes az áprilisban elszenvedett részleges bokaszalag-szakadása után holnap a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján, a Kaposvár ellen újra pályára léphet az első csapatban.
máj. 3
19:24
Döntőben a Kecskemét (Metropol)
A hazai 5-1-es sikere után a keddi visszavágón gól nélküli döntetlent játszott Zalaegerszegen a Kecskemét együttese, s ezzel elsőként bejutott a labdarúgó Magyar Kupa május 17-i döntőjébe.
máj. 3
19:24
A németek büntetőkkel ugyan, de Szlovéniát is legyőzték (Agroinform)
A korábban az oroszokat és a házigazda szlovákokat is legyőző német válogatott büntetőkkel nyert kedden a szlovének ellen a jégkorong-világbajnokságon, így nyolc ponttal végez az A csoport élén.
máj. 3
19:26
Roma: De Rossi és Perrotta sem játszhat a hátralévő három bajnokin (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma két játékosa, Daniele De Rossi és Simone Perrotta is három mérkőzésre szóló eltiltást kapott, miután a Bari ellen idegenben 3–2-re megnyert bajnokin mindkét futballista piros lapot kapott. De Rossit könyöklésért, míg Perrottát szándékos ütésért állította ki a játékvezető.
máj. 3
19:42
Férfi kézilabda NB I: hétgólos veszprémi siker a döntő első meccsén (She)
Az MKB Veszprém hazai pályán 33–26-ra nyert a Pick-Szeged ellen a férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzésén, így 1–0-ra vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban.
máj. 3
19:42
Öt percig volt szoros, utána tarolt a Veszprém (Agroinform)
A címvédő MKB Veszprém hazai pályán magabiztosan 33-26-ra győzte le a Pick-Szeged csapatát, ezzel megszerezte a vezetést a bajnoki döntőben.
máj. 3
19:44
Magyar Kupa: Fel kell készülnünk a nemzetközi szereplésre - Szivics (She)
A KTE-Ereco idegenben gól nélküli döntetlent játszott a Zalaegerszeggel, ezzel a Kecskemét 5–1-es összesítéssel a döntőbe jutott. A találkozót követően a KTE vezetőedzője, Tomiszlav Szivics már a nemzetközi kupaszereplésről beszélt.
máj. 3
20:00
Iniesta felépült, Kaká és Higuaín is kezd (Infostart)
Kijelölték a kezdőcsapatokat a ma esti Barcelona-Real Madrid labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágója előtt.
máj. 3
20:00
MLSZ: Trajkovicsot és Quinterót is egy meccsre tiltották el (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kedden ülésezett, a hétvégi NB I-es fordulóból kiállított győri Nikola Trajkovicsot és a pápai Quintero Jimenezt is egy-egy mérkőzésről tiltották el.
máj. 3
20:00
Simán nyerte a döntő első meccsét a Veszprém (Metropol)
Elmaradt a nagy csata, a címvédő MKB Veszprém könnyedén győzte le 33-26-ra a vendég Pick Szegedet a Budapest Bank férfi kézilabdaliga döntőjének első, keddi mérkőzésén.
máj. 3
20:18
BL: Iniesta és Kaká a kezdőben, Abidal már a kispadon - a kezdőcsapatok (She)
Pep Guardiola és José Mourinho vezetőedző kijelölte kezdőcsapatát a 20.45-kor kezdődő Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágójára. A Barcelonában Éric Abidal először ülhet le a kispadra azután, hogy hat héttel ezelőtt májdaganat miatt megműtötték. A sérülésből felépülő Andrés Iniesta ellenben már a kezdőcsapatban kap szerepet, a másik oldalon Kaká kezd Mesut Özil helyén, míg az előretolt csatár…
máj. 3
20:18
Iniesta a Barcelona, Kaká és Higuaín a Real Madrid kezdőjében (Agroinform)
A Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján a Barcelonában helyet kap a sérüléséből visszatért Iniesta, míg a Real Kakával és Higuaínnal fog támadni.
máj. 3
20:36
Veszprémi sikerrel kezdődött a döntő (Infostart)
Elmaradt a nagy csata, a címvédő Veszprém könnyedén győzte le 33-26-ra a vendég Szegedet a férfi kézilabdaliga döntőjének első mérkőzésén.
máj. 3
20:36
Videó: kiütötték a svájci hokist, aki csak később ájult el a kispadon (She)
Félelmetes jelenet játszódott le a szlovákiai A-csoportos jégkorong-világbajnokságon. A Kanada–Svájc (4–3 – h. u.) mérkőzés első harmadában a tengerentúliak játékosa, Dion Phaneuf kíméletlenül letarolta Simon Mosert, aki akkor még fel tudott állni. A második 20 perc felénél azonban a svájci hokis hirtelen összeesett a kispadon, ám hihetetlen módon a harmadik harmadban jégre lépett. Egyes források…
máj. 3
20:36
A CONCACAF még nem döntött Blatter támogatásáról (Agroinform)
Az Észak- és Közép-Amerikát, illetve a Karibi térséget tömörítő labdarúgó szövetség (CONCACAF) keddi kongresszusán nem döntött arról, hogy Joseph Blattert vagy Mohamed Bin Hammamot támogassa a nemzetközi szövetség (FIFA) júniusi elnökválasztásán.
máj. 3
20:54
Újpest: Régóta készülök az NB I-re, hamar felvettem a ritmust - Dvorschák (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC 20 esztendős futballistája, Dvorschák Gábor csapata hivatalos honlapjának nyilatkozott élete negyedik élvonalbeli meccse kapcsán.
máj. 3
20:56
BL: Barcelona-Real Madrid visszavágó élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágója, a Barcelona–Real Madrid találkozó a Camp Nouban. A találkozót ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon és folyamatosan frissülő, képes cikkünk segítségével is!
máj. 3
21:12
Milan: Pato felépült sérüléséből, a Roma ellen már pályára léphet (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan támadója, Alexandre Pato felépült sérüléséből, melyet az április 16-i, Sampdoria elleni bajnokin szedett össze, így az AS Roma elleni szombati  rangadón már pályára léphet.
máj. 3
21:12
Trajkovicot és Quinterót is egy mérkőzésre tiltották el (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága két légióst is egy-egy találkozóra tiltott el, miután kiállították őket a hétvégi mérkőzésen.
máj. 3
21:30
Videó: elképesztő kosarat szerzett a Chicago Bulls ásza az Atlanta ellen (She)
Fantasztikus két pontot szerzett a Chicago Bulls kosarasa, Derrick Rose az Atlanta Hawks ellen az észak-amerikai profi liga (NBA) rájátszásának második körében, a Keleti főcsoport elődöntőjében. Az MVP-címre (legértékesebb játékos) is esélyes Rose a megszerzett labdával megindult, majd három ember is kicselezve remekül fejezte be a ziccert.
máj. 3
21:30
Feltámad-e a Ferrari a mecsetek földjén? (Agroinform)
Mi tagadás, nem kezdte túl jól a szezont a Ferrari F1-es istállója, és egyre világosabban látszik, hogy Maranellóban változtatásokra van szükség…
máj. 3
21:48
Lengyel Kupa: tizenegyesekkel a Legia nyerte a Lech elleni döntőt (She)
A csúcstartó Legia Warszawa 14. alkalommal nyerte meg a labdarúgó Lengyel Kupát, miután a Bydgoszcz-ban rendezett döntőben – az 1–1-es rendes játékidőt és a gól nélküli hosszabbítást követően – tizenegyesekkel legyőzte a Lech Poznant.
máj. 3
21:48
Casillas tartja életben a madridi reményeket - félidő 0-0 (Agroinform)
A Bajnokok Ligája elődöntő visszavágójának első félidejében a Barcelona több komoly helyzetet is kidolgozott, de a Real Madrid kapusa minden próbálkozást hárított.
máj. 3
21:50
Válogatott: Egervári Tőzsért, Stiebert és Szabicsot is megnézi (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor a szövetség hivatalos honlapján számolt be arról, hogy mely játékosokat térképezi fel az elkövetkezendő időszakban. A szakember elmondta, Priskin Tamásra sérülés miatt nem számíthat, ezért a helyettesítésére keres a válogatottban bevethető támadót. Szabics Imre és Németh Krisztián is szóba jöhet, de az Egervári Sándornál…
máj. 3
21:52
Tenisz: a müncheni győztes az első fordulóban búcsúzott Madridban (She)
A múlt heti müncheni salakpályás férfi tenisztornát megnyerő Nyikolaj Davigyenko meglepetésre már az első fordulóban búcsúzott a Madridban zajló tornától, a spanyol Marcel Granollers két szettben verte meg az orosz játékost.
máj. 3
21:54
Férfi kézilabda: a Hamburg négy góllal nyert idegenben a Löwen ellen (She)
A listavezető Hamburg 31–27-re nyert a harmadik helyen álló Löwen otthonában a német férfi kézilabda-bajnokság 30. fordulójában. A HSV ezzel óriási lépést tett története első bajnoki címe felé, ugyanis négy fordulóval a vége előtt már öt ponttal vezet a Kiel előtt.
máj. 3
22:06
BL: ebből a luxushotelből figyeli Mourinho a Barca elleni meccset - fotók (She)
Spanyol sajtóinformációk szerint José Mourinho a János Károly Király Hotelben tekinti meg csapata Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóját. Az említett létesítmény egy luxushotel Katalónia székhelyének közepén.
máj. 3
22:06
Szivics már az Európa Ligára gondol (Agroinform)
A KTE-Ereco vezetőedzője tanulna a Haladás és a Győr példájából, időben felkészülne a nemzetközi kupaszereplésre.
máj. 3
22:24
Videó: összerohant két biztonsági őr a befutó szurkoló miatt a Barca-Realon (She)
Érdekes esemény történt a Barcelona–Real Madrid labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntő visszavágóján. A második félidő kezdődött volna meg, amikor egy Jimmy Jumphoz hasonló szurkoló berohant a pályára. Több biztonsági őr is a nyomába eredt, de ketten egymásba csúsztak. Végül sikerült elkapniuk a betolakodót.

Keresés