2011. május 14. szombat

máj. 14
0:12
Kikaptunk a spanyoloktól a nyitányon (Agroinform)
Vereséggel kezdte meg szereplését a magyar női vízilabda-válogatott a 2011-es Világliga-sorozat barcelonai selejtezőjében.
máj. 14
0:48
Futballkörkép: Ngolokkal nyert a Westerlo, bajnok lehet a Wisla (She)
Egy lépéssel közelebb került az európai kupaszerepléshez a Westerlo futballcsapata, miután a kameruni származású Evariste Ngolok egy és a brazil Henrique két góljával hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Cercle Bruges-t, így jó helyzetből várhatja a visszavágót. A párharc győztese a belga bajnoki címért folyó rájátszás negyedik helyezettjével méri majd össze az erejét egy Európa-liga-selejtezős helyért.
máj. 14
1:06
Arany-kupa: Vela és a „kis” Dos Santos sincs ott a mexikói keretben (She)
Carlos Vela (West Bromwich Albion, kölcsönben az Arsenaltól) és Jonathan Dos Santos (Barcelona B, Giovani dos Santos öccse) sem került be az idei Arany-kupán résztvevő mexikói labdarúgó-válogatott keretébe.
máj. 14
1:42
Pénteken este volt az igazi Barca-fiesta - videó (Agroinform)
Bár ünneplés már szerdán este is volt, a Barcelona az igazi fiesztát pénteken estére tartogatta, ahol a labdarúgó csapat igazi népünnepély közepébe csöppent.
máj. 14
6:48
"Sohasem lankadhat a figyelmünk" (Behaviour)
Nyerő típus. Már versenyzőként is a legendás motorosok közé emelkedett, csapatvezetőként pedig szinte minden évben képes egy bajnokot kinevelni a sportágnak. A hétvégi, Le Mans-ban rendezendő futamokra készülve Jorge Aspar Martinez a vele készített interjúban elárulta, a sikerek ellenére egy pillanatra sem lazíthat, már most azon dolgozik, hogy nyugodt hátteret tudjon biztosítani a 2012-es…
máj. 14
7:06
NBA: a Memphis egyenlített, jöhet a hetedik meccs az Oklahoma ellen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában a Memphis a 30 pontot és 13 lepattanót szerző Zach Randolph vezérletével 95–83-ra győzött az Oklahoma ellen, s ezzel összesítésben 3–3-ra alakította az állást, vagyis következhet a mindent eldöntő hetedik összecsapás.
máj. 14
7:06
Álomfutball, valóság (Behaviour)
Sorozatban harmadik bajnoki címét nyerte a Barcelona labdarúgócsapata. A katalán gárda több mint 110 éves története során mindössze másodszor fordul elő triplázás, korábban Johan Cruyff dirigálásával volt képes hasonló bravúrra. A Dream Team négyig jutott, ám a rekordbeállítás, sőt, a csúcsdöntés, nem tetszik lehetetlennek.
máj. 14
7:08
Újpest: Európa egyik legnagyobb energetikai vállalata a klub mögött áll (She)
Nem csoda, hogy mindenki energiával teli Újpesten – a labdarúgócsapatnál pénteken sajtótájékoztató keretében a következő idény végéig meghosszabbították az esztendeje kötött megállapodást a GDF Suez Energia Holding Hungary Zrt-vel. Európa egyik legnagyobb energetikai vállalata nem publikus – de a tavalyinál nagyobb – összeggel támogatja az újpesti futball utánpótlását.
máj. 14
7:08
Megmászhatatlan kínai nagyfal Arn Gréta előtt (Behaviour)
Sajnos nem sikerült az újabb bravúr, és Arn Gréta csodálatos menetelése befejeződött.
máj. 14
7:10
Tart a bíróktól az FTC (Behaviour)
Elek Gábor, az FTC női kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint együttese csak akkor bukik el a Kupagyőztesek Európa Kupája döntőjének visszavágóján, ha a spanyol Alicante otthonában (vasárnap 12:30, DigiSport) nagyon rosszul játszik, vagy a vendéglátóknak sikerül megfélemlíteni a játékvezetőket, amire egész héten törekedtek.
máj. 14
7:12
Jön a Super Six első elődöntője (Behaviour)
Európai idő szerint vasárnap hajnalban rendezik meg a kalifornia Carsonban a nagyközépsúlyú szupertorna, a Super Six első elődöntőjét a veretlen, WBA-világbajnok Andre Ward (23-0, 13 KO) és Arthur Abraham (32-2, 26 KO) között.
máj. 14
7:24
Kecskemét: Szivicset eltiltották a kispadtól - ma a lelátón ül (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Tomiszlav Szivics, a Kecskemét vezetőedzője az Újpest elleni, erősen vitatott bírói ítéletek után elszenvedett vereséget nagyon nehezen viselte, orvosi kivizsgáláson vett részt, melynek nyomán eltiltották a kispadtól.
máj. 14
7:42
Ökölvívás: „Ennek így nincs értelme” - elmarad Balzsay meccse (She)
Jóllehet a hétvégén a szupertorna egyik elődöntője (az Andre Ward–Artur Abraham meccset vasárnap hajnali négytől élőben közvetíti a Sport2) tartja izgalomban a nagyközépsúly híveit, nekünk, magyaroknak fontosabb információ, hogy bizonytalan időre (sőt...) elnapolták Balzsay Károly és a lengyel címvédő, Piotr Wilczewski Eb-címmérkőzését.
máj. 14
8:18
Putyin Pozsonyban lobbizott a jégkorongért (Blikk)
máj. 14
8:36
Rosszul kezdődött a magyaroknak a vízilabda világliga-sorozat (Metropol)
Vereséggel kezdte meg szereplését a magyar női vízilabda-válogatott a 2011-es Világliga-sorozat barcelonai selejtezőjében: Merész András együttesét a házigazda spanyolok győzték le 15-10-re az A betűjelű csoport pénteki nyitónapján.
máj. 14
8:54
Tiszeker: Lehetnek meglepetések a londoni olimpián (Infostart)
Az élelmiszer-szennyeződés és a sportolók közötti esélyegyenlőség is központi kérdés lehet a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség montreali alapító ülésén - mondta az InfoRádiónak a Magyar Antidopping Csoport vezetője. Tiszeker Ágnes arról is beszélt, hogy nem jelentene meglepetést, ha közvetlenül a londoni olimpia előtt már ki tudnák mutatni az IGF nevű, több sportágban is igen népszerű növekedési…
máj. 14
8:54
Pirlo maradna a Milanban (Agroinform)
Jövőre is az olasz bajnok AC Milan labdarúgócsapatában szeretne játszani Andrea Pirlo, az együttes veterán középpályása.
máj. 14
9:12
Montezemolo szerint Massa marad a Ferrarinál (Agroinform)
Luca di Montezemolo, a Forma-1-es Ferrari istálló elnöke szerint Felipe Massa jövőre is az olasz csapat versenyzője lesz.
máj. 14
9:14
Nem futhatnak be a pályára a dortmundi drukkerek (Agroinform)
A Bundesliga-győztes klub arra kérte szurkolóit, hogy ne fussanak be a pályára az együttes utolsó találkozójának lefújása után.
máj. 14
9:48
Elkészült a kézilabda csarnok (Agroinform)
Május elején átadásra került a londoni olimpiára épült kézilabda csarnok, amelyet reményeink szerint a magyar csapatok is használni fognak jövőre.
máj. 14
9:50
Bajnokavatás és FA-kupa-döntő a hétvége programjában (Agroinform)
Egy pontot kell szereznie a listavezető Manchester Unitednek Blackburnben, hogy megszerezze története 19. bajnoki címét.
máj. 14
10:06
Labdarúgás: bajnok lehet az MU, kieshet az MTK - szombati program (She)
Szombaton több kérdés is eldőlhet az európai labdarúgó-bajnokságokban. Az NB I-ben a bennmaradásért küzdő, jelenleg 14. Siófok Kecskemétre, míg a vele szemben négy pont hátrányban levő 15. helyezett MTK Pápára látogat a 29., utolsó előtti fordulóban. Angliában az FA-kupa mellett a bajnoki cím is gazdára találhat, ha a listavezető Manchester United nem kap ki Blackburnben. Németországban a záró kör…
máj. 14
10:06
Djokovics tántoríthatatlanul nyomul (Agroinform)
Ez évi 35. meccsét is győztesen vívta meg a szerb teniszező, így bejutott a legjobb négy közé a római salakpályás tenisztornán.
máj. 14
10:08
Bundesliga: Dortmundban kérik a szurkolókat, ne fussanak a pályára (She)
A német labdarúgó-bajnokságban már biztosan győztes Borussia Dortmund arra kérte a szurkolóit, hogy ne fussanak be a pályára az együttes idénybeli utolsó találkozójának lefújása után.
máj. 14
10:24
Nyugaton változatlanul nyílt a csata (Agroinform)
Csak hetedik találkozó dönt a Memphis Grizzlies-Oklahoma City Thunder párharcban az NBA Nyugati főcsoportjának elődöntőjében.
máj. 14
10:42
Női kézilabda: a Ferencváros 70 szurkolójával indult Alicantéba (She)
Az FTC különgépe – amelyen hetven szurkoló is együtt utazik a csapattal – szombat reggel kilenckor indul Ferihegyről, és dél körül landol Alicantéban.
máj. 14
11:00
Videó: Feczesin ziccerben hibázott, majd remekül fejelt a Siena kapujába (She)
A másodosztályú olasz labdarúgó-bajnokság (Serie B) 40. fordulójában a listavezető Siena hiába vezetett már 2–0-ra az Ascoli ellen idegenben, a hazaiak parádés hajrával megfordították az eredményt és 3–2-re nyertek. Az Ascoli egyenlítő gólját Feczesin Róbert szerezte, aki egy jobb oldali beadást szép mozdulattal csúsztatott a vendégek kapujába. A meccsen egyébként a Bresciától kölcsönben levő…
máj. 14
11:00
A vb-n hat olimpiai kvóta megszerzése a cél a férfiaknál - Storcz Botond (Agroinform)
A kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya a szegedi világbajnokság előtt a csapat céljairól nyilatkozott a Hathárom TV-nek.
máj. 14
11:18
Váratlanul meghalt a New York Rangers 28 éves csatára (Infostart)
Alig 28 évesen elhunyt az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New York Rangers kanadai csatára, Derek Boogaard.
máj. 14
11:18
Ferencváros: a vezetők közleményben tudatták, nincs edzőkérdés (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezérigazgatója, Orosz Pál és a klub elnöke, Kubatov Gábor az együttes hivatalos honlapján, az ftc.hu-n közleményben tudatta, hogy Prukner László vezetőedző pozíciója biztonságban van, az együttesnél nincs edzőkérdés.
máj. 14
11:18
Elhunyt a Rangers 28 éves csatára (Agroinform)
Alig 28 évesen elhunyt az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New York Rangers kanadai csatára, Derek Boogaard.
máj. 14
11:36
NHL: huszonnyolc évesen elhunyt a New York Rangers csatára (She)
Alig 28 évesen elhunyt az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New York Rangers kanadai csatára, Derek Boogaard.
máj. 14
11:36
Közleményben cáfolták az edzőkérdést (Agroinform)
A zöld-fehérek a hivatalos honlapjukon cáfolták az edzőkérdésről szóló híreszteléseket.
máj. 14
11:38
Videó: Piqué pezsgőzését még az idős hölgy is az erkélyről nézte (She)
Péntek este a Barcelona labdarúgócsapata egész nap ünnepelte története 21. bajnoki címét. A katalán nagyváros utcáin több ezres tömeg várta a Bajnokok Ligája döntőjében is érdekelt együttest. Idősek, fiatalok és családok is zászlókat lengettek, énekeltek és vastapssal fogadták a Real Madridot megelőző gránátvörös-kékeket. Íme, a fieszta, illetve tekintse meg az ünneplésről készült képgalériánkat…
máj. 14
11:38
Jövőre Ljubljanában játszanak a magyarok (Agroinform)
Ljubljanában lép pályára 2012. április 15. és 21. között a magyar jégkorong-válogatott a divizió I-es A csoportos vb-n.
máj. 14
11:40
Divízió 1-es jégkorong-vb: jövőre Szlovéniában kellene kivívnunk a feljutást (She)
Az A-csoportos jégkorong-világbajnokság helyszínén, Pozsonyban ma döntöttek a jövő évi divízió 1-es vb helyszínéről.
máj. 14
12:12
Djokovic: egy sima és egy még simább (Metropol)
Ez évi 35. meccsét is győztesen vívta meg Novak Djokovic, így bejutott a legjobb négy közé a római salakpályás tenisztorna férfi versenyében.
máj. 14
12:14
Az FTC nem küldi el Pruknert (Metropol)
„Nincs edzőkérdés a Ferencváros élvonalbeli labdarúgócsapatánál.”
máj. 14
12:30
FTC: André Schembri miatt holnap jönnek a lengyelek - a Legiától (She)
A Ferencváros máltai csatára, André Schembri megszerzésének gondolata több klubot is élénken foglakoztat – egyedül Varsóból kettőt. Korábban a Polonia Warszawa érdeklődéséről lehetett olvasni lengyel forrásokban, ma pedig a Legia Warszawa sportigazgatója érkezik Magyarországra a csatár miatt
máj. 14
12:30
Nem bírtuk az erőltetett menetet - Csank János (Agroinform)
A Zalaegerszeg vezetőedzője szerint a játékosok fáradtsága miatt játszottak 1-1-es döntetlent a Debrecennel.
máj. 14
12:32
Videó: Zlatan Ibrahimovic most a nyilatkozó csapattársát rúgta fejbe (She)
„Rugdosódó” Zlatan Ibrahimovic ismét hallatott magáról. Az AC Milan támadója a múlt heti, Roma elleni mérkőzés után – a 0–0-s döntetlennel a piros-feketék bajnokok lettek – az éppen nyilatkozó csapattársát, Antonio Cassanót rúgta fejbe. A svéd játékos korábban Rodney Strassert is hasonlóan (pontosabban a hátát eltalálva) viccelte meg az egyik edzésen.
máj. 14
13:06
Női kézilabda: Debrecen-Győri ETO élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a női kézilabda-bajnokság fináléjának második mérkőzése, a Debreceni VSC-Korvex–Győri Audi ETO KC meccs, amelyen ha idegenben is nyer, ismét bajnok lehet a kisalföldi együttes. A találkozót figyelemmel követheti élő, képes cikkünkben!
máj. 14
13:24
Torna: Berki Krisztián győzött a moszkvai világkupaversenyen (She)
Berki Krisztián győzött lólengésben a moszkvai világkupaversenyen. A magyar tornász ausztrál és két horvát vetélytársat előzött meg a szombati fináléban.
máj. 14
13:24
Bízom benne, hogy miénk lesz a három pont - Supka Attila (Agroinform)
A tréner által irányított Budapest Honvéd az utóbbi öt mérkőzésén 12 pontot gyűjtő Újpestet fogadja az NB I 29. fordulójában.
máj. 14
13:26
Mainz: Szalai Ádám büszke rá, hogy részese a történelmi sikernek (She)
Csaknem négy hónapja, hogy súlyos térdsérülést szenvedett Szalai Ádám, a Mainz csatára, akit kétszer is megműtöttek. Bár a 23 esztendős center azóta nem futballozhat, szombaton nem marad le az idénybúcsúztatóról, ott a helye a kispadon a Bundesliga utolsó fordulójában a már kiesett St. Pauli elleni találkozón.
máj. 14
13:42
Megnyitották a balatoni vitorlásszezont (Infostart)
A balatonfüredi kikötőben felsorakozott vitorlások vezérhajójára, a 115 éves Kishamisra a Himnusz hangjaira felhúzták a nemzeti lobogót szombaton, megkoszorúzták a tó vizét, lövés dördült, s ezzel megkezdődött a 2011. évi vitorlásidény a Balatonon, egyben az év első, szezonindító versenye is, amelyre 187 hajóegység nevezett.
máj. 14
13:42
Vitorlázás: a füredi kikötőben megnyitották a balatoni szezont (She)
A balatonfüredi kikötőben felsorakozott vitorlások vezérhajójára, a 115 éves Kishamisra a Himnusz hangjaira felhúzták a nemzeti lobogót szombaton, megkoszorúzták a tó vizét, lövés dördült, s ezzel megkezdődött a 2011. évi vitorlásidény a Balatonon, egyben az év első, szezonindító versenye is, amelyre 187 hajóegység nevezett.
máj. 14
13:44
Tenisz: a Li Nát legyőző Stosur jutott elsőként döntőbe Rómában (She)
Samantha Stosur jutott be elsőként a női egyes döntőjébe az idei római salakpályás teniszversenyen. Az ausztrál játékos az elődöntőben 7:6, 6:0-ra nyert a korábban Arn Grétát búcsúztató kínai Li Na ellen.
máj. 14
14:00
PL: Blackburn-Manchester United mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Az ünneplésre készülő Manchester Unitedet fogadja az angol labdarúgó-bajnokság 37., utolsó előtti fordulójában a Blackburn. Az MU a 19. bajnoki címét nyerheti meg, ha nem kap ki a Roversnél, és ezzel egyúttal maga mögött hagyhatja a pontvadászat örökrangsorában a Liverpoolt.
máj. 14
14:00
Megnyitották a balatoni vitorlásszezont (Metropol)
A balatonfüredi kikötőben felsorakozott vitorlások vezérhajójára, a 115 éves Kishamisra a Himnusz hangjaira felhúzták a nemzeti lobogót szombaton, megkoszorúzták a tó vizét, lövés dördült, s ezzel megkezdődött a 2011. évi vitorlásidény a Balatonon, egyben az év első, szezonindító versenye is, amelyre 187 hajóegység nevezett.

Keresés