2011. május 14. szombat

máj. 14
14:00
A katalán utcabál momentumai, Alves katonás ünneplése (Agroinform)
A Barcelona péntek este ünnepelte meg csak igazán 21. bajnoki címét, amit már szerdán megnyert Guardiola legénysége.
máj. 14
14:02
MotoGP: Sebestyén Péter a 29. helyről indulhat a Francia Nagydíjon (She)
Sebestyén Péter 1:48.127-es idővel a 29. helyet szerezte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Francia Nagydíjának időmérőjén a 125 köbcentisek mezőnyében.
máj. 14
14:18
Videó: egy méterről hagyta ki a hét helyzetét a brazil támadó (She)
A Ceará labdarúgócsapata 4–3-as összesítéssel továbbjutott a Flamengo ellen a Brazil Kupa negyeddöntőjében. A fekete-fehér mezben futballozó Ceará az idegenbeli 2–1-es siker után hazai pályán már fél óra játék után kétgólos hátrányban volt, de még az első félidőben egyenlített. A Flamengo akár továbbjutást is ünnepelhetett volna, ám csatára, Wanderley dos Santos Monteiro Júnior egy méterről…
máj. 14
14:36
Milan: Zlatan Ibrahimovic balesetet szenvedett az autópályán (She)
Szerencsés kimenetelű balesetnek volt részese Zlatan Ibrahimovic. Az AC Milan svéd labdarúgója Milánóba tartott utasként, amikor Varese közelében az autópályán egy gépkocsi belement az őt szállító járműbe, amely aztán egy másik autónak is nekiütközött.
máj. 14
14:36
Sebestyén Péter 29.-ként rajtolhat (Agroinform)
A 125 kcm-esek között érdekelt Sebestyén a 29. időt érte el a 33 induló közül a a Francia Nagydíj szombati időmérőjén.
máj. 14
14:38
Női kézilabda NB I: Debrecenben is nyert, így bajnok az ETO (She)
A Győri Audi ETO KC a női kézilabda NB I döntőjének második mérkőzésén 28–25-re nyert Debrecenben, s ezzel megvédte a bajnoki címét. A győriek történetük során nyolcadszor szereztek aranyérmet a magyar élvonalban.
máj. 14
14:40
Szerbia: „Félig magyar, félig usztasa” - skandálták a Partizan-játékosok (She)
Nemzeti, faji és vallási gyűlöletkeltés miatt a Vojvodina a Partizan minden egyes labdarúgóját beperli – írja a Magyar Szó. Radiszav Rabrenovics, a Vojvodina főtitkára elmondta, hogy a két csapat legutóbbi mérkőzése, a Szerb Kupa-döntő után a Partizan játékosai Marko Jovanovics védő vezénylésével a következőket skandálták: „Félig magyar, félig usztasa” (Pola madar, pola ustasa).
máj. 14
14:54
Túraautó-vb: Michelisz a negyedik helyen zárta az időmérőt (She)
Michelisz Norbert a 4. helyen zárta az időmérőt a túraautó-világbajnokság (WTCC) monzai nagydíján.
máj. 14
15:12
Megvédte címét a Győr női kézilabda-csapata (Infostart)
Tökéletes NB I-es szezonbeli mérlegét megőrizve ismét nyert, ezzel pedig meg is védte bajnoki címét a Győr női kézilabdacsapata, amely szombaton Debrecenben ünnepelhette sorozatban negyedik, összesítésben pedig nyolcadik hazai elsőségét.
máj. 14
15:12
NB I: Budapest Honvéd-Újpest mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 29. fordulójában a Budapest Honvéd az Újpestet fogadja a Bozsik-stadionban. Kövesse élő, szöveges tudósításunk segítségével a találkozót itt az NSO-n!
máj. 14
15:14
Portugália: Hulk hosszabbított a Portóval, 100 millió euróért vihető (She)
Meghosszabbította szerződését Hulk, a Porto labdarúgója, így új kontraktusa értelmében a brazil támadó a 2015–2016-os szezon végéig marad a „sárkányoknál”.
máj. 14
15:48
PL: blackburni döntetlenjével bajnok a Manchester United! (She)
Az ünneplésre készülő Manchester Unitedet fogadta az angol labdarúgó-bajnokság 37., utolsó előtti fordulójában a Blackburn. Egy pontra volt szüksége a vendégcsapatnak, hogy megnyerje 19. bajnoki címét, és ezzel maga mögött hagyja a pontvadászat örökrangsorában a Liverpoolt. Ami sikerült is neki – ezzel Sir Alex Ferguson 12. alkalommal vezényelte aranyéremre a „vörös ördögöket", Ryan Giggs pedig az…
máj. 14
16:06
Tenisz: Nadal megállította Gasquet-t, készülhet a római döntőre (She)
Richard Gasquet a Rómában zajló salakpályás tenisztorna nyolcaddöntőjében legyőzte Roger Federert, a negyeddöntőben pedig Tomás Berdychet is felülmúlta, a fináléba viszont nem jutott be, mivel a legjobb négy között Rafael Nadal megálljt parancsolt neki. A spanyol világelső 7:5, 6:1-re nyert a francia játékos ellen. Az elődöntő másik mérkőzésén Andy Murray és Novak Djokovics küzd meg…
máj. 14
16:06
Döntetlennel lett bajnok a Manchester United (Agroinform)
Sir Alex Ferguson csapata a Blackburn elleni 1-1-es döntetlennel érte el története 19. Premier League-győzelmét.
máj. 14
16:24
Rooney tizenegyesgólja meghozta a bajnoki címet a Man Unitednek (Infostart)
A Manchester United 1-1-re végzett a Blackburn Rovers otthonában, s ezzel az eredménnyel, függetlenül a bajnokság hátralévő találkozóitól, megnyerte a 2010-2011-es angol Premier League idényt.
máj. 14
16:24
Futballhétvége: újra bajnok a Man. United - lesz-e követője másutt is? (She)
A hajrában tartanak az őszi-tavaszi rendszerű európai labdarúgó-bajnokságok: van, ahol már ma bajnokot avathatnak, van, ahol „csak" éleződik a versenyfutás. Három országban kupadöntőt rendeznek – estig tartó, folyamatosan frissülő összeállításunkkal megkísérlünk lépést tartani a legfontosabb eseményekkel.
máj. 14
16:24
Sorozatban negyedszer bajnok a Győr (Agroinform)
100 százalékos teljesítménnyel nyerte a Győr a női kézilabda NB I 2010/2011-es idényét.
máj. 14
16:26
MotoGP: Casey Stoner indulhat az élről a Francia Nagydíjon (She)
Az ausztrál Casey Stoner indulhat az élről a gyorsaságimotoros-világbajnokság Francia Nagydíján a királykategóriában, míg a Moto2 mezőnyében Stefan Bradl érte el a legjobb időeredményt.
máj. 14
16:26
A főszponzor újabb Guiness rekordot döntött (Agroinform)
A Skoda cég közel két évtizede támogatja a jégkorong-világbajnokságot, a szponzori kapcsolat a pénteken aláírt szerződés értelmében 2017-ig marad érvényben.
máj. 14
16:28
Berki nyert a lólengésben (Agroinform)
A világ- és ötszörös Európa-bajnok Berki Krisztián megnyerte a lólengés szombati döntőjét a tornászok moszkvai Világkupa-versenyén.
máj. 14
16:42
Nadal a római döntőben (Infostart)
A címvédő, hatodik végső sikerére készülő spanyol Rafael Nadal két játszmában nyert szombaton a francia Richard Gasquet ellen a római salakpályás tenisztorna férfi versenyében és bejutott a döntőbe.
máj. 14
16:42
Jégkorong: Ezentúl a divízió 1-ben is hatalmas lesz a küzdelem - René Fasel (She)
Pénteken rövid tanácskozás után átszervezték a jégkorong-világbajnokság rendszerét. A jövőben a magyarokat érintő divízió 1-es tornán nem egymás mellé rendelt csoportokban küzdenek majd a csapatok, hanem a világranglista szerint kerülnek besorolásra válogatottak. A Nemzeti Sport Online helyszíni tudósítója a nemzetközi szövetség konferenciájának zárónapján, az IIHF elnökével René Fasellel…
máj. 14
16:42
Megvédték elsőségüket a győri kézisek (Metropol)
Tökéletes NB I-es szezonbeli mérlegét megőrizve ismét nyert, ezzel pedig meg is védte bajnoki címét a Győr női kézilabdacsapata, amely szombaton Debrecenben ünnepelhette sorozatban negyedik, összesítésben pedig nyolcadik hazai elsőségét.
máj. 14
16:42
Keleten söpörtek, nyugaton küzdöttek a hokisok, jön a harmadik kör (Agroinform)
A főcsoportdöntőt keleten a Boston kemény stílusa döntheti el - akár a másik oldalra is -, nyugaton a türelmesebb gárda mehet tovább.
máj. 14
16:44
Már bajnok a Manchester United (Metropol)
Egy fordulóval a zárás előtt megnyerte az angol labdarúgó-bajnokságot a Manchester United csapata, amely a 37. kör szombati játéknapján 1-1-es döntetlent játszott a Blackburn Rovers otthonában.
máj. 14
16:44
Nem Rivers lesz Phil Jackson utóda (Agroinform)
Bár a Celtics kiesett az NBA rájátszásában, a Boston mégis öt évre szerződést hosszabbított az együttes edzőjével, Doc Rivers-szel.
máj. 14
16:46
Nadal a döntőben (Metropol)
A címvédő, hatodik végső sikerére készülő spanyol Rafael Nadal két játszmában nyert szombaton a francia Richard Gasquet ellen a római salakpályás tenisztorna férfi versenyében és bejutott a döntőbe.
máj. 14
17:00
NB I: az Újpest legyőzte a Bozsik Stadionban a Budapest Honvédot (She)
A labdarúgó NB I 29. fordulójának első szombati mérkőzésén az Újpest remek első félidei játékának is köszönhetően 4–1-re győzött a Budapest Honvéd otthonában. Jarmo Ahjupera a 9. percben szépen lőtte ki a bal felső sarkot, majd Balogh Balázs és Balajti Ádám talált az üres kapuba. A második félidőben Danilo ugyan szépített, ám Rajczi Péter a 88. percben bebiztosította a vendégek győzelmét.
máj. 14
17:02
Giro d’Italia: Contador meglepte a mezőnyt a 8. szakasz végén (She)
Az olasz Oscar Gatto nyerte meg a Giro d’Italia nyolcadik szakaszát, míg a második helyen a hajrában a mezőnytől ellépő Alberto Contador ért célba, aki az időjóváírásnak is köszönhetően feljött összetettben az ötödik helyre. A rózsaszín trikót továbbra is a holland Pieter Weening viselheti.
máj. 14
17:18
Serie B: a Filkorék elleni győzelemmel őrzi feljutási esélyét a Torino (She)
Két körrel a bajnokság vége előtt a Torino labdarúgócsapata hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Filkor Attilával a soraiban felálló Triestinát az olasz másodosztályú bajnokság 40. fordulójában, így továbbra is őrzi esélyét a feljutásra. A Triestina továbbra is kieső helyen áll, és immár minimális az esélye a bennmaradásra, míg a „bikák” a hatodik, osztályozót érő helyen állnak.
máj. 14
17:18
Kispesten nyert az Újpest (Metropol)
A vendég Újpest magabiztosan legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó Monicomp Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.
máj. 14
17:18
Phelps a döntőért is imádkozott Charlotte-ban - videó (Agroinform)
Két hónappal a sanghaji világbajnokság előtt kifejezetten gyenge formában van Michael Phelps, aki ezúttal Charlotte-ban szenvedett kellemetlen vereséget.
máj. 14
17:20
A Honvéd otthon vesztett az Újpest ellen (Agroinform)
Mészöly Géza csapata meggyőző játékkal 4-1-re győzte le a Budapest Honvédot a Monicomp Liga 29. fordulójában.
máj. 14
17:22
Venus is lemondta a párizsi szereplést (Agroinform)
Alig két nappal húga, Serena után Venus Williams is lemondta szereplését a május végén rendezendő párizsi salakpályás Grand Slam tornán.
máj. 14
17:36
Videó: újpesti diadal Kispesten, Mészöly a csapatmunkát emeli ki (She)
Az Újpest FC 4–1-re győzött Kispesten. A találkozóról a lefújás után Mészöly Géza elmondta, hogy igazi csapatmunkát látott, a sérülésektől függetlenül nem hagyott alább a lendület játékosainál, így még értékesebb ez a siker.
máj. 14
17:36
A Paks ezüstérmes és Európa Liga-induló (Metropol)
A Paks háromgólos győzelmet aratott a vendég Vasas felett a labdarúgó Monicomp Liga 29. fordulójában, ezzel biztosan ezüstérmes és története során először kijutott a nemzetközi kupaporondra.
máj. 14
17:36
Contador megmutatta magát, Gattóé a szakasz (Agroinform)
Az olasz Oscar Gatto nyerte meg az olasz kerékpáros körverseny nyolcadik szakaszát, ahol a nagy esélyes Alberto Contador is akciózott.
máj. 14
17:38
Bundesliga: hiába győzött a Bayern, a Leverkusené az ezüst (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság utolsó, 34. fordulójában a Bayer Leverkusen idegenben egy öngóllal győzte le a Freiburgot, így bebiztosította második helyét, míg a Bayern München a VfB Stuttgart – Hajnal Tamás 82 perc játéklehetőséghez jutott – legyőzése ellenére maradt a harmadik. A Wolfsburg sokáig kiesésre állt, azonban fordítani tudott a Hoffenheim ellen, így megmenekült a…
máj. 14
17:38
Egyik félnek sem jó döntetlen Zalaegerszegen (Metropol)
A Zalaegerszeg és a vendég Debrecen 1-1-es döntetlent játszott egymással a labdarúgó Monicomp Liga 29. fordulójának péntek esti mérkőzésén.
máj. 14
17:40
NB I: Videoton-Győr találkozó élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a labdarúgó NB I 29. fordulójának egyik mérkőzése, a Videoton–Győri ETO találkozó, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
máj. 14
17:42
Női kézilabda KEK: az FTC birtokába vette a döntő helyszínét Alicantéban (She)
Majd' háromórás repülőút végén kora délután megérkezett Alicantéba az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata, amely holnap ötgólos előnyből kezdi meg a KEK-döntő visszavágóját a helyi csapat ellen.
máj. 14
17:54
Futballhétvége: vezet a Manchester City az FA-kupa döntőjében (She)
A hajrában tartanak az őszi-tavaszi rendszerű európai labdarúgó-bajnokságok: van, ahol már ma bajnokot avathatnak, van, ahol „csak" éleződik a versenyfutás. Három országban kupadöntőt rendeznek – estig tartó, folyamatosan frissülő összeállításunkkal megkísérlünk lépést tartani a legfontosabb eseményekkel.
máj. 14
17:54
Győzelemmel ünnepelt a Dortmund az utolsó fordulóban (Agroinform)
Vezetett és bentmaradásra is állt a Frankfurt, de fordított a bajnok. A Leverkusen a második, a Bayern a harmadik helyen zárt.
máj. 14
17:56
Jégkorong: Meglepett a nemzetközi szövetség döntése - Németh Miklós (She)
Németh Miklós, a Magyar Jégkorongszövetség elnöke a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, meglepődött, de örül annak, hogy Szlovéniában küzdhet jövőre válogatottunk a divízió 1-es világbajnokságon. A szlovén szövetség főtitkára pedig úgy véli, ismét megtöltik a szurkolók a csarnokot, ahogy 2010-ben is fantasztikus volt a hangulat.
máj. 14
17:58
Jégkorong-vb: súlyos autóbalesetet szenvedett egy svájci játékos (She)
Súlyos autóbalesetet szenvedett a szlovákiai A-csoportos jégkorong-világbajnokságon a svájci válogatottban szereplő Kevin Lötscher.
máj. 14
18:00
Műúszás: Kiss Szofi nyerte meg az országos bajnokságot szólóban (She)
Kevés indulóval rendezték meg szombaton a műúszók idei országos bajnokságát a Komjádi uszodában, csapatban például csak a BVSC mutatta be a rövid- és hosszú programot is, ami feltétele a bajnoki értékelésnek.
máj. 14
18:12
FA-kupa: öröm Manchester másik felében is, a Cityé a kupa (She)
A Manchester City nyerte meg az angol labdarúgó FA-kupát, miután a fináléban Yaya Touré góljával 1–0-ra legyőzte a Stoke Cityt. A manchesteriek fennállásuk ötödik győzelmét aratták a sorozatban.
máj. 14
18:12
Bundesliga: BL-selejtezős a Bayern (Metropol)
A német focibajnokság utolsó fordulója volt ma. Eldőlt az is, mely csapatok búcsúznak.
máj. 14
18:12
Megtört a 35 éves átok, a Manchester Cityé az FA-kupa (Agroinform)
Hosszú böjt végére tett pontot a Manchester City, amely a szombaton délután rendezett FA Kupa döntőjében 1-0-ra győzött a Stoke City ellen.
máj. 14
18:14
Futballhétvége: fél óra után két góllal vezet a Videoton a Győr ellen (She)
A hajrában tartanak az őszi-tavaszi rendszerű európai labdarúgó-bajnokságok: van, ahol már ma bajnokot avathatnak, van, ahol „csak" éleződik a versenyfutás. Három országban kupadöntőt rendeznek – estig tartó, folyamatosan frissülő összeállításunkkal megkísérlünk lépést tartani a legfontosabb eseményekkel.

Keresés