2011. május 8. vasárnap

máj. 8
0:12
Primera División: a Real 6-2-re nyert Sevillában, CR-mesternégyes (She)
A Real Madrid a négy gólt szerző Cristiano Ronaldo vezérletével 6–2-re győzött a Sevilla vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
máj. 8
0:12
A Real győzelmével elhalasztotta a bajnokavatást (Agroinform)
José Mourinho csapata 6-2-re győzte le a hazai pályán játszó Sevillát a Primera División 35. fordulójában.
máj. 8
0:48
Eredmények: élen a Krasznodar, drukkerek miatt elmaradó török meccs (She)
Elmaradt a török labdarúgó-bajnokság szombati Bursaspor–Besiktas mérkőzése, miután a hazai csapat szurkolói a találkozó kezdése előtt összecsaptak a rendvédelmi szervvel. A hazai drukkerek a vendégek szurkolóit várva kövekkel dobálták meg a kivonuló rendőröket, akik könnygázt és vízágyút is bevetettek, ezt követően pedig a szövetség illetékesei a találkozó elhalasztása mellett döntöttek.
máj. 8
1:06
Videó: megint gálázott idegenben a Real, hat gólt vágtak Ronaldóék (She)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid a négy gólt szerző Cristiano Ronaldo vezérletével 6–2-re győzött a Sevilla vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának szombat esti mérkőzésén. Nézze meg a találkozó góljait videón!
máj. 8
1:42
Szombati összefoglaló: bajnok a Milan, kiütéses Bayern- és Real-siker (She)
Sűrű nap volt a szombati a sportvilág szempontjából, hiszen csak úgy özönlöttek az események. Cikkünkben az esetleges lemaradóknak igyekszünk segítséget nyújtani összefoglalva a legfontosabb eseményeket. Lássuk hát az érdeklődésre leginkább számot tartó szombati történéseket!
máj. 8
7:06
NHL: a Vancouver Canucks otthon nem jutott háromról négyre (She)
A Vancouver Canucks hazai pályán kapott ki a Nashville Predatorstól, így egyelőre nem tudott továbbjutni a Nyugati főcsoport elődöntőjéből, pedig igen jó esélye volt rá. Az észak-amerikai jégkorongbajnokság egyik elődöntőjében a Nashville Predators felzárkózott az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban, bár az előny így is a Vancouvernél maradt, amely összesítésben 3–2-re vezet.
máj. 8
7:08
NBA: kikapott a Miami Heat, Bostonban szépített a Celtics (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának második fordulójában – a sorozat negyeddöntőjében – a Boston Celtics először nyert a Miami Heat ellen, így szépített az egyik fél negyedik győzelméig tartó versenyfutásban, amelyben összesítésben még így is ellenféle vezet 2–1-re.
máj. 8
7:24
MLS: ezúttal sem hibázott a Real Salt Lake, önmagát keresi a Colorado (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának kilencedik fordulójában újra nyert a liga legjobb mutatójával álló együttese, a Real Salt Lake, amely hatodik mérkőzésén immár az ötödik győzelmét aratta.
máj. 8
7:42
Profi ökölvívás: Pacquiao a bajnok, egyhangú pontozással verte Mosleyt (She)
A Las Vegas-i profi ökölvívó gála csúcsmérkőzésén a Bokszvilágszervezet (WBO) váltósúlyú vb-címe volt a tét, az összecsapáson Manny Pacquiao egyhangú pontozással verte a 39 éves Shane Mosleyt.
máj. 8
8:00
Labdarúgás: MU-Chelsea és katalán rangadó, bajnokavatás lehet Kispesten, Pintér kontra Vadócz - program (She)
Nem túl hosszú, ám annál veretesebb az európai topligák vasárnapi programja, amelynek mindenképpen az élére kívánkozik a Manchester United–Cheslea rangadó a Premier League-ben. Sir Alex Ferguson együttese hárompontos előnyben van, így a címvédő előtt adott a lehetőség, hogy bravúrszámba menő idegenbeli sikerrel beérje riválisát.
máj. 8
8:18
Labdarúgás: MU-Chelsea és katalán rangadó, bajnokavatás lehet Kispesten - program (She)
Nem túl hosszú, ám annál veretesebb az európai topligák vasárnapi programja, amelynek mindenképpen az élére kívánkozik a Manchester United–Cheslea rangadó a Premier League-ben. Sir Alex Ferguson együttese hárompontos előnyben van, így a címvédő előtt adott a lehetőség, hogy bravúrszámba menő idegenbeli sikerrel beérje riválisát.
máj. 8
8:20
MLS: Henry és Donovan gólpárbaja, ikszelt a Galaxy és a Red Bulls (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának kilencedik fordulójában Thierry Henry és Landon Donovan gólpárbaját hozta a Los Angeles Galaxy és a New York Red Bulls összecsapás.
máj. 8
8:36
Vasárnapi előzetes: Szegeden a Veszprém, KEK-döntőben a Fradi, Isztambulban az F1 - program (She)
A labdarúgáson kívül a vasárnapi kiemelt sportprogramban a kézilabdáé lesz a főszerep. Az FTC-Rail Cargo Hungaria a női KEK-döntő első mérkőzésén Dabason fogadja a spanyol CB Mar Alicantét, míg a honi férfibajnokság fináléjában a címvédő MKB Veszprém Szegedre, a Pickhez látogat. Utóbbi párharc az egyik fél harmadik győzelméig tart, az első meccs után a veszprémieknél van az előny.
máj. 8
8:54
Falcaóra a Real Madrid is vevő lenne (Agroinform)
Portugál lapértesülés szerint elképzelhető, hogy a Real Madrid a nyáron leigazolja Radamel Falcaót, az FC Porto kolumbiai labdarúgóját.
máj. 8
9:12
Evezés: a nyolc magyar csapatból öt döntős Essenben (She)
Remekül kezdett a magyar U23-as evezős-válogatott az esseni nemzetközi viadalon, szombaton a nyolc egységből öt került a vasárnapi döntőkbe.
máj. 8
9:12
Így ünnepelték a Milan bajnoki címét - képek (Agroinform)
Ahogy arról beszámoltunk, szombat este Rómában elért 0-0-s döntetlenjével a Milan megszerezte története 18. bajnoki címét. A Scudettót a stadionon belül és kívül is kitörő örömmel ünnepelték.
máj. 8
9:14
Real Madrid: a Porto kolumbiai gólvágójára hajtanak a királyiak (She)
Portugál lapértesülés szerint elképzelhető, hogy a Real Madrid a nyáron leigazolja Radamel Falcaót, az FC Porto kolumbiai labdarúgóját.
máj. 8
9:14
Bostonban javított a Celtics a Miami ellen (Agroinform)
Az észak NBA rájátszásának második fordulójában a Boston Celtics először nyert a Miami Heat ellen, így 2-1-re szépített az egyik fél negyedik győzelméig tartó versenyfutásban. Szintén nyert a Memphis Grizzlies, amely hosszabbítás után győzte le 101-93-ra az Oklahoma Cityt, ezzel 2-1-re vezet.
máj. 8
9:48
Légióssors: Tőzsér nem számolgat, inkább „megszakad” a bajnoki aranyért (She)
Péntek este a Genk hazai pályán 1–0-ra legyőzte Juhász Roland együttesét, a címvédő Anderlechtet, amellyel szemben három fordulóval a rájátszás zárása előtt jelentős előnyre tett szert. Tőzsér Dániel, a genkiek magyar középpályása a második félidőben (1–0-nál) tizenegyest hibázott, de mint kiderült, belefért a rontás.
máj. 8
9:48
Otthon nem tudott továbbjutni a Vancouver (Agroinform)
A Vancouver Canucks hazai pályán kapott ki a Nashville Predatorstól 4-3-ra, így egyelőre nem tudott továbbjutni az NHL Nyugati főcsoport elődöntőjéből, de még mindig vezet a párharcban 3-2-re.
máj. 8
10:06
Légióssors: „vérre menő meccs lesz” a Pintér kontra Vadócz randevú (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 35. fordulójában a liga két magyar érdekeltségű csapata, a Zaragoza és az Osasuna egymás ellen lép pályára. Pintér Ádám 16. helyen álló együttese a 18. pozíciót elfoglaló Osasunát fogadja, amelynek Vadócz Krisztián révén szintén tagja egy magyar válogatott labdarúgó. A két gárdát mindössze egy pont választja el egymástól a tabellán.
máj. 8
10:06
Pacquiaónak Mosley sem volt akadály, egyhangú pontozással győzött (Agroinform)
A filippínó közel állt az amerikai kiütéséhez a WBO váltósúlyú vb-övéért a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arenában rendezett összecsapáson.
máj. 8
10:08
Oroszország: Vlagyimir Putyin növelné a 2018-as vb-helyszínek számát (She)
Vlagyimir Putyin orosz kormányfő tizenhárom helyszínen bonyolítaná le a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot a nemzetközi szövetség (FIFA) által javasolt tizenkettő helyett.
máj. 8
10:24
Férfi vízilabda: várat magára az egri olimpiai bajnok visszatérése (She)
A férfi élvonalbeli vízilabda-bajnokság, a Vodafone ob I középdöntőjének ötödik fordulójában a tervekkel ellentétben még nem erősíti a ZF-Egert Kis Gábor. A porckorongsérv miatt műtét előtt álló pólós finoman már második hete edz, de a játéka még odébb van.
máj. 8
10:24
A Videoton egy győzelemmel a mennybe juthat Kispesten (Agroinform)
Ha a Budapest Honvéd otthonában meg tudják szerezni a három pontot a listavezető fehérváriak, történetük első bajnoki címét ünnepelhetik.
máj. 8
10:42
Futsal: a magyar női válogatott kilenc gólt kapott a spanyoloktól (She)
Női futsalválogatottunk lejátszotta második mérkőzését is a moszkvai nemzetközi tornán. Az oroszok elleni döntetlen után a spanyolokkal szemben nem sikerült a pontszerzés – adta hírül az mlsz.hu.
máj. 8
11:00
Profi ökölvívás: Erdei Zsolt Alekszejevvel készül Hamburgban (She)
Gőzerővel készül újabb amerikai fellépésére Erdei Zsolt, a magyar ökölvívó június 4-én a szebb napokat is látott korábbi világbajnok Byron Mitchell ellen húz majd kesztyűt az Atlantic Cityben megrendezésre kerülő Carl Froch vs. Glen Johnson főmérkőzéssel fémjelzett gála előprogramjában.
máj. 8
11:00
Holyfield technikai KO-val nyert a veteránok csatájában (Metropol)
A korábbi világbajnok, 48 éves Evander Holyfield szombaton technikai KO-val legyőzte a dán Brian Nielsent a koppenhágai gálán.
máj. 8
11:00
Maradandót akar alkotni a Ferencváros (Agroinform)
Elek Gábor vezetőedző reméli, hogy az az elmúlt hetek gyengébb teljesítményét feledtetni tudják, és szép eredményt érnek el Dabason.
máj. 8
11:18
Atlétika: Pars Krisztián aranyérmes Kavaszakiban, megvan az olimpiai kvóta (She)
Pars Krisztián nyert vasárnap a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvető sorozatának első állomásán, Kavaszakiban, megdobva a 78 méteres olimpiai indulási szintet.
máj. 8
11:20
Bundesliga: csalódott drukkerek összecsapása a rohamrendőrökkel Frankfurtban (She)
Rohamrendőröknek kellett megfékezniük a feldühödött szurkolókat a frankfurti Commerzbank-Arenában a tegnapi Eintracht Frankfurt–1. FC Köln (0–2) Bundesliga-futballbajnoki lefújása után.
máj. 8
11:36
Atlétika: Pars aranyérmes Kavaszakiban, megvan az olimpiai kvóta (She)
Pars Krisztián nyert vasárnap a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvető sorozatának első állomásán, Kavaszakiban, megdobva a 78 méteres olimpiai indulási szintet.
máj. 8
11:36
Aczélt bosszantotta az első fél óra, Komjáti a hibákat emlegette (Agroinform)
A Haladás hazai pályán Oross mesterhármasával 3-0-ra legyőzte a Vasast, ezzel gyakorlatilag biztosította a bennmaradást. A két szakvezető nyilatkozatát a vasi klub honlapja idézte.
máj. 8
11:38
Videó: 35 méterről, félfordulatból lőtt nagy gólt a lengyel ligában (She)
Hatalmas gólt szerzett Piotr Grzelczak, a Widzew Lódz labdarúgója a Jagellonia elleni találkozón a lengyel élvonalbeli bajnokságban. Az alábbi videón látható igen csak távoli bomba a második percben „robbant".
máj. 8
11:54
Férfi kézilabda NB I: Szeged-Veszprém élőben az NSO-n! (She)
A Tisza-partján folytatódik az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság, a Budapest Bank férfiliga egyik fél harmadik győzelméig tartó döntősorozata, amelynek első felvonásán a címvédő MKB Veszprém hazai pályán elért sikerével összesítésben 1-0-s előnyre tett szert a Pick-Szegeddel szemben. A 11.35 órakor kezdő vasárnapi, második összecsapást a Nemzeti Sport Online folyamatosan frissülő, élőképes…
máj. 8
11:54
Pars olimpiai kvótát szerzett (Metropol)
Pars Krisztián nyert vasárnap a Nemzetközi Atlétikai Szövetség kalapácsvető sorozatának első állomásán, Kavaszakiban, megdobva a 78 méteres olimpiai indulási szintet.
máj. 8
11:54
Pars Krisztián nyert Kavaszakiban, megvan az olimpiai kvóta (Agroinform)
Pars Krisztián nyert vasárnap a Nemzetközi Atlétikai Szövetség kalapácsvető sorozatának első állomásán, Kavaszakiban, megdobva a 78 méteres olimpiai indulási szintet.
máj. 8
11:56
Videó: három védő ment rá, mégis a kapuba emelt a Cracovia játékosa (She)
Gyönyörű gólt szerzett Alexandru Suvorov, a Cracovia játékosa a Polonia Warszawa elleni mérkőzésen a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Suvorov labdavezetése sem volt csúnya, de a mozdulat még szebb volt, ahogy a kapuba emelt.
máj. 8
11:58
Kajak-kenu: Dombiék legyőzték Kammereréket, meglepetés 200-on (She)
Ezer méteren a Dombi Rudolf, Kökény Roland, 200-on pedig a fiatal Horváth Bence, Szomolányi Máté duó nyerte a vasárnapi döntőt a szegedi idénynyitó kajak-kenu viadalon, amely a férfi kajakosoknál – az ötkarikás számokban – válogató a júniusi, belgrádi Európa- és az augusztusi, szintén szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságra.
máj. 8
12:12
Profi ökölvívás: Holyfield győzött a veteránok csatájában (She)
A 44. profi győzelmét is begyűjtötte szombaton este a korábbi cirkáló- és nehézsúlyú világbajnok Evander Holyfiled, miután a 10. menetben TKO-val állította meg aktuális riválisát.
máj. 8
12:30
Pars Krisztián olimpiai kvótát szerzett (Infostart)
Pars Krisztián nyert a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvető sorozatának első állomásán, Kavaszakiban, megdobva a 78 méteres olimpiai indulási szintet.
máj. 8
12:30
GP3: Kiss Pál Tamás a második isztambuli futamon a 18. helyen zárt (She)
Kiss Pál Tamás a 18. helyen ért célba a GP3-as sorozat idénynyitó isztambuli állomásán megrendezett második futamon. A magyar pilóta a rajt után a 16. helyről (itt zárta az első viadalt, így innen rajtolhatott) feljött ugyan a 15. pozícióba, de aztán a 15 körös viadal alatt többen is megelőzték.
máj. 8
12:30
A Lampard-Kaká csere lehet a nyár üzlete (Agroinform)
Jose Mourinho szívesen dolgozna újra együtt az angol válogatott középpályással, akiért a brazil Kakát ajánlja fel a Chelsea-nek.
máj. 8
12:48
Küzdősport: Európa-bajnok lett a magyar férfi kendócsapat (She)
A magyar férfi kendócsapat aranyérmet nyert a Gdyniában zajló Európa-bajnokságon.
máj. 8
12:48
Kiss Pál Tamás a 18. helyen végzett második isztambuli versenyén (Agroinform)
A magyar pilóta a szombati 16. helye után ezúttal a 18. lett a GP3-as sorozat második isztambuli futamán.
máj. 8
12:50
Egyesült Államok: Beckham balesetet okozott Los Angeles mellett (She)
Közlekedési balesetet okozott pénteken David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol futballsztárja.
máj. 8
13:24
Férfi kézilabda NB I: egy győzelemre a bajnoki címvédéstől a Veszprém (She)
Az MKB Veszprém 33–20-ra legyőzte idegenben a Pick-Szegedet a férfi élvonalbeli kézilabda-bajnokság, a Budapest Bank férfiliga döntőjének második felvonásán, és ezzel egy győzelemre került a bajnoki cím megvédésétől.
máj. 8
13:24
Ibrahimovic hosszú távra tervez Milánóban (Agroinform)
Nem is gondol a távozásra az AC Milan svéd támadója, aki betartotta az ígéretét, bajnoki címet szerzett csapatával.
máj. 8
13:26
Formula-1: Örülnék, ha Briatore visszatérne; nem lenne olyan, mint Mourinho - Alonso (She)
Fernando Alonso, a Formula–1-es Ferrari istálló spanyol pilótája elmondta, örülne, ha Flavio Briatore visszatérne a száguldó cirkuszba, mivel színt adott a sportágnak.
máj. 8
13:26
A Szeged hazai pályán még nagyobb ruhát kapott a Veszprémtől (Agroinform)
A címvédő MKB Veszprém fölényesen nyert Szegeden a Budapest Bank férfi kézilabdaliga döntőjének második, vasárnapi mérkőzésén, így már 2-0-ra vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban.

Keresés