2011. május 8. vasárnap

máj. 8
13:28
Videó: Panenka biztosan csóválta a fejét Miccoli büntetője után (She)
Fabrizio Miccoli nem tudta értékesíteni csapata, a Palermo számára megítélt büntetőt a Bari ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban lejátszott mérkőzésen. Miccoli szerencséjére a Palermo 2–1-re így is nyert.
máj. 8
13:42
Videó: Mihail Grabovszkij tanácstalan és elkeseredett (She)
Szokatlan helyzetbe került Mihail Grabovszkij a fehérorosz válogatottal. Még soha nem játszott a nemzeti csapatban a jégkorong világbajnokságon a kiesés elkerüléséért. A Toronto Maple Leafs sztárja elkeseredetten nyilatkozott az NSO Tv-nek a lettek elleni kiesési rangadó után, és elárulta, hogy miért más egy világbajnoki sorozat mint egy NHL idény. A 2014-es világbajnokság házigazdájának…
máj. 8
14:00
Videó: Mihail Grabovszkij tanácstalan és elkeseredett a hoki-vb-n (She)
Szokatlan helyzetbe került Mihail Grabovszkij a fehérorosz válogatottal. Még soha nem játszott a nemzeti csapatban a jégkorong világbajnokságon a kiesés elkerüléséért. A Toronto Maple Leafs sztárja elkeseredetten nyilatkozott az NSO Tv-nek a lettek elleni kiesési mérkőzés után, és elárulta, hogy miért más egy világbajnoki sorozat, mint egy NHL-idény. A 2014-es világbajnokság házigazdájának…
máj. 8
14:00
Jövőre és 2013-ban Stockholm és Helsinki a házigazda (Agroinform)
A szlovákiai világbajnokság kapcsán ülésező Nemzetközi Jégkorong Szövetség vasárnap úgy döntött, hogy jövőre és 2013-ban Stockholm és Helsinki a seregszemle házigazdája.
máj. 8
14:18
Formula-1: Török Nagydíj élőben az NSO-n! (She)
A Red Bull-istálló az idén először Isztambulban tudta kihozni autójából a maximumot a szombati hivatalos időmérő edzésen, a negyedszer is az első rajtkockából induló Sebastian Vettel mellé először ért oda Mark Webber a második pozícióba. Nagy kérdés, hogy a versenyen is képes lesz-e totális sikert aratni a címvédő. Kövesse a Török Nagydíjat folyamatosan frissülő cikkünkkel és élő szöveges…
máj. 8
14:20
Videó: Pacquiao a harmadik menetben padlóra küldte Mosleyt (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Las Vegas-i profi ökölvívó gála csúcsmérkőzésén Manny Pacquiao egyhangú pontozással verte meg a 39 éves Shane Mosleyt a Bokszvilágszervezet (WBO) váltósúlyú vb-címéért. „Pacman" a harmadik menetben padlóra küldte Mosleyt, aki azonban felállt, és végig küzdötte mind a 12 menetet. Most nézze meg a videót a leütésről!
máj. 8
14:36
Már majdnem bajnok a Veszprém (Infostart)
A címvédő MKB Veszprém fölényesen nyert Szegeden a Budapest Bank férfi kézilabdaliga döntőjének második, vasárnapi mérkőzésén, így már 2-0-ra vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban.
máj. 8
14:36
Primera División: egyre távolabb a harmadik helytől a Villarreal (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 35. fordulójában a harmadik helyért küzdő Villarreal 0–0-s döntetlent játszott a Mallorca otthonában, ezzel három fordulóval a szezon vége előtt már öt pont a hátránya a Valenciával szemben.
máj. 8
14:36
Mourinho nem tudott kezelni, Mancini teljesen más - Balotelli (Agroinform)
Te egy idióta vagy, nem tudom, miért vettelek meg? - mondta Roberto Mancini az olasz csatár kijevi kiállítása után, ő azonban nem haragszik menedzserére.
máj. 8
14:38
Videó: Michel Platini óriási erővel kilőtte a bal felső sarkot (She)
Óriási gólt szerzett Michel Platini, a CSZKA Szófia játékosa a Minyor Pernik elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzésen Bulgáriában. A brazil játékos előbb felpörgette magának a labdát, majd 22 méterről kapásból kilőtte a bal felső sarkot.
máj. 8
14:54
Nem bírt egymással a Mallorca és a Villarreal (Agroinform)
A Mallorca gól nélküli döntetlent játszott a vendég Villarreallal a spanyol bajnokság 35. fordulójának vasárnapi játéknapján.
máj. 8
15:12
PL: a Wolverhampton győzelmével elmozdult a kieső zónából (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 36. fordulójában a Wolverhampton hazai pályán 3–1-re legyőzte a West Bromwichot, ezzel elmozdult a kieső helyről, 17. a tabellán.
máj. 8
15:30
Győzelmével kilépett a kieső zónából a Wolverhampton (Agroinform)
Hazai pályán tudta legyőzni a West Bromot a Wolverhampton, ezzel fellépett a tizenhetedik, már bennmaradást érő helyre.
máj. 8
15:48
Vettel diadala, kettős Red Bull-siker (Infostart)
A világbajnoki címvédő német Sebastian Vettel (Red Bull) nyerte a 62. Forma-1-es autós gyorsasági vb negyedik futamát, az isztambuli Török Nagydíjat. A második Vettel csapattársa, az ausztrál Mark Webber lett, míg harmadikként a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) végzett.
máj. 8
15:48
Bundesliga 2.: győzelmével valószínűleg feljutott az Augsburg (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 33. – utolsó előtti – fordulójában az Augsburg hazai pályán 2–1-re legyőzte az FSV Frankfurtot, ezzel gyakorlatilag kivívta a feljutást az élvonalba.
máj. 8
15:48
Düsseldorf-győzelem az egyik, döntetlen a másik magyar rangadón (Agroinform)
A Fortuna Düsseldorf szinte végig emberelőnyben játszva győzte le az Alemannia Aachent a Bundesliga 2 33. fordulójában.
máj. 8
15:50
F1: Vettel magabiztosan nyert, Webber legyűrte Alonsót (She)
A Formula–1-es Török Nagydíjon a címvédő német Sebastian Vettel diadalmaskodott, megelőzve csapattársát, az ausztrál Mark Webbert, aki végül megnyerte a spanyol Fernando Alonsóval folytatott nagy küzdelmét.
máj. 8
15:52
Videó: többszörös lábtörést szenvedett az olasz GP2-es pilóta (She)
Súlyos láb- és bokasérülést szenvedett Davide Rigon a törökországi GP2-es futamon. Az olasz pilóta autójának nekiment a mögötte érkező és előzni próbáló kolumbiai Julián Leal. Csapatfőnöke, Paolo Coloni elmondása szerint Rigon szezonjának minden bizonnyal vége, miután bal lábában a csontjai több helyen is eltörtek.
máj. 8
15:54
Skócia: a Celtic idegenben győzött, tapad az éllovas Rangersre (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulója után egy pont a különbség a listavezető Rangers és üldözője, a Celtic között, miután a zöld-fehérek Scott Brown és Kris Commons góljával 2–0-ra megverték idegenben a Kilmarnockot. A bajnokságból még két forduló van hátra, a Rangers 87 ponttal vezet a 86 pontos Celtic és a 63 pontos Hearts előtt.
máj. 8
15:56
Szardínia-rali: Loeb győzött, továbbra is vezet összetettben (She)
A sorozatban hétszeres vb-győztes, címvédő Sébastien Loeb nyerte meg vasárnap a rali-világbajnokság ötödik futamát, a szardíniai viadalt.
máj. 8
16:06
Vettel győzött a Török Nagydíjon (Metropol)
Kettős Red Bull-sikerrel fejeződött be vasárnap a 62. Forma-1-es autós gyorsasági vb negyedik futama, a Török Nagydíj: Sebastian Vettel győzött, az ausztrál Mark Webber lett a második, a harmadik helyen pedig a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) végzett.
máj. 8
16:06
Vettel könnyedén győzött Isztambulban (Agroinform)
A Red Bull pilótája rajt-cél győzelmet aratott a Formula-1-es világbajnokság Török Nagydíján, mögötte Webber és Alonso végzett.
máj. 8
16:24
Kinek a kezében van az angol futball? (Infostart)
Az elmúlt jó húsz évben megszokhattuk már, hogy a futballban egyre több a légiós. Először - különösen a Bosman-szabály bevezetése után - a klubcsapatokat özönlötték el a hazájuktól távol munkát keresők és szerződést kapók, majd mintegy megismétléseként és kiterjesztéseként a harmincas, majd az ötvenes évek repatriálási hullámának, a válogatottakban is egyre gyakrabban bukkantak fel honosított…
máj. 8
16:24
Férfi kosár Euroliga: a Real elbukott a Siena elleni bronzmeccsen (She)
A Real Madrid 80–62-re kikapott a Sienától a férfi kosárlabda Euroliga barcelonai négyes döntőjének bronzmérkőzésén.
máj. 8
16:42
Formula-1: Nem bírják a gumik a kemény csatákat - Hamilton (She)
A Formula–1-es Török Nagydíjat a 4. helyen záró Lewis Hamilton szerint akkor szállt el az esélye a dobogós hely megszerzésére, amikor a rajt után megpróbált elmenni Mark Webber mellett, de lecsúszott az útról.
máj. 8
16:42
Öttel nyert a döntő első felvonásán a Ferencváros (Agroinform)
Az mindenképp kiderült, hogy a magyar csapat jobb játékosokból áll, így a visszavágó előtt biztatónak tűnik az előny.
máj. 8
16:44
Női kézilabda KEK: az FTC ötgólos előnyt szerzett az Alicantéval szemben (She)
A női kézilabda KEK-döntő kétmérkőzéses párharcának első felvonásán az FTC-Rail Cargo Hungaria pályaválasztóként is „idegenben" játszva 34–29-re legyőzte a spanyol CB Mar Alicantét Dabason.
máj. 8
17:00
Cselgáncs-vk: Joó Abigél aranyérmes, Bor Barna ötödik Bakiban (She)
A 78 kg-os Joó Abigél aranyérmet nyert vasárnap az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat baki, 100 ezer dollár összdíjazású Grand Prix-versenyén.
máj. 8
17:18
Kajak-kenu-vk: újabb magyar B-döntős siker Poznanban (She)
Akárcsak szombaton, 1000 m-en, a vasárnapi 500 m-es B döntőben is első lett a Német G. Dániel, Németh Tamás kajakos duó a poznani kajak-kenu világkupa-versenyen, így a kettős mindkét távon a tizedik helyen zárt.
máj. 8
17:18
Vettel nyert Isztambulban (Behaviour)
A címvédő Sebastian Vettel nyert a Forma 1-es világbajnokság Török Nagydíját. A Red Bull Racing német pilótája az idei sorozat negyedik futamán harmadik győzelmét aratta, így magabiztosan vezet az összetett pontversenyben. A második helyen Vettel csapattársa, az ausztrál Mark Webber végzett, a ferraris spanyol Fernando Alonsót harmadikként intették le Isztambulban.
máj. 8
17:18
Di Natale duplája BL-t érhet az Udinesenek (Agroinform)
Az Inter hazai pályán győzte le 3-1-re a Fiorentinát, a Vass Ádámot nélkülöző Brescia kikapott, és mivel riválisai nyertek, kiesett a Serie A-ból.
máj. 8
17:20
PL: a rengeteg hibával játszó Arsenal kikapott a Stoke otthonában (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 36. fordulójában a Stoke City hazai pályán 3–1-re legyőzte a rengeteg hibával játszó Arsenalt. A mérkőzés első félidejének 28. perdében Jermaine Pennant szabadrúgása után Kenwyne Jones volt eredményes, majd a 40. percben maga a korábbi Arsenal-játékos talált a kapuba. A 81. percben Robin van Persie révén szépítettek az „ágyúsok", majd…
máj. 8
17:20
A Stoke megfosztotta álmaitól az Arsenalt (Agroinform)
Az Ágyúsok vereségükkel végleg lemondhatnak a bajnoki címről, a Manchester United Chelsea elleni győzelme miatt 9 pont a hátrányuk.
máj. 8
17:22
Serie A: az Inter nyert, a Napoli kikapott, a Brescia kiesett (She)
Az Internazionale labdarúgócsapata már biztosan BL-résztvevő a Serie A 36. fordulója után, miután 3–1-re megverte a Fiorentinát, és harmadiknál nem lehet rosszabb a szezonban. Az Inter jól áll az ezüstéremért folytatott csatában is, hisz üldözője, a Napoli kikapott Leccében. Két BL-részvételre pályázó csapat mérkőzésén az Udinese megverte a Laziót; a Brescia kikapott (Vass Ádám nem játszott), és…
máj. 8
17:24
NB II, Keleti csoport: az Újpest B kikapott a Ceglédtől hazai pályán (She)
Az Újpest B-csapata 3–2-re kikapott a Ceglédtől hazai pályán a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 25. fordulójában.
máj. 8
17:26
PL: Manchester United-Chelsea mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Három fordulóval a bajnokság vége előtt a hárompontos előnnyel a tabellát vezető Manchester United hazai pályáján fogadja legveszélyesebb üldözőjét, a Chelsea-t. Sir Alex Ferguson ismét „odanyilatkozott", Carlo Ancelotti variált és Wayne Rooney-t dicsérte, miközben mi ezer aprósággal készültünk a mérkőzésre – kövesse élőben az NSO-val a találkozót!
máj. 8
17:36
Premier-kupa: a Puskás Akadémia nyert, de az MTK is továbbjutott (She)
A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U15-ös korosztályos együttese nyerte meg a Nike Premier-kupát. A felcsútiak a magyarországi döntőben hazai pályán diadalmaskodtak, így nemcsak rendezőként, hanem mint a honi selejtező győztesei vehetnek részt a jövő hét végi, európai kvalifikációs tornán. A magyarországi döntőbe jutott MTK szintén megkapja a lehetőséget a részvételre, a felcsútiak…
máj. 8
17:36
Megtámadták a Real Madrid buszát (Agroinform)
A Sevilla-Real Madrid spanyol bajnoki találkozó után az andalúzok drukkerei megtámadták José Mourinho csapatának buszát.
máj. 8
17:38
Videó: hiába Gilardino szépségdíjas gólja, az Internazionale nyert (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Internazionale labdarúgócsapata már biztosan BL-résztvevő a Serie A 36. fordulója után, miután 3–1-re megverte a Fiorentinát, és harmadiknál már nem lehet rosszabb a szezonban. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
máj. 8
17:54
Szlovák Kupa: a Slovan 11-esekkel verte a zsolnaiakat a döntőben (She)
A Slovan Bratislava megvédte címét a labdarúgó Szlovák Kupában: a pozsonyi nagycsapat 3–3 után tizenegyesekkel győzött a Zilina ellen.
máj. 8
17:56
NB I: Honvéd–Videoton mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójában a 9. helyen álló Honvéd az éllovas Videotont fogadja, amely győzelme esetén már behozhatatlan előnyre tesz szert a bajnokságban. Kövesse a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk segítségével!
máj. 8
18:12
Asztalitenisz-vb: Kosiba győzelemmel kezdett a selejtezőben (She)
Kosiba Dániel megnyerte első mérkőzését a Rotterdamban vasárnap megkezdődött egyéni asztalitenisz-világbajnokság selejtezőjében.
máj. 8
18:12
Ötödik helyet szerzett a női tőrcsapat Sanghajban (Agroinform)
Az ötödik helyen végzett vasárnap a magyar válogatott a női tőrözők kínai Világkupa-versenyén, Sanghajban.
máj. 8
18:14
Videó: az MU kegyetlenül kihasználta a Chelsea védelmi hibáit (She)
A Manchester United 2–1-re nyert a Chelsea ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában. A gólokat Javier Hernández és Nemanja Vidics szerezte, míg a vendégeknél Frank Lampard szépített.
máj. 8
18:30
Giro d'Italia: Cavendish átvette a vezetést összetettben (She)
Mark Cavendish, az amerikai HTC-Highroad csapatának versenyzője átvette a vezetést az összetettben a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny második szakasza után. A 25 éves kerékpáros szoros befutó után a második helyen végzett a 244 km-es szakaszon, amelyet a célfotó állapított meg.
máj. 8
18:30
Csak Vettel nem előzött Isztambulban (Agroinform)
Nem hozott meglepetést az F1-es világbajnokság negyedik versenye, a Török Nagydíj sem.
máj. 8
18:32
Ausztria: a Szabiccsal felálló Sturm ikszelt, előnye két pont (She)
Négy fordulóval a bajnokság zárása előtt a Sturm Graz két pont előnnyel vezeti az osztrák élvonalbeli labdarúgóligát, miután ikszelt a Ried vendégeként. A Sturm – a kezdőben a 82 perc játéklehetőséget kapó Szabics Imrével – a mérkőzés képe alapján örülhetett a döntetlennek, hisz a Ried sokkal többet próbálkozott.
máj. 8
18:34
Videó: a Stoke City így győzte le a gyenge napot kifogó Arsenalt (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 36. fordulójában a Stoke City hazai pályán 3–1-re legyőzte a rengeteg hibával játszó Arsenalt. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
máj. 8
18:48
Walesi Kupa: bajnokverés, a Llanelli 104 éves történetében először hódított (She)
A Llanelli AFC labdarúgócsapata hódította el a 2010–2011-es Walesi Kupát, miután 4–1-re győzött a döntőben a bajnok Bangor City ellen. A Llanelli – mely 104 éves története során először lett kupagyőztes – a 2011–2012-es Európa-liga második selejtezőkörében kapcsolódik be a küzdelmekbe.
máj. 8
18:48
Kvitova nyerte a női versenyt a spanyol fővárosban (Agroinform)
Kvitova a vasárnapi döntőben két játszmában legyőzte a fehérorosz Viktorija Azarenkát.

Keresés