2011. május 8. vasárnap

máj. 8
18:50
Férfi kosár Euroliga: hatodszor diadalmaskodott a Panathinaikosz (She)
A Panathinaikosz győzelmével zárult a 2010–2011-es férfi kosárlabda Euroliga. A görög nagycsapat története során hatodszor hódította el a legrangosabb európai trófeát, miután a barcelonai Final Four döntőjében 78–70-re legyőzte az izraeli Maccabi Tel-Aviv együttesét.
máj. 8
18:52
Jégkorong-vb: Csehország legyőzte Oroszországot Pozsonyban (She)
Cseh és svéd győzelem született a szlovákiai A-csoportos jégkorong-világbajnokság vasárnapi játéknapján. A csehek Oroszországot, a svédek Svájcot győzték le.
máj. 8
19:06
Ki állítja meg Vettelt? (Blikk)
Isztambul ‒ Sebastian Vettel (23) utolérhetetlen! A Red Bull Racing autóversenyzőjét a Forma–1-es Török Nagydíjon megközelíteni sem tudták a vetélytársak.
máj. 8
19:08
Szalay: árkon, bokron, vízen át (Blikk)
Kapuvár ‒ Mély gödrök, ugratók, sáros, csúszós talaj – technikát és embert egyaránt alaposan megviselte, próbára tette a hazai tereprali-bajnokság második futama.
máj. 8
19:24
Petacchi nyerte a szakaszt, Cavendish vezet az összetettben (Agroinform)
Az olasz körverseny második szakasza Alessandro Petacchié lett, az összetett versenyben Mark Cavendish vette át a vezetést.
máj. 8
19:26
A Manchester United nyerte a bajnoki döntőt (Agroinform)
A Vörös Ördögök hazai pályán 2-1-re győztek a bajnoki rivális Chelsea ellen a Premier League 36. fordulójában.
máj. 8
19:42
NB II, Nyugati csoport: az SZTK két góllal legyőzte a BKV-t (She)
Az SZTK-Erima hazai pályán magabiztos játékkal 2–0-ra legyőzte a BKV Előrét a labdarúgó NB II nyugati csoportjának 25. fordulójában.
máj. 8
19:42
Még mindig nem bajnok a Videoton (Metropol)
Elmaradt a bajnokavatás a labdarúgó Monicomp Ligában, miután a 27. forduló vasárnapi játéknapján az éllovas Videoton csak döntetlent játszott a Budapest Honvéd otthonában.
máj. 8
19:42
A csehek őrzik veretlenségüket - videó (Agroinform)
Csehország továbbra is 100%-os a jégkorong világbajnokságon, míg a svéd válogatott Svájc legyőzésével már szintén negyeddöntős.
máj. 8
19:44
Női kézi KEK: az Alicante edzője szerint az emberhátrányos helyzetek döntöttek (She)
Ángel Sandoval, a C. B. Mar Alicante vezetőedzője az FTC ellen 34–29-re elveszített KEK-döntő első mérkőzése utáni nyilatkozatában kifejtette, sokat számított, hogy a magyar csapat sikeresen élt az emberelőnyös helyzeteivel.
máj. 8
19:46
Vízilabda ob I: 10-10-es iksz a Szeged-Honvédon (She)
A férfi vízilabda ob I első négy helyéért folytatott rájátszásban 10–10-es döntetlent játszott egymással a Szeged-Beton és a Groupama Honvéd. A szegediek az utolsó negyedben kétgólos hátrányból fordítottak, de az utolsó szó a Honvédé (egész pontosan Salamon Ferencé) volt.
máj. 8
19:48
NB I: kétgólos hátrányból állt fel a Honvéd, még nem bajnok a Vidi (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójában a Bp. Honvéd a listavezető Videotont fogadta. A vendégek az első negyedórában André Alves és Gosztonyi András góljával már 2-0-ra vezettek, de a kispestiek Lukas Zelenka és Ivancsics Gellért szabadrúgásból szerzett góljával még a szünet előtt egyenlítettek. A második félidőben már nem esett újabb gól, így egyelőre még nem bajnokok a fehérváriak.
máj. 8
20:00
Női kézilabda KEK: Készültünk az emberfogás ellen játékra - Szamoránsky P. (She)
Szamoránsky Piroska főszerepet vállalt az FTC Alicante elleni 34–29-es sikeréből a női kézilabda KEK-döntő első mérkőzésén. A beállós a találkozó után a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, készültek az emberfogás elleni játékra, amiben többször tudták őt is megjátszani a társai, ezekből pedig fontos gólok születtek.
máj. 8
20:00
Pontot mentett a Honvéd, elmaradt a bajnokavatás (Agroinform)
Hiába szerzett gyorsan kétgólos előnyt a Videoton a Bozsik Stadionban, a hazaiak két szabadrúgásgóllal egyenlítettek.
máj. 8
20:02
Szabiccsal a kezdőben ikszelt a Sturm Graz (Agroinform)
Gólnélküli döntetlent játszott a Sturm Graz a Ried otthonában az osztrák Bundesliga 32. fordulójában.
máj. 8
20:04
Pontot mentett a Honvéd, elmaradt a bajnokavatás (Agroinform)
Hiába szerzett gyorsan kétgólos előnyt a Videoton a Bozsik Stadionban, a hazaiak két szabadrúgásgóllal egyenlítettek.
máj. 8
20:18
A Manchester United egyetlen pontra az angol rekordtól (Infostart)
A Manchester United 2-1-re nyert az angol labdarúgó-bajnokság rangadóján a második helyezett Chelsea ellen. A hatpontos előnyben lévő Vörös Ördögöknek a hátralévő két fordulóban egyetlen megszerzett pont elég a bajnoki címhez. A harmadik helyezett Arsenal 3-1-re kikapott a Stoke-tól.
máj. 8
20:18
NB I: Supka szerint nyerhettek volna, Mezeynek túl sok volt a színjáték (She)
Supka Attila szerint csapata, a Bp. Honvéd akár meg is verhette volna az éllovas Videotont a labdarúgó NB I 27. fordulójának záró találkozóján (2–2). A vendégeket irányító Mezey György nemcsak a pontvesztés – és így a bajnokká avatásuk elnapolása – miatt volt elégedetlen, hanem a játékot elrontó felesleges színjátékok miatt is.
máj. 8
20:18
Újra a Panathinaikosz nyerte az Euroligát (Agroinform)
A görög Panathinaikosz csapata nyerte meg idén is a férfi kosárlabda Euroliga sorozatot, miután a döntőben 78-70-re győzött a Maccabi Tel Aviv ellen.
máj. 8
20:20
Még mindig nem bajnok a Videoton (Infostart)
A Videoton kétgólos előnyről sem tudott nyerni a Budapest Honvéd vendégeként, a 2-2-es eredmény pedig azt jelenti, hogy a labdarúgó NB I 27. fordulójában nem biztosította be az elsőségét a székesfehérvári együttes. Három fordulóval a zárás előtt a Videoton előnye 8 pont a Paks előtt, más csapat már nem érheti be a fehérváriakat.
máj. 8
20:20
Női kézi KEK: Még egyetlen alicantei csapat sem játszott kupadöntőt - I. Ortuno (She)
A spanyol C. B. Mar Alicantéban szereplő Isabel Ortuno 14 góllal terhelte meg az FTC kapuját a 34–29-re elveszített KEK-döntő első mérkőzésén. Az átlövő a találkozó után kifejtette, még egyetlen alicantei csapat sem jutott ilyen messze a nemzetközi porondon, így nagyon motiváltak voltak, az 5 gól pedig koránt sem ledolgozhatatlan.
máj. 8
20:20
Újpesten nyert a Cegléd (Agroinform)
A Ness Hungária NB II 25. fordulójában a Keleti csoportban az Újpest második csapata 3-2-re vesztett a Cegléd ellen.
máj. 8
20:22
NB II: a „kis Loki" lehet, hogy végzetes csapást mért a Szparira (She)
Ünnepelhetnek a DVTK labdarúgócsapatának szurkolói: az NB II Keleti csoportjának éllovasa 25 forduló után nyolc ponttal vezet a Nyíregyháza előtt, miután a Szpari 1–0-ra kikapott a DVSC-DEAC-tól.
máj. 8
20:24
Női kézilabda KEK: A szurkolók átsegítettek a hullámvölgyeken - Szucsánszki (She)
Szucsánszki Zita, az FTC női kézilabdacsapatának irányítója kritikusan értékelte saját teljesítményét az Alicante elleni 34–29-es győzelemmel végződött KEK-döntő első mérkőzése után. Szucsánszki ugyanakkor hozzátette, a szurkolók átsegítették őket a hullámvölgyeken.
máj. 8
20:26
Videó: Szamoránsky vérző orral küzdött, Trufán a KEK-döntő legjobbja (She)
A női kézilabda KEK-döntő kétmérkőzéses párharcának első felvonásán az FTC-Rail Cargo Hungaria pályaválasztóként is „idegenben”, Dabason fogadta a spanyol CB Mar Alicantét, és győzött 34–29-re, így ötgólos előnnyel utazhat a visszavágóra. Az NSO Tv-nek a vérző orral, sérülten is veszélyes Szamoránsky Piroska és a meccs legjobbja, Trufán Noémi nyilatkozott.
máj. 8
20:36
Ötgólos előnyt szerzett az FTC a KEK-döntőben (Infostart)
A Ferencváros 34-29-re legyőzte a spanyol Mar Alicante csapatát a női kézilabda KEK-döntő Dabason rendezett első felvonásán, így ötgólos előnyt szerzett a jövő vasárnapi visszavágóra. A mezőny legeredményesebbje Isabel Ortuno volt 13 góllal, míg a magyaroknál Szucsánszki Zita talált legtöbbször a hálóba, szám szerint hétszer, azonban rajta kívül további négy ferencvárosi érte el legalább az öt…
máj. 8
20:54
Holland Kupa: a Twente hosszabbításban gyűrte le az Ajaxot (She)
A labdarúgó Holland Kupa rotterdami fináléjában a bajnoki címért küzdő két gárda, az Ajax és a Twente csapott össze, és az enschedeiek 3–2-re legyőzték riválisukat, ezzel megszerezték történetük harmadik kupagyőzelmét. A rendes játékidő 2–2-es döntetlent hozott, a 117. percben Marc Janko fejese döntötte el a trófea sorsát.
máj. 8
20:54
Az Eger fölényesen győzte le a Vasast (Agroinform)
A Szeged döntetlenre végzett a Honvéddal, így az utolsó forduló eredményétől függetlenül övé lett a harmadik, a fővárosiaké a negyedik hely.
máj. 8
20:56
Férfi vízilabda ob I: hétgólos szolnoki győzelem a Pécs ellen (She)
A Szolnok hazai pályán 13–6-ra nyert a Pécs ellen a férfi vízilabda ob I rájátszásában.
máj. 8
20:56
A Twente nyerte a kupát (Agroinform)
Hosszabbításban szerzett góllal tudta legyőzni a Twente 3-2-re az Ajaxot a Holland Kupa döntőjében, Rotterdamban.
máj. 8
20:58
Férfi vízilabda ob I: az Eger elgázolta a Vasast, simán nyert (She)
Továbbra is őrzi veretlenségét a férfi vízilabda ob I-ben a ZF-Eger, a mely nagyon simán, 10–6-ra győzte le döntőbeli ellenfelét, a TEVA-Vasas-Uniqát.
máj. 8
21:00
Chelsea: Carlo Ancelotti szerint az MU megérdemli a bajnoki címet (She)
Három fordulóval a bajnokság vége előtt a hárompontos előnnyel a tabellát vezető Manchester United hazai pályáján fogadta legveszélyesebb üldözőjét, a Chelsea-t. Sir Alex Ferguson gárdája hamar kétgólos előnybe került, és bár a második félidő közepén Frank Lampard révén szépített a Chelsea, a mérkőzést megfordítani nem tudta. Két fordulóval a bajnokság vége előtt a Manchester United…
máj. 8
21:12
Primera División: Iniesta és Piqué góljával nyert a Barcelona (She)
Az FC Barcelona 2–0-ra nyert hazai pályán Andrés Iniesta és Gerard Piqué góljával a városi rivális Espanyol ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 35. fordulójában. A Barcának így már csak egy pont kell a bajnoki címhez.
máj. 8
21:12
Döntetlenjével is élre állt a Zenit (Agroinform)
Huszti Szabolcs csapata 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán a Lokomotiv Moszkva ellen a Premjer Liga 8. fordulójában.
máj. 8
21:14
Tenisz: Djokovics salakon is megállíthatatlan, Nadalt is megverte (She)
Novak Djokovics továbbra is veretlen idén. A szerb teniszező a madridi salakpályás torna döntőjében 7:5, 6:4-re győzött a világelső Rafael Nadal ellen.
máj. 8
21:30
Charlie Adam szétrúgta Gareth Bale bokáját (Agroinform)
A szombati 1-1-es döntetlennel záruló Tottenham-Blackpool mérkőzésen Charlie Adam rendesen szétrúgta Gareth Bale-t.
máj. 8
21:32
Djokovics nem ismer kegyelmet, Nadalon is átgázolt (Agroinform)
Novak Djokovics győzelmét hozta a madridi férfi tenisztorna, ahol az idén továbbra is veretlen szerb játékos Rafael Nadalt győzte le.
máj. 8
21:34
Nadal sem tudta megállítani Djokovicsot (Agroinform)
A második helyen kiemelt teniszező nyerte a madridi salakpályás tenisztorna 3,7 millió euró összdíjazású férfi versenyét.
máj. 8
21:48
Videó: Iniesta finom cselek után, Piqué berobbanva szerzett gólt a derbin (She)
Mint arról beszámoltunk, az FC Barcelona 2–0-ra nyert hazai pályán Andrés Iniesta és Gerard Piqué góljával a városi rivális Espanyol ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 35. fordulójában. A Barcának így már csak egy pont kell a bajnoki címhez.
máj. 8
21:48
A Barcelona nyerte a katalán rangadót (Agroinform)
A gránátvörös-kékek szerdán a Levante ellen a Blancók keddi mérkőzésének eredményétől függetlenül bebiztosíthatják a bajnoki címet.
máj. 8
21:50
Premjer-liga: Huszti öt percet kapott, a Zenit ikszelt (She)
Hazai pályán pontokat veszített a Lokomotiv Moszkva ellen a szentpétervári Zenit az orosz élvonalbeli bajnokság 8. fordulójában, így nem vezet pontelőnnyel a Premjer-ligában. Huszti Szabolcs a 85. percben állt be a Zenitbe, Ionovot váltotta.
máj. 8
22:06
Öttusa vk: Marosi Ádám 5. Százhalombattán, Svoboda győzött (She)
A magyarok közül a legjobb eredményt elérve Marosi Ádám ötödikként zárta a százhalombattai öttusa világkupa férfi versenyét vasárnap. Demeter Bence 11., Kasza Róbert 18., Tibolya Péter pedig 34. lett. Győzött a cseh David Svoboda, mellé a dobogóra még az ukrán Pavlo Timoscsenko és a dél-koreai Vang Vu Jin állhatott fel.
máj. 8
22:06
Petacchi nyerte a második szakaszt (Agroinform)
A hazai közönség előtt szereplő Alessandro Petacchi nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny második szakaszát.
máj. 8
22:08
Törökország: csak a szokásos, nyert a Fenerbahce és a Trabzonspor is (She)
Nem hajlandó megbotlani egyik török bajnokesélyes sem: a labdarúgó Szuperliga 32. fordulójában győzött a jobb gólkülönbségével listavezető Fenerbahce és üldözője, a szintén fantasztikus formában levő Trabzonspor is.
máj. 8
22:10
Svájc: a végsőkig gyűri egymást a Basel és a Zürich (She)
Négy fordulóval a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vége előtt továbbra is fej-fej mellett halad a Basel és az FC Zürich: a bázeliek 2–0-ra megverték a Bellinzonát, és ezzel ugyanúgy 65 pontosak, mint a St. Gallen otthonában megbotló rivális. A Basel pillanatokra volt attól, hogy pontelőnnyel vezessen, mivel a Zürich Dusan Djuric révén a 93. percben mentett pontot.
máj. 8
22:12
Videó: a meccs legszebb pontja Nadalé, a madridi trófea Djokovicsé (She)
Mint arról beszámoltunk, Novak Djokovics továbbra is veretlen idén. A szerb teniszező a madridi salakpályás torna döntőjében 7:5, 6:4-re győzött a világelső Rafael Nadal ellen. A mérkőzés legszebb pontja a spanyolé volt, de a trófea Djokovicsé lett.
máj. 8
22:24
Tenisz: Czink Melinda megnyerte az Indian Harbour Beach-i tornát (She)
Czink Melinda győzelmével ért véget az Indian Harbour Beachen rendezett női salakpályás tenisztorna. A szabadkártyával induló Czink a döntőben az első helyen kiemelt amerikai Alison Riskét verte meg 4:6, 6:1, 6:4-re.
máj. 8
22:24
Marosi Ádám ötödik lett Százhalombattán (Agroinform)
A magyarok közül a legjobb eredményt elérve Marosi Ádám ötödikként zárta a százhalombattai öttusa Világkupa férfi versenyét vasárnap.
máj. 8
22:42
Eredmények: a Levszki véget vetett a veretlen Liteksz diadalmenetének (She)
A bolgár élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában csúcsrangadóra került sor: a Levszki Szófia elvette a listavezető Liteksz Lovecs veretlenségét 2–0-s győzelmével, és feljött öt pontra az éllovasra.
máj. 8
22:42
Kikapott a Volosz a rájátszás első meccsén (Agroinform)
Az AEK Athén 1-0-ra győzött Szélesi Zoltán és Németh Krisztián csapata, az Olimpiakosz Volosz ellen a Szuperliga rájátszásában.

Keresés