2011. május 4. szerda

máj. 4
0:12
BL: Mourinho üzent; Karanka szerint Pepével más lett volna a meccs (She)
Az 1–1-es döntetlennel és a hazaiak továbbjutásával zárult Barcelona–Real Madrid BL-elődöntő utáni sajtótájékoztatón a vendégek másodedzője, Aitor Karanka közvetítette José Moruinho vezetőedző üzenetét. Mint ismeretes, a portugál szakvezető eltiltás miatt nem ülhetett a kispadon, a szállodai szobájából, a televízióban nézte a találkozót.
máj. 4
0:12
Ronaldo fejére akart sapkát húzni Jimmy Jump - fotó (Agroinform)
A befutóművész Jimmy Jump Cristiano Ronaldo fejére szeretett volna sapkát húzni, de a portugál simán elhajolt.
máj. 4
0:30
BL: C. Ronaldo kiakadt, a Barcának és Mascheranónak is beolvasott (She)
A Real Madrid portugál sztárjának, Cristiano Ronaldónak nem igazán ment a játék a Barceolna elleni BL-elődöntő visszavágóján (1–1), és a meccs utáni nyilatkozatából kitűnik, nagyon nehezen viseli a kiesést.
máj. 4
1:24
Férfi Kézidöntő, kéz a kézben (Behaviour)
Az eredeti időpontnál két nappal korábban, már ma megkezdődik az egyik fél harmadik győzelméig tartó Veszprém-Szeged férfi kézilabda-bajnoki döntő. A módosítás a címvédő veszprémiek klub-világbajnoki részvétele miatt vált szükségessé, akik ezzel együtt esélyesebbek riválisuknál.
máj. 4
2:18
Nem bírt a lehetetlen küldetéssel a Real - meccselemzés (Agroinform)
A Barcelona-Real Madrid BL-elődöntő (1-1): elemzés, taktika, formációk és mágnestábla az idei utolsó klasszikus után.
máj. 4
7:06
Tavasszal több a bunda (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) által a fogadási csalások kiszűrésére létrehozott speciális egység csaknem kétszer annyi gyanús mérkőzést talált a kontinens bajnokságainak elmúlt fordulóiban, mint egy évvel ezelőtt ilyenkor.
máj. 4
7:08
Taraba Sándor: "Én a tatamin akarok győzni!" (Behaviour)
Ugyan az elmúlt időszakban az elért eredmények alapján is hírképes sportággá nőtte ki magát a cselgáncs Magyarországon, most mégis egy nagyon csúnya ügy tartja az újságok hasábjain a dzsúdót: a 73 kiló két hazai legjobbját, Ungvári Attilát doppinggyanúval, míg Taraba Sándort társa doppinggal való megmérgezésével vádolják. Utóbbi tegnap kiállt ügyvédje és edzője kíséretében a nyilvánosság elé, hogy…
máj. 4
7:10
Sir Alex előre nevet (Behaviour)
Négy év, három Bajnokok Ligája-döntő? Az Alex Ferguson dirigálta Manchester United 2008-ban nyert, 2009-ben kikapott a legrangosabb európai kupasorozat fináléjában; tavaly ugyan a negyeddöntőben búcsúzott, de ha ma este a Schalke ellen nem esik ki az idegenbeli 2-0-s sikere után, megint ott lesz a trófeáért zajló főmeccsen.
máj. 4
7:24
BL: útlevélgondok nehezítették a Schalke Manchesterbe indulását (She)
A tervezettnél mintegy két órával később érkezett csak meg kedden a Schalke 04 labdarúgócsapata Manchesterbe, a mai Bajnokok Ligája-mérkőzésének helyszínére, miután az indulásnál gondok akadtak néhány játékos papírjaival.
máj. 4
7:42
NBA: már kétmeccses előnyben a Miami a Bostonnal szemben (She)
A Miami Heat 102–91-re legyőzte a Boston Celticset az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság rájátszásában, így 2–0-s előnyhöz jutott a Keleti főcsoport elődöntőjében.
máj. 4
7:42
Sapp újra Budapesten (Blikk)
BUDAPEST - Visszatért Magyarországra Bob Sapp (36). A 170 kilogramm súlyú és 194 centi magas egyesült államokbeli „Szörnyeteg" – akit vasárnap a Papp László Budapest Sportarénában megrendezett K-1 gálán legyőzött Kunkli Tivadar (46) – hazaútja kacifántosra sikeredett.
máj. 4
7:44
NHL: a Washington harmadszor is kikapott a Tampa Baytől (She)
A Tampa Bay harmadszor is megverte a rájátszás Keleti főcsoportjának elődöntőjében a Washington Capitalst, így 3–0-ra vezet az alapszakasz keleti győztese ellen. A Vancouver hosszabbítás után győzött Nashville-ben 3–2-re, így előnyhöz jutott a párharcban.
máj. 4
7:46
Síugrás: a folytatás mellett döntött a négyszeres olimpiai bajnok (She)
Folytatja karrierjét Simon Ammann, a svájciak négyszeres olimpiai bajnok síugrója.
máj. 4
8:36
BL: Ha az MU jut a fináléba, más lesz, mint 2009-ben - Guardiola (She)
A Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője, Pep Guardiola szerint, ha megismétlődik a 2009-es finálé az elitligában, azaz a másik ágról ismét a Manchester United jut a döntőbe, akkor teljesen más összecsapásra lehet számítani, mint annak idején Rómában. A Barcelona kedden 1–1-et játszott a Real Madriddal, így 3–1-es összesítéssel jutott a Wembleyben rendezendő fináléba.
máj. 4
8:54
Videó: Higuaín meg nem adott gólja több szemszögből (She)
Több vitát is elindíthat a Barcelona és a Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágójával kapcsolatban Higuaín meg nem adott gólja. A játékvezető szerint szabálytalankodó Cristiano Ronaldo már a mérkőzés utáni nyilatkozatában kérdésesnek minősítette az ítéletet, és ezzel sejthetően nem is marad egyedül.
máj. 4
8:54
Útlevélgondok nehezítették a Schalke indulását (Agroinform)
A tervezettnél mintegy két órával később érkezett csak meg kedden a Schalke 04 labdarúgócsapata Manchesterbe.
máj. 4
8:56
FIFA: elnapolták Lengyel Kolosék fegyelmi ülését, nincs még döntés (She)
Egyelőre nincs döntés a botrányba keveredett három játékvezető, Lengyel Kolos, Csák János és Selmeczi Krisztián ügyében, ugyanis az áprilisra kijelölt fegyelmi ülést a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnapolta.
máj. 4
8:58
Videó: a Fradi női kézisei két győzelemmel nyernének KEK-et (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdázói minden idegszálukkal a KEK-döntőre készülnek. Nem csoda, hiszen a jelentős megmérettetés első felvonása vasárnap lesz. Az együttes Dabason készül, mert a mérkőzést itt rendezik, a megfelelő felkészülés érdekében pedig szükség volt a „kiköltözésre a Népligetből”. Az NSO Tv-nek Kovacsicz Mónika és Pastrovics Melinda beszélt a felkészülésről, a…
máj. 4
9:00
Válogatott: a határokon túlról is erősödhet Egervári Sándor csapata (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, labdarúgó-válogatottunk szakmai stábjának tagjai nem unatkoznak a meccsek közötti időszakokban sem. Egervári Sándor és segítői hamarosan európai körútra indulnak. A közelmúltban Romániában néztek körül. Úgy tudjuk, a szomszédos országban két játékos is a látókörükbe került, az egyik ifjabb Silviu Lung, az élvonalban szereplő Craiova kapusa, a másik a második vonalban…
máj. 4
9:02
MTK: a száműzött Szatmári nem fogadta el a szerződésmódosítást (She)
Szerződésmódosítást kínált az MTK Budapest vezetősége Szatmári Zoltán kapusnak. Az első csapat keretéből eltanácsolt kapuvédő azonban nem fogadta el a klub ajánlatát, így csak az NB II-ben szereplő MTK II edzésein vehet részt.
máj. 4
9:04
Pápa: A beugró játékosok nem tudnak eleget hozzátenni - Supics (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa játékosa, Zoran Supics a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, a hullámzó teljesítmény annak tudható be, hogy nincs tizennyolc hasonló képességű játékos a keretben, a sérültek vagy eltiltottak helyett játszó futballisták pedig nem nyújtanak kielégítő teljesítményt.
máj. 4
9:12
A Tampának már csak egy győzelem kell a főcsoportdöntőhöz (Agroinform)
A Tampa Bay Lightning harmadszor is legyőzte a Washington Capitals csapatát az NHL Keleti főcsoportjának elődöntőjében.
máj. 4
9:14
Simon Ammann folytatja pályafutását (Agroinform)
Nem vonul vissza és elképzelhető, hogy még a 2014-es téli olimpián is szerepel a svájciak klasszis síugrója, Simon Ammann.
máj. 4
9:16
Újabb Miami-siker a Boston ellen (Agroinform)
Második hazai mérkőzését is megnyerte a Miami Heat a Boston Celtics ellen az NBA Keleti főcsoportjának elődöntőjében.
máj. 4
9:30
Schiavone nyolcaddöntős (Agroinform)
A harmadik helyen kiemelt Francesca Schiavone biztosította helyét a legjobb 16 között a madridi tenisztornán.
máj. 4
9:48
Blatter beadta a derekát - a brazíliai vb-n már lehet videóbíró (Infostart)
Úgy tűnik, engedtek a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség vezetői a kétes gólok miatt háborgók nyomásának. Erre utal legalábbis a brit Sun legfrissebb híre, amely szerint az elnök, Sepp Blatter engedélyt adott a krikett- és teniszmeccseken már régóta alkalmazott elektromos vonalbíró tesztelésére.
máj. 4
9:48
Férfi kézilabda: Lusnyikov magyar és nyugat-európai ajánlatokon gondolkodik (She)
Jevgenyij Lusnyikov, a férfi kézilabda NB I-ben szereplő MKB Veszprém orosz légiósa hét szezon után búcsúzik a csapattól, és magyar, illetve nyugat-európai ajánlatokon gondolkodik.
máj. 4
9:50
Férfi röplabda: tíz év után távozik a Dunaferrtől Ruffing Péter (She)
Tíz, szakvezetőként eltöltött idényt követően távozik a Dunaferr SE bronzérmes férficsapatától Ruffing Péter, egyúttal be is fejezi edzői karrierjét.
máj. 4
9:52
Libertadores-kupa: a Santos jutott elsőként a negyeddöntőbe (She)
A Libertadores-kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a brazil Santos 0–0-s döntetlent ért el a mexikói América otthonában, így az első mérkőzésen aratott 1–0-s győzelmének köszönhetően bejutott a negyeddöntőbe.
máj. 4
9:54
NB I: hazai pályán fogadhatja a Szolnok a Ferencvárost a hét végén (She)
A pályabejárás után engedélyezte a rendőrség, hogy a hét végi, Szolnoki MÁV–Ferencváros labdarúgó NB I-es összecsapást Szolnokon rendezzék.
máj. 4
9:56
Szumó: visszajött a kómából a magyar vezető, európai elnök akar lenni (She)
Három hónapig volt kórházban, ebből huszonegy napot kómában töltött Kollárik Mihály, a Magyar Szumószövetség elnöke, aki immár egy hónapja folyamatosan erősödik, közben pedig merész tervet szövöget: az európai szövetség elnöke akar lenni.
máj. 4
10:06
NB II: Stark Péter hazaköltözött és mostantól Győrben edz (She)
Hazaköltözött Pécsről Stark Péter, az NB II-es PMFC-vel múlt héten szerződést bontó labdarúgó.
máj. 4
10:06
Huligánok üvegekkel dobálták az újságírókat (Agroinform)
Egy kisebb csoport üvegekkel dobálta a Lloret de La Rambla hotelt, ahonnan az újságírók tudósítottak a közvetítésről.
máj. 4
10:08
Labdarúgás: MU-Schalke a BL-ben, elődöntő a kupában itthon - program (She)
Ma délután ismét a döntőbe jutásért mérkőznek a labdarúgó Bajnokok Ligájában és a Magyar Kupában: a Manchester United biztos idegenbeli siker birtokában várja a Schalkét, míg idehaza a Videoton egygólos előnyről kezd otthon a Kaposvár ellen.
máj. 4
10:10
Tottenham: Nem vagyok olyan jó, mint amilyennek tartanak - Bale (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur meghatározó játékosa, Gareth Bale úgy érzi, nem olyan jó futballista, mint amennyire azt tartják róla. Mint ismeretes, az angol Professzionális Labdarúgók Szövetsége (PFA) a walesi szélsőt választotta a 2010–2011-es szezon legjobb játékosának.
máj. 4
10:24
NB II: Stark Péter hazaköltözött, mostantól Győrben edz (She)
Hazaköltözött Pécsről Stark Péter, az NB II-es PMFC-vel múlt héten szerződést bontó labdarúgó.
máj. 4
10:24
Ronaldo a bírókat okolja (Metropol)
Cristiano Ronaldo szerint a következő szezonban egyből oda kellene adni a kupát a Barcelonának - a Real Madrid támadója ezt kedd este nyilatkozta, miután csapata az 1-1-re végződött visszavágóval kiesett az ősi riválissal szemben a labdarúgó Bajnokok Ligájának elődöntőjében.
máj. 4
10:24
Jövőre egyből adják a kupát a Barcának - Cristiano Ronaldo (Agroinform)
A portugál szerint a következő szezonban egyből oda kellene adni a kupát a Barcelonának.
máj. 4
10:42
Formula-1: az olasz hatóságok felmentették Kubicát és csapatát (She)
Az olasz hatóságok felmentették Robert Kubicát és ralicsapatát a februárban történt olaszországi ralibalesete kapcsán, így a versenyistálló vezetőinek nem kell attól tartaniuk, hogy felelősségre vonják őket a lengyel pilóta súlyos balesete miatt.
máj. 4
11:00
FTC: sikkasztás gyanúja miatt indult nyomozás ismeretlen tettes ellen (She)
A Budapesti Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi főosztálya néhány napja arról tájékoztatta a Ferencvárost, hogy nyomozást folytat sikkasztás gyanúja miatt. A rendőrség szerint a 2010. júniusi vezérigazgató-váltást követő gazdasági átvilágítás során a klub pénztárában hiányt állapítottak meg.
máj. 4
11:00
Szabályos volt Higuaín gólja? (Agroinform)
A Barcelona-Real Madrid BL-elődöntő visszavágóján Frank de Bleeckere játékvezető érvénytelenítette Gonzalo Higuaín gólját.
máj. 4
11:18
Elhunyt Nagy Marianna olimpiai bronzérmes műkorcsolyázó (Infostart)
Nyolcvankét éves korában elhunyt Nagy Marianna olimpiai bronzérmes, Európa-bajnok műkorcsolyázó.
máj. 4
11:18
BL: Ha fogadhatnék, biztosan a Schalkéra tennék - Rangnick (She)
A Schalke labdarúgócsapatának vezetőedzője, Ralf Rangnick elmondta, hogy ha tehetne fogadásokat, akkor biztos, hogy saját együttesére tenne. A Schalke szerda este a Manchester United otthonába látogat a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágójára. Az első mérkőzésen Gelsenkirchenben 2–0-ra győztek a „vörös ördögök".
máj. 4
11:18
Június közepéig rendezik a tartozásokat (Agroinform)
Orosz Pál, az FTC-t működtető zrt. vezérigazgatója szerint komoly adósságokkal küzdenek, de június 15-ig mindenkit kifizetnek.
máj. 4
11:36
Paks: Éger Lászlónak nem volt ideje megrémülni a szívnagyobbodástól (She)
Éger László, a labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC játékosa a Nemzeti Sportnak elmondta: múlt heti rosszulléte után kedden már problémamentesen edzett, és bár szívnagyobbodása pontos okára még várnak, nincs akadálya, hogy szombaton pályára lépjen az Újpest ellen.
máj. 4
11:38
Gyász: elhunyt Nagy Marianna olimpiai bronzérmes műkorcsolyázó (She)
Nyolcvankét éves korában elhunyt Nagy Marianna olimpiai bronzérmes, Európa-bajnok műkorcsolyázó.
máj. 4
11:54
Elhunyt Nagy Marianna olimpiai bronzérmes műkorcsolyázó (Agroinform)
Nyolcvankét éves korában elhunyt Nagy Marianna olimpiai bronzérmes, Európa-bajnok műkorcsolyázó.
máj. 4
12:12
Man. United: Újra a legjobb formámban vagyok - Rio Ferdinand (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United hátvédje, Rio Ferdinand a United Review-nak adott interjúban elmondta, újra kifogástalan állapotban van, készen áll a hátralévő nehéz mérkőzésekre.
máj. 4
12:12
De Bleeckere elégedett a Camp Nouban mutatott teljesítményével (Agroinform)
A belga bíró, aki a Barcelona-Real Madrid BL-elődöntő második mérkőzését vezette, elégedett volt saját teljesítményével.
máj. 4
12:14
Labdarúgás: rendbontással zárult a Lengyel Kupa döntője (She)
Botránnyal végződött a labdarúgó Lengyel Kupa kedd esti döntője. A Legia Warszawa és a Lech Poznan összecsapását követően – amelyet 1–1-es döntetlen után tizenegyesekkel 5–4-re a varsói csapat nyert meg – több száz maszkos drukker rohant be a pályára, akik összecsaptak a rendőrökkel – írta szerdai számában a Gazeta Wyborcza. A hatóság gumilövedékekkel és vízágyúval próbált rendet tenni, a…

Keresés