2011. május 4. szerda

máj. 4
12:30
Streetball 19-edszer, nemzetközi végjátékkal (Metropol)
Idén 19-edszer rendezik meg az OTP Junior-adidas streetball kosárlabda versenysorozatot, melynek budapesti záróeseményén immár külföldi csapatok is részt vehetnek.
máj. 4
12:48
Videoton: Mezey épphogy össze tudja szedni csapatát a kupameccsre (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője, Mezey György a vidi.hu-nak adott interjúban elmondta, hogy a sok sérülés és betegség miatt épphogy meg tudja nevezni azt a tizennyolc embert, aki ott lehet a Kaposvár elleni szerdai Magyar Kupa-elődöntőn.
máj. 4
13:06
Formula–1: a McLaren nem áldozza fel az időmérőt a versenyért (She)
A Formula–1-es McLaren-istálló vezetői kizárták annak a lehetőségét, hogy a Red Bull-os Mark Webber sanghaji felzárkózása után a hét végi Török Nagydíj szombati időmérőjén a lágy keverékű gumik megóvása érdekében extrém stratégiát vessenek be az időmérőn.
máj. 4
13:06
Rendbontással zárult a kupadöntő (Agroinform)
Botránnyal végződött a  labdarúgó Lengyel Kupa kedd esti döntője.
máj. 4
13:24
Mexikó: a Pachuca teljes kerete átigazolási listára került (She)
Átigazolási listára került a mexikói Pachuca labdarúgócsapatának összes játékosa.
máj. 4
13:24
Derrick Rose az alapszakasz legjobbja (Agroinform)
Az alapszakaszgyőztes Chicago Bullst erősítő Derrick Rose-t választották az NBA 2010/2011-es idényének legjobbjává (MVP).
máj. 4
13:26
DVSC: Most már minden meccsen nyerni kell - Yannick (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen játékosa, Yannick a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, bár a hátralévő négy bajnoki meccs nem lesz könnyű, meg kell szerezni mindegyiken a három pontot.
máj. 4
13:42
Szardínia-rali: Érdiék is indulnak, idén az eredményesség is fontos (She)
Az SWRC kategóriában szereplő Turán Frigyes, Zsíros Gábor kettős mellett az ifjabb Érdi Tibor, Táborszki Attila duó is rajthoz áll – az N csoportban – a rali-világbajnokság idei ötödik futamán, a szardíniai versenyen.
máj. 4
13:42
A Pachuca teljes kerete átigazolási listára került (Agroinform)
Átigazolási listára került a mexikói Pachuca labdarúgócsapatának összes játékosa.
máj. 4
14:18
ETO: Egy bírónak nem osztályfőnököt kell játszania - Verebes (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO pénteken a friss Magyar Kupa-döntős Kecskemét otthonába látogat. Verebes József, a győriek szaktanácsadója nehéz mérkőzésre számít Tomiszlav Szivics együttese ellen, de a Mágus a játékvezetők működéséről is kifejtette véleményét.
máj. 4
14:18
Foghíjasan készül egymás ellen a Videoton és a Kaposvár (Agroinform)
A fehérváriak szerda délután 17 órától a Rákóczit látjátk vendégül a Magyar Kupa-elődöntő második mérkőzésén.
máj. 4
14:36
ETO: A bírónak nem osztályfőnököt kell játszania - Verebes (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO pénteken a friss Magyar Kupa-döntős Kecskemét otthonába látogat. Verebes József, a győriek szaktanácsadója nehéz mérkőzésre számít Tomiszlav Szivics együttese ellen, de a Mágus a játékvezetők működéséről is kifejtette véleményét.
máj. 4
14:36
Sebezhetetlen volt a Minnesota dobója (Agroinform)
Kedden este egyetlen labdáját sem tudták megütni a Minnesota Twins dobójának, Francisco Liriano-nak. Az úgynevezett no-hitter még az MLB-ben is nagyon ritka.
máj. 4
14:38
Bolton: a tapasztalatlanság egyelőre Bogdán Ádám ellen szól (She)
A Bolton News szerdai elemzése szerint nem valószínű, hogy a következő idényben Bogdán Ádám lesz az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Bolton Wanderers első számú kapusa.
máj. 4
14:38
A keddi El Clásico nemzetközi sajtóvisszhangja (Agroinform)
A Barcelona diadalát élteti az európai sajtó, miután a katalán gárda 3-1-es összesítéssel lépett túl a Real Madridon a Bajnokok Ligája eldődöntőjében.
máj. 4
14:40
Hollandia: Fehér Csaba vastaps közepette vonult le kiállítása után (She)
A holland NAC Bredában futballozó Fehér Csabával kapcsolatban internetes források tényként közlik, hogy hazatér, és az Újpestben folytatja karrierjét. A negyvenegyszeres válogatott védő a legutóbbi fordulóban piros lapot kapott, a bredai közönség pedig felállva tapsolta meg a kiállított és a pályáról levonuló játékost. Arról azonban egyelőre szó sincs, hogy visszatérne korábbi sikerei…
máj. 4
14:42
BL: „Beszélt a Barca, elhallgatott a Madrid” - sajtóvisszhang (She)
A Barcelona mehet a Wembley-be, a Madridot baleset érte, a Real lehetetlen küldetése – ilyen, és ehhez hasonló című beszámolókban foglalkozott a szerdai spanyol sportsajtó a labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő kedd esti, 1–1-gyel zárult visszavágójával, amelynek nyomán a Barca bejutott a sorozat döntőjébe, amelyet Londonban, az új Wembley-stadionban rendeznek meg május 28-án.
máj. 4
14:54
Tottenham: Redknapp az Espanyol gólvágóját figyelte Barcelonában (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp kilátogatott a hétfői Espanyol–Athletic Bilbao találkozóra, hogy a hazai csapat házi gólkirályát, Pablo Osvaldót figyelje. A 25 éves csatárt Redknapp már a nyári átigazolási időszakban szerződtetné.
máj. 4
15:12
Videó: Szuper Leventéék elvitték a macikat a Bethesda Gyermekkórházba (She)
A budapesti divízió 1-es jégkorong világbajnokságon a Spanyolország elleni találkozóra ismét meghirdették a „Dobj egy macit!” akciót. Idén 6870 plüssállat landolt a jégen Pozsgai Tamás gólját követően, amelyet a magyar válogatott játékosai személyesen vittek el a Bethesda Gyermekkórházba. Az NSO Tv is jelen volt, amikor az ezüstérmesként záró Szuper Leventéék bearanyozták a gyerekek napját!
máj. 4
15:12
Manchesterben több kell Neuer remeklésénél (Agroinform)
A Schalke a lehetetlennel próbálkozik a Sir Alex Ferguson együttese ellen a Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.
máj. 4
15:14
PSV: Dzsudzsák az egyik utolsó mohikán, véli a Chelsea szuperügynöke (She)
Minden jel arra utal, hogy Piet de Visser, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Chelsea szuperügynöke nem tér vissza a PSV-hez, amelynek pedig játékosmegfigyelői rendszere szerinte összeomlott.
máj. 4
15:30
Bayern München: Adebayor és Boateng is a kiszemeltek között (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München szemet vetett a Manchester Cityben futballozó Jerome Boatengre és a Real Madridban kölcsönben játszó Emmanuel Adebayorra.
máj. 4
15:48
Ha Pepe itt lett volna... - Karanka tolmácsolta Mourinho üzenetét (Agroinform)
A Real sportigazgatója, Valdano szerint egyértelműen szabályos volt Higuaín gólja, de nem gyártanak összesküvés-elméleteket.
máj. 4
16:06
Manchester United: a következő idénytől emelkednek a jegyárak (She)
A Manchester United hivatalos közleményben tudatta, hogy a következő idénytől növeli a jegyárakat. A legolcsóbb jegyek ára 3.7, míg a legdrágábbaké csaknem két százalékkal emelkedik.
máj. 4
16:06
Mórádi aranyérmet hozott Kanadából (Agroinform)
Mindhárom magyar induló érmet szerzett a kick-box Quebec Openen.
máj. 4
16:08
Kajak-kenu: Storcz Botond a vb-n az olimpiai kvótákra koncentrál (She)
A lehető legtöbb olimpiai kvóta megszerzését tartja a legfontosabb célnak Storcz Botond az idei szegedi világbajnokságon. A felnőtt kajak-kenusok kapitánya július közepére véglegesíti a magyar válogatott névsorát. A szezon itthon a hét végi, szegedi tájékoztató versennyel kezdődik meg a sportágban.
máj. 4
16:42
Serie A: az Inter, a Fiorentina és a Palermo is kinézte a cesenás Parolót (She)
A nyáron több csapat is megkísérli szerződtetni a Cesena középpályását, Marco Parolót: olasz lapértesülések szerint az Internazionale, a Fiorentina és a Palermo is szerződtetné.
máj. 4
16:42
Új nézőrekordot hozhat a dán kupadöntő (Agroinform)
Dániában a férfi kézilabda is roppant népszerű, a főváros egyik csapatának ambiciózus klubelnöke nézőszám világcsúcsot döntene.
máj. 4
16:44
Matthäus kamerák előtt kelt ki magából (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya a Bayern München-Internazionale BL-összecsapás előtt dühöngött.
máj. 4
16:46
Buzánszky Jenő 86 éves! (Agroinform)
Szerdán ünnepli 86. születésnapját a legendás Aranycsapat jobb oldali védője, aki tagja volt az 1952-ben olimpiai bajnok és az 1954-ben világbajnoki ezüstérmes labdarúgó-válogatottnak.
máj. 4
17:00
Formula-1: a Pirelli tavalyhoz képest megduplázta a nyereségét (She)
Kétszer annyi profitot termelt a Pirelli olasz gumiabroncsgyártó az idei első negyedévben, mint tavaly. A társaság szerdán közölt adatai szerint az adózott nyereség 38.9 millió euróról 81.4 millióra emelkedett.
máj. 4
17:00
Djokovics továbbra is verhetetlen (Agroinform)
A második helyen kiemelt szerb Novak Djokovics két sima játszmában legyőzte a dél-afrikai Kevin Andersont szerdán Madridban.
máj. 4
17:02
Wolfsburg: Mbokani nem kell Magathnak, mehet, amerre lát (She)
Nem számít a jövőben Dieudonné „Dieumerci" Mbokani szolgálataira Felix Magath, a német élvonalbeli Wolfsburg labdarúgóinak szakvezetője.
máj. 4
17:18
Magyar Kupa: Videoton-Kaposvár elődöntő élőben az NSO-n! (She)
Szerda kora estére kialakul a 2010–2011-es labdarúgó Magyar Kupa döntőjének párosítása: eldől, hogy a KTE-Ereco ellenfele az egygólos (1–0) előnyből induló Videoton vagy vendége, a Kaposvári Rákóczi lesz. Kövesse nyomon a találkozó alakulását a Nemzeti Sport Online élő szöveges tudósításának segítségével!
máj. 4
17:18
Négy meccsel hangol az Eb-pótselejtezőre a válogatott (Agroinform)
Négy mérkőzéssel hangol a június elején sorra kerülő Eb-pótselejtezőre a női kosárlabda-válogatott.
máj. 4
17:20
Düsseldorf: Torghellének elege van, két hét múlva beszél (She)
A német Bild honlapja szerint Torghelle Sándor már csak az idény végét várja, hogy tisztázza helyzetét – a lap úgy tudja, szinte biztos, hogy a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Fortuna Düsseldorf nem marasztalja.
máj. 4
17:20
Buzsáky Ákos és Kövesdi Viktor a Magaslabda mai vendége (Agroinform)
A 18 órától kezdődő rádiós műsorunkban Buzsáky Ákos, a QPR labdarúgója, és Kövesdi Viktor, a CM Group vezetője is megszólal.
máj. 4
17:22
Maxi Rodríguez a Vörösöknél képzeli el jövőjét (Agroinform)
A jobbára csereember középpályás hirtelen kulcsemberré kezdi kinőni magát a Vörösöknél, megragadta a Kenny Dalglish menedzser által felkínált esélyt, és az utóbbi két meccsén négy gólt lőtt.
máj. 4
17:36
Női kosárlabda: lengyel és szlovák főpróbát tartunk az Eb-pótselejtezőre (She)
Négy mérkőzéssel hangol a június elején sorra kerülő Európa-bajnoki pótselejtezőre a női kosárlabda-válogatott, amely Sopronban kezdte meg az egy hónapos felkészülést.
máj. 4
17:38
Kerékpár: jogi lépések a Tour-győzelmétől megfosztott Landis ellen (She)
Jogi lépéseket tesz a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) volt és jelenlegi elnöke a 2006-os Tour de France-győzelmétől doppingolás miatt megfosztott amerikai Floyd Landis ellen.
máj. 4
17:40
Tenisz: Kellner Ádám kikapott a 8. kiemelttől a prágai versenyen (She)
Kellner Ádám a Prágában zajló ATP-challengertorna első fordulójában 6:2, 6:4-re kikapott a nyolcadik kiemelt Alex Bogomolov Jr.-tól.
máj. 4
17:54
Kerékpár: a Tour-győzelmétől megfosztott Landis ellen jogi lépéseket tesz az UCI (She)
Jogi lépéseket tesz a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) volt és jelenlegi elnöke a 2006-os Tour de France-győzelmétől doppingolás miatt megfosztott amerikai Floyd Landis ellen.
máj. 4
17:56
Tenisz: Djokovics továbbra is veretlen, Nadal elintézte Bagdatiszt (She)
Idei 28. sikerét aratva Novak Djokovics 6:3, 6:4-re legyőzte a dél-afrikai Kevin Andersont a madridi salakpályás tenisztorna 2. fordulójában, így továbbra is veretlen 2011-ben. A szerb kiválóság az idén már másodszor verte meg Andersont, Miamiban a negyeddöntőben búcsúztatta.
máj. 4
18:12
Fortuna Düsseldorf: Torghellének elege van, két hét múlva beszél (She)
A német Bild honlapja szerint Torghelle Sándor már csak az idény végét várja, hogy tisztázza helyzetét – a lap úgy tudja, szinte biztos, hogy a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Fortuna Düsseldorf nem marasztalja.
máj. 4
18:12
Jogi lépések a Tour-elsőségétől megfosztott Landis ellen (Agroinform)
Jogi lépéseket tesz a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség volt és jelenlegi elnöke a 2006-os Tour de France-győzelmétől doppingolás miatt megfosztott amerikai Floyd Landis ellen.
máj. 4
18:14
Ipswich: várják az ajánlatokat Priskin Tamásért - médiaértesülés (She)
A Daily Mail információi szerint Paul Jewell, az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Ipswich Town menedzsere nyári keretfrissítése során megválni készül Priskin Tamástól.
máj. 4
18:30
Férfi vízilabda ob I: a Szolnok hattal legyőzte a Fradit (She)
A Szolnok hazai medencében 13–7-re legyőzte a Ferencvárost a férfi vízilabda ob I rájátszásában.
máj. 4
18:48
MLSZ: szombat helyett vasárnap találkozik a Fradi a Haladással (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága a mai napon úgy határozott, hogy a labdarúgó NB I 28. fordulójában az eredetileg május 14-re, szombatra tervezett Haladás–Ferencváros mérkőzésre május 15-én, vasárnap 17.30-kor kerül sor.
máj. 4
18:50
Videó: fegyveres „birodalmiak” a stadiondarabokkal támadó lengyelek ellen (She)
Hatalmas botránnyal ért véget a labdarúgó Lengyel Kupa döntője, amelyet a rendes játékidő 1–1-es döntetlenje után tizenegyesekkel a Legia Warszawa nyert meg 5–4-re a Lech Poznan ellen. A poznani csapat huligánjai a lefújás után korlátokat kitépve törtek be a pályára, de a székek sem úszták meg. A rendvédelmi erők gumilövedékkel és vízágyúval léptek fel a „szurkolók” ellen. Az Európai…
máj. 4
18:52
Tenisz: Zvonarjova, Szafina és Klejbanova is kiesett szerda délután (She)
A szerda délután nem az orosz sikerekről szólt a madridi tenisztorna női egyesének főtábláján. A második kiemelt Vera Zvonarjova a nyolcaddöntőben kapott ki a cseh Petra Kvitovától, míg Dinara Szafina és Alisza Klejbanova a 2. fordulóban búcsúzott.

Keresés