2011. május 11. szerda

máj. 11
0:12
Primera División: C. Ronaldo három góljával 4-0-ra nyert a Real (She)
A Real Madrid hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Getafét a spanyol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának kedd esti mérkőzésén. Cristiano Ronaldo újabb mesterhármassal lépett nagyot előre a gólkirályi címért. A Barcelona előnye így öt pont a blancókkal szemben, de szerdán bajnok lehet.
máj. 11
0:16
NB I: A 2. félidőben megmentettük a becsületünket - Prukner (She)
Prukner László, a Ferencváros vezetőedzője a Zalaegerszeg elleni mérkőzést követően elmondta, hogy 1–4 után csapata megmentette a becsületét. Csank János szerint amíg igazi tétje volt a meccsnek, addig jobb volt a ZTE.
máj. 11
0:30
Videó: Ronaldo triplázott, a Real Madrid gálázott a Getafe ellen (She)
Az egész csapat Cristiano Ronaldo gólkirályi címét szem előtt tartva játszott a Getafe ellen, így nemcsak a Real Madrid gálázott, hanem a portugál zseni is. Nézze meg a találkozó (4–0) góljait!
máj. 11
0:30
A Tour de Skin indulna a biatlon világbajnok (Agroinform)
A Tour de Ski sorozat az utóbbi években a sífutó versenynaptár stabil eseménye lett, a következő kiíráson a biatlon világbajnok Tarjai Bö is elindulna.
máj. 11
0:34
Videó: csúnyán letalpalta a Milan-hóhér Patót, villant a piros lap (She)
Az Olasz Kupából egy paprikás hangulatú meccsen ejtette ki a Palermo a friss olasz bajnok Milant (2–1). A győztes gólt szerző Cesare Bovót a játékvezető Pato letalpalása miatt állította ki.
máj. 11
0:48
Férfi kézilabda: Nagy Kornél Veszprémből a Dunkerque-hez tart (She)
Egyéves veszprémi szereplés után az évad végén várhatóan elhagyja a bajnokcsapatot a 24 éves Nagy Kornél, az MKB kézilabdázója, akinek a menedzsere, Szörnyi Attila közel áll a megegyezéshez a válogatott átlövő kivásárlását vállaló francia Dunkerque-kel és az MKB Veszprémmel. A magyar egyesület vezetői még nem kívántak beszélni az ügyletről, de a játékos elismerte távozási szándékát.
máj. 11
0:48
Kérdéses del Potro indulása (Agroinform)
Nincs szerencséje a sérülésekkel Juan Martin del Potronak, aki a csípőjében keletkezett izomszakadás miatt várhatóan a Roland Garroson sem tud indulni.
máj. 11
1:06
Tokió rendezheti a 2014-es csapat vb-t (Agroinform)
Japán fővárosa, Tokió lesz a házigazdája a három év múlva sorra kerülő asztalitenisz csapat világbajnokságnak.
máj. 11
3:12
Elveszítettük a lehetőséget, hogy dobogón végezzünk - Prukner László (Agroinform)
A háromgólos hátrányból döntetlenre mentett FTC-ZTE (4-4) mérkőzést követően kudarcról beszélt a Fradi szakmai igazgatója a Hathárom TV-nek.
máj. 11
3:30
Ennyire hülye nem lehet valaki, hogy ezt fölérúgja - Csank János (Agroinform)
Csank János a Hathárom TV-nek elmondta, biztos volt benne, hogy a második félidőben nem szerez gólt csapata az FTC-ZTE (4-4) NB I-es bajnokin.
máj. 11
6:48
Jackson lehátrál a színpadról (Behaviour)
Kiesett a címvédő Los Angeles Lakers az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság rájátszásában a Dallas Mavericks ellenében, ráadásul söpréssel (magyarán: 4-0-val). Ennél is megrázóbb: a kudarccal a kaliforniaiak legendás trénere, Phil Jackson jelezte, terveinek megfelelően többet nem ül kispadra. Személyében minden idők legjobb edzője vonul vissza.
máj. 11
7:06
Öngóllal került a BL-be a Manchester City (Infostart)
A Manchester City hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Tottenhamet az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.
máj. 11
7:06
Tenisz: Djokovics álma nem a világelsőség, hanem Wimbledon (She)
Noha Novak Djokovics akár már jövő héttől világelső lehet, a szerb teniszező mégsem erről álmodik, hanem arról, hogy Wimbledonban diadalmaskodjon.
máj. 11
7:06
Igazol és igazol a Real Madrid (Behaviour)
Egy nappal azt követően, hogy a Real Madrid hivatalosan is elismerte, Nuri Sahin (Borussia Dortmund) szerződtetését, José Mourinho vezetőedző újabb, Németországban légióskodó török labdarúgót nézett ki magának.
máj. 11
7:08
Ronaldo robog a gólkirályi cím felé - videó (Infostart)
A Real Madrid 4-0-ra verte a Getafét a spanyol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában, így még nem dőlt el a bajnoki cím sorsa.
máj. 11
7:08
NBA: a Chicago Bulls egy lépésre van a keleti döntőtől (She)
A Chicago Bulls a 33 pontig jutó Derrick Rose vezetésével 95–83-ra győzött az Atlanta Hawks ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Keleti főcsoportjának elődöntőjében, és már csak egy győzelemre van szüksége ahhoz, hogy bejusson a fináléba.
máj. 11
7:08
FIFA: újabb korrupciós botrány (Behaviour)
Néhány hónapos pauza után újfent döbbenetes korrupciós vád fogalmazódott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség kapcsán. David Triesman, az angol tagszervezet korábbi elnöke a 2018-as világbajnokság helyszínválasztása kapcsán a FIFA végrehajtó bizottságának négy tagját, a trinidadi Jack Warnert, a brazil Ricardo Teixeirát, a paraguayi Nicolas Leozt és a thaiföldi Worawi Makudit azzal gyanúsította meg,…
máj. 11
7:10
Tartott az útúvonaltól a hétfőn elhunyt kerekes (Behaviour)
"Ideges vagyok, túl veszélyes az útvonal. Aggódom." - Ezt a szövegű sms-t írta menedzserének, Jef van den Boschnak a belga Wouter Weylandt, aki hétfőn halálos balesetet szenvedett az országúti kerékpáros körverseny harmadik szakaszán.
máj. 11
7:12
Beszélni kezdett a "magyar csaló" (Behaviour)
Ante Sapina után a fogadási maffia másik vezetője, Mario Cvrtak is jelezte, részletes beismerő vallomást kíván tenni a bochumi bíróságon a manipulált labdarúgó-mérkőzésekkel kapcsolatosan. Cvrtak működési területéhez tartozott Magyarország is, bár eddig nem nyilatkozott a minket igazán érdeklő találkozókról.
máj. 11
7:14
Haye hergelt, Vlagyimir válaszolt (Behaviour)
"Tanulmányoztam a stílusát. Egy csaló, aki csak az ellenfélválasztásai miatt tart itt" - nyilatkozta David Haye brit ökölvívó a július 2-ai, Vlagyimir Klicsko elleni nehézsúlyú profi címegyesítő meccs első sajtótájékoztatóján.
máj. 11
7:16
22-ek csapdája (Behaviour)
A lengyel rendőrség 22 huligánt őrizetbe vett abból a több mint 70-ből, akik a hatóság szerint részt vettek a labdarúgó Lengyel Kupa múlt keddi döntőjét követő rendbontásban.
máj. 11
7:18
Kicsi a Wembley (Behaviour)
Május 28-án, a 86 ezer férőhelyes londoni Wembley-stadionban rendezik a Barcelona-Manchester United Bajnokok Ligája döntőt. A hatalmas létesítmény azonban most a kelleténél kisebbnek bizonyul: a katalán klub kedden ismertette előzetes felmérését, amely szerint a tagok közül 96 ezren szeretnék a helyszínen megtekinteni a találkozót!
máj. 11
7:24
NHL: a Detroit nyert, és kiharcolta a hetedik mérkőzést a San Jose ellen (She)
A Detroit Red Wings a harmadik harmadban szerzett három góllal 3–1-re győzött a San Jose Sharks ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) Nyugati főcsoportjának elődöntőjében, és ezzel 3–3-ra egyenlített az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban. A detroitiak 3–0-s hátrányban is voltak, de most esélyük van arra, hogy a negyedik csapat legyenek az NHL történetében, amely…
máj. 11
7:42
Nem tud duplázni a Milan - videó (Infostart)
A Palermo jutott be elsőként a labdarúgó Olasz Kupa döntőjébe.
máj. 11
7:42
Giro d'Italia: kerékpárosai esküvői hátráltatják a Vacansoleil csapatot (She)
Saját esküvője miatt adja fel idő előtt a jelenleg is zajló Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyt a lengyel Michal Golas.
máj. 11
8:18
Fizess, hogy versenyezhess (Metropol)
A közhiedelem szerint a Forma–1-es pilóták a legjobban fizetett sportolók. Ám vannak, akik vagyonokat hajlandók kifizetni azért, hogy rajthoz állhassanak az elitkategóriában.
máj. 11
8:36
Profi ökölvívás: Pacquiaóval megmutatjuk, milyen az igazi harc - Márquez (She)
Egyre inkább körvonalazódni látszik a harmadik Manny Pacquiao vs. Juan Manuel Márquez összecsapás. A Top Rank promóciós iroda már megküldte ajánlatát a mexikói bunyósnak, amely egy novemberi mérkőzésre vonatkozik.
máj. 11
8:54
Golas Milánó helyett esküvőre teker az olasz körverseny végén (Agroinform)
Saját esküvője miatt adja fel idő előtt a jelenleg is zajló Giro d,Italia országúti kerékpáros körversenyt a lengyel Michal Golas.
máj. 11
9:12
Videó: a kapusként is szereplő Dragóner Attila a spagettire esküdött (She)
A Sport Tv Harmadik Félidő című műsorának egyik vendége a Ferencváros labdarúgója, Dragóner Attila és kisfia, Filip volt. A rövid beszélgetésből kiderült, hogy a már kapusként is egyszer szerepet kapó Attila egyik kabalája sokáig a szombat déli spagettievés volt. Filip hátvédként kezdte a játékot, de hamar kiderült, hogy gyorsasága miatt csatárként jobban boldogul.
máj. 11
9:12
Zanetti 1000 meccsel a háta mögött is maradna még (Agroinform)
Még nem gondol a visszavonulásra Javier Zanetti, az Internazionale 38 esztendős argentin légiósa.
máj. 11
9:14
Man. City: kérdéses, hogy Tévez játszhat-e az FA-kupa-döntőben (She)
Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere a Tottenham elleni 1–0-s – és Bajnokok Ligája-indulást érő – bajnoki győzelem után elmondta, a csereként beállt Carlos Tévez játéka kérdéses a hétvégi FA-kupa-döntőben, de Gareth Barry minden bizonnyal játszhat.
máj. 11
9:16
Atlétika: Usain Bolt öt napon belül kétszer is rajthoz áll (She)
A római Gyémánt Liga-viadalon, május 26-án lép először idén pályára a háromszoros olimpiai és világbajnok atlétika, Usain Bolt.
máj. 11
9:18
Videó: Cristiano Ronaldo megajándékozta mezével az orrba lőtt drukkert (She)
A keddi Real Madrid–Getafe (4–0) mérkőzésen a mesterhármast jegyző Cristiano Ronaldo a 17. percben véletlenül orrba lőtte az egyik szurkolót a lelátón. A portugál klasszis fájdalomdíjként a meccs után megajándékozta mezével a „sértettet".
máj. 11
9:30
Videó: C. Ronaldo megajándékozta mezével az orrba lőtt drukkert (She)
A keddi Real Madrid–Getafe (4–0) mérkőzésen a mesterhármast jegyző Cristiano Ronaldo a 17. percben véletlenül orrba lőtte az egyik szurkolót a lelátón. A portugál klasszis fájdalomdíjként a meccs után megajándékozta mezével (nem amiben játszott, hanem egy másikat) a „sértettet”.
máj. 11
9:32
Stuttgart: Hajnal a csapatot egységessé kovácsoló Labbadiát dicséri (She)
Dicsérő szavakkal illette Hajnal Tamás, a VfB Stuttgart magyar középpályása Bruno Labbadia vezetőedző tavasszal végzett munkáját. A tréner vezetésével a svábok kiharcolták a Bundesligában maradást – Hajnal pedig nagy szerepet kapott a tavaszi menetelés során.
máj. 11
9:48
Majdnem az Arsenal menedzsere lett Ferguson (Infostart)
Sir Alex Ferguson 1986-ban közel állt ahhoz, hogy az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere legyen.
máj. 11
9:48
Franciaország: sérülés miatt véget ért a volt kispesti légiós idénye (She)
Bár három forduló még hátravan a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokságból, Abraham Guié Gneki, a Tours Kispestről igazolt támadója sérülése miatt már nem léphet pályára.
máj. 11
9:50
Profi ökölvívás: Lou DiBella külön jegyeket biztosít Erdei rajongóinak (She)
Mint ismert, június 4-én, a Carl Froch vs. Glen Johnson Super Six párosítással fémjelzett gálán tér vissza a kötelek közé minden idők legeredményesebb magyar profi ökölvívója, Erdei Zsolt, méghozzá az egykori nagyközépsúlyú világbajnok Byron Mitchell ellen. A magyar bunyós promótere, Lou DiBella külön jegyeket biztosít Madár szurkolóinak.
máj. 11
10:06
A Detroit kiharcolta a hetedik meccset a San Jose ellen (Agroinform)
Hiába védett 37 lövést egymás után Niemi, a 38. kifogott rajta, és a Red Wings megkapta az esélyt egy nagy fordításra.
máj. 11
10:08
Li Na szakított a férjével, de csak edzőként (Agroinform)
Edző-férjével szakított a kínai Li Na azért, hogy elmozduljon a mélypontról. Az új edző beválik, a férj pedig marad a kaptafánál.
máj. 11
10:24
Labdarúgás: bajnok lehet a Vidi és a Barca, Inter-Roma - program (She)
A magyar és a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban is bajnokot avathatnak ma este: a Primera Divisiónban a Barcelonának egy döntetlen is elég a Levante ellen idegenben, míg hazánkban a Videoton a három pont begyűjtésével szerezheti meg az első helyet a tabellán. Az Olasz Kupában az Inter egygólos előnnyel várja a Roma elleni visszavágót az elődöntőben.
máj. 11
10:24
Lóránt Gyula hamvait pénteken temetik újra Kőszegen (Agroinform)
Újratemetik Lóránt Gyulának, a legendás Aranycsapat egykori középhátvédjének hamvait pénteken szülővárosában, Kőszegen.
máj. 11
10:26
Csőd szélén a BSE (Agroinform)
Csaknem 150 milliós közműtartozása van, valamint négy hónapi bérrel tartozik sportolóinak és alkalmazottainak a BSE.
máj. 11
10:42
Belgium: Tőzsér szerint a nagy veréssel sem szállt el az aranyesély (She)
Tőzsér Dániel, a Genk magyar labdarúgója elismerte a kedd esti bruges-i vereség jogosságát, ám úgy véli, élni tudnak a javítási lehetőséggel, és csapata, a Racing Genk megnyerheti a belga labdarúgó-bajnokságot.
máj. 11
10:42
Nalbandian nem indul a párizsi Grand Slamen (Agroinform)
Rossz erőállapotára hivatkozva visszalépett a másfél hét múlva kezdődő francia nyílt teniszbajnokságtól az argentin David Nalbandian.
máj. 11
10:44
Tenisz: Nalbandian erőállapota rossz, nem indul a Garroson (She)
Rossz erőállapotára hivatkozva visszalépett a másfél hét múlva kezdődő francia nemzetközi teniszbajnokságtól az argentin David Nalbandian.
máj. 11
11:18
Videó: öt másodperc után kiállították a szabálytalankodó japánt (She)
Mindössze öt másodpercig játszhatott Maszukava Takahiro, a japán Nagoja Grampus játékosa a Simizu elleni bajnoki mérkőzésen. A Nagoja-játékos csak szabálytalanul tudta megállítani az ellenfél középkezdés után előre törő csatárát, és miután ez gólhelyzetben történt, a játékvezető kiállította.
máj. 11
11:18
A Bulls újra vezet, egy lépésre a továbbjutás (Agroinform)
Taj Gibson hibátlanul dobott a mezőnyből a negyedik negyedben, miközben az egész Chicago nagyot védekezett az Atlantával szemben.
máj. 11
11:20
Lósport: Overdose-nak félelmetes erősségű versenyben kell bizonyítania (She)
Az ascoti derbi főpróbája lesz a Temple Stakes verseny jövő szombaton, melyen indul a már 14 versenyen diadalmaskodó magyar versenyló, Overdose is. Mikóczy Zoltán lovának még sosem kellett hasonló erősségű konkurenciával szembeszállnia.
máj. 11
11:20
Kovács Tamás olimpiai B-szintet futott Prágában (Agroinform)
A veszprémi maratoni futó, Kovács Tamás teljesítette az olimpiai B-szintet a prágai maratonin.

Keresés