2011. május 11. szerda

máj. 11
11:36
Kézilabda: elhunyt a Karabatic testvérek edzőként dolgozó édesapja (She)
Szerdán reggel elhunyt Branko Karabatic, a világhírű kézilabdázó Karabatic testvérek egykor szintén kézilabdázó, később edzőként dolgozó édesapja.
máj. 11
11:36
Pacquiao edzője segíti az amerikai ökölvívó válogatottat (Agroinform)
A legendás Manny Pacquiao edzője, Freddie Roach segíti az amerikai ökölvívó válogatott olimpiai felkészülését.
máj. 11
11:54
"Mindent megtettük, a többi csak Overdose-on múlik" (Infostart)
Jövő szombaton indul idei első angliai futamán, a Temple Stakes-en Overdose. Mikóczy Zoltán elmondta, hogy természetesen most is győzni szeretnének, ám ennél fontosabb, hogy a Royal Ascot előtt a csodaló jó formát fusson és megszokja az angliai körülményeket. Az idei célkitűzés az, hogy idén megnyerhesse valamelyiket Európa legnagyobb sprintversenyeiből.
máj. 11
11:54
AC Milan: Pirlo távozik és aláír a Juventushoz - lapértesülés (She)
A Corriere dello Sport értesülései szerint az AC Milan rutinos középpályása, Andrea Pirlo elhagyja a bajnokcsapatot és három évre aláír a Juventus együtteséhez. Az információkat egyelőre egyik klub sem erősítette meg.
máj. 11
12:12
Anglia: Buzsáky Ákos úgy véli, elég jó a Premier League-hez (She)
Még mindig nem került nyilvánosságra, kikkel nem kíván együttműködni a továbbiakban az angol labdarúgó-bajnokság élvonalába feljutó Queens Park Rangers. Az angol sajtóban a lehetséges távozók között emlegetett Buzsáky Ákos bízik abban, hogy maradhat.
máj. 11
12:12
Cristiano Ronaldo ajándék mezzel kért bocsánatot az orrba rúgott drukkertől (Agroinform)
A portugál támadó felszabadító rúgása egy szurkolót talált arcon a Getafe elleni mérkőzésen, amiért kedves gesztussal kért bocsánatot.
máj. 11
12:14
Utrecht: borzalmas sérülése után veszélyben Nesu egészsége és karrierje (She)
Kérdéses, hogy tudja-e folytatni labdarúgó-karrierjét Mihai Nesu, az Utrecht 28 éves román védője.
máj. 11
12:30
Atlétika: Kovács Tamás olimpiai B-szintet futott a prágai maratonin (She)
Kovács Tamás teljesítette az olimpiai B-szintet a prágai maratonin. A veszprémi futó 2:17:43 órával a 14. helyen ért célba kedden – a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) honlapja szerint.
máj. 11
12:48
Jégkorong: a Dunaújváros tudna indulni az osztrák másodosztályban (She)
A magyar jégkorongcsapatok közül csak a Dunaújváros tudna szerepelni az osztrák másodosztályban, az úgynevezett Nationalligában, amennyiben lehetősége nyílik rá.
máj. 11
12:48
Nézze meg a repülőembert a Grand Canyon felett! (Metropol)
Nyolc percen állt szállt a Grand Canyon felett testreszabott lökhajtásos ruhájában Yves Rossy - jelentette be kedden a svájci repülőember szponzora, a Breitling óragyár.
máj. 11
12:48
Jewell és Rodgers sem tudja még, hogy kell-e neki Priskin (Agroinform)
Az Ipswich menedzsere az új igazolásokkal foglalkozik, a Swansea szakvezetője pedig a Championship rájátszásának végét várja.
máj. 11
12:50
PSV: biztos, hogy Dzsudzsák elmegy, de még szeretnék érlelni (She)
Marcel Brands, a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő PSV technikai igazgatója a goal.com-nak nyilatkozva törvényszerűnek nevezte Dzsudzsák Balázs közelgő távozását, ám egyértelművé tette, hogy rövid távon szeretnék Eindhovenben tartani a magyar légióst.
máj. 11
12:52
Inter: karrierje 1000. tétmérkőzésére készül Javier Zanetti (She)
Az Inter labdarúgóinak argentin csapatkapitánya, Javier Zanetti pályafutása során ezredszer léphet pályára tétmérkőzésen a Roma elleni szerdai kupaelődöntő visszavágóján.
máj. 11
12:54
Vitorlázás: jövő hétvégén indul az V. Balaton Regatta (She)
Már ötödik alkalommal rendezik meg az Uniqa Balaton Regatta elnevezésű vitorlás versenysorozatot, amelynek első állomása a jövő hétvégén a badacsonyi Zöld Nagydíj lesz.
máj. 11
13:06
Tenisz: Arn Gréta második meccsét is megnyerte Rómában (She)
A Szvetlana Kuznyecova elleni első fordulóbeli bravúros siker után a második körben is győzött Arn Gréta a Rómában zajló női tenisztornán. A 32 éves magyar teniszező 6:4, 6:4-re győzött a hazai közönség előtt játszó Alberta Brianti ellen.
máj. 11
13:06
Jordan, Shaq, Kobe és LeBron a Sportarénában (Agroinform)
Május 25-én ismét Budapestre érkezik a Harlem Globetrotters együttese, soraiban a remek kosarasokat imitálni képes Grant Dizzyvel.
máj. 11
13:08
Videó: nem találta el a lassan guruló labdát a litván kapus, gól lett (She)
Különös potyagólt kapott a hazaiak kapusa az orosz labdarúgó-bajnokságban lejátszott Rubin Kazany–Krasznodar (2–1) találkozón. A litván Giedrius Arlauskis egy lassan feléje guruló labda mellé rúgott a kapuja előtt, így gól lett.
máj. 11
13:10
Anglia: Kádár Tamás és Sol Campbell együtt tett a rasszizmus ellen (She)
Kádár Tamást, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Newcastle United magyar védőjét díjátadónak hívták egy rasszizmus elleni angliai rendezvényre.
máj. 11
13:24
Brescia: Vass Ádámot eladhatja a Serie A-ból kiesett csapat (She)
Vass Ádám szerződése a jövő nyáron lejár az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból már biztosan kieső Bresciánál, és elképzelhető, hogy klubja megpróbálja eladni a magyar légióst.
máj. 11
13:42
Fiesztára készül a Videoton (Infostart)
Szerda este megszerezheti története első bajnoki címét a Videoton a labdarúgó NB I-ben.
máj. 11
13:42
Anglia: Kádár Tamás és Sol Campbell együtt a rasszizmus ellen (She)
Kádár Tamást, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Newcastle United magyar védőjét díjátadónak hívták egy rasszizmus elleni angliai rendezvényre.
máj. 11
13:44
Asztalitenisz-vb: Tóth a legjobb 32 között, Lovas kiesett (She)
Tóth Krisztina bejutott a legjobb 32 közé a Rotterdamban zajló egyéni asztalitenisz-világbajnokságon, Lovas Petra viszont búcsúzott a szerdai második fordulóban.
máj. 11
13:46
Bundesliga: először lehet 13 millió fölötti az éves nézőszám (She)
Könnyen elképzelhető, hogy a német labdarúgó Bundesliga éves össznézőszáma – a bajnokság történetében először – átlépi a 13 milliós határt, jelentette a dpa hírügynökség.
máj. 11
14:00
Bayern München: emelték a tétet Neuerért, 21 milliónál az ár (She)
Német lapértesülések szerint a Bayern München emelte eredeti, 18 millió eurós ajánlatát, és már 21 milliót kínál a Schalke 04 német válogatott kapusát, Manuel Neuert.
máj. 11
14:02
Tenisz: Djokovics három veszített játékkal mutatkozott be Rómában (She)
Könnyed győzelemmel mutatkozott be a római tenisztornán a 2011-ben még veretlen Novak Djokovics. Az idei 33. mérkőzését is megnyerő – sorozatban már 35-nél jár – szerb világranglista-2. a lengyel Lukasz Kubotot győzte le 68 perc alatt 6:0, 6:3-ra.
máj. 11
14:18
DVSC: Czvitkovics újra edzésben, a ZTE ellen már pályára léphet (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA középpályása, Czvitkovics Péter szerdán már újra csapattársaival edzett, és jó esély mutatkozik arra, hogy a pénteki, Zalaegerszegi TE elleni idegenbeli bajnokin már pályára is léphet.
máj. 11
14:18
A Milan négy milliót fizetne Hulknak (Agroinform)
A Porto brazil csatáráért fél Európa sorban áll, többek közt az Inter is vinné, de mostani csapata is szerződést hosszabbítana vele.
máj. 11
14:20
Ausztria: ma magyar rangadó az aranyért, Sáfár Szabolcs bizakodó (She)
Az osztrák bajnoki cím szempontjából kulcsfontosságú mérkőzést vív ma este a Szabics Imrét foglalkoztató Sturm Graz és Sáfár Szabolcs csapata, az Austria Wien. A bécsiek magyar kapusa szerint a döntetlennel sem járnának rosszul.
máj. 11
14:20
Nőtlen vagyok - Csank János (Agroinform)
Csank János és Prukner László viccelődött az FTC-ZTE (4-4) NB I-es mérkőzést követő sajtótájékoztatón.
máj. 11
14:22
Erős mezőnyben kell futnia Overdose-nak a felkészülési versenyen (Agroinform)
Mikóczy Zoltán, Overdose résztulajdonosa szerint az ascotival azonos erősségű mezőny jött össze a jövő szombati Temple Stakes-re.
máj. 11
14:24
Arn Gréta a legjobb tizenhat közé jutott (Agroinform)
Arn Gréta  6:4, 6:4-re legyőzte az olasz Briantit a római salakpályás tenisztorna női versenyének szerdai játéknapján.
máj. 11
14:36
Búcsú előtt Dárdai Pál, a Hertha csúcstartója (Infostart)
A berlini Olimpiai Stadionban 80 ezer néző előtt vasárnap búcsúzik a profi labdarúgástól és egyben a Hertha BSC első csapatától Dárdai Pál, akit a Bild című napilap szerdán a Hertha élő legendájának nevezett.
máj. 11
14:36
QPR: Buzsákyéknál egyelőre nem volt szó a keret átalakításáról (She)
Az angol sajtóban a múlt héten megjelent hírek szerint a Championshipet megnyerő – és a Premier League-be feljutó – Queens Park Rangersnél a csapat menedzsere, Neil Warnock kedden minden játékosával leült beszélni, és számos labdarúgóval – köztük Buzsáky Ákossal – közölte, hogy nem számít rá a következő szezonban. A magyar légiós azonban a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, szó sem volt…
máj. 11
14:36
Külön szektorban szurkolhatnak a magyarok Erdeinek (Agroinform)
Speciális szurkolói blokkba szóló jegyet kapnak a drukkerek, akik Atlantic Cityben szeretnék végignézni Erdei Zsolt Byron Mitchell elleni meccsét.
máj. 11
14:38
A Bayern már 21 milliót kínál Neuerért (Agroinform)
Horst Heldt, a gelsenkircheni klub menedzsere elismerte, hogy tárgyalnak a bajorok képviselőivel.
máj. 11
14:54
QPR: Buzsákyéknál egyelőre nincs szó a keret átalakításáról (She)
Az angol sajtóban a múlt héten megjelent hírek szerint a Championshipet megnyerő – és a Premier League-be feljutó – Queens Park Rangersnél a csapat menedzsere, Neil Warnock kedden minden játékosával leült beszélni, és számos labdarúgóval – köztük Buzsáky Ákossal – közölte, hogy nem számít rá a következő szezonban. A magyar légiós azonban a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, szó sem volt…
máj. 11
14:54
Djokovics 33. mérkőzését is megnyerte (Agroinform)
A szerb teniszező könnyedén győzte le a lengyel Lukasz Kubotot a római torna férfi versenyének szerdai játéknapján.
máj. 11
15:12
Veszteséget jelent a Fradinak a kupamenetelés (Infostart)
Veszteséget jelent az FTC számára, hogy bejutott a női kézilabda KEK döntőjébe. A csapatnak gyakorlatilag csak a jegyeladásból származik bevétele, minden másért a klub fizet.
máj. 11
15:12
NBA: díjat érdemelt a miami Big Three és a Rose-legénység felépítése (She)
Pat Riley, a Miami Heat elnöke és Gar Forman, a Chicago Bulls általános menedzsere kapta megosztva Az év sportvezetője címet az idén az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
máj. 11
15:12
Az Augsburg elleni rangadóval véget ér Dárdai profi pályafutása (Agroinform)
A berlini Olimpiai Stadionban 80 ezer néző előtt vasárnap búcsúzik a profi labdarúgástól és a Hertha BSC első csapatától Dárdai Pál.
máj. 11
15:14
Pirlo három évre aláír a Juventushoz - lapértesülés (Agroinform)
A 32 éves karmesternek nyáron lejár a szerződése a vörös-feketéknél, ingyen igazolható, klubja nem tart rá igényt.
máj. 11
15:16
Mancini Fabregasszal és Ibrahimoviccsal erősítene a BL-re (Agroinform)
A Manchester City olasz menedzsere a Tottenham elleni 1-0-s győzelem után megnevezte azt a két játékost, akit szívesen látna csapatában.
máj. 11
15:30
Werder Bremen: Jensen kritizálta a vezetőséget, kirúgták (She)
A Werder Bremen labdarúgócsapatának vezetősége Thomas Schaaf vezetőedzővel közösen úgy döntött, hogy felmenti a munkavégzés alól a dán Daniel Jensent, akinek távoznia kell a klubtól.
máj. 11
15:30
Ne folytassa, Herr Schumacher? (Agroinform)
Egy nyolcadik és egy kilencedik hely, illetve két nullázás: ez Schumacher idei mérlege. Vajon tényleg itt az ideje a visszavonulásnak?
máj. 11
15:32
Öttusa: Marosi Ádám ismét élre állt a világranglistán (She)
Ismét Marosi Ádám vezeti a férfi öttusázók világranglistáját, amelyen 2009-ben és 2010-ben jó darabig az élen állt.
máj. 11
15:32
Micsoda meccs volt - Kubatov az FTC-ZTE-ről (Agroinform)
A Ferencváros elnöke a Facebookon osztotta meg érzéseit a keddi Ferencváros-Zalaegerszeg (4-4) találkozóról.
máj. 11
15:34
Milan: Tréfáltam Leonardóval, túlzás az ekkora felhajtás - Gattuso (She)
Gennaro Gattuso, az AC Milan labdarúgócsapatának játékosa a Rómában megszerzett bajnoki cím ünneplése során trágár szavakkal illette az Internazionale vezetőedzőjét, Leonardót, aki később kérdőre vonta ezért, a 33 éves középpályás azonban megvédte magát a brazil szakemberrel szemben.
máj. 11
15:36
Bayern München: Ekici távozik, várja a Werder - lapinformáció (She)
A német Kicker információi szerint a Bayern München labdarúgócsapatának fiatal középpályása, Mehmet Ekici a nyáron a Werder Bremenbe szerződik.
máj. 11
15:48
NB I: újabb programok indulnak a családbarát stadionokért (She)
A Sport Tv által kezdeményezett, az MLSZ és a Nemzeti Sport segítségével megvalósuló 'Családbarát Stadionok' kezdeményezés egyre több és egyre fontosabb lépésre sarkallja a klubokat. A verseny állását a Sport2 futballshow-jában, a Harmadik Félidőben követhetik az érdeklődők.
máj. 11
16:06
Cristiano Ronaldo megdöntötte Puskás Ferenc csúcsát (Infostart)
A Real Madrid 4-0-ra győzött a Getafe ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában. A mesterhármast szerző Cristiano Ronaldo a bajnokságban 37, minden sorozatot figyelembe véve 50 gólnál jár az idényben, s utóbbival megdöntötte Puskás Ferenc korábban megdönthetetlennek vélt csúcsát.

Keresés