2011. május 22. vasárnap

máj. 22
0:12
Primera División: a Depor esett ki, Vadóczék és Pintérék bent maradtak (She)
A Deportivo búcsúzott a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalától, miután a 38., utolsó fordulóban hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett a Valenciától, míg a Pintér Ádámot a kispadon tartó Real Zaragoza a Levante otthonában nyert.
máj. 22
0:12
Pintérék és Vadóczék is megmenekültek a kieséstől (Agroinform)
A Zaragoza és az Osasuna is győzni tudott a Primera División 38. fordulójában, így maradnak az első osztályban.
máj. 22
0:30
Videó: Cristiano Ronaldo negyvenszer villant a bajnokságban (She)
Kereken negyven gólt szerzett a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál klasszisa, Cristian Ronaldo a spanyol bajnokság 2010–2011-es szezonjában. A támadó nyolcszor duplázott, ötször mesterhármast ért el, illetve két alkalommal szerzett négy gólt. Íme, mind a ligarekordot jelentő negyven találat!
máj. 22
1:42
Segunda División: a Rayo Vallecano visszajutott az élvonalba (She)
Biztossá vált, hogy a feljutást már korábban kiharcoló Real Betis mellett a Rayo Vallecano is a Primera Divisiónban szerepelhet a következő szezonban. A szombati játéknap előtt az Elchének még volt matematikai esélye arra, hogy pontszámban befogja a Rayót, de a 40. fordulóban csak döntetlent játszott a Celta Vigóval.
máj. 22
1:46
NHL: 0-3-ról fordított a Tampa Bay a Boston elleni 4. meccsen (She)
A Tampa Bay Lightning hazai környezetben 5–3-ra legyőzte a Boston Bruinst az észak-amerikai profi jégkorongliga Keleti főcsoportjának döntőjében, így 2–2-re alakította az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állását.
máj. 22
1:50
Felkészülés: a Csepel már a döntőbe jutott Palesztinában (She)
A harmadosztályú Csepel FC tizenegyesekkel legyőzte a Markz Balatát a Palesztinában zajló nemzetközi labdarúgótorna elődöntőjében, így bejutott a fináléba, ahol a szintén palesztin Hilal al-Quds lesz az ellenfele.
máj. 22
4:42
Győzelmével a feljutás küszöbén a Diósgyőr (Behaviour)
A keleti listavezető Diósgyőr hazai környezetben könnyedén, 4-0-ra nyert a Hajdúböszörmény ellen a labdarúgó NB II 27. fordulójának szombati játéknapján, ezzel rendkívül közel került a feljutáshoz.
máj. 22
6:48
NBA: idegenben nyert, így vissza is szerezte a pályaelőnyt a Dallas (She)
A Dallas Mavericks 93–87-re győzött az Oklahoma City Thunder vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján, és a pályaelőnyt visszaszerezve 2–1-re vezet a Nyugati főcsoport döntőjében.
máj. 22
7:06
Profi ökölvívás: a 46 éves Bernard Hopkins történelmi diadalt aratott (She)
A 46 esztendős Bernard Hopkins (52–5–2, 32 KO-TKO) egyhangú pontozással legyőzte a kanadai Jean Pascalt (26–2–1, 16 KO-TKO) magyar idő szerint vasárnapra virradóra Montrealban, ezzel a WBC profi ökölvívó-szervezet félnehézsúlyú világbajnoka lett. A több mint 17 000 néző előtt elért diadalával az amerikai harcos minden idők legidősebb profi bokszvilágbajnoka lett; az eddigi rekordot az…
máj. 22
7:42
Jégkorong: kapitánycserére készülnek a vb-érem nélkül maradó oroszok (She)
Várhatóan a jövő héten leváltják Vjacseszlav Bikovot, az orosz jégkorong-válogatott szövetségi kapitányát.
máj. 22
8:18
Jégkorong: kapitánycserét tervez a vb-érem nélkül maradó Oroszország (She)
Várhatóan a jövő héten leváltják Vjacseszlav Bikovot, az orosz jégkorong-válogatott szövetségi kapitányát.
máj. 22
8:18
A golf mindenkié (Behaviour)
Valahogy a golfra Magyarországon rásütötték, hogy sznob, elitista, úri dolog, ráadásul megfizethetetlen az átlagember számára. Talán amikor 100 éve, 1911. június 7-én megalakult a Budapesti Golf Club, az ország első hivatalos egyesülete, élén gróf Andrássy Gézával, még az is volt.
máj. 22
8:54
Videó: „Komolyabb volt, mint a falunap" - fociünnep Mihályiban (She)
Mihályi jelesre vizsgázott szervezésből az E.ON Családi Foci soros állomásán. A mindössze négy utcából álló falu fantasztikus hozzáállással parádés focinapot varázsolt. A település életében kiemelkedő jelentősséggel bírt a rendezvény, amely a program főkoordinátora szerint komolyabb volt, mint a falunap. Mihályi mindig mosolyt csal az ember arcára.
máj. 22
8:54
Kirúghatják az orosz szövetségi kapitányt (Agroinform)
Várhatóan a jövő héten leváltják Vljacseszlav Bikotov, az orosz jégkorong-válogatott szövetségi kapitányát.
máj. 22
8:56
Brazília: Ronaldinho-góllal, Luís Fabiano nélkül rajtolt az idény (She)
Ronaldinho csapata, az elmúlt idényben csak a mezőny második felében végző Flamengo magyar idő szerint vasárnapra virradóra 4–0-ra legyőzte az Avaít a 2011-es brazil országos labdarúgó-bajnokság nyitányán.
máj. 22
9:12
Birkózás: Bácsi Péter nyert, a világválogatott kikapott Amerikában (She)
Vasárnapra virradóra La Grange-ban az Egyesült Államok kötöttfogású birkózóválogatottja 4–3-ra legyőzte a világválogatottat. A vendégek egyik győzelmét Bácsi Péter aratta, három menetben, Ben Provisor ellen. A mérkőzést a tavaly fiatalon elhunyt amerikai birkózó, Jacob Curby emlékére rendezték.
máj. 22
9:12
Bernard Hopkins minden idők legidősebb világbajnoka lett (Agroinform)
A 46 esztendős ökölvívó egyhangú pontozással győzte le a kanadai Jean Pascal, ezzel megdöntötte George Foreman csúcsát.
máj. 22
9:30
Argentína: óriási botrány Buenos Airesben, félbeszakadt a meccs (She)
Harminc perc játék után nézőtéri rendbontás miatt félbeszakadt az Huracán–Estudiantes La Plata mérkőzés az argentin labdarúgó-bajnokság tavaszi idényének (clausura) magyar idő szerint vasárnap hajnali játéknapján.
máj. 22
9:48
Cristiano Ronaldo, a gólrekorder (Infostart)
Az ezüstérmes Real Madrid hazai környezetben kiütéssel, 8-1-re legyőzte az első osztálytól búcsúzó Almería együttesét a spanyol labdarúgó-bajnokság szombati zárófordulójában.
máj. 22
9:48
Roy Jonest brutálisan kiütötte Lebegyev - videó (Agroinform)
Már csak tíz másodperc volt hátra a meccsből, amikor  Roy Jones Jr. kiütéses vereséget szenvedett Gyenyisz Lebegyevtől a moszkvai, nem vb-címért cirkálósúlyban rendezett profi ökölvívó-mérkőzésen.
máj. 22
10:06
Erőss és Gál elérte a Lhoce 8516 méteres csúcsát (Behaviour)
Május 21-én Erőss Zsolt és Gál László elérte a Himalája 8516 méter magas Lhoce csúcsát, ezzel 11-re növelték a magyarok által megmászott nyolcezres hegyek számát. A világon összesen 14 nyolcezres csúcs van. A sikeres csúcstámadást követően a két mászó késő éjjel érte el a 7900 méteren lévő négyes tábort, jelenleg pedig már a hármasban vannak. Jól vannak, de fáradtak - tájékoztatta a Független…
máj. 22
10:06
A Tampa hazai pályán egyenlített a Boston ellen (Agroinform)
A Tampa Bay Lightning hazai környezetben 5-3-ra legyőzte a Boston Bruins együttesét az NHL Keleti főcsoport-döntőjének negyedik mérkőzésén, ezzel 2-2-re alakította az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcát.
máj. 22
10:24
Erőss Zsolt újabb nyolcezres csúcsot hódított meg! (Infostart)
Szombaton Erőss Zsolt és Gál László elérte a 8516 méter magas Lhoce csúcsát, ezzel 11-re növelték a magyarok által megmászott nyolcezres hegyek számát.
máj. 22
10:24
Profi ökölvívás: Roy Jones Jr. KO-veresége 10 másodperccel a vége előtt (She)
Már csak tíz másodperc volt hátra a meccsből, amikor  Roy Jones Jr. kiütéses vereséget szenvedett Gyenyisz Lebegyevtől a moszkvai, nem vb-címért cirkálósúlyban rendezett profi ökölvívó-mérkőzésen.
máj. 22
10:24
Befejeződik ma az NB I - Fehérváron óriási bulira készülnek (Behaviour)
Bajnoki ünneplésre várja a székesfehérváriakat a Városház téren vasárnap este az önkormányzat. Vasárnap befejeződik az NB I-es labdarúgó-bajnokság, a 30. fordulóban a már aranyérmes Videoton FC idegenben, az Újpest ellen lép pályára 17.30-tól. A csapat szurkolói járatokat indít 14.45-től a fővárosba, hogy az esti programra visszaérjen mindeni.
máj. 22
10:24
Öten pályáznak három bentmaradó helyre az utolsó fordulóban (Agroinform)
Az angol bajnokságban az utolsó játéknap előtt a bajnoki cím győztese és az egyik kieső már megvan, a többi kérdésre azonban a vasárnap rendezendő 38. fordulóban kaphatunk választ.
máj. 22
10:26
Kajak-kenu: Kozák párosban is legyőzte Kovácsot a válogatón (She)
Női K-2 500 m-en a Szabó Gabriella, Kozák Danuta duó, férfi C-2 1000 m-en pedig – némi meglepetésre – a Széles Gábor, Nagy Péter kettős nyerte a kenusok és női kajakosok idei első Európa- és világbajnoki válogatóját Szegeden.
máj. 22
10:28
Videó: Roy Jones Jr. iszonyatos verést kapott a ringben - kiütés (She)
Korábban már beszámoltunk arról, Roy Jones Jr. kiütéses vereséget szenvedett Gyenyisz Lebegyevtől a moszkvai, nem vb-címért cirkálósúlyban rendezett profi ökölvívó-mérkőzésen. Íme, a kiütés!
máj. 22
10:42
Autósport: Kiss Pál Tamás megnyerte a barcelonai második futamot (She)
Már biztosan a magyarok számára is emlékezetes lesz a barcelonai autósport-hétvége: a GP3-as sorozatban szereplő Kiss Pál Tamás ugyanis megnyerte a vasárnap délelőtti második futamot.
máj. 22
10:42
Harmadik bajnoki címét szerezte a Lille (Agroinform)
Fennállása során harmadszor nyerte meg a francia bajnokságot a Lille, amely a 37. fordulóban a PSG otthonában játszott 2–2-es döntetlent, a megszerzett egy pont pedig elég volt az újabb elsőséghez.
máj. 22
11:00
Bravúros magyar siker a GP3-as spanyol futamon (Infostart)
Kiss Pál Tamás nyerte a GP3-as világbajnokság második spanyol futamát.
máj. 22
11:00
Női vízilabda-világliga: kiszorult a szuperdöntőből a magyar csapat (She)
A görögöktől (8–7) és a spanyoloktól (14–11) elszenvedett vereség után harmadik athéni meccsét, a brit csapat ellenit megnyerte a magyar női vízilabda-válogatott a világliga A jelű európai selejtezőcsoportjában. Ezzel négyesében a harmadik lett, és nem került be az úgynevezett szuperdöntőbe.
máj. 22
11:00
Kiss Pál Tamás megnyerte a barcelonai második futamot (Agroinform)
A Tech1 Racing miskolci pilótája jól jött az újraindított rajtból, majd magabiztosan tartotta végig az első helyet, ezzel élete első GP3-as futamgyőzelmét aratta.
máj. 22
11:02
Videó: Ronaldinho-show a Flamengo-Avaí bajnoki meccsen (She)
Ronaldinho csapata, az elmúlt idényben csak a mezőny második felében végző Flamengo magyar idő szerint vasárnapra virradóra 4–0-ra legyőzte az Avaít a 2011-es brazil országos labdarúgó-bajnokság nyitányán. Nézze meg Ronaldinho gólját és egy látványos trükkjét!
máj. 22
11:04
Labdarúgás: itthon a bronz, Angliában a bennmaradás a tét - program (She)
Ma rendezik meg az utolsó mérkőzéseket a magyar, az angol és az olasz labdarúgó-bajnokség élvonalában. Idehaza a Ferencváros, Debrecen, Zalaegerszeg trió számára a bronzérem a tét, Angliában a Blackpool, Blackburn, Brimingham, Wigan, Wolverhampton ötös fogat az élvonalban maradásért harcol (ketten közülük kiesnek), az Arsenal elorozná a BL-selejtező alól mentesítő harmadik helyet a Manchester…
máj. 22
11:18
Roland Garros: Hewitt órákkal az első mérkőzése előtt visszalépett (She)
Bokasérülése miatt visszalépni kényszerült a Párizsban ma kezdődő Francia nemzetközi teniszbajnokságtól Lleyton Hewitt.
máj. 22
11:18
Kikapott a világválogatott (Behaviour)
Az Egyesült Államok kötöttfogású birkózócsapata hazai szőnyegen 4-3-ra legyőzte a világválogatottat, amelynek egyik győzelmét Bácsi Péter aratta.
máj. 22
11:18
A Tampa hazai pályán egyenlített a Boston ellen - videó (Agroinform)
A Tampa Bay Lightning hazai környezetben 5-3-ra legyőzte a Boston Bruins együttesét az NHL Keleti főcsoport-döntőjének negyedik mérkőzésén, ezzel 2-2-re alakította az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcát.
máj. 22
11:20
Videó: repültek a székek és a hirdetőtáblák - balhé Buenos Airesben (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy harminc perc játék után nézőtéri rendbontás miatt félbeszakadt az Huracán–Estudiantes La Plata mérkőzés az argentin labdarúgó-bajnokság tavaszi idényének (clausura) magyar idő szerint vasárnap hajnali játéknapján. Íme, egy videó a rendbontásról!
máj. 22
11:20
Meglepetést hozott a válogató (Behaviour)
Női K-2 500 m-en a Szabó Gabriella, Kozák Danuta duó, férfi C-2 1000 m-en pedig - némi meglepetésre - a Széles Gábor, Nagy Péter kettős nyerte a kenusok és női kajakosok idei első Európa- és világbajnoki válogatóját Szegeden.
máj. 22
11:20
A Dallas Oklahomában nyert hat ponttal - videó (Agroinform)
A Dallas 93–87-re győzött az Oklahoma vendégeként, és a pályaelőnyt visszaszerezve 2–1-re vezet a Nyugati főcsoport döntőjében.
máj. 22
11:36
Ketten a BL-ért, ketten az EL-ért (Agroinform)
Négy mérkőzés tűnik izgalmasnak az olasz bajnokság utolsó fordulójából. Ezeken a nemzetközi kupaindulásért harcolnak a csapatok.
máj. 22
11:54
Férfi kézilabda NB I: Veszprém-Szeged döntő élőben az NSO-n (She)
Megkezdődött a férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik mérkőzése, amelyen az MKB Veszprém a Pick-Szegedet látja vendégül. Kövesse nyomon a találkozó történéseit folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
máj. 22
12:12
Hegymászás: a magyarok meghódították a 11. nyolcezres csúcsot is (She)
Május 21-én Erőss Zsolt és Gál László elérte a 8516 méter magas Lhoce csúcsát, ezzel 11-re növelték a magyarok által megmászott nyolcezres hegyek számát.
máj. 22
12:12
Ronaldinho pimasz kötényt adott, majd remek gólt szerzett az Avaí ellen (Agroinform)
A Flamengo legnagyobb sztárja fantasztikusan játszott az Avaí elleni bajnokin, előbb ugyanis egy védőt fűzött be egy remek csellel, majd nem sokkal később parádés gólt szerzett.
máj. 22
12:30
Lleyton Hewitt bokasérülése miatt nem indul (Agroinform)
Alig néhány órával a francia nyílt teniszbajnokság vasárnapi rajtja előtt lemondta az indulást a volt világelső Lleyton Hewitt.
máj. 22
12:48
Videó: nagy baleset Kiss Pál Tamás győztes versenyének rajtjánál (She)
A Kiss Pál Tamás győzelmével véget ért GP3-as verseny rajtja nem volt sima Barcelonában. Nico Müller beragadt, és a hátulról jövők közül nem mindenki tudta elkerülni az ütközést.
máj. 22
13:06
Milyen volt Mourinho első szezonja a Real Madridnál? (Infostart)
Szombat este befejeződött a Real Madrid 2010-2011-es idénye. Egyben az első, José Mourinhóval töltött szezon. A mérleg: a spanyol Király-kupa megnyerése, bajnoki ezüstérem, s elődöntőbe jutás a Bajnokok Ligájában. Ezek a legfontosabb tények. De mit hozott valójában az idény?
máj. 22
13:06
A Ferencváros egy győzelemre van Európától (Agroinform)
Amennyiben a zöld-fehérek le tudják győzni hazai pályán a Lombard Pápát, biztosan indulhatnak az Európa Ligában, ha nem, a DVSC és a ZTE is befuthat.
máj. 22
13:24
Férfi kézilabda NB I: az MKB Veszprém megvédte bajnoki címét (She)
A címvédő MKB Veszprém hazai pályán nagy küzdelemben 22–20-ra legyőzte a sokáig vezető Pick-Szegedet a férfi kézilabda NB I döntőjének vasárnapi harmadik felvonásában, így 3–0-s összesítéssel elhódította a 2010–11-es szezon bajnoki címét.

Keresés