2011. május 2. hétfő

máj. 2
11:18
Versenytánc: három magyar ezüstérem rangos nemzetközi viadalokról (She)
Több magyar páros is kiválóan szerepelt a hétvégi nemzetközi versenytáncviadalokon. A latintáncok magyar bajnokpárosa, Andrea Silvestri és Váradi Martina a bulgáriai Ruse Openen végzett másodikként. A magyar duót csak az Európa-bajnoki bronzérmes olasz Aniello Langella, Khrystyna Moshenska kettős tudta megelőzni.
máj. 2
11:20
Hollandia: Dzsudzsák a PSV-vel szeretne hosszú távon sikeres lenni (She)
A PSV szélsője, Dzsudzsák Balázs gólpasszal járult hozzá csapata Vitesse elleni tegnapi 2–1-es sikeréhez. A magyar játékos a meccs után holland újságíróknak beszélt a jövőjéről, illetve arról, hogy bár a bajnoki címről lemaradtak, a BL-indulást érő második helyet elérhetőnek tartja.
máj. 2
11:22
Videó: Nem csapatnevek, konkrét ajánlat kell Dzsudzsáknak - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott játékos ezúttal a magyar válogatott és a PSV szélsőjéről, Dzsudzsák Balázsról mondja el véleményét.
máj. 2
11:36
Sakk: a Nagykanizsa pontcsúccsal negyedszer is csapatbajnok (She)
A klub történetének negyedik bajnoki címét is megszerezte az Aquaprofit Nagykanizsai- Tungsram Sakk Klub, ráadásul 97,5-ös, bajnoki pontcsúccsal.
máj. 2
11:36
Ha az MTK kiesik, senki nem igazolhat el a csapattól (Agroinform)
Garami József szerint Szatmári magatartásában szerződéshosszabbítás után történt változás, míg Kanta József azt szeretné, ha nem maradna együtt a csapat.
máj. 2
11:38
Videó: hatalmas lyukat lőtt, majd szerencsétlenül járt a chilei futballista (She)
Nem elég, hogy a Palmeiras a Corinthians elleni 1–1-es döntetlennel nem jutott döntőbe a brazil Sao Paulo állami (paulista) labdarúgó-bajnokságban, egy szerencsétlen sérülés miatt elveszítette chilei középpályását, Jorge Valdiviát. A játékos egy támadást lövéssel akart befejezni, de nagy lyukat lőtt és úgy meghúzódott, hogy már a 25. percben le kellett cserélni.
máj. 2
11:40
Férfi kézilabda: Marko Vujin csak jövőre hagyja el a Veszprémet (She)
Marko Vujin a következő szezonban is az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatában játszik. Ezt a klubvezetőség hivatalos közleményben erősítette meg, amely az mkbveszprem.eu klubhonlapon jelent meg.
máj. 2
11:54
BL: a Guardiola által emlegetett bíró vezeti az MU-Schalke elődöntőt (She)
A portugál Pedro Proenca vezeti a szerdai Manchester United–Schalke visszavágót a Bajnokok Ligája elődöntőjében.
máj. 2
11:54
Ronaldinho zseniális szerelése a Horizonte ellen (Agroinform)
A Flamengo-Horizonte brazil bajnoki összecsapáson a hazaájába visszatért Ronaldinho ellenfele lábai közül halászta el a labdát, majd kapura lőtt.
máj. 2
11:56
Úszás: zárásként újabb öt magyar aranyérem született Antwerpenben (She)
Összesen tizenöt számot nyertek meg a magyar úszók a belga nyílt bajnokságon, amelyet az elmúlt hét végén rendeztek meg Antwerpenben.
máj. 2
11:58
Bayern München: Beckenbauer 50 millió eurót is költene Neuerra (She)
Lassacskán minden napra akad hír Manuel Neuer esetleges átigazolásával kapcsolatban: a legfrissebb szerint a Bayern München első lépésben 14 millió eurót kínál a Schalke 04 kapusáért, miközben Franz Beckenbauer, a bajor futballklub tiszteletbeli elnöke 50 milliót sem sajnálna érte.
máj. 2
12:12
Videó: szögletből tekert zseniálisan a kapuba a Kolozsvár játékosa (She)
Parádés találatot láthattak a nézők a román labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában lejátszott Astra Ploiesti–Universitatea Cluj (1–2) mérkőzésen. A vendégek támadója, Claudiu Niculescu egy bal oldali szögletet jobb lábbal tekert pazarul a bal felső sarokba, úgy, hogy a labda még a kapufát is érintette.
máj. 2
12:12
Beckenbauernek 50 millió eurót is megérne Neuer (Metropol)
Lassacskán minden napra akad hír Manuel Neuer esetleges átigazolásával kapcsolatban: a legfrissebb szerint a Bayern München első lépésben 14 millió eurót kínál a Schalke 04 kapusáért, miközben Franz Beckenbauer, a bajor futballklub tiszteletbeli elnöke 50 milliót sem sajnálna érte.
máj. 2
12:30
Megvannak a Győr-DVSC finálé időpontjai (Agroinform)
A női kézilabda bajnokság döntőjének első mérkőzését május 7-én rendezik Győrben, majd egy hét múlva Debrecenben találkoznak a csapatok.
máj. 2
12:48
Amerikai futball: kemény osztrák leckét kaptak a Farkaslányok (She)
A Budapest Wolves Ladies, a Farkasok női csapata, a címvédő Vienna Vikings Ladiest fogadta az osztrák női amerikaifutball-bajnokság nyitó napján. Az osztrák bajnokcsapat nyerni érkezett fővárosunkba, és ezt már a kezdőrúgás pillanatától nyilvánvalóvá tette.
máj. 2
12:48
A szlovákok visszatértek a valóságba - sajtóvisszhang (Agroinform)
Csalódottan számolt be a hétfői szlovák sajtó arról, hogy a hazai válogatott a jégkorong-világbajnokságon vasárnap este 4-3-as vereséget szenvedett a németektől.
máj. 2
13:06
Ferencváros: André Schembrit másodszor is megnézte az Omonia (She)
A máltai André Schembri továbbra is a Ferencváros egyik legkapósabb játékosa, múlt héten már beszámoltunk róla, hogy a csatár szóba került a lengyel Polonia Warsawánal, míg a ciprusi Omonia News.com arról adott hírt, hogy az Omonia Nicosia másodszor is élőben nézte meg a 24 éves csatárt.
máj. 2
13:06
A Galaktikusok barcelonai diadalára épít a Real (Metropol)
A Galaktikusoknak becézett elődök kilenc évvel ezelőtt Barcelonában aratott diadalából próbálnak erőt meríteni a Real Madrid labdarúgócsapatának jelenlegi játékosai a Bajnokok Ligája elődöntőjének keddi, katalóniai visszavágója előtt, melyet kétgólos hátrányból várnak.
máj. 2
13:06
Dzsudzsák hosszú távra tervez a PSV-vel (Agroinform)
A magyar szélső jelenlegi csapatával érne el sikereket, amennyiben összejön a Bajnokok Ligája, minden bizonnyal marad Hollandiában.
máj. 2
13:08
Bajnokok Ligája: Iniesta ismét edzett, játszhat a Real Madrid ellen (She)
A Barcelona hivatalos tájékoztatása szerint ismét edzésbe állt Andrés Iniesta, a katalán csapat Európa- és világbajnok spanyol középpályása.
máj. 2
13:42
MTK: Igen, köptem a drukkereink felé - Hegedűs Lajos (She)
Az MTK kapusai mostanság főszereplői a csapatról szóló híreknek. Múlt héten Szatmári Zoltánt a második kerethez száműzték, a szombati, Szolnok elleni 1–0-ra megnyert meccsen a Szatmári helyett csapatba kerülő Hegedűs Lajos pedig a szurkolók felé köpött.
máj. 2
13:42
Szabicsé a hét gólja, Stieberé a hét teljesítménye (Agroinform)
A Sturm Graz és az Aachen játékosai mellett még Feczesin Róbert és Vanczák Vilmos is bevette soros ellenfele kapuját.
máj. 2
13:44
Videó: az angol kapus a 94. percben mentett pontot csapatának (She)
A harmadosztályú angol labdarúgó-bajnokság 45. fordulójában lejátszott Hartlepool United–Bournemouth mérkőzés nem mindennapi módon ért véget. A 94. percben a vendégek 2–1-es vezetésénél szögletet rúghattak a hazaiak, amelyre tökéletesen érkezett középen a kapus, Scott Flinders, aki az ötös vonaláról a kapuba fejelt. Egy fordulóval a bajnokság vége előtt a Bournemouth helye biztos a feljutásért…
máj. 2
13:46
Női kézilabda: a válogatott nyílt levelet írt Mocsai Lajosnak (She)
Nyílt levelet fogalmaztak meg és juttattak el a Nemzeti Sporthoz a magyar női kézilabda-válogatott tagjai, amelynek címzettje Mocsai Lajos, az MKB Veszprém vezetőedzője, a férfiválogatott szövetségi kapitánya volt, akivel kapcsolatban a múlt héten látott napvilágot, hogy a női nemzeti együttes tagjai közül többen megkeresték őt, hogy segítsen a válogatottnak.
máj. 2
14:36
Profi ökölvívás: Márquez a nyáron bemelegítene Pacquiaóra (She)
Két héttel ezelőtt ajánlatot kapott a Manny Pacquiaót menedzselő Top Ranktől egy harmadik mérkőzése a könnyűsúly jelenlegi WBO/WBA profi ökölvívó világbajnoka, Juan Manuel Márquez.
máj. 2
14:36
A válogatott neveket vár Mocsaitól (Agroinform)
A magyar férfiválogatott szövetségi kapitányától azt kérik a női nemzeti együttes tagjai, hogy nevezze meg azokat, akik megkeresték őt az ügyben.
máj. 2
14:38
Női kézilabda: szombaton 11 órakor kezdődik a Győr-DVSC finálé (She)
Szombaton, délelőtt 11 órakor kezdődik a női élvonalbeli kézilabda-bajnokság fináléja, a pályaelőny a címvédő Győri Audi ETO KC-nál van a DVSC-Korvex elleni, egyik fél második győzelméig tartó párharcban.
máj. 2
14:40
Leverkusen: Hyypiä visszavonul, edző lesz a finn válogatott mellett (She)
A szezon végén visszavonul Sami Hyypiä, a Bayer Leverkusen veterán, 37 éves finn középhátvédje.
máj. 2
14:54
BL: Mourinho taktikája szégyen, ő maga arrogáns és pimasz - Hitzfeld (She)
Kemény szavakkal ostorozta José Mourinhót, a Real Madrid vezetőedzőjét a svájci válogatott szövetségi kapitánya, az európai labdarúgóedzők egyik legnagyobb tekintélyű tagja, Ottmar Hitzfeld.
máj. 2
14:54
Shay Given pótolhatja van der Saart (Agroinform)
A városi riválistól igazolhat kapust a Manchester United, miután Edwin van der Saar visszavonul az idény végén.
máj. 2
15:12
Visszavonul a Bayer Leverkusen finn védője (Metropol)
A szezon végén visszavonul Sami Hyypiä, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayer Leverkusen védője.
máj. 2
15:30
Németország: a Stuttgart 1.5 millió euróért veszi meg Hajnalt, ha bennmarad (She)
A Stuttgart 1.5 millió euróért veszi meg Hajnal Tamást a Dortmundtól a nyáron, ha a VfB nem esik ki a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból – értesült a Nemzeti Sport Online a dortmundi klubhoz közeli forrásától.
máj. 2
15:30
Mezey György Kispestre tartalékolja a legjobbjait (Agroinform)
A Videoton vezetőedzője továbbjutást vár hazai környezetben a Kaposvár elleni Magyar Kupa visszavágón, de a legerősebb csapatát a Honvéd ellen szeretné bevetni.
máj. 2
15:32
Videó: Az utóbbi hónapok történései látszanak meg a csapaton - Prukner (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójában a Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott a címvédő DVSC-Tevával. A mérkőzés után az NSO Tv-nek a zöld-fehérek vezetőedzője, Prukner László adott interjút, amelyben a csapat jelenlegi helyzetéről beszélt.
máj. 2
15:32
Duma, cserbenhagyás, dühöngés – ki bírja ezt idegileg? (Agroinform)
A Videoton mögött tolongók közül megjósolhatatlan, hogy kik kapják az érmeket, így aztán megannyi kérdés maradt májusra is.
máj. 2
15:34
Cozma-ügy: Vilovski szerint Cozma a „csillagos pólóssal” csapott össze (She)
Uros Vilovski tanú azt állította, hogy Marian Cozma a Patrióta lokál előtt elsőként a csillagos pólóssal (Raffael Sándor elsőrendű vádlott) csapott össze, akinek „még két-három kigyúrt cigány társa segített verekedni"; az MKB Veszprém szerb kézilabdázójának vallomását a Veszprém Megyei Bíróság tanácsvezetője ismertette a Cozma-ügy hétfői tárgyalásán.
máj. 2
15:48
Németország: a Stuttgart 1.5 millió euróért veszi meg Hajnalt, ha benn marad (She)
A Stuttgart 1.5 millió euróért veszi meg Hajnal Tamást a Dortmundtól a nyáron, ha a VfB nem esik ki a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból – értesült a Nemzeti Sport Online a dortmundi klubhoz közeli forrásától.
máj. 2
15:50
Cozma-ügy: Vilovszki szerint Cozma a „csillagos pólóssal” csapott össze (She)
Uros Vilovszki tanú azt állította, hogy Marian Cozma a Patrióta lokál előtt elsőként a csillagos pólóssal (Raffael Sándor elsőrendű vádlott) csapott össze, akinek „még két-három kigyúrt cigány társa segített verekedni”; az MKB Veszprém szerb kézilabdázójának vallomását a Veszprém Megyei Bíróság tanácsvezetője ismertette a Cozma-ügy hétfői tárgyalásán.
máj. 2
15:52
Anderlecht: Bigliának kiugrott a válla, a Copa Américáról is lemaradhat (She)
Hosszabb kihagyásra számíthat Lucas Biglia, a belga Anderlecht argentin válogatott középpályása.
máj. 2
15:54
Németország: Marozsán Dzsenifer megsérült, ugrott a vb-je (She)
Nem léphet pályára a júniusban kezdődő németországi női labdarúgó-világbajnokságon Marozsán Dzsenifer, a házigazda együttes magyar származású kiválósága.
máj. 2
15:56
Kézilabda: Mocsai nem foglalkozik az üggyel, nem mond neveket (She)
Mint azt korábban megírtuk, nyílt levelet fogalmaztak meg és juttattak el a Nemzeti Sporthoz a magyar női kézilabda-válogatott tagjai, amelynek címzettje Mocsai Lajos, az MKB Veszprém vezetőedzője, a férfiválogatott szövetségi kapitánya volt, akivel kapcsolatban a múlt héten látott napvilágot, hogy a női nemzeti együttes tagjai közül többen megkeresték őt, segítsen a válogatottnak. Mocsai Lajos…
máj. 2
15:58
Audi-kupa: szupertorna a Bayernnel, a Milannal, a Barcával és a brazil Interrel (She)
A Bayern München labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette: a 2011-es Audi-kupán a német rekordbajnok vendége a spanyol Barcelona, az olasz AC Milan és a brazil Internacional lesz.
máj. 2
16:06
Úszás: Risztov Éva elvesztett sapkája miatt nem nyert Mexikóban (She)
Risztov Éva a cancúni úszó-világkupaverseny olimpiai távú, 10 kilométeres viadalán a második helyen végzett.
máj. 2
16:06
Bubba Watson rájátszás után nyert Avondale-ben (Agroinform)
Az amerikai Bubba Watson nyerte meg rájátszás után a profi golfozók legrangosabb sorozatának, a US PGA Tournak az Avondale-ben rendezett 6,4 millió dollár összdíjazású versenyét.
máj. 2
16:08
Visszavonul a Bayer Leverkusen finn védője (Agroinform)
A szezon végén visszavonul Sami Hyypiä, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayer Leverkusen védője.
máj. 2
16:24
Serie A: a Lazio kiszemelte magának a QPR-t élvonalba vezető karmestert (She)
A Corriere dello Sport értesülései szerint a Lazio a nyári átigazolási időszakban megpróbálja megszerezni az angol élvonalba visszajutó Queens Park Rangers kulcsemberét, Adel Taarabtot.
máj. 2
16:24
Sajnálom, hogy csak döntetlent értünk el - Mirszad Mijadinoszki (Agroinform)
A Debrecen védője egyenlítette ki az állást a Ferencváros elleni 1-1-re végződő bajnoki mérkőzésen a 26. fordulóban.
máj. 2
16:26
Férfi kézilabda BL: Löwen-Barca és Ciudad Real-Hamburg az elődöntőben (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének helyszínén, Kölnben elkészítették az elődöntő párosítását. Eszerint a Rhein-Neckar Löwen a Barcelonával, a Ciudad Real pedig a Hamburggal csap össze a fináléba jutásért.
máj. 2
16:26
A két legjobb csapat jutott a bajnoki fináléba (Agroinform)
A Szolnok és az Albacomp is söpréssel jutott be a férfi kosárlabda-bajnokság döntőjébe, ahol óriási csata várható a két együttes között.
máj. 2
16:28
Azerbajdzsán: BL-csoportkörbe vágynak a bajnok Neftci vezetői (She)
Dúsgazdag szponzorai támogatásával a Bajnokok Ligája csoportkörébe vágyik az azerbajdzsáni labdarúgó-bajnoki címet vasárnap megszerző – három fordulóval a vége előtt behozhatatlan, tízpontos előnnyel vezető – Neftci Baki.

Keresés