2011. május 10. kedd

máj. 10
11:54
Szávay Ágnes súlyos gerincsérüléssel bajlódik (Metropol)
Szávay Ágnest komoly sérüléssel kezelik: a magyar teniszező gerincében fáradásos törés keletkezett, ezért szteroidinjekciókat kap.
máj. 10
11:56
Elgázoltak két gyalogost a Kőbányai úton (Infostart)
Két gyalogost gázolt el egy autó egy kijelölt gyalogátkelőhelyen kedden Budapesten, a Kőbányai úton; a mentők jelenleg a helyszínen vannak - jelentette az MTI munkatársa a helyszínről.
máj. 10
11:56
Videó: három méterről lőtte fölé a ziccert a Tom Tomszk játékosa (She)
Nyikita Bazsenov, a Tom Tomszk játékosa nagy helyzetet hagyott ki a Krilja Szovjetov ellen az orosz labdarúgó-bajnokság legutóbbi játéknapján. A hazaiak játékosának három méterről sem sikerült bevennie az üres kaput, igaz, a labda kissé megpattant a lövése előtt.
máj. 10
11:58
Görögország: éves rekordbüntetés a botrányos kupadöntő miatt (She)
A Görög Labdarúgó-szövetség (EPO) rekordnagyságú büntetést szabott ki az AEK Athén és az Atromitosz csapatára botrányos kupadöntőjük után.
máj. 10
12:12
Utrecht: a volt magyar kapitány eséllyel pályázik az edzői posztra (She)
Két korábbi holland válogatott labdarúgó, Erwin Koeman és a Barcelonában legendaként emlegetett Johan Neeskens a legfőbb esélyes arra, hogy a holland labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Utrecht vezetőedzője legyen a következő szezonban.
máj. 10
12:12
Kék-fehérek a zöld-fehérek ellen a dobogóért (Agroinform)
A 28. forduló előtt még öt csapat, a Paks, a Ferencváros, a Kaposvár, a Zalagereszeg és a Debrecen küzd a dobogós, és Európa Liga-selejtezőt érő helyezésért.
máj. 10
12:14
Barcelona: Álexis Sánchez, Rossi és Neymar is a kiszemeltek között (She)
A Marca értesülései szerint a Barcelona szeretné még jobban megerősíteni a támadószekcióját a nyár folyamán, a jelöltek közt ott van az Udinese chilei kiválósága, Álexis Sánchez, valamint a Villarrealos Giuseppe Rossi és a brazil Neymar is.
máj. 10
12:14
Szávay Ágnes súlyos gerincsérüléssel küzd (Agroinform)
Szávay azt is bejelentette kedden, hogy nem folytatja a közös munkát edzőjével, Köves Gáborral.
máj. 10
12:16
Jégkorong: sikeres évet zárt az Ifj. Ocskay Gábor Akadémia (She)
Rendkívül eredményes esztendőt tudhat maga mögött az egy évvel ezelőtt indult Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia, amelyet szakmai igazgatóként Kercsó Árpád irányít.
máj. 10
12:18
Videó: a kecskeméti öltözőben már Európa-liga-hangulat van (She)
A KTE-Ereco öltözőjében és az egyesülethez közeli munkatársak fejében már ott motoszkál a következő szezon Európa-liga selejtezője. A szinte biztosan magyar bajnok Videoton ellen lépnek majd pályára a Magyar Kupa döntőjében, ezzel pedig a sorozat ezüstérmeseként őket illeti majd a lehetőség kilépni a nemzetközi porondra.
máj. 10
12:20
BL: csaknem százezer barcelonai menne a 86 ezer férőhelyes Wembley-be (She)
Az FC Barcelona több mint 96 ezer szurkolója az angliai helyszínen, a Wembley Stadionban akar drukkolni csapatának a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében.
máj. 10
12:30
BL: csaknem százezer barcelonai menne a 86 ezres Wembleybe (She)
Az FC Barcelona több mint 96 ezer szurkolója az angliai helyszínen, a Wembley Stadionban akar drukkolni csapatának a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében.
máj. 10
12:32
Tenisz: férje helyett új edzőt talált az Australian Open döntőse (She)
Lecserélte edzőjét az idei Australian Openen a döntőig menetelő kínai Li Na, akinek felkészülését ezentúl nem férje, Csiang San irányítja, hanem Michael Mortensen, a dán Fed-kupa-csapat szövetségi kapitánya.
máj. 10
13:06
Nem jutott nyolcaddöntőbe a Jakab, Póta duó (Infostart)
Nem került be a legjobb 16 közé a Jakab János, Póta Georgina kettős a vegyes párosok mezőnyében a Rotterdamban zajló egyéni asztalitenisz-világbajnokságon.
máj. 10
13:06
Magyar Kupa: ezer forintba kerülnek a jegyek a döntőre a Puskás-stadionban (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának beszámolója szerint egységesen ezer forintba kerülnek majd a jegyek a Videoton és a Kecskemét döntőjére, amelyet a Puskás Ferenc Stadionban rendeznek május 17-én, kedden 19 órakor.
máj. 10
13:06
Valenciában védheti meg címét a Barca (Agroinform)
Egyre kevésbé odázható el a bajnokavatás Spanyolországban: hiába győzi le a Real Madrid a Getafét, a Barcelonának már egy pont is elég a Levante ellen a címvédéshez.
máj. 10
13:24
Tisztázták Blanc-t a rasszista botrányban (Infostart)
Tisztázták Laurent Blanc-t, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát a rasszista botrányban.
máj. 10
13:24
Asztalitenisz: nem jutott nyolcaddöntőbe a Jakab, Póta kettős a vb-n (She)
Nem jutott be a nyolcaddöntőbe a Jakab János, Póta Georgina duó a vegyes párosok mezőnyében a Rotterdamban zajló egyéni asztalitenisz-világbajnokságon, amelynek 3. fordulójában – a vb honlapja szerint – egy japán párostól szenvedett vereséget öt játszmában.
máj. 10
13:42
NFL: szerződést bontott Mendenhall-lal szponzora a Bin Ladenes üzenetekért (She)
A Champion sportszergyártó cég szerződést bontott Rashard Mendenhall-lal, az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers futójával, amiért Oszama bin Laden halálával kapcsolatban a twitter oldalán kritizálta az ünneplő embereket.
máj. 10
14:00
Asztalitenisz: nem jutott a 16 közé a Jakab, Póta kettős a vb-n (She)
Nem jutott be a nyolcaddöntőbe a Jakab János, Póta Georgina duó a vegyes párosok mezőnyében a Rotterdamban zajló egyéni asztalitenisz-világbajnokságon, amelynek 3. fordulójában – a vb honlapja szerint – egy japán párostól szenvedett vereséget öt játszmában.
máj. 10
14:00
Suárez minden középpályás álma - Gerrard (Agroinform)
A csapatkapitány szerint Kenny Dalglish érkezése összekovácsolta a csapatot, felszabadultan, örömmel végzik az edzéseket, ami a pályán elért eredményekben tükröződik.
máj. 10
14:02
Franciaország: tisztázták a rasszizmussal vádolt Blanc-t (She)
Franciaország sportminisztériuma tisztázta a rasszizmussal megvádolt Laurent Blanc-t, így a szövetségi kapitány várhatóan a posztján maradhat, és nem kell bírósági pertől tartania a 2001-es diszkriminációs törvény megsértése miatt. A szakember ellen azután indítottak vizsgálatot, hogy állítólag korábban azt javasolta, a 12 éves gyerekek számára fenntartott akadémiákon korlátozzák az afrikai és…
máj. 10
14:04
Tenisz: Venus Williams nem érzi felkészültnek magát, nem indul Brüsszelben (She)
Venus Williams nem érzi még elég felkészültnek magát, így lemondta a szereplést a brüsszeli WTA-tenisztornán.
máj. 10
14:18
FIFA: újabb két tag keveredett gyanúba vesztegetés miatt a katari vb kapcsán (She)
A Sunday Times nyomozása után újabb két nevet hozott nyilvánosságra a 2022-es katari vb-rendezésről döntő szavazás kapcsán. A lap szerint a kameruni Issa Hayatou alelnök és az elefántcsont-parti Jacques Anouma fejenként 1.5 millió amerikai dollárért adta el szavazatát.
máj. 10
14:18
Felfüggesztett börtönbüntetést kapott Kenterisz és Tanu (Agroinform)
Harmincegy hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte egy athéni bíróság a doppingvétség miatt korábban két évre eltiltott két görög atlétát, Kosztasz Kenteriszt és Ekaterini Tanut.
máj. 10
14:20
Kerékpár: az elhunyt Weylandt veszélyesnek tartotta a 3. szakaszt (She)
Veszélyesnek tartotta a Giro d' Italia útvonalát a belga Wouter Weylandt, aki hétfőn halálos balesetet szenvedett az országúti kerékpáros körverseny harmadik szakaszán.
máj. 10
14:22
Videó: Vlagyimir Klicsko trükközni akart a labdával, nem jött össze (She)
Akár csak a bokszban, Vlagyimir Klicsko most is eltalálta valakinek arcát, de most nem a kesztyűjével, hanem egy labdával. Az ukrán világbajnok trükközni próbált a hamburgi stadionban.
máj. 10
14:36
DVTK: százszázalékos tavaszra hajt a listavezető (She)
A DVTK labdarúgócsapata a tavaszi idényben egyelőre megállíthatatlan, faképnél hagyta a Nyíregyházát és egyre közelebb kerül az NB I-hez. Dudás Hunor ügyvezető szerint a cél a hibátlanság megőrzése.
máj. 10
14:38
FA-kupa: barcelonai specialistánál kúrálják a Stoke német óriását (She)
Barcelonában, a korábban Fernando Torrest is kezelő térdspecialistánál igyekeznek rendbe hozni a szombati FA-kupa-döntő előtt Robert Huthot, a Stoke City hatalmas termetű német védőjét.
máj. 10
14:40
Labdarúgás: őrizetben a Lengyel Kupa döntőjében randalírozó 22 huligán (She)
A lengyel rendőrség 22 huligánt vett őrizetbe abból a több mint 70-ből, akik a hatóság szerint részt vettek a labdarúgó Lengyel Kupa múlt keddi döntőjét követő rendbontásban.
máj. 10
14:54
Botrány az olimpiai jegyigénylésnél (Infostart)
Több mint húszmillió igénylés futott be a szervezőkhöz a londoni olimpiára forgalomba hozott 6,6 millió jegyért.
máj. 10
14:54
Atlétika: hamis tanúzásért 31 hónap felfüggesztett börtön (She)
Egy athéni bíróság hamis tanúzásért 31 hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Kosztasz Kenteriszt és Katerina Tanut.
máj. 10
14:54
Van Gaal, Mazzarri és Villas-Boas esélyes a Juventus kispadjára - sajtóhír (Agroinform)
A Luigi Del Nerivel elégedetlen torinói klub vezetősége, a Bayern München korábbi trénerével már találkozót is kezdeményezett.
máj. 10
15:12
FIFA: Mit kell adni egy vb-rendezésért? Triesman négy tagot vádolt meg (She)
David Triesman az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) volt elnöke a FIFA végrehajtó bizottságának négy tagját vádolta meg azzal, hogy különböző szívességeket kértek tőle cserébe szavazatukért a 2018-as vb helyszínéről döntő szavazás előtt.
máj. 10
15:14
Tenisz: az olasz Alberta Brianti lesz Arn Gréta ellenfele Rómában (She)
Alberta Brianti lesz Arn Gréta ellenfele a Rómában zajló WTA-torna 2. fordulójában, az olasz teniszező a kínai Cseng Csie ellen győzött két játszmában ma kora délután.
máj. 10
15:16
Blackburn: a szurkolók az MU-drukkereknek adnák el a bérleteket (She)
Az angol PA hírügynökség jelentése szerint Blackburn-szurkolók sora kínálja megvételre szezonbérletét a Manchester United elleni, szombati mérkőzés előtt a vendégdrukkereknek.
máj. 10
15:30
Belgium: a Barcelonából erősít a Bruges, Vázquez 3 évre írt alá (She)
A belga élvonalbeli FC Bruges labdarúgócsapata hároméves szerződést köt a Barcelona lejáró szerződésű támadó középpályásával, Víctor Vázquezzel.
máj. 10
15:30
Ibrahimovic így ünnepelt: fejbe rúgta Cassanót a bajnokavatón (Agroinform)
Zlatan Ibrahimovic hozta a megszokott formáját, ezúttal is egy csapattársát vette célba. A Roma-Milan találkozót követően csapattársa épp az olasz tv-nek nyilatkozott, mikor megérkezett a svéd, és barátságosan fejbe rúgta.
máj. 10
15:48
Napoli: Edinson Cavani szezonja véget ért, oda a gólkirályi cím (She)
Nem maradt esélye Edinson Cavaninak, a Napoli labdarúgójának a Serie A gólkirályi címére, az olasz labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága ugyanis három bajnoki mérkőzésre eltiltotta a Lecce ellen kapott piros lapja miatt.
máj. 10
15:50
Feyenoord: Simon Krisztiánra nem számít a rotterdami csapat (She)
A Feyenoord hivatalos honlapján bejelentette, hogy az első csapat tagjai közül nem számítanak a jövőben a kölcsönvett Simon Krisztiánra, Marcel Meeuwisre és Sören Larsenre.
máj. 10
16:06
Tévez Olaszországba igazol - Mancini (Agroinform)
A Manchester City argentin gólvágója már decemberben közölte döntését klubja vezetőivel, így nyáron minden bizonnyal Itáliába szerződik.
máj. 10
16:24
Korrupciós vádak a FIFA négy tagja ellen (Metropol)
Megdöbbentő korrupciós vádakat fogalmazott meg a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottságának négy tagja ellen David Triesman, az angol tagszervezet korábbi elnöke a 2018-as világbajnokság helyszínválasztása kapcsán.
máj. 10
16:24
Simon Krisztiánra nem számít a Feyenoord (Agroinform)
A fiatal szélső nyáron visszatér Újpestre, mivel a rotterdami együttesnél nem tartanak igényt a játékára.
máj. 10
16:26
Djokovics és a Fradi női kéziseinek diadala, tragédia a Girón (Agroinform)
Az elmút hét is számtalan érdekes, valamint tanulságos történettel szolgált, ezek közel szemezgetünk most már szokásossá vált Heti 6:3 című rovatunkban.
máj. 10
16:42
Korrupciós vád négy FIFA-vezető ellen (Infostart)
Megdöbbentő korrupciós vádakat fogalmazott meg a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottságának négy tagja ellen David Triesman, az angol tagszervezet korábbi elnöke a 2018-as világbajnokság helyszínválasztása kapcsán.
máj. 10
16:42
DVSC: a FIFPro szerint szégyenletes a CAS döntése a Polekszics-ügyben (She)
A profi labdarúgókat képviselő érdekvédelmi szervezet, a FIFPro szégyenletesnek nevezte a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) döntését, amely múlt csütörtökön fenntartotta Vukasin Polekszics, a debreceni kapus eltiltását.
máj. 10
17:00
Jégkorong: Dánia, Ukrajna és Oroszország rendezne vb-t 2016-ban (She)
Dánia, Oroszország és Ukrajna pályázik a 2016-os jégkorong-világbajnokság rendezésére. A helyszínről várhatóan szombaton döntenek.
máj. 10
17:00
Schiavone biztosan jutott a tizenhat közé (Agroinform)
Nagyobb meglepetés nélkül folytatódott kedden a római salakpályás tenisztorna: a nőknél biztosan nyert és jutott a 16 közé a hazai közönség előtt szereplő, 2. helyen kiemelt Francesca Schiavone.
máj. 10
17:02
Asztalitenisz-vb: Jakab és Kosiba az első fordulóban kiesett (She)
Mindhárom magyar női játékos sikerrel vette a keddi első fordulót egyesben a Rotterdamban zajló egyéni asztalitenisz-világbajnokságon, Jakab János és Kosiba Dániel ugyanakkor egyesben, majd párosban is kiesett.
máj. 10
17:04
Asztalitenisz: három év múlva Tokióban lesz a csapat-vb (She)
A nemzetközi szövetség (ITTF) kongresszusának keddi döntése értelmében Tokió rendezheti 2014-ben az asztaliteniszezők csapat-világbajnokságát.

Keresés