2011. május 12. csütörtök

máj. 12
12:30
Wolfsburg: mindenki megeszi, amit főzött, és kiesés esetén is marad (She)
Felix Magath, a Wolfsburg vezetőedzője bejelentette: minden játékos megeszi azt, amit főzött, mindenkinek maradnia kell, ha a 2009-es bajnokcsapat kiesik a Bundesliga 2.-be.
máj. 12
12:30
A Videoton bajnokként ünnepelt (Agroinform)
A Videoton hazai győzelmével 70 éves történetében először nyerte meg a Magyar labdarúgó-bajnokságot.
máj. 12
12:32
Tapasztalattal voltunk jobbak az ellenfeleinknél - Sándor György (Agroinform)
A Videoton labdarúgói, és a csapat vezetőedzője értékelte a Hathárom TV-nek a Kaposvár elleni győzelmet és a bajnoki címet.
máj. 12
12:48
FIFA: Óceánia Joseph Blattert támogatja az elnökválasztáson (She)
Óceánia a 13 éve regnáló svájci Joseph Blattert támogatja a katari Mohamed Bin Hammammal, az ázsiai konföderáció (AFC) vezetőjével szemben a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) június 1-jei elnökválasztásán.
máj. 12
12:50
Búvárúszás: rekordrészvételt várnak a hódmezővásárhelyi vb-n (She)
Több mint 40 országból csaknem 400 versenyzőre számítanak a szervezők a július 28-tól augusztus 6-ig Hódmezővásárhelyen rendezendő búvárúszó-világbajnokságon – hangzott el a csütörtöki kecskeméti sajtótájékoztatón.
máj. 12
13:06
Asztalitenisz-vb: Tóth Krisztina az ITTF versenyzői bizottságában (She)
Tóth Krisztina bekerült a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) versenyzői bizottságába.
máj. 12
13:08
Sturm Graz: Szabics Imre és edzője is a bírót kritizálta (She)
Pontosztozkodással ért véget az osztrák labdarúgó Bundesliga hétközi fordulójának nagy rangadója, a bajnokságra törő Sturm Graz és az Austria Wien összecsapása (1–1). A graziak nagyon elégedetlenek Thomas Gangl játékvezető tevékenységével, a vezetőedző Franco Foda és Szabics Imre is kritizálta a bírót.
máj. 12
13:42
Sturm Graz: Szabics Imre és edzője a bírót kritizálta (She)
Pontosztozkodással ért véget az osztrák labdarúgó Bundesliga hétközi fordulójának nagy rangadója, a bajnokságra törő Sturm Graz és az Austria Wien összecsapása (1–1). A graziak nagyon elégedetlenek Thomas Gangl játékvezető tevékenységével, a vezetőedző Franco Foda és Szabics Imre is kritizálta a bírót.
máj. 12
13:42
Elfáradt a Lakers - Kobe Bryant (Agroinform)
A Los Angeles kiválósága szerint a fáradtság okozta a címvédő csapata második fordulós búcsúját az NBA idei rájátszásában.
máj. 12
13:44
Jégkorong: Ausztriával és Szlovéniával kerültünk egy csoportba (She)
A magyar jégkorong-válogatott a most zajló A-csoportos világbajnokságon kieső osztrák és szlovén, valamint rajtuk kívül a japán, a brit és az ukrán csapattal került azonos divízió 1-es csoportba. A versenykiírást átszervezték, így van egy erősebb hatos, illetve egy gyengébb a divízió 1-ben. A mieinket az előbbibe sorolták be.
máj. 12
13:46
Póker: döntő asztalon Lendvai, már minimum 35 milliót nyert (She)
Lendvai Tamás döntő asztalra jutott a PokerStars European Poker Tour (EPT) Grand Finalon!
máj. 12
14:00
Tenisz: Nadal hetvenhat perc alatt végzett Feliciano Lópezzel (She)
Rafael Nadal szerdán igencsak megszenvedett Paolo Lorenzivel, a harmadik fordulóban azonban már könnyen, 6:4, 6:2-re nyert 76 perc alatt honfitársa, Feliciano López ellen a római salakpályás tenisztornán.
máj. 12
14:18
Jégkorong: Ez sport, a jobb csapatnak kell felkerülni - Németh Miklós (She)
Mint beszámoltunk róla, átszervezték a divízió 1-es jégkorong-világbajnokság rendszerét, aminek következtében a magyar válogatott az erősebb, A-jelű csoportba került, többek között Ausztriával és Szlovéniával egyetemben. Németh Miklós, a Magyar Jégkorongszövetség elnöke a döntés után elmondta, ez jelenti a jövőt, és a mieink is profitálhatnak majd az erősebb riválisokkal vívandó meccsekből.
máj. 12
14:18
A KEK-döntőt már csak mi tudjuk elbukni - Tomori Zsuzsanna (Agroinform)
A Ferencváros kézilabdázója a Hathárom Rádió Magaslabda című sportmagazinjában nyilatkozott klubjáról és a válogatottról.
máj. 12
14:20
MLSZ: Gosztonyi 3, Sütő, Hrepka és Radanovics 2 meccset pihen (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a hétközi fordulóban kiállított játékosokat két, illetve három mérkőzésre tiltotta el.
máj. 12
14:22
Sznúker: a világbajnok Higgins lett az idény legjobb játékosa (She)
A 2011-es sznúker-világbajnokságot megnyerő John Higgins lett a 2010–2011-es idény legjobb játékosa. Mögötte a második helyen Mark Williams végzett, míg a harmadik a vb-döntőt Higginsszel szemben 18–15-re elbukó ifjú csillag, Judd Trump lett. A díjátadó ceremóniát London egyik híres hotelében rendezték meg.
máj. 12
14:36
MLSZ: a DVSC, az Újpest és a KTE is megkapta a licencet (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elsőfokú licencadó testülete megadta az UEFA- (nemzetközi) licencet a DVSC, a Kecskemét és az Újpest labdarúgócsapatának.
máj. 12
14:36
Három bajnokin nem játszhat Gosztonyi (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága csütörtökön három bajnoki mérkőzésről eltiltotta Gosztonyi Andrást.
máj. 12
14:38
Videó: levonult a pályáról a játékvezetéssel elégedetlen Vojvodina (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a pályán elért eredményt figyelembe véve a belgrádi Partizan labdarúgócsapata nyerte meg a Szerb Kupát, hiszen a döntőben egy góllal nyert a Vojvodina ellen. Miután azonban a találkozó a 83. percben félbeszakadt, fegyelmi döntés várható, a pályán elért eredményt viszont aligha törlik, tekintve, hogy a vétlen csapatnál volt az előny.
máj. 12
14:40
Tenisz: Arn Gréta mérkőzéslabdákat hárítva nyert Vesznyina ellen (She)
Arn Gréta ismét példát mutatott küzdeni tudásból, ugyanis hatalmas csatában, két mérkőzéslabdát hárítva győzött 3:6, 7:6, 7:6-ra az orosz Jelena Vesznyina ellen a Rómában zajló salakpályás tenisztorna női egyesének nyolcaddöntőjében.
máj. 12
14:42
Jégkorong: Most már a dobogót is meg kell becsülni - Szélig (She)
A magyar jégkorong-válogatott a most zajló A-csoportos világbajnokságon kieső osztrák és szlovén, valamint rajtuk kívül a japán, a brit és az ukrán csapattal került azonos divízió 1-es csoportba. A versenykiírást átszervezték, így van egy erősebb hatos, illetve egy gyengébb a divízió 1-ben. A mieinket az előbbibe sorolták be.
máj. 12
14:54
Negyeddöntős Arn Gréta (Infostart)
Bejutott a legjobb nyolc közé Arn Gréta a római salakpályás tenisztornán. A 32 éves magyar játékos három szettben, 3:6, 7:6, 7:6 arányban győzte le az orosz Jelena Vesznyinát, és pénteken a negyedik helyen kiemelt kínai Li Nával találkozik.
máj. 12
14:54
Juventus: Aquilani megsérült, kérdéses a játéka a Parma ellen (She)
Alberto Aquilani, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus középpályása csapata csütörtök délelőtti edzésén szenvedett kisebb combsérülést, így játéka kérdéses a Parma elleni hétvégi idegenbeli bajnokin.
máj. 12
14:54
Arn a negyeddöntőben Rómában (Metropol)
Arn Gréta 3 óra 11 perc alatt 3:6, 7:6 (7-3), 7:6 (7-3)-ra legyőzte az orosz Jelena Vesznyinát a római salakpályás tenisztorna 2.05 millió dollár összdíjazású női versenyének csütörtöki nyolcaddöntőjében, és a nyolc között pénteken a negyedik helyen kiemelt kínai Li Nával találkozik.
máj. 12
14:54
Nehéz csoportban a magyar válogatott (Agroinform)
A válogatott az élcsoportból kiesett osztrák és szlovén, valamint a japán, a brit és az ukrán csapattal került azonos osztályba.
máj. 12
14:56
Kajak-kenu vb: hétfőtől jegyértékesítés, már 75 ország nevezett (She)
Hétfőtől kezdődik a jegyek árusítása az augusztus 17. és 21. között Szegeden rendezendő olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságra, amelyre eddig 75 ország adta le a nevezését.
máj. 12
14:56
Egy Hearts-szurkoló támadta meg a Celtic menedzserét (Agroinform)
A Celtic 3-0-ra nyert a Hearts ellen idegenben a skót bajnokságban, amit az egyik hazai drukker nehezen viselt, és megpróbálta megtámadni Neil Lennont, a vendégek menedzserét.
máj. 12
14:58
Liverpool: Kenny Dalglish további három évig irányítja a „vörösöket” (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool menedzsere, Kenny Dalglish három évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését.
máj. 12
15:12
Dalglish marad a Liverpoolnál (Infostart)
Kennyi Dalglish marad a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere, a skót szakvezető három éves szerződést írt alá.
máj. 12
15:12
Női kézilabda: Gerstmár és Sterbik távozik Veszprémből, siófoki fiatalok érkeznek (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Veszprém-Barabás keretében újabb változásokra derült fény: a múlt hétvégén búcsúztatott, aktív pályafutását befejező Koszorús Katalin és Veszeli Judit mellett távozik a csapattól Ábrahám Szilvia, Koroknai Viktória, Gerstmár Renáta és Sterbik Andrea is.
máj. 12
15:12
Nadal a nyolc között (Metropol)
A világelső spanyol Rafael Nadal két játszmában nyert a római salakpályás tenisztorna férfi versenyének csütörtöki nyolcaddöntőjében.
máj. 12
15:12
Lábsöprés a svájci pályán (Agroinform)
Az FC Zürich játékosa, Silvan Aegerter igen egyszerű módját választotta ellenfele hatástalanításához.
máj. 12
15:30
Megbüntethetik a káromkodó Gattusót - videóval (Infostart)
Vizsgálatot kezdeményezett az Olasz Labdarúgó Szövetség Gennaro Gattuso ellen, ugyanis a középpályás a Milan bajnoki címének ünneplése közben trágár szavakkal illette Leonardót, az Inter jelenlegi trénerét.
máj. 12
15:30
Tenisz: Szafina addig nem fog ütőt a kezébe, amíg fel nem épül (She)
Dinara Szafina bejelentette, hogy hátsérülés miatt nem indul az idei Roland Garroson, ám a végleges visszavonulás nem fordult meg a fejében.
máj. 12
15:30
Aczél erősen gondolkodik a szombathelyi folytatáson (Agroinform)
A Haladás vezetőedzőjének éreznie kell, hogy nyugodt körülmények között, rendezett háttérrel dolgozhat és el kell dönteni, hogy mekkora célokért harcolhat jövőre.
máj. 12
15:32
Videó: Diego Maradona szabadrúgásból lőtt gólt Csecsenföldön (She)
Ismét futballcipőt húzott Diego Maradona, az argentinok legendás labdarúgója, aki a csecsenföldi Groznijban lépett pályára, ahol barátságos mérkőzéssel avatták fel a város új stadionját.
máj. 12
15:34
Németország: Marco Reus kerettag, Michael Ballack továbbra sem (She)
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 23 tagú, Uruguay (május 29.), Ausztria (június 3.) és Azerbajdzsán (június 7.) ellen készülő keretét.
máj. 12
15:48
Átszervezés után: így juthat fel a hokiválogatott (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott az élcsoportból kiesett osztrák és szlovén, valamint a japán, a brit és az ukrán csapattal került azonos divízió I-es osztályba.
máj. 12
15:48
Simon Ádám közel a Palermóhoz (Agroinform)
A szicíliai klub elnöke elmondta, Magyarországról is igazolni fognak egy játékost a nyáron, aki a szombathelyi középpályás lehet.
máj. 12
15:50
Dalglish marad a Liverpool edzője (Agroinform)
A Roy Hodgson helyére érkező egykori liverpooli legenda további három évre írt alá a Vörösökhöz.
máj. 12
16:06
Arn Grétát már a nyolc között (Agroinform)
Újra mérkőzéslabdát hárított Arn Gréta és újra továbbjutott Rómában. Ezúttal Jelena Vesznyina bánta a magyar játékos küzdőszellemét.
máj. 12
16:24
Szabics visszatérhet a válogatottba (Infostart)
Könnyen elképzelhető, hogy Szabics Imre közel öt év szünet után visszatér a magyar labdarúgó-válogatottba.
máj. 12
16:24
Jégkorong: Ocskay jó esélyt lát Sikorcin és Magosi szerződtetésére (She)
Id. Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV 19 szakosztály-igazgatója a csapata hivatalos honlapjának elmondta, jó esélyt lát rá, hogy két válogatott játékos, Sikorcin Ladislav és Magosi Bálint Székesfehérváron folytassa pályafutását. Emellett úgy véli, Kóger Dániel szerződtetésére 50 százalék az esély.
máj. 12
16:24
Dalglish három évig a Liverpool edzője marad (Metropol)
Három évre szóló szerződést kötött csütörtökön az FC Liverpool labdarúgóklub Kenny Dalglish vezetőedzővel.
máj. 12
16:24
Egervárinak tetszett Szabics játéka, kerettag lehet (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya Priskin Tamás mellett Rudolf Gergelyre sem biztos, hogy számíthat, így megnyílhat az út a grazi támadó előtt.
máj. 12
16:42
Minden klub megkapta az NB I-es licencet (Infostart)
Pótolta a hiányosságokat, így az Újpest, a Kecskemét, a Siófok, valamint a Debrecen is megkapta a labdarúgó NB I következő idényében való induláshoz szükséges licencet. Ezzel minden élvonalbeli együttes rendelkezik a megfelelő engedéllyel.
máj. 12
16:42
Újpest: a kölcsönvett Sitku Illést visszaengedték Fehérvárra (She)
Sitku Illés, a Videoton Újpestre kölcsönadott labdarúgója visszatér Fehérvárra.
máj. 12
16:42
Szabics Imre visszatérhet a labdarúgó-válogatottba (Metropol)
Könnyen elképzelhető, hogy Szabics Imre közel öt év szünet után visszatér a magyar labdarúgó-válogatottba.
máj. 12
16:42
Hétfőn kezdődik a jegyértékesítés (Agroinform)
Hétfőtől válthatók jegyek a szegedi kajak-kenu világbajnokságra, a magyar csapat gőzerővel készül az olimpiai kvalifikációs versenyre.
máj. 12
16:44
Videó: Dwyane Wade érdekes mozdulattal sokkolta a Bostont (She)
Remek kosárral kezdte meg a felzárkózást a Miami Heat a Boston Celtics elleni mérkőzés első negyedében, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának második körében. A floridaiak sztárja, a meccsen 34 pontig jutó Dwyane Wade egy lepattanó labdát szerzett meg, majd egyensúlyát elvesztve, estében a kosárba dobott. A találkozót a Miami nyerte meg 97–87-re, így 4–1-es összesítéssel…

Keresés