2011. május 20. péntek

máj. 20
12:50
Vasas: Rezes visszatér a DVSC-hez, nem tud elbúcsúzni a szurkolóktól (She)
Sérülés miatt kihagyja a Vasas mai, Kecskemét elleni bajnoki mérkőzését Rezes László, így a pályán már nem tud elbúcsúzni az angyalföldi szurkolóktól – a DVSC kölcsönjátékosa ugyanis a nyáron visszatér Debrecenbe.
máj. 20
12:52
Mainz: Szalai Ádám szerint van rá esély, hogy idén visszatérjen (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a január 29-én a Kaiserslautern elleni bajnoki mérkőzésen súlyos térdsérülést szenvedő, a balesetet követően kétszer is megoperált Szalai Ádám a Mainz vezetőedzője, Thomas Tuchel véleménye szerint ebben az évben már nem futballozhat. A csatár a Nemzeti Sportnak elmondta, nem zárható ki, hogy még az idén újra pályára lép, de nem mer jóslatokba bocsátkozni.
máj. 20
13:06
Roland Garros: Arn Gréta a 9. kiemelttel kezdi a párizsi GS-viadalt (She)
Szávay Ágnes selejtezőből érkező ellenféllel, míg Arn Gréta a 9. helyen kiemelt Petra Kvitovával csap össze a vasárnap kezdődő Roland Garros első fordulójában.
máj. 20
13:06
MOB: gyengül a magyar olimpiai csapat (Metropol)
Molnár Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkára szerint gyengül a magyar olimpiai csapat. "Régebben sportágakról beszéltünk, amikor előrejelzéseket készítettünk, hogy egy sportágban mennyi arany, éremesély vagy pontszám van, ma pedig név szerint ismerjük a versenyzőket" - nyilatkozta Molnár Zoltán a Digi Sport Reggeli Start című műsorában pénteken.
máj. 20
13:06
Ép bőrrel megúszta a borzalmas balesetet a női pilóta - videó (Agroinform)
A svájci női versenyző, Simona de Silvestro az Indy 500-as verseny edzésén bukott óriásit, de sértetlenül megúszta a balesetet.
máj. 20
13:08
Arsenal: Denílson élete legrosszabb szezonján van túl, távozna Londonból (She)
Az angol élvonalbeli Arsenal brazil labdarúgója, Denílson öt trófea nélküli szezon után kész elhagyni Angliát. Szíve szerint Olaszországba vagy Spanyolországba igazolna.
máj. 20
13:08
A Manchester City 180 milliót ajánl Cristiano Ronaldóért (Agroinform)
Az így is a világ legdrágább játékosának számító támadó árát Manszúr sejk szinte megduplázná, és José Mourinhót is vinné.
máj. 20
13:24
Roland Garros: Arn a 9. kiemelt ellen kezdi a párizsi GS-viadalt (She)
Szávay Ágnes selejtezőből érkező ellenféllel, míg Arn Gréta a 9. helyen kiemelt cseh Petra Kvitovával csap össze a vasárnap kezdődő francia nemzetközi teniszbajnokság, a Roland Garros első fordulójában.
máj. 20
13:26
Norvégia: sztrájkot hirdettek az élvonalban szereplő labdarúgók (She)
Sztrájkot hirdettek a norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő klubok játékosai a munkaadók és a sportolók érdekeit képviselő szövetség (NHO Idrett) között kirobbant vita nyomán – jelentette be pénteken az északi ország futballszövetsége (NFF).
máj. 20
13:28
Ferencváros: Morales szívesen maradna jövőre is az Üllői úton (She)
Héctor Morales, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros argentin légiósa elmondta, ha rajta múlik, a következő idényben is szívesen maradna az Üllői úton.
máj. 20
13:42
MU: Rooney játszani akar, Ferguson erős csapatot ígér vasárnapra (She)
Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgócsapatának angol válogatott támadója nem szeretné kihagyni az idénybeli utolsó, Blackpool elleni bajnokit a május 28-i Bajnokok Ligája-döntő miatt...
máj. 20
14:00
Edzősors: László Csaba szerint hülyeség, hogy nyomulna a Fradi kispadjára (She)
Az éppen kispad nélkül lévő László Csaba szerint nem igaz, hogy a Fradi edzője lenne – akik látták az Albert-stadionban, erre is gondoltak. Három különböző országból is van ajánlata, de még nem tudja, hol folytatja.
máj. 20
14:00
Forma-1: Webberé a legjobb idő az első edzésen (Behaviour)
Ötödik állomásához érkezett a Forma 1 Világbajnokság. Ausztrália, Malajzia, Kína és Törökország után most Spanyolországba érkezett a "száguldó cirkusz". Az első, bemutatkozó időmérő edzés a két Red Bull dominanciáját hozta. A legjobb időt az ausztrál Mark Webber érte el, 1.007 másodperccel előzte meg csapattársát, a világbajnok, és az idei pontversenyben is élen álló német Sebastian Vettelt.
máj. 20
14:02
Törökország: ingyen érkezik a Galatához a Bolton 11 milliós igazolása (She)
A török Galatasaray a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a török csapatnál folytatja pályafutását a Bolton Wanderers támadója, Johan Elmander – a játékossal egyelőre még csak szóbeli megállapodást kötött a klub.
máj. 20
14:04
Torna: világbajnoki válogató szombaton a gumiasztalosok számára (She)
Szombat délután kerül sor a gumiasztalosok Budapest-bajnokságára, amelyen vidéki egyesületek és versenyzők is indulnak, mert ez a viadal egyben válogató a novemberi olimpiai kvalifikációs világbajnokságra.
máj. 20
14:18
Videó: Szabics Imre Dudeket egyszer, a letteket kétszer sokkolta (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor meghívta a Luxemburg elleni felkészülési mérkőzésre, valamint a San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő keretbe Szabics Imrét. A Sturm Graz támadója eddig 21-szer lépett pályára a nemzeti csapatban és kilenc alkalommal talált be. Tekintse meg Szabics hat gólját!
máj. 20
14:18
Arn nehéz sorsolása, Szávayra selejtezős ellenfél vár (Agroinform)
Arn Gréta a kilencedik helyen kiemelt cseh Petra Kvitovával, Szávay Ágnes pedig egy selejtezőből felkerülő ellenféllel találkozik a párizsi Roland Garros 128-as főtáblájának nyitófordulójában.
máj. 20
14:36
Monaco: nyáron távozik a Real Madridtól szerződtetett középpályás (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Monaco játékosa, Mahamadou Diarra sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy a nyáron távozik a hercegségbeli gárdától, mivel kevés játéklehetőséghez jut.
máj. 20
14:36
A főtitkár szerint kevés az olimpián esélyes sportolónk (Agroinform)
Molnár Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkára szerint gyengül a magyar olimpiai csapat.
máj. 20
14:38
Cozma-ügy: Németh Győző bevallotta, hogy megszúrta Ivan Pesicet (She)
A Cozma-gyilkosság másodrendű vádlottja, Németh Győző bevallotta a Veszprém Megyei Bíróság pénteki tárgyalásán, hogy ő szúrta vesén Ivan Pesic kézilabdázót 2009. február 8-án hajnalban a veszprémi Patrióta lokál előtt.
máj. 20
14:38
Dzsudzsák nincs a jelöltek közt a labdarúgók szervezeténél (Agroinform)
A PSV Eindhovenből hárman is a nevezettek között vannak: Wilfred Bouma, Erik Pieters és Ola Toivonen.
máj. 20
14:54
Oroszország: Advocaat húsz játékost hívott csatába az örmények ellen (She)
Kihirdette 20 fős keretét Dick Advocaat, az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az Örményország elleni Eb-selejtezőre, illetve a Kamerun elleni felkészülési mérkőzésre.
máj. 20
14:54
Elhagyom a Manchester Cityt - Carlos Tévez (Agroinform)
A Manchester City legnagyobb sztárja bejelentette távozási szándákát egy rádióműsornak nyilatkozva. A 27 éves támadó hálás klubjának, de környezetváltozásra vágyik.
máj. 20
14:56
Perics elhagyja Veszprémet (Agroinform)
Az MKB Veszprém hálóőre, Dejan Perics nyártól a Celje csapatához igazol - tette közzé a klub hivatalos honlapja.
máj. 20
15:12
NB II: szombat helyett vasárnap lesz az FTC II meccse (She)
Időpontváltozás a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának jövő hétvégi programjában: egy nappal később lesz a Gyirmót–Ferencváros II mérkőzés.
máj. 20
15:30
Sierra Leone: a sportminiszter és az edző is „saját keretet" hirdetett (She)
Érdekes helyzet állt elő Sierre Leonéban: a sportminiszter, Christian Cole és a szövetségi kapitány, Lars Olof Mattsson is külön keretet hirdetett a június 4-i, Nigéria elleni Afrika-kupa-selejtezőre.
máj. 20
15:30
Mahamadou Diarra távozik Monacóból (Agroinform)
A télen a Real Madridtól kölcsönben érkezett középpályás kijelentette, hogy a kevés játéklehetőség miatt a nyáron távozik a hercegség klubjából.
máj. 20
15:48
Férfi kézilabda: Dejan Perics nyártól Celjében folytatja pályafutását (She)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő MKB Veszprém hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a csapat kapusa, Dejan Perics nyáron távozik Mocsai Lajos együttesétől, és a szlovén Celjében folytatja.
máj. 20
15:48
A Ferencváros játékosa a német másodosztályba igazol (Agroinform)
Balogh Barbara, a friss KEK-győztes Ferencváros női kézilabdacsapatának játékosa a TuS Metzingenhez igazolt.
máj. 20
15:50
Tenisz: Dolgopolov jutott be elsőként a döntőbe Nizzában (She)
Az ukrán Alekszandr Dolgopolov jutott be elsőként a nizzai ATP-torna döntőjébe. A világranglista 23. helyen álló teniszező a román Victor Hanescut győzte le két játszmában, 6:3, 6:3-ra.
máj. 20
15:50
Titkon számoltunk a harmadik hellyel - Rósa Dénes (Agroinform)
A zöld-fehérek csapatkapitánya és Orosz Pál, a klub elnöke nyilatkozott a Pápa elleni, utolsó bajnoki forduló előtt.
máj. 20
15:52
Tenisz: az első kiemelt Bartoli simán bejutott a döntőbe Strasbourgban (She)
Az első helyen kiemelt francia Marion Bartoli két sima játszmában, 6:1, 6:2-re legyőzte a hetedik helyen rangsorolt spanyol Anabel Medina Garriguest a Strasbourgban zajló WTA-tenisztorna elődöntőjében.
máj. 20
15:52
A klub cáfolja a Ronaldóról szóló híreket (Agroinform)
A vezetőség szerint csak rossz tréfa a Real Madrid csillagának leigazolásáról szóló hír.
máj. 20
16:06
Formula-1, Barcelona: Webber kétszer (Infostart)
Mindkétszer Mark Webber, a Red Bull pilótája nyerte pénteken a 62. Formula-1-es autós gyorsasági világbajnokság ötödik futamának, a Spanyol Nagydíjnak szabadedzését. Az ausztrál tempóját csak a McLaren brit világbajnoka, Lewis Hamilton, és a regnáló világelső, Sebastian Vettel tudta némiképp tartani.
máj. 20
16:06
Kajak-kenu: az esélyesek jutottak döntőbe a vb válogatóversenyén (She)
K-1 500 méteren Kovács Katalin, C-1 1000 méteren Sáfrán Mátyás jutott döntőbe a legjobb idővel az augusztusi kajak-kenu világbajnokság első válogatóversenyén. Az igazi csata azonban csak szombaton kezdődik.
máj. 20
16:08
Videó: A Ferencváros a bronzérem legnagyobb várományosa - Lipcsei B. (She)
Lipcsei Betta a blogjában női szemmel tekint a labdarúgó NB I és a focivilág egyéb történéseire. Mostani bejegyzésében az élvonal 30., utolsó fordulójáról és a bronzcsatáról mondja el a véleményét.
máj. 20
16:10
Barcelona: Guardiola nem kockáztat, Messiék nem játszanak vasárnap (She)
Pep Guardiola, a spanyol FC Barcelona vezetőedzője nem veti be alapembereit vasárnap, az idény utolsó, málagai bajnokiján, hogy a május 28-i, Manchester United elleni Bajnokok Ligája-döntőre kipihenten készülhessenek.
máj. 20
16:24
Tenisz: Vera Zvonarjovának az elődöntő volt a végállomás Brüsszelben (She)
A második helyen kiemelt Vera Zvonarjova két játszmában alulmaradt a nyolcadik helyen rangsorolt Peng Su-ajjal szemben a brüsszeli WTA-tenisztorna elődöntőjében.
máj. 20
16:24
A kupagyőztes Angyalföldön zárja a szezont (Agroinform)
A Monicomp Liga utolsó fordulójának pénteki játéknapján a Magyar Kupa-győztes Kecskemét a Vasas otthonába látogat.
máj. 20
16:26
Ökölvívás: Vitalij Klicsko a futball-Eb jegyében bokszol Adamekkel (She)
Szeptember 10-én a lengyelországi Wroclaw labdarúgó-stadionjában száll ringbe az ukrán Vitalij Klicsko a hazai kedvenc Tomasz Adamek ellen a WBC (Bokszvilágtanács) nehézsúlyú profi világbajnoki övéért. A szervezők a mérkőzéssel a lengyel-ukrán közös rendezésű 2012-es futball-Európa-bajnokságot is népszerűsíteni szeretnék.
máj. 20
16:28
Férfi kézilabda: Buday Dániel két évig a Pick-Szegedet erősíti (She)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Pick-Szeged vezetői pénteken bejelentették, hogy a bajnoki ezüstérmes klub két évre szerződteti Buday Dánielt, a Celebi-FTC irányítóját.
máj. 20
16:42
Tenisz: Zvonarjovának az elődöntő volt a végállomás Brüsszelben (She)
A második helyen kiemelt Vera Zvonarjova két játszmában alulmaradt a nyolcadik helyen rangsorolt Peng Su-ajjal szemben a brüsszeli WTA-tenisztorna elődöntőjében.
máj. 20
16:42
Részsikereket ért el, de még veszélyben van Király Gábor klubja (Agroinform)
Adósságai nagyobbik részét már le tudta alkudni az 1860 München, de még így is fenyegeti a csődveszély a válogatott kapus klubját.
máj. 20
16:44
Evezés: Brnóban már az ifi Eb-indulás lesz a tét fiataljaink számára (She)
Pénteken Brnóba utazott a magyar ifjúsági evezősválogatott; a 23 versenyző korosztályos viadalon, hat ország evezősei között ül hajóba. Az eredmények figyelembevételével választják majd ki a közelgő ifjúsági Európa-bajnokságra utazó csapategységeket.
máj. 20
16:44
Még a Tour előtt dönt a CAS Contador ügyében (Agroinform)
A Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) kijelölte a doppingolással vádolt háromszoros Tour de France-győztes kerékpáros tágyalásának időpontját.
máj. 20
16:46
Küzdősportok: Szűcs és Polgár is magyar bajnok lehet kempóban (She)
Ifjú tehetségeké lesz a főszerep a május 28-án a székesfehérvári Vodafone Sportközpontban rendezendő New Generation – V. Profi Kempo Gálán. A királyok városában tartott tegnapi sajtótájékoztatón erről, illetve a szervező Professional Kempo Fighters Team (PKF Team) és a Hummel sportszergyártó vállalat közt létrejött együttműködésről tájékoztatták a sajtó munkatársait.
máj. 20
16:48
Jégkorong: lemondott a fehérorosz hokiválogatott kapitánya (She)
A vártnál lényegesen rosszabb világbajnoki szereplés miatt lemondott Eduard Zankovec, a fehérorosz jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya.
máj. 20
17:00
Dzsudzsák ráfázhat a döntésre (Blikk)
Eindhoven – Óriási dilemma előtt áll Dzsudzsák Balázs (24), aki információink szerint a jövő héten tárgyalhat az orosz futballbajnokságban jelenleg negyedik helyen álló Anzsi Mahacskala képviselőivel.
máj. 20
17:00
Férfi kézilabda: Skaliczki marad Szegeden, Stranovsky és Butenko távozik (She)
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata bejelentette, hogy 2+1 éves megállapodást írt alá Skaliczki László vezetőedzővel. Az együttesből azonban többen is távoznak, köztük Tomás Stranovsy és Maxim Butenko.
máj. 20
17:00
Peric elhagyja a Veszprém kézilabdacsapatát (Metropol)
Dejan Peric a szezon végén távozik az MKB Veszprém kézilabdacsapatától. A klub honlapja pénteken számolt be arról, hogy a játékossal létrejött megállapodás értelmében a szerb kapus családi okok miatt Celjében folytatja pályafutását.

Keresés