2011. május 29. vasárnap

máj. 29
12:32
Nem volt békés az ünneplés Barcelonában (Agroinform)
Összecsapások törtek ki a Barcelona BL-győzelmét ünneplő szurkolók és a rohamrendőrök között Katalónia fővárosában az éjjel.
máj. 29
12:34
Vasárnapi program: Olasz Kupa-finálé, férfi kézi BL-döntő, monacói F1-es futam (She)
Ugyan már majdnem vége a labdarúgóidénynek, még vasárnapra is maradtak érdekesnek ígérkező összecsapások: Olaszországban az Internazionale és a Palermo Rómában vív meg egymással a kupaserlegért, míg a francia bajnokság utolsó fordulójában eldől, hogy a Lyon vagy a PSG indulhat-e a már bajnok Lille és Marseille mellett a Bajnokok Ligájában. Sinsheimben rendezik a nap érdeklődésre leginkább…
máj. 29
12:48
Veszprém: a 12 éves tehetség a PSV utánpótlásközpontjában folytatja (She)
Megfelelt a próbajátékon, így ősztől a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató PSV utánpótlásközpontjában készülhet a profi életre Kun Bertalan.
máj. 29
12:48
Kassaival visszatért a méltóság a fociba (Metropol)
Egyértelműen pozitívan értékelte, elismerő szavakkal kommentálta a nemzetközi sportsajtó Kassai Viktor játékvezetői tevékenységét a szombat esti FC Barcelona-Manchester United (3-1) labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőt követően.
máj. 29
12:48
Kassaival visszatért a méltóság a futballpályára (Agroinform)
Egyértelműen pozitívan értékelte a nemzetközi sportsajtó Kassai Viktor játékvezetői tevékenységét az FC Barcelona-Manchester United (3-1) BL-döntőt követően.
máj. 29
12:50
BL-döntő: „Visszatért a méltóság a futballba” - Kassai dicsérete (She)
Egyértelműen pozitívan értékelte, elismerő szavakkal kommentálta a nemzetközi sportsajtó Kassai Viktor játékvezetői tevékenységét a szombat esti Barcelona–Manchester United (3–1) labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőt követően.
máj. 29
13:06
Így ünnepelték a diósgyőriek a feljutást (Agroinform)
Sem a Mezőkövesd, sem a Nyíregyháza nem előzheti már meg a Diósgyőrt az NB II Keleti csoportjában, így Benczés Miklós csapata feljutott az NB I-be.
máj. 29
13:24
Nadal reformokat vár az ATP-től (Agroinform)
A világelső Rafael Nadal sem elégedett a mostani világranglista rendszerrel és a profi teniszszezon rövidítését javasolja.
máj. 29
13:26
Orbán Viktorral együtt nyolc magyar volt a BL-döntőn - fotó (Agroinform)
Orbán Viktor miniszterelnök egy közös fotó erejéig összeállt a Wembleyben közreműködő bírói hetessel.
máj. 29
13:28
Negyedik lett a müncheni világkupán a Simon, Juhász duó (Agroinform)
A kormányos nélküli kettesek között szereplő Simon Béla és Juhász Adrián negyedik lett az evezősök idei első vk-viadalán.
máj. 29
13:42
Guardiola: Messi nélkül nem lennénk ennyire jók (Infostart)
Még egy évig biztosan marad a Bajnokok Ligája-győztes Barcelona csapatánál Pep Guardiola. A vezetőedző elmondta, arra a legbüszkébb, ahogy megnyerték a Manchester United elleni finálét.
máj. 29
13:42
Légióssors: Zsidai lehet, hogy marad a másodosztályban - csak itthon (She)
Kénytelen volt hazatérni az MTK-hoz Zsidai László, az idényt a holland másodosztályú Volendamnál töltő középpályás. A labdarúgó keserűen nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
máj. 29
13:42
Barcelonai fieszta vandál megmozdulásokkal (Metropol)
Nemcsak a tánc, az éneklés, az önfeledt ünneplés jellemezte Barcelonában a szombatról vasárnapra virradó éjszakát, a Barca Bajnokok Ligája-győzelmét követő órákat, amikor is a katalán főváros központjában mintegy 35 ezren vonultak az utcára a futballcsapatot éltetni.
máj. 29
14:00
Légióssors: lehet, hogy Zsidai a másodosztályban marad - csak itthon (She)
Kénytelen volt hazatérni az MTK-hoz Zsidai László, az idényt a holland másodosztályú Volendamnál töltő középpályás. A labdarúgó keserűen nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
máj. 29
14:00
Bajnokok Ligája - Kassaival visszatért a méltóság a futballba (Behaviour)
Egyértelműen pozitívan értékelte, elismerő szavakkal kommentálta a nemzetközi sportsajtó Kassai Viktor játékvezetői tevékenységét a szombat esti FC Barcelona-Manchester United (3-1) labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőt követően.
máj. 29
14:02
Formula–1: Monacói Nagydíj élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Formula–1-es Monacói Nagydíj, amelyet élő, szöveges tudósításunkkal és folyamatosan frissülő cikkünk segítségével követhet nyomon!
máj. 29
14:04
Haladás: Oross Márton két évvel meghosszabbítja a szerződését (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás hivatalos honlapján tette közzé, hogy megegyezett Oross Mártonnal, aki két évvel meghosszabbítja a szerződését a szombathelyi klubbal.
máj. 29
14:18
Haladás: Oross Márton két évvel meghosszabbítja szerződését (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás hivatalos honlapján tette közzé, hogy megegyezett Oross Mártonnal, aki két évvel meghosszabbítja szerződését a szombathelyi klubbal.
máj. 29
14:18
Messiás, király, varázsló - nemzetközi jelzők Messire (Agroinform)
A világ minden táján áradoznak Lionel Messi és a Barcelona Bajnokok Ligája-döntőben mutatott teljesítményéről a lapok.
máj. 29
14:20
Újpest: Zamostny kihagyja a Makó elleni meccset, a Bolognánál van próbajátékon (She)
Az Újpest hivatalos honlapján tette közzé, hogy Zamostny Balázs az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolognánál szerepel próbajátékon.
máj. 29
14:22
Műugrás: Barta Nóra és Gondos Flóra sem jutott tovább (She)
Rostockban, a műugró Grand Prix-verseny 3 méteres számának selejtezőjében Barta Nóra 248.40 ponttal 15., Gondos Flóra 233.10 ponttal 20. lett.
máj. 29
14:36
Mainz: Lőw Zsolt befejezi karrierjét, és hazaköltözik Magyarországra (She)
Lőw Zsolt, a Mainz 32 éves játékosa a Nemzeti Sportnak adott interjújában elmondta, befejezi a profi labdarúgást, és hazaköltözik Magyarországra.
máj. 29
14:38
Öttusa-vk: Demeter Bence bronzérmes a csengtui versenyen (She)
Kiegyensúlyozott versenyzéssel Demeter Bence a harmadik helyen végzett vasárnap az öttusázók kínai világkupa-fordulóján, Csengtuban. Kasza Róbert 16., Tibolya Péter 22. lett. Győzött a dél-koreai Li Csun Huan, az ezüstérem pedig a tavaly világbajnok orosz Szergej Karjakinnak jutott.
máj. 29
14:40
Roland Garros: búcsúzott a harmadik helyen kiemelt Zvonarjova (She)
Három játszmában vereséget szenvedett Anasztaszija Pavljucsenkovától, így már a nyolcaddöntőben búcsúzott a harmadik helyen kiemelt Vera Zvonarjova a Francia nemzetközi teniszbajnokságon.
máj. 29
14:54
Férfi kézilabda: történelmet írt a Krivokapics vezette Cimos Koper (She)
Történelmet írt a Krivokapics Milorad vezette Cimos Koper: a Szlovén Kupa után diadalmaskodott a Challenge-kupában, majd mindezt tetőzte a hazai bajnokság megnyerésével.
máj. 29
14:54
Demeter Bence bronzérmes (Metropol)
Kiegyensúlyozott versenyzéssel Demeter Bence a harmadik helyen végzett vasárnap az öttusázók kínai Világkupa-fordulóján, Csengtuban (Chengdu). Kasza Róbert 16., Tibolya Péter 22. lett.
máj. 29
14:56
Videó: utcai harcokba torkollott Barcelonában a BL-trófea ünneplése (She)
Szombaton a Barcelona nyerte meg a Bajnokok Ligája döntőjét Londonban, a katalán főváros utcáin azonban botrányos jelenetek zajlottak az ünneplés során, a szurkolók összecsaptak a rendőrökkel Spanyolországban.
máj. 29
14:58
Jégkorong: Vas János és Bartalis egy sorba kerülhet a klubcsapatban is (She)
Miután Bartalis István szerződést hosszabbított a svéd másodosztályú Troja/Ljungbyval, Vas Jánost is szerződtette a klub. A két válogatott játékos nemcsak a nemzeti együttesben, hanem a klubcsapatban is egy sorban szerepel majd.
máj. 29
15:12
"A méltóság visszatért a futballba" - így értékelték Kassai teljesítményét (Infostart)
Egyértelműen pozitívan értékelte, elismerő szavakkal kommentálta a nemzetközi sportsajtó Kassai Viktor játékvezetői tevékenységét a szombat esti Barcelona-Manchester United labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőt követően.
máj. 29
15:12
Jégkorong: Vas János és Bartalis egy sorba kerülhet klubcsapatukban is (She)
Miután Bartalis István szerződést hosszabbított a svéd másodosztályú Troja/Ljungbyval, Vas Jánost is szerződtette a klub. A két válogatott játékos nemcsak a nemzeti együttesben, hanem a klubcsapatban is egy sorban szerepel majd.
máj. 29
15:12
Messi szezonbeli összes gólja egy csokorban - videó (Agroinform)
Messi mind az 53 szezonbeli gólja egy videón.
máj. 29
15:48
Eredivisie: csodát tett, majd az El küszöbén elbukott a Groningen (She)
Az első mérkőzésen 5–1-es előnyt szerző Den Haag csapata harcolta ki az Európa-liga-indulást a holland labdarúgó-bajnokság rájátszásában, de a vártnál alighanem sokkal kalandosabb körülmények között. A Groningen ugyanis Tim Matavz 89. percben szerzett góljával 5–1-re alakította az állást a második találkozón is, azaz ledolgozta hátrányát, sőt emberelőnybe is került, ám végül a tizenegyesek…
máj. 29
15:48
Negyedik lett a müncheni Világkupán a Simon, Juhász páros (Agroinform)
A kormányos nélküli kettesek között szereplő Simon Béla, Juhász Adrián duó negyedik lett a szám vasárnapi hatos döntőjében az evezősök idei első Világkupa-viadalán, Münchenben.
máj. 29
15:50
Roland Garros: 262 perces csatában jutott negyeddöntőbe Fognini (She)
Fabio Fognini ötszettes mérkőzésen – több mint négy óra alatt– 4:6, 6:4, 3:6, 6:3, 11:9-re győzött a spanyol Albert Montanés ellen a francia nemzetközi teniszbajnokság nyolcaddöntőjében, ezzel pályafutása eddigi legjobb eredményét érte el Grand Slam-tornán.
máj. 29
16:06
"Nem Sir Alexnek kell visszavonulnia, hanem a középpályássornak" - kiderül, miben volt gyengébb a United! (Infostart)
A Manchester United jól kezdte a Barcelona elleni BL-döntőt, de csak addig tudta tartani a lépést, ameddig nem kényszerült állandóan a labda utáni futkározásra. Az angol lapok véleménye egybe esik az InfoRádió által alkotottal: a találkozó egészét tekintve nem volt esélye a Man Unitednak a győzelemre. A katalánok minden csapatrészükben jobbnak bizonyultak, ezért (is) nyertek 3-1-re. Az angolok…
máj. 29
16:06
Roland Garros: Federer sima győzelemmel jutott be a negyeddöntőbe (She)
A korábbi világelső és 2009-es bajnok Roger Federer sima három játszmában győzött honfitársa, Stanislas Wawrinka ellen a Francia nemzetközi teniszbajnokságon.
máj. 29
16:06
Perez hétfőig kórházban marad (Metropol)
Hétfőig kórházban marad Sergio Perez, a Sauber mexikói pilótája, aki súlyos balesetet szenvedett a szombati időmérőn a 62. Forma-1-es autós gyorsasági vb hatodik futamán, a Monacói Nagydíjon.
máj. 29
16:06
Federer továbbra is játszmaveszteség nélkül (Agroinform)
Negyedik mérkőzésén is játszmaveszteség nélkül jutott túl a svájci Roger Federer, aki párosban olimpiai bajnok társát, Stanislas Wawrinkát győzte le ezúttal.
máj. 29
16:08
Premjer-liga: Huszti nélkül nyert a Zenit 3-0-ra a Szpartak ellen (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Zenit hazai pályán 3–0-ra nyert a Szpartak Moszkva ellen. A szentpéterváriaknál Huszti Szabolcsot nem nevezték a keretbe.
máj. 29
16:08
Vettel idei ötödik győzelme (Metropol)
A vb-címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte vasárnap a 62. Forma-1-es autós gyorsasági vb hatodik futamát, a Monacói Nagydíjat.
máj. 29
16:08
Pérez hétfőig kórházban marad (Agroinform)
Hétfőig kórházban marad Sergio Pérez, a Sauber mexikói pilótája, aki súlyos balesetet szenvedett a szombati időmérőn a vb hatodik futamán, a Monacói Nagydíjon.
máj. 29
16:24
Törés nélkül megúszta a balesetet Petrov - videó (Infostart)
Kórházba szállították Vitalij Petrovot, a Renault orosz pilótáját, aki a Formula-1-es Moncaói Nagydíj 72. körében szenvedett balesetet.
máj. 29
16:24
Vettel nyerte a kaotikus Monte Carló-i futamot (Agroinform)
Hat körel a vége előtt egy tömegbaleset miatt félbeszakították a versenyt, így a a címvédőt a szerencse is hozzásegítette a győzelemhez.
máj. 29
16:42
Real Madrid: „Cristiano Ronaldo 38 éves koráig is játszhat” (She)
Walter Di Salvo, a Real Madrid erőnléti edzője a Marcának adott interjújában Cristiano Ronaldóról beszélt, és elmondta, véleménye szerint a portugál aranylabdás 38 esztendősen is a legmagasabb szinten futballozhat.
máj. 29
16:42
A női foci Messije a bukott BL-döntő után vált klubot (Agroinform)
Kevés klubváltás jár fájdalom nélkül, különösen, ha a világ egyik legjobb női játékosáról és két rivális klubról van szó.
máj. 29
16:44
Nowitzki papa nem akarja ismét a rontást hozni fiára (Agroinform)
Csak televízión keresztül nézi meg az NBA idei nagydöntőjét Dirk Nowitzki édesapja, aki öt éve rossz ómen volt a Dallasnak.
máj. 29
17:00
Vettel nyerte a monacói flúgos futamot (Infostart)
A Red Bull német pilótája, Sebastian Vettel nyerte a Formula-1-es világbajnokság Monacói Nagydíját. A második helyen Fernando Alonso (Ferrari), a harmadikon Jenson Button (McLaren) végzett. A 24 esztendős német versenyző idei ötödik, pályafutása 15. futamgyőzelmét szerezte meg. A viadal során kétszer is beküldték a biztonsági autót, a 72. kört követően pedig egy baleset miatt leállították a…
máj. 29
17:00
Videó: így örült a Bayern München sztárja volt csapata góljának (She)
A Groningen labdarúgócsapata 5–1-re legyőzte az ADO Den Haagot a holland bajnokság rájátszásának második mérkőzésén (az első találkozón ugyanilyen különbséggel nyertek a hágaiak), a tizenegyespárbajban azonban alulmaradt. A meccset a helyszínen nézte és izgulta végig a Bayern München középpályása, Arjen Robben, akinek első csapata a Groningen volt. A zöld-fehérek színeiben 2000 és 2002 között…
máj. 29
17:00
Huszti nélkül nyert rangadót a Zenit (Agroinform)
A szentpétervári klub a Premjer-liga 11. körében 3-0-ra legyőzte a Szpartak Moszkvát. A magyar középpályást nem neveztea mérkőzésre Luciano Spalletti vezetőedző.
máj. 29
17:18
Hegyikerékpár: Blazsó pályacsúccsal nyerte a szilvásváradi maratont (She)
Blazsó Márton új pályacsúccsal nyerte a 10. Specialized Maraton Szilvásvárad hegyikerékpáros-versenyt, a négyfelvonásos Top Maraton-sorozat nyitó állomását.

Keresés