2011. május 29. vasárnap

máj. 29
17:18
Forma-1: Vettel nyerte az őrült futamot (Behaviour)
A német Sebastian Vettel nyert Monte Carlóban. A Red Bull pilótája rajt cél győzelmet aratott a monacói Forma-1-es futamon. A második helyen Fernando Alonso végzett Ferrarijával, harmadik Jenson Button lett a McLaren-Mercedessel.
máj. 29
17:18
A Den Haag büntetőpárbajban harcolta ki az Európa Ligát (Agroinform)
Az 5-1-re elveszett első mérkőzés után ezúttal 5-1-re nyert a Groningen, de a büntetőpárbajban elvérzett a hágaiak ellen.
máj. 29
17:20
Férfi kézi BL: a Hamburg szerezte meg a 3. helyet a német bronzmeccsen (She)
A Hamburg férfi kézilabdacsapatáé lett a bronzérem a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében, miután szinte végig vezetve 33–31-re legyőzte a szintén német Rhein-Neckar Löwent.
máj. 29
17:22
Serie B: Feczesin Filkorék ellen duplázott, az Atalanta lett a bajnok (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság utolsó, 42. fordulójában a Feczesin Róbertet a 60. percig soraiban tudó Ascoli 3–0-ra nyert a Filkor Attilát nélkülöző, már korábban biztos kieső Triestina ellen. A hazai csapat ezzel biztossá tette bentmaradását. A bajnokságot az Atalanta nyerte, miután idegenben ikszelt, riválisa, a Siena pedig kikapott.
máj. 29
17:24
Rg Eb: megtört az orosz hegemónia, Izrael csodaszámba menő érmet szerzett (She)
Talán az utóbbi évtized legkevésbé papírforma-eredményei születtek vasárnap, a minszki ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságon: egyrészt vége a 2007-es baki kontinensviadal óta tartó orosz tarolásnak, másrészt az izraeli tornasport történetének legnagyobb (és kifejezetten váratlan) sikerét hozta a nap.
máj. 29
17:26
Kajak-kenu: magyar tizedik hely férfi K-2 500 m-en Duisburgban (She)
A Német G. Dániel, Németh Tamás kajakos duó a vasárnapi B-döntőt megnyerve a tizedik helyen végzett 500 m-en a duisburgi kajak-kenu világkupaversenyen.
máj. 29
17:36
Videó: a Barcelona harminc remek góllal ért fel ismét Európa csúcsára (She)
Szombat este a Barcelona a Manchester United 3–1-es legyőzésével negyedik BEK-, illetve Bajnokok Ligája-sikerét aratta. A katalánok így a 2010–2011-es BL-szezonban pontosan harmincszor voltak eredményesek. Alábbi videónkban felelevenítjük mindet.
máj. 29
17:36
Fognini életében először jutott Grand Slam negyeddöntőbe (Agroinform)
Életében először jutott be a legjobb nyolc közé egy Grand Slam tornán Fabio Fognini – az olasz a párizsi hőséggel és Albert Montanes-szel is elbírt.
máj. 29
17:38
Profi ökölvívás: Szili István kilencedik meccsén is veretlen maradt (She)
Sikeresen abszolválta kilencedik profi ökölvívó-mérkőzését a középsúlyú Szili István. A rövid hazai kitérőt követően ismét Svájcba szerződő, 28 éves kőszegi bunyós a lett Semjons Moroseks (8 győzelem, 18 vereség, 1 döntetlen) ellen húzott kesztyűt, és nyolc menetben, egyhangú pontozásos (80:72, 80:72, 79:73) győzelmet aratott a Sankt Gallen-i összecsapáson.
máj. 29
17:38
Feczesin duplázott Filkorék ellen (Agroinform)
Feczesin Róbert csapata, az Ascoli 3-0-ra nyert a Filkor Attilát foglalkoztató Triestina ellen az olasz másodosztály utolsó, 42. fordulójában.
máj. 29
17:54
Rögbi Premiership: a Saracens letaszította a trónról a Leicestert (She)
A Saracens rögbicsapata nyerte meg az angol élvonalbeli bajnokságot (Aviva Premiership), miután a döntőben négy ponttal (22–18) jobbnak bizonyult a címvédő Leicester Tigersnél. Az 1876-ban alapított klub első bajnoki címét szerezte a 23 éves múltra visszatekintő első osztályú sorozatban.
máj. 29
17:54
Ilyen még nem volt - az első három kiemelt nélkül zajlik a negyeddöntő (Agroinform)
Az open éra 1968-as kezdete óta nem volt példa arra, hogy a Roland Garros női versenyében a legmagasabban rangsorolt három játékos egyike sem jut el a legjobb nyolcig.
máj. 29
17:56
Videó: edződobálás és pezsgőzés a szurkolókkal - bajnok a Diósgyőr (She)
Bár a Diósgyőri VTK futballcsapata 1–0-ra kikapott Mezőkövesden, a nagy ellenfél, a Nyíregyháza vereségével eldőlt, hogy megnyerte az NB II Keleti csoportját, így feljutott az első osztályba. A találkozó után Benczés Miklós edző az NSO Tv-nek elmondta, még nem tudta felfogni, hogy mit történt velük, ám a szurkolók segítettek neki ebben.
máj. 29
18:12
Contador újabb sikere (Infostart)
A spanyol Alberto Contador 2008 után másodszor nyerte meg a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyt.
máj. 29
18:12
Férfi kézi BL: Barcelona-Ciudad Real döntő élőben az NSO-n (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája fináléjában spanyol házidöntőt rendeznek: a Nagy Lászlóval felálló Barcelona és a Ciudad Real csap össze Kölnben. A Barca labdarúgóinak szombat esti BL-sikere után ma a katalánok másik szakosztálya is felülhet Európa trónjára. Kövessék nyomon a meccset folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
máj. 29
18:12
Joó Abigél ezüstérmes Moszkvában (Metropol)
A 78 kg-ban szereplő Joó Abigél ezüstérmet szerzett az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa-sorozat moszkvai állomásának vasárnapi versenynapján.
máj. 29
18:12
Djokovics űrtenisszel a nyolc között (Agroinform)
A francia Richard Gasquet sem tudta feltartóztatni az idén még mindig veretlen Novak Djokovicsot. A szerb 41. idei meccsét is megnyerte - ezúttal három játszmában.
máj. 29
18:14
Giro d’Italia: Alberto Contador másodszor nem talált legyőzőre (She)
Másodszor nyerte meg az Olasz körversenyt (Giro d’Italia) a 28 éves spanyol világklasszis kerékpáros, Alberto Contador, aki a vasárnapi, utolsó szakaszon a harmadik helyen végzett a 26 kilométeres egyéni időfutam során. Contador profi pályafutásának hatodik győzelmet aratta háromhetes, nagy körversenyen, a két Giro-siker (2008, 2011) mellett van már neki három Tour- (2007, 2009, 2010) és egy…
máj. 29
18:16
Roland Garros: Richard Gasquet sem bírt Novak Djokoviccsal (She)
Novak Djokovics simán, három szettben 6:4, 6:4, 6:2-re győzött a hazai pályán játszó Richard Gasquet ellen a Francia nemzetközi teniszbajnokság (Roland Garros) nyolcaddöntőjében. A szerb teniszező ezzel sorozatban 43. győzelmét aratta, vagyis beérte a legendás Björn Borgot, aki 1979. október és 1980. május között produkált hasonló sorozatot.
máj. 29
18:30
Így ünnepel a Barcelona - videó (Infostart)
Hazaérkezett Londonból, a szombat esti, győztes Bajnokok Ligája-döntőről a Barcelona labdarúgócsapata.
máj. 29
18:30
Cselgáncs-vk: Joó Abigél ezüstérmes lett Moszkvában (She)
A 78 kg-ban szereplő Joó Abigél ezüstérmet szerzett az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat moszkvai állomásán vasárnap.
máj. 29
18:30
Giro d'Italia: Contador második diadala (Metropol)
A spanyol Alberto Contador 2008 után másodszor nyerte meg a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyt.
máj. 29
18:30
Az Inter hetedszer, a Palermo először győzhet (Agroinform)
Vasárnap este a római Olimpiai Stadionban rendezik a labdarúgó Olasz Kupa döntőjét. A címvédő, eddigi hatszor győztes Internazionale a Palermót fogadja, a statisztika a kék-feketét sikerét jósolja.
máj. 29
18:48
Bajnokok Ligája: hazatért a győztes Barcelona, indul az utcabál (She)
Vasárnap délután hazaérkezett Londonból, a szombat esti, győztes Bajnokok Ligája-döntőről az FC Barcelona labdarúgócsapata.
máj. 29
18:48
Hazatért a Barcelona, megkezdődött a fieszta (Agroinform)
Vasárnap délután hazaérkezett Londonból, a szombat esti, győztes Bajnokok Ligája-döntőről az FC Barcelona labdarúgócsapata.
máj. 29
18:50
Osztrák Kupa: 1998 után ismét kupagyőztes a Ried (She)
Története során másodszor, 1998 után először nyerte meg az Osztrák Kupát a Ried, amely Markus Hammerer és Daniel Royer góljaival legyőzte a másodosztályú Lustenaut.
máj. 29
18:52
Roland Garros: már a nyolc között a tavalyi győztes Schiavone (She)
A tavalyi győztes, ezúttal ötödik helyen kiemelt Francesca Schiavone három játszmában, 6:3, 2:6, 6:4-re győzött a 10. helyen rangsorolt szerb Jelena Jankovics ellen a francia nemzetközi teniszbajnokság nyolcaddöntőjében.
máj. 29
19:06
Svájc: Vanczák góllal segítette a Siont kupagyőzelemhez (She)
Góllal segítette csapatát kupagyőzelemhez a Svájcban légióskodó magyar válogatott labdarúgó, Vanczák Vilmos.
máj. 29
19:06
Hazatért a Barcelona, megkezdődött a fieszta - Fotók (Agroinform)
Vasárnap délután hazaérkezett Londonból, a szombat esti, győztes Bajnokok Ligája-döntőről az FC Barcelona labdarúgócsapata.
máj. 29
19:08
NB II, Nyugati csoport: az FTC II pontokhoz jutott Gyirmóton (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában a Ferencváros II gól nélküli döntetlent ért el Gyirmóton. Utóbbiak feljutási esélyei csökkentek, hiszen az éllovas Pécs a forduló előtt egy ponttal előzte meg a gyirmótiakat, most viszont már hárommal.
máj. 29
19:08
Kisebb bokasérülést szenvedett Vitalij Petrov (Agroinform)
A Renault közlemnyye szerint a vasárnapi délutáni Monacói Nagydíjon Jaime Algersuarival karambolozott pilótájuk, Vitalij Petrov csak kisebb lábsérülést szenvedett, bal bokáját húzta meg
máj. 29
19:24
NB II, Nyugati csoport: az FTC II pontot szerzett Gyirmóton (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában a Ferencváros II gól nélküli döntetlent játszott Gyirmóton. Utóbbi gárda feljutási esélyei csökkentek, hiszen az éllovas Pécs a forduló előtt egy ponttal előzte meg a gyirmóti együttest, most viszont már hárommal.
máj. 29
19:24
DVTK: vereség, bajnoki cím és feljutás (Behaviour)
Noha a Diósgyőr gárdája kikapott 1-0-ra az NBII Keleti csoportjának rangadóján a Mezőkövesd vendégeként, ám a Nyíregyháza veresége miatt - 1-3 a Váccal szemben - a hátralévő meccsektől függetlenül megnyerte a bajnokságot, és feljutott az első osztályba.
máj. 29
19:26
Rali-vb: Sébastien Loeb győzött Argentínában (She)
A sorozatban hétszeres vb-győztes, pontversenyben éllovas francia Sébastien Loeb nyerte vasárnap a rali-világbajnokság 6. futamát, Argentínában.
máj. 29
19:28
Fehéroroszország: második kupasikerét aratta a Gomel (She)
A Gomel labdarúgócsapata nyerte meg a Fehérorosz Kupát, miután a sorozat döntőjében két góllal jobbnak bizonyult a Noman Grodnánál.
máj. 29
19:42
Nézze meg Messi idei összes gólját! (Infostart)
Lionel Messi 53 gólt szerzett ebben a szezonban a Barcelona mezében. Most megnézheti az összeset.
máj. 29
19:42
Férfi kézilabda BL: a Nagy Lászlóval felálló Barcelonáé a serleg (She)
A Barcelona 27–24-re győzött a Ciudad Real ellen, ezzel megnyerte a férfi kézilabda Bajnokok Ligáját, így a katalánok a labdarúgócsapat sikere után a kézilabdázókénak is örülhetnek.
máj. 29
19:42
Abramovics személyesen menne Neymarért (Agroinform)
A Chelsea tulajdonosa azt reméli, hogy a tavalyi elutasítás után a megemelt összegű ajánlatra igent mondanak a Santosnál.
máj. 29
19:44
Golf: Luke Donald angliai sikerével a világranglista élén (She)
A brit Luke Donald nyerte az angliai Wentworthben rendezett tornát, s ezzel az élre került a profi golfozók világranglistáján.
máj. 29
20:00
Eredivisie: Tóth gólt lőtt, majd kiállították, a Venlo élvonalbeli maradt (She)
Meghosszabbította élvonalbeli tagságát a holland labdarúgó-bajnokság alsóházi rájátszásában a vasárnapi mérkőzéseket követően a VVV-Venlo és az Excelsior is.
máj. 29
20:02
FIFA: Blattert tisztázták, korábbi elnökjelölt riválisát felfüggesztették (She)
Joseph Blatter elnököt tisztázta, míg a szerdai tisztújító közgyűlés előtt három nappal az elnökjelöltségtől visszalépett Mohamed Bin Hammamot ideiglenesen felfüggesztette vasárnap a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) etikai bizottsága.
máj. 29
20:04
Anglia: a Peterborough United feljutott a Championshipbe (She)
A Peterborough United nyerte meg a harmadosztályú angol labdarúgó-bajnokság rájátszását, amelynek tétje a feljutás volt.
máj. 29
20:18
Férfi kézilabda NB I: egy góllal nyert az FTC, megvan a bronzérem (She)
Az FTC szerezte meg a bronzérmet a férfi kézilabda NB I-ben, miután a harmadik helyért rendezett párharc vasárnapi, mindent eldöntő ötödik meccsén nagy csatában legyőzte a vendég Tatabányát. A tavalyi harmadik Carbonex az utolsó pillanatig emberfeletti akarattal harcolt, mindhiába.
máj. 29
20:18
Nagy László BL-győztes a Barcelonával (Agroinform)
Két napon belül két különböző sportágban is megnyerte a BL-t a Barcelona, a labdarúgócsapat után a férfi kézilabdázók is a csúcsra értek.
máj. 29
20:20
Kerékpár: három versenyzőt kórházba szállítottak az Erste Touron (She)
A Gyömrő-Tápiószentmárton-Gyömrő útvonalon rendezték meg vasárnap az Erste Tour országos amatőr kerékpáros versenysorozat második fordulóját, amelyen a férfiaknál Mülner Zoltán, a nőknél pedig Kenyó Anita győzött.
máj. 29
20:20
Contador 2008 után másodszor nyerte meg az olasz körversenyt (Agroinform)
A spanyol Alberto Contador 2008 után másodszor nyerte meg a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyt.
máj. 29
20:22
NB II: a Honvéd II otthon kapott ki, az Újpest B Makón ikszelt (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában a Nyugati csoportban a Bp. Honvéd II hazai környezetben egygólos vereséget szenvedett a Barcstól, míg az Újpest B Makón játszott döntetlent a Keleti csoportban.
máj. 29
20:36
Videó: Tóth Balázs higgadt maradt, és okosan lőtt a bal alsó sarokba (She)
Mint beszámoltunk róla, a holland labdarúgó-bajnokság alsóházi rájátszásában a Venlo hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Zwolléval, így az első meccsen elért 2–1-es sikerével összesítésben 4–3-mal benn maradt. A visszavágón a csapat magyar középpályása, Tóth Balázs egygólos hátrányban büntetőből egyenlített, higgadtan emelt a bal alsó sarokba.
máj. 29
20:36
Férfi kézilabda NB I: az FTC lett a bronzérmes (Metropol)
Az FTC szerezte meg a bronzérmet a Budapest Bank férfi kézilabdaligában, miután a harmadik helyért rendezett párharc vasárnapi, mindent eldöntő ötödik meccsén nagy csatában legyőzte a vendég Tatabányát.
máj. 29
20:36
Kisebb bokasérülést szenvedett Vitalij Petrov - videó (Agroinform)
A Renault közleménye szerint a vasárnapi délutáni Monacói Nagydíjon Jaime Alguersuarival karambolozott pilótájuk, Vitalij Petrov csak kisebb lábsérülést szenvedett, bal bokáját húzta meg

Keresés