2011. május 26. csütörtök

máj. 26
11:54
Real Madrid: Zidane veheti át az elküldött Jorge Valdano szerepét (She)
A spanyol Marca napilap beszámolója szerint Jorge Valdano általános igazgató elküldésével több feladatot kaphat Zinedine Zidane a Real Madrid szakmai vezetőségében.
máj. 26
11:54
Guzmiccsal és Heflerrel erősítene a Győri ETO (Agroinform)
A győri együttes megnevezte, kik azok akikre igényt tartanak, akiket kölcsönadnának és akivel erősítenének a következő szezonra.
máj. 26
11:56
Roland Garros: Szávayék feladták a második kiemelt elleni meccsüket (She)
Szávay Ágnes és partnere, a lett Liga Dekmeijere az ellenfél 2:1-es vezetésénél feladta a második helyen kiemelt Kveta Peschke, Katarina Srebotnik cseh, szlovén kettős elleni meccset a Francia nemzetközi teniszbajnokság női párosának második fordulójában, a legjobb 32 között.
máj. 26
11:58
Juventus: Reto Ziegler a torinói klub új játékosa - hivatalos (She)
A Juventus labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy Reto Ziegler a torinói csapatnál folytatja pályafutását.
máj. 26
12:12
Baleset: Stieber Zoltán sértetlenül megúszta a frontális karambolt (She)
Súlyos autóbalesetet szenvedett Stieber Zoltán, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mainz futballistája – aki a legutóbbi szezonban még az Alemannia Aachenben játszott –, de szerencsére megúszta nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel a frontális ütközést – adta hírül a vasnepe.hu.
máj. 26
12:12
Szávayék feladták a női párost (Metropol)
Szávay Ágnes és társa, a lett Liga Dekmeijere három játék után feladta női páros mérkőzését a francia nyílt teniszbajnokság csütörtöki versenynapján.
máj. 26
12:12
Szávayék feladták a párost (Agroinform)
Szávay Ágnes és társa, a lett Liga Dekmeijere három játék után feladta női páros mérkőzését a francia nyílt teniszbajnokság csütörtöki versenynapján.
máj. 26
12:14
Premier League: Briatore Ancelottit hívja a QPR élére - sajtóhír (She)
A brit Daily Mirror szerint Flavio Briatore, a Queens Park Rangers olasz tulajdonosa Carlo Ancelottit, a Chelsea leköszönő menedzserét szeretné a Premier League-be frissen feljutott klub menedzserének.
máj. 26
12:30
Alonso visszavágott Monacóban (Infostart)
Nehézkesen indult a Formula-1-es Monacói Nagydíj első napja. A hét elején egy kigyulladt teherautó miatt kellett újra aszfaltozni a pálya első kanyarját, majd a Mercedes csapat elkésett kamionja okozott fennakadást a beköltöző csapatok számára. Az első szabadedzésen még a papírforma jött be: Vettel nyert, a délutáni gyakorláson viszont a spanyol Fenando Alonso végzett az élen.
máj. 26
12:30
Premier League: Briatore Ancelottit hívja a QPR kispadjára - sajtóhír (She)
A brit Daily Mirror szerint Flavio Briatore, a Queens Park Rangers olasz tulajdonosa a Premier League-be frissen feljutó klubhoz szeretné csábítani Carlo Ancelottit, a Chelsea leköszönő menedzserét.
máj. 26
12:30
Vettelé az első szabadedzés Monacóban (Metropol)
Az összetettben élen álló német Sebastan Vettel volt a leggyorsabb csütörtök délelőtt a 62. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság hatodik futamának, a Monacói Nagydíjnak az első szabadedzésén.
máj. 26
12:30
Ancelotti Londonban maradhat, Buzsákyék menedzsere lehet (Agroinform)
A Chelsea által menesztett olasz szakembert a Premier League-be feljutó QPR-en kívül a skót Celtic is szerződtetné.
máj. 26
12:32
Bajnokok Ligája: Kassai eddig csak győztes meccset vezetett az MU-nak (She)
A szombati londoni Bajnokok Ligája-döntő vezetésére kijelölt Kassai Viktor szerencsét hozhat a Manchester Unitednak, az angol klubnak ugyanis eddig három mérkőzést vezetett, s mind a hármat megnyerték a „vörös ördögök”.
máj. 26
12:34
Videó: gyönyörű ollózós gól a szlovén játékostól a lengyel ligában (She)
Rok Elsner nagyszerű mozdulattal talált kapuba a Chorzów elleni mérkőzésen a lengyel bajnokságban. A Wroclaw szlovén középpályása a 31. percben ollózott a hálóba az alábbi videón látható módon.
máj. 26
12:36
Női röplabda: Ludvig Zsolt irányítja a Gödöllőt a következő idényben (She)
Ludvig Zsolt ül a női röplabda-bajnokságban szereplő Gödöllő kispadján a következő idényben.
máj. 26
12:38
Légiósok: Egy darabot a szívemből az Amkarnál hagytam - Gaál Miklós (She)
Gaál Miklós tartalékbajnokin ugyan  már gólt is szerzett, de az első csapatban eddig egy bajnokin lépett pályára a Volga Nyizsnyij Novgorodban, mióta az előző szezont követően elhagyta az Amkart. A védő a következő fordulóban éppen volt csapata ellen bizonyíthat – Gaál az orosz sajtóban beszélt a május 30-i mérkőzésről.
máj. 26
12:48
Internazionale: Sneijder nem akar klubot váltani a nyáron (She)
Nem vált klubot a nyáron Wesley Sneijder, az Internazionale holland középpályása – legalábbis ezt nyilatkozta a Manchester United által csábított játékos az olasz Corriere dello Sportnak.
máj. 26
12:50
Hegyikerékpár: az első kvalifikációs év szerint két magyar kapna olimpiai kvótát (She)
Sűrű hétvége elé néznek külföldön a hazai hegyikerekesek. Az olimpiai szám világranglista-pontgyűjtői az offenburgi világkupára, a lejtős – downhill – szakág képviselői az Ausztriában megrendezendő magyar bajnokságra utaznak. A nemzetközi szövetség honlapja szerint az első kvótaszerző év alapján egy-egy férfi és női magyar hegyikerékpáros ott lehetne a 2012-es londoni olimpián, ám az indulási…
máj. 26
12:52
Európa-liga: Gera kiállítása ellenére a Fulhamé a fair play kvóta (She)
A Fulham képviselheti Angliát az Európa-ligában a fair play jogán megszerzett kvótával, jelentette a premierleague.com. A londoni klub az első selejtezőkörben csatlakozik a sorozathoz.
máj. 26
13:06
Zsiga Gyula lesz az egyesülő FTC és PLER vezetőedzője (Infostart)
A Dunaferr női együttesével Bajnokok Ligája-győztes Zsiga Gyula lesz az egyesülő Celebi-FTC és PLER KC férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője.
máj. 26
13:06
Videó: gyönyörű ollózós gólt szerzett a szlovén játékos a lengyel ligában (She)
Rok Elsner nagyszerű mozdulattal talált kapuba a Chorzów elleni mérkőzésen a lengyel bajnokságban. A Wroclaw szlovén középpályása a 31. percben ollózott a hálóba az alábbi videón látható módon.
máj. 26
13:06
Zsiga Gyula lesz az FTC-PLER edzője - hivatalos (Agroinform)
A Dunaferr női együttesével Bajnokok Ligája-győztes Zsiga Gyula lesz az egyesülő Celebi-FTC és PLER KC férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője.
máj. 26
13:08
Videó: Kassai BL-döntője az év legnagyobb eredménye - Vágner (She)
Vágner László szerint azzal, hogy Kassai Viktort kinevezték a Barcelona–Manchester United mérkőzés játékvezetőjének a Bajnokok Ligája döntőjében, a magyar játékvezetés a legnagyobb eredményt érte el, ami elérhetett ebben az esztendőben. AZ MLSZ játékvezető bizottságának elnöke hozzátette, nem akarta szakmai tanácsokkal ellátni Kassai Viktort.
máj. 26
13:10
Litvánia: két magyarországi légiós is bekerült a válogatott keretébe (She)
A Győri ETO-ban légióskodó Linas Pilibaitis és a debreceni Mindaugas Malinauskas is bekerült a Liechtenstein elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő litván labdarúgó-válogatott keretébe.
máj. 26
13:12
Férfi kézilabda: Zsiga Gyula lesz az egyesülő FTC és PLER vezetőedzője (She)
A Dunaferr női együttesével Bajnokok Ligája-győztes Zsiga Gyula lesz az egyesülő Celebi-FTC és PLER KC férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője.
máj. 26
13:14
NB II: egy órával korábban játszik szombaton a PMFC az ETO II ellen (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség Versenybizottságának döntése értelmében a május 28-án 19 órára kisorsolt Pécsi MFC–Győri ETO FC II másodosztályú mérkőzés egy órával korábban, 18 órakor kezdődik.
máj. 26
13:24
Hollandia: közel jár a megegyezéshez Erwin Koeman és az Utrecht (She)
Közel jár a megegyezéshez Erwin Koeman és az Utrecht labdarúgócsapata, már akár a hétvégén felkerülhetnek az aláírások az egykori magyar szövetségi kapitány vezetőedzői szerződésére.
máj. 26
13:24
Fletcher harmadik BL-döntőjét is kihagyhatja (Agroinform)
A Manchester United skót középpályása ezúttal egy vírusfertőzés miatt hagyhatja ki a Wembleyben rendezendő finálét.
máj. 26
13:42
Férfi kosárlabda: Jan Pavlík és Farkas Attila távozik az ASE-től (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben az elmúlt idényben a negyedik helyen végző Paksi Atomerőmű SE tegnap jelentette be Kámán Tamás és az új edző, Völgyi Péter érkezését, ma pedig már távozókról számolt be a klub hivatalos honlapja.
máj. 26
13:42
Messi Puyolt ültette hintába az edzésen (Agroinform)
A Barcelona már nagy erőkkel készül a Bajnokok Ligája szombati döntőjére. A katalánok edzésén is feltartóztathatatlan a kétszeres aranylabdás Lionel Messi, aki ezúttal a világbajnok védőt, Carles Puyolt "etette meg".
máj. 26
14:00
Gera durvasága ellenére indulhat a Fulham az Európa Ligában (Infostart)
Gera Zoltán utolsó fordulóban elkövetett durvasága ellenére a Fulham lett az angol labdarúgó Premier League legsportszerűbb csapata, így indulhat a labdarúgó Európa Liga következő kiírásában.
máj. 26
14:00
Roland Garros: Clijsters számára a 2. forduló jelentette a végállomást (She)
Minden bizonnyal a nap egyik szenzációját szolgáltatta a második helyen kiemelt belga Kim Clijsters azzal, hogy a 2. körben máris búcsúzott a Francia nemzetközi teniszbajnokságtól, miután három szettben vereséget szenvedett a holland Arantxa Rustól.
máj. 26
14:00
Stieber Zoltán megúszta a frontális karambolt (Agroinform)
A Németországban légióskodó magyar középpályás egy Audi anyósülésén volt részese egy óriási balesetnek.
máj. 26
14:02
Clijsters már a második körben búcsúzott (Agroinform)
Már a francia nyílt teniszbajnokság második fordulójában kiesett a belga Kim Clijsters, az előző két Grand Slam-torna bajnoka.
máj. 26
14:18
Roma: Luis Enrique lehetséges érkezése címlapsztori az olasz lapokban (She)
Az olasz sajtóban továbbra is tartanak a találgatások arról, hogy ki irányítja a következő szezonban az AS Roma labdarúgócsapatát. A „farkasok” szakvezetőjét jelenleg még Vincenzo Montellának hívják, de lapinformációk szerint már nem sokáig. A hírek szerint Luis Enrique is követheti.
máj. 26
14:18
Gera durvasága ellenére indulhat a Fulham (Metropol)
Gera Zoltán utolsó fordulóban elkövetett durvasága ellenére a Fulham lett az angol labdarúgó Premier League legsportszerűbb csapata, így indulhat a labdarúgó Európa Liga következő kiírásában.
máj. 26
14:18
Megismételt párosításban a női döntő (Agroinform)
A tavalyi fináléhoz hasonlóan ismét a francia Lyon és a német Turbine Potsdam csapatai játsszák a női labdarúgó Bajnokok Ligája sorozat döntőjét.
máj. 26
14:20
Kecskemét: Szivics sportágat vált, szülővárosa ellen kosarazik (She)
Ha csak egy estére is, de sportágat vált Tomiszlav Szivics: a labdarúgó NB I-ben szereplő KTE vezetőedzője csütörtök este a városi kosárcsapat gálamérkőzésén lép pályára.
máj. 26
14:22
Öttusa vk: három magyar jutott be a női döntőbe Csengtuban (She)
Mindhárom magyar résztvevő bejutott a szombati női döntőbe az öttusázók kínai Világkupa-versenyén.
máj. 26
14:24
Atlético Madrid: De Gea cáfolta, hogy a Manchester Unitedhez igazol (She)
David de Gea, az Atlético Madrid labdarúgója cáfolta azokat a híreket, miszerint megegyezett volna a Manchester Uniteddel.
máj. 26
14:26
Kézilabda: Pásztor Istvánt nyolc hónap fogházra ítélték első fokon (She)
Közúti baleset okozása miatt nem jogerősen nyolc hónapi fogházbüntetésre ítélte Pásztor István volt magyar és világválogatott kézilabdázót csütörtökön a Veszprém Városi Bíróság; az ügyész az ítélet súlyosításáért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.
máj. 26
14:36
Nem lett végzetes Gera kiállítása, a Fulham indulhat az EL-ben (Agroinform)
A londoni csapat ott lehet az Európa Ligában a következő idényben, mivel a Fair Play-pontok versenyében végül egy ponttal felülmúlta a Blackpoolt.
máj. 26
14:38
Dél-Afrika visszavonta pályázatát (Agroinform)
A döntést a kormány hozta meg, a vezetés úgy gondolja, hogy a rengeteg kiadással járó tavalyi labdarúgó-világbajnokság után meg kell erősödnie gazdaságilag az országnak.
máj. 26
14:54
Nyolc hónapot kapott első fokon a halálos balesetet okozó Pásztor István (Agroinform)
Az egykori válogatott kézilabdás 2010. szeptember 29-én Veszprémben, egy kijelölt gyalogátkelőhelyen, motorkerékpárjával elütött egy 80 éves embert, aki a helyszínen meghalt.
máj. 26
15:12
NB II: a felcsúti akadémia kuratóriumi elnöke lett a Tatabánya befektetője (She)
A Tatabánya FC-ben ötven százalékos tulajdonjogot vásárolt a Mészáros és Mészáros Kft. tulajdonosa, aki egyúttal a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kuratóriumának elnöke - jelentette be csütörtökön a város polgármestere és Mészáros Lőrinc a tatabányai sajtótájékoztatón.
máj. 26
15:12
Visconti a cél előtt próbálta fellökni a riválisát - videó (Agroinform)
Szabálytalansága miatt a versenybíróság végül a harmadik helyre rangsorolta az itáliai kerekest.
máj. 26
15:14
Játékossors: a szezon végén visszavonul az FC Köbenhavn szélsője (She)
A vasárnap a dán labdarúgó-bajnokság szezonzáró - Aalborg elleni - mérkőzése után visszavonul Jesper Grönkjaer, a listavezető FC Köbenhavn szélsője.
máj. 26
15:14
Tolódhat Contador CAS-meghallgatása (Agroinform)
Luis Sanz, a spanyol szövetség jogi képviselője szerint a védelem azért kért halasztást, hogy még több dokumentációt tudjon a Nemzetközi Sportdöntőbíróság rendelkezésére bocsátani.
máj. 26
15:16
Görögország: Németh biztosan nem marad a Volosznál, elégedetlenek vele (She)
Tegnap beszámoltunk róla, hogy az Olympiakosz Pireusz magyar csatárának, Németh Krisztiánnak a sorsa egyelőre bizonytalan, elképzelhető egy újabb kölcsönadás, de az biztos, hogy a Volosznál, amelynél tavasszal szerepelt, nem számolnak vele.
máj. 26
15:16
Vince István lehet a Tatabánya edzője (Agroinform)
A Tatabánya FC-ben ötven százalékos tulajdonjogot vásárolt a Mészáros és Mészáros Kft. tulajdonosa, aki egyúttal a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kuratóriumának elnöke - jelentette be csütörtökön a város polgármestere és Mészáros Lőrinc a tatabányai sajtótájékoztatón.

Keresés