2011. május 26. csütörtök

máj. 26
15:18
DVSC: a Lokinál cáfolják, hogy Coulibaly és Varga a Levszkihez igazol (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapján közölte, hogy nem igazak azok a hírek, amelyek szerint Varga József és Adamo Coulibaly a bolgár Levszki Szófiához igazol a nyáron.
máj. 26
15:20
Ciprus: a Videotontól távozó Andjics aláírt az Anorthosziszhoz (She)
Aláírta szerződését a ciprusi élvonalbeli Anorthoszisz labdarúgócsapatához Marko Andjics, a Videoton távozó szélsőhátvédje.
máj. 26
15:30
Kerékpár: csúszhat Alberto Contador CAS-meghallgatása (She)
Elképzelhető, hogy mégsem kerül sor júniusban a doppingvétséggel vádolt Alberto Contador sportdöntőbírósági (CAS) meghallgatására, így aztán a spanyol kerékpáros esélyei jelentősen megnőttek, hogy részt vegyen a júliusi Tour de France-on.
máj. 26
15:30
Kassai Viktor vezeti a BL-döntőt (Blikk)
Magyar játékvezetőnek jutott az év legfontosabb futballmeccse.
máj. 26
15:30
Haber és Schembri a görögök ellen bizonyíthat (Agroinform)
A Ferencváros két máltai légiósa ezúttal is meghívót kapott a nemzeti válogatott soron következő mérkőzésére.
máj. 26
15:32
Marko Andjic Cipruson folytatja - hivatalos (Agroinform)
A Videoton szerb játékosának lejárt a szerződése a fehérvári klubbal, így ingyen kerülhetett a ciprusi Anorthoszisz Famagusztához.
máj. 26
15:48
Lazio: egy évvel hosszabbított a csapatot az El-be vezető szakember (She)
Egy évvel meghosszabbította szerződését Edoardo Reja, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 2010–2011-es kiírásában ötödik helyen végzett Lazio vezetőedzője. A szakember 2012 júniusáig marad a római gárda élén.
máj. 26
15:48
A klub cáfolja Varga és Coulibaly távozását (Agroinform)
A DVSC-TEVA hivatalos oldalán cáfolta azt a pletykát, mely szerint két kulcsjátékosuk, Varga József és Adamo Coulibaly a bolgár Levszki Szófia csapatához igazol.
máj. 26
15:50
Blackpool: Rudolf Gergelyt hírbe hozták a klubbal, Adam a MU-hoz tart (She)
Egy angol átigazolási pletykákkal foglalkozó honlap szerint az élvonaltól búcsúzó Blackpoolnál szóba került Rudolf Gergely szerződtetése.
máj. 26
15:52
Asztalitenisz: Pákh Imre a magyar szövetség új elnöke (She)
Pákh Imre lett a Magyar Asztalitenisz-szövetség (MOATSZ) új elnöke.
máj. 26
15:54
Férfi kosárlabda: távozott Paksról Tóth Péter és Faragó Péter is (She)
A paksi Atomerőmű SE férfi kosárlabdacsapata nem hosszabbítja meg két fiatal játékosa, Tóth Péter és Faragó Péter szerződését, így mindketten távoznak a klubtól.
máj. 26
16:06
De Gea tagadja, hogy megállapodott a Manchester Uniteddel (Agroinform)
Az Atlético Madrid kapusának jogi képviselője, José Bouzas Aragon kijelentette, hogy ügyfele sem szóban, sem írásban nem állapodott meg az angolokkal.
máj. 26
16:24
Franciaország: Abidal újra a válogatottban, egy újonc Blanc keretében (She)
Laurent Blanc, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya keretet hirdetett a Fehéroroszország elleni június 3-i Eb-selejtezőre. A 26 fős gárdába meghívót kapott a márciusban májdaganattal megműtött Éric Abidal, aki azóta klubcsapatában, a Barcelonában már pályára lépett, és spanyol bajnoki címet szerzett – a válogatottban legutóbb februárban játszott.
máj. 26
16:24
Ascottban le fogják becsülni Overdose-t - Mikóczy (Agroinform)
A ló résztulajdonosa szerint Overdose bebizonyította, hogy a legjobbak között van a helye, de ebben a mezőnyben kis dolgokon múlik a siker.
máj. 26
16:42
Alonso nyerte a második szabadedzést (Metropol)
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája volt a leggyorsabb csütörtök délután a 62. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság hatodik futamának, a Monacói Nagydíjnak a második szabadedzésén.
máj. 26
16:42
Alonso volt a leggyorsabb a második szabadedzésen Monacóban (Agroinform)
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája volt a leggyorsabb csütörtök délután a Monacói Nagydíj második szabadedzésén.
máj. 26
17:00
Ascotban le fogják becsülni Overdose-t - Mikóczy (Agroinform)
A ló résztulajdonosa szerint Overdose bebizonyította, hogy a legjobbak között van a helye, de ebben a mezőnyben kis dolgokon múlik a siker.
máj. 26
17:02
Orbán Viktor üzenete Kassai Viktornak: Jó munkát spori! (Agroinform)
Magyarország miniszterelnöke a facebookon gratulált a Bajnokok Ligája döntőt vezető magyar játékvezetőnek.
máj. 26
17:04
Az Arsenal és a Tottenham is bejelentkezett Falcaóért (Agroinform)
A hírt a játékos ügynöke is megerősítette, hozzátéve, olasz érdeklődők is vannak.
máj. 26
17:06
Az utca embere szerint a Barca nyeri a BL-döntőt - videó (Agroinform)
Ismét kimentünk az utcára, hogy megtudjuk, mit várnak az emberek a közelgő Bajnokok Ligája-döntőtől.
máj. 26
17:18
Már a Barcelona és a United is ünnepelhetett a Wembley-ben - videók (Infostart)
A szombat esti Barcelona-Manchester United mérkőzés a hatodik Bajnokok Ligája-döntő lesz, amit a londoni Wembley-stadionban rendeznek. Az újjáépített, 90 ezres aréna először ad otthont a finálénak. Mindkét mostani döntősnek szép emlékei fűződnek a Wembley-hez. Összeállításunkban a korábbi döntőket elevenítjük fel.
máj. 26
17:18
DVSC: Kondás pörgősebb edzéseket tartott Scasnynál, beindult a szekér - Bódi (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapatának hivatalos honlapján Bódi Ádám, az együttes 20 éves középpályása értékelte az elmúlt szezont.
máj. 26
17:18
A Dinamo szurkolói rakétát dobtak saját játékosukra (Agroinform)
A Dinamo Bukarestben futballozó Elis Bakajra a csapata drukkerei által bedobott rakéta elől kellett, hogy elhúzza magát a Steaua Bukarest elleni összecsapásán.
máj. 26
17:20
Tömegsport: Nagy Sportágválasztó nyolcadszor Kőbányán (She)
A fővárosban május utolsó hétvégéjén már nyolcadik alkalommal kerül sor a Nagy Sportágválasztóra, amelynek célja nem változott: minél többeket buzdítani a sportolásra, egy helyszínen lehetőséget adva közel száz sportág kipróbálására.
máj. 26
17:22
Giro d’Italia: kettős olasz győzelem, Contador továbbra is az élen (She)
Az Olasz kerékpáros körverseny (Giro d'Italia) 18., Morbegno–San Pellegrino Terme közötti szakaszát az olasz Eros Capecchi nyerte honfitársa, Marco Pinotti előtt, a harmadik Kevin Seeldraeyers lett. A három versenyző korábban az élre állt, és mintegy hatperces előnnyel ért célba a mezőnyhöz képest. Alberto Contador továbbra is vezet összetettben.
máj. 26
17:24
Serie A: Pioli ment a Chievótól, Bisoli jött a Bolognához (She)
Két hír a labdarúgó Serie A edzőkeringőjéből: a Bologna Pierpaolo Bisolit nevezte ki vezetőedzőnek, míg a Chievo közös megegyezéssel szerződést bontott trénerével, Stefano Piolival.
máj. 26
17:26
Kajak-kenu: Kolonics György emlékkiállítás nyílt Debrecenben (She)
Június 17-ig látható Debrecenben a 2008-ban tragikus körülmények között elhunyt kenus legenda, Kolonics György életét és pályafutását feldolgozó vándorkiállítás.
máj. 26
17:36
Videó: azokon a bizonyos lépcsőkön most Erdei Zsolt is felfutott (She)
Korábbi profi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú világbajnok ökölvívónk, Erdei Zsolt június 4-én Atlantic Cityben bokszol Byron Mitchell-lel. Egy hetes philadelphiai tartózkodása alatt már kesztyűt is ragadhatott és nem maradhatott ki a Rocky című filmből jól ismert lépcső sem a Philadelphia Museum of Art előtt.
máj. 26
17:36
Laczkó riválisa négy évre a Juventushoz igazolt (Agroinform)
A Juventus négy évre leigazolta Reto Zieglert, a Serie A-ból kiesett Sampdoria svájci balhátvédjét.
máj. 26
17:38
Roland Garros: Murray és Verdesco is bejutott a 3. fordulóba (She)
A negyedik helyen kiemelt Andy Murray és a 16.-ként rangsorolt Fernando Verdasco is bejutott a 3. fordulóba a a Francia nemzetközi teniszbajnokságon.
máj. 26
17:40
Karate: jótékonysági célból nívós versenyt szerveznek Újpesten (She)
A Magyarországon egyedülálló kezdeményezésű, nemzetközileg meghirdetett Karate Masters-kupát rendeznek Újpesten, amelyen kizárólag feketeöves mesterek versenyezhetnek, minden karate stílus számára nyitottan.
máj. 26
17:54
Roland Garros: Murray és Verdasco is bejutott a 3. fordulóba (She)
A negyedik helyen kiemelt Andy Murray és a 16.-ként rangsorolt Fernando Verdasco is bejutott a 3. fordulóba a a Francia nemzetközi teniszbajnokságon.
máj. 26
17:54
A CAS beleegyezett Contador tárgyalásának elhalasztásába (Agroinform)
A halasztás miatt minden bizonnyal rajthoz állhat a 28 éves kerekes a francia kerékpáros körversenyen.
máj. 26
17:56
Porto: az Arsenal és a Tottenham már ajánlatot tett Falcaóra (She)
Ügynöke, Claudio Mossio állítása szerint már az Arsenal és a Tottenham Hotspur labdarúgócsapata is ajánlatot tett a Porto erősségére, Radamel Falcaóra.
máj. 26
17:56
A PMFC elveszítheti Lovrencsicset az utolsó két fordulóra (Agroinform)
Az NB II Nyugati csoportjában jelen pillanatban feljutásra álló pécsi együttesnek csak május 31-ig van szerződése a fiatal csatárral.
máj. 26
18:12
Videó: Ronaldinho csapattársa saját játékosát könyökölte le az edzésen (She)
Botrányos jelenetek játszódtak le a brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Flamengo edzésén. A fiatal Guilherme Negueba egy kissé elméretezett esernyőcsel után indult a labda felé, ám csapattársa, Wilians lekönyökölte. A 19 éves támadót percekig kellett ápolni.
máj. 26
18:14
UEFA: Bosznia rendbe tette ügyeit, törölték a szövetség felfüggesztését (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) törölte a Bosznia-Hercegovinai Labdarúgó Szövetség felfüggesztéséről szóló határozatot.
máj. 26
18:16
Barcelona: a szurkolók a szombati kezdőbe jelölték Abidalt (She)
A spanyol Marca című sportnapilap internetes oldala egy szavazáson azt kérte olvasóitól, hogy állítsák össze a szombati, Bajnokok Ligája-döntőben pályára lépő Barcelona kezdőcsapatát. A Wembley-ben az angol Manchester United vár a katalánokra.
máj. 26
18:18
Női kézilabda: a Győr vendége lesz a Larvik, az FTC és a Midtjylland (She)
Augusztus 27-28-án, a Szabella-szuperkupa Kulcsár Anita-emléktornán Európa legjobb női kézilabdacsapatait látja vendégül Győrben az Audi ETO KC. A házigazdák mellett a Bajnokok Ligája-győztes norvég Larvik, a KEK-győztes FTC-Rail Cargo Hungaria és az EHF-kupát megnyerő dán FC Midtjylland szerepel majd a felkészülési tornán, amelyhez hasonlóan erős klubviadalt még nem rendeztek Magyarországon.
máj. 26
18:30
Abidalt a kezdőbe követelik a szurkolók (Agroinform)
A spanyol Marca sportnapilap internetes oldalán írt ki szavazást arról, hogy a szurkolók milyen összeállításban küldenék pályára a Barcelonát a szombati, Manchester United elleni BL-döntőben.
máj. 26
18:32
Színes az élmezőny a Riviérán (Agroinform)
A rendhagyó módon csütörtökön rendezett szabadedzéseken a Ferraris Fernando Alonso volt a leggyorsabb Monte Carlóban.
máj. 26
18:48
Argentína: Tévez minden bizonnyal kihagyja a Copa Americát (She)
Sergio Batista, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a Manchester Cityvel remek idényt maga mögött tudó Carlos Tévez nagy valószínűséggel nem lép pályára a Copa Americán.
máj. 26
18:48
Lemondott a győri kézilabdaklub elnöksége (Metropol)
Csütörtökön egyhangúlag lemondott a Győri Audi ETO kézilabdaklub elnöksége, az új vezetőségi tagokat a tervek szerint a június 9-i közgyűlésen választják majd meg.
máj. 26
18:48
Iker polip a Unitedet győzelmét jósolta (Agroinform)
A Málaga tartománybeli benalmádenai tropikárium lakója  - amely a híres német Paul polip babérjaira tör - csütörtök délelőtt "adta le voksát".
máj. 26
18:50
Utánpótlás: sportszakmai konferenciát szerveztek Kazincbarcikán (She)
„Sport és testnevelés a közoktatásban” címmel rendezett regionális sportszakmai konferenciát a Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskolája. A kazincbarcikai eseményen 126-an regisztráltak, a programban szerepet kapott az utánpótlás-nevelés is.
máj. 26
18:52
Női kézilabda: lemondott a győriek vezetősége, az elnök nem jelölteti magát (She)
Csütörtökön egyhangúlag lemondott a Győri Audi ETO kézilabdaklub elnöksége, az új vezetőségi tagokat a tervek szerint a június 9-i közgyűlésen választják majd meg.
máj. 26
18:54
Videó: hordágyon kellett levinni a kétségbesett német teniszezőt (She)
A Francia nemzetközi teniszbajnokság (Roland Garros) 2. fordulójában a német Sabine Lisicki 4:6, 7:5, 7:5.ös vereséget szenvedett az orosz Vera Zvonerjeva ellen. A döntő játszmában a német lány már annyira kimerült, illetve begörcsölt a lába, hogy 5:2-ről úgy kapott ki, hogy a meccslabdát sem tudta beütni. Ezután sírórohamban tört ki, összeesett, ezért gyorsan kórházba kellett szállítani.
máj. 26
18:56
Grúz Kupa: a 2. ligás menekültcsapat megfricskázta a nagyokat (She)
A másodosztályú, a szakadár Abháziából elmenekült grúzokat képviselő FC Gagra nyerte meg a 2010–2011-es labdarúgó Grúz Kupát, miután a döntőben Szevaszti Todua 117. percben esett öngóljának köszönhetően legyőzte a Torpedo Kutaiszit.
máj. 26
19:06
Női kézilabda: lemondott a győriek vezetősége, az elnök biztos kiszáll (She)
Csütörtökön egyhangúlag lemondott a Győri Audi ETO kézilabdaklub elnöksége, az új vezetőségi tagokat a tervek szerint a június 9-i közgyűlésen választják majd meg.
máj. 26
19:06
Lemondott a Győr elnöksége (Agroinform)
A klub csütörtök reggel közleményben jelentette be a történteket, mely szerint a június 9-i, évi rendes közgyűlésen választják meg az egyesületi tagok az új elnökség tagjait.

Keresés