2011. június 5. vasárnap

jún. 5
12:14
MotoGP: Zarco hiába könyökölte az élre magát, Sebestyén a 22. (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján Johann Zarco az utolsó kanyarban előzte meg az élen haladó spanyol Nicolás Terolt a 125 kcm-eresek futamán, de a versenybírák a leintést követően 20 másodperces büntetéssel sújtották a francia versenyzőt könyöklésért.
jún. 5
12:30
Felkészülés: Ausztrália letolta a pályáról a vb-n villogó Új-Zélandot (She)
Ausztrália labdarúgó-válogatottja 3–0-ra legyőzte a tavalyi világbajnokságot veretlenül záró Új-Zélandot a két csapat vasárnap játszott felkészülési mérkőzésén Adelaide-ben.
jún. 5
12:48
Anderlecht: a Mallorca vinné Juhászt, de a belgák túl sokat kérnek - sajtóhír (She)
Spanyol lapértesülések szerint a Primera Divisiónban szereplő Mallorca Juhász Roland iránt érdeklődött az Anderlechtnél, de a belga klub túl sokat kér a magyar védőért, így a spanyol együttes lemondott a megszerzéséről.
jún. 5
12:50
Afrika: Eto'o Istenre hivatkozik, és elvállalná a következő büntetőt (She)
Samuel Eto'o, a kameruni labdarúgó-válogatott támadója súlyos kritikákat kapott, amiért a Szenegál elleni szombati Afrikai Nemzetek Kupája-selejtező (0–0) hajrájában tizenegyest rontott.
jún. 5
13:06
Michelisz második lett a Hungaroringen (Infostart)
Michelisz Norbert a második helyen végzett a túraautó-világbajnokság Hungaroringen rendezett versenyén.
jún. 5
13:06
Túraautó-vb: Michelisz Norbert 2. lett az első futamon a Hungaroringen (She)
A BMW-vel versenyző Michelisz Norbert a második helyen végzett a túraautó-világbajnokság vasárnapi hungaroringi állomásának 1. futamán. A magyar versenyző jó rajt után kapaszkodott fel a 2. helyre, és meg is őrizte azt az élről induló svájci Alain Menu (Chevrolet) mögött.
jún. 5
13:06
Michelisz második lett az első magyar túraautó-világbajnoki futamon (Agroinform)
A magyar versenyző rögtön az első kanyarban fel tudott lépni a második helyre, és még a győzelemre is volt esélye.
jún. 5
13:24
MotoGP: Bradl harmadik győzelmét szerezte meg idén a Moto2-ben (She)
A német Stefan Bradl nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájának vasárnapi futamát a Katalán Nagydíjon Marc Márquez és Pol Espargaró előtt.
jún. 5
13:24
Chevrolet-diadal a túraautó-vb-n (Metropol)
Az első kanyarban ütközött, s végül egy kör hátránnyal ért célba vasárnap Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság mogyoródi, nyolcadik futamán.
jún. 5
13:26
Videó: a spanyol tini zseniális büntetőjét „utánozta” az izlandi játékos (She)
Pimasz, ám elképesztő büntetőt láthattak a nézők a Grindavík–Thór (4–1) labdarúgó-mérkőzésen az izlandi bajnokság 6. fordulójában. Az utolsó hazai gólt Alexander Magnússon szerezte büntetőből, amelyet úgy végzett el, mintha jobb lábbal, a jobb alsó sarokba lőne, ám végül ballal a kapu közepébe emelt. Korábban is láthattunk már hasonló tizenegyest, amelyet a spanyol Ezequiel Calvente mutatott be a…
jún. 5
13:28
Zalaegerszeg: több mint fél év után játszott újra a fiatal csatár (She)
Több mint fél év kihagyás után ismét pályára lépett Vittman Ádám. A ZTE 19 esztendős csatára legutóbb októberben játszott, majd porcműtéten esett át, sőt az orvosok cisztát is találtak a lábában.
jún. 5
13:42
MotoGP: Bradl harmadik győzelme, Simon többszörös lábtörése (She)
A német Stefan Bradl nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájának vasárnapi futamát a Katalán Nagydíjon Marc Márquez és Aleix Espargaró előtt.
jún. 5
13:42
Bajnok a Pécs (Agroinform)
Lovrencsics Gergely és Dibusz Dénes, a PMFC játékosai és Mészáros Ferenc, a pécsiek mestere a 63.hu kamerája előtt értékelte a mérkőzést a szigetszentmiklósi győzelem után.
jún. 5
13:44
Algéria: a Marokkó elleni súlyos vereség után lemondott a kapitány (She)
A Marokkó elleni tegnapi súlyos, 4–0-s vereség után lemondott az algériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Abdelak Bensika.
jún. 5
13:46
Férfi kézilabda: Iváncsik Gergő nélkül selejtez a válogatott (She)
Nem léphet pályára a magyar férfi kézilabda-válogatott jövő heti két Eb-selejtezőjén Iváncsik Gergő. Az MKB Veszprém balszélsője bokasérüléssel bajlódik, de reméli, a vártnál lassúbb gyógyulás ellenére sem lesz szüksége műtétre.
jún. 5
14:00
Sebestyén a 22. lett Barcelonában (Infostart)
Sebestyén Péter a 22. helyen végzett a 125 kcm-es kategóriában a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei ötödik futamán, a Katalán Nagydíjon, Barcelonában.
jún. 5
14:00
AS Roma: Luis Enrique elismerte, már csak „néhány részletre van" a kispadtól (She)
Luis Enrique elismerte, már nagyon közel van ahhoz, hogy az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma vezetőedzője legyen. A Barcelona B-t elhagyó szakember szerint már csak néhány részletben kell megállapodni.
jún. 5
14:00
Túraautó-vb - Michelisz második a Hungaroringen (Behaviour)
Michelisz Norbert a második helyen ért célba vasárnap a túraautó-világbajnokság Hungaroringen rendezett hetedik versenyén.
jún. 5
14:02
Videó: óriási helyzetben hibázott az angol labdarúgó-válogatott támadója (She)
Az angol labdarúgó-válogatott 2–2-es döntetlent játszott hazai pályán Svájccal a 2012-es Európa-bajnoki selejtezők G-csoportjában. A kétgólos hátrányból egyenlítő „háromoroszlánosok” akár nyerhettek volna, ám a hajrában Darren Bent egy kapusról kipattanó labdát képtelen volt a szinte üres kapuba lőni.
jún. 5
14:04
U15: Májer Milán mesterhármasával csoportelső a magyar válogatott (She)
A magyar U15-ös válogatott 3–0-ra legyőzte a lombardiai régió válogatottját az olaszországi Alpignanóban zajló nemzetközi tornán, és ezzel csoportelső lett – tudósít a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapja.
jún. 5
14:18
Túraautó-vb: Michelisz rajtbalesetbe keveredett az esős 2. futamon (She)
Michelisz Norbert későn fékezett, és balesetet okozott a második hungaroringi túraautó-vb-futamon, amelyen alaposan összetörte BMW-jét. A futamot két kör után a hirtelen jött zivatar miatt félbe kellett szakítani.
jún. 5
14:18
Sérülés miatt Gera és Vadócz sem utazik San Marinóba (Agroinform)
A magyar válogatott tagjai vasárnap kora délután találkoztak, és folytatták felkészülésüket a keddi, San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőre.
jún. 5
14:20
Euro 2012: három azeri Berti Vogtson akarta leverni a vereséget (She)
Berti Vogts, az azerbajdzsáni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya feljelentést tett, mert a vasárnapi bakui sajtótájékoztatóján három felhevült szurkoló megtámadta.
jún. 5
14:54
Videó: túlélte a hatalmas bukást a spanyol motoros a Katalán Nagydíjon (She)
Súlyos baleset történt a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján. A Moto2-ben rendezett futamon a spanyol Julian Simón nyolc körrel a vége előtt a második helyen motorozott, amikor ellenfele hátulról meglökte, így hatalmasat esett, ráadásul még a motor is átment a lábán. Simón lába több helyen is eltört, ezért meg kell műteni. A versenyzőt a madridi kórházba szállították.
jún. 5
14:54
Berti Vogtsra azeri szurkolók támadtak (Metropol)
Berti Vogtsra, az azerbajdzsáni labdarúgó-válogatott német szövetségi kapitányára három ember támadt a vasárnap Bakuban tartott sajtótájékoztatóján.
jún. 5
14:54
Egy második hely és egy baleset Michelisz mérlege a Hungaroringen (Agroinform)
Az első futamban nagyszerűen versenyezve második lett a magyar pilóta, a másodikban egy rajtbaleset miatt nem szerzett pontot.
jún. 5
14:56
Túraautó-vb: baleset, körhátrány és leggyorsabb kör Michelisz 2. futamán (She)
Kettős Chevrolet-győzelem született a túraautó-világbajnokság második, közel 50 ezer ember előtt megtartott hungaroringi versenyén, amelynek rajtjánál Michelisz Norbert balesetbe keveredett, s ezért a boxutcában történt javításokat követően körhátránnyal a 15. helyen ért célba – de a verseny leggyorsabb körével örvendeztette meg szurkolóit. A győzelmet Yvan Muller, a vb címvédője nyerte meg…
jún. 5
14:56
Biztosra vehető Gera Zoltán visszatérése a WBA-ba (Agroinform)
A magyar válogatott középpályásának egykori edzője, a WBA-t irányító Roy Hodgson szerint Andy Johnsonnal együtt visszatérnek Birminghambe.
jún. 5
15:12
MotoGP: Stoner nyerte a Katalán Nagydíjat az éllovas Lorenzo előtt (She)
Az ausztrál Casey Stoner nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíját a királykategóriában a spanyol Jorge Lorenzo és az amerikai Ben Spies előtt.
jún. 5
15:12
Nincs közöm a Pécs bajnoki címéhez - Várhidi Péter (Agroinform)
Várhidi Péter, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a Szigetszentmiklós jelenlegi trénere az SZTK-Pécs (0-1) mérkőzés után értékelt.
jún. 5
15:14
Terol nyert, Sebestyén a 22. lett (Agroinform)
Sebestyén Péter a 22. helyen végzett a 125 kcm-es kategóriában vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei ötödik futamán, a Katalán Nagydíjon, Barcelonában.
jún. 5
15:30
Michelisz ütközés után is a leggyorsabb kört futotta (Infostart)
Az első kanyarban ütközött, és végül egy kör hátránnyal a 15. helyen ért célba Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság második mogyoródi futamán.
jún. 5
15:30
Bradl idén harmadszor nyert, Simón hatalmasat esett - videó (Agroinform)
A német Stefan Bradl nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájának vasárnapi futamát a Katalán Nagydíjon Marc Márquez és Aleix Espargaró előtt.
jún. 5
15:48
Gera és Vadócz nélkül az Eb-selejtezőn (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott tagjai vasárnap kora folytatták felkészülésüket a keddi, San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőre. A keret tagjai közül ketten jelezték, hogy nem tudják vállalni a játékot, így Gera Zoltán és Vadócz Krisztián sem utazik el a mérkőzésre.
jún. 5
15:48
Válogatott: Gera és Vadócz nem utazik San Marinóba (She)
A magyar labdarúgó-válogatott tagjai vasárnap kora délután találkoztak, és folytatták felkészülésüket a keddi, San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőre. A keret tagjai közül ketten jelezték, hogy nem tudják vállalni a játékot kedden, így Gera Zoltán és Vadócz Krisztián sem utazik el a mérkőzésre.
jún. 5
15:50
Videó: Női kéziseink számára a döntetlenközeli állapot az ideális - Vanyus (She)
Vasárnap Németország ellen játszik világbajnoki selejtezőt a magyar női kézilabda-válogatott. Az idegenbeli találkozó helyszínére, Balingenbe probléma nélkül megérkezett a csapat, amelynek vezetője, Vanyus Attila az NSO Tv-nek elmondta, az együttes készen áll a nagy meccsre.
jún. 5
16:06
Válogatott: Gera és Vadócz nem utazik el San Marinóba (She)
A magyar labdarúgó-válogatott tagjai vasárnap kora délután találkoztak, és folytatták felkészülésüket a keddi, San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőre. A keret tagjai közül ketten jelezték, hogy nem tudják vállalni a játékot kedden, így Gera Zoltán és Vadócz Krisztián sem utazik el a mérkőzésre.
jún. 5
16:06
Katalán Nagydíj: Sebestyén 22. lett (Metropol)
Sebestyén Péter a 22. helyen végzett a 125 kcm-es kategóriában vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei ötödik futamán, a Katalán Nagydíjon, Barcelonában.
jún. 5
16:06
Köszönöm a sok szurkolónak, hogy kijöttek - Michelisz Norbert (Agroinform)
A Zengő Dension Team versenyzője szerint Mehdi Bennani hirtelen fékezett előtte, emiatt ütköztek a második futam elején.
jún. 5
16:08
Stoner nyert a királykategóriában, Rossi csak az ötödik (Agroinform)
Az ausztrál Casey Stoner nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíját a királykategóriában a spanyol Jorge Lorenzo és az amerikai Ben Spies előtt.
jún. 5
16:10
Mezőkövesdi győzelem a női futógálán (Agroinform)
A mezőkövesdi Pap Csilla nyerte a 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálát. A BSI vasárnapi eseményére 3100-an neveztek.
jún. 5
16:24
ETO: az új brazil igazolás nemrég még a Fenoménnal edzett együtt (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Andre Lamas személyében brazil középpályást szerződtetett a Győri ETO FC labdarúgócsapata. Az új igazolás a klub hivatalos honlapjának többek között elmondta, tetszenek neki a győri körülmények, de emellett azt is elárulta, nem is olyan régen még az azóta visszavonult Ronaldóval is együtt edzett.
jún. 5
16:24
Gera és Vadócz nem utazik San Marinóba (Metropol)
Gera Zoltán és Vadócz Krisztián nem tudja vállalni a játékot a San Marino elleni, keddi labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn. Egervári Sándor szövetségi kapitány nem hív be új játékost a sérültek helyére.
jún. 5
16:24
Winnipegben újra hokiőrület van (Agroinform)
Alig telt el egy hét annak bejelentése óta, hogy az Atlanta Trashers Winnipegbe költözik, valamennyi bérlet elkelt a csapat hazai meccseire.
jún. 5
16:26
Atlétika: mezőkövesdi győzelem a Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán (She)
A mezőkövesdi Pap Csilla nyerte meg a 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálát. A Budapest Sportiroda-BSI vasárnapi eseményére 3100-an neveztek. A résztvevők 7.5 kilométeres távon egyéniben és párban indulhattak, illetve rövidebb, 3.5 kilométeres futó, valamint 2.8 kilométeres gyalogló távon állhattak rajthoz.
jún. 5
16:26
Köszönöm a csapatnak a bajnoki címet - Matyi Dezső (Agroinform)
Matyi Dezső, a PMFC tulajdonosa a szigetszentmiklósi győzelem után együtt ünnepelte a feljutást a csapattal.
jún. 5
16:42
Rali: Kazár Miklós győzött Bükfürdőn, Aschenbrenner a második (She)
Kazár Miklós nyerte meg vasárnap a Bükfürdő-ralit, az ob harmadik futamát.
jún. 5
16:42
Tízezres átlagnézőszám a cél a Videotonnál (Agroinform)
Tassy Márk, a fehérváriak ügyvezetője elmondta, nagyon komoly előírásai vannak az UEFA-nak, de reméli, hogy a fejlesztések meg fogják hozni a gyümölcsüket.
jún. 5
16:44
Új sztár született a Hungaroringen (Agroinform)
Igazi közönség kedvenc lett Michelisz Norbert, aki remek hétvégét szerzett az autósport rajongóinak a Hungaroringen.
jún. 5
17:00
FIFA: Kissinger kész részt venni a „bölcsek tanácsának" munkájában (She)
A volt amerikai külügyminiszter, Henry Kissinger a BBC-nek adott interjújában kifejtette, szívesen elfogadná a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) újraválasztott elnökének, Sepp Blatternek a felkérését, és részt venne a „bölcsek tanácsának" munkájában, de ehhez még ismernie kellene a további részleteket.

Keresés