2011. június 5. vasárnap

jún. 5
17:00
Búrány Zoltán a Haladás első nyári igazolása (Agroinform)
A 22 éves, utánpótlás-válogatott középpályás Szolnokon játszott legutóbb, de korábban megfordult Diósgyőrben és a szegedi Tisza Volán SC-nél is.
jún. 5
17:02
Cselgáncs-vk: Bor Barna aranyérmet szerzett Bukarestben (She)
Bor Barna nyerte meg vasárnap a +100 kg-os súlycsoport versenyét a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának bukaresti állomásán. A 81 kilósok között Krizsán Szabolcs bronzérmes lett.
jún. 5
17:02
Az első rajt összejött, a második nem Michelisz Norbertnek - videók (Agroinform)
Az első futamban a második, a másodikban a 15. helyet köszönhette a rajtok után kialakult kalamajkáknak a magyar versenyző.
jún. 5
17:36
Lovassport: Lázár Vilmos és Chester Weber nyert; magyar csapatarany (She)
A ketteseknél Lázár Vilmos, a négyeseknél pedig az amerikai Chester Weber nyerte meg a 19. Vecsés Kupa nemzetközi fogathajtó versenyt, amely a legmagasabb kategóriájú viadalok közé tartozik Európában. Csapatban a házigazda magyar trió diadalmaskodott.
jún. 5
17:36
Drákói szigor Ausztráliában a fogadási csalók ellen (Agroinform)
Hamarosan börtönbüntetés kiszabását is kérhetik a fogadási csalások elkövetőire az ausztrál hatóságok.
jún. 5
17:38
Vívó GP: Szilágyi a 10., Nemcsik a 14. helyen a varsói versenyen (She)
Szilágyi Áron a tizedik, Nemcsik Zsolt pedig a 14. helyen végzett vasárnap a férfi kardozók lengyelországi Grand Prix-versenyén.
jún. 5
17:40
Bundesliga: a Mainz 400 ezret fizetett a 3. ligából érkező védőért (She)
A német élvonalbeli Mainz labdarúgócsapata hároméves szerződést kötött a Wehen Wiesbaden fiatal védőjével, Fabian Schönheimmel.
jún. 5
18:12
AC Milan: Witsel szerződtetéséről tárgyalnak a Standarddal (She)
Az AC Milan felvette a kapcsolatot a Standard Liege együttesével, és megkezdte a tárgyalásokat a belga válogatott középpályás, Axel Witsel átigazolásáról – jelentette be Adriano Galliani ügyvezető. A tárgyalások tényét a Standard alelnöke, Luciano D'Onofrio is megerősítette.
jún. 5
18:12
Soha nem térek vissza Manchesterbe - Tévez (Agroinform)
A Manchester City támadója nagyon rosszul érezte magát Angliában, ahol nincs is sok barátja elmondása szerint.
jún. 5
18:14
Motorcsónak-vb: Havas Attila megvédte címét Csehországban (She)
A címvédő Havas Attila nyerte meg a motorcsónakos O-700-as kategória világbajnokságát.
jún. 5
18:30
Asztalitenisz: Jakab János német bajnok a Borussia Düsseldorffal (She)
Jakab János csapata, a Borussia Düsseldorf nyerte meg a német asztalitenisz-bajnokságot.
jún. 5
18:32
Koronglövő-ob: csúcsbeállítással győzött Bognár Richárd Sarlóspusztán (She)
Bognár Richárd csúcsbeállítással nyerte meg a férfi dupla traposok versenyét a koronglövők országos bajnokságán, Sarlóspusztán.
jún. 5
18:48
Női kézilabda: Németország-Magyarország mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A magyar női kézilabda-válogatott a németországi Balingenben kezdi meg a vb-selejtezős párharcot, amelynek nem csak a brazíliai tornán való részvétel szempontjából van döntő jelentősége, a vesztes ugyanis a 2012-es londoni olimpiától is elköszönhet. Kövesse nyomon az első mérkőzést percről percre szóló tudósításunk segítségével!
jún. 5
18:48
Bor Barna Bukarestben nyert aranyérmet (Agroinform)
Bor Barna nyerte vasárnap a +100 kg-os súlycsoport versenyét a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozatának bukaresti állomásán. A 81 kilósok között Krizsán Szabolcs bronzérmes lett.
jún. 5
19:06
Úszás: újabb olimpiai kvóta, Kis Gergő magyar csúcsot ért el (She)
Újabb olimpiai A szintes magyar eredmény született a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny-sorozat nyitó állomásán, Barcelonában: Verrasztó Dávid csatlakozott ötödikként vasárnap az előző napi londoni kvótások társaságához, Kapás Boglárkához, Biczó Bencéhez, Cseh Lászlóhoz és Kis Gergőhöz.
jún. 5
19:06
Vlaszák 38 évesen sem gondol a visszavonulásra (Agroinform)
A Zalaegerszegi TE kapusával nem volt még olyan, hogy nem szívesen ment volna vissza mindenkori csapatához a szabadság letelte után.
jún. 5
19:24
Felkészülés: Lengyelország 2-1-re legyőzte Argentínát (She)
Lengyelország hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott az igen tartalékos (úgy is mondhatjuk, hogy C-csapattal felálló) argentin labdarúgó-válogatott ellen felkészülési mérkőzésen.
jún. 5
19:24
Rafael Nadal beállította Borg rekordját (Agroinform)
Továbbra is a spanyol Rafael Nadal a párizsi salak ura, aki hatodszor nyerte meg a Roland Garrost, így utolérte a svédek legendás játékosát, Björn Borgot.
jún. 5
19:26
Roland Garros: Nadal ismét a csúcson, megvan a hatodik győzelme (She)
Rafael Nadal 7:5, 7:6, 5:7, 6:1-re legyőzte Roger Federert a francia nemzetközi teniszbajnokság döntőjében, ezzel a spanyol világelső hatodszor nyerte meg a Roland Garrost, és beérte Björn Borgot az örökranglistán.
jún. 5
19:42
Nadal a Roland Garros királya (Infostart)
A világelső Rafael Nadal nyerte a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesét.
jún. 5
19:42
Videó: „elaludt” az argentinok középső védője az első lengyel gólnál (She)
Mint arról beszámoltunk, Lengyelország hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott az igen tartalékos (úgy is mondhatjuk, hogy C-csapattal felálló) argentin labdarúgó-válogatott ellen felkészülési mérkőzésen. Nézze meg a három gólt videón!
jún. 5
20:00
Videó: Nadal ismét könnyek között borult le a párizsi salakra a döntő után (She)
Mint arról beszámoltunk, Rafael Nadal 7:5, 7:6, 5:7, 6:1-re legyőzte Roger Federert a francia nemzetközi teniszbajnokság döntőjében, ezzel a spanyol világelső hatodszor nyerte meg a Roland Garrost, és beérte Björn Borgot az örökranglistán. Íme, az utolsó pont és a spanyol pillanatai videón!
jún. 5
20:00
Roland Garros: Nadal megvédte címét (Metropol)
Négy játszmában győzött Roger Federer ellen.
jún. 5
20:00
Lengyelországban kapott ki az argentin válogatott - videó (Agroinform)
Szűk egy héten belül másodszor szenvedett vereséget a legjobbjai nélkül felálló argentin labdarúgó-válogatott: a dél-amerikai kontinenstornára készülő csapat vasárnap a lengyelekkel szemben maradt alul Varsóban, barátságos mérkőzésen.
jún. 5
20:02
Ökölvívás: Vető Gábor vb-címért bokszol egy kis szervezetnél (She)
Vető Gábor, a WBC (Bokszvilágtanács) egykori junior-világbajnoka október 15-én egy kis szervezet, a Global Boxing Union (GBU) kisváltósúlyú világbajnoki címéért lép szorítóba Michael „Iron Bomber" Kizza ellen a svájci Burgdorfban.
jún. 5
20:04
Női kosárlabda: Ukrajnát is kipipálta a magyar válogatott (She)
Magabiztos, 68–56-os győzelmet aratott a magyar női kosárlabda-válogatott Sopronban Ukrajna ellen, így három mérkőzés után továbbra is hibátlan mérlegű az Eb-pótselejtezőn.
jún. 5
20:18
Kikapott a németektől a Mátéfi-csapat (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott 26-24-re kikapott a németektől világbajnoki selejtezőn. A visszavágót szombaton Győrben rendezik.
jún. 5
20:18
Női kézi vb-selejtező: kétgólos vereség a németek elleni első meccsen (She)
A magyar női kézilabda-válogatott Balingenben 26–24-re kikapott Németországtól a vb-selejtezős párharc első mérkőzésén. A második meccset szombaton rendezik Győrben.
jún. 5
20:18
Két góllal kapott ki a Mátéfi-csapat Németországban (Agroinform)
Az első félidő jó játéka után a magyar válogatott védekezése a második harminc percben szétesett, de a kétgólos hátrány nem tűnik soknak a visszavágó előtt.
jún. 5
20:20
Továbbra is hibátlan a kosárlabda-válogatott (Infostart)
Harmadik mérkőzését is megnyerte a magyar női kosárlabda-válogatott az Európa-bajnoki pótselejtezőn.
jún. 5
20:20
Labdarúgó NB II: Makón nyert a Vác, otthon a DVSC-DEAC (She)
A labdarúgó NB II 29. fordulójában a Dunakanyar-Vác Rusvay Gergely és Tányéros Gergő találatának köszönhetően 2–1-re győzött Makón, míg a DVSC-DEAC Csorba Szabolcs góljával győzte le a Kazincbarcikát – a „kis Loki" gólszerzője később aztán piros lapot kapott.
jún. 5
20:36
Autósport: Kiss Norbert két sikerrel zárta a Maseratik versenyét (She)
Az orosz Szergej Afanaszjev győzelmét hozta a hungaroringi túraautó-vb-program egyetlen formulaautós versenye vasárnap. Az orosz az első körben állt az élre, és a hajráig ellenállt az olasz Luca Filippi nyomásának. A Maserati Trofeo GT-sorozat mindkét magyarországi versenyét Kiss Norbert nyerte meg, ami főleg úgy bravúr, hogy a hétvégén ült először az olasz gépben.
jún. 5
20:36
Az ukránokat is verte a női kosárcsapat (Metropol)
A magyar női kosárlabda-válogatott 12 pontos győzelmet aratott vasárnap Ukrajna felett a Sopronban zajló Európa-bajnoki pótselejtezőtorna harmadik játéknapján, ezzel továbbra is százszázalékos.
jún. 5
20:54
Vívó GP: Imre Géza ezüstérmet szerzett Bernben (She)
Imre Géza a második helyen végzett vasárnap a férfi párbajtőrözők svájci Grand Prix-versenyén.
jún. 5
20:54
Ukrajnát is legyőzte a magyar válogatott (Agroinform)
A magyar női kosárlabda-válogatott 12 pontos győzelmet aratott vasárnap Ukrajna felett a Sopronban zajló Európa-bajnoki pótselejtezőtorna harmadik játéknapján, ezzel továbbra is százszázalékos.
jún. 5
20:56
Nadal a salakra borulva ünnepelte győzelmét - videó (Agroinform)
Rafael Nadal legyőzte Roger Federert a Roland Garros döntőjében, ezzel a spanyol világelső hatodszor nyerte meg a viadalt, és beérte Björn Borgot az örökranglistán. Nem csoda, hogy könnyekkel a szemében örült sikerének..
jún. 5
21:12
U21: kolumbiai és olasz elődöntőbe jutás a touloni tornán (She)
Az A-csoportból Kolumbia és Olaszország jutott be az elődöntőbe az U21-es korosztály számára rendezendő hagyományos touloni labdarúgótornán.
jún. 5
21:12
Kétgólos hátrányban a Mátéfi-csapat (Metropol)
Az utolsó percekig izgalmas mérkőzésen kétgólos, 26-24-es vereséget szenvedett a magyar női kézilabda-válogatott a német csapat otthonában, Balingenben a világbajnoki selejtező első felvonásán. A párharc győztese vehet részt a decemberi, brazíliai világbajnokságon, a vesztes pedig a vb mellett a londoni olimpiáról is biztosan lemarad.
jún. 5
21:30
U21: kolumbiai és olasz elődöntőbe jutás a touloni tornán - A-csoport (She)
Az A-csoportból Kolumbia és Olaszország jutott be az elődöntőbe az U21-es korosztály számára rendezendő hagyományos touloni labdarúgótornán.
jún. 5
21:30
A második félidő elején eldönthettük volna a meccset - Mátéfi (Agroinform)
A magyar női kézilabda-válogatott a németországi Balingenben kezdte meg a vb-selejtezős párharcot. Az első félidő után még 12–11-re vezetett Mátéfi Eszter együttese, a folytatásban azonban a németek kerültek fölénybe, és végül 26–24-re megnyerték az első felvonást.
jún. 5
21:32
Női kézilabda: Nem tudtunk mindent megvalósítani, amit szerettünk volna – Mátéfi (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, az utolsó percekig izgalmas mérkőzésen kétgólos, 26-24-es vereséget szenvedett a magyar női kézilabda-válogatott a német csapat otthonában, Balingenben a világbajnoki selejtező első felvonásán. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány szerint nem tudtunk mindent megvalósítani, amit szerettünk volna, míg Heine Jensen a találkozó után elmondta, az első félidő alapján…
jún. 5
21:32
Verrasztó Dávid is olimpiai kvótás (Agroinform)
Verrasztó Dávid csatlakozott ötödikként az előző napi olimpiai kvótások társaságához, Kapás Boglárkához, Biczó Bencéhez, Cseh Lászlóhoz és a ma országos csúcsot úszó Kis Gergőhöz.
jún. 5
21:34
U19: két büntető, két kiállítás, négy magyar gól, győzelem (She)
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott Antalyában 4–2-es győzelmet aratott Macedónia ellen, így megszerezte első (egyben utolsó) pontjait az Eb-selejtező elitkörben, és a 3. helyen végzett a 7. csoportban.
jún. 5
21:48
Videó: Padlózott az ellenfelem, de nem emlékszem a szituációra - Erdei (She)
Magyar idő szerint vasárnapra virradóra Erdei Zsolt a várakozásoknak megfelelően simán megnyerte az új promóciója égisze alatt vívott második meccsét is, és a hatodik menetben döntő fölénnyel térdre kényszerítette a WBA volt nagyközépsúlyú világbajnokát, Byron Mitchellt. A mérkőzés után Madár értékelt az NSO Tv-nek.
jún. 5
21:48
Mourinho megvédte Kakát, és Coentraót akarja (Agroinform)
A Real Madrid portugál vezetőedzője Benzema és Higuaín mellett Kakát sem szeretné eladni, de a Benfica balhátvédjét szívesen látná a csapatban.
jún. 5
22:06
Lovassport: három magyar szerzett kvótát a díjugrató Európa-bajnokságra (She)
Magyarország a 2. helyen végzett a bulgáriai Bojurisztében a díjugrató Challenge League egyik versenyén, a pénteki Nemzetek Díja csapatversenyben.
jún. 5
22:06
Már most betelt a 2012-es Vasa-futás (Agroinform)
Minden korábbi esztendőnél hamarabb, már május végére betelt a jövő évi Vasa-futás (Vasaloppet) sífutó verseny 90 km-es távjának nevezési listája.
jún. 5
22:08
U15: nemzetközi tornát nyert Olaszországban a válogatott (She)
A magyar U15-ös válogatott vasárnapi két győzelmével megnyerte az olaszországi Alpignanóban zajló nemzetközi tornát – adta hírül az MLSZ honlapja.
jún. 5
22:08
Fiataljaink négy gólt lőttek a macedónoknak, ám csak harmadikok lettek (Agroinform)
A 19 éven aluliakból álló magyar válogatott két vereséggel és egy győzelemmel a harmadik helyen végzett csoportjában az Európa-bajnoki selejtező elitkörében.
jún. 5
22:10
NBA: John Kuestert kirúgta az új detroiti vezetőség (She)
A Detroit Pistons kosárlabdacsapatának új vezetősége menesztette John Kuester vezetőedzőt.

Keresés