2011. június 4. szombat

jún. 4
12:48
Olasz válogatott: Prandelli a Serie B-s Torinóból hívott be játékost (She)
Cesare Prandelli, az olasz válogatott szövetségi kapitánya behívta a keretbe Angelo Ogbonnát, a Serie B-ben szereplő Torino futballistáját.
jún. 4
12:48
A Juventusnál bíznak abban, hogy megszerezhetik Agüerót (Agroinform)
A Zebrák úgy gondolják, az Atlético bárkinek eladja a csatárt - akár olcsón is -, csak ne a városi rivális Real Madridnak kelljen.
jún. 4
12:50
Videó: a jó hangulatban lévő Erdei Zsolt túl van a mérlegelésen (She)
Korábbi profi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú világbajnok ökölvívónk, Erdei Zsolt június 4-én Atlantic Cityben bokszol Byron Mitchell-lel. Madár mérlegelését a mérkőzését felvezető sorozatunk nyolcadik részében nézhetik meg.
jún. 4
12:52
Tatabánya: Vincze Istvánt nevezné ki vezetőedzőnek az új befektető (She)
Március elején robbant a bomba Tatabányán. Az NB II-es FC Tatabányában 49 százalékos tulajdonrésszel rendelkező Esti Reklám Kft. bejelentette, nem tudja tovább finanszírozni a csapat fenntartását, így a klub száz százalékban az önkormányzat tulajdonába került. A jövő azóta kezd körvonalazódni a megyeszékhelyen.
jún. 4
13:06
MotoGP: Terol, Lüthi és Stoner volt a leggyorsabb, Sebestyén 29. (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíjának harmadik szabadedzésén a 125 kcm-ben a spanyol Nicolás Terol, a Moto2-ben a svájci Thomas Lüthi, míg a kiráykategóriában az ausztrál Casey Stoner volt a leggyorsabb. A 125 kcm-ben versenyző Sebestyén Péter a 29. időt motorozta.
jún. 4
13:24
Túraautó-vb: Michelisz előkelő helyen a szabadedzéseken - képek (Infostart)
Előkelő pozíciókban zárta a délelőtti szabadedzéseket Michelisz Norbert (BMW) a túraautó-világbajnokság mogyoródi futamának szombati napján.
jún. 4
13:24
Michelisz negyedik lett a szombat reggeli szabadedzésen (Agroinform)
Előkelő pozíciókban zárta a délelőtti szabadedzéseket Michelisz Norbert (BMW) a túraautó-vb mogyoródi futamának szombati napján.
jún. 4
13:42
Női kézilabda: élet-halál harcra számítanak a németek Görbiczék ellen (She)
Élet-halál harcra készülnek a németek a magyar női kézilabda válogatott elleni vasárnapi világbajnoki selejtezőn.
jún. 4
13:42
Bundagyanús a Nigéria-Argentína meccs (Metropol)
Vizsgálatot rendelt el a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség, a FIFA a szerdai Nigéria-Argentína barátságos mérkőzés ügyében, kiderítendő, hogy történhetett-e fogadási csalás a dél-amerikaiak 4-1-es vereségével zárult abujai találkozón, amelyen amúgy nem játszottak az argentinok sztárfutballistái.
jún. 4
13:42
Bunda miatt vizsgálják a Nigéria-Argentína mérkőzést - videó (Agroinform)
Vizsgálatot rendelt el a FIFA a szerdai barátságos mérkőzés ügyében, amelyen a játékvezető nem létező szabálytalanságot fújt be.
jún. 4
14:18
Jótékonyság: cukorbeteg gyerekekért fut öt napon át Schirilla György (She)
Schirilla György hétfőtől péntekig a cukorbeteg gyerekekért fut öt napon át Zalaegerszegről Budapestre.
jún. 4
14:18
Krkic ajánlatokat nézeget, Araujo a Real engedélyével lehet a Barcáé (Agroinform)
A Bajnokok Ligája győztese a Boca Juniorstól szeretne újabb argentin tehetséget igazolni, de a Real Madrid beleszólhat az ügybe.
jún. 4
14:36
Katalán Nagydíj - Sebestyén 30. lett az időmérőn (Infostart)
Sebestyén Péter a 34 indulóból a 30. időt érte el a szombati időmérő edzésen a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei ötödik futamán, a Katalán Nagydíjon, Barcelonában.
jún. 4
14:36
Moto GP: Terol tarolt, Sebestyén a 30. helyről indulhat Barcelonában (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíjának időmérőjén a spanyol Nicolás Terol szerezte meg a pole pozíciót, mögötte Héctor Faubel lett a második, Maverick Vinales pedig a harmadik. Sebestyén Péter a 30. helyről rajtolhat a barcelonai futamon.
jún. 4
14:54
MotoGP: Terol tarolt, Sebestyén a 30. helyről indulhat Barcelonában (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíjának időmérőjén a spanyol Nicolás Terol szerezte meg a pole pozíciót, mögötte Héctor Faubel lett a második, Maverick Vinales pedig a harmadik. Sebestyén Péter a 30. helyről rajtolhat a barcelonai futamon.
jún. 4
14:54
Henderson már fél lábbal a Liverpoolban, N'Zogbia is követheti (Agroinform)
Kenny Dalglish új kiszemeltje a Wigan szélsője, Charles N'Zogbia, akit 15 millió fontért igazolnának le. Közben a hírek szerint köszöbön áll a megegyezés Jordan Hendersonnal, a Sunderland középpályásával.
jún. 4
14:56
Peru és Csehország nem bírt egymással (Agroinform)
A japánok hagyományos labdarúgótornáján szombaton döntetlenre végzett egymással Peru és Csehország válogatottja.
jún. 4
14:58
Sebestyén a 30. helyről indulhat (Agroinform)
Sebestyén Péter a 30. legjobb időt autózta a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájában a Katalán Nagydíj időmérő edzésén. Az első rajtpozícióból a spanyol Nicolas Terrol indulhat.
jún. 4
15:12
U21: Róth Antal öt helyen változtatott a kezdőcsapaton (She)
A magyar U21-es válogatott ma 16.15 órakor Mexikó ellen lép pályára touloni utánpótlástorna csoportkörében. Az mlsz.hu tájékoztatása szerint Róth Antal szövetségi edző kijelölte kezdőcsapatát, amely öt helyen tér el a Kína elleni alaptizenegytől.
jún. 4
15:12
Sebestyén a 30. helyről indulhat a Katalán Nagydíjon (Agroinform)
Sebestyén Péter a 30. legjobb időt autózta a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájában a Katalán Nagydíj időmérő edzésén. Az első rajtpozícióból a spanyol Nicolas Terrol indulhat.
jún. 4
15:14
Válogatott: Egervári egy nap pihenőt adott a játékosoknak (She)
A Luxemburg elleni győztes mérkőzés után legközelebb vasárnap délben kell jelentkezniük a magyar válogatott futballistáinak Telkiben – írja az mlsz.hu.
jún. 4
15:14
Kikaptunk Görögországtól, ötödik helyen zártuk az orosz tornát (Agroinform)
Kikapott a görögöktől a magyar női vízilabda-válogatott a Kirisi Kupáért kiírt oroszországi nemzetközi torna zárónapján.
jún. 4
15:16
Románia: a válogatott nyert, a kapitány ennek ellenére lemondott (She)
Távozott tisztéből a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Razvan Lucescu. A szakember szombaton köszönt le, alig egy nappal azután, hogy az általa irányított nemzeti együttes 3–0-ra megnyerte az Európa-bajnoki selejtezőjét Bosznia-Hercegovina legjobbjai ellen.
jún. 4
15:16
Sebestyén a 30. helyről rajtolhat (Agroinform)
Sebestyén Péter a 34 indulóból a 30. időt érte el a szombati időmérő edzésen a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei ötödik futamán.
jún. 4
15:18
Lucescu a román válogatott győzelme ellenére lemondott (Agroinform)
Távozott tisztéből a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Razvan Lucescu.
jún. 4
15:30
MotoGP: Simoncelli egy századdal verte meg Stonert az időmérőn (She)
Izgalmasan alakult a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíjának időmérője: Marco Simoncelli mindössze egy századdal előzte meg a 2007-es világbajnok Casey Stonert, így megszerezte a pole pozíciót. A harmadik rajtkockából Jorge Lorenzo indulhat.
jún. 4
15:30
Rooney hajbeültetésen járt (Agroinform)
A Manchester United csatára eltiltás miatt nem léphet pályára az angol válogatottban a szombat esti, Svájc elleni Európa-bajnoki selejtezőn, így megkopott hajkoronáját próbálta orvosoltatni.
jún. 4
15:48
Túraautó-vb: Michelisz 5. és 6. rajthelyet szerzett a Hungaroringen (She)
Michelisz Norbert egy-egy ötödik és hatodik rajthelyet szerzett a túraautó-világbajnokság szombati időmérő edzésén a Hungaroringen. Vasárnap az első, repülőrajtos futamon az ötödik helyről indul majd, az álló rajtos másodikon pedig a hatodikról.
jún. 4
16:06
Túraautó-vb: Michelisz az ötödik helyről rajtolhat (Infostart)
Az ötödik rajtkockát szerezte meg Michelisz Norbert (BMW) szombaton, a túraautó-világbajnokság mogyoródi futamainak időmérő edzésén.
jún. 4
16:06
Temesvári Nadalt favorizálja (Agroinform)
Egykori kiválóságunk a Roland Garros hivatalos internetes oldalának adott interjújában többek között azt is elmondta, számára Rafael Nadal az etalon a férfi teniszben.
jún. 4
16:08
Dunaújváros selejtezőt rendezhet a Kontinentális Kupában (Agroinform)
Szombaton megtartották a jégkorong Kontinentális Kupa sorsolását Budapesten: a Dab.Docler a selejtező második fordulójában tornát rendezhet október 21-23-án.
jún. 4
16:10
Egy nap pihenőt kaptak a keret tagjai (Agroinform)
A keret tagjai közül egyedül Vadócz Krisztián bajlódik kisebb sérüléssel, a középpályás Luxemburgban rúgást kapott a vádlijára, ezért ő a következő napokban orvosi kezeléseken vesz részt.
jún. 4
16:12
Öt helyen változott a Mexikó elleni kezdőcsapat (Agroinform)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott szombat délután Mexikó ellen játssza második csoportmérkőzését a Touloni Tornán.
jún. 4
16:24
Michelisz az ötödik helyről rajtolhat (Agroinform)
A 26 éves magyar pilóta legjobb körideje 1:56.923 perc volt, így közel négy tizeddel maradt el a pole pozíciót megszerzett svájci Alain Menutől.
jún. 4
16:42
U21: Magyarország-Mexikó élőben az NSO-n (She)
A magyar válogatott Nizzában játssza második mérkőzését a touloni ifjúsági tornán. Az ellenfél ezúttal Mexikó, amely az első fordulóban 4–1-re kikapott a házigazda franciáktól, a tét pedig az elődöntőbe jutás. A találkozót figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkban!
jún. 4
16:42
Simoncelli szerezte meg az első rajtkockát (Agroinform)
Az olasz mindössze egy századmásodperccel előzte meg Casey Stonert, a harmadik helyről a vb-címvédő Casey Stoner indulhat. A hétszeres világbajnok Valentino Rossi a 7. legjobb időt futotta.
jún. 4
17:00
Cselgáncs-vk: Karakas Hedvig hetedik helyen végzett Madridban (She)
Legjobb magyarként az 57 kilós súlycsoportban szereplő Karakas Hedvig hetedik lett a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának madridi versenyén.
jún. 4
17:02
Jégkorong, Kontinentális-kupa: októberben selejtezőtorna Dunaújvárosban (She)
Szombaton megtartották a jégkorong Kontinentális-kupa sorsolását Budapesten: a Dab.Docler a selejtező második fordulójában tornát rendezhet október 21–23-án.
jún. 4
17:04
Real Sociedad: a francia élvonalból hoznak edzőt Lasarte helyére (She)
A L’Équipe értesülései szerint a francia élvonal 2010–2011-es idényében a 12. helyen végző Valenciennes trénere, Philippe Montanier a következő szezontól a spanyol Real Socieadadot irányítja.
jún. 4
17:06
Labdarúgás: felfüggesztették az ideiglenes CONCACAF-elnököt (She)
Átmenetileg felfüggesztették szombaton Lisle Austint, az Észak- és Közép-Amerikát, valamint a karibi térséget tömörítő futballkonföderáció (CONCACAF) ideiglenes elnökét.
jún. 4
17:08
Videó: brutális becsúszás - piros lap nyolc másodperc után (She)
Mindössze nyolc másodpercet töltött a pályán az egyik játékos az egyik amerikai középiskolás focimeccsen. Az alábbi videóból kiderül, hogy miért…
jún. 4
17:18
Li Na a Roland Garros női bajnoka (Infostart)
A kínai Li Na nyerte a francia nyílt teniszbajnokság női egyesét, miután a szombati döntőben 6:4, 7:6 (7-0)-ra győzött a címvédő olasz Francesca Schiavone ellen.
jún. 4
17:18
Roland Garros: megvan Li Na első GS-tornagyőzelme (She)
A kínai Li Na két játszmában legyőzte a címvédő olasz Francesca Schiavonét a Roland Garros döntőjében, ezzel pályafutása első Grand Slam-tornagyőzelmét aratta.
jún. 4
17:18
Li Na az első kínai Grand Slam-győztes (Agroinform)
A kínai teniszezőnő szinte végig tökéletesen játszva győzte le Francesca Schiavonét a Roland Garros női egyesének döntőjében.
jún. 4
17:20
Euro 2012: az orosz-örmény meccsel elkezdődtek a mai selejtezők (She)
Szombaton kilenc mérkőzéssel folytatódik a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozata. A G-csoportban jelenleg első helyen álló Anglia az eddig haloványan teljesítő Svájcot fogadja, míg a H jelű ötösben a csoportelső Norvégia Portugáliába látogat. Kövesse folyamatosan frissülő cikkünk segítségével a mérkőzések alakulását!
jún. 4
17:36
Cselgáncs-vk: Karakas Hedvig a hetedik helyen végzett Madridban (She)
Legjobb magyarként az 57 kilós súlycsoportban szereplő Karakas Hedvig hetedik lett a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának madridi versenyén.
jún. 4
17:36
Michelisz az ötödik helyről rajtolhat (Behaviour)
Az ötödik rajtkockát szerezte meg Michelisz Norbert (BMW) szombaton, a túraautó-világbajnokság mogyoródi futamainak időmérő edzésén.
jún. 4
17:36
Felfüggesztették a CONCACAF ideiglenes elnökét (Agroinform)
Átmenetileg felfüggesztették Lisle Austint, az Észak- és Közép-Amerikát és a karibi térséget tömörítő futballkonföderáció ideiglenes elnökét.
jún. 4
17:38
Videó: Megöleltem Madárt, olyan szálkás volt, mint még soha - Balzsay (She)
Ahogy arról már többször is beszámoltunk, Erdei Zsolt június 4-én Atlantic Cityben bokszol Byron Mitchell-lel. A mérkőzést felvezető sorozatunk kilencedik részében a jó barát, Balzsay Károly mondja el várakozásait.
jún. 4
17:54
Serie A: a Cataniától elküldött Giampaolo lett a Cesena vezetőedzője (She)
Marco Giampaolót nevezték ki az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Cesena vezetőedzőjévé.

Keresés