2011. június 2. csütörtök

jún. 2
11:54
Videó: bohózatba illő öngól lett a kapus szerencsétlenkedéséből (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a labdarúgó Libertadores-kupa elődöntőjében a brazil Santos 3–3-as döntetlent játszott a paraguayi Cerro Porteno vendégeként, így a hazai pályán aratott 1–0-s győzelmével bejutott a döntőbe. A brazilok második gólja igen komikus módon született. Egy felívelt labdát a védő hazafejelt, ám Diego Barreto kapus ahelyett, hogy megfogta volna, olyan szerencsétlenül…
jún. 2
12:12
Labdarúgás: a DVTK-szurkolóké a legnagyobb érdem a Borsodi akciójában (She)
Közel 45 millió forinttal támogatta a Borsodi Sörgyár a hazai labdarúgást a március 16. és május 31. között futó akcióval. Az akcióban a focirajongók egy Borsodi vásárlása után beküldhették a kupakban lévő sorszámot, és dönthettek arról, hogy melyik csapatnak adják a palackonkénti 10 forintos támogatási összeget
jún. 2
12:12
Hiddink megüzente, szívesen ülne le a kispadra (Agroinform)
A török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya legutóbbi nyilatkoztában "megüzente" Roman Abramovicsnak, a Chelsea tulajdonosának, hogy szívesen vállalná el ismét a Kékek irányítását.
jún. 2
12:14
Videó: beleharapott ellenfele ujjába a Vancouver Canucks hokisa (She)
Mint arról már beszámoltunk, az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) nagydöntőjének első meccsén a Vancouver Canucks 1–0-ra legyőzte a Boston Bruinst. Az első harmad végén a kanadaiak játékosa, Alex Burrows összeverekedett Patrice Bergeronnal, majd miután szétválasztották őket, Burrows ellenfele ujjába harapott. A Canucks szélsőjét akár el is tilthatják.
jún. 2
12:30
Küzdősportok: válogatottságért is küzdenek a kecskeméti kempo ob-n (She)
A Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportszervezet égisze alá tartozó felnőtt országos bajnokságnak ad otthont június 4-én a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok. Az ob egyúttal kvalifikációs verseny a ZBK Kempo válogatott kerettagságért.
jún. 2
12:30
Kapitális hibát vétett a Cerro Porteno kapusa - videó (Agroinform)
A paraguayiak kieséséhez kapusuk, Diego Barreto kapitális hibája is hozzájárult, aki a 28. percben egy hazafejelt labdát saját hálójába bokszolt.
jún. 2
12:32
FIFA: Ausztrália is támogatta Blattert, de lépéseket vár (She)
Ausztrália, a 2022-es világbajnoki pályázat vesztese is támogatta Joseph Blatter újraválasztását, ám elvárja, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) első embere tartsa magát ígéreteihez, és megreformálja a korrupciós ügyekkel vádolt szervezetet.
jún. 2
12:34
Man. United: Berbatov maradni akar, és ígéri, harcolni fog a helyéért (She)
Dimitar Berbatov, a Manchester United támadója kijelentette, hogy szeretné kitölteni a következő szezon végéig szóló szerződését a „vörös ördögöknél”. A bolgár támadót Alex Ferguson kihagyta az FC Barcelona elleni, 3–1-re elvesztett Bajnokok Ligája-finálé keretéből.
jún. 2
12:36
Roma: kétéves szerződést ajánlottak Luis Enriquének (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma kétéves szerződést ajánlott Luis Enriquének, a Barcelona B csapatától távozó vezetőedzőnek. Mint arról korábban beszámoltunk, a spanyol szakember az első számú kiszemelt a fővárosi csapat irányítására.
jún. 2
12:38
Videó: Az egész csapat ki van éhezve a játékra - Juhász Roland (She)
Útra kelt a magyar labdarúgó-válogatott, amely pénteken felkészülési mérkőzésen lép pályára Luxemburgban. A felszállás előtt a Bolton kapusa, Bogdán Ádám és az Anderlecht védője, Juhász Roland nyilatkozott az NSO Tv-nek.
jún. 2
12:48
FIFA: „Valami nagyon bűzlik" - Blatter győzelmének sajtóvisszhangja (She)
A nemzetközi sajtó felemásan, de többségében negatívan értékelte Joseph Blatter egyértelmű győzelmét a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szerdán megtartott 61. kongresszusán sorra került elnökválasztás másnapján.
jún. 2
12:48
Az elnökválasztás nemzetközi sajtóvisszhangja (Agroinform)
A nemzetközi sajtó felemásan, de többségében negatívan értékelte Joseph Blatter egyértelmű győzelmét a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szerdán megtartott 61. kongresszusán sorra került elnökválasztás másnapján.
jún. 2
12:50
Légiósok: Vass nem kíván a Poloniához szerződni, hiába vinnék (She)
Amint arról beszámoltunk, Vass Ádámot szeretné szerződtetni a lengyel élvonalbeli Polonia Warszawa, ám a játékos menedzsere, Paunoch Péter a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta, nem sok esélyt lát arra, hogy a középpályás Lengyelországba szerződjön.
jún. 2
13:06
Rali-ob: Bükfürdőn folytatódik a száguldás, Ifj. Tóth visszavágna (She)
Péntektől vasárnapig rendezik meg a Prince Groupama Bükfürdő-ralit, az országos bajnokság harmadik versenyét, amelyen kiélezett küzdelem várható az első vonalban induló közel nyolcvan páros között.
jún. 2
13:08
Autósport: távozott Kiss GP3-as csapattársa, aki Japánban folytatja (She)
Elhagyta Kiss Pál Tamás GP3-as csapatát, a Tech 1-istállót olasz társa, Andrea Caldarelli, aki a japán Formula Nippon formulaautós sorozatban indul az idén, méghozzá a Toyota által szponzorált csapatban.
jún. 2
13:24
Küzdősportok: a válogatottságért is küzdenek a kecskeméti kempo ob-n (She)
A Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportszervezet égisze alá tartozó felnőtt országos bajnokságnak ad otthont június 4-én a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok. Az ob egyúttal kvalifikációs verseny a ZBK Kempo válogatott kerettagságért.
jún. 2
13:26
Férfi kézilabda: Gál sajnálja, hogy senki nem kereste a szövetségből (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Mocsai Lajos, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának friss, 28 fős bő keretéből hiányzik Gál Gyula, a CO Zagreb beállósa és Liszkai Szilveszter, az MKB Veszprém kapusa, míg Katzirz Dávid sérülés miatt maradt ki. Gál a Nemzeti Sportnak elmondta, sajnálja, hogy senki nem kereste, de megérti Mocsai kísérletező törekvéseit.
jún. 2
13:42
Küszöbön áll Fabio Coentrao leigazolása (Agroinform)
Már a napokban bejelenthetik Fabio Coentrao Real Madridba való szerződését. A Benfica portugál válogatott balhátvédjét már régóta emlegetik a királyiakkal kapcsolatban, a Marca szerint 22 millió euróért vált klubot.
jún. 2
14:18
Kerékpár: Contador még nem tudja, hogy indul-e a Tour de France-on (She)
Alberto Contador, a 2011-es Giro d'Italiát megnyerő spanyol kerékpáros sportdöntőbírósági (CAS) meghallgatását ugyan augusztusra halasztották, a doppingvétséggel vádolt versenyző azonban még nem biztos benne, hogy indul a legrangosabb körversenyen, a Tour de France-on.
jún. 2
14:20
Videó: zseniális tekerések és a Puskás-jelölt - az északír liga legszebb góljai (She)
Bár az északír labdarúgó-bajnokság már április végén véget ért, érdemes megnézni a következő összeállítást, amelyen a 2010–2011-es liga kilenc hónapjának legszebb találatai láthatóak. A Puskás-díjra jelölt Matty Burrows-sarkazás mellett fantasztikus távoli bombák és zseniális tekerések is helyet kaptak.
jún. 2
14:22
U21-es válogatott: Futáccsal támadunk a kínaiak ellen - a kezdőcsapat (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott ma 16.45 órakor Kína ellen kezdi meg szereplését a 39. touloni tornán, a korosztályos csapatok nem hivatalos világbajnokságán, a dél-franciaországi Hyères-ben.
jún. 2
14:24
Tenisz: Több tablettát vettem be, mint Ozzy Osbourne - Murray (She)
Andy Murray, a világranglista negyedik helyezett teniszezője kissé ironikusan azt nyilatkozta, hogy a Roland Garros alatt több tablettát vett be, mint a híres brit rocksztár, Ozzy Osbourne. Mint ismeretes, a 24 éves teniszező a harmadik fordulóban a Michael Berrer elleni mérkőzésen szenvedett kisebb bokasérülést.
jún. 2
14:36
Görögország: Bölönit csábítja a PAOK, hét órán át tárgyaltak (She)
A görög PAOK Szaloniki hívja edzőjének Bölöni Lászlót, aki az idény után távozott a francia élvonalból kieső Lens együttesétől. Bölöni az idény közben vette át a gárda irányítását, de nem tudta a Ligue 1-ben tartani.
jún. 2
14:36
A Diósgyőr nyerte a Borsodi pénzgyűjtő versenyét a Fradi előtt (Agroinform)
A Borsodi Sörgyár közel 45 millió forinttal támogatta a hazai labdarúgást, közvetlenül pedig az NB I-es és NB II-es csapatokat.
jún. 2
14:38
FTC: Dragóner 18 éves, NB I-ben bevethető játékosokat szeretne (She)
A profi labdarúgástól visszavonuló Dragóner Attila a Ferencváros hivatalos honlapjának, az ftc.hu-nak nyilatkozott. A játékos utánpótlás-menedzserként dolgozik tovább a klubnál, és terveiről beszélt a zöld-fehérek oldalának.
jún. 2
14:38
Csütörtökön Kína ellen kezdenek a magyarok a Touloni Tornán (Agroinform)
A korosztály nem hivatalos világbajnokságán résztvevő U21-es válogatott kedden megérkezett Franciaországba, az első mérkőzésre csütörtökön délután kerül sor.
jún. 2
14:40
Serie A: Pioli lesz Simon Ádámék vezetőedzője a Palermónál (She)
Stefano Pioli, a Chievo korábbi vezetőedzője váltja Delio Rossit a Palermo labdarúgócsapatának kispadján. A 45 éves szakember a szicíliai klubhoz kétéves szerződést írt alá, amelyet opciós joggal további egy évvel meghosszabbíthatnak. Mint arról korábban beszámoltunk, Simon Ádám sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon Palermóban, így hamarosan sor kerülhet a hivatalos bemutatására.
jún. 2
14:40
Blatter a volt amerikai külügyminisztertől vár tanácsokat (Agroinform)
A FIFA elnökének újabb négy évre megválasztott Sepp Blatter Henry Kissinger és Johann Cruyff segítségére is számít a FIFA erkölcsi megtisztulásában.
jún. 2
14:42
Férfi vízilabda: Kemény Dénes hét pólóst jelölt Prima Primissima-díjra (She)
Kemény Dénes, a Prima Primissima sportkategóriájának 2006. évi kitüntetettje – élve e címen szerzett jogával – hét vízilabdázót jelölt e kategória idei díjára. Valamennyien háromszor nyertek olimpiát a magyar csapat tagjaként.
jún. 2
14:44
U21: Róth Antal gyomorbántalmak miatt kihagyja a mai meccset (She)
Róth Antalt tegnap kórházba kellett szállítani gyomorbántalmak miatt, és az U21-es válogatott szövetségi edzője – az orvosok tanácsára – kihagyja a mieink első mérkőzését a touloni tornán.
jún. 2
14:54
Mit veszített a magyar futball a mexikói 0-6-tal? (Infostart)
Ma huszonöt éve a magyar labdarúgó-válogatott megsemmisítő, hatgólos vereséget szenvedett a mexikói világbajnokságon. Irapuato, a találkozó helyszíne, illetve a "mexikói 0-6" azóta is megkerülhetetlen mérföldkő a hazai futballtörténelemben, némi túlzással a bukás szinonimája. Tény: Mezey György vezetésével az addig Európa, sőt a világ legjobbjai ellen nyerni képes, az ötvenes évek óta nem, vagy…
jún. 2
14:54
Férfi kézilabda: Marian Cozma-emlékoldalt indítottak az interneten (She)
Marian Cozma, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott 2009 februárjában meggyilkolt tagja tiszteletére mariancozma.com címen emlékoldalt indított csütörtökön az interneten az MKB Veszprém Kézilabda Fan Club.
jún. 2
14:54
Vége a brit hármasugró szezonjának (Agroinform)
A britek kétszeres Európa-bajnoki ezüstérmes hármasugrója, Nathan Douglas súlyos bokasérülést szenvedett egy olaszországi edzőtáborban, véget ért szezonja.
jún. 2
14:56
Haladás: pozitív mérleggel zárta a 2010-es mérlegévet a Kft. (She)
A Haladás labdarúgócsapatát működtető Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. a 2010-es mérlegévet is pozitívan zárta. 2009-ben 249 000 forint, míg tavaly 229 000 forint volt a pozitívum – olvasható a klub hivatalos oldalán.
jún. 2
14:56
Stefano Pioli a klub új edzője (Agroinform)
Máris megvan a szerdán menesztett Delio Rossi utódja az Olasz Kupában döntőt játszott Palermónál: a vezetőség Stefano Piolit nevezte ki a szicíliai klub vezetőedzőjének.
jún. 2
14:58
Hatalmas csata lesz a németek elleni - Mátéfi Eszter (Agroinform)
A cél egyértelmű Vanyus Attila, a magyar szövetség alelnöke szerint: a női válogatott jusson tovább a németek elleni vb-selejtezőn.
jún. 2
15:00
Kemény Dénes hét háromszoros olimpiai bajnokot jelölt a Prima Primissima-díjra (Agroinform)
Kemény Dénes, a Prima Primissima sportkategóriájának 2006. évi kitüntetettje - élve e címen szerzett jogával, - hét sportolót jelölt a sport kategória idei díjára.
jún. 2
15:12
FIFA: Blatter Kissinger és Cruyff segítségére is számít (She)
Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szerdán újabb négy évre megválasztott, 75 esztendős elnöke a volt amerikai külügyminiszter, Henry Kissinger, továbbá a hollandok élő futball-legendája, Johann Cruyff segítségére is számít a bejelentett reformok megvalósításában, a FIFA erkölcsi megtisztulásában.
jún. 2
15:12
A kettesfogatoknál Lázár Vilmos nyert (Metropol)
A kettesfogatoknál lipicai lovaival a hétszeres világbajnok Lázár Vilmos nyerte meg a csütörtöki díjhajtást a 19. Vecsés Kupa elnevezésű nemzetközi fogathajtó versenyen, amely a legmagasabb kategóriájú viadalok közé tartozik Európában.
jún. 2
15:12
Stefano Pioli a Palermo új edzője (Agroinform)
Máris megvan a szerdán menesztett Delio Rossi utódja az Olasz Kupában döntőt játszott Palermónál: a vezetőség Stefano Piolit nevezte ki a szicíliai klub vezetőedzőjének.
jún. 2
15:14
Videó: a kamera mentette meg az operatőr életét a lóversenyen (She)
Nagyon szerencsésnek mondhatja magát az az operatőr, akit egy írországi lóversenyen kellemetlen meglepetés ért. A felvételen látható, hogy a kamerás ember mellett elhaladó lovak közül az egyik megbokrosodott, és nagy erővel fejen találta az operatőrt. Elsőre lehetett azonban csak ezt látni, ugyanis az állat a kamerát találta el, amely így megmentette a férfit.
jún. 2
15:14
Kemény Dénes hét pólóst jelölt Prima Primissima-díjra (Agroinform)
Kemény Dénes a díj sportkategóriájának korábbi kitüntetettjeként szerzett jogával élve hét háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót jelölt e kategória idei díjára.
jún. 2
15:16
Férfi kosárlabda: Mészáros Zalán bejelentette a visszavonulását (She)
Mészáros Zalán a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Atomerőmű SE hivatalos honlapján jelentette be, hogy befejezi profi pályafutását. A 110-szeres válogatott kosaras elmondta, a jövőben sem szeretne eltávolodni a sporttól.
jún. 2
15:18
Férfi kézilabda: Zubai Szabolcs még két évig a Pick-Szegedé (She)
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetői és Zubai Szabolcs csütörtökön bejelentették, hogy a játékos 2013 nyaráig meghosszabbította szerződését.
jún. 2
15:20
Belgium: új vezetőedző és játékosok Kovács Péter csapatánál (She)
Chris Janssens lett Kovács Péter csapata, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lierse vezetőedzője. A belga szakember eddig másodedzőként dolgozott, és mivel Trond Sollied, a gárda eddigi trénere nem adott választ a jövőjével kapcsolatos kérdésekre, így kinevezték Janssenst.
jún. 2
15:30
Lovassport: a kettesfogatoknál Lázár Vilmos nyert díjhajtásban Vecsésen (She)
A kettesfogatoknál lipicai lovaival a hétszeres világbajnok Lázár Vilmos nyerte meg a csütörtöki díjhajtást a 19. Vecsés Kupa elnevezésű nemzetközi fogathajtó versenyen, amely a legmagasabb kategóriájú viadalok közé tartozik Európában.
jún. 2
15:30
Félelem nélkül fogok Rafa ellen kiállni - Murray (Agroinform)
Az open érában Tim Henman után második brit játékosként a Roland Garroson elődöntőbe jutott Andy Murray nagyon fogadkozik a világelső, címvédő Rafael Nadal elleni elődöntő előtt.
jún. 2
15:48
Jóval kevesebb pénzből gazdálkodhat a Fradi (Infostart)
Drasztikusan csökkenhet a Ferencváros labdarúgó-szakosztályának éves költségvetése, Orosz Pál, a Zrt. vezérigazgatója szerint fontos, hogy a bizonytalanságot kizárják a gazdálkodásból.
jún. 2
15:48
Válogatott: az Egervári-csapatot napsütéses idő várta Luxemburgban (She)
Körülbelül 13 órakor landolt a magyar labdarúgó-válogatott repülőgépe Luxemburgban, ahol Egervári Sándor szövetségi kapitány csapata pénteken 20.15 órától a helyi nemzeti együttessel játszik felkészülési mérkőzést.
jún. 2
15:48
Megérkezett Luxemburgba az Egervári-csapat (Metropol)
Körülbelül 13 órakor landolt a magyar labdarúgó-válogatott repülőgépe Luxemburgban, ahol Egervári Sándor szövetségi kapitány csapata pénteken 20:15 órától a helyi nemzeti együttessel játszik barátságos mérkőzést.

Keresés