2011. május 18. szerda

máj. 18
11:56
Kosárlabda: a Sopronba távozó Fegyverneky Pécsett nem látott jövőképet (She)
Amint arról honlapunk is beszámolt kedden: igazi átigazolási szenzációként a pécsi női kosárlabdacsapat egyik meghatározó játékosa, a válogatott Fegyverneky Zsófia éppen a legnagyobb honi riválisnak számító, bajnoki címvédő MKB-Euroleasing Sopronhoz szerződött. Döntésének több oka volt, de érthetően mégis nehezen hozta meg.
máj. 18
12:12
Női kézilabda: Debrecenből igazolt válogatott kapust a Veszprém (She)
A DVSC-Korvex női kézilabdacsapatából a szintén élvonalbeli Veszprém-Barabásba igazolt Kiss Éva, aki egyéves szerződést írt alá. A 23 éves játékos második számú kapusnak számított a debrecenieknél a szintén válogatott Triffa Ágnes mögött.
máj. 18
12:12
A Manchester City rekordajánlatot tesz Ronaldóért? (Agroinform)
Egy angol lap információi szerint Roberto Mancini a feltehetően távozó Carlos Tévezt pótolná a Real Madrid játékosával.
máj. 18
12:14
Baseball: Mazzaro százéves rekordja, agyonverette a saját csapatát (She)
Az észak-amerikai profi baseball-ligában szereplő Kansas City Royals játékosa, Vin Mazzaro 14, pontot érő futást ajándékozott dobásaival a Cleveland Indiansnak három inning alatt!
máj. 18
12:30
Egy élő futball-legenda szobrának kifizetésért játszanak a riválisok Salgótarjánban (Behaviour)
Egy élő futball-legenda szobrának kifizetésért játszik szerda délután a két egykori rivális, az SBTC és a Diósgyőr futballcsapata. A jótékonysági labdarúgó-mérkőzés délután két órakor kezdődik Salgótarjánban, a Tóstrandi sporttelepen.
máj. 18
12:30
Továbbra is 52. a magyar válogatott (Agroinform)
A magyar válogatott továbbra is az 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján, melyet változatlanul a világ- és Európa-bajnok spanyolok vezetnek.
máj. 18
12:48
Atlétika: Alekna és 10 mp alatti százas sprinterek Budapesten (She)
Kiváló diszkoszvetőink, Fazekas Róbert és Kővágó Zoltán július 30-án a Puskás-stadionban sorra kerülő Gyulai István-emlékversenyen vághat vissza Virgilijus Aleknának.
máj. 18
12:48
Kabát Péter távozik Debrecenből (Behaviour)
A Debrecen labdarúgócsapata szerződést bontott Kabát Péterrel, az együttes tavaly nyáron Újpestről szerződtetett támadójával. A hajdúsági klub szerdai híre szerint az eredetileg két évre kötött megállapodást közös megegyezéssel szüntették meg, a 34 éves csatár ezzel szabadon igazolhatóvá vált.
máj. 18
12:48
Magyar vagy külföldi? - egy edzőváltás margójára (Agroinform)
Paulo Sousa személyében újabb külföldi edző dolgozik a következő idényben az NB I-ben. Van aki szerint áldás, van aki szerint átok - vajon a Videoton hogyan jár majd?
máj. 18
12:50
Labdarúgás: a Dzsudzsák, Lens duót Európa legjobb párosai közt emlegetik (She)
A goal.com labdarúgással foglalkozó portál összegyűjtötte a 2010–2011-es szezon legjobb és leghatékonyabb párosait Európában. A listán a Cristiano Ronaldo, Mesut Özil kettős mellett többek között szerepel a Dzsudzsák Balázs, Jeremain Lens duó is.
máj. 18
12:52
Ökölvívás: Brähmer ismét visszakozott, lemondta a Cleverly elleni meccsét (She)
A hivatalos közlés szerint edzés közben megsérült, így nem tudja vállalni a hétvégi, Nathan Cleverly elleni bokszösszecsapást Jürgen Brähmer.
máj. 18
12:54
Bari: Rudolf Gergelynek is jutott a játékosok elleni háborúból (She)
Magyarázatot vár az edzést mulasztó Rudolf Gergelytől klubja, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból kieső Bari.
máj. 18
13:06
Légióssors: Szalai edzője aláírná, ha a támadó januárban már játszhatna (She)
Thomas Tuchel, a német labdarúgó-élvonalban szereplő Mainz 05 vezetőedzője a Rhein-Zeitungnak adott nyilatkozatában elmondta, Szalai Ádám valószínűleg csak az őszi szezon vége felé lesz újra bevethető állapotban.
máj. 18
13:06
Kucsera Gábor Fradi-szívvel született (Agroinform)
A 28 éves kajakos remekül érzi magát a Ferencvárosnál, ahol együtt dolgozhat korábbi edzőjével, Kulcsár Gáborral.
máj. 18
13:08
Női kosárlabda: Englert Orsolya visszatér a Ferencvároshoz (She)
Englert Orsolya megállapodott a Ferencváros női kosárlabdacsapatának vezetőivel, így az irányító a következő szezontól a zöld-fehéreknél folytatja a pályafutását – olvasható a szakosztály hivatalos honlapján, a fradikosar.hu-n.
máj. 18
13:08
Anglia dél-nyugati csücskéből indul útjára a fáklya (Agroinform)
Anglia dél-nyugati szegletéből indul útjára napra pontosan egy év múlva a 2012-es londoni olimpia fáklyája, melyet 70 napon át és 8 ezer mérföldön (12 ezer km) keresztül visznek körbe a szigetországban.
máj. 18
13:24
Euro 2012: hat- és kilencezer forintért kaphatók a San Marino elleni belépők (She)
Megkezdődött a belépők árusítása a magyar labdarúgó-válogatott San Marino elleni, idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőjére.
máj. 18
13:42
Birkózás: elhalasztják a szövetség közgyűlését, a ligáé lezajlott (She)
Elhalasztották a Magyar Birkózószövetség május 20-ára, péntekre meghirdetett közgyűlését. A szövetség honlapján nincs megindokolva a döntés, csak az új időpont, amely június 10. Ez azonban újabb kérdéseket vet fel.
máj. 18
13:44
London 2012: Anglia délnyugati csücskéből indul útjára a fáklya (She)
Anglia délnyugati szegletéből indul útjára napra pontosan egy év múlva a 2012-es londoni olimpia fáklyája, melyet 70 napon át és 8 ezer mérföldön (12 ezer km) keresztül visznek majd körbe a szigetországban.
máj. 18
13:46
Női kézilabda: korábbi győri juniorválogatott érkezett Békéscsabára (She)
A Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE együttese 2012. június 30-ig szóló szerződést kötött a magyar junior kézilabda-válogatott beállójával, Tarjányi Szilviával, aki a Veszprém Barabás KC-tól érkezik a lila-fehér klubhoz.
máj. 18
13:48
Jégkorong: a NY Rangersszel játszhat a válogatott, döntés a napokban (She)
Egy héten belül eldől, hogy rendeznek-e október 3-án Magyarország–New York Rangers felkészülési jégkorongmérkőzést Budapesten.
máj. 18
13:50
Liverpool: három magyarral turnéznak a fiatalok a tengerentúlon (She)
Adorján Krisztián, Hajdú Ádám és Poór Patrik is tagja a Liverpool U18-as delegációjának, amely megkezdte egyhetes túráját a karibi St. Vincent szigetén.
máj. 18
13:52
Real Madrid: Adebayor nem utazik Angolába a tavalyi tragédia miatt (She)
Emmanuel Adebayor, a Real Madridnál kölcsönben szereplő togói labdarúgó engedélyt kért a klubtól, hogy ne kelljen elutaznia Luandába jövő szerdán az Angola elleni barátságos mérkőzésre. A vezetőség elfogadta a Manchester City játékosának kérelmét.
máj. 18
14:00
Videó: Báránd-Győrszemere döntő a Puskás-stadionban… Mi ittál? (She)
A SportM-kupa döntőjében a Győrszemere 4–1-re legyőzte a Bárándi KSE alakulatát. Mindkét település csapatát több száz szurkoló kísérte el, és ugyan „pokolról” vagy „katlanról” nem beszélhettünk, azért jó hangulatot teremtettek. Az ezüstérmesek játékos-edzője, Arany László az NSO Tv-nek elmondta, hogy részegnek hitte volna, aki a szezon elején azt mondja, hogy még az idén a Puskás Ferenc Stadionban…
máj. 18
14:00
Del Potro felépült, indul a Roland Garroson (Agroinform)
Felgyógyult sérüléséből Juan Martin del Porto, a US Open 2009-es bajnoka, így elindul a vasárnap rajtoló francia nyílt bajnokságon, a Roland Garroson.
máj. 18
14:02
Tenisz: Del Potro felépült, indul a Roland Garroson (She)
A 2009-es US Open győztese, Juan Martín del Potro felépült a csípősérüléséből, így indulhat a Francia nemzetközi teniszbajnokságon. A 22 éves argentin játékos a twitterén erősítette meg a hírt.
máj. 18
14:04
Női kosárlabda: már nem Rátgéber László a Fenerbahce edzője (She)
A török női kosárlabda-bajnokságot megnyerő Fenerbahcénál úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítanak szerződést a vezetőedzővel, Rátgéber Lászlóval.
máj. 18
14:18
Budapestre jöhet az NHL sztárklubja (Infostart)
Egy héten belül eldől, hogy rendeznek-e október 3-án Magyarország-New York Rangers felkészülési jégkorong-mérkőzést Budapesten.
máj. 18
14:18
Videó: Báránd-Győrszemere döntő a Puskás-stadionban… Mit ittál? (She)
A SportM-kupa döntőjében a Győrszemere 4–1-re legyőzte a Bárándi KSE alakulatát. Mindkét település csapatát több száz szurkoló kísérte el, és ugyan „pokolról” vagy „katlanról” nem beszélhettünk, azért jó hangulatot teremtettek. Az ezüstérmesek játékos-edzője, Arany László az NSO Tv-nek elmondta, hogy részegnek hitte volna, aki a szezon elején azt mondja, hogy még az idén a Puskás Ferenc Stadionban…
máj. 18
14:18
Kaphatóak a jegyek a San Marino elleni meccsre (Metropol)
Megkezdődött a belépők árusítása a június 7-én sorra kerülő San Marino-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
máj. 18
14:18
Rudolf Gergely edzést mulasztott, fegyelmi várhat rá (Agroinform)
A Bari magyar válogatott légiósa a klub sportigazgatója szerint nem jelent meg az egyik edzésen, ezért fegyelmi vizsgálatot indíthatnak ellene.
máj. 18
14:20
Vízilabda: Székely Bulcsú elhagyja a Honvédot, és a Fradiban folytatja (She)
A Ferencváros vízilabdacsapatába igazol a Groupama-Honvéd olimpiai bajnoka, a június elején 35 éves Székely Bulcsú.
máj. 18
14:36
Mattersburg: Waltnerben a fontos gólok emberét látják, megtartanák (She)
Bár az első ausztriai idényében alapembernek számító Waltner Róbert ebben a szezonban a cseresorba szorult, az osztrák labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Mattersburg tárgyalni kíván vele szerződése meghosszabbításáról.
máj. 18
14:54
Férfi kézilabda: ingyenes belépés a pénteki FTC-Tatabánya bronzcsatára (She)
A férfi kézilabda-bajnoki bronzcsata harmadik, pénteki találkozóján nem szed belépődíjat a Népligetben a Ferencváros.
máj. 18
14:54
Nyilasi minden igényt kielégítő "angol" kupadöntőt látott (Agroinform)
Az MLSZ sportigazgatója Tököli Attila és a Kecskemét afrikai légiósainak játékát emelte ki a Magyar Kupa döntője után.
máj. 18
14:56
Videó: öt méterről lőtt a teljesen üres kapu mellé az ír labdarúgó (She)
Nagy helyzetet hagyott ki Sean Stewart, a St Patrick's Athletic játékosa az Athlone Town elleni meccsen a Leinster Senior Cup negyeddöntőjében. A „szentek” játékosa a 90. percben öt méterről célozhatta meg az üres kaput, de általános meglepetésre nem tudott gólt lőni. Mázlija, hogy csapata így is nyert 3–0-ra.
máj. 18
15:12
MLS: Thierry Henry az Államokba csábítja egykori csapattársát, Pirest (She)
Robert Pires, az angol élvonalbeli Aston Villa 37 esztendős labdarúgója elmondta, korábbi arsenalos csapattársa, Thierry Henry az Egyesült Államokba invitálta őt futballozni.
máj. 18
15:12
Madridban akarok maradni - Kaká (Agroinform)
Bár a a Milannal az Olasz Kupa kivételével mindent megnyert, 2007-ben Aranylabdával jutalmazták, Kaká nem gondolkodik azon, hogy visszatérjen Lombardiába - és a Chelsea-be sem akar szerződni.
máj. 18
15:14
Folynak a tárgyalások a Magyarország-NY Rangers mérkőzésről (Agroinform)
Egy héten belül eldől, hogy rendeznek-e október 3-án Magyarország-New York Rangers felkészülési jégkorong-mérkőzést Budapesten.
máj. 18
15:30
Sakk: Hoang Thanh Trang nem jutott ki a világbajnokságra (She)
Hoang Thanh Trang a 19. helyen végzett a tbiliszi női sakk Európa-bajnokságon, így nem jutott ki a jövő évi kieséses világbajnokságra.
máj. 18
15:48
Werder Bremen: a Bayern fiatal török válogatott játékosa érkezik (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Werder Bremen szerződtette a Bayern Münchentől távozó fiatal középpályást, Mehmet Ekicit. A játékos piaci értéke ötmillió euró, az átigazolás díját azonban nem hozták nyilvánosságra a csapatok.
máj. 18
16:06
Euro 2012: Schweinsteiger sérülten játszott, kihagyhatja a selejtezőket (She)
Lábujjtörése miatt kétségessé vált Bastian Schweinsteiger szereplése a német labdarúgó-válogatott Uruguay elleni, május 29-i felkészülési mérkőzésén, illetve az Ausztria és Azerbajdzsán elleni, június eleji Európa-bajnoki selejtezőin.
máj. 18
16:06
Usain Bolt üzent a riválisoknak (Agroinform)
Bár előzetes tervek szerint már a május 7-i, kingstoni nemzetközi viadalon visszatért volna a sprinter, sérülése megakadályozta, így a május 26-i római Gyémánt Liga-versenyen áll rajthoz először 2011-ben.
máj. 18
16:08
Spanyolország: Világos, hogy Raúl újra válogatott lehet - Del Bosque (She)
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egy madridi börtönben adott nyilatkozatában elmondta: nem zárható ki, hogy a Schalkéval idén a Bajnokok Ligája elődöntőjéig menetelő Raúl ismét szerepeljen hazája nemzeti csapatában.
máj. 18
16:08
Íme az 2011-12-es Barcelona-mezek (Agroinform)
A Barcelona második számú, idegenbeli dressze teljesen fekete lesz, ami nem megszokott a katalánoktól.
máj. 18
16:10
Profi ökölvívás: Pascal négy menetet és K.O.-t ígért Hopkinsnak (She)
A hétvégén kerül sor a várva várt Jean Pascal–Bernard Hopkins visszavágó mérkőzésre, amelynek tétje a kanadai bunyós WBC-nél őrzött profi félnehézsúlyú világbajnoki címe lesz. Pascal elmondta: tudja már, miben hibázott a kínos végkimenetelű első mérkőzésen, és négy menet alatt meg akarja semmisíteni Hopkinst.
máj. 18
16:10
Ganxsta a hoki-vbről, Elek a kupadöntőről, Dárdai a búcsúról (Agroinform)
A Magaslabda adása a jól megszokott időpontban, szerdán 18 órától jelentkezik ismét neves vendégekkel.
máj. 18
16:12
Jégkorong: a szlovákok menesztették a leszerepelt kanadai kapitányt (She)
Menesztették Glen Hanlont, a vasárnap zárult világbajnokságon hazai közönség előtt csúnyán leszereplő szlovák jégkorong-válogatott szövetségi kapitányát.
máj. 18
16:14
Kajak-kenu: Jól tudom, érhetnek meglepetések a válogatón - Vajda Attila (She)
Péntektől vasárnapig a Maty-éren versengenek legjobb női kajakosaink és kenusaink, hiszen a férfi kajakosok után számukra is megkezdődik a világbajnoki válogató. A férfi kenu szakágban csak az olimpiai számokban Eb- és vb-válogató ez a hétvége. A sérüléssel, majd betegséggel bajlódó olimpiai bajnok Vajda Attilának 1000 egyesben méltó kihívói lehetnek, éppen ezért ő is számít a meglepetésre.…
máj. 18
16:24
Kaká bejelentette, hogy hol akar bizonyítani (Infostart)
A brazil aranylabdás közölte: nem tér vissza az olasz bajnokságba és Angliába sem fog igazolni. Kaká beszélt arról is, hogy jó kapcsolatban van Carlo Ancelottival, a Chelsea menedzserével, de kizárta a lehetőségét annak, hogy újra együtt dolgoznának.

Keresés