2011. május 1. vasárnap

máj. 1
15:14
Championship: Egyszerűen nem találom a szavakat - Buzsáky a feljutásról (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, az angol labdarúgó-bajnokság (Championship) 45., utolsó előtti fordulójában biztosította a bajnoki címet és a feljutást a Queens Park Rangers. Buzsáky Ákos, a csapat magyar légiósa csak kereste a szavakat a mérkőzés után. A fényképek tanúsága szerint az ünneplés nem ért véget az öltözőben.
máj. 1
15:14
Paula Radcliffe májusban tér vissza (Agroinform)
A futónő utoljára 2009-ben, a New York Marathonon állt rajthoz. 2010 szeptemberében megszületett második gyermeke, Raphael, és már ebben a hónapban visszatér.
máj. 1
15:16
Sakk: Almási bravúros második helye az azeri nagymesterversenyen (She)
A második helyen végzett Almási Zoltán az azerbajdzsáni Nahcsivanban megrendezett sakktornán. Az első számú magyar nagymester a kilenc forduló során 6.5 pontot gyűjtött, mindössze féllel kevesebbet, mint a győztes ukrán Anton Korobov.
máj. 1
15:16
Ez a Dortmund történetének legnagyobb sikere - Michael Zorc (Agroinform)
A Borussia Dortmund 2002 után ismét elhódította a Salátástálat. A dortmundi játékosok meccs utáni nyilatkozataiból szemezgettünk.
máj. 1
15:30
PL: Arsenal-Manchester United mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
„A sebzett állat a legveszélyesebb. Az Arsenalnak nincs veszítenivalója” – óvott az elbizakodottságtól és a túlzott optimizmustól a mérkőzés előtt a Manchester United francia bekkje, Patrice Evra. A tét nem kicsi: ha nyer a Premier League 35. fordulójában az Arsenal otthonában Alex Ferguson alakulata, a „vörös ördögök” hatalmas lépést tesznek a bajnoki cím megszerzése felé.
máj. 1
15:32
Lovassport: Dobrovitz második lett a fedeles négyesfogathajtó-vk-döntőn (She)
Dobrovitz József a világbajnoki címvédő ausztrál Boyd Exell mögött második lett vasárnap a fedeles négyesfogathajtó-világkupasorozat lipcsei döntőjében.
máj. 1
15:48
Belendülő Lakers, hármas-háború Miamiban és Bostonban (Agroinform)
Hétfőn hajnalban már a második kör kezdődik az NBA rájátszásában, így megint megpróbáljuk megjósolni, hogy ki és miért lesz jobb.
máj. 1
16:24
Videó: maximális fordulatszámon pörgött a liverpooli motor (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Liverpool könnyed, 3–0-s győzelmet aratott hazai pályán a Newcastle United felett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, míg a Birmingham City a 29. perctől emberhátrányban küzdve 1–1-es döntetlent játszott a Wolverhamptonnal. Most nézze meg a két meccs összefoglalóját!
máj. 1
16:24
Győzelemmel búcsúztak Dzsudzsákék a bajnoki cím esélyétől (Agroinform)
A PSV 2-1-re legyőzte a Vitesse-t, de a riválisok szintén nyertek, így az Eindhoven bajnoki esélyei végleg elszálltak.
máj. 1
16:42
Eredivisie: Dzsudzsák gólpasszt adott, a PSV már nem lehet bajnok (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 33. fordulójában a Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV hazai pályán 2–1-re legyőzte a Vitesse-t, a magyar szélső gólpasszt jegyzett a találkozón. A listavezető Twente 4–0-ra megverte a sereghajtó Willem II-t, ezzel biztossá vált, hogy a PSV már nem lehet bajnok, ugyanis egy fordulóval a bajnokság vége előtt három pont a hátránya az…
máj. 1
16:42
Husztival a kezdőben ikszelt a Zenit (Agroinform)
A magyar középpályás a kezdőcsapatban kapott helyet, az 53. percben cserélték le.
máj. 1
16:44
Premjer-liga: Huszti kezdő volt a Zenit gól nélküli döntetlenje során (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában Huszti Szabolcs csapata, a Zenit Szentpétervár 0–0-s döntetlent ért el a Krasznodar otthonában.
máj. 1
16:46
MotoGP: a 125 kcm-eseknél Terol nyert, Sebestyén a 23. helyen zárt (She)
A spanyol Nicolas Terol nyerte meg a a Portugál Nagydíjat a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájában, mögötte a német Sandro Cortese és a francia Johann Zarco futott be. A magyar Sebestyén Péter a 23. helyen fejezte be a futamot.
máj. 1
17:00
MotoGP: a 125 kcm-eseknél Terol nyert, Sebestyén a 23. helyen végzett (She)
A spanyol Nicolás Terol nyerte meg a a Portugál Nagydíjat a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájában, mögötte a német Sandro Cortese és a francia Johann Zarco futott be. A magyar Sebestyén Péter a 23. helyen fejezte be a futamot.
máj. 1
17:02
Tereptriatlon: Poór Brigitta világbajnok az U23-asok között (She)
Poór Brigitta világbajnoki címet szerzett a spanyolországi Extremadurán szombaton rendezett tereptriatlon-világbajnokságon, a 23 éven aluliak mezőnyében.
máj. 1
17:04
Női kézi NB I: drámai csatában, hétméteresekkel döntős a DVSC a Népligetben (She)
A női kézilabda NB I elődöntőjének harmadik mérkőzésén  az FTC-Rail Cargo Hungaria 19–15-ös félidei vezetés után izgalmas végjátékban 29–29-re végzett a rendes játékidőben a DVSC-Korvexszel, így következtek a hétméteresek. Az idegek harcát a debreceniek bírták jobban, 4–2-re legyőzték a lövőpárbajban a zöld-fehéreket, és ezzel bejutottak a döntőbe.
máj. 1
17:18
Sebestyén 23. hellyel debütált, Terol triplázott a Portugál Nagydíjon (Infostart)
Az idei sorozatban most debütáló Sebestyén Péter a 23. helyet szerezte meg a 125 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság harmadik futamán, az estorili Portugál Nagydíjon.
máj. 1
17:18
PL: a lendületes Arsenal legyőzte a Manchester Unitedet (She)
„A sebzett állat a legveszélyesebb. Az Arsenalnak nincs veszítenivalója” – óvott az elbizakodottságtól és a túlzott optimizmustól a mérkőzés előtt az éllovas Manchester United francia bekkje, Patrice Evra. Nem is hiába: a Premier League 35. fordulójában az Arsenal hazai pályán 1–0-ra legyőzte Alex Ferguson alakulatát. Nagy csata várható az aranyéremért a hátralévő három fordulóban az egymást…
máj. 1
17:18
23. lett a 16 éves magyar motoros a Portugál Nagydíjon (Metropol)
Az idei sorozatban most debütáló Sebestyén Péter a 23. helyet szerezte meg a 125 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság harmadik futamán, az estorili Portugál Nagydíjon. A nyolcadliteresek között az előző két futamon is diadalmaskodott spanyol Nicolás Terol nyert, míg a MotoGP-ben honfitársa, Daniel Pedrosa győzött.
máj. 1
17:18
Két és fél év után győzte le az Arsenal a Manchester Unitedet (Agroinform)
Az Ágyúsok a sikerrel hat pontra zárkóztak a Vörös Ördögökhöz, de bajnoki aranyuk már elúszott, a a becsületbeli győzelem mellett a Chelsea-nek tettek szívességet.
máj. 1
17:20
Az Arsenal esélyt adott a Chelsea-nek (Infostart)
A listavezető Manchester United 1-0-ra kikapott az Arsenal otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának szuperrangadóján. A játékvezető egyszer-egyszer mindkét oldalon elmulasztott büntetőt ítélni.
máj. 1
17:20
Serie A: a Milan a bajnoki cím kapujában, a Samp háromszor egyenlített (She)
A Milan hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Bolognát a Serie A 35. fordulójában, így ha a hátralévő három fordulóban szerez legalább egy pontot, már matematikailag is bajnoknak tekinthető. A Vass Ádámot csereként bevető Brescia háromszor is megszerezte a vezetést a Sampdoria otthonában, ám így is csak egy pontot gyűjtött. A genovai csapatban Laczkó Zsolt kezdőként 60 percet játszott, Koman Vladimirt…
máj. 1
17:20
Ketten a mezőny fölött - Formula-1 múltidézés, 1998 (Agroinform)
Dübörög az uborkaszezon Forma-1-es témában, a szezon folytatásáig mi megidézzük a múltat…
máj. 1
17:22
Büntetőpárbajjal döntőben a Debrecen (Infostart)
A Debrecen drámai csatában, hétméteresekkel győzött vasárnap a KEK-döntős FTC otthonában a női kézilabda NB I elődöntőjének mindent eldöntő harmadik meccsén, ezzel bejutott a fináléba.
máj. 1
17:22
A Milan is megtette a magáét, közel a bajnoki cím (Agroinform)
Az Internek győznie kell jövő héten a Fiorentina ellen, de az is kevés lesz, ha a Milan pontot szerez a Roma elleni rangadón.
máj. 1
17:36
Már csak egy pont kell a Milannak (Infostart)
A vendég Bologna vasárnapi legyőzésével csupán karnyújtásnyira áll az olasz labdarúgó-bajnokság megnyerésétől az AC Milan.
máj. 1
17:36
Labdarúgó NB I: FTC-DVSC élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a labdarúgó NB I 26. fordulójának rangadója, a Ferencváros–DVSC-TEVA mérkőzés, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
máj. 1
17:36
Palkovics Krisztiánék nyerték az Adriatic Race-t (Agroinform)
A válogatottságtól a világbajnokság után visszavonuló jégkorongozóval, Palkovics Krisztiánnal fölényes győzelmet aratott a Wild Joe.
máj. 1
17:54
Videó: Ramsey okos lövésével győzte le az Arsenal a Manchester Unitedet (She)
Aaron Ramsey lapos, pontos, jobb alsó sarokba tartó lövésével az Arsenal 1–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának rangadóján. A londoniak így hat pontra megközelítették a listavezető „vörös ördögöket” három fordulóval a bajnokság vége előtt. Íme, Ramsey találata!
máj. 1
17:54
Döntetlent lett a kis DVSC és a kis Újpest csatája (Metropol)
A Debrecen és a vendég Újpest második csapata döntetlent játszott egymással vasárnap a labdarúgó NB II 24. fordulójában.
máj. 1
17:54
Nem voltak meglepetések az országos bajnokságon (Agroinform)
Minden súlycsoportban az esélyesek győztek a Szombathelyen rendezett szabadfogású és női birkózó országos bajnokságon.
máj. 1
17:56
Szabadfogású és női birkózó ob: nem volt meglepetés Szombathelyen (She)
A legjobbak közül többen hiányoztak, ennek ellenére minden súlycsoportban az esélyesek győztek a Szombathelyen rendezett szabadfogású és női birkózó országos bajnokságon.
máj. 1
17:56
Davigyenko hét év után tornát nyert Bajorországban (Agroinform)
Nyikolaj Davigyenko nyerte a 450 ezer euró összdíjazású, müncheni salakpályás férfi tenisztornát.
máj. 1
17:58
NB II, Keleti csoport: az Újpest B egy pontot szerzett Debrecenben (She)
Az Újpest B idegenben 1–1-es döntetlent játszott a DVSC-DEAC-cal a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 24. fordulójában.
máj. 1
17:58
Montoyát operálni kell, Milito egy hónapra kidőlt (Agroinform)
Pep Guardiola vezetőedző elég nagy bajban van csapata védelmének kialakítását illetően, mivel Maxwell, Abidal és Adriano sem bevethető.
máj. 1
18:12
Jakabházy: Edzői hibák miatt nem jutott fel a hokiválogatott (Infostart)
A feljutásba kerülő hibákat is elkövetett Ted Sator, a magyar jégkorong-válogatott szakvezetője a budapesti divízió I-es világbajnokságon - mondta az InfoRádiónak Jakabházy László, a Testnevelési Egyetem tanára, korábbi szakvezető.
máj. 1
18:12
Videó: Roberto Carlos nem kegyelmezett a Rosztov kapusának (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala 1–0-ra nyert hazai pályán a Rosztov ellen. A mindent eldöntő gólt az 57. percben a brazil világbajnok, Roberto Carlos lőtte büntetőből. A védő védhetetlenül bombázott a jobb felső sarokba.
máj. 1
18:12
Bodnár nélkül nyert a Salzburg (Agroinform)
Idegenben győzött a Red Bull Salzburg, amely közel áll az Európa Liga-induláshoz az osztrák bajnokság élvonalában.
máj. 1
18:14
Vívó Világkupa: aranyérmes a magyar férfi párbajtőrcsapat (She)
A magyar válogatott nyerte vasárnap a férfi párbajtőrözők németországi Világkupa-versenyét, melyen 27 csapat indult.
máj. 1
18:14
Heidenheimben nyert a férfi párbajtőr-csapat (Agroinform)
A magyar válogatott nyerte vasárnap a férfi párbajtőrözők németországi Világkupa-versenyét, melyen 27 csapat indult.
máj. 1
18:16
Tenisz: Münchenben Davigyenko, Estorilban Del Potro diadalmaskodott (She)
A müncheni salakpályás férfi tenisztornát Nyikolaj Davigyenko nyerte meg, míg Estorilban Juan Martín del Potro diadalmaskodott.
máj. 1
18:30
Vívóvilágkupa: aranyérmes a magyar férfi párbajtőrcsapat (She)
A magyar válogatott nyerte meg vasárnap a férfi párbajtőrözők németországi világkupaversenyét, amelyen 27 csapat indult.
máj. 1
18:30
Del Potro kilencedszer lett tornagyőztes (Agroinform)
Juan Martin del Potro nyerte az estorili salakpályás tenisztorna 450 ezer euró összdíjazású férfi versenyét.
máj. 1
18:32
Videó: fantasztikus kapásgólok Firenzében, kapitális kapushiba Parmában (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában az Udinese hiába nehezítette meg a Fiorentina dolgát, a hazai csapat remek gólokkal 5–2-re – a firenzeiek hasonló különbséggel győzték le a DVSC-TEVA-t a Bajnokok Ligája 2009–2010-es szezonjában– nyert. A lila-fehérek vezető gólja és az udineiek első találata is parádésra sikerült, ugyanis Vargas és Pinzi is kapásból lőtte ki a bal, illetve a jobb…
máj. 1
18:34
Kerékpár: Kusztor Péter nyerte a Tour de Bretagne viadalt (She)
Kusztor Péter vasárnap az utolsó, 7. szakaszon összetettben megőrizte négy másodperces előnyét, így megnyerte a Europe Tour-sorozatba tartozó, franciaországi Tour de Bretagne országúti kerékpáros viadalt.
máj. 1
18:36
Ausztria: Bodnárék győztek, továbbra is élnek bajnoki reményeik (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában Bodnár László csapata, a Salzburg 2–1-es győzelmet aratott a Rapid Wien otthonában. A magyar védő a kispadról nézhette végig a találkozót.
máj. 1
18:48
Svájc: Vanczákék simán legyőzték a címvédő Baselt, élen a Zürich (She)
A Vanczák Vilmost végig a soraiban tudó Sion hazai pályán 3–0-ra győzött a címvédő Basel ellen a svájci labdarúgó-bajnokság élvonalának 31. fordulójában.
máj. 1
18:48
Az Arsenal legyőzte a Manchester Unitedet (Behaviour)
Az angol labdarúgó bajnokság rangadóján az Arsenal 1:0-ra nyert a bajnoki címre aspiráló Manchester United ellen; három fordulóval a bajnokság befejezése előtt a manchesteriek előnye így 3 pontra csökkent a Chelseavel szemben.
máj. 1
18:50
Videó: pazar megkerülős csel után szerencsés góllal nyert a Milan (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság első számú bajnokesélyese, az AC Milan Mathieu Flamini találatával minimális különbséggel verte a Bolognát hazai pályán. A francia középpályás remekül kerülte meg védőjét, majd bár a kapus védte közeli lövését, a visszapattanó labdát már könnyen a kapuba pofozta.
máj. 1
18:52
Ukrajna: Huszev és Sevcsenko elintézte a Sahtart, nincs bajnokavatás (She)
Legnagyobb riválisa, a Dinamo Kijev otthonában szerezhette volna meg az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság aranyérmét a Sahtar Doneck, a bányászvárosiak viszont csúnyán kikaptak a fővárosban. A Sahtar már egy döntetlennel bajnok lett volna, de a Dinamo Oleh Huszev két és Andrij Sevcsenko egy góljával 3–0-ra nyert, a bajnokavatás alighanem a következő hétre csúszott. A Sahtar 27 forduló…

Keresés