2011. május 1. vasárnap

máj. 1
18:54
Férfi kézilabda BL: a Flensburg nyert Ciudad Realban, de kiesett (She)
A Flensburg idegenben 22–21-re nyert a Ciudad Real ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, ám a továbbjutásra így sem volt esélye, mivel az első mérkőzésen 38–24-re a spanyol csapat nyert.
máj. 1
18:56
Jégkorong-vb: a oroszok nehezen nyertek, Kanada kiütötte a franciákat (She)
Oroszország igencsak megizzadt Szlovénia ellen az A-csoportos jégkorong-világbajnokságon, ám végül 6–4-re győzni tudott, Kanada ezzel szemben lemosta a pályáról a franciákat, 9–1-re nyertek a juharlevelesek.
máj. 1
19:06
Manchester United: Ferguson szerint balszerencséjük volt az Arsenal ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó bajnokság 35. fordulójában az Arsenal hazai pályán legyőzte a listavezető Manchester Unitedet. Sir Alex Ferguson szerint nem kevés szerencsével.
máj. 1
19:06
A 400 méter olimpiai bajnoka még bízik a címvédésben (Agroinform)
LaShawn Merritt az érvényben lévő NOB-szabályok miatt nem indulhat Londonban, de bízik benne, hogy az Egyesült Államok Olimpiai Bizottságának petíciója sikerrel jár a Nemzetközi Sportdöntőbíróságon.
máj. 1
19:08
Videó: A Fradi megnyeri a KEK-et, mi döntőbe jutunk - Köstner Vilmos terve (She)
Hétméteresekkel jutott a női kézilabda-bajnokság döntőjébe a DVSC-Korvex a Ferencváros elleni elődöntő harmadik meccsén. A népligeti meccs után a főszereplők értékeltek az NSO Tv kamerája előtt.
máj. 1
19:08
Zsinórban hatodszor kapott ki az Almería, menetel a Málaga (Agroinform)
Az Almería hatodszor kapott ki, a piros-fehérekben vasárnap a Sevilla forgatta meg a kést, szinte biztos, hogy a klub a Segunda Divisiónban vitézkedhet a következő szezonban.
máj. 1
19:10
Tenisz: az idén veretlen Djokovics Belgrádban sem talált legyőzőre (She)
Az első helyen kiemelt, hazai közönség előtt szereplő Novak Djokovics nyerte a 417 ezer euró összdíjazású, salakpályás belgrádi férfi tenisztornát. A vasárnapi döntőben aratott sikerével idei 28. mérkőzését vívta meg veretlenül, és 2011-ben százszázalékos.
máj. 1
19:12
AC Milan: Ez a győzelem közelebb vitt a Scudettóhoz - Allegri (She)
Massimiliano Allegri, az olasz labdarúgó-bajnokságban éllovas AC Milan vezetőedzője a Bologna elleni 1–0-s győzelem után elmondta, újabb fontos lépést tettek a Scudetto felé.
máj. 1
19:14
Arsenal: Wenger újra bízik a bajnoki cím elnyerésében (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában az Arsenal hazai pályán legyőzte a listavezető Manchester Unitedet. Sir Alex Ferguson szerint nem kevés szerencsével – kollégája, Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere természetesen nem így látja.
máj. 1
19:16
Primera División: kikapott a sereghajtó Almería, ma kieshet az élvonalból (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában a sereghajtó Almería 1–0-s vereséget szenvedett az Európa-ligás helyekért küzdő Sevillától, így hátránya immár tizenegy pont a az egy meccsel kevesebbet játszó, még bent maradást érő helyen lévő Getaféval szemben.
máj. 1
19:24
Férfi vízilabda ob I: az FTC és a Szolnok is idegenben győzött (She)
A férfi vízilabda ob I 5–8. helyekért folyó rájátszás vasárnapi játéknapján az FTC és a Szolnok is nagyarányú győzelmet aratott idegenben.
máj. 1
19:24
Győzött a Mezőkövesd (Metropol)
A Keleti csoportban harmadik Mezőkövesd hazai pályán simán legyőzte a Ceglédet vasárnap a labdarúgó NB II 24. fordulójában.
máj. 1
19:24
Újabb lépést tett a BL felé a Manchester City (Agroinform)
Roberto Mancini együttese szinte biztosan BL-selejtezőt játszhat augusztusban, mivel hét ponttal vezet az 5. Liverpool előtt, és egy meccsel kevesebbet játszott.
máj. 1
19:26
Premier League: 2-1-re verte meg a City a West Hamet (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának záró mérkőzésén a Manchester City 2–1-re nyert a West Ham United ellen, amivel megerősítette helyét az első három mögött, ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint az Arsenal, így még a dobogó sem elérhetetlen.
máj. 1
19:28
Tenisz: Arn Gréta kikapott szerb ellenfelétől a madridi 1. fordulóban (She)
Arn Gréta hiába egyenlített szetthátrányból, majd hárított több mérkőzéslabdát is, három játszmában kikapott a szerb Bojana Jovanovszkitól a Madridban zajló tenisztorna női egyesének 1. fordulójában.
máj. 1
19:42
Rögbi Heineken-kupa: a Leinster és a Northampton jutott be a döntőbe (She)
Az ír Leinster és az angol Northampton Saints rögbicsapata jutott be a Heineken-kupa – a sportági Bajnokok Ligája – május 21-i, cardiffi fináléjába, miután a hétvégi elődöntőben izgalmas mérkőzésen búcsúztatta francia ellenfelét, a címvédő Toulouse-t és a Perpignant.
máj. 1
19:42
Pontot rabolt a Debrecen Ferencvárosból (Agroinform)
Az első félidőben a zöld-fehérek voltak jobbak, a másodikban a bajnoki címvédő, végül igazságos 1-1-es döntetlenre végeztek.
máj. 1
19:44
Labdarúgó NB I: öngóllal mentett pontot az FTC a DVSC ellen (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Ferencváros hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a DVSC-TEVA-val. A hazaiak a 84. percben esett Mirszad Mijadinoszki öngóllal egyenlítettek Adamo Coulibaly 56. percben szerzett találatát követően.
máj. 1
19:44
Ötöt lőtt a Mezőkövesd (Agroinform)
A Keleti csoportban harmadik Mezőkövesd hazai pályán simán legyőzte a Ceglédet vasárnap a labdarúgó NB II 24. fordulójában.
máj. 1
19:46
NB II, Keleti csoport: hárommal nyert a Mezőkövesd és az MTK is (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a Mezőkövesd otthon 5–2-re ütötte ki a Ceglédet, míg az MTK II szintén hazai környezetben 3–0-s győzelmet aratott a Békéscsaba ellen.
máj. 1
20:00
Ligue 1: a Marseille csak ikszelt, a Lyon vereséget szenvedett (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában a Marseille hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Auxerre-rel, míg az Olympique Lyon 2–0-ra kikapott a Toulouse otthonában.
máj. 1
20:00
Döntetlen a Ferencváros-Debrecen rangadón (Metropol)
A Ferencváros hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a címvédő Debrecennel a labdarúgó Monicomp Liga 26. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A hajdúságiak rossz sorozata így nem szakadt meg, ugyanis 2002 óta nem tudtak nyerni az Üllői úton.
máj. 1
20:00
Javítottak az oroszok Szlovénia ellen (Agroinform)
A nyitófordulóban a németektől elszenvedett vereség után az orosz válogatott vasárnap legyőzte a szlovén csapatot.
máj. 1
20:18
Férfi kézilabda BL: a Barca idegenben is legyőzte a címvédő Kielt (She)
A Barcelona a hazai pályán aratott kétgólos győzelem után idegenben is nyerni tudott (36–33-ra) a címvédő Kiel ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, így kettős győzelemmel jutott a kölni négyes döntőbe.
máj. 1
20:18
Juhász nélkül játszott döntetlent az Anderlecht (Agroinform)
A Juhász Rolandot foglalkoztatót Anderlecht 0-0-ás döntetlent ért el a belga bajnokág felsőházi rájátszásának 6. fordulójában. A magyar védő eltiltás miatt nem játszhatott a brüsszelieknél.
máj. 1
20:20
NB I: Még az öltözőben sem vagyunk egységesek - Prukner László (She)
Döntetlennel (1–1) ért véget a labdarúgó NB I 26. fordulójának záró mérkőzése, a Ferencváros–DVSC-TEVA összecsapás. A két csapat vezetőedzője egyetért abban, hogy csak a győzelem lett volna elfogadható, ám míg debreceni oldalon optimistán tekintenek az elkövetkező fordulókra, az FTC mestere, Prukner László együttese legfőbb gyengeségét emelte ki.
máj. 1
20:20
Büntetőkkel döntős a Debrecen (Agroinform)
Idegenben harcolta ki a döntős részvételt a Debrecen női kézilabda csapata, miután büntetőkkel legyőzte a Ferencvárost.
máj. 1
20:22
Fogathajtó ob: a Lázár-fivérek diadalát hozta a fábiánsebestyéni verseny (She)
A ketteseknél a hétszeres világbajnok Lázár Vilmos, a négyeseknél öccse, a hatszoros világbajnok Lázár Zoltán nyerte a fogathajtók országos bajnokságának első, fábiánsebestyéni fordulóját, amelyen hat nemzet 59 fogata indult.
máj. 1
20:22
Vanczákék újabb lépést tettek az európai kupaporond felé (Agroinform)
Vanczák Vilmos klubja, a Sion magabiztos 3-0-ás győzelmet aratott a Basel felett a svájci labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában, a magyar védő végigjátszotta a mérkőzést a hazaiaknál.
máj. 1
20:24
Evezés: duplázott a Varga, Galambos duó a Simády-emlékversenyen (She)
A Varga Tamás, Galambos Péter duó szombaton a normálsúlyúak, vasárnap pedig a könnyűsúlyúak között nyerte meg a kétpárok versenyét az evezősök 28. Simády Béla-emlékversenyén, amelyet a hagyományoktól eltérően idén nem Szegeden, hanem a Velencei-tavon, Sukorónál rendeztek meg.
máj. 1
20:26
Női kézi NB I: Nyikolajenko 11-et, Glusica 10-et lőtt, a Békéscsaba gázolt (She)
A női élvonalbeli kézilabda-bajnokság 5.–8. helyéért folytatott rájátszásban a Békéscsaba simán, 38–26-ra győzött az Alcoa FKC ellen.
máj. 1
20:36
Chelsea: Nem értem, miért nem vezetik be a videotechnikát - Cech (She)
Mint ismeretes, a Chelsea szombaton két erősen vitatható góllal győzött 2–1-re a Tottenham ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójában. Petr Cech, a kékek kapusa a klub hivatalos honlapján nyilatkozott a videotechnika bevezetéséről.
máj. 1
20:38
Videó: elképesztő öngóllal mentett pontot a Ferencváros a DVSC ellen (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Ferencváros hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a DVSC-TEVA-val. A hazaiak a 84. percben esett Mirszad Mijadinoszki öngóllal egyenlítettek Adamo Coulibaly 56. percben szerzett találatát követően.
máj. 1
20:40
Belgium: Juhász Roland nélkül döntetlenezett az Anderlecht (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler League) felsőházi rájátszásában Juhász Roland csapata, az Anderlecht csak gól nélküli döntetlent játszott az FC Bruges ellen. A magyar hátvéd eltiltása miatt nem léphetett pályára a találkozón.
máj. 1
20:54
Egy öngól fosztotta meg a Debrecent a győzelemtől az Üllői úton (Infostart)
A Ferencváros hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a címvédő Debrecennel a labdarúgó NBI 26. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A hajdúságiak rossz sorozata így nem szakadt meg, ugyanis 2002 óta nem tudtak nyerni az Üllői úton.
máj. 1
20:54
Videó: a „svéd-verő” norvégok „magyar” hokisa a nyáron hazatér (She)
A jégkorong-világbajnokság szombati játéknapjának legnagyobb meglepetését a norvég válogatott okozta, miután szétlövés után 5–4-re legyőzte a jóval esélyesebb svédeket. A meccs után az NSO Tv a győztes csapatból egy magyarul ugyan nem beszélő, de magyar származású Brede Csiszárral beszélgetett a találkozóról és természetesen a magyar gyökerekről.
máj. 1
20:54
Hátrányból fordított a Villarreal (Agroinform)
A Sárga Tengeralattjáró az első félidőben hátrányba került a Getafe ellen, de Cani és Rossi góljaival a hazaiak megfordították a mérkőzést és otthon tartották a három pontot.
máj. 1
20:56
Férfi vízilabda ob I: a Vasas is döntős a Szeged legyőzésével (She)
A ZF Eger után a TEVA-Vasas UNIQA férfi vízilabdacsapata is bejutott a 2010–2011-es ob I. döntőjébe, miután hazai medencében 10–7-re legyőzte a Szeged-Betont.
máj. 1
21:12
Primera División: hátrányból nyert hazai pályán a Villarreal (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában a Villarreal hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott a kiesés elől menekülő Getafe ellen.
máj. 1
21:12
A Mottát tavaly kiállító bíró fúj kedden Barcelonában (Agroinform)
Az UEFA a belga Franck de Bleeckerét jelölte ki a Barcelona-Real Madrid Bajnokok Ligája mérkőzés játékvezetőjének.
máj. 1
21:14
Espanyol: Mauricio Pochettino 2014-ig meghosszabbította szerződését (She)
Az Espanyol labdarúgócsapatát irányító Mauricio Pochettino szerződése 2012 júniusáig szólt, ám annyira elégedettek vele a klubvezetők, hogy két évvel hosszabbítottak vele.
máj. 1
21:16
Törökország: nyert a Fener és a Trabzonspor, fej fej mellett az esélyesek (She)
Továbbra is azonos pontszámmal áll a török labdarúgó Szuperligában a listavezető Fenerbahce és a Trabzonspor. A két, egyaránt remek formában levő bajnokesélyes kapott gól nélkül hozta vasárnapi mérkőzését.
máj. 1
21:30
Férfi kézilabda: Ilyésék kiestek, német házidöntő az EHF-kupában (She)
Két német csapat, a Grosswallstadt és a Göppingen jutott be a férfi kézilabda EHF-kupa döntőjébe.
máj. 1
21:30
Női győztes a kiskunhalasi nemzetközi versenyen (Agroinform)
Vindecker Alexandra nyerte vasárnap a Nagydíjat a 41. kiskunhalasi nemzetközi díjugrató versenyen.
máj. 1
21:32
Futsal: a Monte Silvano 5–2-re győzte le a Sportingot a döntőben (She)
A kazah fővárosban, Almatiban rendezték meg a hétvégén a futsal legrangosabb európai kupasorozata, az UEFA Futsalkupa négyes döntőjét, melyet végül az olasz Monte Silvano nyert meg, miután 5–2-re megverte a portugál Sportingot.
máj. 1
21:32
Kanada megint simán nyert - videó (Agroinform)
Oroszország javított második mérkőzésén, igaz a németek elleni vereséget követően Szlovénia legyőzése is nehezen ment.
máj. 1
21:34
Tenisz: Szávay Ágnes hátsérülés miatt nem áll ki Cibulková ellen (She)
Szávay Ágnes hátfájdalmai miatt nem tud kiállni hétfőn a szlovák Dominika Cibulková ellen a madridi salakpályás tenisztorna 3,5 millió euró összdíjazású női versenyének második fordulójában, a 16 közé jutásért.
máj. 1
21:48
A Vasas már biztosan döntős (Agroinform)
A címvédő Vasas három góllal legyőzte vasárnap a vendég Szegedet a vízilabda ob I-ben, s ezzel - az Eger után - bejutott a döntőbe.
máj. 1
21:50
Arn Gréta az első fordulóban búcsúzott (Agroinform)
Arn Gréta három játszmában kikapott vasárnap Jovanovszkitól a madridi salakpályás tenisztornanői versenyének első fordulójában.
máj. 1
21:52
Messi pingpongozás közben sem tud kibújni a bőréből (Agroinform)
A videóban Lionel Messi egy kínai asztaliteniszezővel mérkőzik meg, de nem bírta megállni, hogy felbecsülhetetlen értékű bal lábával ne villantson egyet.

Keresés