2011. november 14. hétfő

nov. 14
0:00
Sampdoria: Koman és Laczkó új edzőt kap, menesztették Atzorit (She)
Vasárnap a Vicenzától hazai pályán elszenvedett 1–0-s vereség után menesztették posztjáról Gianluca Atzorit, a Koman Vladimirt és Laczkó Zsoltot is foglalkoztató, olasz másodosztályú Sampdoria labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
nov. 14
0:18
Labdarúgás: Kamerun győzelmével ért véget az LG-kupa (She)
Kamerun labdarúgó-válogatottja nyerte meg az LG-kupa négyes tornát, miután vasárnap 1–1 után tizenegyesekkel 4–2-re legyőzte Marrákesben a házigazda Marokkót. A mérkőzésen Samuel Eto'o szerzett vezetést a kameruniaknak, Nordin Amrabat a 90. percben tizenegyesekre mentette a találkozót, de a párbajban aztán pont ő és Adel Taarabt hibázott. Uganda szintén tizenegyesekkel, 0–0 után 3–2-re győzte…
nov. 14
0:36
Brazília: fej-fej mellett a Vasco és a Cor, kiélezett csata az aranyért (She)
Továbbra is fej-fej mellett halad a Vasco da Gama és a Corinthians a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: vasárnap győzött a Cor és a Vasco is, így mindkét csapat 61 ponttal áll négy fordulóval a Série A zárása előtt.
nov. 14
2:06
NFL: kiütéses Bears-, izgalmas 49ers siker, kikapott a Ravens (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 10. fordulójának 22 óra után kezdődő mérkőzésein a San Francisco 49ers folytatta nagyszerű menetelését, és 27–20-ra legyőzte a New York Giantset, a Chicago Bears 37–13-ra kiütötte csoportriválisát, a Detroit Lionst, míg a Baltimore Ravens csúnya zakóba futott bele a Seattle Seahawks otthonában.
nov. 14
5:24
Lesz még őrizetbe vétel... (Behaviour)
Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője szerint nem A. Attila, az NB II-es Kozármisleny labdarúgója az utolsó, akit őrizetbe vettek az egész világot behálózó fogadási csalásokkal összefüggésben (klubja megnevezte a játékost: Andruskó Attiláról van szó). A magyarországi hálózat vezetője, Kenesei Zoltán nyár óta van őrizetben.
nov. 14
6:18
NFL: fölényes Jets elleni győzelmével lépéselőnyben a Patriots (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 10. fordulójának vasárnap éjszakai rangadóján a New England Patriots magabiztosan, 37–16-ra nyert a divíziórivális New York Jets ellen, így lépéselőnybe került legyőzöttjével szemben.
nov. 14
6:54
Márquez: "Másodszor loptak meg Pacquiao ellen" (Behaviour)
Amint azt előre sejteni lehetett, ismét rendkívül kiélezett csatát vívott egymással a fülöp-szigeteki Manny Pacquiao illetve a mexikói Juan Manuel Márquez a WBO váltósúlyú világbajnoki övéért. A történelem immár harmadszor ismételte önmagát, ugyanis a világ legjobbjának tartott PacMan a trilógia zárófejezetében is csak a pontozólapokon segítségével bizonyult jobbnak, míg a ringben sokak szerint…
nov. 14
6:56
KSE: van és nincs vezetés (Behaviour)
Két héttel azután, hogy a számlázási gyanúba keveredett kecskeméti sportklub vezetője, Feyér Zoltán lemondott, a fideszes önkormányzati tulajdonú cég élére új ügyvezetőt választott a város vagyongazdálkodási bizottsága: mégpedig Feyér volt felettesét, Jánosi Istvánt, aki a szintén önkormányzati érdekeltségű Hírös Sport Kft. igazgatója is. A klubnál történt visszaélésekről elmondása szerint nem…
nov. 14
6:58
Kassai a bűnbak (Behaviour)
Noha a 2012-es futball Európa-bajnokság pótselejtezői igazán kiélezett párharcokat ígértek - részint a meccsek jelentősége, részint az egymásnak feszülő együttesek hasonló játékereje folytán -, ezzel szemben a négyből három összecsapás már az első kör után eldőlni látszik.
nov. 14
7:12
AC Milan: Inzaghi szeretné fontosnak érezni magát, ellenkező esetben távozhat (She)
Elképzelhető, hogy a januári átigazolási szezonban távozik az olasz bajnok AC Milan labdarúgócsapatától Filippo Inzaghi, az együttes 38 éves támadója.
nov. 14
7:48
AC Milan: Inzaghi szeretné fontosnak érezni magát, máskülönben távozhat (She)
Elképzelhető, hogy a januári átigazolási szezonban távozik az olasz bajnok AC Milan labdarúgócsapatától Filippo Inzaghi, az együttes 38 éves támadója.
nov. 14
7:48
Benítez nem megy Madridba (Behaviour)
Spanyol lapértesülés szerint Rafa Benítez, a Liverpool és az Internazionale labdarúgócsapatának volt vezetőedzője tagadta, hogy az Atlético Madriddal tárgyalna.
nov. 14
7:50
NHL: kilencgólos meccsen nyert a Chicago, győzött a Vancouver is (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján négy mérkőzést rendeztek. A Chicago sorozatban harmadik sikerét könyvelhette el, ezúttal az Edmonton ellen, a 6–3-ra nyerő Blackhawks vezeti a Nyugati főcsoportot. A Philadelphia a Florida, a Minnesota az Anaheim otthonában győzött 3–2-re. A Vancouver 4–1-re megverte az Islanderst.
nov. 14
7:52
Spanyolország: Benítezről pletykálnak Madridban, míg ő Angliát sem zárja ki (She)
Spanyol lapértesülés szerint Rafa Benítez, a Liverpool és az Internazionale labdarúgócsapatának volt szakvezetője szóba került az Atlético Madridnál, de a jelenleg klub nélküli szakember nem erősítette meg az értesülést.
nov. 14
8:06
Inzaghi januárban elhagyja az AC Milant? (Metropol)
Elképzelhető, hogy a januári átigazolási szezonban távozik az olasz bajnok AC Milan labdarúgócsapatától Filippo Inzaghi, az együttes veterán támadója.
nov. 14
8:42
Tenisz: nincs változás az élen, Arn egy helyet előrelépett a ranglistán (She)
Mivel a legjobbak a héten már nem játszottak, nincs változás a női teniszezők legfrissebb világranglistájának élmezőnyében: a dán Caroline Wozniacki vezet a cseh Petra Kvitová és a fehérorosz Viktorija Azarenka előtt. A magyarok közül Arn Gréta egy helyet előrelépett, jelenleg a 63. helyen áll.
nov. 14
8:42
Tovább szárnyal a Chicago Blackhawks - videó (Agroinform)
A Nyugati főcsoportot vezető Chicago Blackhawks 6-3-ra legyőzte a sorrendben harmadik vereségét elszenvedő vendég Edmonton Oilers csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján
nov. 14
9:00
Videó: Ronaldinho labdaeladása után lőtt hatalmas gólt az ellenfél (She)
A brazil bajnokságban a Coritiba a Flamengót fogadta és verte meg elég simán (2-0). Ronaldinho a félpályánál vette le rosszul egy labdát, amiből hatalmas gólt rúgott az ellenfél...
nov. 14
9:00
A Dallas leamortizálta a Billst (Agroinform)
A Cowboys 44-7-es győzelemmel kezdte meg a szezon második szakaszát, a Houston is simán nyert, míg a Miami és a St. Louis második győzelmüket aratták az idén.
nov. 14
9:02
Tenisz: Tsongának két helyet ért a párizsi döntő; két szerb a top 10-ben (She)
Továbbra is a szerb Novak Djokovics vezeti a férfi teniszezők világranglistáját a spanyol Rafael Nadal és a brit Andy Murray előtt. A párizsi ATP-torna döntőjét tegnap megnyerő Roger Federer is maradt a negyedik, míg a fináléban alulmaradó francia Jo-Wilfried Tsonga két helyet előrelépve a hatodik. Janko Tipszarevics négy helyet előreugrott, így már a kilencedik, és ezzel már két szerb játékos van…
nov. 14
9:04
Jégkorong: Oroszország és Szlovákia veretlenül nyert tornát (She)
Oroszország jégkorong-válogatottja hibátlan teljesítménnyel nyerte meg a nem hivatalos jégkorong Európa-bajnokságnak is beillő, négyfordulós tornasorozat első szezonbeli állomását, a finnországi Karjala-kupát, miután a 3. fordulóban Csehországot is legyőzte.
nov. 14
9:18
Budapest rendezi a 2013-as cselgáncs Eb-t (Infostart)
Az Európai Cselgáncs Szövetség (EJU) döntése alapján Budapest ad otthont a 2013-as Európa-bajnokságnak - tájékoztatta hétfőn az MTI-t Tóth László, a magyar szövetség elnöke.
nov. 14
9:18
Válogatott: Szalai Ádám is feltűnt Telkiben - látogatóba érkezett (She)
nov. 14
9:18
A. Attila elismerte a csalási kísérletet - sajtóhír (Agroinform)
A Nemzeti Nyomozó Iroda szombaton elfogta a jelenleg is aktív labdarúgó A. Attilát az NB II-es Győr II–Kozármisleny meccs után. A mislenyi játékos a Bors szerint vallomásában elismerte: a 2009. április 21-i Bp. Honvéd– Siófok MK-elődöntőt próbálta elcsalni.
nov. 14
9:20
Kevin Durant is Európa felé kacsintgat (Agroinform)
Az NBA legjobb játékosai is megunták a hosszas nyári szünetet, a lockout alatt pedig ők is játszani szeretnénk, Kevin Durant állítólag Németországba érkezhet.
nov. 14
9:36
Jégkorong: a DAB javított, az FTC rontott szlovéniai mérlegén (She)
A szlovéniai Kranjban játszott a hétvégén két-két felkészülési mérkőzést a Ferencváros és a Dab.Docler jégkorongcsapata, mindkét magyar együttes egy győzelmet aratott és egy vereséget szenvedett a túra során.
nov. 14
9:36
Juhász Roland szerint most kiderül, hol is tartunk (Agroinform)
A magyar válogatott védőjét nem lepte meg Észtország és Törökország nagyarányú veresége az Európa-bajnokság pótselejtezőjében.
nov. 14
9:38
U21-es válogatott: megérkezett Olaszországba a magyar csapat (She)
A soron következő Eb-selejtezőjére készülő magyar U21-es labdarúgó-válogatott félnapos utazást követően tegnap késő este megérkezett Olaszországba, és elfoglalta szálláshelyét.
nov. 14
9:38
Megállíthatatlan a 49ers (Agroinform)
A San Francisco sorozatban hetedik győzelmét aratta, de nyert a Chicago, a New England és meglepetésre a Seattle is a vasárnapi késő esti találkozókon.
nov. 14
9:40
Videó: az ellenfél kihagyott büntetője után lőtt mesteri gólt a Santos (She)
Őrült dolgokra képes az élet: a Ceara lőhetett büntetőt a Santos elleni brazil bajnokin (2-3), de a vendégkapus hárított, és a kipattanó labdából eljutottak a hazai kapuig. Diogo kilőtte a hosszú sarkot, így ezzel a bombagóllal már náluk volt az előny és meg is nyerték a találkozót.
nov. 14
9:42
Cselgáncs: Budapest rendezi a 2013-as Európa-bajnokságot (She)
Az Európai Cselgáncsszövetség (EJU) döntése alapján Budapest ad otthont a 2013-as Európa-bajnokságnak.
nov. 14
9:44
Videó: a snowboard a szeretetről, a szerelemről és az adrenalinról szól (She)
November 10. és 13-a között a Városligeti Műjégpályán rendezték meg Budapest egyetlen téli extrémsport- és zenei fesztiválját, a Monster Energy Fridge-et. Az NSO Tv az egyik támogató hazai képviselőjével, Varga Zoltánnal beszélgetett a sportágról, amely véleménye szerint a szeretetről, a szerelemről és az adrenalinról szól.
nov. 14
9:54
Manchester City: ma végleg szakíthatnak Carlos Tévezzel (She)
Angol sajtóhírek szerint a Manchester City vezetőinél a múlt heti engedély nélküli hazautazás után végképp betelt a pohár, és ma szakíthatnak a csapat argentin csatárával, Carlos Tévezzel.
nov. 14
9:54
Alessandro Del Piero a Premier League-ről álmodozik (Agroinform)
A legendás olasz támadó kijelentette, mindenképpen szeretné kipróbálni magát Angliában mielőtt befejezné a karrierjét.
nov. 14
10:30
Úszás: Michael Phelps öt arannyal zárt Minneapolisban (She)
Öt aranyéremmel zárta a Grand Prix-sorozat első, minneapolisi állomását Michael Phelps, az amerikaiak 14-szeres olimpiai bajnok úszója.
nov. 14
10:30
Megérkeztek Olaszországba Róth Antalék (Agroinform)
U21-es csapatunk félnapos utazást követően késő este foglalta el szálláshelyét.
nov. 14
10:32
Videó: saját térfeléről lőtt fantasztikus gólt a spanyol csapat játékosa (She)
Lenyűgöző megoldás után dőlt el a harmadosztályú spanyol labdarúgó-bajnokságban rendezett Real Oviedo–Coruxo mérkőzés. A hazaiak szenegáli csatára, Matar Diop észrevette, hogy a vendégek kapusa kissé kint áll és saját térfeléről, mintegy 60 méterről ívelt a kapuba. Ezzel nyert 2–0-ra az Oviedo.
nov. 14
10:32
Budapest ad otthont a 2013-as Európa-bajnokságnak (Agroinform)
Az Európai Cselgáncs Szövetség (EJU) döntése alapján Budapest ad otthont a 2013-as Európa-bajnokságnak.
nov. 14
10:48
Válogatott: decemberben pályára léphet az NB I-es ligaválogatott (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor közvetlenül a lengyelországi elutazás előtt nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak. A szakember a holnapi meccsen kívül arról is beszélt, hogy még egy találkozót terveznek idén – decemberben az NB I-ben szereplő futballistákból összeálló ligaválogatott lépne pályára.
nov. 14
10:48
Budapest rendezi a 2013-as cselgáncs Eb-t (Metropol)
Az Európai Cselgáncs Szövetség (EJU) döntése alapján Budapest ad otthont a 2013-as Európa-bajnokságnak.
nov. 14
10:48
FBI ügynökökkel védik az amerikai csapatot (Agroinform)
Az amerikaiak nem bíznak a londoni szervezőkben, így FBI-ügynökökkkel megerősített biztonsági csapattal védenék jövőre sportolóikat.
nov. 14
10:50
Válogatott: Lengyelországban is Bogdán Ádám lehet a kezdő (She)
A magyar labdarúgó-válogatott tagjai ma délelőtt indultak Poznanba a Lengyelország elleni holnapi mérkőzésre. A Nemzeti Sport Online az elutazás előtt megtudta, a holnapi találkozón is – a pénteki Liechtenstein ellenihez hasonlóan – Bogdán Ádám kezdhet a kapuban.
nov. 14
10:52
Videó: kiállították, de tovább folytatta őrjöngését a kanadai hokis (She)
Egyszerű bunyónak indult. végül hosszas játékmegszakítással fejeződött be az amerikai jégkorong-bajnokságban (AHL) rendezett Spriengfield Falcons–Bridgeport Sound Tigers (3–4) meccsen. Kezdődött ott, hogy a hazaiak hokisa, Dane Byers és a Sólymok játékosa, Michael Haley összeverekedtek, majd mindketten megkapták a 2-2 perces büntetést. Azonban Byersnek még lett volna mit „megbeszélnie”…
nov. 14
11:06
Paul Scholes egyet előreléphet a ranglétrán (Agroinform)
A Manchester United korábbi legendás középpályása a tartalékcsapat irányítását veheti át Warren Joyce-tól.
nov. 14
11:08
Hamarosan jön a 20.000. gól Angliában (Agroinform)
A Premier League történetének 20.000. gólja születik majd meg hamarosan - a jelenlegi gólátlagot figyelembe véve a december 20-22-ei fordulóban.
nov. 14
11:24
Real Madrid: Ugyanolyan szinten, vagy magasabban vagyunk, mint a Barca - Zidane (She)
„Csökkent a Real Madrid és a Barcelona közti szakadék. Hatalmas a különbség a legutóbbi és a jelenlegi szezon között. Most ugyanolyan szinten, vagy még magasabban vagyunk, mint a Barcelona" – jelentette ki Zidane a Canal+ televízió műsorában.
nov. 14
11:24
Kedvező magyar mérleg a lengyelek ellen (Metropol)
A keddi lesz a labdarúgó-válogatott 32. mérkőzése a lengyelek ellen, és magyar szempontból nagyon kedvező a mérleg: húsz győzelem, hét vereség és négy döntetlen, a gólarány pedig: 86-37.
nov. 14
11:24
Íme, José Mourinho 20 év alatti célpontjai! (Agroinform)
Mario Götze, Jack Wilshere és Eden Hazard is José Mourinho kiszemeltjei között van, de a Barcelonától is elcsenne egy fiatal tehetséget a királyi klub.
nov. 14
11:42
MLSZ: korábban játszik a ZTE és a Haladás a Ligakupában (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága nem járult hozzá, hogy új helyszínen rendezzék meg a ZTE–Haladás mérkőzést a Ligakupában szerdán, de az összecsapás két órával korábban, 13 órakor kezdődik.
nov. 14
11:42
Már nem bíznak Carlos Tévez visszatérésében (Agroinform)
A Manchester Citynél lemondtak a balhés argentinról, akit az Internazionale vásárolhat ki a szerződéséből januárban.

Keresés