2011. november 25. péntek

nov. 25
0:00
Kosár Euroliga: a Barca 26 pontos sikerrel folytatta sorozatát (She)
A Barcelona továbbra is hibátlan a férfi kosárlabda Euroliga csoportkörében: a katalánok ezúttal 26 pontos, 72–46-os győzelmet arattak hazai pályán a szlovén Union Olimpija ellen a D-csoport hatodik fordulójában.
nov. 25
0:18
Tenisz, ATP-vb: Tsonga legyőzte Nadalt, és bejutott az elődöntőbe (She)
A francia Jo-Wilfried Tsonga nagy csatában, három játszmában legyőzte Rafael Nadalt a férfi teniszezők év végi ATP-világbajnokságán, és így Roger Federer mögött a B-csoport második helyén bejutott az elődöntőbe, míg a spanyol játékos búcsúzott.
nov. 25
0:36
Kosár Euroliga: a hibátlan Barca továbbment, Navarro rekordot döntött (She)
A Barcelona továbbra is hibátlan a férfi kosárlabda Euroliga csoportkörében: a katalánok ezúttal 26 pontos, 72–46-os győzelmet arattak hazai pályán a szlovén Union Olimpija ellen a D-csoport hatodik fordulójában, és a CSZKA Moszkva után másodikként máris továbbjutottak. Juan Carlos Navarro pedig rekordot döntött, már 2716 pontnál jár az Euroligában, és még egyetlen játékos sem volt ilyen…
nov. 25
0:36
Nadal elvérzett, Tsonga az elődöntős (Agroinform)
Jo-Wilfried Tsonga nyerte a B-csoport sorsdöntő mérkőzését, három szettben verte Rafael Nadalt és Roger Federer mögött jutott a legjobb négy közé.
nov. 25
2:06
NFL: a Dallas egy utolsó másodperces mezőnygóllal verte a Miamit (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 12. fordulójának második hálaadás napi mérkőzésén a Dallas Cowboys Dan Bailey utolsó másodpercben értékesített mezőnygóljával 20–19-re legyőzte a Miami Dolphinst.
nov. 25
5:06
DVTK-FTC: a vonat megvár (Behaviour)
Mentesítő vonatot indít a MÁV Start Zrt. vasárnap este 21:15-kor a miskolci Tiszai pályaudvarról, így minden ferencvárosi szurkoló gond nélkül hazautazhat csapata Diósgyőr elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzéséről, amely 18 órakor kezdődik, és előreláthatólag 19:50 körül ér véget. A szerelvény a tervek szerint Budapestig nem áll meg.
nov. 25
5:24
NFL: a Ravens védelme esélyt sem adott a 49ersnek a HarBowlon (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 12. fordulójának utolsó hálaadás napi mérkőzésén a Baltimore Ravens hazai pályán 16–6-ra legyőzte az összecsapás előtt sorozatban nyolcszor diadalmaskodó San Francisco 49erst.
nov. 25
6:36
Csoda történt: továbjutott az Apoel (Behaviour)
Noha a tegnapi nap csúcsrangadója a Milan-Barcelona volt, a fantasztikus meccs helyett a világ továbbra is egy ciprusi kiscsapaton ámul: az Apoel Nicosia a Huszti Szabolcsot foglalkoztató Zenit otthonában sem kapott ki, és továbbjutott. A Genk Kötelessel és Tőzsérrel ezúttal Valenciában futott bele egy hatalmas pofonba.
nov. 25
6:38
Feljelentették a sportklubot (Behaviour)
Összesen mintegy 300 millió forintot fizetett ki az elmúlt két évben a fideszes kecskeméti önkormányzat tulajdonában lévő KSE sportklub nem teljesített munkákért - jelentette be az MSZP zűrös ügyekre szakosodott Demokrácia Központja; hűtlen kezelés és sikkasztás gyanúja miatt a héten feljelentést is tettek.
nov. 25
6:40
Egyre bonyolódik a Kubica-ügy (Behaviour)
Még ki sem dühönghettük magunkat azon, hogy a tavaly februárban súlyos ralibalesetet szenvedő Robert Kubica a jövő szezonban sem tér vissza a F1 világbajnoki mezőnyébe, máris itt szerdai bejelentés cáfolata. A lengyel versenyző menedzsere, Daniele Morelli ugyanis bejelentette, a Lotus Renault egyszerűen félreértette védence szavait.
nov. 25
6:54
Tenisz: Szerbiában a külügyminiszter lett a szövetség elnöke (She)
Vuk Jeremics szerb külügyminiszter lett a helyi teniszszövetség elnöke. Elődje, Szlobodan Zivojinovics azért mondott le posztjáról, mert összeveszett a férfi világranglistát vezető Novak Djokovics családjával.
nov. 25
6:54
Végetért Contador meghallgatása (Behaviour)
Tegnap befejeződött a négynapos meghallgatás a háromszoros Tour de France-győztes országúti kerékpáros Alberto Contador doppingügyében a nemzetközi Sportdöntőbíróságon (CAS).
nov. 25
6:56
David legyőzte Góliátot (Behaviour)
Az idei esztendő kimagaslóan legjobb teniszezője, Novak Djokovics vélhetően nem hitt a szemének, amikor a londoni ATP világbajnokságon felnézett az eredményjelzőre. Ugyanis akkora verést, mint amilyet kiosztott számára David Ferrer, idén még nem volt része. Mindeközben a svájci Roger Federer óramű pontossággal intézi el egymás után az ellenfeleit, ezúttal az amerikai Mardy Fish volt az áldozat.
nov. 25
7:12
Vb 2014: Szamoa és Amerikai Szamoa is veretlenül várja a rangadót (She)
A második forduló mérkőzéseivel folytatódtak a küzdelmek a 2014-es világbajnoki selejtező óceániai zónájában, ahol az első selejtezőkörben szamoai négyes torna keretében versengenek a csapatok a továbbjutást érő egyetlen helyért. Szamoa és Amerikai Szamoa is veretlenül várja az egymás elleni rangadót a harmadik fordulóban, tekintve, hogy a győzelmük után ezúttal döntetlenre végeztek soros…
nov. 25
7:48
Ferencváros: A megfelelő irányba haladunk - Pölöskey Péter (She)
A Diósgyőr elleni idegenbeli mérkőzéssel zárja a bajnokság őszi szakaszát a Ferencváros labdarúgócsapata a 17. fordulóban. Bár a két csapat tabellán elfoglalt helyezéséből az éppen ötödik helyen álló újoncként házigazda sikerére lehet számítani, a szezont rosszul kezdő, edzőváltáson is áteső 11. helyen érkező Ferencváros Détári Lajos irányításával kiegyensúlyozottabb teljesítményre képes, mint…
nov. 25
7:50
Haladás: Kenesei Krisztián ismét egészségesnek nyilvánította magát (She)
Öt bajnoki óta nyeretlen a Haladás labdarúgócsapata az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, ráadásul utóbbi három mérkőzésén még csak a kapuba sem talált. Így hiába várnak a szurkolók a következő, a klub történetének kétezredik élvonalbeli góljára. Ma este a Bozsik-stadionban a Bp. Honvéd ellen újabb lehetőséget kap Aczél Zoltán együttese, annál is inkább, mert a szakvezető tudja: a jó őszt…
nov. 25
8:06
Férfi kosárlabda: 31 éves női edző az élvonalbeli Szaitama Broncos élén (She)
A Szaitama Broncoshoz szerződött Natalie Nakase, aki így az első női vezetőedző lesz a japán férfi kosárlabda-bajnokságban.
nov. 25
8:24
Kecskemét: Szivics után Szabó István vezényel a Kaposvár ellen (She)
Ideiglenesen Szabó István irányítja majd a Kecskemét élvonalbeli labdarúgócsapatát, miután a klubtól szerdán távozott Tomiszlav Szivics vezetőedző. Szabó nem először kap ilyen jellegű felkérést, és ahogyan egy évvel ezelőtt, úgy most is a Kaposvár ellen kell irányítania övéit, amely összecsapás a 17. fordulóban egyben az utolsó bajnoki lesz ősszel az első osztályban.
nov. 25
8:26
NB II, MTK: Kanta József rúgást kapott, kényszerpihenő vár rá (She)
Már a Ferencváros II elleni másodosztályú bajnoki mérkőzés (1–0) 28. percében cserét kért Kanta József, az MTK játékosa, akire egyelőre kényszerpihenő vár.
nov. 25
8:42
Videó: A Diósgyőr masszív, kreatív, a Fradi szerkezetileg jó - Bognár (She)
Szokásos beharangozónkban Bognár György mondja el gondolatait a labdarúgó NB I 17. fordulójáról. A slágermérkőzés, a DTVK–Ferencváros kapcsán megjegyezte, valami azt súgja neki, nem biztos, hogy a DVTK otthon nyerni tud a Fradi ellen, de pikáns meccsre számít.
nov. 25
8:42
Élő tv-sportközvetítések - péntek, szombat, vasárnap (Behaviour)
A pénteki, szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban.
nov. 25
8:42
A szerb külügyminiszter váltotta a Djokovicsék által kitúrt elnököt (Agroinform)
Vuk Jeremics szerb külügyminiszter lett a helyi teniszszövetség elnöke.
nov. 25
9:00
Kosárlabda: jótékonysági mérkőzést rendeznek Orosz László emlékére (She)
December 4-én, vasárnap 15 órakor jótékonysági mérkőzést rendeznek Orosz László emlékére a Budapesti Honvéd Dózsa György úti sportcsarnokában, ahol a Danone-Honvéd csap össze a 90-es évek válogatottjával.
nov. 25
9:00
A Packers könnyedén őrizte meg hibátlan mérlegét a 11. meccsén is - videó (Agroinform)
A Dallas egyetlen ponttal gyűrte le hazai pályán a Miamit, a Baltimore csak két mezőnygólt engedélyezett a San Franciscónak.
nov. 25
9:18
Kosárlabda: a Pécsnek nemcsak nyernie, fizetnie is kell a pontokért (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége első fokon döntött a Pécs 2010 ügyében, amelyet egy-egy pont levonásával büntet a jövőben mindaddig, amíg nem rendezi a Fegyverneky Zsófia és Nagy-Bujdosó Nóra felé fennálló tartozását. A veretlen pécsiek a bajnokságban hétvégén a 8/1-es mutatóval érkező, Nagy-Bujdosóval felálló győrieket fogadják az alapszakasz újabb rangadóján.
nov. 25
9:18
Galliani állítólag már tárgyal Tévezről, a Milan egyelőre hallgat (Agroinform)
Egyelőre nem kívánta kommentálni az AC Milan labdarúgócsapatának vezetősége azokat a híreket, miszerint szeretné leigazolni Carlos Tévez.
nov. 25
9:36
Kézilabda: az EHF kitüntette a játékvezetőkért felelős magyar szakembert (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) fennállásának huszadik évfordulója alkalmából Bécsben, a szervezet székhelyén kitüntették Andorka Sándort.
nov. 25
9:36
Női edző a japán férfi bajnokságban (Agroinform)
A Saitama Broncoshoz szerződött Natalie Nakase az első női vezetőedző a japán férfi kosárlabda-bajnokságban.
nov. 25
9:38
Videó: becserélték, könyökölt, egy perc után mehetett zuhanyozni (She)
Csereként beállva egy percet töltött a pályán a dél-koreai Li Jung Ho, a szaúdi al-Ittifak labdarúgója az al-Raed elleni összecsapáson, mert szabálytalanság miatt kiállították.
nov. 25
9:38
A stratégák terepe - futamelőzetes (Agroinform)
Sem Hamilton, sem Alonso, sem Button nem nyert még Brazíliában, most mindannyian győzelemmel mennének téli szünetre - ehhez viszont Vettelt kell legyőzniük.
nov. 25
9:54
Kézi: EHF-kitüntetés a játékvezetőkért felelős magyar szakembernek (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) fennállásának huszadik évfordulója alkalmából Bécsben, a szervezet székhelyén kitüntették Andorka Sándort.
nov. 25
9:54
Szabó István ül a Kecskemét kispadján Kaposváron (Agroinform)
Az eddigi másodedző irányítja szombaton a Kecskeméti TE együttesét, amelytől távozott a csapatot eddig vezető Tomiszlav Szivics.
nov. 25
9:56
Férfi vízilabda: november 30-án pótolják a Vasas-Honvéd bajnokit (She)
November 30-án pótolják az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszának második fordulójában elhalasztott Teva-Vasas-Uniqa–Groupama-Honvéd rangadót.
nov. 25
9:56
58 éve aláztuk meg az angolokat a Wembleyben - videó (Agroinform)
Hat-három. Egy eredmény, melyet minden magyar futballszurkoló ismer, amely a magyar labdarúgó-válogatott történelmének legnagyobb győzelmét szimbolizálja.
nov. 25
9:58
FTC: Jova Leventét Hollandiából is keresik, de ő hosszabbítana (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatában az NB I-ben ősszel bemutatkozó Jova Leventének nyáron lejár a szerződése a Ferencvárosnál. Az élvonalban nyolc meccsen játszó 19 éves kapus iránt már érdeklődnek Hollandiából, de a tehetséges futballista szívesen maradna a klubnál, ezért már meg is kezdte a tárgyalásokat a vezetőkkel a hosszabbításról.
nov. 25
10:00
Sakk: a kínai Hou Ji-fan megvédte női világbajnoki címét Albániában (She)
Hou Ji-fan megvédte sakkvilágbajnoki címét az albán fővárosban, Tiranában megrendezett döntőn. A kínai játékos az indiai Humpy Konerut ellen védte meg trónját.
nov. 25
10:02
Győri ETO: Csertői először nem számíthat Ji-Paranára a szezonban (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO vezetőedzőjének, Csertői Aurélnak várhatóan két alapembert kell majd pótolnia a hétvégén. A szakember először nem számíthat az idei szezonban Ji-Paranára, a brazil játékos combizomhúzódás miatt kénytelen kihagyni az Újpest elleni bajnokit. Ha az orvosi diagnózis is megerősíti, nem lesz ott a szombati meccsen Vladimir Djordjevics sem – adta hírül az eto.hu.
nov. 25
10:12
Jégkorong, Kontinentális Kupa: a DAB-nak inkább nyűg a dániai torna (She)
Csütörtökön a Dab.Docler jégkorongcsapata – kiszakadva a megszokott Erdély–Magyarország–Ausztria régióból – az 1500 kilométerre lévő Herning felé vette az irányt, ahol a Kontinentális Kupa harmadik selejtezőkörében lesz jelenése. Dániában a vendéglátót, valamint brit és olasz riválist kellene megelőzniük a dunaújvárosiaknak a továbbjutáshoz.
nov. 25
10:14
NB II: a Napoli érdeklődik a 17 éves veszprémi gólzsák iránt (She)
Tegnap a veszprémi utánpótlás együttes honlapja, a vfcuse.hu híre alapján már beszámoltunk róla, hogy egy BL-szereplő olasz csapat szerződtetné az utánpótlás-válogatott Novothny Somát. A Nemzeti Sport Online azóta megtudta, a 17 éves csatárt a Napoli vinné. A futballistát képviselő egyik menedzser, Vörösbaranyi József nem kívánta kommentálni értesülésünket, de azt megerősítette, hogy…
nov. 25
10:30
Válogatott: ma ünnepeljük a magyar labdarúgás napját (She)
Ötvennyolc évvel ezelőtt, 1953. november 25-én játszották az elmúlt évszázad mérkőzését, a 6:3-as magyar győzelemmel végződött londoni Anglia–Magyarország találkozót. Az MLSZ a mérkőzés – és az Aranycsapat – tiszteletére 1993-ban november 25-ét a magyar labdarúgás napjává nyilvánította.
nov. 25
10:30
Az Udinese marad az élmezőnyben, vagy a Roma kapaszkodik oda? (Agroinform)
A Farkasok a két kiesőjelölt elleni győzelmük után egy komolyabb ellenféllel szemben is megmutathatják, hogy összeállt a játékuk.
nov. 25
10:48
Atlétika: 2012-ben is lesz 4RUN félmaraton-sorozat, elindult a nevezés (She)
A tavalyi sikeres debütálás után, idén újra összeáll a három szervező, és másodízben is megrendezi a 4RUN félmaraton-sorozatot. A II. Rotary Debrecen Félmaratonra, a szekszárdi III. Borvidék Félmaratonra és az V. Keszthelyi Kilométerekre már elindult a nevezés.
nov. 25
10:50
DVTK: Luque szerint a nagy célokért győzni kell a Fradi ellen (She)
José Luque, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK légiósa szerezte az egyenlítő gólt szabadrúgásból az Üllői úton a bajnokság elején. A két csapat ezúttal Diósgyőrben méri össze az erejét a hétvégén, a spanyol középpályás pedig az utolsó idei bajnokin győzelemmel köszönné meg a kitartó biztatást a drukkereknek.
nov. 25
11:06
Videó: nyakat szorongatva sem tudták megakadályozni a touchdownt (She)
Bámulatos touchdownelkapást mutatott be Brandon Marshall, a Miami Dolphins elkapója, miközben az ellenfél, a Dallas Cowboys védője szó szerint a nyakát átkulcsolva próbálta meg „lebeszélni” pontszerző törekvéséről az NFL-ben csütörtökön lejátszott mérkőzésen.
nov. 25
11:06
A Haladás bravúrra készül Kispesten (Agroinform)
A negyedik helyezett Honvéd a tizenkettedik Haladást fogadja. A két csapat nyári mérkőzésén a kispestiek 4-2-re nyertek Szombathelyen.
nov. 25
11:24
Haladás: Torghelle a magyar védőkkel szemben jól boldogul - Halmosi (She)
Halmosi Péter a Haladás hivatalos honlapjának elmondta, nem szabad a mai NB I-es mérkőzésen területet hagyniuk a Honvédnak, ráadásul Torghelle Sándor harcossága jól kamatozik a magyar védőkkel szemben.
nov. 25
11:26
Honvéd: nyugat-európai érdeklődők, Danilót Franciaországba csábítják (She)
A Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője, Supka Attila a klub hivatalos honlapjának elmondta, több játékosukat is figyelik nyugat-európai klubok. Információink szerint a brazil Danilót, aki 13 góljával vezeti az NB I-es góllövőlistát, Franciaországba csábítják.
nov. 25
11:42
NB II: nem kockáztatják Nyerges és Menyhárt szereplését a REAC-nál (She)
Az NB II Keleti csoportjában szereplő, utolsó három mérkőzését megnyerő REAC vezetőedzője, Mátyus János nem kísérletezik nem teljesen gyógyult játékosainak bevetésével a Szolnoki MÁV elleni szezonzárón.
nov. 25
11:42
Anderson térdsérülés miatt februárig nem játszhat (Agroinform)
A Manchester United brazil középpályása Portugáliába utazott, hogy kezeltesse az ízületét, amellyel már két éve is gondjai voltak.
nov. 25
11:44
NBA: a Los Angeles Lakers sztárja a Besiktashoz szerződhet (She)
Sajtóértesülés szerint a Besiktashoz szerződik Lamar Odom, a bérvita miatt szünetelő észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) érdekelt Los Angeles Lakers sztárja.

Keresés