2011. november 1. kedd

nov. 1
14:07
Öt évre 122 millió dollárt kap a New York Yankees játékosa (Agroinform)
Mesés szerződést kötött csapatával CC Sabathia, az amerikai profi baseball-bajnokságban (MLB) szereplő New York Yankees sztárja.
nov. 1
14:08
NBA: a Lakers sztárja cáfolja, hogy lepaktált volna a tulajdonosokkal (She)
Derek Fisher, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) játékos-szakszervezetének (NBPA) elnöke a kosarasoknak írt levelében cáfolta azokat a találgatásokat, amelyek szerint nincs egység az NBPA vezetőségében, ő maga pedig háttéralkut kötött a bértárgyalásokon David Sternnel, a liga első emberével.
nov. 1
14:10
Bajnokok Ligája: az oroszlán és a farkas összecsap Oroszországban (She)
Két héttel ezelőtt két döntetlent hozott a Bajnokok Ligája G-csoportjának két mérkőzése: a Zenit Doneckből, az APOEL pedig Portóból hozott el egy-egy pontot. A ciprusi gárda ezzel vezeti a kvartettet, igaz, egy vereséggel akár a harmadik helyre is visszacsúszhat.
nov. 1
14:42
Csúcsot dönthet ma este a Barcelona kapusa (Infostart)
Az E és a H csoportban akár már a továbbjutás is eldőlhet kedd este, a Bajnokok Ligája negyedik csoportkörében. A másik két négyesben még nagyon szoros a csata.
nov. 1
14:42
Videó: a korcsolyájával emelte át a kapust a Minnesota támadója, de hiába (She)
Nem adták meg Nick Johnson gólját az NHL-ben, miután a Minnesota játékosa a korcsolyájával átemelte a Detroit kapusát az egymás elleni meccsen (Minnesota–Detroit 1–0). A játék állt, elemezték a helyzetet, majd annullálták a találatot, a szabály szerint ugyanis jégkorongozó szándékosan nem lőhet gólt lábbal.
nov. 1
14:43
Nem gyásszünettel, hanem motorbőgéssel emlékeznek Simoncellire (Agroinform)
A Simoncelli család kérésére nem lesz gyászszünet a gyorsaságimotoros-vb utolsó futamán, a hétvégi Valenciai Nagydíjon.
nov. 1
14:44
Fekvenyomás: magyar arany- és bronzérem a luxemburgi masters Eb-n (She)
A napokban a luxemburgi Hamm városában rendezték a masters fekvenyomó Európa-bajnokságot. Az eseményen Petróczki Magdolna sikere révén magyar Eb-arany is született.
nov. 1
15:00
FIFA-Aranylabda: Messi örülne, ha együtt emlegetnék Platinivel (She)
Lionel Messi, az elmúlt két év aranylabdása többek között arról beszélt a díjalapító France Footballnak adott évösszegző interjúban, hogy nagy büszkeséggel tör a nyolcvanas évek kiváló labdarúgója, Michel Platini babérjaira.
nov. 1
15:18
BL: a Lyon kedden szerződtetett kapusa szerdán akár már játszhat is (She)
Az Olympique Lyon szerződtette Mathieu Valverde kapust, akit már nevezett is a csapat szerdai, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésére. A Bordeaux-val korábban három BL-meccsen játszó 28 éves hálóőrre azért van szüksége az OL-nek, mert Hugo Lloris mögül Rémy Vercoutre és Anthony Lopes is kidőlt sérülés miatt.
nov. 1
15:18
Az Újpest megerősítette, hogy tárgyalnak Liptákkal (Agroinform)
Az Újpest FC hivatalos Facebook-oldalán megerősítette, hogy Lipták Zoltán részt vett a csapat kedd délelőtti edzésén. A klub hamarosan honlapján is beszámol az ügy részleteiről.
nov. 1
15:20
Schalke: sérülés miatt az év végéig már nem léphet pályára a középpályás (She)
Ebben az esztendőben már nem léphet pályára Peer Kluge, a Schalke középpályása. A labdarúgónak meg kell műteni a bal térdét, ezért legalább hat bajnokit lesz kénytelen kihagyni.
nov. 1
15:36
Újpest: valószínűsíthető az egyezség, de még tárgyalnak Liptákkal (She)
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a jelenleg klub nélküli válogatott védő, Lipták Zoltán ma Újpesten edzett. A futballista menedzsmentje arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a szerződés aláírására még várni kell, de közel a megegyezés.
nov. 1
15:37
Ki volt az Indiai Nagydíj legjobbja? - szavazás (Agroinform)
Vettel ismételten rekordot döntve nyert, Schumacher hátrányból verte csapattársát, Alguersuari pedig pontzónába ugratta a kisebbik bikát. Szavazz, szerinted ki volt a legjobb!
nov. 1
15:38
FIFA-Aranylabda: öt név, amelyet az alapító is hiányol a jelöltlistáról (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és a díjat 1956-ban alapító France Football kedden nyilvánosságra hozta a 2011-es Aranylabda-jelöltek névsorát. A választás, mint mindig, vitákat váltott ki – a francia szaklap is közzétett öt nevet, amelyet szívesen ott látott volna a listán, ha nem kell megállni 23 játékosnál.
nov. 1
15:55
Laczkót is megpofozták a Sampdoria feldühödött szurkolói (Agroinform)
A Nocerina otthonában elszenvedett 4-2-es vereség után a genovai repülőtéren a feldühödött ultrák nekitámadtak a csapatnak.
nov. 1
15:57
Tőzsérék visszatérnek, Vettel rekordokat dönt, elveszítettük egyetlen aranylabdásunkat (Agroinform)
Ismét eltelt egy hét, így újra jelentkezünk a Heti 6:3 című rovatunkkal, amiben hat örömteli és érdekes sportesemény mellett három kevésbé vidám, de annál inkább elgondolkodtató történést elevenítünk fel az elmúlt napokból.
nov. 1
16:12
Olympiakosz: Costanzo hibája után Megyeri kezdhet Dortmundban (She)
A Nemzeti Sport információi szerint ma este Dortmundban Megyeri Balázs védheti az Olympiakosz kapuját a Bajnokok Ligájában.
nov. 1
16:13
Ezequiel Lavezzi kinevette magát zavarában - videó (Agroinform)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a tavalyi bronzérmes Napoli ugyan Cavani révén korán vezetést szerzett, de Santana 43. percben történt kiállítása miatt végül 2-1-re kikaptak a szicíliaiaktól. A találkozón egy érdekes eset is történt, Ezequiel Lavezzi ugyanis az oldalvonalon kívülre passzolt csapattársának, akit még be sem cserélt edzője.
nov. 1
16:14
Videó: a brazil játékos pazar helyzetfelismerése 40 méterről győzelmet ért (She)
A török labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Mersin remekül futballozva 2–1-re legyőzte otthon a Genclerbirligit. A hazaiak első góljához nagy szerencse kellett, mivel a menteni igyekvő vendég védő csapattársára rúgta a labdát, amely pont Erman Özgürhöz került, aki kilőtte a bal alsó sarkot. A második találatnál pedig hiába robbant ki a kapujából Ramazan Köse, pontosan André Moritz elé passzolt,…
nov. 1
16:30
Videó: a brazil játékos pazar helyzetfelismerése győzelmet ért (She)
A török labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Mersin remekül futballozva 2–1-re legyőzte otthon a Genclerbirligit. A hazaiak első góljához nagy szerencse kellett, mivel a menteni igyekvő vendégvédő csapattársára rúgta a labdát, amely pont Erman Özgürhöz került, aki kilőtte a bal alsó sarkot. A második találatnál pedig hiába robbant ki a kapujából Ramazan Köse, pontosan André Moritz elé passzolt,…
nov. 1
16:31
Mardy Fish 0:1-nél feladta a mérkőzést (Agroinform)
Az ötödik helyen rangsorolt amerikai játékos mindössze egy játék után sérülés miatt feladta keddi mérkőzését honfitársa, James Blake ellen.
nov. 1
16:32
Újpest: Bartha szerint Lipták erősítést jelenthet a csapat számára (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, valószínűleg az Újpest labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását Lipták Zoltán. A válogatott védő ma legalábbis már a lila-fehérekkel edzett, és Bartha Csana ügyvezető igazgató szerint is közel van a megegyezés.
nov. 1
16:33
Nem várok tovább a külföldi lehetőségekre, itthon folytatom - Lipták Zoltán (Agroinform)
A válogatott védő kedd délelőtt részt vett az Újpest edzésén, majd elmondta, bízik benne, hogy hamarosan aláírhatja szerződését korábbi csapatánál.
nov. 1
16:48
Liverpool: megerősítették, hogy Gerrardra minimum kéthetes pihenő vár (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpoolnál megerősítették, hogy Steven Gerrardra minimum kéthetes kényszerpihenő vár, így lemarad csapata Swansea elleni bajnokijáról, illetve a válogatott felkészülési mérkőzéseiről.
nov. 1
16:49
A Milan hattól, a Barcelona háromnegyed kilenctől gálázhat - nálunk élőben (Agroinform)
A milánóiak Antonio Cassanóért, a katalánok Guardiola szép jubileumáért győznék le a G csoport két kiscsapatát, a BATE-t és a Plzent.
nov. 1
17:06
Skócia: a Rangers gólerős támadója egész szezonra is kidőlhet a sorból (She)
Steven Naismith, a skót Rangers labdarúgócsapatának gólerős támadója súlyosnak tűnő keresztszalag-sérülést szenvedett a jobb térdében a hétvégi bajnokin, ami miatt akár az egész hátra levő szezont is kihagyhatja.
nov. 1
17:07
Idegenben eddig nem volt szerencsénk - José Luque (Agroinform)
José Luque úgy látja, idegenben is rendre jó meccseket játszik a DVTK, de a szerencsével hadilábon állnak.
nov. 1
17:09
Kéthetes pihenő vár Gerrardra (Agroinform)
A Vörösök csapatkapitánya a csapat pénteki edzésén kapott rúgást bokájára, a seb elfertőződött, be kell gipszelni lábát.
nov. 1
17:24
Villarreal: Zapatára térdsérülés miatt öt hétig nem számíthatnak (She)
Cristián Zapatára sérülés miatt öt hétig nem számíthatnak a spanyol Villarreal labdarúgócsapatánál, miután meghúzódott a szalagja a jobb térdében.
nov. 1
17:24
Elhunyt Albert Flórián - Blatter részvétnyilvánítása (Behaviour)
Rendkívül elegáns,különleges labdaérzékkel megáldott futballistának nevezte Joseph Blatter a hétfőn elhunyt Albert Flóriánt; a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke levélben nyilvánította részvétét Csányi Sándornak, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetőjének.
nov. 1
17:25
Laczkó győztes, Filkor, Feczesin és Vass vesztes csapatban játszott (Agroinform)
Négy magyar játékos is pályára lépett a Serie B 13. fordulójának délutáni mérkőzésein, de csak egyikük örülhetett győzelemnek.
nov. 1
17:26
Sakk: Polgár Judit ötvenedszer a női világranglista élén (She)
Polgár Judit ötvenedik alkalommal áll a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) világranglistájának élén.
nov. 1
17:28
Gyász: Blatter levélben nyilvánította részvétét Csányi Sándornak (She)
Rendkívül elegáns, különleges labdaérzékkel megáldott  futballistának nevezte Joseph Blatter a hétfőn elhunyt Albert Flóriánt; a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke levélben nyilvánította részvétét Csányi Sándornak, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) vezetőjének.
nov. 1
17:30
Serie A: a klub korábbi játékosa lett a sereghajtó Cesena trénere (She)
Daniele Arrigonit nevezték ki kedden az olasz labdarúgó-bajnokság utolsó helyén álló Cesena vezetőedzőjének.
nov. 1
17:42
Serie B: Laczkóék győztek, Feczesinék a hajrában buktak Veronában (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 13. fordulójában a Sampdoria hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Crotonét. A genovai csapatnál Laczkó Zsolt a 78. percben csereként lépett pályára, Koman Vladimirt nem nevezték a találkozóra.
nov. 1
17:44
Ökölvívás: Megverném a Klicskókat, de nem kockáztatnak - Holyfield (She)
A legendás veterán profi ökölvívó, Evander Holyfield továbbra sem tesz le álmáról, hogy nehézsúlyú világbajnokként vonuljon vissza. A korábbi vitathatatlan bajnok szívesen kiállna a súlycsoport jelenlegi legjobbjaival.
nov. 1
18:00
BL: Huszti nélkül a Zenit, két csatárral rohamoz a Milan Minszkben (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában a Sahtart fogadó Zenit keretébe sem került be Huszti Szabolcs. A másik 18 órakor kezdődő találkozón az AC Milan a Zlatan Ibrahimovic, Robinho csatárduóval rohamoz a BATE Boriszov ellen.
nov. 1
18:00
A Baselből igazolna támadó középpályást Roberto Mancini (Agroinform)
A Manchester City 12 millió eurót ajánl a Bajnokok Ligájában is vitézkedő Basel játékosáért.
nov. 1
18:02
Videó: A Genknél a helyi játékosok népszerűbbek, mint a légiósok - Lipcsei Árpád (She)
Kedd este a 4. fordulóval folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája. A Nemzeti Sport újságírója a helyszínen tekinti meg a Genk–Chelsea összecsapást, amelyen Köteles Lászlóért és Tőzsér Dánielért is szoríthatunk. Pep Guardiola a katalánok kispadján 200. meccsére készül Prágában, de izgalmas összecsapást várhatunk az Olympique Marseille Arsenal elleni londoni vendégjátékától is.
nov. 1
18:02
A nagyot küzdő BATE pontot szerzett a Milan ellen (Agroinform)
A vörös-feketék a 20. percben már vezettek, az első félidő könnyed vendégsikert ígért, de a második játékrészben a sokkal harcosabb, tüzesebb BATE büntetőből egyenlített.
nov. 1
18:04
WBA: Gera kell az első csapatnál, ezért nem játszik a tartalékok közt (She)
Kikerült a West Bromwich Albion tartalék csapatának Chelsea elleni mérkőzésre készülő keretéből Gera Zoltán, mert Roy Hodgson már számít rá az első csapatban, amely szombaton az Arsenallal játszik a Premier League-ben.
nov. 1
18:18
BL: az összes keddi eredmény és jegyzőkönyv egy helyen (She)
Kedden nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája. A csoportkör negyedik fordulójában több kvartettben eldőlhet az elsőség kérdése, sőt az kiderülhet néhányban, hogy mely csapat(ok) jut(nak) tovább. Kövesse az összecsapások alakulását élő eredménykövető cikkünk segítségével.
nov. 1
18:19
Marussia lesz a Virginből 2012-ben (Agroinform)
A Virgin-istálló kéri a Formula–1 vezetőségétől, fogadja el névváltoztatási kérelmét, mert a 2012-es idényben már nem Virgin, hanem Marussia néven indulna el a világbajnokságban.
nov. 1
18:36
MU: Ferdinand lelassult, meg kell változtatnia a játékát - Ferguson (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere ezt mondta Rio Ferdinandról, a klub 32 éves angol középhátvédjéről, meg kell próbálnia megváltoztatnia a játékát, mert a sebességére többé nem támaszkodhat. Ferdinand szerdán kezd az Otelul Galati elleni BL-meccsen, de a csapatba kerüléséhez Chris Smalling sérülése és Nemanja Vidics eltiltása is kellett.
nov. 1
18:37
Maurice Greene és Gail Devers a Hírességek Csarnokában (Agroinform)
Többek között Maurice Greene, a férfi 100 méter 2000-es, illetve Gail Devers, a női klasszikus szám 1992-es és 1996-os olimpiai bajnoka is bekerül idén az Egyesült Államok atlétikai Hírességek Csarnokába.
nov. 1
18:38
BL: a madridi Kaká, Marcelo és Arbeloa sem utazik Lyonba (She)
A francia Olympique Lyon vendégeként lép pályára szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában a spanyol Real Madrid, amelynek utazó keretében a kisebb sérüléssel bajlódó Kaká, Marcelo és Álvaro Arbeloa sem található meg.
nov. 1
18:40
Atlétika: Maurice Greene és Gail Devers a Hírességek Csarnokában (She)
Többek között Maurice Greene, a férfi 100 méter 2000-es, illetve Gail Devers, a női klasszikus szám 1992-es és 1996-os olimpiai bajnoka is bekerül idén az Egyesült Államok atlétikai Hírességek Csarnokába.
nov. 1
18:42
Videó: fantasztikus visszahordások és Polamalu ütése - NFL, 8. fordulója (She)
A hétvégén rendezték a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság 8. fordulóját. Többek között a Pittsburgh Steelers nyerte a New England Patriots elleni rangadót, a Philadelphia Eagles kiütötte a Dallas Cowboyst, míg a Detroit Lions 45 pontot szerzett a Denver Broncos otthonában. Nézze meg a forduló legszebb és legviccesebb jeleneteit!
nov. 1
18:54
Videó: fantasztikus visszahordások és Polamalu ütése - NFL, 8. forduló (She)
A hétvégén rendezték a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság 8. fordulóját. Néhány eredmény: a Pittsburgh Steelers megnyerte a New England Patriots elleni rangadót, a Philadelphia Eagles kiütötte a Dallas Cowboyst, míg a Detroit Lions 45 pontot szerzett a Denver Broncos otthonában. Nézze meg a forduló legszebb és legviccesebb jeleneteit!
nov. 1
18:55
Ha Tévez bocsánatot kér, visszatérhet a Manchester Citybe (Agroinform)
A balhés argentin menedzsere elmondta, Tévez azért nem tud máshova szerződni, mert nem bírják fizetni heti 200 ezer fontos fizetését.

Keresés