2011. november 1. kedd

nov. 1
18:56
Arsenal: Podolskiért januárban 24 millió eurót ajánlana a klub (She)
Az Arsenal brit sajtóhírek szerint 24 millió eurós ajánlatot tesz januárban a Bundesligában szereplő Kölnnek Lukas Podolskiért. A 26 éves csatárt már a nyári átigazolási időszak hajrájában is szóba hozták a londoniakkal, de akkor semmi sem lett az ügyletből.
nov. 1
18:58
Brazília: Neymar a Realból dobogós lesz a FIFA-Aranylabdán - Ronaldo (She)
Pályafutása során először találhatjuk a jövő egyik klasszisának tartott brazil Neymar nevét a FIFA-Aranylabda 23 fős, már egy körben leszűkített listáján. A jeles előd, Ronaldo szerint még bőven vannak tartalékok honfitársában.
nov. 1
19:12
Jégkorong, Mol Liga: a Brassó kiütötte a Steaua Rangerst (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszának keddi játéknapján a Brassó hazai pályán, gólokban kifejezetten gazdag találkozón kiütötte a Steaua Rangerst.
nov. 1
19:13
Ibrahimovic kilőtte a hosszú sarkot a BATE ellen - videó (Agroinform)
Az AC Milan a BATE Boriszov elleni idegenbeli BL-mérkőzésen Zlatan Ibrahimovic góljával szerezte meg a vezetést, aki Robinho passzát váltotta gólra.
nov. 1
19:14
Videó: Ibrahimovic Robinho passzából szerzett vezetést - a legfrissebb BL-gólok (She)
Kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája E-, F-, G- és H-csoportjában rendezik meg a 4. fordulót. A címvédő Barcelona a Plzennel játszik idegenben, a Chelsea Tőzsér Dániel és Köteles László csapatához, a Genkhez látogat, míg az AC Milan már 18 órakor pályára lép a BATE Boriszov vendégeként. Folyamatosan frissülő hírünkben megtekintheti a legújabb gólokat!
nov. 1
19:16
NB I: Solymosi Péteré az alsóházi csata - a 15. forduló játékvezetői (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján ismertette, kik vezetik az NB I 15. fordulójának mérkőzéseit. A pénteki Győr–Pápa találkozó Kassai Viktoré, az FTC–Paks záró meccs Andó-Szabó Sándoré, a tabella utolsó két helyén álló csapat részvételével megrendezendő Zalaegerszeg–Kaposvár találkozó pedig Solymosi Péteré lesz.
nov. 1
19:31
A Brassó öt góllal verte meg a Steauát (Agroinform)
A magyar-román jégkorongbajnokság keddi játéknapján a két román együttes csatájából a Brasovjött ki győztesen.
nov. 1
19:48
Ribéry nem menne sehová (Infostart)
Szívesen játszana karrierje végéig a Bayern Münchenben Franck Ribéry, az együttes francia válogatott futballistája.
nov. 1
19:48
Videó: annyira sietett az orvos, hogy még a gyógyszereit is elhagyta (She)
Vicces jelenet játszódott le az orosz labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában rendezett Krilja Szovjetov–Tyerek Groznij mérkőzésen. A vendégek kapusát, Soszlan Dzanajevet ápolni kellett, ezért az orvosok gyorsan a pályára szaladtak. Egyikük azonban nem vette észre, hogy a gyógyszeres doboz nyitva van, így minden kiborult. Amíg az orvos gyorsan összeszedte holmiját, kollégája lekezelte a kapust.
nov. 1
19:49
Eden Hazard szerint 50 millió euró túl sok érte (Agroinform)
A Lille belga szélsője csak idény végén hagyná el francia klubját, és szívesen szerezne külföldi tapasztalatokat.
nov. 1
19:50
Jégkorong, EBEL: a Volán vereséget szenvedett Fehérváron a Viennától (She)
Az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 18. fordulójában a Sapa Fehérvár AV 19 hazai pályán kapott ki a Vienna Capitalstől. A találkozó fordulópontja a második félidő közepén volt, amikor az addig óriási mezőnyfölényben játszó hazaiak megkapták második góljukat is, miközben lehetőségeiket sorra puskázták el. A győztes osztrák együttes egy pontra megközelítette az ötödik…
nov. 1
20:06
Taroltak a Takács-nővérek (Infostart)
Taroltak a korosztályos súlyemelőmesterek világbajnokságán a Takács nővérek: Mária és Erika is vb-győztesként térhetett haza Ciprusról.
nov. 1
20:06
Videó: Ibrahimovic gólját 11-esből egyenlítette ki a BATE - a legfrissebb BL-gólok (She)
Kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája E-, F-, G- és H-csoportjában rendezik meg a 4. fordulót. A címvédő Barcelona a Plzennel játszik idegenben, a Chelsea Tőzsér Dániel és Köteles László csapatához, a Genkhez látogat, míg az AC Milan már 18 órakor pályára lép a BATE Boriszov vendégeként. Folyamatosan frissülő hírünkben megtekintheti a legújabb gólokat!
nov. 1
20:06
A Zenit Lombaerts fejesével tudott nyerni a Sahtar ellen - videó (Agroinform)
A Bajnokok Ligája G-csoportjában a Zenit Szenpétervár Lombaerts góljával tudott nyerni a Sahtar Doneck ellen hazai pályán.
nov. 1
20:08
BL, H-csoport: a Milan ikszelt a BATE Boriszov vendégeként (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában a milánóiak 1–1-es döntetlent értek el a fehérorosz BATE Boriszov otthonában. A másik mérkőzésen Nicolas Lombaerts fejes góljával a Zenit legyőzte a Sahtar Donecket.
nov. 1
20:08
Megyeri Balázs védi az Olympiakosz kapuját a Dortmund ellen (Agroinform)
Erenesto Valverde Megyeri Balázsnak szavazott bizalmat, a 21 éves magyar kapus védi az Olympiakosz Pireusz kapuját a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen kedd este.
nov. 1
20:24
Döntetlent játszott a Milan a BL-ben (Infostart)
Két mérkőzést már lejátszottak késő délután az egykori Szovjetunió területén a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján. Az orosz Zenit 1-0-ra legyőzte ukrán ellenfelét, a Sahtart, a BATE Boriszov pedig döntetlent játszott az AC Milannal.
nov. 1
20:24
BL, E-csoport: Terry, Lampard és Mata nélkül a Chelsea Tőzsérék ellen (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában a belga Racing Genk az angol Chelsea-t fogadja. A házigazdáknál a kezdőben kap lehetőséget a két magyar légiós, Köteles László és Tőzsér Dániel, viszont a vendégeknél csak a kispadra jelölték John Terryt, Frank Lampardot és Juan Matát. A találkozót a Nemzeti Sport Online-on hagyományos online tudósításban közvetítjük.
nov. 1
20:25
Xavi és Iniesta is csak a kispadon a Barcelonában (Agroinform)
A Bajnokok Ligája H-csoportjában ma este a Barcelona Csehországba, a Plzeň csapatához látogat.
nov. 1
20:26
BL, F-csoport: Megyeri bekerült a kezdőbe a Dortmund ellen (She)
Mint azt délután előre jeleztük, Megyeri Balázs bekerült a kezdőbe az Olympiakosz Pireusz labdarúgócsapatába a Borussia Dortmund elleni idegenbeli BL-meccsre. A magyar kapus ezen a mérkőzésen debütál a legrangosabb európai kupasorozatban.
nov. 1
20:42
BL, F-csoport: Rosicky, Arsavin és Van Persie kispados az Arsenalban (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában az angol Arsenal a francia Marseille-t fogadja, Arsene Wenger, a londoniak francia menedzsere olyan nagyágyúkat ültetett maga mellé kezdésnek a kispadra, mint Tomás Rosicky, Andrej Arsavin és a gólerős holland center, Robin van Persie. A mérkőzést a Nemzeti Sport Online folyamatosan frissülő, élőképes cikkben közvetíti!
nov. 1
20:42
Messi mesterhármasával nyert Csehországban a Barcelona (Agroinform)
A Barcelona Xavi, Iniesta és Villa nélkül is könnyedén, 4-0-ra nyert Csehországban, a Plzeň vendégeként, ezzel tovább is jutott a Bajnokok Ligája H-csoportjából.
nov. 1
20:44
Videó: még a gyepet is kicserélték a Barcelona meccse előtt Prágában (She)
Kedd este a Barcelona labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája H-csoportjában Prágában lép pályára, ahol a Viktoria Plzennel játszik. A csehek erre mérkőzésre kicserélték a gyepszőnyeget is a Synot Tip Arenában, ahol a katalánok szinte otthon érezhetik majd magukat, ugyanis a környező országokból – így Magyarországról is – nagy számmal érkeztek szurkolók, hogy buzdítsák kedvenceiket.
nov. 1
21:00
Magyar hős a Chelsea ellen, Köteles tizenegyest is védett (Infostart)
A Bajnokok Ligája hat esti mérkőzése közül csak egyen született vendéggyőzelem, a Barcelona Lionel Messi mesterhármasának köszönhetően kiütéssel nyert. Mindkét spanyol nyert, ellenben egyik angol sem, s ebben a nap magyar főszereplőjének is nagy része volt. A Genk kapusa, Köteles még tizenegyest is védett a Chelsea ellen! Tovább tart a ciprusi Apoel csodája: a nicosiai csapat ezúttal a Portót…
nov. 1
21:00
BL, F-csoport: Arsenal–Marseille és Dortmund–Olympiakosz élőben az NSO-n! (She)
A Bajnokok Ligája F-csoportjában a hét pontjával élen álló Arsenal az egy ponttal és egy hellyel mögötte lévő Marseille-t fogadja, míg a Megyeri Balázzsal felálló Olympiakosz Dortmundban lép pályára. Folyamatosan frissülő cikkünk segítségével mindkét találkozót nyomon követheti!
nov. 1
21:00
Ismét kikapott a Fehérvár (Agroinform)
A vasárnapi, zágrábi vereség után kedden hazai pályán kapott ki a Sapa Fehérvár AV19 az EBEL-ben.
nov. 1
21:02
Elítélték a csaló pakisztáni játékosokat (Agroinform)
A londoni bíróság kedden bűnösnek talált fogadási csalás elkövetésében két pakisztáni krikett játékost.
nov. 1
21:18
BL, F-csoport: Arsenal-Marseille és Dortmund-Olympiakosz élőben az NSO-n! (She)
A Bajnokok Ligája F-csoportjában a hét pontjával élen álló Arsenal az egy ponttal és egy hellyel mögötte lévő Marseille-t fogadja, míg a Megyeri Balázzsal felálló Olympiakosz Dortmundban lép pályára. Folyamatosan frissülő cikkünk segítségével mindkét találkozót nyomon követheti!
nov. 1
21:19
Lemondott az új-zélandi sikerkapitány (Agroinform)
Kedden sajtótájékoztató keretében jelentette be lemondását az új-zélandi rögbi válogatott szövetségi kapitánya, Graham Henry.
nov. 1
21:20
BL, E-csoport: Genk-Chelsea mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában az E-csoportban Tőzsérrel és Kötelessel a kezdőcsapatban fogadja a Genk a két hete ötgólos győzelmet arató Chelsea csapatát. A találkozót a Nemzeti Sport Online hagyományos online tudósításban közvetíti!
nov. 1
21:21
Bevonták Luca Toni jogosítványát (Agroinform)
Ittas vezetés miatt három hónapra bevonták az olasz labdarúgó, Luca Toni jogosítványát, akit még pénzbüntetésre is ítéltek.
nov. 1
21:36
Tenisz: Javier Martí megszorongatta Jo-Wilfried Tsongát Valenciában (She)
A Valenciában zajló, 1.357 millió euró összdíjazású ATP-torna első fordulójában a második helyen kiemelt francia Jo-Wilfried Tsonga csak nehezen érvényesítette a papírformát a spanyol Javier Martí ellen. A spanyol az első szett megnyerése után a másodikban is nagy csatára késztette francia ellenfelét, és csak a harmadik játszma hozott egyoldalú küzdelmet.
nov. 1
21:36
Hóhiány miatt törölhetik a versenyeket Leviben (Agroinform)
Továbbra sem jött meg a hideg idő Leviben, így törlésre kerülhetnek a jövő hétvégére tervezett alpesi sí Világkupa versenyek.
nov. 1
21:38
Videó: Valencia-vezetés 11 másodperc után, Megyeri bombagólt kapott - a legfrissebb BL-gólok (She)
Kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája E-, F-, G- és H-csoportjában rendezik meg a 4. fordulót. A címvédő Barcelona a Plzennel játszik idegenben, a Chelsea Tőzsér Dániel és Köteles László csapatához, a Genkhez látogat, míg az AC Milan már 18 órakor pályára lép a BATE Boriszov vendégeként. Folyamatosan frissülő hírünkben megtekintheti a legújabb gólokat!
nov. 1
21:54
Jégkorong, Mol Liga: a Fradi tizennégy gólt lőtt az Újpestnek (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszának keddi játéknapján a Ferencváros–Újpest fővárosi derbin tizenkilenc gól esett, aminek a házigazdák örülhettek jobban, mivel győztesen hagyták el a játékteret. A zöld-fehérek tizennégy gólja szezoncsúcs, az eddigi rekordot a Dab.Docler 11–0-s győzelme jelentette, akkor szintén a lila-fehérek voltak a szenvedő alanyok. Utóbbi találkozó azért a gólkülönbséget…
nov. 1
21:55
Kovácsik vesztes csapat tagja volt a Torino ellen (Agroinform)
A Reggina hazai pályán szenvedett vereséget a Torinótól a Serie B hétközi fordulójában, a hazaiak kapuját a magyar Kovácsik Ádám védte.
nov. 1
21:56
Jégkorong, Mol Liga: a DAB legyőzte és pontszámban beérte a Csíkszeredát (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszának keddi játéknapján a Dab.Docler értékes győzelmet aratott a listavezető HSC Csíkszereda ellen, amelyet így pontszámban beért a tabellán. A két együttes három korábbi találkozóját a csíkiak nyerték meg, az újvárosiak kétszer idegenben, egyszer otthon kaptak ki, most azonban utóbbiak diadalmaskodtak.
nov. 1
22:12
Jégkorong, Mol Liga: a DAB legyőzte és pontszámban beérte a csíkiakat (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszának keddi játéknapján a Dab.Docler értékes győzelmet aratott a listavezető HSC Csíkszereda ellen, amelyet így pontszámban beért a tabellán. A két együttes három korábbi találkozóját a csíkiak nyerték meg, az újvárosiak kétszer idegenben, egyszer otthon kaptak ki, most azonban utóbbiak diadalmaskodtak.
nov. 1
22:30
Videó: a magyar versenyző gyerekkori álmát válthatja valóra Peruban (She)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős két év kihagyás után újra indul a Dakar-ralin, amelyet január 1–15. között ismét Argentínában és Chilében, valamint új helyszínként Peruban rendeznek meg. A rutinos Szalay az NSO Tv-nek mesélt babonáiról, a nehéz útvonalról, az autó új változtatásairól és a remélhetőleg jó szereplésről.
nov. 1
22:31
Győzelemmel tért vissza a világelső (Agroinform)
Novak Djokovics három szettben verte kedden a belga Xavier Malisse-t Bázelben.
nov. 1
22:32
BL, H-csoport: Kis híján elvesztettük a mérkőzést - Allegri (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában az AC Milan 1–1-re végzett a BATE Boriszov otthonában. Massimiliano Allegri, a piros-feketék vezetőedzője a mérkőzés után az UEFA-nak elmondta, kis híján elvesztették a már-már megnyert meccset.
nov. 1
22:48
Videó: a magyar pilóta gyerekkori álmát válthatja valóra Peruban (She)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős két év kihagyás után újra indul a Dakar-ralin, amelyet január 1–15. között ismét Argentínában és Chilében, valamint új helyszínként Peruban rendeznek meg. A rutinos Szalay az NSO Tv-nek mesélt babonáiról, a nehéz útvonalról, az autó új változtatásairól és a remélhetőleg jó szereplésről.
nov. 1
22:48
Köteles bravúrjai is kellettek a Genk döntetlenjéhez a Chelsea ellen (Agroinform)
A Racing Genk hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a Chelsea ellen a csoportkör 4. fordulójában, az E-jelű négyesben.
nov. 1
22:50
BL, E-csoport: Köteles kitolt a Chelsea-vel, fontos győzelmet aratott a Valencia (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának 4. fordulójában idegenben lépett pályára az első két helyen álló csapat: a Chelsea-nek Genkben, míg a Bayer Leverkusennek Valenciában volt jelenése. A Tőzsér Dánielt és Köteles Lászlót is foglalkoztató belga Genk pontot rabolt a Chelsea-től úgy, hogy a magyar kapus büntetőt védett, a Valencia pedig létfontosságú három pontot szerzett.
nov. 1
22:52
BL, F-csoport: bombagól rontotta el Megyeri debütálását (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának 4. fordulójában az angol Arsenal hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a francia Marseille-jel, míg a német Dortmund 1–0-ra legyőzte Megyeri Balázs együttesét, a görög Olympiakoszt.
nov. 1
22:54
BL, H-csoport: sikerével 16 között a Barca, Messi triplája, Valdés rekordja (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában a spanyol Barcelona négygólos győzelmet aratott a cseh Viktoria Plzen vendégeként. A triplázó Lionel Messi nemcsak 200., hanem mindjárt a 201., illetve 202. találatát is megszerezte, míg Víctor Valdés kapusként 877 perccel immár magasan a klub góltalansági rekordere. Győzelmével Pep Guardiola címvédő együttese a hátralévő két forduló…
nov. 1
23:06
BL, G-csoport: hiába Hulk gólja, a Porto kikapott Cipruson (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában az APOEL hazai pályán 2–1-re legyőzte a Portót, ezzel veretlenül vezeti a kvartettet. A csoport másik összecsapásán a Zenit küzdelmes mérkőzésen nyert 1–0-ra a Sahtar Doneck ellen.
nov. 1
23:07
Messi mesterhármasa és Fabregas fejesgólja a Plzeň ellen - videó (Agroinform)
A Bajnokok Ligája H-csoportjában a Barcelona Xavi és Iniesta nélkül is könnyedén, 4-0-ra nyert Csehországban, a Plzeň vendégeként.
nov. 1
23:08
Videó: Valencia-vezetés 11 másodperc után, Messi-mesterhármas - keddi BL-gólok (She)
Kedden rendezték a labdarúgó Bajnokok Ligája E-, F-, G- és H-csoportjának 4. fordulóját. A Köteles Lászlóval és Tőzsér Dániellel felálló Genk meglepetésre 1–1-es döntetlent játszott a Chelsea-vel hazai pályán, a Barcelona Lionel Messi mesterhármasának is köszönhetően kiütötte a cseh Plzent, a Valencia izgalmas meccsen verte a Bayer Leverkusent, míg a ciprusi APOEL a Zenit után a Portót is legyőzte…
nov. 1
23:09
A Dortmund először győzött, a Marseille pontot szerzett Londonban (Agroinform)
A Dortmund a Megyeri Balázzsal felálló Olimpiakoszt verte Kevin Grosskreutz korai góljával. Az Arsenal nem tudta legyőzni a Marseille-t.

Keresés