2011. augusztus 18. csütörtök

aug. 18
10:32
Dombvári Bence könnyedén jutott tovább a középfutamba (Agroinform)
A vb-újonc Dombvári Bence K-1 1000 méteren bejutott a délutáni középfutamba a szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 18
10:45
Női kézilabda: Böhn vállalná a kapitányságot, ha felkérnék rá (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Vetési Iván MKSZ-elnök megerősítette, hogy Kovács Péter, Hajdu János és Karl Erik Böhn a jelöltek a női válogatott szövetségi kapitányi posztjára. A Larviktól távozó norvég szakember a tv2sporten.no oldalnak elmondta, ha felkérnék rá, szívesen vállalná a feladatot, és próbálna segíteni a magyar nemzeti együttesnek.
aug. 18
10:45
Szegeden lesz a 2013-as sárkányhajó-világbajnokság (Behaviour)
A nemzetközi szövetség (IDBF) döntése értelmében Szeged ad otthont a 2013-as sárkányhajó-világbajnokságnak.
aug. 18
10:47
NB I: László Csaba havi 10 ezer euróért lenne az FTC vezetőedzője - sajtóhír (She)
László Csaba a minap távozó Prukner László fizetésének a duplájáért, legalább havi 10 ezer euróért (2.7 millió forint) vállalná a Ferencváros labdarúgócsapatának irányítását – írta csütörtökön a Blikk.
aug. 18
10:48
László Csaba havi 10 ezer euróért irányítaná az FTC-t - sajtóhír (Agroinform)
A kiszemelt László Csaba a távozott Prukner László fizetésének a duplájáért, legalább havi 10 ezer euróért (2,7 millió forint) lenne a zöld-fehérek vezetődzője.
aug. 18
11:03
Férfi kosár: Ivkovics ezúttal Kecskeméten dolgozhat együtt Kelleyvel (She)
A Kecskemét A-csoportos férfi kosárlabdacsapatához igazolt Thomas Kelley. Az előző szezonban a Sopront erősítő amerikai játékos egy évre írt alá.
aug. 18
11:05
Ukrajna: a KEK-győztes Rácz László az Obolony Kijevnél vállalt munkát (She)
Az élvonalbeli Obolony Kijev második csapatának edzője lett Rácz László, a korábbi 48-szoros szovjet válogatott, KEK-győztes kárpátaljai labdarúgó.
aug. 18
11:07
Férfi kézilabda: régi-új jobbátlövő Orosházán - Dukic visszatért (She)
Újabb erősítés érkezett az Orosházi FKSE NB I-es férfi kézilabdacsapatához: Goran Dukic ugyanis visszatért a dél-alföldi klubhoz.
aug. 18
11:21
Férfi kézilabda: régi-új jobbátlövő Orosházán - Dukics visszatért (She)
Újabb erősítés érkezett az Orosházi FKSE NB I-es férfi kézilabdacsapatához: Goran Dukics ugyanis visszatért a dél-alföldi klubhoz.
aug. 18
11:23
Ausztria: vérdopping miatt elítélték az osztrák sífutók volt edzőjét (She)
Börtönbüntetésre ítélte Walter Mayer volt osztrák síedzőt és három másik vádlottat vérdoppingügyben egy osztrák bíróság.
aug. 18
11:24
Íme, a Barcelona-Real Madrid drámai képekben (Agroinform)
A Barcelona egy fantasztikus mérkőzésen 3-2-re győzött a Real Madrid ellen a Spanyol Szuperkupa-döntő visszavágóján. Íme, az éjjeli találkozó legszebb képkockái!
aug. 18
11:25
NB I: bemutatkozott Vlak, Vasas-FTC „kettős rangadó" a Puskásban (She)
A hétfőn kinevezett Marijan Vlak vezetőedző szerint a Vasas kerete jobb, mint azt a labdarúgócsapat bajnoki helyezése mutatja.
aug. 18
11:26
Ami történt, megtörtént, elégedett vagyok a csapatommal - Mourinho (Agroinform)
A indulatokkal teli barca-Real Szuperkupa-döntő után José Mourinho, a királyiak vezetőedzője arról beszélt, hogy a történtek ellenére elégedett a királyiakkal.
aug. 18
11:27
Női kézilabda: Benyáts Beatrix egy évre az Odenséhez szerződött (She)
Egy évre az Odense női kézilabdacsapatához szerződött a 2003 óta – egyetlen megszakítással – folyamatosan Dániában játszó Benyáts Beatrix.
aug. 18
11:29
NB I: Fradiváros néven vagyonkezelő céget alapított az FTC (She)
A Ferencvárosi Torna Club (FTC), melynek Kubatov Gábor az elnöke, Fradiváros Vagyonkezelő Zrt. néven új vállalkozást hozott létre – derül ki a HVG e heti számából.
aug. 18
11:39
Atlétika: Kiss Dániel nem indul a tegui világbajnokságon (She)
Az olimpiai felkészülés érdekében lemondta a részvételt az augusztus 27-én kezdődő tegui atlétikai világbajnokságon Kiss Dániel.
aug. 18
11:39
László Csaba havi 10 ezer euróért lenne az FTC vezetőedzője (Behaviour)
László Csaba a távozott Prukner László fizetésének a duplájáért, legalább havi 10 ezer euróért (2,7 millió forint) vállalná a Ferencváros labdarúgócsapatának irányítását - írta csütörtökön a Blikk.
aug. 18
11:42
Bemutatkozott Vlak, Vasas-FTC "kettős rangadó" a Puskás Stadionban (Agroinform)
A hétfőn kinevezett Marijan Vlak vezetőedző szerint a Vasas labdarúgócsapatának kerete jobb, mint azt bajnoki helyezése mutatja.
aug. 18
11:57
Profi ökölvívás: jövő ősszel lehet Mayweather és Khan meccse (She)
A Golden Boy Promotiont vezető Richard Schaefer szerint van esély arra, hogy a jövő év őszén megrendezik a Floyd Mayweather vs. Amir Khan szupermérkőzést.
aug. 18
12:00
Kiss Dániel nem indul Teguban (Agroinform)
Európa-bajnoki bronzérmes atlétánk nem kockáztatja az eredményes olimpiai felkészülést.
aug. 18
12:15
Videó: egy méterről fejelt mellé a francia játékos az U20-as vb-n (She)
Egy méterről fejelt mellé a francia Loic Nego a portugálok elleni elődöntő során az U20-as labdarúgó-világbajnokságon. Az igazsághoz tartozik, hogy Negónak eléggé nehéz helyzetben kellett használnia a fejét.
aug. 18
12:17
Kajak-kenu vb: tökéletesen kezdtek a magyarok, öt egységünk már döntős (She)
Tökéletesen teljesített a magyar kajak-kenu válogatott a csütörtök délelőtti program előfutamai során a szegedi világbajnokságon. Öt egységünk (C–2 500 m, C–4 1000 m, NK–4 500 m, NK–2 1000 m, NK–1 1000 m) azonnal bejutott a döntőbe, míg a többieknek (K–1 1000 m, C˜–1 1000 m, K–2 1000 m) erre a versenykiírás miatt eleve nem volt lehetőségük – ők a délutáni középfutamokban biztosíthatják…
aug. 18
12:19
Universiade: nyeretlenül zárták a csoportkört kosarasaink (She)
Ötödik mérkőzésüket is elvesztették a férfi kosárlabdázók a kínai Sencsenben zajló universiadén, az egyetemista és főiskolás sportolók világjátékán.
aug. 18
12:33
Kajak-kenu vb: 5 hazai egység már döntős (Metropol)
A csütörtök délelőtti nyitóprogram után öt magyar egység már készülődhet a pénteki döntőkre a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 18
12:36
Mourinho tönkreteszi a spanyol futballt - Piqué (Agroinform)
A bajnok FC Barcelona tizedszer nyerte meg a Spanyol Szuperkupát, miután a vasárnapi, idegenbeli 2-2-es döntetlent követően szerdán saját közönsége előtt 3-2-re verte a kupagyőztes Real Madridot.
aug. 18
12:38
A délelőtti nyitány után öt hazai egység már döntős (Agroinform)
A csütörtök délelőtti nyitóprogram után öt magyar egység már készülődhet a pénteki döntőkre a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 18
12:51
Videó: Mark Otten új kihívást keresett, ezért szerződött a Fradihoz (She)
Mark Otten nemrég került a Ferencvároshoz. A holland légiós a sérülése után nem tudta visszaszerezni a régi formáját előző klubjában, a NEC Nijmegenben.  Így amikor a magyar klub elöljárói megkeresték, könnyen létrejött a szerződés, mivel új kihívásokra vágyott. Otten beszélt még a magyar labdarúgókról is.
aug. 18
13:09
Férfi vízilabda: Jászberényi után újabb magyart igazolt a Montpellier (She)
Elhagyta az anyagilag padlóra kerülő Primorac Kotor vízilabdacsapatát Kállay Márk, és a 25 esztendős játékos Montpellier-ben folytatja a következő idényben. Kállay itthon a Ferencvárosban, a Honvédban, illetve a Vasasban is játszott, s az utóbbi együttessel magyar bajnoki címet szerzett.
aug. 18
13:09
Csatornát vált Magyarországon az F1? (Behaviour)
Noha a 2012 végéig érvényben lévő Concorde-egyezmény tiltja, hogy a Formula 1-es világbajnokság futamait fizetős csatornák közvetítsék élőben, Bernie Ecclestone azért megtalálta - a BBC-vel közösen - azt a kiskaput, miként lehetne a futamok sugárzásából még több pénzhez jutni. Ha a fizetős csatornák előtérbe kerülnek, kérdés, mi lesz a magyarországi közvetítésekkel, ugyanis az év végén lejár az…
aug. 18
13:11
Ökölvívás: Stieglitz szerint Kessler úgy jár majd, mint Balzsay (She)
November 5-én, Koppenhágában rendezik a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoki összecsapását a címvédő Robert Stieglitz és a helyi illetőségű Mikkel Kessler között.
aug. 18
13:12
Világsztárok a Hungaroringen (Agroinform)
A nemzetközi és a hazai motoros világ legjobbjai látogatnak ki szombaton a mogyoródi pályára a Honda-Talmácsi Napon.
aug. 18
13:13
Jégkorong: két légiós érkezett a Fradihoz, Borbással megállapodtak (She)
Hakan Nygren nem csak visszatért a Fradihoz, de játékosokat is hozott: Teemu Heikkinen és Joonas Sivonen az ő közvetítésével jött, és már edz is a zöldeknél.
aug. 18
13:14
Maynard debütálhat a Honvéd ellen (Agroinform)
Kelvin Ruben Maynard, a KTE nyáron igazolt játékosa felépült sérüléséből és helyet kapott a Budapesti Honvéd ellen készülő keretben.
aug. 18
13:27
Tömegbunyóval és Mourinho kültelki viselkedésével ért véget az El Clásico (Infostart)
Nincs Real Madrid-Barcelona meccs botrány nélkül? Alkalmasint különösen igaz a megállapítás, ha a téttel bíró meccseket nézzük. Bár van hasonló presztízsű csatája még az európai futballnak, a 2011-es évben egyetlen rangadó sem kavart annyi indulatot, mint az El Clásicók.
aug. 18
13:45
Tenisz: Fucsovics a rossz hozzáállása miatt kikerült a Davis-kupa-csapatból (She)
Egy helyen biztosan változik a magyar Davis-kupa-csapat összeállítása a szeptember 16–18. között Glasgow-ban sorra kerülő, Nagy-Britannia elleni meccsre. Fucsovics Márton a rossz teljesítménye és a nem megfelelő hozzáállása miatt búcsúzhat el a nagy lehetőségtől.
aug. 18
13:45
Vérdopping miatt elítélték az osztrák sífutók volt edzőjét (Behaviour)
Az ítélet szerint Mayer, az osztrák sífutó- és sílövő-válogatott korábbi edzője 2005 decembere és 2009 eleje között doppingszerekkel kereskedett. Növekedési hormonokat, anabolikus szteroidokat, EPO-t és Dynepo-t szerzett be és adott tovább sportolóknak. Azt nem tudta megállapítani a bíróság, hogy kinek adott Mayer a szerekből.
aug. 18
13:47
Parasport: Boronkay Péter győzött a londoni vk-versenyen (She)
Boronkay Péter nyerte a rövidtávú (750 m úszás, 20 km kerékpározás, 5 km futás) paratriatlon világkupa-sorozat londoni versenyét.
aug. 18
13:48
A döntetlen lett volna az legigazságosabb - Casillas (Agroinform)
A bajnok FC Barcelona nyerte a Spanyol Szuperkupát, miután a vasárnapi, idegenbeli 2-2-es döntetlent követően szerdán saját közönsége előtt botrányba fulladó mérkőzésen 3-2-re verte a kupagyőztes Real Madridot.
aug. 18
13:49
Universiade: Cseh László 400 m vegyesen sem talált legyőzőre (She)
Cseh László a 200 m pillangó és a 200 m vegyes után aranyérmet szerzett a 400 méteres vegyes úszásban is a sencseni universiadén.
aug. 18
14:03
Sampdoria: már Koman pótlásán gondolkodnak - lapértesülés (She)
Az olasz La Repubblica napilap értesülései szerint az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sampdoria már Koman Vladimir pótlásán gondolkodik.
aug. 18
14:03
Paratriatlon Vk: Boronkay Péter nyert (Metropol)
Boronkay Péter nyerte a rövidtávú (750 m úszás, 20 km kerékpározás, 5 km futás) paratriatlon Világkupa-sorozat londoni versenyét.
aug. 18
14:05
Atlétika: öngyilkos lett az 1984-es olimpia francia rúdugróbajnoka (She)
Öngyilkosságot követett el Pierre Quinon, a Los Angeles-i olimpia rúdugróbajnoka.
aug. 18
14:07
Fiorentina: Husszin Hardzsa az Inter után a violáknál folytatja (She)
A Fiorentina labdarúgócsapata megállapodott a Genoával, így a marokkói Husszin Hardzsa a violáknál folytatja a pályafutását. A játékos kettő plusz egy éves szerződést írt alá a firenzeiekhez, de a játékjoga egy része a genovaiaknál marad.
aug. 18
14:21
Cseh László aranyérmet nyert 400 vegyesen is az Universiadén (Infostart)
Harmadik aranyérmét gyűjtötte be Cseh László a Sencsenben zajló Universiadén, az egyetemista és főiskolás sportolók világjátékán: a magyar úszó csütörtökön 400 m vegyesen bizonyult a legjobbnak.
aug. 18
14:21
Universiade: Deák Nagy Marcell megnyerte a 400 méteres síkfutást (She)
Deák Nagy Marcell remek versenyzéssel aranyérmet szerzett a Sencsenben zajló universiadén 400 méteres síkfutásban.
aug. 18
14:21
Cseh aranyérmes 400 m vegyesen is (Metropol)
Cseh László 400 m vegyesen, Deák Nagy Marcell pedig 400 méteres síkfutásban aranyérmet nyert csütörtökön a Sencsenben (Shenzhen) zajló Universiadén, az egyetemista és főiskolás sportolók világjátékán.
aug. 18
14:24
Öngyilkos lett az 1984-es olimpia rúdugró bajnoka (Agroinform)
Elhunyt Pierre Quinon, a Los Angeles-i olimpia rúdugró bajnoka. A francia sportember önkezével vetett véget életének.
aug. 18
14:26
Cseh László harmadik aranyérmét nyerte (Agroinform)
A 200 m pillangó és a 200 m vegyes aranyérme után 400 vegyesen sem talált legyőzőre Cseh László a Sencsenben zajló Universiadén, az egyetemista és főiskolás sportolók világjátékán.
aug. 18
14:28
Pokoli meleg van Szegeden (Agroinform)
Közel 37 Celsius fok a hőmérséklet a szegedi kajak-kenu világbajnokság helyszínén, a Maty-éren. A hőséget egyelőre kevés árnyék enyhíti.
aug. 18
14:30
Vereséggel zárta férfi kosárválogatottunk a csoportkört (Agroinform)
Ötödik mérkőzésüket is elvesztették a férfi kosárlabdázók a kínai Sencsenben (Shenzhen) zajló Universiadén, az egyetemista és főiskolás sportolók világjátékán.

Keresés