2011. augusztus 17. szerda

aug. 17
0:00
A rájátszás első mérkőzéseinek összes gólja egy helyen! -videó (Agroinform)
A Bajnokok Ligája rájátszásának első mérkőzésein összesen 15 gól született, most megtekintheted mindet egy helyen.
aug. 17
0:15
BL: az Arsenal játékosai szerint a legfontosabb, hogy nem kaptak gólt (She)
A héten rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezők utolsó, úgynevezett rájátszásának első mérkőzéseit, amelyben már a topligák csapatai is bekapcsolódnak a küzdelmekbe. A kedd esti csúcsmérkőzést a legutóbbi angol és olasz bajnokság negyedik helyezettjének összecsapása szolgáltatja, azaz az Arsenal és az Udinese összecsapása. A találkozón a hazaiak győztek, egyetlen góllal.
aug. 17
0:19
Felkészülés: egygólos pécsi siker a rajtra készülő Kozármisleny ellen (She)
Az NB II-es rajtra készülő Kozármisleny labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–0-s vereséget szenvedett a Pécsi MFC-től. Az elsőosztályú csapatban főleg azok kaptak lehetőséget, akik a bajnokikon eddig kevesebb szerephez jutottak.
aug. 17
1:09
Tenisz: Serena Williams Cincinnatiben is győzelemmel nyitott (She)
A cseh Lucie Hradecká elleni sima győzelemmel kezdte meg szereplését a Cincinnatiben zajló női tenisztornán a korábbi világelső Serena Williams, aki a múlt héten Torontóban nyert keménypályás viadalt. A férfiaknál búcsúzott egy kiemelt az orosz Mihail Juzsnij személyében.
aug. 17
6:51
Atlétika: Bekele másfél éve nem versenyzett, de a vb-n rajthoz áll (She)
Kenenisa Bekele, a 10 000 méteres síkfutás olimpiai és világbajnoka 2010 januárja óta nem versenyzett, ám ügynöke szerint ott lesz az augusztus 27-én kezdődő tegui atlétikai világbajnokságon, és feltett szándéka megvédeni címét.
aug. 17
6:51
Elsőosztályú edzőkeringő (Behaviour)
Noha még csak öt forduló telt el az idei elsőosztályú magyar bajnokságból, már ennyi is elég volt ahhoz, hogy néhány szakembert a szurkolók jobb edzőnek tartanak, mint Jose Mourinhót, míg másokat már vagy kirúgtak, vagy majd nemsokára fognak.
aug. 17
6:53
Labdarúgás: biztonsági okokból elmarad Brazília kairói fellépése (She)
A házigazdák kérésére elmarad a szeptember elejére Kairóba meghirdetett Egyiptom–Brazília felkészülési labdarúgó-mérkőzés.
aug. 17
6:53
Érmekért és Londonért lapátolnak (Behaviour)
Bízzunk benne, hogy nemcsak létszámát tekintve lesz nagy a magyar csapat (48 versenyző) a ma kezdődő és vasárnapig tartó szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Az elkövetkező napokban összesen 176 londoni kvóta talál gazdára, egy ország legfeljebb 18-at szerezhet, természetesen ez a céljuk a házigazdáknak.
aug. 17
7:09
Tenisz: Federer legyőzte Del Potrót, Sarapova is továbbjutott (She)
A Cincinnatiben zajló női torna mérkőzései közül két, a férfitornán pedig három találkozót rendeztek magyar idő szerint kedden hajnalban. Meglepetések nem születtek, a kiemeltek mindegyik találkozón győztek.
aug. 17
7:09
Az UEFA elutasította a Volosz fellebbezését (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség UEFA tegnap elutasította a Szélesi Zoltánt is foglalkoztató görög Volosz fellebbezését, így érvényben maradt az együttes kizárása az Európa Liga idei szezonjából.
aug. 17
7:45
WNBA: remekeltek a Connecticut Sun magyarországi légiósai (She)
Az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokságban (WNBA) a Connecticut Sun otthon legyőzte a Nyugati főcsoportot vezető Minnesotát. A hazaiaknál a legutóbb Pécsen szereplő Kelsey Griffin 14 pontot szerzett, míg a pályafutását Győrben folytató Renee Montgomery 17 pontig jutott.
aug. 17
8:03
NB II: Kiprich újabb gyirmóti játékost csábított Tatabányára (She)
Újabb gyirmóti labdarúgót csábított el a labdarúgó NB II hétvégi rajtjára készülő Tatabánya FC.
aug. 17
8:39
NHL: nem sürgetik az agyrázkódást szenvedő Crosby visszatérését (She)
Csak akkor lép jégre ismét Sidney Crosby, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Pittsburgh Penguins ásza, ha teljesen felépül januári agyrázkódásából.
aug. 17
8:41
Videó: „Most olyannak kell lenned, mint amilyen a neved is, Erős” (She)
Erős Gábor tavaly asszisztensként nagy sikert aratott azzal, hogy szerepet kapott a labdarúgó-világbajnokság döntőjében Kassai Viktor segítőjeként. Az azóta eltelt időszakban Erős Gábor komoly küzdelmet vívott betegségével, de végül legyőzte alattomos ellenfelét. Interjú a Sport Tv Harmadik Félidő című műsorában.
aug. 17
8:42
A Pittsburgh nem sietteti Crosby visszatérését (Agroinform)
Csak akkor lép jégre ismét Sidney Crosby, az NHL-ben érdekelt Pittsburgh Penguins ásza, ha teljesen felépül januári agyrázkódásából.
aug. 17
8:57
DVSC: a Genoától szerződtethetnek 20 éves szerb válogatott csatárt (She)
A Nemzeti Sport olasz forrásai szerint a DVSC-nél szóba került a szerb Danijel Alekszics szerződtetése. Alekszics az olasz Genoa futballistája, legutóbb kölcsönben a német Greuther Fürth együttesénél szereplt, egyszeres szerb válogatott támadó.
aug. 17
8:59
Újpest: Rajczi szerint nem mindenki futballozik férfiasan (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest támadója, Rajczi Péter az ujpestfc.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, a múlt heti Kaposvár elleni bajnokin nem érdemelt piros lapot, Zsók Józsefet pedig élesen kritizálta.
aug. 17
9:00
Két potyát hozott össze egy meccs alatt a finn válogatott kapus - videó (Agroinform)
Nem Lucas Hradecky mérkőzése volt a dán másodosztályú, Esbjerg-Naestved összecsapás, ugyanis a finn válogatott egykori kapusa két öngólt is vétett a 90 perc alatt.
aug. 17
9:01
Gyorskorcsolya: országot váltana a háromszoros olimpiai bajnok koreai (She)
Orosz színekben szeretné folytatni pályafutását An Hjun Szo háromszoros olimpiai és ötszörös világbajnok dél-koreai rövidpályás gyorskorcsolyázó.
aug. 17
9:15
Vasas: két hete eltűnt a kameruni légiós, hiába várják edzésre (She)
Két hete hiába várják edzésre a kameruni védőt, Makadji Boukart a Vasas labdarúgócsapatának vezetői.
aug. 17
9:17
DVTK: 300 millió forintból két új pálya is épül Diósgyőrben (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK ügyvezető igazgatója, Dudás Hunor a dvtk.eu-nak adott nyilatkozatában elmondta, 250-300 millió forintból két új pálya is épül a Diósgyőri Sportligetben, illetve további fejlesztések is várhatóak.
aug. 17
9:18
Keserűen és dühösen távozik Nasri az Arsenaltól? (Agroinform)
A francia középpályás elmondása szerint nagyot csalódott az Ágyúsok szurkolóiban, ezért minél hamarabb el akarja hagyni Londont.
aug. 17
9:19
Videó: ollózás és bombagól a Debreceni VSC új kiszemeltjétől (She)
Nemrég beszámoltunk arról, hogy a Nemzeti Sport olasz forrásai szerint a DVSC kedd este megegyezett a húszesztendős szerb Danijel Aleksziccsel, így az olasz Genoa futballistája, aki legutóbb kölcsönben a német Greuther Fürth együttesénél szerepelt, a Lokiban folytatja pályafutását. Az alábbi videókban egy kis ízelítőt adunk Alekszics tudásáról.
aug. 17
9:33
Kerékpár: indul a Vueltán a Touron kulcscsontját törő brit (She)
Indul – mégpedig pályafutása során először – a szombaton kezdődő Vueltán Bradley Wiggins, a britek kiváló kerékpárosa.
aug. 17
9:36
Fabregas saját repülőjével landolt a Nou Campnál - rajzfilm (Agroinform)
A Barcelona hosszú tárgyalások után szerződtette Cesc Fabregast az Arsenaltól. A világbajnok játékost 30 ezer szurkoló előtt mutatták be, megérkezését még egy rajzfilmmel is megörökítették a katalánok.
aug. 17
9:38
Egy sima, egy fordított - meccselemzés, Arsenal-Udinese (Agroinform)
Élvezetes, jó meccsen győzte le hazai pályán az Arsenal az olasz bajnokság negyedik helyezettjeként Londonba érkező Udinesét. Taktikai Zóna.
aug. 17
9:51
DVSC: Alekszicset valóban beajánlották, de aligha érkezik (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a DVSC-nél szóba került a Genoa csatárának, a szerb Danijel Alekszicsnek a szerződtetése. Az olasz klubhoz közel álló internetes források, így a gifoni.org már tényként közli a csatár Debrecenbe szerződését, de a magyar klubnál cáfolják a megállapodást.
aug. 17
9:53
NB II: Gálhidi három évre írt alá, két próbázó Nyíregyházán (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus hároméves szerződést kötött Gálhidi György vezetőedzővel – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Mint arról beszámoltunk, a Szpari már korábban megegyezett a szakemberrel.
aug. 17
9:54
Fererer és Sarapova is könnyedén jutott tovább (Agroinform)
A férfi verseny harmadik kiemeltje, a svájci Roger Federer, valamint a nők között negyedikként rangsorolt orosz Marija Sarapova is gond nélkül jutott a 16 közé a cincinnati keménypályás tenisztornán.
aug. 17
9:55
Haladás: felépült húzódásából és újra edzhet Schimmer Szabolcs (She)
Felépült sérüléséből Schimmer Szabolcs, a Haladás labdarúgócsapatának védője.
aug. 17
10:09
Kecskemét: Szivics már tudja, kit szerződtetne Tököli helyére (She)
Ahogy arról tegnap már beszámoltunk, Tököli Attila távozik Kecskemétről. A csatár döntésének hátteréről Tomiszlav Szivics sem árult el részleteket, a vezetőedző ugyanakkor elismerte, jelentősen meggyengült a csapata a támadó távozásával.
aug. 17
10:11
Labdarúgás: Barca-Real visszavágó, pályán a Vidi és a Bayern - szerdai program (She)
Szerda este rendezik a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörének, úgynevezett rájátszásának első mérkőzéseit: a keddi öt összecsapás után ma is öt van a soron, pályára lép többek között a Bayern München, amely a Zürichet fogadja.
aug. 17
10:12
A Videotonban még a keretbe is nehéz lenne bekerülni - Gyurcsó (Agroinform)
A jelenleg kölcsönben a KTE-ben játszó támadó szerint jelenleg az új igazolások kapnak főszerepet Fehérváron, ezért nem lenne sok esélye csapatba kerülni.
aug. 17
10:27
Férfi kézilabda: nem kell műteni a tatabányai játékos törött kezét (She)
Bár az első diagnózisok alapján úgy tűnt, műtétre lesz szükség, a keddi vizsgálat után kiderült, hogy nem kell megoperálni Tatabánya kézilabdázójának, Bodó Richárdnak az eltörött kezét.
aug. 17
10:29
Spanyol Szuperkupa: Fabregas pályára léphet a Real Madrid ellen (She)
A spanyol labdarúgó-élvonalban szereplő Barcelona Arsenaltól szerződtetett játékosa, Cesc Fabregas akár már a Real Madrid elleni szerdai Szuperkupa-mérkőzésen debütálhat. A hírt a katalánok vezetőedzője, Pep Guardiola is megerősítette.
aug. 17
10:30
Magyar győztese van az első női foci freestyle vb-nek - videó (Agroinform)
Szász Kitti nyerte meg a nők részére először megrendezett foci freestyle világbajnokságot, Prágában.
aug. 17
10:45
Kosárlabda: elhunyt Farkas Balázs, az MKOSZ elnökségi tagja (She)
Súlyos betegséget követően elhunyt Farkas Balázs, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnökségi tagja.
aug. 17
10:47
Universiade: a pólósok kikaptak az amerikaiaktól, a 9-14. helyért folytatják (She)
A 9-14. helyért száll majd vízbe a magyar férfi vízilabda-válogatott az Universiadén, az egyetemisták és főiskolások világjátékán, miután a szerdai nyolcaddöntőben 8–7-re kikapott az amerikai csapattól.
aug. 17
10:48
A világ legjobb freestyle-osa Rudolf Gergellyel trükközget - videó (Agroinform)
A Magaslabda legújabb riportfilmjében betekintést nyerhetünk a freestyle-foci varázslatos világába. Aki kalauzol bennünket: Kovács Péter freestyle-világbajnok.
aug. 17
10:49
Labdarúgás: Szász Kitti nyerte az első női freestyle vb-t - videóval (She)
Szász Kitti nyerte meg a nők részére először megrendezett foci freestyle világbajnokságot, Prágában.
aug. 17
10:51
Milan: Ibrahimovic sérülés miatt kihagyja a Cagliari elleni bajnoki rajtot (She)
A vártnál súlyosabb Zlatan Ibrahimovic térdsérülése, így a svéd labdarúgó nem lehet ott a Cagliari elleni augusztus 27-i bajnoki rajton.
aug. 17
10:53
London 2012: John Cleese népszerűsíti a cseh olimpiai csapatot (She)
John Cleese, a brit Monty Python csoport tagja a cseh olimpiai csapatot népszerűsítő reklámfilmeket forgat Prágában. A színész kedden érkezett a cseh fővárosba, hogy a jövő nyári londoni olimpiára készülő reklámspotokban közreműködjön.
aug. 17
11:06
Federer és Sarapova is könnyedén jutott tovább (Agroinform)
A férfi verseny harmadik kiemeltje, a svájci Roger Federer, valamint a nők között negyedikként rangsorolt orosz Marija Sarapova is gond nélkül jutott a 16 közé a cincinnati keménypályás tenisztornán.
aug. 17
11:08
Wenger szerint diszkont áron engedték el Fabregast (Agroinform)
Az Arsenal francia menedzsere elárulta, abban az esetben, ha a spanyolt piacra dobják, a Real Madrid, a Chelsea és a Manchester United is licitált volna érte.
aug. 17
11:21
NB II: kulcsembert veszített a Szolnok, elszakadt Zsolnai keresztszalagja (She)
Elvesztette egyik kulcsemberét a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Szolnoki MÁV, Zsolnai Róbertnek elszakadt a keresztszalagja.
aug. 17
11:23
WBA: Gera Zoltán a 22-es mezben játszhat, Fülöpé a 13-as (She)
Az angol élvonalban szereplő West Bromwich Albion tegnap tette közzé hivatalos oldalán a 2011–2012-es szezon mezszámait.
aug. 17
11:24
Kubatov szerint Abdinak az ökölvívó szakosztályban lenne esélye (Agroinform)
Tököli Attila, Szatmári Lóránd és Takács Ákos leigazolása is nehéz ügy a zöld-fehérek elnöke szerint, mert hiába van valaki ingyen, attól még fizetést kell adni neki.
aug. 17
11:39
NB II: élvonalbeli támadó érkezett a Kozármislenyhez a Haladástól (She)
A pécsi különítmény – Sólyom Csaba, Egejuru Godslove, Fodor Ferenc, Eszlátyi István, Samuel Ato – mellett két húszesztendős labdarúgóval erősített a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny SE.
aug. 17
11:39
Szász Kitti nyerte az első női foci freestyle vb-t (Behaviour)
Szász Kitti nyerte meg a nők részére először megrendezett foci freestyle világbajnokságot, Prágában.
aug. 17
11:41
Kerékpár: a Határon Túra résztvevői túljutottak a hegyi szakaszon (She)
Túljutva a legnehezebb és egyben legszebb hegyi szakaszokon, szerdán Pádisról Arany János szülővárosa, Nagyszalonta felé vették az irányt Erdélyben a kerékpáros Határon Túra 2011 résztvevői.

Keresés