2011. augusztus 17. szerda

aug. 17
11:42
Wengert megbüntethetik SMS-ezése miatt (Agroinform)
Az Arsenal hazai pályán 1-0-ra legyőzte az Udinesét a Bajnokok Ligája-selejtezőjében. A londoniak menedzserét, Arsene Wengert megbüntetheti az UEFA, mivel a francia szakember megszegte egy BL-mérkőzésre szóló eltiltását.
aug. 17
11:43
Kerékpár: vasárnap a Salgó várat ostromolják a hegyimenők (She)
Rendhagyó módon, idén nem Szent István napján, hanem augusztus 21-én vasárnap vágnak neki a kerékpárosok a 15. Nport-Grátisz-Salgó Kupának, az egyik legrégebbi hazai egyéni indítású hegyi időfutamversenynek a Salgótarján melletti Somoskőújfalu és Salgóbánya közötti szakaszon.
aug. 17
12:00
A sugárzásveszélytől tartó Csillag Tündét több mint egy évre eltiltották (Agroinform)
A Magyar Torna Szövetség fegyelmi bizottsága 2012. augusztus 31-éig eltiltotta Csillag Tündét és edzőit, Vizer Erzsébetet és Rácz Gábort, mert "írásos nyilatkozatukkal megtagadták a tokiói kvalifikációs vn-n való részvételt.
aug. 17
12:15
Görögország: Németh Krisztiánt most a Kerkyrával boronálták össze (She)
Nem sokkal ezelőtt több görög internetes oldalon is megjelent, hogy Németh Krisztián a bajnok Olympaikosz Piruesztól kölcsönben Korfura, a szintén első osztályú Kerkyrához kerülhet.
aug. 17
12:17
Férfi kosár: Báder elszánt magyar válogatottat ígért Portugália ellen (She)
Az eddigi két vereség ellenére elszántan várja, a csütörtöki, portugálok elleni folytatást Báder Márton, az Európa-bajnoki pótselejtezőben szereplő magyar férfi kosárlabda-válogatott centere.
aug. 17
12:33
Férfi kosárlabda: Lóránt Péter a spanyol élvonalban folytatja (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Lóránt Péter klubot vált a nyáron, a válogatott játékos a spanyol másodosztályú kosárlabda-bajnokságban szereplő Burgos után az élvonalbeli (Liga ACB) Lagun Aróban folytatja pályafutását.
aug. 17
12:36
Bekele megvédené a címét (Agroinform)
Noha tavaly január óta nem versenyzett, mégis szeretné megvédeni a 10 ezer méter világbajnoki címét Kenenisa Beleke, az etiópok olimpiai és vb-aranyérmes futója.
aug. 17
12:51
Visszautasíthatatlan az orosz ajánlat Eto'óért (Metropol)
Az Internazionale elnöke, Massimo Moratti kijelentette: reméli, hogy kameruni labdarúgója, Samuel Eto'o elkel, mivel az orosz Anzsi Mahacskala visszautasíthatatlan ajánlatot tett érte.
aug. 17
12:54
Nasri cáfolta a Facebook-bejegyzés valódiságát (Agroinform)
A 24 éves futballista elmondása szerint valaki más írta a nevében, hogy keserűséggel és dühvel távozik a londoniaktól.
aug. 17
13:09
NB II: Bojan Lazics az osztrák csábítás ellenére marad Sopronban (She)
Miközben a Soproni VSE labdarúgócsapatának vezetősége támogatói szerződést kötött az egyik helyi ingatlanfejlesztéssel foglalkozó céggel, Bojan Lazics döntött, s marad.
aug. 17
13:11
Videó: Dzsudzsák játéka remekül illene az Ajaxhoz - Frank de Boer (She)
A holland Ajax vezetőedzője, Frank de Boer az NSO Tv-nek adott rövid interjújában kijelentette, hogy a klub jelenleg nem tervezi, hogy magyar játékosokat igazol le. Dzsudzsák Balázs ugyan remekül illeszkedne az Ajax játékához, de az orosz Anzsi Mahacskalában szereplő magyar válogatott támadó ára megfizethetetlen a hollandoknak.
aug. 17
13:12
Bastos megunta a várakozást, marad a Lyonban (Agroinform)
A brazil balszélső elmondása szerint beleunt abba, hogy a torinóiakra várjon, ezért elhatározta, hogy marad eddigi csapatában.
aug. 17
13:13
FTC: Vannak tartozások, Abdi nem térhet vissza - Kubatov a Facebookon (She)
A Ferencváros szurkolói már megszokhatták, hogy az egyesület elnöke, Kubatov Gábor saját Facebook-oldalán áll szóba a drukkerekkel. A klubnál lassan első számú információs csatornává váló közösségi oldalon ismét több érdekes kérdést megválaszolt a sportvezető.
aug. 17
13:15
Inter: Visszautasíthatatlan volt az Anzsi ajánlata Eto’óért - Moratti (She)
Az Internazionale elnöke, Massimo Moratti kijelentette: reméli, hogy kameruni labdarúgója, Samuel Eto’o elkel, mivel az orosz Anzsi Mahacskala visszautasíthatatlan ajánlatot tett érte.
aug. 17
13:27
Európa-liga: a CAS is elutasította Szélesi csapatának fellebbezését (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) után a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) szintén elutasította a Szélesi Zoltánt is foglalkoztató görög Olympiakosz Volosz fellebbezését, így érvényben maradt a csapat kizárása az Európa-liga idei szezonjából.
aug. 17
13:30
Elkezdődtek a tárgyalások Eto'óról, még nincs megegyezés az Inter ás az Anzsi között (Agroinform)
Az Anzsi Mahacskala 22 millió eurót kínál a kameruniért, de Morattiék 30 millió alatt nem szeretnék elengedni őt.
aug. 17
13:32
Magyar játékvezetők fújnak az olimpiai teszttornán (Agroinform)
Újabb megtiszteltetés érte a magyar kézilabdát, egy párosunk ugyanis lehetőséget kapott a londoni olimpia teszt versenyén a bíráskodásra.
aug. 17
13:45
Profi ökölvívás: Adamek vuduzással győzheti le Klicskót - Golota (She)
2009 októberében honfitársa, Andrew Golota kiütésével kezdte meg nehézsúlyú profi ökölvívó pályafutását a lengyel Tomasz Adamek. A korábban félnehéz-, és cirkálósúlyban is világbajnok bokszoló szeptember 10-én a WBC nehézsúlyú bajnoka, Vitalij Klicsko ellen lép szorítóba, az általa legyőzött Golota viszont nem lát túl sok esélyt a győzelmére.
aug. 17
13:45
A CAS is elutasította Szélesi csapatának fellebbezését (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) után a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) szintén elutasította a Szélesi Zoltánt is foglalkoztató görög Olimpiakosz Volosz fellebbezését, így érvényben maradt a csapat kizárása az Európa Liga idei szezonjából.
aug. 17
13:47
Strandkézi: az Old-Witch Nagyatád és a Fradi Beach Boyz sikere (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség strandkézilabda bizottsága – Firnicz József utánpótlás igazgató kezdeményezésére – az idei szezon zárásaként ismételten megrendezte az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szenior tornát az MKSZ egykori munkatársa Mezey Ancsa emlékére. A nők küzdelmében az Old-Witch Nagyatád együttese szerezte meg a bajnoki címet, megelőzve a Zanza-Győr, illetve a Csiga-Bigék…
aug. 17
13:48
Lóránt Péter is a spanyol élvonalban folytatja (Agroinform)
A spanyol élvonalbeli Lagun Aro csapatánál folytatja pályafutását Lóránt Péter, a magyar válogatott kosárlabdázója.
aug. 17
14:03
NFL: Warren megsérült; Gore hosszabbítana; az előszezon eddigi eredményei (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban szereplő Denver Boncos védőjátékosának, Ty Warrennek elszakadt a tricepsze, így a szezonrajtnál biztosan nem állhat csapata rendelkezésére, de akár az is előfordulhat, hogy a 2011-es idény egészét ki kell hagynia.
aug. 17
14:06
Leon Panikvar a skót Kilmarnockhoz szerződött (Agroinform)
A 28 éves szlovén játékos két évre írt alá a skót élvonalban szereplő új csapatához.
aug. 17
14:21
NFL: Gore hosszabbítana; Warren megsérült; az előszezon eddigi eredményei (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban szereplő Denver Boncos védőjátékosának, Ty Warrennek elszakadt a tricepsze, így a szezonrajtnál biztosan nem állhat csapata rendelkezésére, de akár az is előfordulhat, hogy a 2011-es idény egészét ki kell hagynia.
aug. 17
14:23
Tottenham: tárgyalnak a Man. Cityvel Adebayor szerződtetéséről (She)
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának menedzsere, Harry Redknapp megerősítette, hogy a klub tárgyalásokat folytat a Manchester Cityvel Emmanuel Adebayor szerződtetésével kapcsolatban.
aug. 17
14:24
Elkezdődtek a tárgyalások Eto'óról, még nincs megegyezés az Inter és az Anzsi között (Agroinform)
Az Anzsi Mahacskala 22 millió eurót kínál a kameruniért, de Morattiék 30 millió alatt nem szeretnék elengedni őt.
aug. 17
14:26
Raúlt nem érdekli a Blackburn, marad a Schalkéban (Agroinform)
Bár a spanyol támadót csábította a Premier League-ben szereplő együttes, menedzsere kijelentette: marad Gelsenkirchenben.
aug. 17
14:28
Küszöbön a futballsztrájk Spanyolországban (Agroinform)
Nem igazán közeledtek az álláspontok a futballisták és a spanyol labdarúgóliga (LFP) vezetői között, így egyre valószínűbb, hogy elmarad az élvonal szombatra tervezett idénynyitója.
aug. 17
14:39
NBA: spanyol világ- és Európa-bajnokkal erősített a Real Madrid (She)
A spanyol Real Madridban folytja pályafutását Rudy Fernández, a világ- (2006) és Európa-bajnoki (2009) aranyérmes, olimpiai (2008) ezüstérmes kosaras.
aug. 17
14:41
Csehország: a válogatott gólrekordere, Koller visszavonul (She)
Bejelentette visszavonulását Jan Koller, a csehek 91-szeres válogatott futballistája.
aug. 17
14:42
Gálhidi György aláírta három éves szerződését Nyíregyházán (Agroinform)
További két játékossal bővült a Nyíregyháza kerete, a vezetőedző pedig aláírta a szerződését az egyesülettel.
aug. 17
14:43
Spanyolország: nincs megegyezés, még mindig kétséges a bajnoki rajt (She)
Nem született megállapodás a spanyol professzionális labdarúgók érdekeit képviselő liga (LFP), valamint a helyi szövetség (AFE) elöljárói között, így továbbra is kétséges, hogy a hétvégén megkezdődnek-e a küzdelmek az első- illetve a második osztályban. Sőt, jelen állás szerint valószínűbb, hogy az első forduló elmarad, mint az, hogy megrendezik. A spanyol lapok internetes kiadásaikban biztosra…
aug. 17
14:45
Videó: Paolo Sammarco szép ollózós gólt szerzett a Sampdoriában (She)
Gyönyörű mozdulattal juttatta a labdát a kapuba Paolo Sammarco, a Sampdoria játékosa az Alessandria elleni mérkőzésen az Olasz Kupában.
aug. 17
14:57
Inter: Lúcio újabb két évvel meghosszabbította szerződését (She)
Az olasz labdarúgó-élvonalban szereplő Internazionale brazil hátvédje, Lúcio újabb két évvel meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését, így 2014-ig szól kontraktusa – adta hírül a milánói klub hivatalos honlapja.
aug. 17
14:57
Küszöbön a futballsztrájk Spanyolországban (Metropol)
Nem igazán közeledtek az álláspontok a futballisták és a spanyol labdarúgóliga (LFP) vezetői között, így egyre valószínűbb, hogy elmarad az élvonal szombatra tervezett idénynyitója.
aug. 17
14:59
Ferencváros: Keller József lesz Nagy Tamás pályaedzője (She)
A Ferencváros vezetősége tegnap jelentette be, hogy a távozó Prukner László helyett ideiglenesen Nagy Tamás irányítja az NB I-es labdarúgócsapatot. Azóta már az is eldőlt, hogy Keller József lesz a segítője.
aug. 17
15:15
NB I: Kassai Viktor vezeti a ZTE-Vasast, Iványi Zoltán a Fradi-Haladást (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottsága elkészítette a labdarúgó NB I hétvégi fordulójának bírói küldését. Ennek értelmében az első számú magyar sípmester, Kassai Viktor pénteken a Zalaegerszeg–Vasas mérkőzést dirigálja. A vasárnapi Ferencváros–Haladás összecsapáson Iványi Zoltán működik közre.
aug. 17
15:17
Debrecen: Farkas Balázs a hétvégén kezdi meg a rehabilitációt (She)
A DVSC-TEVA támadója, Farkas Balázs fél éve bajlódik sérüléssel, nemrég a manduláját is ki kellett venni, majd ismét átesett egy műtéten, a napokban azonban megkezdheti az edzéseket.
aug. 17
15:18
Elek Ákos gátszakadásban bízik Siófokon (Agroinform)
Szerdán pótolják az OTP Bank Liga első fordulójából a fehérvári klub kérésére elhalasztott Siófok-Videoton mérkőzést.
aug. 17
15:33
Kajak-kenu: az ICF-elnöke megköszönte Szegednek a beugró szerepet (She)
Az előzetesen nevezett 94 országból 88 képviselői – több mint ezren – vesznek részt a szerda esti megnyitóval kezdődő szegedi 39. gyorsasági kajak-kenu világbajnokságon, amelynek megszervezésére mindössze egy éve volt a magyar szövetségnek. A sportágat irányító nemzetközi szervezet, az ICF elnöke szerint csak néhány ország képes ilyen rövid idő alatt tető alá hozni egy ilyen nagy horderejű…
aug. 17
15:35
Fortuna Düsseldorf: felbontották Torghelle Sándor szerződését (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Fortuna Düsseldorf közös megegyezéssel felbontotta Torghelle Sándor szerződését – olvasható a klub hivatalos honlapjának közleményében.
aug. 17
15:36
Leonardo Ancelottit szeretné a PSG-hez csábítani (Agroinform)
A tavaszi idényben az Internél dolgozó Leonardo 2001 és 2009 között dolgozott együtt az olasz szakemberrel a Milannál.
aug. 17
15:38
A szurkolók szerint Novakovics volt a legjobb a Vidi ellen (Agroinform)
Az NB I 5. fordulójának - és az őszi idénynek - a csúcsrangadóján a listavezető Debrecen 2-1-re legyőzte hazai pályán a címvédő Videotont.
aug. 17
15:40
Nyolcvannyolc ország a rajtnál a Maty-éren (Agroinform)
A sportágat irányító nemzetközi szervezet, az ICF elnöke szerint csak néhány ország képes ilyen rövid idő alatt tető alá hozni egy ilyen nagy horderejű eseményt.
aug. 17
15:42
Az ecuadori játékos nem adott autogrammot a vetkőző szőke bombázónak - videó (Agroinform)
Az ecuadori riporternő (?) mindent elkövetett, hogy begyűjtse kedvenc játékosa aláírását, aki azonban hajthatatlan volt.
aug. 17
15:51
Kajak-kenu: az ICF-elnök megköszönte Szegednek a beugró szerepet (She)
Az előzetesen nevezett 94 országból 88 képviselői – több mint ezren – vesznek részt a szerda esti megnyitóval kezdődő szegedi 39. gyorsasági kajak-kenu világbajnokságon, amelynek megszervezésére mindössze egy éve volt a magyar szövetségnek. A sportágat irányító nemzetközi szervezet, az ICF elnöke szerint csak néhány ország képes ilyen rövid idő alatt tető alá hozni egy ilyen nagy horderejű…
aug. 17
15:54
Az ecuadori játékos nem adott autogramot a vetkőző szőke bombázónak - videó (Agroinform)
Az ecuadori riporternő (?) mindent elkövetett, hogy begyűjtse kedvenc játékosa aláírását, aki azonban hajthatatlan volt.
aug. 17
15:56
Torghellével szerződést bontottak, szabadon igazolható lett (Agroinform)
A Fortuna Düsseldorfban csak elvétve kapott lehetőséget az egykori magyar válogatott támadó, aki mostantól új klubot kereshet magának.
aug. 17
15:58
Az eddigi magyar sikerek számokban (Agroinform)
A kajak-kenu világbajnokságok történetének legsikeresebb nemzete Magyarország, amely eddig összesen 410 érmet gyűjtött (169 arany, 130 ezüst és 111 bronz).
aug. 17
16:09
Atlétika: kérdéses a címvédő Blanka Vlasic tegui vb-részvétele (She)
Sérülés miatt veszélybe került a magasugró Blanka Vlasic részvétele a jövő szombaton kezdődő atlétikai világbajnokságon.

Keresés