2011. augusztus 4. csütörtök

aug. 4
0:36
Úgy néz ki, a Vasasnál nincs szükség rám - Bárányos Zsolt a Roma-meccs után (Agroinform)
A Vasas középpályása az AS Roma elleni centenáriumi gálamérkőzést követően nyilatkozott a hatharom.hu kamerája előtt, de nem az ünnepi találkozó volt a fő téma.
aug. 4
0:54
Dzsudzsák Balázs jól érzi magát az Anzsi edzésein (Agroinform)
Úgy tűnik Dzsudzsák Balázs nem bánta meg átigazolását a dagesztáni csapatba. Legalábbis erre utalnak eddigi nyilatkozatai, illetve az orosz bajnokságban jelenleg az 5. helyen tanyázó csapat edzésein készült fotók is.
aug. 4
1:27
Videó: a Vasas elleni mérkőzés felkészülésnek jó volt - Luis Enrique (She)
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Vasas centenáriumi gálamérkőzésén a csereként beálló Federico Viviani góljával 1–0-ás győzelmet aratott a Francesco Totti, Bojan Krkic duóval most debütáló AS Roma. A Farkasok új vezetőedzője, Luis Enrique az NSO Tv-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy örült ennek a mérkőzésnek, csapata majd a későbbiekben hasznát látja a felkészülés ezen állomásának.
aug. 4
1:30
Így verték a Farkasok a Vasast (Agroinform)
Összefoglaló videó a Vasas-Roma gálamérkőzésről. A gólt 1:50-nél tekintheted meg.
aug. 4
1:34
Komjáti András szerint túl udvariasak voltak a Romával (Agroinform)
Vasas-AS Roma (0-1) centenáriumi mérkőzés után a Komjáti András 63.hu kamerája előtt értékelte csapata teljesítményét.
aug. 4
1:45
BL: ciprusi bravúr a szlovák bajnok otthonában, kiesett a Rosenborg is (She)
Az idegenbeli döntetlen tnem volt elég a Slovannak a továbbjutáshoz a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában: a ciprusi APOLE 2–0-ra győzött Pozsonyban.
aug. 4
1:48
Luis Enrique Messivel erősítené meg a Romát - videó (Agroinform)
A Vasas-Roma találkozó után a Farkasok vezetőedzője, Luis Enrique szűkszavú volt, de egy pillanatra azért elengedte magát a hatharom.hu kamerája előtt.
aug. 4
6:15
Baráth: 2-3 arany a cél Londonban (Infostart)
Napi húszezer nézőre és sok magyar éremre számít a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke az augusztus 17-én kezdődő szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
aug. 4
6:51
Öttusa, négy érem, két kvóta (Behaviour)
A magyar öttusa-válogatott három arany- és egy ezüstéremmel, a nők révén két olimpiai kvótával zárta az angliai Gillinghamben hétfőn befejeződött Európa-bajnokságot. A nemzetek rangsorában első helyen végzett együttes szövetségi kapitánya, Pálvölgyi Miklós annak ellenére elégedett, hogy a férfiak teljesítménye elmaradt az előzetesen várttól.
aug. 4
6:53
Végh Zoltán egy évre a Ferencvárosé (Behaviour)
Tegnap egy évre aláírt a Ferencváros labdarúgócsapatához Végh Zoltán. A 40 éves kapus az előző szezon végén a Vasas együtteséből vonult vissza.
aug. 4
6:55
Erősödött a Fehérvár (Behaviour)
Kevin Primeau vezetőedző szerint az előző szezonhoz képest erősödött a Fehérvár jégkorongcsapata, és az osztrák bajnokságban (EBEL) a rájátszásba jutás a cél.
aug. 4
7:09
Felkészülés: a Chivas három góllal legyőzte Floridában a Barcelonát (She)
A mexikói Chivas labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 4–1-re legyőzte a Bajnokok Ligája-győztes Barcelonát. A találkozón David Villa találatával a katalán csapat szerzett vezetést a 4. percben, de a guadalajarai együttes Marco Fabián két találatával a második játékrész elején fordított, majd újabb két góllal fölényessé tette győzelmét.
aug. 4
7:09
Nyolcvanezer eurós büntetés a bundaügy miatt (Behaviour)
Nyolcvanezer eurót (22 millió forint) köteles fizetni a Chievo labdarúgócsapata, miután bebizonyosodott érintettsége a júniusban kirobbant olasz labdarúgó bundabotrányban. A veronai egyesület szerdán állapodott meg a szövetség (FIGC) fegyelmi bizottságával a büntetés mértékéről.
aug. 4
7:11
U20-as vb: Nigéria és Szaúd-Arábia is kitömte ellenfelét, és továbbjutott (She)
A nigériai és a szaúd-arábiai U20-as labdarúgó-válogatott is fölényes sikerrel vette a D-csoport második fordulója jelentette akadályt a Kolumbiában zajló korosztályos világbajnokságon, így a két csapat bebiztosította helyét a nyolcaddöntőben.
aug. 4
7:11
Heartsra kész a Paks (Behaviour)
Az itthoni 1-1 után nehéz, de nem reménytelen helyzetben várja a Paks a labdarúgó Európa Liga harmadik selejtezőkörének mai visszavágóját a skót Hearts otthonában (20.45), melynek játékvezetője a lengyel Robert Malek lesz. Erőt adhat a magyar bajnoki ezüstérmesnek, hogy az előző körben ugyanilyen kiindulási helyzetből idegenben 3-0-ra nyert a norvég Tromsö vendégeként.
aug. 4
7:45
Vízilabda: gálameccset játszik a magyar és a román bajnok (She)
Jövő szombaton különböző pólós programoknak ad otthont a nyíregyháza-sóstói uszoda, a fő attrakció pedig a magyar bajnok ZF-Eger és a román aranyérmes Nagyvárad edzőmérkőzése lesz.
aug. 4
8:03
Jégkorong: az olasz bajnok is jön az ifj. Ocskay Gábor-emléktornára (She)
Az Asiago jégkorongcsapata lesz a szeptember 3–4-én sorra kerülő ifj. Ocskay Gábor-emléktorna negyedik résztvevője.
aug. 4
8:03
Contador befejezte a szezont (Behaviour)
Ebben az idényben már nem versenyez Alberto Contador háromszoros Tour de France-győztes - az idei viadalon csak ötödik helyen záró - spanyol kerékpáros, aki doppingügyének novemberi lezárására vár.
aug. 4
8:05
Kerékpár: Contador befejezte a szezont, a novemberi döntésre vár (She)
Ebben az idényben már nem versenyez a háromszoros Tour de France-győztes – az idei viadalon csak ötödik helyen záró – Alberto Contador: a spanyol kerékpáros doppingügyének novemberi lezárására vár.
aug. 4
8:06
Hitzfeld szerint idén sem lesz Bayern-gála (Agroinform)
Egykori csapatát, a Bayern Münchent tartja fő esélyesnek Ottmar Hitzfeld, aki szerint a Dortmund és a Leverkursen is favorit a Bundesliga pénteken kezdődő új idényében.
aug. 4
8:21
Videó: a Chivas gyönyörű gólokkal fordított a Barcelona ellen (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a mexikói Chivas labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 4–1-re felülmúlta a Bajnokok Ligája-győztes Barcelonát. A guadalajarai alakulat David Villa vezető találata után pazar gólokkal fordított, és végül katalán ellenfelének esélyt sem adva nyert.
aug. 4
8:21
Ügetőderby: a szakág ünnepe (Metropol)
A hazai lósport egyik legjelentősebb eseményét rendezik meg vasárnap délután két órától a Kincsem Parkban.
aug. 4
8:39
Tenisz: az Arn-verő Lisicki japán riválisa ellen is remekelt (She)
Az első fordulóban Arn Grétát búcsúztató német Sabine Lisicki továbbjutott a carlsbadi női tenisztorna harmadik fordulójába, miután a veterán japán Date Krumm Kimiko ellen is magabiztosan győzött.
aug. 4
8:39
Szervezett védekezés, erre készül a Paks (Metropol)
Felhős idő s nagyjából 20 fokos hőmérséklet várta tegnap Edinburgh-ban az MVM Paksi FC delegációját. A Hearts elleni Európa Liga-selejtező visszavágójára készülő magyar együttes a ma esti mérkőzés időpontjában – magyar idő szerint – 20.45 órakor edzett a 17 ezres Tynecastle-stadionban.
aug. 4
8:41
ZTE: Rajcomar egy évre kölcsönbe Hollandiába igazolt - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE holland támadója, Prince Rajcomar egy évre a holland másodosztályban szereplő MVV Maastrichthoz került kölcsönbe – adta hírül a zalaegerszegiek hivatalos honlapja Dézsi Attila ügyvezető igazgatót idézve.
aug. 4
8:42
Semenya megdöntené a 800 és az 1500 világrekordját (Agroinform)
Idén szinte alig hallottunk Caster Semenya eredményeiről, a dél-afrikai futónő azonban 800-on és 1500-on is világcsúcsot döntene.
aug. 4
8:44
Alberto Contador befejezte a szezont (Agroinform)
Ebben az idényben már nem versenyez Alberto Contador háromszoros Tour de France-győztes - az idei viadalon csak ötödik helyen záró - spanyol kerékpáros, aki doppingügyének novemberi lezárására vár.
aug. 4
8:57
Férfi kosárlabda: a Chicago brit sztárja is ott lesz a kontinensviadalon (She)
Részt vesz az augusztus végén kezdődő litvániai férfi Európa-bajnokságon Luol Deng, az észak-amerikai profiligában (NBA) szereplő Chicago Bulls brit kosarasa.
aug. 4
9:00
Ott lesz a Chicago Bulls sztárja a férfi Eb-n (Agroinform)
Részt vesz az augusztus végén kezdődő litvániai férfi Európa-bajnokságon Luol Deng, az észak-amerikai profiligában  szereplő Chicago Bulls brit kosarasa.
aug. 4
9:02
Csípőműtét miatt késik Ryan Kesler rajtja (Agroinform)
Csípőműtéten esett át Ryan Kesler, az észak-amerikai profi jégkorongliga legjobb védekező csatára, aki így várhatóan csak az alapszakasz harmadik hetében csatlakozhat a Vancouver Canuckshoz.
aug. 4
9:15
Meghalt a pályán összeesett japán futballista (Infostart)
Két nappal azután, hogy összeesett a pályán, a kórházban elhunyt Macuda Naoki korábbi válogatott japán labdarúgó.
aug. 4
9:15
Japán: meghalt a pályán összeesett 34 éves válogatott hátvéd (She)
Két nappal azután, hogy összeesett a pályán, a kórházban elhunyt Macuda Naoki korábbi válogatott japán labdarúgó.
aug. 4
9:17
Válogatott: U17-eseink a 9. perctől emberhátrányban játszva nyertek (She)
A Telki Kupa elnevezésű, 31. alkalommal megrendezett nemzetközi ifjúsági tornán győzelemmel kezdett a magyar U17-es labdarúgó-válogatott, miután 2–1-re felülmúlta Máltát az első játéknapon – adta hírül az mlsz.hu.
aug. 4
9:19
Vasas: A bőrünkön tapasztaltuk, hol tart egy európai élcsapat - Komjáti (She)
Az idén 100. születésnapját ünneplő Vasas a centenáriumi gálamérkőzésén a Puskás Ferenc Stadionban az olasz AS Romát fogadta, és 1–0-s vereséget szenvedett. A meccs értékelése után mindkét vezetőedző kiemelte, hogy a találkozón nem az eredmény volt a lényeges.
aug. 4
9:33
Videó: a csapategység erőt adhat a Paksnak a továbbjutáshoz - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Détári Lajos. Az egykori világválogatott labdarúgó most a Paks Hearts elleni idegenbeli El-visszavágójáról mondja el várakozását. Döme szerint Kis Károly együttesének ötven százalék esélye van a továbbjutásra a skótok ellen, és hogy elsősorban a csapategység adhat erőt a megfelelő eredménye eléréséhez.
aug. 4
9:35
WNBA: a volt soproni légiós rossz napja után kikapott a Sparks (She)
Az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) legutóbbi játéknapján a Los Angeles Sparks 79–70-es vereséget szenvedett hazai pályán a Connecticut Suntól. A kaliforniaiak korábbi soproni légiósa, Kristi Toliver gyenge napot fogott ki, 13 dobásából mindössze kettő volt sikeres, ami sokba került a hazaiaknak.
aug. 4
9:36
A mexikói Chivas bombagólokkal verte 4-1-re a Barcelonát - videó (Agroinform)
A Barcelona a félidőben David Villa góljával még előnyben volt, a folytatásban azonban a mexikói csapat lefocizta a pályáról nagynevű riválisát.
aug. 4
9:37
NB II: két kapus ment, két kapus jött a Dunakanyar-Vácnál (She)
Két kapusa is elhagyta az NB II Keleti csoportjában szereplő Dunakanyar-Vác labdarúgócsapatát, de már meg is vannak a helyettesek.
aug. 4
9:38
Meghalt a pályán összesett japán futballista (Agroinform)
Két nappal azután, hogy összeesett a pályán, a kórházban elhunyt Macuda Naoki korábbi válogatott japán labdarúgó.
aug. 4
9:39
Serie A: elhalaszthatják a bajnoki nyitányt a játékosok sztrájkja miatt (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) alelnöke, Demetrio Albertini attól tart, el kell majd halasztani az augusztus 27-én rajtoló Serie A 1. fordulóját a játékosok szakszervezetének (AIC) esetleges sztrájkja miatt.
aug. 4
9:40
Az Arn Grétát kiejtő Lisicki Date-Krummnak sem kegyelmezett (Agroinform)
A nyitókörben Arn Grétát búcsúztató, idén wimbledoni elődöntős német Sabine Lisicki bejutott szerdán a harmadik fordulóba.
aug. 4
9:51
Kaposvár: a Vidi ellen duplázó Perics a spanyol másodosztályba szerződhet (She)
A Kaposvár talán legjobb futballistája, az NB I-ben három forduló alatt három gólt szerző, 25 éves szerb Milan Perics Spanyolországban van próbajátékon. Spanyol lapértesülések szerint a támadót a másodosztályú Gimnástic Tarragona teszteli.
aug. 4
9:53
NB II: a Honvédtól és a Pápától is érkezett játékos a REAC-hoz (She)
Kialakult az NB II Keleti csoportjában szereplő REAC kerete, Mátyus János vezetőedző hét új labdarúgót szerződtetett az átigazolási időszakban.
aug. 4
9:54
Melzer és Malisse is feladta a küzdelmet (Agroinform)
A negyedik helyen kiemelt osztrák Jürgen Melzer már szerdán, a második fordulóban búcsúzott az 1,1 millió dollár összdíjazású keménypályás washingtoni férfi tenisztornán.
aug. 4
9:56
Hamilton a Ferrarival kacérkodik (Agroinform)
Lewis Hamilton egyik legutóbbi interjújában nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy karrierje során egyszer majd a Ferrarihoz igazol.
aug. 4
9:58
Ember- és gólhátrányból nyert a magyar válogatott Málta ellen (Agroinform)
A magyar U17-es válogatott 2-1-re legyőzte Málta legjobbjait a Telki Kupán, noha Pisont István fia már a 9. percben emberhátrányba kerültek.
aug. 4
10:09
El: a Paks Skóciában lép pályára, a tét a rájátszásba jutás - program (She)
Csütörtök este már a harmadik forduló visszavágóit rendezik a labdarúgó Európa-liga selejtezőjében. A tét nem kicsi, hisz a mai 35 továbbjutó már a csoportkörbe jutásért zajló rájátszásban léphet pályára a következő körben. Miután a Kecskemét és a Ferencváros korábban búcsúzott, hazánkat egyedül már csak a Paks képviseli, amely a skót Hearts otthonában írhatja tovább a sikertörténetét, miután…
aug. 4
10:12
Így verték a Farkasok a Vasast - videó (Agroinform)
Összefoglaló videó a Vasas-Roma gálamérkőzésről. A gólt 1:50-nél tekintheted meg.
aug. 4
10:14
Aldo Costát csábíthatja magához a Mercedes (Agroinform)
Tovább erősíti technikai részlegét a Mercedes GP Formula-1-es csapata: a nyilvánvalóan várakozás alatt teljesítő stuttgarti márka Bob Bell után ezúttal a korábbi Ferrari-főtervező Aldo Costára vetett szemet.
aug. 4
10:30
A paksi játékosok körbejárták a Hearts-stadiont - videó (Agroinform)
A csütörtök esti találkozón a edinburgi Tynecastle stadionban kell kiharcolni a továbbjutást az MVM-Paks csapatának, melyet alaposan szemügyre vettek a magyar játékosok.

Keresés