2011. július 4. hétfő

júl. 4
11:42
Az ex-liverpooli Simon András és a cseh válogatott középpályás is a Győré (Agroinform)
Az Excelsiortól hazatérő Simon András megegyezett a Győri ETO vezetőivel, akik négyéves szerződést kötöttek a csatárral.
júl. 4
11:42
Bundesliga: felavatták Szalai és Stieber csapatának új stadionját - fotó (She)
Vasárnap avatta fel új stadionját a magyar válogatott Szalai Ádámot és Stieber Zoltánt is foglalkoztató német FSV Mainz 05 labdarúgóklub.
júl. 4
11:44
A Nike is rehabilitálta Michael Vicket (Agroinform)
Az amerikai sportszergyártó multi, a Nike is rehabilitálta Michael Vicket, aki börtönbüntetése után parádés szezont teljesített a Philadelphia Eaglesszel.
júl. 4
11:44
PMFC: Demjénnel megegyeztek, Bajzát már edzett, szerb próbázó (She)
A múlt héten érkező négytagú nyíregyházi különítmény két játékossal bővült a Pécsi MFC-nél: Demjén Gábor és Bajzát Péter is részt vett a mai edzésen.
júl. 4
12:00
Paulo Sousa miatt szerződött a Videotonhoz a spanyol szélső (Agroinform)
„Amikor megtudtam, hogy ki a fehérváriak edzője nem volt kérdés, hogy elfogadom-e az ajánlatot. Sousa nagyon jó edző, minden játékos komoly fejlődésen mehet át a keze alatt” – mondta Walter Fernandez, a Videoton új igazolása.
júl. 4
12:30
Zaragoza: Pintér Ádámnak valóban tartoznak, de egyelőre kivár (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy az anyagi gondokkal küzdő Zaragoza tartozik magyar játékosának, Pintér Ádámnak, és korábbi klubjának, az MTK-nak. A futballista menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, a klubnál szakmailag elégedettek a védővel, így nem terveznek váltást, arra várnak, hogy rendeződjön a helyzet.
júl. 4
12:32
Sportlövészet: harmincnyolc fős magyar csapat utazik a belgrádi Eb-re (She)
Nagy, 38 fős csapattal utazik majd el az augusztus 2-án kezdődő olimpiai kvalifikációs sportlövő Európa-bajnokságra a magyar válogatott.
júl. 4
12:36
Bojan Krkic-et elhalászná a Roma elől a Tottenham (Agroinform)
A hírek arról szóltak, hogy a Barcelona és a Roma képviselői szóban már megállapodtak, de amíg a szerződést nem írták alá, a Spurs közbeszólhat.
júl. 4
12:38
Guardiola megmentette a Barcát - La Masia, a katalán karrieriskola (Agroinform)
Miből áll az a rendszer, mi az a technológia, aminek köszönhetően a Barcelona a csúcsra jutott, és még jó ideig ott is maradhat? Bemutatjuk a Barca futballakadémiáját.
júl. 4
12:40
Heatley-Havlat csere a San José és a Minnesota között (Agroinform)
Az NHL-ben szereplő San José Sharks odaadta Dany Heatley játékjogát a Minnesota Wildnak, amely a cseh Martin Havlatot küldte cserébe a kanadai csatárért.
júl. 4
13:06
Anderlecht: Juhász nem akar úgy járkálni a meccsek után, mint egy öregember (She)
A sérülése miatt Magyarországon kezelt Juhász Roland – aki már visszatért a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlechthez – úgy nyilatkozott, bízik benne, hogy nem szenved többet az ülőidegétől, amely miatt úgy érezte magát a meccsek után, mint egy öregember.
júl. 4
13:24
NB II: kameruni futballistával erősített a Kazincbarcika (She)
Kameruni középpályással erősítette meg keretét az NB II Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcika.
júl. 4
13:26
Videó: a Győri ETO új szerzeménye harminc méterről is veszélyes (She)
Mint beszámoltunk róla, Marek Strestík szerződtetését a Győri ETO FC mai sajtótájékoztatóján jelentették be a klub vezetői. Az egyszeres cseh válogatott támadó középpályás az FC Zbrojovka Brno csapatában 76 mérkőzésen lépett pályára, ezalatt 12 gólt is szerzett. A magyar anyától és cseh apától származó játékos 2008-ban, a Zlín ellen 3–0-ra megnyert találkozón harminc méterről is betalált.
júl. 4
13:30
A súlyemelőversenyekre máris elfogytak a jegyek (Agroinform)
Alig több, mint egy esztendővel a londoni nyári játékok kezdete előtt az olimpia súlyemelőversenyeire szóló összes belépő elkelt.
júl. 4
13:42
Női labdarúgó-vb: Gaál Gyöngyi sajnálja, nem látta a kezezést (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, Gaál Gyöngyi játékvezető nagyot hibázott, amikor nem ítélt tizenegyest a női labdarúgó-világbajnokságon az Ausztrália–Egyenlítői-Guinea (3–2) mérkőzésen, amelyen az egyik afrikai játékos két kézzel megfogta a labdát. Az eset kapcsán a találkozó norvég ellenőre, Karen Espelund nyilatkozott.
júl. 4
13:44
Mainz: Stieber betalált, Szalait ünnepelték a stadionavatón (She)
Mint beszámoltunk róla, tegnap avatták fel a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mainz új stadionját, a 34 034 férőhelyes Coface Arenát.
júl. 4
13:46
Röplabda: elhunyt a XX. század legjobb magyar női játékosa (She)
Hatvankét éves korában hosszú, súlyos betegségben elhunyt Szalayné Sebők Éva, a XX. század legjobb magyar női röplabdázója.
júl. 4
13:48
Meglepő fordulat - Rajczi mégis marad Újpesten (Agroinform)
Az Újpest FC megállapodott Rajczi Péterrel, így a játékos továbbra is marad a lila-fehéreknél! Kedden a csapattal tart a soproni edzőtáborba.
júl. 4
14:00
Elhunyt Szalayné Sebők Éva, az évszázad magyar röplabdázója (Infostart)
Hatvankét éves korában hosszú, súlyos betegségben elhunyt Szalayné Sebők Éva, a XX. század legjobb magyar női röplabdázója.
júl. 4
14:00
Olaszország: a fiatal magyar légiós izgatottan várja az új kalandot (She)
Mint beszámoltunk róla, az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Ascoli részben megszerezte Tamási Zsolt játékjogát. A 21 éves magyar középpályás bízik benne, hogy lehetőséget kap a Serie B-ben.
júl. 4
14:00
Megkaphatja állami támogatásait a MÚSZ (Metropol)
Megkaphatja visszatartott állami támogatásait a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ), mivel igazolta, hogy megfizette tartozásait - összegezte a szövetséget érintő vizsgálatáról szóló jelentésében az elszámoltatási kormánybiztos.
júl. 4
14:02
Újpest: Rajczi Péterrel megállapodtak a vezetők, mégis marad (She)
Az Újpest FC hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy megállapodtak Rajczi Péterrel a hosszabbításról, így a támadó a korábbi hírekkel ellentétben mégis marad a lila-fehéreknél.
júl. 4
14:02
Elhunyt az évszázad magyar röplabdázója (Metropol)
Hatvankét éves korában hosszú, súlyos betegségben elhunyt Szalayné Sebők Éva, a XX. század legjobb magyar női röplabdázója.
júl. 4
14:04
Tenisz: Jani Réka Luca nyert, és főtáblás a budapesti versenyen (She)
Jani Réka Luca három játszmában nyert hétfőn az ukrán Irina Burjacsok ellen a Római Teniszakadémián zajló, 220 ezer dollár összdíjazású Poli-Farbe Budapest Grand Prix salakpályás női tenisztorna selejtezőjének harmadik fordulójában, ezzel feljutott a főtáblára.
júl. 4
14:06
Ronaldo és menyasszonya a portugál tengerparton - fotók (Agroinform)
Cristiano Ronaldo és menyasszonya, Irina Shayk orosz topmodell a portugál Algarvé tengerpartján való nyaralásáról készültek a következő fényképek.
júl. 4
14:06
Úszás: a szövetség rendezte tartozásait, megkaphatja állami támogatásait (She)
Megkaphatja visszatartott állami támogatásait a Magyar Úszószövetség (MÚSZ), mivel igazolta, hogy megfizette tartozásait - összegezte a szövetséget érintő vizsgálatáról szóló jelentésében az elszámoltatási kormánybiztos.
júl. 4
14:08
Elhunyt az évszázad magyar röplabdázója, Szalayné Sebők Éva (Agroinform)
Hatvankét éves korában hosszú, súlyos betegségben elhunyt Szalayné Sebők Éva, a XX. század legjobb magyar női röplabdázója.
júl. 4
14:18
Újpest: „Felülvizsgáltuk a múlt történéseit, Rajczi 1+1 évre aláírt” (She)
Mint beszámoltunk róla, Raiczi Péter a korábbi hírekkel ellentétben marad Újpesten. A csatárral történt megegyezést a klub sportigazgatója, Kovács Zoltán kommentálta az ujpestfc.hu-nak.
júl. 4
14:20
NB II: Böjte és Baumgartner is távozik Gyirmótról, Borost kölcsönadnák (She)
Nem tart igényt a másodosztályú Gyirmót labdarúgócsapata Böjte Attila és Baumgartner Attila szolgálataira, a játékosok Tatabányára tartanak. Boros Tamást kapust pedig kölcsönadná a klub.
júl. 4
14:36
Lósport: Hiba volt Overdose-t felvezetni a Kincsem Parkban - Mikóczy (She)
Vasárnap felvezették Overdose-t a Kincsem Parkban, a Győztesek Körében. Mikóczy Zoltán ezt követően elmondta a PannoniaOverdose.hu-nak, ezt azzal a céllal tették, hogy emeljék a Derbynap fényét, és talán az oda kilátogató nézők számát is. Azonban utólag be kell látnia, hogy ez hiba volt részükről.
júl. 4
14:36
Rajczi Újpesten marad (Metropol)
Rajczi Péter az Újpest labdarúgócsapatánál marad, miután hétfőn egy plusz egy évre aláírt a lila-fehérekhez. A 11-szeres válogatott támadó szerződése június 30-án lejárt, így szabadon igazolható volt, de végül a feleknek sikerült további együttműködésben megállapodniuk.
júl. 4
14:38
NB II: a Honvéd korábbi kapusa 2013-ig írt alá a Ceglédi VSE-nél (She)
Két évvel meghosszabbította szerződését Miski Zoltán az NB II-ben szereplő Ceglédi VSE-vel.
júl. 4
14:42
Hangának 10-15 kiló izmot kell magára szednie az NBA-hez (Agroinform)
A magyar válogatott kosaras a konditeremben nagyon sok időt töltött San Antonióban, de sokat tanult az ott töltött néhány napban.
júl. 4
14:44
Két légióst szerződtetett a Honvéd, teljes a keret (Agroinform)
A Honvéd Belkanovic és Sekulic szerződtetésével befejezte a nyári igazolásokat, a keret teljesnek mondható.
júl. 4
14:54
Tenisz: Lukács Vanda az első körben búcsúzott a budapesti tornától (She)
A szabadkártyás Lukács Vanda (a legfrissebb WTA-világranglista 971. helyezettje) két szettes mérkőzésen szenvedett vereséget a horvát Ajla Tomljanovictól (179.) a Római Teniszakadémián zajló, 220 ezer dollár összdíjazású Poli-Farbe Budapest Grand Prix salakpályás női tenisztorna első fordulójában.
júl. 4
14:56
Tekvondó: egyik magyar sem szerzett olimpiai kvótát a bakui vb-n (She)
Az első olimpiai kvalifikációs versenyen egyik magyarnak sem sikerült kvótát szereznie. Az azerbajdzsáni Bakuban négy magyar indult az összevont súlycsoportos WTF-tekvondó vb-n.
júl. 4
14:58
Görögország: a Fraditól távozó Haber aláírt Korfun, rögtön vetélytársat kapott (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárostól távozott máltai válogatott Justin Haber két évre szóló szerződést kötött a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. helyén végző Kerkyrával.
júl. 4
15:00
Elhunyt Szalayné Sebők Éva, az évszázad magyar röplabdázója (Agroinform)
Hatvankét éves korában hosszú, súlyos betegségben elhunyt Szalayné Sebők Éva, a XX. század legjobb magyar női röplabdázója.
júl. 4
15:12
Tekvondó: egyik magyar sem szerzett olimpiai kvótát a baki vb-n (She)
Az első olimpiai kvalifikációs versenyen egyik magyarnak sem sikerült kvótát szereznie. Azerbajdzsán fővárosában, Bakiban négy magyar indult az összevont súlycsoportos WTF-tekvondó vb-n.
júl. 4
15:12
Phelps javuló formában (Metropol)
A 200 m pillangón elszenvedett három vereség után a világ idei legjobbjával nyerte Montrealban a 100 m pillangót Michael Phelps, az amerikaiak 14-szeres olimpiai bajnok úszója.
júl. 4
15:18
Michael Phelps kezd formába lendülni (Agroinform)
A 200 m pillangón elszenvedett három vereség után a világ idei legjobbjával nyerte Montrealban a 100 m pillangót Michael Phelps, az amerikaiak 14-szeres olimpiai bajnok úszója.
júl. 4
15:20
A férfi csapat győzött a II. osztályú összetett atlétikai EK-n (Agroinform)
A magyar férfi válogatott megnyerte az atlétikai összetett csapat Európa Kupa harmadik vonalának számító II. osztály küzdelmeit.
júl. 4
15:30
DVSC: Kondás Elemér elégedett volt a francia próbajátékossal (She)
Kondás Elemér, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának elmondta, a szombati felkészülési meccseken voltak még hibák, de a lényeg, hogy a játékosok megkapják a kellő meccsterhelést. A szakember elégedetten beszélt a francia próbajátékosról.
júl. 4
15:36
Az ETO-nál a nemzetközi szereplés kiharcolása a cél (Agroinform)
Csapatnyi játékos távozik Győrből, ennek ellenére a klub célja, hogy a két hét múlva kezdődő bajnokságban a dobogón végezzenek.
júl. 4
15:48
El: csak Örményországban lehet jegyet venni az FTC visszavágójára - 2 euróért (She)
A Ferencváros hivatalos honlapján tette közzé, hogy az örmény Ulisses tájékoztatása szerint csak Örményországban lehet jegyet venni az FTC idegenbeli Európa-liga-selejtező visszavágójára.
júl. 4
15:54
Justin Haber aláírt a görög Kerkyrához (Agroinform)
A korfui csapat egyszerre jelentette be két kapus szerződtetését, a máltai Justin Haber mellett a görög Nikolaosz Anasztaszopulosz is aláírt.
júl. 4
15:56
Nadal lába megrepedt, hat hétig pihenhet (Agroinform)
A wimbledoni döntőt vasárnap elveszítő spanyol még a Del Potro elleni nyolcaddöntőben sérült meg, azóta fájdalomcsillapítókkal játszott.
júl. 4
16:06
Győri ETO: tizenegy futballistától válik meg a klub (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO mai sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a klub 11 játékosától is megválik a nyáron.
júl. 4
16:06
Ezüstérmes a magyar csapat az I. borász labdarúgó Eb-n (Metropol)
A magyar válogatott ezüstérmet szerzett vasárnap Budapesten a borászok számára első alkalommal megrendezett labdarúgó Európa-bajnokságon.
júl. 4
16:12
Kondásnak az észt és a francia próbajátékos is tetszett (Agroinform)
A játékban voltak még hibák, tehát van javítanivaló a debreceni edző szerint, de az a lényeg, hogy csinálják meg a futómunkát, és legyen meg a terhelésük.

Keresés