2011. július 6. szerda

júl. 6
12:18
Esélyesei vagyunk a bajnoki címnek - Simac (Agroinform)
A horvát játékos elmondta: amikor Kondás Elemér átvette a csapatot, a játékosokkal rögtön megtalálta a közös hangot.
júl. 6
12:20
Antonio Valencia ismét a bokáját törte? (Agroinform)
Az ecuadori Antonio Valencia a Paraguay elleni Copa América-mérkőzésen megsérült, így már a szünetben le kellett cserélni. A Manchester United középpályása a bal bokáját fájlalta, amelyet ősszel egy törés után megműtöttek. Ahogy a videóból kiderül, a játékos még mindig sántít, így könnyen lehet, hogy újra bokatörést szenvedett.
júl. 6
12:30
Videó: az ilyen lövések miatt viccelődtek Dzsudzsákkal az edzésen (She)
Beszámoltunk már Dzsudzsák Balázs első napjáról az Anzsi Mahacskala labdarúgócsapatánál, most pedig videón is megmutatjuk, hogyan zajlott az orosz bajnokságban szereplő együttes első ausztriai edzése. A középpontban természetesen a magyar válogatott játékosa volt, akivel néhány elrontott lövése után viccelődtek társai.
júl. 6
12:32
Ajax: Oroszországba szerződött a holland válogatott középpályás (She)
A holland élvonalban szereplő Ajax válogatott középpályása, Demy de Zeeuw az orosz első osztályú Szpartak Moszkvához szerződött. A 28 éves labdarúgót hétmillió euróért szerezte meg a fővárosi csapat, amelyhez hároméves szerződést írt alá.
júl. 6
12:36
Gatlin kikapott Bailey-től az amerikai bajnokságon (Agroinform)
A hosszú évek után első rangos európai versenyén szerepelt olimpiai és világbajnok sprinter Justin Gatlin "csak" második lett kedden férfi 100 méteren a franciaországi Reimsben.
júl. 6
12:48
Venlo: fogyóban a Tóth-remény, igazolnak a magyar játékos helyére (She)
A holland labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Venlo három évre szerződteti a Mönchengladbach középpályását, Marcel Meeuwist.
júl. 6
12:50
Légióssors: Tamási Zsoltot megnyugtatták, az Ascoliban jó helyen lesz (She)
A 21 éves Tamási Zsoltot 2015-ig köti szerződés az olasz élvonalbeli Parmához, ám a klub a magyar labdarúgó tulajdonjogának ötven százalékát korábban eladta az Ascolinak. Egy ideig úgy tűnt, hogy a magyar középpályás visszatér a Parmába, mígnem befutott az Ascoli ajánlata.
júl. 6
12:54
Az Inter támadó középpályást vett Argentínából, aki Sneijder utódja lehet (Agroinform)
Az Internazionale szerződtette Ricardo Gabriel Álvarezt a Vélez Sarsfieldtől. A 23 éves támadó középpályás mintegy tizenkétmillió euróért érkezik Milánóba.
júl. 6
13:06
ZTE: Kovács Gergő bátyjának szerződést ajánlottak, négy játékost kölcsönadnak (She)
A Zalaegerszeg hivatalos honlapján tette közzé, hogy a klub szerződést ajánl Kovács Gábornak, aki a zalaiak védője, Kovács Gergő bátyja.
júl. 6
13:08
Hamburg: ismét a Chelsea egyik fiataljával erősítenének (She)
A német élvonalban szereplő Hamburger SV labdarúgócsapata Jeffrey Bruma Chelsea-től való kölcsönvétele után ismét a „kékek” egyik fiatal játékosával erősítene: a francia U20-as válogatott Gaël Kakuta a legújabb kiszemelt.
júl. 6
13:12
Kovács Gábort szerződtették, négy fiatalt kölcsönadtak (Agroinform)
Három fiatal zalaegereszegi játékos is Tatabányára került kölcsönbe, Kocsis Adrián pedig az NB II-be feljutó Sopronban folytatja.
júl. 6
13:24
Légióssors: Tamásit megnyugtatták, az Ascoliban jó helyen lesz (She)
A 21 éves Tamási Zsoltot 2015-ig köti szerződés az olasz élvonalbeli Parmához, ám a klub a magyar labdarúgó tulajdonjogának ötven százalékát korábban eladta az Ascolinak. Egy ideig úgy tűnt, hogy a magyar középpályás visszatér a Parmába, mígnem befutott az Ascoli ajánlata.
júl. 6
13:26
Spanyolország: este 11-kor csap össze a Barca és a Real a Szuperkupában (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség kihirdette a Szuperkupa két mérkőzésének időpontját, amelyen a bajnok FC Barcelona és a kupagyőztes Real Madrid csap össze.
júl. 6
13:28
Anzsi Mahacskala: Dzsudzsák „Balazst” a társak bevették a játékba (She)
Nem túl intenzív, az időjárás miatt azonban így is izzasztó edzést tudott le az Anzsi Mahacskala szerdán délelőtt az ausztriai edzőtáborban – számolt be erről a Nemzeti Sport Online helyszíni tudósítója. Az orosz gárda tagjaként ezúttal is ott láthattuk a pályán Dzsudzsák Balázst. A friss magyar szerzeményt a társak bevették a játékba, és szóban is keresték vele a kapcsolatot, igaz…
júl. 6
13:30
Real Madrid-Bilbao és Betis-Sevilla rangadókkal indul a bajnokság (Agroinform)
Az első fordulóban, augusztus 21-én a Real Madrid a baszk együttest fogadja, míg Sevillában városi rangadót tartanak.
júl. 6
13:30
Női kosárlabda: új névadó szponzor a magyar bajnok Sopronnál (She)
A jövőben UNIQA Euroleasing Sopron néven szerepel a magyar bajnok és kupagyőztes női kosárlabdacsapat. A biztosítótársaság szerdai közleménye szerint három évre szóló szerződést kötött a klubbal, amely számára a megállapodás garantálja, hogy az elkövetkező években is biztos anyagi háttérrel dolgozhasson.
júl. 6
13:42
Sportpolitika: három pályázó a 2015-ös és 2017-es vizes vb-re (She)
Három pályázó közül kerülhet ki a 2015-ös, illetve a 2017-es vizes világbajnokság házigazdája. A nemzetközi sportági szövetség, a FINA közlése szerint Hongkong, a mexikói Guadalajara és az oroszországi Kazany nyújtott be hivatalos pályázatot a rendezés elnyerésére.
júl. 6
13:48
Hongkong, Guadalajara és Kazany pályázott a rendezésre (Agroinform)
Három pályázó közül kerülhet ki a 2015-ös, illetve a 2017-es vizes világbajnokság házigazdája.
júl. 6
14:00
Primera División: decemberig kell várni az első el clásicóra a ligában (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség ma elkészítette a Primera División 2011–2012-es idényének sorsolását, amelyen kiderült, hogy december 11-én rendezik meg a szezon első el clásicóját, a Real Madrid és az FC Barcelona rangadóját a Santiago Bernabéu Stadionban.
júl. 6
14:02
Manchester City: négy évre aláírt a montenegrói válogatott hátvéd (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City szerződtette Sztefan Szavicsot a szerb Partizan Beogradtól – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A montenegrói válogatott hátvéd négy évre kötelezte el magát.
júl. 6
14:06
Buffon nem tud dönteni Agüero és Rossi között (Agroinform)
A Juventus kapusa szerint azt a támadót kell szerződtetni, aki eltökéltebb a torinói csapat mellett, amelyben játszani minden játékosnak a csúcsot jelenti.
júl. 6
14:24
Stefan Savic négy évre írt alá a Manchester City-hez - hivatalos (Agroinform)
A 20 éves montenegrói védővel négyéves szerződést kötött a Bajnokok Ligájában induló angol klub.
júl. 6
14:54
Portugália: dél-amerikai kettőssel erősített a Sporting (She)
A portugál élvonalban szereplő Sporting labdarúgócsapata két dél-amerikai futballistát szerződtetett: az uruguayi Luís Aguiart és a chilei Diego Rubiót. Előbbi négy, utóbbi öt évre kötelezte el magát a lisszaboni klubhoz.
júl. 6
14:56
Futsal-kupa: belehúzott az ETO, az Anzhi után jöhet a Barcelona is (She)
Az észt Anzhi Tallinn, a tavalyi selejtezőben is vetélytárs angol Helvecia Futsal London és a házigazda osztrák Stella Rossa Wien lesz a magyar bajnok Rába ETO ellenfele az első számú európai futsalkupa, a UEFA Futsal-kupa selejtezőjében – derült ki a szerda délutáni nyoni sorsoláson.
júl. 6
15:00
A svéd Kjell G. Lindqvist lett a Miskolci Jegesmedvék vezetőedzője (Agroinform)
A svéd szakember pályafutása során hat bajnoki aranyéremhez segítette aktuális csapatát.
júl. 6
15:18
Új névadó szponzor lett a soproni kosarasoknak (Agroinform)
A jövőben UNIQA Euroleasing Sopron néven szerepel majd a magyar bajnok és kupagyőztes női kosárlabdacsapat.
júl. 6
15:36
Íme, a valaha volt 10 legdrágább hátvéd (Agroinform)
A 10-es listán több korszakos egyéniség is szerepel, de bizony akad olyan is, aki az utóbbi években teljesen elfajuló  átigazolási díjaknak köszönhetően lehett tagja ennek az illusztris társaságnak.
júl. 6
15:38
Első osztályú játékosokkal erősít a feljutásra pályázó Mezőkövesd (Agroinform)
Zováth János, Katona Attila és Palásthy Norbert is a Mezőkövesd játékosa lehet, így Huszák Géza csapata a bajnoki címért harcolhat az NB II-ben.
júl. 6
15:48
Copa América: bajban a szervezők, változhat a döntő helyszíne (She)
Komoly gondban vannak az Argentínában zajló labdarúgó Copa América szervezői, mivel a döntő színhelyének szánt Buenos Aires-i Monumental Stadion jelenleg nincs olyan állapotban, hogy ilyen szintű mérkőzést lehessen benne játszani.
júl. 6
15:54
Új névadó szponzora lett a soproni kosarasoknak (Agroinform)
A jövőben UNIQA Euroleasing Sopron néven szerepel majd a magyar bajnok és kupagyőztes női kosárlabdacsapat.
júl. 6
16:06
Újpest: Zamostny a kezdőbe tart, Lázár példája lebeg a szeme előtt (She)
Zamostny Balázs, az Újpest FC 19 éves labdarúgója az ujpestfc.hu-nak elmondta: nagyon örült a Vasas elleni, hét végi győztes góljának, de tisztában van azzal, hogy továbbra is nagyon keményen kell dolgoznia, ha be akar kerülni a kezdőcsapatba.
júl. 6
16:12
Az első körben eldőlt a szavazás (Agroinform)
Már a szavazás első körében eldőlt a 2018-as téli olimpia leendő helyszínéről szóló voksolás. A végeredményt öt órakor hirdeti ki Jacques Rogge.
júl. 6
16:14
Fröhlich Roland Pécsre került kölcsönbe (Agroinform)
Hosszú tárgyalássorozat végén Fröhlich Roland megegyezett a Péccsel, így egy évre kölcsönben a feljutó csapathoz került.
júl. 6
16:16
Bizonyítani akarok a szurkolóknak - Adnan Alisic (Agroinform)
A napokban kötött szerződést a Debrecen labdarúgó csapata a holland állampolgárságú Adnan Alisic-al. A 27 éves támadó a nemzetközi kupák valamelyikében szeretne indulni.
júl. 6
16:24
Jégkorong EBEL: szeptember 9-én Jesenicében kezd a Fehérvár (She)
Elkészítették az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) 2011–2012-es szezonjának menetrendjét, az egyetlen érintett magyar klub, a Sapa Fehérvár AV 19 szeptember 9-én, az alapszakasz első fordulójában a szlovén Jesenicéhez látogat. A bajnoki szezon legkésőbb április 5-én ér véget.
júl. 6
16:24
Napi 24 órán át lesik Dzsudzsák kívánságait (Metropol)
Négy edzés és másfél nap tapasztalatai után Dzsudzsák Balázs azt mondta, hogy nagyon jól érzi magát új labdarúgócsapatában, az ausztriai Bad Waltersdorfban edzőtáborozó orosz Anzsi Mahacskalában.
júl. 6
16:26
Valencia: Pablo Piatti 8 millió euróért érkezik - hivatalos (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia öt évre szerződtette az Almería argentin játékosát, Pablo Piattit.
júl. 6
16:30
Paolo Sousa trófeával kezdené fehérvári karrierjét (Agroinform)
A bajnok Videoton labdarúgócsapata mindenképpen szeretné megnyerni a Szuperkupát, a pénteki mérkőzésen ráadásul a visszavágás vágya is fűtheti a székesfehérvári futballistákat.
júl. 6
16:32
Jól érzem magam, de vannak nyelvi nehézségeim - Dzsudzsák (Agroinform)
Négy edzés és másfél nap tapasztalatai után Dzsudzsák Balázs azt mondta, hogy nagyon jól érzi magát új labdarúgócsapatában, az ausztriai Bad Waltersdorfban edzőtáborozó orosz Anzsi Mahacskalában.
júl. 6
16:42
Liverpool: megegyeztek a Blackpoollal Charlie Adam megvételéről (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában legutóbb hatodik Liverpool saját honlapján is megerősítette a megegyezés hírét, illetve azt, hogy a játékost orvosi vizsgálatra várják a Mersey partján.
júl. 6
16:44
Férfi vízilabda: a bajnokcsapattól igazolhat kapust a Debrecen (She)
Nébald Olivér, az Eger férfi vízilabdacsapatával tavasszal bajnoki címet szerző kapus a Debreceni Fujitsuhoz szerződhet a delhir.hu információi szerint.
júl. 6
16:46
Serie A: az Inter korábbi uruguayi légiósa érkezett a Genoához (She)
Hivatalossá vált, hogy a Genoában folytatja pályafutását a korábban az Internazionalénál is légióskodó Sebastián Ribas. A 23 éves uruguayi az elmúlt három idényt a francia Dijonban töltötte, az előző szezonban a francia másodosztály gólkirálya lett.
júl. 6
16:48
Íme, a valaha volt 10 legdrágább védőjátékos (Agroinform)
A 10-es listán több korszakos egyéniség is szerepel, de bizony akad olyan is, aki az utóbbi években teljesen elfajuló  átigazolási díjaknak köszönhetően lehet tagja ennek az illusztris társaságnak.
júl. 6
16:50
Az egykori Vidi-játékos "joga bonitós"-csellel csapta be védőjét (Agroinform)
A nemrég még a Videotonban kölcsönjátékosként szereplő ugandai Martin Mutumba a tv-reklámokban látott csellel próbálta meg lerázni védőjét.
júl. 6
17:00
Hamburg: norvég válogatott középpályás érkezik, de csak télen (She)
Norvég válogatott középpályással erősít a Hamburg: Per Ciljan Skjelbred a Rosenborgtól érkezik, de csak télen, a norvég bajnoki idény zárása után.
júl. 6
17:18
PMFC: az MTK támadója kölcsönbe érkezik, Demjén sorsa kérdéses (She)
A Pécsi MFC labdarúgócsapatának vezetősége megállapodott Frőhlich Rolanddal , így a támadó egy évig a baranyai csapat játékosa lesz. Frőhlich az előző idényben Baján játszott kölcsönben az MTK-tól, és a kék-fehérek ezúttal is csak „kikölcsönzik” őt.
júl. 6
17:24
A cél, hogy megszerezzük az első idei győzelmünket - Massa (Agroinform)
A Ferrari brazil pilótája, Felipe Massa szerint az idei világbajnokságot a címvédő Sebastian Vettel már csak elveszíteni tudja, de ettől függetlenül az olasz istállónál továbbra is a győzelemre törekszenek.
júl. 6
17:26
Hallgasd a Magaslabát Kemény Dénessel és Kiss Lászlóval! (Agroinform)
Szerdán 18 órától jelentkezik ismét a Magaslabda, a hatharom.hu rádiós magazinja. Témánk a sanghaji úszó- és vízilabda-vb.
júl. 6
17:28
90 éves Rudas Ferenc, az FTC örökös bajnoka (Agroinform)
"Nem történt más, mint hogy tettem a dolgomat becsülettel, odaadással és őszintén" - mondta a bombaerős kapuralövéseiről híres egykori remek jobbhátvéd.
júl. 6
17:36
Pjongcsang a 2018-as téli játékok házigazdája (Infostart)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) 123., durbani ülésszakán szerdán eldőlt, hogy Pjongcsang adhat otthont a XXIII. téli játékoknak 2018-ban.

Keresés