2012. március 2. péntek

márc. 2
0:42
London 2012: bemutatták a magyar csapat sportruházatát - fotók (She)
Csütörtök este látványos show-műsor keretén belül hivatalosan is megnyitották az Utazás kiállítás olimpiai pavilonját. Az eseményen bemutatták a nyári, londoni játékokra utazó magyar csapat sportruházatát.
márc. 2
6:42
Tenisz: Nadal nyáron a Real Madrid stadionjában teniszezik (She)
A világranglistán jelenleg második Rafael Nadal nyáron a Bernabeu Stadionban játszik jótékonysági teniszmérkőzést. A közismerten Real Madrid-szurkoló spanyol sztár július 14-én lép pályára a fővárosban, de hogy ki lesz az ellenfele, az csak később dől el.
márc. 2
7:03
Nehezen emészthető kezdés (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott idei első barátságos mérkőzésén Győrben telt ház előtt 1-1-es döntetlent ért el Bulgária ellen. A hazai találatot a nemzeti együttesbe egyéves kihagyást követően visszatérő Szalai Ádám szerezte.
márc. 2
7:05
A Lotus visszatért, és azonnal élre vágott (Behaviour)
Amikor a Lotus gárdája a múltkori teszt első napján összepakolt, és hazautazott az autóban fellelt gondok miatt - például az első felfüggesztés hibája -, sokan azt hitték, a legendás arany-fekete gárda idén sem fog labdába rúgni a legjobb helyezéseket illetően.
márc. 2
7:07
Pór Péter: "Bőven van még hova fejlődnünk" (Behaviour)
Amikor a Szolnok hazai pályán 96-94-re legyőzte kedden a német Bonnt a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa nyolcaddöntős szakaszának hatodik, utolsó fordulójában, majd a belga Okapi Aalstar is megverte a francia Elan Chalon együttesét, abban a pillanatban tudatosult Pór Péterben, a Tisza-partiak szakmai igazgatójában, hogy történelmet írt csapatával. A trénerben már leülepedett, hogy egy magyar…
márc. 2
7:09
Unalmas hónapok jönnek (Behaviour)
A Vasas-Honvéd mérkőzéssel ma folytatódik a labdarúgó NB I., a 18. forduló nyitómeccse és a 17. kör záró találkozója (Diósgyőr-FTC 2-3) óta 96 nap telt el, ez bizony nem százas. Ennek ellenére nem lehet azt mondani, hogy eseménytelenül telt ez a futballmentes időszak, egyik szenzáció követte a másikat, csak kapkodtuk a fejünket, nehéz felállítani a sorrendet, most három hónap garantált unalom…
márc. 2
7:18
NHL: Krejcí triplája hosszabbításos diadalt ért a címvédő Bruinsnak (She)
David Krejcí, a bajnoki címvédő Boston Bruins cseh centere tökéletes napot zárt az NHL-ben: pályafutása második mesterhármasát jegyezte, harmadik gólja pedig hosszabbításos győzelmet ért csapatának a New Jersey Devils ellen. A nap legmagabiztosabb győzelmét a Winnipeg aratta a Florida felett, Evander Kane két góllal és ugyanennyi gólpasszal járult hozzá a diadalhoz, amelyből Ondrej Pavelec kapus…
márc. 2
7:36
Anglia: Fowler a Blackpool veterán csatársorában térne vissza (She)
Visszatérne Angliába Robbie Fowler, a Premier League történetének negyedik legjobb góllövője, aki az utóbbi években két ausztrál és egy thaiföldi klubnál is szerencsét próbált. A 36 esztendős támadó a Blackpool együttesével edz, és abban bízik, sikerül megállapodnia a vezetőkkel az idény végéig szóló szerződésről.
márc. 2
7:38
Fogadási csalás: „Az előállítások nem a közönségnek szólnak” (She)
A labdarúgó NB I küzdelmei pénteken folytatódnak, és immár nemcsak a pályán történő eseményekre kell odafigyelni, azután is érdemes lesz nyitva tartani a szemeket, mert a Központi Nyomozó Főügyészség bármikor lecsaphat a fogadási csalás ügyének újabb gyanúsítottjaira. Ám az ügyészség szóvivője leszögezte: a látványos előállítások nem a közönségnek szólnak.
márc. 2
7:39
Osztrák hokiliga: kiesett a Fehérvár (Metropol)
A Sapa Fehérvár szoros csatában vereséget szenvedett csütörtökön a szlovén Olimpija Ljubljana otthonában, s ezzel kiesett az osztrák jégkorongliga (EBEL) negyeddöntőjében.
márc. 2
7:40
Gyász: öngyilkos lett Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója (She)
Csütörtökön öngyilkosságot követett el Kutasi Róbert, a REAC labdarúgóklubjának igazgatója. Az egyesület a honlapján közölte a hírt.
márc. 2
7:54
Öngyilkos lett Kutasi Róbert, a REAC klubvezetője (Infostart)
Csütörtökön önkezével vetett véget életének Kutasi Róbert, a REAC 48 éves klubvezetője. A Nemzeti Sportnak adott utolsó interjújában azt mondta: "Vége az életemnek. Amiért harcoltam, mind semmivé vált, abban a klubban gyűrt maga alá a mocsok, amelyért dolgoztam, azok az emberek tettek tönkre, akikben megbíztam. Csúzlival lövöldöztem az aknavetőkre, s belátom, vereséget szenvedtem."
márc. 2
7:54
NBA: Durant zseniális volt, a Thunder mínusz 14-ről nyert Orlandóban (She)
Az Orlando Magic sem tudta megállítani az All Star-MVP Kevin Durant és az Oklahoma City menetelését: a Thunder Floridában a fiatal csatár 38 pontjának köszönhetően 105–102-es győzelmet aratott. A 14 pontos hátrányból fordító vendégeknél Durant az utolsó 12 percben 18 pontot dobott. Idegenben nyert a Los Angeles Clippers és a keleti éllovas Miami Heat is – utóbbi a családi gyász miatt távolmaradó…
márc. 2
8:21
Marosiék csak megszorongatták spanyol ellenfeleiket (Agroinform)
Marosi Katalin Janette Husarova oldalán búcsúzott a páros negyeddöntőjében a salakpályás torna női versenyében.
márc. 2
8:39
50 éve hullott a Knicks kosarába Chamberlain utolérhetetlen 100 pontja (Agroinform)
1962. március 2-án állította be az egy mérkőzésen dobott pontok rekordját Wilt Chamberlain, az NBA legendás kosarasa.
márc. 2
8:41
Szándékosan gyújtotta magára a házát a Bayern védője? (Agroinform)
Német sajtóértesülés szerint szándékosan gyújthatta fel villáját szeptemberben Breno, a Bayern München futballistája.
márc. 2
8:48
Kosárlabda: Hiteles emberek kellenek, mint Dávid Kornél vagy én - Rátgéber (She)
Ha az elnökség a pénteki ülésén jóváhagyja, Dávid Kornél, a Phoenix Suns játékosmegfigyelője lesz a férfiválogatott csapatvezetője. Hazánk eddigi egyetlen NBA-játékosa, aki később Euroliga-döntőt játszott és két Spanyol Kupát nyert a Tau Cerámicával, izgalommal várja a leendő szerepkörével járó feladatokat.
márc. 2
8:50
Tenisz: papírforma Acapulcóban, Roddick-siker Delray Beachen (She)
Nem történt meglepetés az acapulcói női tenisztorna negyeddöntőjében, az első négy helyen kiemelt hölgyek összesen 16 játékot veszítve jutottak tovább. Ugyanitt a férfiaknál David Ferrer hozta csak a papírformát, első kiemeltként elődöntős. Közben Delray Beachen Andy Roddick legyőzte az üzbég Gyenyisz Isztomint.
márc. 2
8:51
A Vakond futamon sztárok is nyeregbe pattantak (Metropol)
Tévés sztárok, celebek, profi és amatőr kerékpárosok tekertek együtt a föld alatt a másodjára megrendezett McDonald’s Bringamánia Vakond futamon múlt vasárnap.
márc. 2
8:51
Öngyilkos lett Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója (Behaviour)
A fogadási botrányba keveredett REAC labdarúgócsapatának sportvezetője véget vetett életének, számolt be a klub honlapja.
márc. 2
8:57
Kilencedszer nyert egymás után a Miami (Agroinform)
A hajrában 11 pontos hátrányt dolgozott le a Orlandóban az Oklahoma, így Duranték is hét győzelemnél járnak sorozatban.
márc. 2
9:06
Videó: az ősi riválist is mattolta - Messi góljai a válogatottban (She)
Lionel Messi eddig 22 gólt szerzett az argentin labdarúgó-válogatottban. Az alábbi video-összeállításban megmutatjuk a Barcelona klasszisának nemzeti mezben szerzett találatait.
márc. 2
9:15
Nadal kedvencei otthonában, a Bernabéuban játszik nyáron (Agroinform)
A világranglistán jelenleg második Rafael Nadal nyáron a Bernabéu Stadionban játszik jótékonysági teniszmérkőzést.
márc. 2
9:27
Szalai: A meccs összképe nem tetszett (Metropol)
Tegnap délután 5 órakor indította el szerte a világban új labdarúgó-tehetségkutatóját a Nike. A 16–21 éves korosztály számára meghirdetett akció országos győztesei négy héten át a cég által szponzorált sztárklubok, a Juventus, a Manchester és a Barcelona edzéseit látogathatják majd.
márc. 2
9:29
Öngyilkos lett a REAC klubigazgatója (Metropol)
Negyvenhét évesen öngyilkosságot követett el Kutasi Róbert, a labdarúgó NB II-ben szereplő REAC igazgatója csütörtökön - közölte honlapján a klub péntek reggel.
márc. 2
9:33
Öngyilkos lett a bundabotrányba keveredett REAC klubigazgatója (Agroinform)
Negyvenhét évesen öngyilkosságot követett el Kutasi Róbert, a labdarúgó NB II-ben szereplő REAC igazgatója csütörtökön.
márc. 2
9:42
DVTK: a célokról, Mr. X-ről, a stadionról és a sörről is szó esett az ankéton (She)
A DVTK labdarúgócsapata tegnap szurkolói ankétot tartott, amelyen Benczés Miklós vezetőedző, Szentes Lázár szakmai igazgató, Körmöndi Zoltán marketingigazgató, valamint a négy új igazolás, Bernardo Frizoni, Youssef Sekour, Vági András és a spanyol Fernando találkozott a drukkerekkel.
márc. 2
9:44
Videó: meggyőződésem, a Volán jobb csapat a Ljubljanánál - Ocskay (She)
A fehérvári búcsúval végződő Sapa Fehérvár AV 19–Olimpija Ljubljana EBEL-párharc után Ocskay Gábor, a Volán szakosztály-igazgatója röviden értékelte a csapat osztrák bajnokságban nyújtott teljesítményét.
márc. 2
9:51
A Vancouver nyerte a nyugati gigászok csatáját - videó (Agroinform)
A kanadaiak a St. Louis Blues gárdáját verték 2-0-ra, és immáron három ponttal vezetik a ligát.
márc. 2
10:00
KTE: Csak azt halljuk, mennyire jó a DVTK, de mi meg akarjuk verni - Bori (She)
A labdarúgó NB I első tavaszi fordulójában vasárnap a Kecskemét a Diósgyőrt fogadja. Bori Gábor, a hazaiak középpályása elmondta, nagyon elszántan lépnek majd pályára a DVTK ellen.
márc. 2
10:09
Úgy sodródtunk, ahogy a hullám dobálta a hajónkat - Id. Ocskay Gábor (Agroinform)
Azzal, hogy búcsúzott az EBEL negyeddöntőjében a Fehérvár, mostantól maximálisan az ob I-re koncentrálhat.
márc. 2
10:18
Videó: Dwyane Wade és LeBron James látványos összjátéka - NBA (She)
Erőteljes zsákolások, parádés összjátékok szerepelnek az NBA legutóbbi játéknapjának legjobb jeleneteit bemutató videóban. Blake Griffin ismét elemi erejű zsákolást mutatott be, de a Miami Wade, James párosát nem tudta legyőzni.
márc. 2
10:20
Paks: Böde Dániel nem szerepel a várható kezdőben a Pápa ellen (She)
A Paks holnap a Pápa ellen kezdi meg a tavaszi szezont a labdarúgó NB I-ben. Némi meglepetés, hogy a tolnaiak honlapján szereplő várható kezdőcsapatban nincs ott a házi góllövőlistát hét találattal vezető Böde Dániel neve.
márc. 2
10:27
Roddick és Kohlschreiber is két szettben győzött (Agroinform)
A negyedik kiemeltAndy Roddick bejutott a legjobb nyolc közé az egyesült államokbeli Delray Beachen zajló tenisztornán.
márc. 2
10:54
Haladás: Pécsről akartak csatárt igazolni, Radó már a Győr ellen kezdhet (She)
A Haladás NB I-es labdarúgócsapata csütörtök este szurkolói ankétot tartott, amelyen többek között az is kiderült, hogy a saját nevelésű Radó András a Győr elleni vasárnapi bajnokin lehet először kezdő az NB I-ben, illetve az is elhangzott, hogy a Pécsen futballozó Andorka Péter is szerepelt a klub kiszemeltjei között.
márc. 2
10:56
Gyász: 39 évesen elhunyt a Bochum korábbi lengyel válogatott hőse (She)
Elhunyt Henryk Baluszynski, a VfL Bochum labdarúgócsapatának korábbi neves játékosa. A 39 esztendős ex-futballista szívbetegséggel küzdött, s ez okozta a halálát – olvasható a német második ligában szereplő klub hivatalos honlapján.
márc. 2
11:03
Mit várhatnak a fogadók az NB I tavaszi szezonjától? (Agroinform)
Pénteken megkezdődik az NB I tavaszi szezonja, a Hathárom.hu pedig egy kis esélylatolgatásra hívja kedves Olvasóit!
márc. 2
11:05
Wéber Gábor Michelisz Norbert csapattársa lesz a túraautó-vb-n (Agroinform)
Új versenyző érkezik a Zengő Motorsporthoz, az eddigi névadó szponzor azonban nem támogatja tovább a csapatot.
márc. 2
11:12
Férfi kézi: átvilágítás alatt a Veszprém, szövetségi bizottság is segít (She)
Miután a vehir.hu tegnap nyilvánosságra hozta, hogy külön szövetségi bizottság segít az MKB Veszprémnek az anyagi nehézségekből való kilábalásban, nehéz lett volna tovább titkolni, hogy valóban létezik ilyen.
márc. 2
11:14
DVSC: Kondás megtörné a csapat rossz sorozatát az FTC ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva vezetőedzője, Kondás Elemér a klub hivatalos honlapjának elmondta: szombaton megtörnék az FTC elleni rossz idegenbeli sorozatukat, bár tudja, hogy nem lesz könnyű dolga a hajdúsági együttesnek az Üllői úton.
márc. 2
11:16
DVTK: José Luquét választották a játékosok csapatkapitánynak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a játékosok a péntek délelőtti edzés előtt José Luquét választották csapatkapitánynak.
márc. 2
11:21
A Barcelona tarthatja Spanyolországban Llorentét (Agroinform)
A Manchester City és a Tottenham tűnt eddig Fernando Llorente legkomolyabb kérőjének, de most képbe került a Barca is.
márc. 2
11:30
Jégkorong ob I: a Volán a legerősebb keretével megvédené a címét (She)
Azzal, hogy búcsúzott az osztrák jégkorongliga (EBEL) negyeddöntőjében a Fehérvár, mostantól maximálisan az ob I-re koncentrálhat.
márc. 2
11:48
WTCC: újabb magyar versenyző a sorozatban, Wéber Michelisz társa lesz (She)
Újabb magyar versenyzőért szoríthatunk a 2012-es túraautó-világbajnokságban (WTCC), hiszen Wéber Gábor a Zengő Motorsport pilótájaként indul a sorozatban, s Michelisz Norbert csapattársa lesz.
márc. 2
11:57
A Real Madrid Higuaínt adná Agüeróért a Manchester Citynek (Agroinform)
A Királyi Gárda vezetői nem tettek le arról, hogy a tavaly nyáron szerintük hozzájuk vágyódó csatárt megszerezzék.
márc. 2
12:15
Selby az elődöntőben Mark Allennel fog megmérkőzni (Agroinform)
Mark Selby játszmát sem vesztve győzött Shaun Murphy ellen, míg Mark Allen 5-1-re múlta felül Mark Kinget.
márc. 2
12:17
Nincs ugra-bugra, győzni kell! - Urbán Flórián (Agroinform)
A Vasas-Honvéd mérkőzéssel elkezdődik az OTP Bank Liga 18. fordulója. Összeállításunkban a meccs esélyeit latolgatjuk.
márc. 2
12:33
A Veszprém megegyezett a nyolcaddöntő időpontjairól a Leónnal (Agroinform)
Véglegessé váltak az MKB Veszprém Ademar León elleni mérkőzéseinek időpontjai a férfi kézilabda BL nyolcaddöntőjében.
márc. 2
12:42
FIFA: a hétvégén eldőlhet a bírókat segítő magyar találmány további sorsa (She)
Maruzsi László bízik abban, hogy a labdarúgó-játékvezetőket segítő találmánya „továbbjut" a sportág szabályalkotó testületének (IFAB) hétvégi egyeztetéséről, és esély marad arra, hogy a jövőben alkalmazzák is.
márc. 2
12:44
Chelsea: Rafa Benítez szívesen lenne ideiglenes menedzser a klubnál (She)
Szívesen elvállalná a Chelsea ideiglenes edzői tisztségét Rafael Benítez, ha Londonban úgy döntenek, hogy a portugál menedzser, André Villas-Boas nem tölti ki a szerződését. Az ESPN információi szerint a Liverpool korábbi szakvezetője, aki azóta nem edzősködött, hogy 2010 decemberében távoznia kellett az Intertől, készen áll a feladat elvállalására.

Keresés