2012. március 15. csütörtök

márc. 15
0:03
Videó: A Komjádiban sem számíthatunk a bírókra - Földi László (She)
Elég paprikásra sikeredett a meccs – jelentette ki Földi László, a Vasas vízilabdacsapatának vezetőedzője a Jug Dubrovnik ellen négy góllal elveszített BL-negyeddöntő első mérkőzésén Horvátországban. Földi szerint a csapatot kibillentették a játékvezetői ítéletek, és bár mindent megtesznek a továbbjutásért, ehhez bravúrra lesz szükségük.
márc. 15
0:21
BL: Továbbra is ilyen stadionokban akarunk játszani - Cannavaro (She)
A Chelsea elleni BL-nyolcaddöntőt hosszabbításban elbukó Napoli labdarúgócsapatának kapitánya, Paolo Cannavaro szerint nagyon nehéz így kikapni, de emelt fővel inthettek búcsút a legfontosabb európai kupasorozatnak.
márc. 15
0:25
BL: Azt hiszem, ma este történelmet írtunk - Roberto Di Matteo (She)
Roberto Di Matteo, a Chelsea menedzsere szerint történelmet írtak a Napoli elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő-visszavágón.
márc. 15
1:15
Tenisz: Nadal könnyedén győzött, Nalbandian kiejtette Tsongát (She)
Alekszandr Dolgopolov többször is megvillantotta tehetségét Rafael Nadal ellen, mégis sima, 6:3, 6:2-es vereséget szenvedett a spanyol klasszistól az Indian Wells-i tenisztorna férfi egyesének nyolcaddöntőjében.
márc. 15
6:57
London 2012: egy szerencsés néző nyitja meg az Olimpiai Stadiont (She)
Egy kisorsolt néző nyitja meg május 5-én Londonban a nyári játékok fő színhelyéül szolgáló Olimpiai Stadiont.
márc. 15
7:33
NBA: 102 pontot dobott, mégis kikapott a Miami a Chicagótól (She)
Dwyane Wade 36, LeBron James 35 pontig jutott, a Miami Heatnek mégsem sikerült megállítani a Chicago Bullst az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján, így a Bikák sorozatban harmadik mérkőzésüket nyerték meg, ezúttal 106–102-re. A Bullsban nem játszott sérülés miatt Derrick Rose, a padról beszálló John III Lucas viszont 24 pontot tett be a közösbe, és ezzel csapata…
márc. 15
7:35
Arsenal: az „ágyúsok” 17 év után visszatérnek Hongkongba (She)
A szezon előtti ázsiai turnéjának keretein belül 17 év után ismét Hongkongban lép majd pályára felkészülési mérkőzésen az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal.
márc. 15
7:51
Olimpia: a NOB elégedett a szocsi bobpálya sebességkorlátozásával (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elégedett a Szocsiban sorra kerülő 2014-es téli játékok bobpályájának biztonsági szintjével.
márc. 15
8:09
Százhúsz éve született a magyar póló atyja (Infostart)
Százhúsz éve, 1892. március 15-én született Komjádi Béla szövetségi kapitány, sportújságíró, aki lefektette a nemzeti sikersportágnak számító vízilabdázás alapjait Magyarországon.
márc. 15
8:09
Libertadores-kupa: két vereség után az Arsenal ellen javított a Boca (She)
Rosszul sikerült az elmúlt hét Boca Juniors számára, hiszen előbbi a Libertadores-kupában, majd a bajnokságban is véget ért a hosszú veretlenségi sorozata a Fluminense, majd az Independiente elleni meccsen, ám a legrangosabb dél-amerikai kupasorozat legutóbbi játéknapján javítottak a „genovaiak”. A sárga-kékek az Arsenal elleni argentin derbin ugyan hátrányba kerültek egy öngól következtében,…
márc. 15
8:21
Egy szerencsés néző nyitja meg az Olimpiai Stadiont (Agroinform)
A rendezvény 40 ezer jegytulajdonosa közül egyvalakit kisorsolnak, aki a pálya közepén ünnepélyesen átadja az arénát.
márc. 15
8:23
Rose nélkül is megverte a Chicago a Miamit (Agroinform)
Hiába James és Wade 35, illetce 36 pontja, mégis a Rose nélkül felálló Bulls nyerte a keleti rangadót.
márc. 15
8:45
BL: A legemlékezetesebb sikereim között lesz ez a győzelem - Terry (She)
A Chelsea hosszabbítás után 4–1-re legyőzte a Napolit a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így 5–4-es összesítéssel bejutott a legjobb nyolc közé a sorozatban. John Terry, a londoniak csapatkapitánya szerint csapatként bizonyítottak a visszavágón.
márc. 15
8:57
Lenullázták a Kacsák a Detroitot (Agroinform)
A sérülésektől megtizedelt Red Wings idegenben szenvedett el megalázó, 4-0-s vereséget Kaliforniában.
márc. 15
8:59
Mourinho nem számított könnyű meccsre, Szluckij szerint megengedhetetlen hibákat vétettek (Agroinform)
A királyiak vezetőedzője a negyeddöntőben szívesen összekerülne a Chelsea-vel.
márc. 15
9:03
BL: Mazzarri szerint az elejétől fogva rosszul alakult az este a Napolinak (She)
A Chelsea hosszabbítás után 4–1-re legyőzte a Napolit a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így 5–4-es összesítéssel bejutott a legjobb nyolc közé a sorozatban. Walter Mazzarri, a Napoli edzője szerint már az első pillanatoktól kezdve rosszul alakult az estéjük.
márc. 15
9:05
ETO: A középpályán egyenrangú ellenfelei voltunk a Videotonnak - Pintér (She)
A Győri ETO-t a Videoton kiejtette a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében. Pintér Attila, a győriek vezetőedzője a visszavágó után elmondta: a középpályán egyenrangú ellenfelei voltak a fehérvári együttesnek, ám a kidolgozott helyzeteiket nem tudták értékesíteni.
márc. 15
9:15
Az Arsenal 17 év után visszatér Hongkongba (Agroinform)
Az Ágyúsok a tervek szerint a hongkongi bajnok Kitchee FC-vel csapnak össze július 29-én.
márc. 15
9:21
MU: Könnyen lehet, hogy Berbatov távozik a nyáron - Ferguson (She)
Sir Alex Ferguson, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United menedzsere szerint Dimitar Berbatov a nyáron távozhat a csapattól, s olyan együtteshez szerződik, ahol rendszeres játéklehetőséghez jut.
márc. 15
9:39
Tenisz: Federer és Del Potro is játszmát veszített, de találkoznak (She)
Az Indian Wellsben zajló tenisztorna férfi egyesének nyolcaddöntőjében Roger Federer és Juan Martín del Potro is bukott egy játszmát, de végül mindketten továbbjutottak, így a következő körben egymással találkoznak. Federer a brazil Thomaz Belluccit, míg Del Potro az üzbég Gyenyisz Isztomint búcsúztatta.
márc. 15
9:57
Teke: a Magyar Nemzet csapata nyerte az első médiabajnokságot (She)
A Magyar Nemzet csapata nyerte az utanpotlassport.hu és a Magyar Teke és Bowling Szövetség szervezésében szerdán első ízben megrendezett teke médiabajnokságot.
márc. 15
10:03
Nem sikerült a vízilabdás euroszerda (Metropol)
Három magyar férfi vízilabdacsapat is medencébe szállt szerdán: a Bajnokok Ligájában a Vasasra és a Szegedre negyeddöntős horvátországi fellépés várt, míg a Szolnok az Eurokupában játszott a döntőbe jutásért. Mindnyájan kikaptak.
márc. 15
10:09
Ez a győzelem bevonul a klub történetébe - Di Matteo; Emelt fővel búcsúzunk - Cannavaro (Agroinform)
A nápolyiak vezetőedzője, Walter Mazzari a nemzetközi tapasztalat hiányával magyarázta a kiesést.
márc. 15
10:27
Tsonga, Berdych és Li Na is búcsúzott (Agroinform)
Anémet Angelique Kerber a kínai Li Na ellen nyert meggyőző fölénnyel a negyeddöntőben.
márc. 15
10:29
Dabason fogadja az FTC a Volgográdot (Agroinform)
A címvédő Ferencváros Dabason fogadja az orosz Dinamo Volgográdot a női kézilabda KEK elődöntőjében.
márc. 15
10:34
Profi ökölvívás: bevonták a botrányhős Chisora engedélyét (She)
Bevonták a versenyengedélyét, így nem bokszolhat Dereck Chisora, aki február 18-án hatalmas botrányt kavart a Vitalij Klicsko elleni – az ukrán bajnok sima győzelmét hozó – világbajnoki címmérkőzés előtt, alatt és után.
márc. 15
10:34
Drámai küzdelem után negyeddöntős a Chelsea (Blikk)
Utolsóként a Chelsea jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligájában a legjobb nyolc közé, miután hazai pályán, hosszabbítást követően 4-1-re legyőzte a Napolit a nyolcaddöntős párharc szerda esti visszavágóján.
márc. 15
10:51
Európa-liga: egygólos hátrányban a manchesteriek - program (She)
Ma este rendezik a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágóit. Mindkét manchesteri óriásklub egygólos hátrányban várja a mérkőzését: a United a Bilbaóval csap össze, a Manchester City a Sportinggal találkozik. Az utóbbi időben kiválóan védő Megyeri Balázs az ukrán Metaliszt elleni találkozón kaphat szerepet az Olympiakoszban.
márc. 15
11:03
Bevonták a botrányhős Chisora engedélyét (Agroinform)
Chisora hatalmas botrányt kavart a Vitalij Klicsko elleni világbajnoki címmérkőzés előtt, alatt és után.
márc. 15
11:09
Videó: Erik Karlsson szó szerint felpakolta a palánkra Desharnais-t (She)
Az ottawai Erik Karlsson nem bízta a véletlenre a korong megszerzését a 2. harmad 8. percében, amikor a sarokba érve David Desharnais-t először a palánkra kente, majd megemelte és tartotta amíg csapattársa, Greening el nem indult a pakkal. A montreali centernek pedig nem is volt más választása, minthogy megvárja a ténykedés végét – fél méterrel a talaj felett, a jéggel párhuzamosan.
márc. 15
11:11
Paralimpia: az autós bajnok Zanardi indul Londonban - hivatalos (She)
Hivatalossá vált, hogy ott lehet a londoni paralimpián Alessandro Zanardi korábbi Formula–1-es pilóta, kétszeres Champ Car-győztes, aki 2001 szeptemberében egy németországi Champ Car-versenyen elszenvedett balesetben mindkét lábát elveszítette.
márc. 15
11:13
Videó: Kobe Bryant betörése az egyik legszebb az NBA 77. játéknapján (She)
Tizenkét mecscet rendeztek az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság 77. játéknapján. A tíz legszebb jelenetet böngészve találkozhatunk Dwight Howard alley-oopájval, Kobe Bryant ellentmondást nem tűrő betörésével, de a New York Knicks több játékosa is pazar képességekről tett tanúbizonyságot.
márc. 15
11:15
Bevonták a botrányhős Chisora engedélyét (Metropol)
Bevonták a versenyengedélyét, így nem bokszolhat Dereck Chisora, aki február 18-án hatalmas botrányt kavart a Vitalij Klicsko elleni - az ukrán bajnok sima győzelmét hozó - világbajnoki címmérkőzés előtt, alatt és után.
márc. 15
11:17
Gebrselassie lemondott az olimpiai maratonról (Metropol)
A korábbi világcsúcstartó Haile Gebrselassie biztosan nem indul a londoni olimpia maratoni számában. "Nincs már realitása ennek, Gebre áprilisban már 39 éves lesz, és kisebb problémákkal küszködik, amelyek egy maraton során komolyakká válhatnak" - jelentette ki menedzsere, Jos Hermens, hozzátéve: a visszavonulásról egyelőre nincs szó.
márc. 15
11:27
London 2012: Gebrselassie lemondott az olimpiai maratonról (She)
A korábbi világcsúcstartó Haile Gebrselassie biztosan nem indul a londoni olimpia maratoni számában.
márc. 15
11:39
Vihar előtti csend jellemzi a szabadügynök-piacot (Agroinform)
Az NFL kedden megnyílt szabadügynök-piaca egyelőre nem bővelkedik nagy fordulatokban, mindenki a Manning-dominóra vár.
márc. 15
11:41
Megyeriék megnyugtató, a United, a PSV és az Udinese nehéz helyzetben (Agroinform)
A manchesteriek közül a City hazai pályán vívhatja ki a továbbjutást, a Unitedre Bilbaóban pokoli ütközet vár.
márc. 15
11:45
Inter: Prandelli útja a válogatottól a milánóiakhoz vezethet - sajtóhír (She)
A Corriere dello Sport információi szerint Cesare Prandelli válthatja Claudio Ranierit az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale kispadján. A tekintélyes napilap szerint az Eb után meg is történhet az edzőváltás.
márc. 15
11:57
Klasszikusok felpörgetve - meccselemzés, Chelsea-Napoli (Agroinform)
Hagyományos angol értékeket csillogtatva támadt fel a Chelsea, a Napoli pedig nem bírta el kulcsemberei betlijét.
márc. 15
11:59
Gebrselassie lemondott az olimpiai maratonról (Agroinform)
A korábbi világcsúcstartó Haile Gebrselassie biztosan nem indul a londoni olimpia maratoni számában.
márc. 15
12:21
Videó: Miskolcon nem gondolták, hogy könnyen jutnak tovább a Fradi ellen (She)
A jégkorongozó ob I elődöntőjében 3–2-s összesítéssel a Miskolci Jegesmedvék csapata jutott a sorozat döntőjébe, ahol a Sapa Fehérvár AV19 lesz az ellenfele. A mindent eldöntő mérkőzés után Budai Krisztián, a Miskolc kapusa az NSO Tv-nek elmondta, hogy ugyan sokan könnyed továbbjutást vártak tőlük, ők tudták, hogy nem lesz egyszerű dolguk.
márc. 15
12:33
Aksel Lund Svindal nyerte a VK-trófeát szuper-G-ben (Agroinform)
Az olasz Christof Innerhofer győzött Schladmingban, a szakág Vk-trófeáját a norvég Aksel Lund Svindal hódította el.
márc. 15
12:35
Ferguson szerint Berbatov távozhat a nyáron (Agroinform)
A Manchester United menedzsere szerint Dimitar Berbatov a nyáron egy több játéklehetőséget kínáló klubot választ.
márc. 15
12:39
DVSC: az észt támadó szerződését közös megegyezéssel felbontották (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapján közölte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Vjatseslav Zahovaikóval. Az észt válogatott támadó nem tudta beverekedni magát az első csapatba, ezért döntött a távozás mellett.
márc. 15
12:45
BL: Mourinho elégedett, Ramos a Barcelonát várja (Metropol)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője elégedetten nyilatkozott csapata teljesítményéről a labdarúgó Bajnokok Ligája szerda esti nyolcaddöntős visszavágója után, amelyen a spanyolok 4-1-re verték a CSZKA Moszva együttesét, és könnyedén jutottak a legjobb nyolc közé.
márc. 15
12:51
Lindsey Vonn idénybeli negyedik Vk-kristálygömbjét nyerte (Agroinform)
A német Viktoria Rebensburg győzött szuper-G-ben Schladmingban, a szakág trófeája pedig az amerikai Lindsey Vonné lett.
márc. 15
12:53
A Loki szerződést bontott Zahovaikóval (Agroinform)
A DVSC-Teva közös megegyezéssel felbontotta az észt csatár, Vjatseslav Zahovaiko szerződését.
márc. 15
12:57
Férfi kosár EuroChallenge: a Szolnok győzelemre készül a lettek ellen (She)
Csütörtökön folytatódik a férfi kosárlabda EuroChallenge negyeddöntője, méghozzá a második mérkőzésekkel. A Szolnoki Olaj az első meccset elbukta (82–63) idegenben a BK Ventspils ellen, ám a magyarországi találkozón javíthat Pór Péter csapata.
márc. 15
13:09
F1-es futam lehet jövőre Argentínában (Agroinform)
November végén vagy december elején Mar del Platán, a közismert tengerparti turistaparadicsomban rendeznék a versenyt.
márc. 15
13:27
Egy új Intert építünk, eredménykényszer nélkül - Moratti (Agroinform)
Az elnök megtartaná a régiek egy részét, és új igazolásokkal frissítene.

Keresés