2012. március 7. szerda

márc. 7
0:03
BL: Visszaszereztük a büszkeségünket; megfizettük az árát a rossz első meccsnek - Wenger (She)
Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger szerint játékosai büszkék lehetnek teljesítményükre a Milan elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágója után. A francia szakember szerint bár a második félidőben is szerezhettek volna újabb gólokat, a középpálya „vékonysága" miatt az utolsó negyedórában már nem tudtak nyomást gyakorolni a 3–0-s veresége ellenére továbbjutó Milanra.
márc. 7
0:07
BL: Szégyen a vereség, de célt értünk a továbbjutással - Allegri (She)
A Milan vezetőedzője, Massimilano Allegri az Arsenal elleni BL-nyolcaddöntő visszavágója után arról beszélt, hogy a 3–0-s vereség szégyen a számukra, de a legfontosabb, hogy a továbbjutással elérték céljukat.
márc. 7
0:21
NB II: a Skóciából hazatérő volt válogatott kapus Nyíregyházán folytatja (She)
A legutóbb a skót élvonalbeli Hearts alkalmazásában álló, de hónapok óta klub nélküli, egyszeres válogatott kapus, Balogh János az NB II-es Nyíregyházánál folytatja pályafutását.
márc. 7
0:39
NS: Mészöly kém volt; Róth profik között a 9. ligában - szerda (She)
Válogatás a Nemzeti Sport szerdai számából:
márc. 7
6:57
Játékossors: az FTC edzésére várt Gyepes végül Angliában folytatja (She)
Bár a Ferencváros tréningjére várták, Gyepes Gábor végül nem az Üllői úton, hanem Angliában jelentkezik edzésre. A korábbi huszonhatszoros válogatott védő elmondta, az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Prestonnál folytatja.
márc. 7
7:03
"Néhány tetű újságíró pletykál vádalkuról" (Behaviour)
Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatójának múlt csütörtökön azt követően vetett önkezével véget az életének, hogy a hatóságok a REAC hat futballistáját meggyanúsították a fogadási csalásban való részvétellel.
márc. 7
7:05
Állatias harcok jönnek (Behaviour)
Miután az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) negyeddöntőjében a Sapa Fehérvárt 4-2-es összesítéssel kiejtette az Olimpia Ljubljana együttese, a fehérváriak erősebbik gárdája besegít a honi élvonalban szereplő farmcsapatának, s nyilván célja az OBI-es elsőség. A csütörtökön rajtroló elődöntőben a dunaújvárosi Dab.Docler lesz az ellenfele a három győztes mérkőzésig tartó párharcon. A másik ágon a…
márc. 7
7:07
Egy sima, egy fordított? (Behaviour)
Pep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője szerint csapatát a Leverkusenben elért 3-1-es sikere okán sokan hajlamosak máris a negyeddöntőben látni, ám rámutatott, nagyon fontos visszavágó következik egy német csapat ellen, amely sosem adja fel. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a mai másik revánsmeccset Cipruson, az újonc APOEL ellen a Lyon vívja.
márc. 7
7:15
NBA: Bryant ráadásra mentette a meccset, de a Lakers kikapott (She)
A Los Angeles Lakers 88–85-re elveszítette a Detroit Pistons elleni mérkőzést az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 69. játéknapján. A vendégek vezére, Kobe Bryant az utolsó pillanatban hosszabbításra mentette a találkozót, de a ráadás utolsó másodperceiben elhibázta a hárompontos kísérletét.
márc. 7
7:33
NHL: a New Jersey három góllal nyert a ligaelső Rangers ellen (She)
A New Jersey Devils kiváló támadójátékkal 4–1-re győzött a ligaelső New York Rangers ellen hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 143. játéknapján.
márc. 7
7:35
Bajnokok Ligája: kérhetnek Messi-trikót a leverkuseniek (She)
A kényszerből elárverezett mez után immár edzői engedéllyel kérhetnek trikót a barcelonai Lionel Messitől a Bayer Leverkusen labdarúgói a két csapat ma esti Bajnokok Ligája-összecsapásán.
márc. 7
7:51
BL: A Benfica megérdemelte a sikert, mi alulteljesítettünk - Spalletti (She)
A Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Zenit 2–0-ra kikapott a Benficától tegnap este, így a nyolcaddöntőben búcsúzott a Bajnokok Ligájától. Az orosz csapat vezetőedzője, Luciano Spalletti sportszerűen elismerte, a portugálok rászolgáltak a sikerre.
márc. 7
8:03
Harry herceg lefutotta Usain Boltot - videó (Agroinform)
Harry herceg lesprintelte Usain Boltot, a férfi 100 és 200 méteres síkfutás világcsúcstartóját Kingstonban.
márc. 7
8:09
Fogadási csalás: házi őrizetbe kerülhet a hat korábbi és jelenlegi REAC-játékos (She)
Múlt csütörtökön az ügyészség indítványának helyt adva hat korábbi és jelenlegi, REAC-ban futballozó játékost, K. Balázst, K. Vincét, K. Andrást, Cs. Gergőt, V. Zoltán és E. Károlyt helyeztek előzetes letartóztatásba. A labdarúgók védői fellebbeztek a végzés ellen.
márc. 7
8:21
Nem várt pofonba szaladt a Lakers és az Orlando (Agroinform)
Kobe Bryanték óriási meglepetésre 88-85-re kaptak ki Detroitban.
márc. 7
8:45
Libertadores-kupa: továbbra sem megy az uruguayi listavezetőnek (She)
A labdarúgó Libertadores-kupa csoportkörében az uruguayi listavezető Penarol harmadik meccsét sem tudta megnyerni, ezúttal az Universidad Chilével játszott 1–1-es döntetlent. A brazil Vasco da Gama 3–2-re nyert az Alianza Lima ellen, míg a chilei párharc, az Unión Espanola és az Universidad Católica mérkőzése szintén 1–1-gyel zárult.
márc. 7
8:47
BL: a Benfica edzője a Chelsea-vel szeretne találkozni a negyeddöntőben (She)
A Benfica 2–0-ra legyőzte a Zenitet tegnap este, így továbbjutott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A portugál csapat vezetőedzője, Jorge Jesus úgy véli, a legjobb orosz együttest győzték le, és a Chelsea-vel szeretne találkozni a negyeddöntőben.
márc. 7
8:57
A második félidőben elfáradtunk, de nem tudtam cserélni - Wenger (Agroinform)
Az Arsenal mestere szerint van Persie rosszul döntött, amikor alányesett a labdának, így Abbiati visszaért.
márc. 7
8:59
A Colorado Avalanche kiütötte a Minnesota Wildot - videó (Agroinform)
A Colorado Avalanche 7-1-re győzte le a vendég Minnesota Wild csapatát az NHL keddi játéknapján.
márc. 7
9:03
Újpest: Remili szerint minden felállásban erős a csapat támadósora (She)
Remili Mohamed, az Újpest labdarúgója az őszi szezonban egy súlyos sérülést követően nem segíthette csapatát, az alapozás óta azonban már edzője rendelkezésére áll. Az ujpestfc.hu-nak adott interjújában a játékos elmondta, felépülése után teljes erővel vetette bele magát a tavaszi munkába.
márc. 7
9:15
Levélben búcsúzott el szeretteitől Kutasi Róbert (Agroinform)
A REAC egykori klubigazgatója levelet írt öngyilkossága előtt családjának, amelyben személyes dolgokról esik szó.
márc. 7
9:33
Hanga Ádám 9 ponttal járult hozzá a Manresa győzelméhez (Agroinform)
A Manresát erősítő Hanga Ádám 9 pontot szerzett a vendég Blusens Monbus Obradorio ellen.
márc. 7
9:39
Ajánló: pályán a Barca és a Juventus, folytatódik a Ligakupa - program (She)
Szerdán folytatódik a labdarúgó Ligakupa, méghozzá a negyeddöntők visszavágóival. A Lombard a Kaposvárt fogadja, a Videoton a DVTK-t, míg a KTE az MTK-t. A Bajnokok Ligájában a Barcelona a Bayer Leverkusent látja vendégül, míg a Lyon az APOEL-hez látogat. Az olasz Serie A-ban elhalasztott mérkőzéseket pótolnak, többek között a még veretlen Juventus Bolognába látogat.
márc. 7
9:51
Szégyen ez a vereség, de a lényeg a továbbjutás - Allegri (Agroinform)
A 3-0-s vereséget szenvedő AC Milan vezetőedzője úgy véli, a három csatár ellenére csak szenvedtek a pályán.
márc. 7
9:57
Férfi kosárlabda: rosszul járnak a játékosok, ha nem megy a Körmendnek (She)
A hátralévő öt alapszakasz-mérkőzéséből négyet meg kell nyernie, a kupában, a kosárlabda-bajnokságban pedig döntőt kell játszania a Körmendnek. Ha nem sikerül, előbbi esetben négy, utóbbi esetben újabb egy meccsre vonatkozó győzelmi prémium elvonására számíthatnak a játékosok.
márc. 7
9:59
Ligakupa: Az elhibázott meccslabdán múlt a továbbjutás - Kis Károly (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata – sorozatban 31. meccsén veretlenül maradva – kedden 1–1-es döntetlent játszott a Pakssal hazai pályán, így 2–1-es összesítéssel bejutott a Ligakupa elődöntőjébe. Kondás Elemér, a debreceniek vezetőedzője a lefújás után a dvsc.hu-nak elmondta, teljesítette célját a csapat.
márc. 7
10:15
FIFA: továbbra is a 37. helyen állunk a világranglistán (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség legfrissebb világranglistáján a magyar válogatott továbbra is a 37. helyet foglalja el. Az első helyen még mindig a világ- és Európa-bajnok spanyolok állnak, de Hollandia visszaszerezte a második helyet Németországtól.
márc. 7
10:17
BL: Úgy éreztem, át kell emelnem a Milan kapusát - Van Persie (She)
Robin van Persie, az Arsenal csatára hatalmas ziccert hibázott a Milan elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján, s utólag elmondta: úgy érezte, jó döntést hozott azzal, hogy megpróbálta átemelni Christian Abbiatit. Mint ismert, az „ágyúsok" 3–0-ra nyertek Londonban, ám összesítésben 4–3-mal az olasz együttes jutott tovább.
márc. 7
10:19
NBA: ígéretesnek tartják Hanga Ádám fejlődését a Spurs holdudvarában (She)
Ha Hanga Ádám, a spanyol kosárlabda-bajnokságban szereplő Manresa magyar légiósa így fejlődik tovább, az amerikai játékjogát tavaly lefoglaló San Antonio Spurs bízvást számíthat rá, amikor majd szupersztárja, az argentin Emmanuel Ginóbili visszavonul, és meg kell találni az utódját – véli a texasi NBA-csapat életét nyomon követő blog, a Projectspurs szerzője.
márc. 7
10:21
Tenisz: Babos esélyeshez méltóan kezdte irapuatói szereplését (She)
Babos Tímea a papírformának megfelelően gyors győzelemmel kezdte meg egyesbeli szereplését az irapuatói 25 ezer dollár összdíjazású ITF-tornán. Az immár második hete a világranglista 68. helyén álló magyar teniszező a selejtezőből a főtáblára kerülő Aranza Salutot győzte le 6:3, 6:0-ra.
márc. 7
10:27
Az első helyen kiemelt Babos Tímea könnyedén nyert (Agroinform)
Babos Tímea első kiemelthez méltón, villámgyors győzelemmel kezdte meg szereplését az irapuatói ITF-tornán.
márc. 7
10:33
Bayern München: Heynckes az idény végén távozhat - sajtóhír (She)
A Bild információi szerint könnyen elképzelhető, hogy Jupp Heynckes 2013 nyarán lejáró szerződése ellenére már az idény végén távozik a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern Münchentől.
márc. 7
10:45
Az eltűnt kenus április közepén adhat életjelet magáról (Agroinform)
A rekordkísérletet végrehajtó sportember felesége már beletörődött abba, hogy nem kap életjelet férjétől.
márc. 7
10:51
KTE: Ebala követte Foxit Kazahsztánba, az év végéig aláírt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE hivatalos honlapján tette közzé, hogy Christian Ebala a kazah FK Asztanához került kölcsönbe 2012. december 31-ig. Mint ismert, a KTE másik légiósa, Foxi Kethevoama is a kazah együtteshez került kölcsönbe.
márc. 7
10:53
Újpest: Lipták bokája már rendben van, de a térde még sérült (She)
A tavaszi nyitányon nem játszhatott volna Lipták Zoltán, az Újpest belső védője, hiszen az utolsó őszi mérkőzésen a Győr ellen kiállították, így eltiltását tölti. A futballista azonban hosszabb pihenőre kényszerül, mert a téli felkészülés végén megsérült, így egyelőre csak a lelátóról nézheti a lila-fehérek meccseit.
márc. 7
10:55
Premier League: Bogdán Ádám nem retten meg az élet-halál harctól (She)
Bogdán Ádám szerint a Manchester City elleni múlt hét végi vereségből, pontosabban a mutatott játékból erőt lehet meríteni a következő hetekre, amelyekben csapatára, a Bolton Wanderersre amolyan élet-halál harc vár – ki kell vívnia a bennmaradást az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
márc. 7
11:03
Maximális odaadással kell játszanunk - Paulo Sousa (Agroinform)
A Videoton vezetőedzője fegyelmezett és szervezett játékot vár csapatától a Diósgyőr elleni Ligakupa-meccsen.
márc. 7
11:05
Maradt 37. helyen az Egervári-csapat (Agroinform)
Az első helyen még mindig a világ- és Európa-bajnok spanyolok állnak, Hollandia feljött a második helyre.
márc. 7
11:09
FIFA-világranglista: Magyarország változatlanul a harminchetedik (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott megőrizte 37. helyét a nemzetközi szövetség (FIFA) világranglistáján, melyet továbbra is a világ- és Európa-bajnok spanyolok vezetnek. A második helyre feljöttek a vb-ezüstérmes hollandok, a németek visszacsúsztak a harmadikra.
márc. 7
11:09
Anglia: Kurucz csalódott, hogy a börtönviselt Hughes ok nélkül lerúgta (She)
Nem sokon múlt. Talán ha néhány centivel arrébb találja el Kurucz Péter térdét, újfent hat hónapig nem állhat a kapuban a magyar kapus. A börtönviselt Lee Hughes csúszott rá a lábára, aki ugyanolyan hibbant maradt, mint volt.
márc. 7
11:21
Guardiola bevallotta, minden nap beszél a Chelsea-vel - videó (Agroinform)
A Barcelona vezetőedzője egy újságírói kérdésre válaszolt a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.
márc. 7
11:27
Még mindig óriási a Puskás-kultusz a Real Madridnál! (Infostart)
Márciusban ünnepel a Real Madrid: a klub 110 éves. Ebből az alkalomból a Marca című madridi napilap internetes kiadása megszavaztatta az olvasókat-szurkolókat: kik alkotják a FIFA által az 1900-as évek legjobb klubjának választott, s az utóbbi évtizedben is fényes történetet író "fehérek" álomtizenegyét. Puskás Ferenc a negyedik legtöbb voksot kapva, biztosan került be a kiválasztottak közé!
márc. 7
11:39
A Honvéd sírását meghallották, ezért kaptak segítséget - Vincze Balázs (Agroinform)
A Szeged Beton vezetőedzője szerint a Honvéd elleni rangadón "érdekes" dolgok történtek, amiket inkább nem kommentálna.
márc. 7
11:45
Panathinaikosz: már várták, örülnek is Rudolf Gergely visszatérésének (She)
Hosszú idő után újra korlátozás nélkül vehetett részt csapata, a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második helyén álló Panathinaikosz edzésén Rudolf Gergely.
márc. 7
11:47
NFL: Indianapolisban 18 órakor valószínűleg véget ér a Manning-éra (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Indianapolis Colts és Peyton Manning magyar idő szerint szerda 18 órától sajtótájékoztatót tart (az NFL Network élőben adja), melyen minden valószínűség szerint bejelentik, hogy a korszakos irányító és a csapat útjai elválnak egymástól.
márc. 7
11:57
Az MLSZ négymilliárdot kapott, a többi szövetség ennek a töredékét (Agroinform)
A labdarúgásba négymilliárd, a további négy látványsportágba pedig egyenként több száz milliós tételek érkeztek be.
márc. 7
12:15
Neuner már 20 milliót kaszált Ruhpoldingban (Agroinform)
Még csak három versenyen vannak túl a hölgyek, de Magdalena Neuner már így is egy kisebbfajta vagyonnal gazdagodott.
márc. 7
12:17
Miért rúgták ki Csertőit? (Agroinform)
A győri edzőcsere sok kérdést felvet, ezekre próbáltunk választ találni, van, amire sikerült, van, amire nem.
márc. 7
12:21
Mainz: Zidan pénztárcája bánta a trágár szurkolói rigmusokat (She)
Pénzbüntetéssel sújtotta a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) Mohamed Zidant, a Mainz 05 támadóját. Szalai Ádám és Stieber Zoltán csapattársa trágár rigmusokat énekelt a szurkolókkal a Kaiserslautern elleni győzelem (4–0) után.
márc. 7
12:23
Hollandia: Szélesi Zoltán döntötte el a NEC tartalékbajnokiját (She)
Szélesi Zoltán utolsó percben szerzett góljával aratott 1–0-s győzelmet a NEC tartalékcsapata a holland labdarúgó-tartalékbajnokság kedd esti mérkőzésén.

Keresés