2013. október 14. hétfő

okt. 14
0:24
Kajak-kenu: Vajda kitart Szeged és a változatosság mellett (She)
Bár röppentek fel olyan híresztelések, hogy a duisburgi világbajnokság egyik aranyérmese, Vajda Attila elköszön Szegedtől, a hír csak félig igaz. A pekingi olimpia győztese kitart korábbi klubja, az EDF Démász-Szeged mellett, a 2014-es idényre való felkészülés során azonban valóban többször maga mögött hagyja majd a maty-éri bázist.
okt. 14
2:12
NFL: Bradyék az utolsó percben fordítottak a Saints ellen (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 6. fordulójában a New England Patriots öt másodperccel a játékidő vége előtt szerzett TD-vel 30–27-re legyőzte az eddig hibátlan New Orleans Saintset.
okt. 14
5:48
NFL: a Redskins a yardokat, a Cowboys a pontokat termelte (She)
Bár a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 6. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Washington Redskins több mint kétszer annyi yardot szerzett (433–213) mint a Dallas Cowboys, Tony Romóék magabiztosan, 31–16-ra megnyerték az összecsapást.
okt. 14
7:00
NHL: anaheimi lövészápor zúdult az Ottawa kapujára (She)
Az Anaheim Ducks klubrekordot jelentő 56 lövéssel zárta az Ottawa Senators elleni mérkőzését, amelyet 4–1-re megnyert az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
okt. 14
8:12
Tenisz: az egy helyet előrelépő Babos 103. a világranglistán (She)
Babos Tímea egy helyet előrelépve a 103. helyen található a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. Az élen több mint 5000 pontos előnnyel továbbra is Serena Williams áll.
okt. 14
8:48
Videó: javított a Fradi - óriási csatában nyertek Tomoriék (She)
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros 27–25-re győzött a Buducsnoszt Podgorica ellen Dabason a női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának második fordulójában, így a súlyos dániai vereség után megszerezte első pontjait a főtáblán. Tekintse meg a mérkőzés hajráját a Digi Sport felvételén!
okt. 14
8:50
U21: közel tizenötezren segítik a spanyolokat Cartagenában (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott hétfő este Cartagenában az Eb-címvédő spanyol válogatott ellen lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 14
8:52
Ligakupa: ingyenes lesz a szerdai Kaposvár-PMFC meccs (She)
Nem kell belépőt váltani a szerdai Kaposvári Rákóczi–Pécsi MFC Ligakupa-mérkőzésre – tudatta a Somogy megyeiek hivatalos honlapja.
okt. 14
8:54
Paks: Kulcsár újra kés alá feküdt, idén még játszana (She)
A Paks labdarúgója, Kulcsár Dávid még tavaly decemberben sérült meg, januárban megműtötték a térdét szalagszakadás miatt, majd napra pontosan kilenc hónap után ismét kés alá feküdt.
okt. 14
9:06
Videó: milliós fényképezőgéppel ütközött Pedro (She)
Mint beszámoltunk róla, a világbajnoki selejtezősorozat I-csoportjában a spanyol labdarúgó-válogatott Mallorcán 2–1-es győzelmet aratott Fehéroroszország ellen. A találkozón Pedro egy támadás végén a pályán kívül landolt és milliós fényképezőgéppel ütközött. Íme!
okt. 14
9:08
Triatlon: Kovács Zsófia ötödik a dél-koreai vk-viadalon (She)
Kovács Zsófia az ötödik helyen végzett a dél-koreai Tongjeongban rendezett triatlon világkupa-viadalon. A női versenyen – amelyet az ausztrál Emma Jackson nyert meg – Vanek Margit a 18. lett.
okt. 14
9:10
Tereprali: Fodor Imre felborult, így az ob nem dőlt el (She)
Nem dőlt el a tereprali országos bajnokság az utolsó előtti sprintfutamon, mert az éllovas Fodor Imre felborult a verseny elején.
okt. 14
9:12
Holland-magyar: Cruyff szerint nem segítettük az oranje felkészülését (She)
Johan Cruyff, a holland labdarúgó-válogatott korábbi nagyszerű futballistája természetesen megtekintette a Hollandia–Magyarország világbajnoki selejtezőt (8–1), és úgy véli, a pénteki találkozó nem szolgálta a nemzeti csapat felkészülését a további meccsekre.
okt. 14
9:24
Tenisz: Ferrer megelőzte Murrayt, így 3. a világranglistán (She)
Két változás történt a férfi teniszezők világranglistáján az első tízben: David Ferrer a harmadik helyre ugrott Andy Murray megelőzésével, míg a 8–9. helyen Jo-Wilfried Tsonga és Stanislas Wawrinka cserélt pozíciót. A legjobb magyar a 233.-ként jegyzett Fucsovics Márton.
okt. 14
9:42
Vb 2014: A. Cole nem játszhat, Sterling a keretben (She)
Bordasérülése miatt a Lengyelország elleni keddi világbajnoki selejtezőt is kihagyja Ashley Cole, az angol labdarúgó-válogatott labdarúgója. A Chelsea 32 éves védője a Montenegró elleni pénteki mérkőzésen sem játszott, és a lengyelek ellen ismét Leighton Baines bizonyíthat balhátvédként.
okt. 14
9:44
DVTK: a Miami kosarasaival is dolgozott az erőnléti edző (She)
A DVTK erőnléti edzője, Szrdjan Zsirojevics eredetileg csak egy hónapra érkezett Diósgyőrbe, ám hosszabb időre maradt. A 32 éves szerb szakember a klub honlapjának nyilatkozva elmondta, hogy versenysportként az atlétikát választotta, amerikai tanulmányai idején pedig többek között a Miami Heat kosárlabdázóival is dolgozott.
okt. 14
10:00
Férfi tenisz-világranglista - Murray visszacsúszott (Infostart)
A US Open után hátműtéten átesett és azóta lábadozó skót Andy Murray egy helyet visszacsúszva, már csak negyedik a férfi teniszezők világranglistáján.
okt. 14
10:18
Videó: sztárséf - Kuyt és Sneijder a konyhában ügyeskedett (She)
Remek hangulatban készül a holland labdarúgó-válogatott a Törökország elleni, utolsó vb-selejtező mérkőzésére. Az oranje két sztárja, Wesley Sneijder és Dirk Kuyt a kamerák kereszttüzében ügyeskedett a konyhában. Tekintse meg, érdemes!
okt. 14
10:18
Klinsmannékat már nem annyira érdekli az utolsó kör (Agroinform)
Az amerikaiak már csoportgyőztesek, a szövetségi kapitányuk pihenteti az utolsó meccsen, akit lehet.
okt. 14
10:36
Videó: sztárséf - Sneijder és Kuyt a konyhában ügyeskedett (She)
Remek hangulatban készül a holland labdarúgó-válogatott a Törökország elleni, utolsó vb-selejtező mérkőzésére. Az oranje két sztárja, Wesley Sneijder és Dirk Kuyt a kamerák kereszttüzében ügyeskedett a konyhában. Tekintse meg, érdemes!
okt. 14
10:38
Vb 2014: 50 ezer drukker és ima kell a hollandok ellen - Terim (She)
Törökország labdarúgó-válogatottja saját kezébe vette a sorsát a pocsék vb-selejtezős kezdés után: Fatih Terim kinevezésével megtáltosodott a csapat, és a keddi Törökország–Hollandia mérkőzés megnyerésével kivívhatja a továbbjutást Románia és Magyarország előtt a D-csoportban. Terim felkérte a szurkolókat, mindent adjanak bele Isztambulban az utolsó csoportmeccsen.
okt. 14
10:40
Videó: a Volán parádés hajrával múlta fölül a Villachot (She)
Mint beszámoltunk róla, a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata pazar győzelmet aratott az EBEL listavezetője, az osztrák Villach felett: a Volán hiába került kétszer is hátrányba, remek utolsó harmadával 4–2-re megnyerte a mérkőzést! Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
okt. 14
10:54
Női kézi: Böhn szervezetében elindult a fehérvérsejt-termelés (She)
Siti Bea jó híreket közölt a csontvelő-átültetésen áteső Karl Erik Böhnről. A magyar női kézilabda-válogatottnál másodedzőként dolgozó szakember a hazai szövetség honlapjának nyilatkozott a közelgő felkészülési tornáról is, amelyen a mieink a norvég, a brazil és a horvát válogatottal mérkőznek meg.
okt. 14
11:12
Videó: Dávid Kornélék nyerték a jótékonysági kosárgálát (She)
A Dávid Kornél nevével fémjelzett All-Star-csapat nyerte meg a tragikus balesetet szenvedő győri női kosárlabdázók megsegítésére rendezett vasárnapi jótékonysági gálát. A Sport Klub összefoglalójában Székely Norbert, a soproni női kosárlabdacsapat korábbi edzője, egykori szövetségi kapitány is megszólal.
okt. 14
11:14
Sakk: elhunyt Zsinka László nemzetközi nagymester (She)
Ötvenkilenc éves korában elhunyt Zsinka László statisztikus, sakkozó, a Fővárosi Közgyűlés korábbi tagja, önkormányzati tanácsadó – tudatta Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója hétfőn az MTI-vel.
okt. 14
11:30
Berki Krisztiánnak kevés ideje volt felkészülni a VB-re (Infostart)
Az olimpiai bajnok Berki Krisztián szerint több idő kell az új gyakorlata összeállításához, ez is okozhatta azt, hogy a selejtezőben leesett a lóról, és nem jutott döntőbe az antwerpeni világbajnokságon. A klasszis tornász kiemelte, hogy a hideg edzőterem miatt begyulladt válla is hátráltatta a felkészülésben.
okt. 14
11:30
Videó: rekorddöntés - olimpiai bajnokok a Budapest Maratonin (She)
Az indulók, a maratonisták és a külföldi futók létszámát tekintve is rekord született a vasárnap rendezett 28. Spar Budapest Maratoni Fesztiválon, amelyen a férfiaknál Józsa Gábor, a nőknél pedig Juhász-Staicu Simona ünnepelhetett magyar bajnoki címet.
okt. 14
11:30
Grosjeannak nem kell aggódnia jövője miatt (Agroinform)
A francia pilóta Japánban újabb remek teljesítményével bebiztosította jövőjét.
okt. 14
11:48
Inter: az indonéz befektetőjelölt lecsapna Pirlóra (She)
Olaszországi médiaértesülések szerint az Internazionale indonéz befektetőjelöltje, Erick Thohir a Juventus és az olasz válogatott rutinos középpályását, Andrea Pirlót szeretné a milánói labdarúgóklubhoz csábítani.
okt. 14
11:48
Federer szakított edzőjével (Metropol)
A teniszező novemberben 2001 óta először hiányozhat a legjobb nyolcat felvonultató ATP-világbajnokságról.
okt. 14
11:50
Vb 2014: Magyarország-Andorra, hét hely elkel Brazíliába - a mai program (She)
A keddi játéknapon befejeződik az európai labdarúgó-válogatottak világbajnoki selejtezőjének csoportkörös fázisa, azaz eldől, hogy első körben mely csapatok csatlakoznak a kontinensről a Brazíliába már korábban kijutó Hollandiához, Olaszországhoz, Németországhoz, Svájchoz és Belgiumhoz. Magyarország Andorrát fogadja a Puskás Ferenc Stadionban, míg a csoport másik két meccsén a már továbbjutó…
okt. 14
12:06
Bírókról, zsenikről, halálcsoportról (Agroinform)
Győzött a hétvégén a Győr és a Ferencváros is a Bajnokok Ligájában, de eléggé eltérő módon, eltérő körülmények között.
okt. 14
12:24
Válogatott: Aki nem volt biztos a vereségben, nem ért a focihoz - Csank (She)
Majréztak a játékosok a megtévesztő felbuzdulás miatt, az idegenlégiósok sem emelkedtek ki tartásban – ebben látja a Hollandia–Magyarország világbajnoki selejtezőn elszenvedett 8–1-es vereség okát Csank János korábbi szövetségi kapitány.
okt. 14
12:24
Löw tudja, a selejtező semmire sem garancia (Agroinform)
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elhintette, hamarosan aláírhatja új szerződését.
okt. 14
12:26
Videó: Ronaldinho nélkül is varázsolt az Atlético Mineiro (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az Atlético Mineiro 1–0-ra nyert a Cruzeiro ellen. Ronaldinho sérülése miatt egyelőre nem játszhatott, ám az Atlético Mineiro nem szenvedte meg a brazil középpályás hiányát, Fernandinho bombagóljával legyőzte az éllovast. Íme!
okt. 14
12:28
Vb 2014: 18 ezer lengyel szurkolhat a Wembleyben (She)
Tizennyolcezer lengyel szurkoló tekintheti meg a válogatott Anglia elleni idegenbeli fellépését a Wembleyben, miután az angol Labdarúgó-szövetség (FA) megduplázta a vendégdrukkereknek járó jegyek számát.
okt. 14
13:00
Válogatott: Szakály nem játszik, Kádár szereplése kérdéses (She)
Szakály Péter biztos nem játszhat a magyar labdarúgó-válogatott Andorra elleni keddi vb-selejtezőjén, a szintén sérüléssel bajlódó Kádár Tamás szereplése még kérdéses.
okt. 14
13:01
Alakul Florentino Pérez csendes, de annál erősebb ellenzéke (Agroinform)
Egyre több egykori madridi ikonnak van elege a Real elnökéből, előbb-utóbb megdöntenék a hatalmát.
okt. 14
13:02
Válogatott: Tisztában vagyunk a helyzettel, de még van esély - Csábi (She)
Csábi József már közvetlenül a Hollandia–Magyarország világbajnoki selejtező után tudta, hogy őt kérik fel megbízott szövetségi kapitánynak az Andorra elleni mérkőzésre. A szakember elmondta: bár tisztában vannak a helyzettel, még mindig van némi esély a továbbjutásra.
okt. 14
13:18
Tenisz: Fucsovics avatja fel a bécsi centerpályát (She)
A bécsi ATP-torna centerpályájának programja a selejtező fináléjával kezdődik 13 órakor, amelyen Fucsovics Márton (230. a világranglistán) a bosnyák Mirza Basic (205.) ellen próbálja kivívni a főtáblára jutást.
okt. 14
13:18
Higuaín lehet Nápoly új Maradonája - Reina (Agroinform)
A Napoli kapusa úgy véli, Gonzalo Higuaín hasonló hatással lehet a klubra és a városra, mint volt az isteni Diego.
okt. 14
13:20
Válogatott: Folyamatosan át vannak verve a szurkolóink - Szalai (She)
Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott támadója a Telkiben tartott mai sajtótájékoztatón kemény kritikát fogalmazott meg az egész magyar labdarúgással kapcsolatban: mint elmondta, úgy véli, folyamatosan irreális célokat tűznek ki a nemzeti csapat elé, és így a drukkerek át vannak verve, míg az edzők és szakemberek egymásra mutogatnak, a honi futball pedig már húsz éve nem nevelt ki egy…
okt. 14
13:36
NB III: a korábbi soproni edző lesz az Ebes trénere (She)
A Létavértestől elszenvedett vereség után leváltották posztjáról Feczkó Tamást, az NB III Keleti csoportjában szereplő Ebes vezetőedzőjét. Utódja minden valószínűség szerint a legutóbb Sopronban tevékenykedő Bücs Zsolt lesz - számolt be a Keleti csoport csapataival foglalkozó oldalvonalsportmagazin.hu.
okt. 14
13:54
Vb 2014: a franciáknak nem tetszik a pótselejtező kiemelése (She)
A franciák kéréssel fordulnak a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA), mert szerintük méltánytalan a jövő évi, brazíliai világbajnokság európai pótselejtezőjének kiemelési rendszere.
okt. 14
13:54
Sir Alex Fergusonról utcát neveznek el (Metropol)
Idén csaknem 27 év után távozott a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról.
okt. 14
13:54
Norvégia, Brazília és Horvátország ellen bizonyíthatnak Görbiczék (Agroinform)
A világbajnokságra készülő női válogatott a szombathelyi tornán képet kaphat arról, hogy hol tart a felkészülésben.
okt. 14
13:56
Cselgáncs: kokainnal bukott le Csernoviczki Eb-döntős ellenfele (She)
Pozitív kokaintesztet produkált a riói világbajnokságon szerzett bronzérme után a belga Charline Van Snick, aki kikapott Csernoviczki Évától áprilisban a budapesti cselgáncs Európa-bajnokság 48 kilós döntőjében.
okt. 14
13:56
Sí, korcsolya, hódeszka, szánkó (Metropol)
Akár 21 magyar sportoló is indulhat a téli játékokon.
okt. 14
13:56
Menekülés a győzelembe (Agroinform)
Az elmúlt héten kiváló tipparányt és ezzel együtt tisztes profitot sikerült elérnünk.
okt. 14
13:58
Szocsi 2014: a MOB szerint akár 21 magyar sportoló is indulhat (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) számításai szerint legalább 12, de legjobb esetben akár 21 sportoló is képviselheti Magyarországot a 116 nap múlva kezdődő szocsi téli játékokon.

Keresés