2013. október 23. szerda

okt. 23
0:03
BL: Klopp szerint az érettebb csapat győzött Londonban (She)
Jürgen Kloppék elrontották Arsene Wenger születésnapját: a labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának harmadik fordulójában a Borussia Dortmund 2–1-re nyert idegenben az Arsenal ellen. Nézzük, mit mondott a két mester a mérkőzés után!
okt. 23
0:07
Tenisz: Berdych meccslabdáról bukott, Wawrinka blamája (She)
Tomás Berdychnek hiába volt meccslabdája Ivo Karlovic ellen a bázeli tenisztornán, végül mégis az „adogatógép" győzött. A harmadik szett tizedik játékában a második kiemelt cseh eldönthette volna a meccset, ám horvát ellenfele egy ásszal (amelyből a meccsen 23-at ütött) hárított, majd behúzta a rövidítést is.
okt. 23
7:33
NHL: a Chicago és a Washington bírta jobban idegekkel (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 21. játéknapján a Vancouver Canucks a hosszabbításban, míg a Chicago Blackhawks és a Washington Capitals a szétlövésben nyert vendégként.
okt. 23
8:09
BL: Jó képet hagytunk magunkról - Xavi (She)
A Barcelona 1–1–es döntetlent ért el a Milan otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. A vendégek kulcsembere, Xavi Hernández szerint jó képet sikerült kialakítani magukról.
okt. 23
8:27
Európa Liga - Kötelesék tovább menetelhetnek (Infostart)
Tovább folytathatja remek szereplését Köteles László csapata, a százszázalékos belga Genk, amely a még nyeretlen osztrák Rapid Wien együttesét fogadja csütörtökön a labdarúgó Európa Liga csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában.
okt. 23
8:27
BL: Real-Juve, pályán az MU, a PSG és a Bayern - program (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában a szerdai játéknap meccsei közül kiemelkedik az egyaránt veretes nemzetközi kupamúltú Real Madrid és Juventus összecsapása. A spanyol és az olasz nagycsapaton kívül pályára szólítja a kötelesség a Manchester United, Manchester City, PSG, Bayern München négyest is.
okt. 23
8:29
Videó: „Falcao a következő idényben már a Real mezét viselheti” (She)
A kolumbiai legenda, Carlos Valderrama a monte-carlói Golden Foot-gálán adott exkluzív interjút a Nemzeti Sportnak. A korábbi klasszis a nyáron Monacóba szerződő honfitársáról, Radamel Falcaóról és szőke göndör fürtjeiről is beszélt.
okt. 23
8:45
BL: Az Arsenal biztonsági játékot hozott - Szubotics (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának harmadik fordulójában a Borussia Dortmund 2–1-re nyert idegenben az Arsenal ellen. Neven Szubotics, a vendégek szerb védője szerint csapata többet tett a sikerért.
okt. 23
8:47
BL: Egyetlen hibánkért drágán megfizettünk - Martino (She)
A Barcelona 1–1-es döntetlent ért el a Milan otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. A vendégek argentin trénere, Gerardo Martino szerint drágán megfizettek a hibájukért, és ismét bebizonyosodott: a mezőnyfölény, a játék irányítása önmagában még nem garancia a győzelemre.
okt. 23
9:03
BL: Próbáltuk Özilt megjátszani, de nem sikerült - Wilshere (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának harmadik fordulójában a Borussia Dortmund 2–1-re nyert idegenben az Arsenal ellen. Jack Wilshere, a hazaiak középpályása szerint a Westfalenstadionban képesek lehetnek visszavágni a vereségért.
okt. 23
9:05
BL: Remélem, ezt most nem fogják annyira élvezni - Moyes (She)
A Bajnokok Ligája A-csoportjában a szerdai játéknapon a Manchester United a Real Sociedadot fogadja. A rosszabb gólkülönbségük miatt a négyes második helyén álló manchesteriek menedzsere, David Moyes saját elmondása szerint jól ismeri a baszkokat.
okt. 23
9:07
Videó: BL-lúzer - 20 mp alatt két sárga, egy piros (She)
Héctor Herrera, a Porto mexikói középpályása a Bajnokok Ligája történetének leggyorsabb, két sárga lapos kiállítását produkálta a Zenit ellen, miután húsz másodpercen belül kapta mindkét lapját, és már a 6. percben mehetett zuhanyozni. Előbb Hulk buktatásáért kapott sárgát, majd az emiatt megítélt szabadrúgásnál kiugrott a sorfalból. Íme!
okt. 23
9:24
Kötelesék tovább menetelhetnek (Metropol)
A belga Genk a Rapid Wien csapatát fogadja az Európa Liga csütörtöki fordulójában.
okt. 23
9:39
Videó: Robinho esernyőcsellel etette Alexis Sánchezt (She)
Mint beszámoltunk róla, a Bajnokok Ligája-csoportkör harmadik fordulójában a H jelű négyes rangadóján a Milan döntetlent játszott odahaza a Barcelonával. A találkozó legszebb trükkjét az első gólt szerző Robinho mutatta be, aki egy esernyőcsellel játszotta át a Barcelona sztárját, Alexis Sánchezt. Íme!
okt. 23
9:57
BL: Ez egy aranypont a Barcelona ellen - Amelia (She)
A Barcelona 1–1–es döntetlent ért el a Milan otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. Hazai részről mindenki elégedetten nyilatkozott a találkozó után, Massimiliano Allegri pedig különösen Kaká játékát és hozzáállását dicsérte.
okt. 23
9:59
BL: a PSG-nél már a továbbjutásról beszélnek (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája C jelű négyesét három ponttal vezető Paris Saint-Germain vezetőedzője, Laurent Blanc az Anderlecht elleni ma esti mérkőzés előtt már a továbbjutásról is szót ejtett.
okt. 23
10:33
Videó: tömegverekedés - bunyóztak a Boca játékosai (She)
Az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Godoy Cruz 2–2-es döntetlent játszott a Boca Juniorsszal. A találkozó lefújását követően óriási verekedés tört ki. Íme!
okt. 23
10:57
Büntető Barcelona, romboló Milan, laza Napoli, Torres jó "munkásember" (Agroinform)
Mascherano magát hibáztatja, Diego Costa már tudja, hogy melyik válogatottban akar majd szerepelni.
okt. 23
11:09
Férfi kézi BL: csapata eltiltotta a legutóbbi Eb legjobb kapusát (She)
A Metalurg Szkopje férfi kézilabdacsapata eltiltotta legjobb játékosát, a szerb válogatott kapust, Darko Sztanicsot – számolt be róla a handball-planet.com szakportál. A 35 éves kapuvédő a Dinamo Minszk elleni hétvégi Bajnokok Ligája-meccsen nem akart beállni váltótársa, Rade Mijatovics helyére, ezért a klub szigorú szankciója.
okt. 23
11:27
Videó: világvége-hangulat - félbeszakadt az angol bajnoki (She)
Az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Portsmouth–Wycombe Wanderers mérkőzést 1–1-es állásnál lefújta a játékvezető, Lee Collins, miután villámlás kíséretében óriási esőzés zúdult a pályára. Íme!
okt. 23
11:29
Újpest: Leliévre és Kozma távozik, Vignjevics aláírt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a hivatalos honlapján tette közzé, hogy Marc Leliévre és Kozma István is feláll a kispadról. A két edző közösen irányította a lila-fehér csapatot, ám most mindketten a távozás mellett döntöttek. Az Újpest új vezetőedzője Nebojsa Vignjevics lett, aki már kedd este aláírta a szerződését.
okt. 23
11:45
Ökölvívás: újabb „ringhalál”, Leal kísértette a sorsot (She)
Huszonhat éves korában elhunyt Francisco Leal. A mexikói profi ökölvívó a szombat esti gálán szenvedett halálosnak bizonyuló sérüléseket.
okt. 23
11:51
Harmadik idegenbeli striguláját húzná be a City (Agroinform)
A Manchester City játszi könnyedséggel legyőzheti a kritikán alul teljesítő CSZKA Moszkvát.
okt. 23
12:03
Ökölvívó-vb: Harcsa Zoltán kikapott - magyar már nincs versenyben (She)
Az almati amatőr ökölvívó-világbajnokságon a 75 kilósok versenyében Harcsa Zoltán a negyeddöntőben vereséget szenvedett az ír Jason Quigleytől.
okt. 23
12:05
El: harmadszor rúgták ki a zágrábi edzőt, ezúttal 2 hónap után (She)
Bár a hivatalos program szerint ma délután Branko Ivankovic, mint a Dinamo Zagreb labdarúgócsapatának trénere tartott volna sajtótájékoztatót utolsó tréningjük előtt a PSV Eindhoven elleni Európa-liga csoportmeccs apropóján, azonban kedden menesztették állásából.
okt. 23
12:06
Akit elvett tőlünk '56 (Metropol)
Az ember aki előtt Cristiano Ronaldo is tisztel adózik. Puskás hiába disszidált, mégis mindig magyar maradt.
okt. 23
12:09
Kétszer is akart a Real Madrid - Fernando Llorente (Agroinform)
A Juventus lassan beilleszkedő csatára szerint a hétvégi, Fiorentina elleni vereségük ellenére jól állnak önbizalommal.
okt. 23
12:21
El: harmadszor rúgták ki a Dinamo Zagreb edzőjét (She)
Bár a hivatalos program szerint ma délután Branko Ivankovic mint a Dinamo Zagreb labdarúgócsapatának trénere tartott volna sajtótájékoztatót az utolsó tréningjük előtt a PSV elleni Európa-liga-csoportmeccs apropóján, kedden menesztették az állásából.
okt. 23
12:23
Videó: Rosberg tenyeresei a profikat is megizzasztották (She)
Nico Rosberg, a Mercedes Formula–1-es pilótája, a pingpongasztalnál is megállja a helyét. A Japán Nagydíjon 4 pontot szerző német versenyző profi játékosok között vezethette le az energiáit.
okt. 23
12:27
Csúcsrangadó Madridban, tarolhat a PSG (Agroinform)
Szerdán újabb nyolc találkozóval folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája küzdelmei.
okt. 23
12:39
Ökölvívó-vb: Ekkora büdös nagy csalást - Erdei Zsolt (She)
Amatőr ökölvívásban az elmúlt években számos botrányos eredményt hozó mérkőzést vívtak, többek között a tavalyi londoni olimpiai játékokon is. Ma az almati világbajnokságon is volt hasonlóra példa.
okt. 23
12:45
Jankovics meglepetést okozhat (Agroinform)
Az isztambuli női világbajnokság szerdai játéknapján, Jelena Jankovics növelheti a bankunkat.
okt. 23
12:57
Ökölvívó-vb - Harcsa Zoltán kiesett, érem nélkül a magyarok (Infostart)
Az olimpiai ötödik Harcsa Zoltán kikapott az Európa-bajnok ír Jason Quigleytől a kazahsztáni Almatiban zajló ökölvívó-világbajnokság 75 kilogrammos súlycsoportjának szerdai negyeddöntőjében, ezzel eldőlt, hogy a válogatott érem nélkül zárja a vb-t.
okt. 23
12:57
BL: Mourinho vinné Diego Costát, aki örül a duplának (She)
Két góllal vette ki a részét az Austria Wien elleni idegenbeli BL-sikerből (3–0) az Atlétcio Madrid gólerős támadója, Diego Costa, aki eltiltását letudva ezen a találkozón mutatkozott be a legrangosabb európai kupasorozatban. A támadóra a spanyol válogatott és a Chelsea szakmai stábja is szemet vetett: mindkettő magához édesgetné.
okt. 23
13:15
Formula-1: a Ferrari szerint Kubica nem alkalmas az F1-re (She)
A Ferrari vezetői úgy vélik, hogy Robert Kubica a 2011-es ralibalesete után már nem fog visszatérni a száguldó cirkusz világába.
okt. 23
13:18
Érem nélkül az ökölvívó vb-n (Metropol)
Az olimpiai ötödik Harcsa Zoltán a negyeddöntőben kapott ki.
okt. 23
13:21
Montenegrói bajnok, szerb kupadöntős az Újpest új edzője - hivatalos (Agroinform)
A tavasszal a Vojvodinát Európa Liga-helyre vezető Nebojsa Vignjevics érkezett a kieső helyen álló lila-fehérekhez.
okt. 23
13:33
Újpest: Nebojsa Vignjevics a szezon végéig írt alá (She)
Ahogy korábban már beszámoltunk, Nebojsa Vignjevics lett az Újpest FC új vezetőedzője. A kora délutáni hivatalos bemutatásán az is kiderült, mennyi időre kötelezte el magát.
okt. 23
13:35
BL: a marseille-i rendőrök „helyre tették” a nápolyi ultrákat (She)
Hírügynökségi beszámolók szerint Marseille-ben tegnap összecsaptak a rendvédelmi egységek a Bajnokok Ligája-mérkőzésre érkező nápolyi ultrákkal.
okt. 23
13:36
Büntetés kapott Dinamo Bucarest (Metropol)
Szurkolóik magyarellenes megnyilvánulásai miatt büntette meg a romániai liga a csapatot.
okt. 23
13:51
Videó: szánom-bánom, nem azt bokszoltam, amit tudok - Harcsa (She)
Az almati amatőr ökölvívó-világbajnokságon a 75 kilósok versenyében Harcsa Zoltán a negyeddöntőben vereséget szenvedett az ír Jason Quigleytől.
okt. 23
13:57
Klopp felpofozta Lehmannt - fotó (Agroinform)
Az Emiratesben eltiltását töltő tréner a VIP-ben sajátos módon üdvözölte honfitársát.
okt. 23
13:59
Ibráék taszíthatják mélyebbre az Anderlechtet (Agroinform)
A BL szerdai játéknapján a PSG-be fektetünk.
okt. 23
14:09
Bécs-Pozsony-Budapest - Zabari János megvédte címét (Infostart)
Zabari János a szerdai zárónapon is elsőként ért célba a Bécs-Pozsony-Budapest ultramaratoni futóversenyen, így címét megvédve megnyerte az ötnapos viadalt.
okt. 23
14:09
Tour de France: öt hegyi befutó, egy időfutam - útvonal (She)
Szerdán Párizsban bejelentették a 2014-es Tour de France útvonalát. Az országúti kerékpáros Francia körverseny 101. kiírásában öt hegyi befutó lesz, egy 54 kilométeres egyéni időfutam, és az egyik szakaszon egy 15.4 kilométeres macskaköves rész, amelynek a kerekesek nagy része nem igazán örül annak veszélyessége miatt.
okt. 23
14:11
Barcelona: a katalán szurkolók kiállnak Casillas mellett (She)
A Barcelona szurkolói szimpátiatüntetésre készülnek a szombati el Clásicón a nagy rivális Real Madrid kapusa és csapatkapitánya, Iker Casillas mellett.
okt. 23
14:27
Bécs-Pozsony-Budapest: Zabari megvédte a címét (She)
Zabari János a szerdai zárónapon is elsőként ért célba a Bécs-Pozsony-Budapest ultramaratoni futóversenyen, így címét megvédve megnyerte az ötnapos viadalt.
okt. 23
14:29
Videó: letarolta az edzőt a labdáért küzdő középpályás (She)
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában az Oldham menedzserének, Lee Johnsonnak meggyűlt a baja az ellenfél játékosával, James Henryvel, aki miközben a labdáért küzdött a védőjével, letarolta a pálya szélén irányító szakvezetőt. A játékos igen sportszerűen kezelte a véletlen helyzetet. A mérkőzést végül a Wolverhampton Wanderers nyerte meg 2–0-ra. Tekintse meg a…
okt. 23
14:45
Bíróverés: rendőrkézen a tatárszentgyörgyi futballista (She)
Hétfőn a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy vasárnap a Tatárszentgyörgy–Szigetcsép Pest megyei III. osztályú bajnokin a hazaiak futballistája bántalmazta a játékvezetőt. A megyei szövetség beszámolója szerint a rendőrség már kihallgatta a gyanúsítottat.
okt. 23
14:48
Nebojsa Vignjevic az Újpest vezetőedzője (Metropol)
A 45 éves szakembert - aki a szezon végéig írt alá a lila-fehérekhez - szerdán mutatták be.

Keresés