2013. október 15. kedd

okt. 15
13:02
Újpest: megmenekülhet a kapusszereptől a hátvéd (She)
Megmenekülhet Újpesten a kapusszereptől a hátvéd Litauszki Róbert, a szerb Marko Dmitrovics a következő körben már vélhetően leülhet a kispadra.
okt. 15
13:18
Ligakupa: Strestík nem bánja, hogy Győrben térhet vissza a Fradi ellen (She)
Letelt Marek Strestík öt hónapos eltiltása, így a ferencvárosi Leandrónak súlyos sérülést okozó győri futballista holnap pályára léphet a Ferencváros elleni Ligakupa-mérkőzésen.
okt. 15
13:20
Lombard: jócskán megrövidült a sérültlista Pápán (She)
A bajnoki folytatásban szombaton a Lombard Pápa az MTK-t fogadja, és a kék-fehérek helyzetéhez (Kanta József, Csiki Norbert meggyógyult) hasonlóan jócskán megrövidült az elmúlt hetekben meglehetősen hosszú pápai sérültlista is.
okt. 15
13:22
Real Madrid: Pérez elismerte, új nevet kaphat a stadion (She)
Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke a Punto Pelota című sportcsatornának elmondta, nem elképzelhetetlen, hogy a közeljövőben új nevet kap a Santiago Bernabéu Stadion.
okt. 15
13:24
Úszás: Jakabos követi edzőjét és Győrben folytatja? (She)
Sajtóhírek szerint Győrben folytathatja az úszást Jakabos Zsuzsanna, a pécsi ANK Úszóklub versenyzője. A döntés hátterében az állhat, hogy az olimpikon trénere, Petrov Iván is Győrben folytatja munkáját.
okt. 15
13:36
Arsenal: ismét tapasztalatot gyűjthet az argentin kapus (She)
Az angol élvonalbeli Arsenal labdarúgócsapata egy hónapra kölcsönadta Damián Martínezt a másodosztályú Sheffield Wednesdaynek. A 21 éves argentin kapus tapasztalatszerzés céljából került a Championshipben még nyeretlen alakulathoz.
okt. 15
13:54
Női kézi: Böhn lánya szerint nehéz heteken van túl a kapitány (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a jelek szerint jól reagált a csontvelő-átültetésre Karl Erik Böhn szervezete. A Blikk elérte a norvég szakember lányát is, aki elmondta, nehéz heteken van túl Böhn, de remélhetőleg hamarosan otthon gyógyulhat.
okt. 15
13:54
Gólokat várunk az afrikai szupercsatán (Agroinform)
Ghána és Egyiptom is kiváló támadókkal rendelkezik, a keddi meccsen reméljük ezt be is bizonyítják.
okt. 15
13:56
Ligakupa: Kisvárda-MTK, Haladás-Ajka - program (She)
Kedden, illetve szerdán kerül sor a labdarúgó Ligakupa csoportkörének negyedik fordulójára. Az élvonalbeli csapatok közül ma délután az MTK, a Mezőkövesd, a Lombard Pápa és a Haladás is pályára lép, míg holnap – többek között – Győri ETO–Ferencváros rangadót rendezik meg. Íme, a program!
okt. 15
14:30
Videó: Devecseri Szilárd a hét lúzerei között (She)
A Sky Sports összegyűjtötte a hét lúzereit, a listán Devecseri Szilárd öngólja az „előkelő” második helyre került, megelőzve többek között Novak Djokovicsot, aki későn kért challenge-et.
okt. 15
14:32
Válogatott: A Fehér, Lisztes kettős legyen a kapitány - Dárdai (She)
A Nemzeti Sport számos futballban dolgozó szakembert kérdezett meg arról, ki legyen a magyar labdarúgó-válogatott következő szövetségi kapitánya. A 61-szeres válogatott játékos, jelenleg a Hertha BSC utánpótlásedzőjeként dolgozó Dárdai Pál szerint olyan szakvezetőre van szükség, aki tudja, mi kell a nemzetközi szinthez.
okt. 15
14:34
Profi boksz: Klicskót érdekelné a Wilder elleni meccs (She)
Alekszandr Povetkin legyőzése után sokakban felvetődik a kérdés, hogy ki lehet méltó és eséllyel induló kihívója a nehézsúlyú WBO/IBF/WBA világbajnok Vladimir Klicskónak. Az egyik név a kihívók sorában a veretlen amerikai Deontay Wilderé, aki eddig mindegyik ellenfelét idő előtt küldte a zuhanyzóba. A Klicskóhoz hasonló testi adottságokkal rendelkező Wilder egyébként korábban már kesztyűzött is az…
okt. 15
14:36
KTE: a guineai nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket (She)
Nem lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano játékosa Kalla Touré – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A guineai támadó középpályás próbajátékon szerepelt a kecskemétieknél, ám nem tudta meggyőzni a szakmai stábot, így nem kínáltak neki szerződést.
okt. 15
14:48
Videó: tíz másodperc alatt kiállíttatta magát a Vasco játékosa (She)
A Vasco da Gama játékosa, Willie kicsit túlreagálta, hogy sárga lapot kapott a Criciúma elleni brazil bajnokin. Az általa elkövetett szabálytalanság után mutatta fel neki a játékvezető a sárga kártyát, majd a csereként beállt brazil nagyot taszított a sporin, aki azonnal kiosztotta neki a második sárgát, Willie pedig mehetett zuhanyozni. A mérkőzést egyébként a hazai pályán játszó Criciúma nyerte…
okt. 15
14:50
Szerbia: sampont öntöttek a Crvena zvezda-játékosok autójába (She)
Kilenc Crvena zvezda-futballista autójának ablakát törték be a felháborodott szerb szurkolók hétfőn este.
okt. 15
15:06
Crvena zvezda: sampont öntöttek a játékosok autójába (She)
Kilenc Crvena zvezda-futballista autójának ablakát törték be a felháborodott szerb szurkolók hétfőn este.
okt. 15
15:08
NB I: látványos légi felvételek az épülő felcsúti stadionról (She)
Látványos légi felvételek jelentek meg az épülő felcsúti stadionról. Így látták szolgálati repülésük során a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatóság Légirendészeti Parancsnokságának MI-2-es helikopter fedélzetéről az építkezést.
okt. 15
15:10
Videó: káprázatos szuperlassítás a Moto GP-ről (She)
A MotoGP távol-keleti versenyét a hétvégén a malajziai Sepangban rendezték meg, ahonnan meseszép képeket vágtak össze szuperlassítva. A futamot egyébként Dani Pedrosa, a Repsol Honda Team spanyol versenyzője nyerte meg.
okt. 15
15:24
Autósport: elhunyt a Magyar GP idei betétfutamának győztese (She)
Versenybalesetben életét vesztette Sean Edwards, a Porsche Michelin-szuperkupa sorozat éllovasa, a Formula–1-es Magyar Nagydíj betétfutamának győztese. A 26 éves brit versenyző egy ausztráliai viadalon utasként ült a Porsche 996-osban, amely a korlátnak ütközött, és kigyulladt. A pilótát válságos állapotban szállították kórházba.
okt. 15
15:42
Bayern: Shaqiri megsérült, decemberig nem játszhat (She)
Hat hétig nem léphet pályára Xherdan Shaqiri, a Bayern München labdarúgója. A 22 éves középpályás a svájci válogatott Albánia ellen megnyert (2–1) vb-selejtezőjén szenvedett izomsérülést, ami miatt decemberig nem játszhat.
okt. 15
15:44
Vb 2022: harcot hirdettek a síelők a téli rendezés ellen (She)
A Nemzetközi Síszövetség (FIS) harcot hirdetett a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság esetleges téli megrendezése ellen.
okt. 15
16:00
Felkészülés: a brazilok két góllal nyertek Zambia ellen (She)
A brazil labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–0-s győzelmet aratott az Afrikai Nemzetek Kupája 2012-es győztese, Zambia ellen. A Pekingben rendezett találkozón Oscar és Dedé szerezte a selecao góljait.
okt. 15
16:18
Kamion Eb: Major Benedeket választották az év újoncának (She)
Major Benedeket, az Oxxo Energy Truck Race Team 17 éves pilótáját választották meg a kamion Európa-bajnokság idei szezonjában az év újoncának – olvasható a csapat honlapján.
okt. 15
16:54
Ligakupa: a Kisvárda az MTK ellen aratta első győzelmét (She)
Az NB II-es Kisvárda a múlt heti idegenbeli döntetlen után 3–1-re legyőzte az MTK-t a Ligakupában.
okt. 15
16:54
Közeleg Messi visszatérése (Agroinform)
Lionel Messi újra edzésbe állt, a Barcelona szupersztárja a hétvégi bajnokin akár már pályára is léphet klubcsapatában.
okt. 15
16:56
Videó: mesteri brazil akciók, pocsék helyzetkihasználás (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a brazil labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–0-s győzelmet aratott Zambia ellen. A Pekingben rendezett találkozón Oscar és Dedé szerezte a selecao góljait. Összefoglaló.
okt. 15
16:58
Franciaország: eltörölték a volt PSG-vezér eltiltását (She)
Egy francia bíróság eltörölte a Paris Saint-Germain korábbi sportigazgatójának, Leonardónak a 14 hónapos eltiltását, amelyet a brazil sportember egy játékvezető inzultálásáért kapott.
okt. 15
17:00
Ökölvívó-vb: Vadász magabiztos győzelemmel kezdett (She)
Vadász András magabiztosan nyert a kajmán-szigeteki Kendal Ebanks ellen az almati amatőr ökölvívó-világbajnokságon, és bejutott a 32 közé a 64 kilogrammosok versenyében.
okt. 15
17:12
Spanyolország: Del Bosque folytatja - szóban megegyeztek vele (She)
A hivatalos megállapodásra még várni kell ugyan, ám szóban már megegyezett egymással a közös munka folytatásáról a Spanyol Labdarúgó-szövetség és a válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque. Ennek értelmében a szakember a 2016-os Európa-bajnokság végéig irányíthatja a nemzeti együttest.
okt. 15
17:12
Magyarul is megjelent Polgár Judit kötete (Metropol)
Minden idők legjobb női sakkozójának, a világranglistát immár 25 éve vezető nagymesternek a műve a Hogyan döntöttem meg Fischer rekordját? címet viseli.
okt. 15
17:12
Falcao a Real Madrid következő célpontja (Agroinform)
Florentino Pérez elnök nem zárta ki annak lehetőségét, hogy jövő nyáron Radamel Falcaót vegye célba.
okt. 15
17:30
Videó: Ilyen nincs! A fényképész a pályáról akarta fotózni a 11-est (She)
Enyhén szólva szokatlan jelenet az egyik orosz női labdarúgó-mérkőzésen: egy büntetőnél az egyik fotós beszaladt a pályára a felszerelésével, hogy minél jobb képet készíthessen...
okt. 15
17:30
Bravó, Ádám! (Agroinform)
Szalai Ádám nyilatkozatában megkérdőjelezhetetlen az előrelépés. Kérdés, hogy jön-e, aminek jönni kell.
okt. 15
17:32
NFL: DeMarcus Ware egy, Cobb két hónapot is kihagyhat (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Green Bay Packerst erősítő Randall Cobb sérülése súlyosabb az előzetes várakozásoknál, a tehetséges elkapónak 4-8 hetet kell kihagynia.
okt. 15
17:32
Újabb kétgólos brazil siker - videó (Agroinform)
A brazil labdarúgó-válogatott 2-0-s győzelmet aratott Pekingben Zambia ellen felkészülési mérkőzésen.
okt. 15
17:48
Real: Cristiano Ronaldo és Pepe már Madridban edzett (She)
Kedden már klubjával, a Real Madriddal edzett a spanyol labdarúgócsapat két portugál légiósa, Cristiano Ronaldo és Pepe, akik eltiltás miatt nem léphetnek ma pályára a Luxemburg elleni hazai vb-selejtezőn.
okt. 15
17:48
Kettő helyett négy év jár majd a doppingolásért (Metropol)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) szigorítja szabályzatát: 2015-től a a mostani kettő helyett négy év eltiltás jár.
okt. 15
17:50
Lyon: amatőrként tért vissza a hétszeres bajnok csatár (She)
A csapattal hét bajnoki címet szerző Sidney Govou három év után újra a Lyon igazolt labdarúgója lett, hétfőn már edzett is – adta hírül a francia élvonalbeli klub honlapja.
okt. 15
17:52
Premier League: a Red Bull cáfolja, hogy angol klubot venne (She)
A Red Bull cáfolja a Daily Mirror értesülését, miszerint hamarosan megvásárol egy klubot a labdarúgó Premier League-ben.
okt. 15
18:06
Ligakupa: a Haladás hetet, Andorka ötöt lőtt az Ajkának (She)
A Haladás komolyan vette az Artner Tamás vezetőedző korábbi csapata elleni Ligakupa-mérkőzést, a szakember nem tartalékolt az Ajka ellen, legjobbjait a pályára küldve 7–2-es győzelmet aratott csapatával. A szombathelyiek így sem tudták átvenni a vezetést a G-csoportban, a Lombard gyirmóti pontszerzésével az első helyen maradt.
okt. 15
18:06
A Real elnöke szerint 91 millió eurót fizettek Bale-ért (Metropol)
Mostanáig sem a Real Madrid, sem Bale korábbi klubja, a Tottenham Hotspur nem közölte Bale vételárát.
okt. 15
18:24
Arsenal: féláron vihetik a télen Karim Benzemát (She)
Az Arsenal akciós áron, nyári ajánlatának nagyságrendileg a feléért viheti el a téli átigazolási szezonban a Real Madrid francia labdarúgóját, Karim Benzemát, legalábbis az Evening Standard információja szerint.
okt. 15
18:24
Nem netezhetnek az olaszok a 2014-es labdarúgó-világbajnokságon (Metropol)
A tiltás előzménye, hogy Mario Balotelli a Twitteren olyan bejegyzést tett, amely sokakban ellenérzést váltott ki.
okt. 15
18:25
Összetörték a játékosok kocsijait a Zvezda-drukkerek - fotó (Agroinform)
Az akciót az váltotta ki, hogy a belgrádi klub játékosai egy nappal korábban nyílt levélben panaszkodtak a körülményekre
okt. 15
18:26
Vb 2014: kilenc európai hely már elkelt - EREDMÉNYEK, JEGYZŐKÖNYVEK (She)
A mai napon befejeződtek a 2014-es labdarúgó világbajnokság európai selejtezőmérkőzései. Európából Olaszország, Hollandia, Belgium, Németország, Svájc, Bosznia-Hercegovina, Oroszország, Spanyolország és Anglia már biztos résztvevő, Horvátország, Portugália, Görögország, Svédország, Franciaország, Ukrajna, Románia és Izland azonban még izgulhat, ezekre a válogatottakra további selejtezős mérkőzések…
okt. 15
18:26
Kikapott mindhárom utánpótlás-válogatott (Metropol)
Egy góllal győzték le a címvédő spanyolok a magyar U21-es együttest.
okt. 15
18:28
Vb 2014: büszkén távozik a 15 év alatt egyszer nyerő vezér (She)
Ma ül utoljára San Marino labdarúgó-válogatottjának kispadján szövetségi kapitányként Giampaolo Mazza, az 57 esztendős olasz tornatanár. Nyolcvanöt mérkőzésből mindössze egyet nyert meg a csapattal, ennek ellenére büszkén távozik.
okt. 15
18:42
Ligakupa: a Haladás hetet, Andorka ötöt lőtt az Ajkának (She)
A Haladás komolyan vette az Artner Tamás vezetőedző korábbi csapata elleni Ligakupa-mérkőzést, a szakember nem tartalékolt az Ajka ellen, legjobbjait a pályára küldve 7–2-es győzelmet aratott csapatával. A szombathelyiek így sem tudták átvenni a vezetést a G-csoportban, a Lombard gyirmóti pontszerzésével az első helyen maradt.
okt. 15
18:42
Új korszak, indonéz pénz az Interben (Agroinform)
Részben véget ért a Moratti-éra a kék-feketéknél, az eddigi elnök már csak kisebbségi tulajdonos.
okt. 15
18:44
Vb 2014: Brazíliában már Balotelli sem twitterezhet (She)
Nem használhatják az internetes közösségi oldalakat a jövő évi, brazíliai világbajnokság ideje alatt az olasz labdarúgó-válogatott tagjai.

Keresés