2013. október 6. vasárnap

okt. 6
20:03
Női kézilabda BL: simán kikapott Dániában az FTC (Metropol)
A Ferencváros vasárnap sima, 32-23-as vereséget szenvedett a dán Midtjylland vendégeként a női kézilabda Bajnokok Ligája 2013/14-es kiírásának első fordulójában.
okt. 6
20:05
Real Madrid: A klubtörténet legjobb edzője vagyok - Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea jelenlegi, a Real Madrid korábbi vezetőedzője úgy véli, elért eredményei alapján jogosan vallhatja magát a királyi klub valaha volt legjobb edzőjének. A portugál szakember tovább elutasította azokat a felvetéseket, amelyek szerint védekező futballt játszatott volna a spanyol alakulattal.
okt. 6
20:21
R. Madrid: A klubtörténet legjobb edzője vagyok - Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea jelenlegi, a Real Madrid korábbi vezetőedzője úgy véli, elért eredményei alapján jogosan vallhatja magát a királyi klub valaha volt legjobb edzőjének. A portugál szakember tovább elutasította azokat a felvetéseket, amelyek szerint védekező futballt játszatott volna a spanyol alakulattal.
okt. 6
20:22
A kitzbüheli átok négy év után "engedte el" Daniel Albrechtet (Agroinform)
Mi fontosnak érezzük, hogy képben legyél a téli sportokat illetően is - mert fogadni a havas-jeges eseményekre is lehet.
okt. 6
20:23
Jégkorong, EBEL: háromgólos Volán-vereség Linzben (She)
A Black Wings Linz jégkorongcsapata vette át a vezetést az EBEL alapszakaszában, miután hazai pályán 4–1-es győzelmet aratott a Sapa Fehérvár AV19 felett.
okt. 6
20:24
Rossi két év után nagy ajándékot kapott (Agroinform)
Keretet hirdetett Cesare Prandelli, az olasz válogatott szövetségi kapitánya a hátralévő két világbajnoki selejtezőre.
okt. 6
20:25
Női kosár KEL: magabiztos pécsi siker a Ruzomberok ellen (She)
A PINKK Pécsi 424 magabiztosan legyőzte a vendég rózsahegyi csapatot a női kosárlabda Közép-európai Liga vasárnapi második mérkőzésén.
okt. 6
20:26
Könnyed sikerrel folytatta a Videoton (Agroinform)
A Videoton fölényes sikert aratott otthon az Újpest ellen a labdarúgó NB I 10. fordulójának vasárnapi meccsén.
okt. 6
20:27
Olaszország: Rossi két év után ismét a keretben (She)
Két év után ismét meghívót kapott az olasz labdarúgó-válogatottba Guiseppe Rossi. A Fiorentina 26 éves támadója hosszas térdsérüléssel bajlódott, ám ez már a múlté. Szintén ott lesz a keretben Mario Balotelli, illetve a közel egy év után visszakerülő Federico Balzaretti.
okt. 6
20:29
Oroszország: ötöt kapott a nyeretlenül sereghajtó Anzsi (She)
Folytatódott az Anzsi Mahacskala mélyrepülése: a dagesztáni klub 5–1-re kikapott a Rubin Kazanytól idegenben az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. Az Anzsi az utolsó helyen áll a bajnokságban, és a mezőnyben egyedüliként még nyeretlen ebben az idényben.
okt. 6
20:31
NB I: a Videoton megszórta az Újpestet (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójának záró mérkőzésén az éllovas Videoton az Újpestet fogadta. Az unalmas első félidő után beindult a hazai henger, Zé Luis duplázott és Kleinheisler László is betalált, így immáron négy pont az előnye az üldözőkkel szemben az éllovas fehérváriaknak.
okt. 6
20:39
Osztrák jégkorongliga: kikapott Linzben a Fehérvár (Metropol)
A SAPA Fehérvár AV19 4-1-es vereséget szenvedett a Linz otthonában az osztrák jégkorongliga (EBEL) vasárnapi fordulójában.
okt. 6
20:57
NB I: Már öt ponttal megyünk a Debrecen előtt - Kleinheisler (She)
A Videoton Újpest elleni győztes meccsén (3–0) szép gólt szerző Kleinheisler László nagyon örült, hogy ismét betalált.
okt. 6
20:57
Simán nyert a Videoton az Újpest ellen (Metropol)
Az Újpest immár öt mérkőzés óta nyeretlen a bajnokságban.
okt. 6
20:57
Labdarúgó NB I - Simán nyert a listavezető Videoton (Behaviour)
A Videoton hazai környezetben 3-0-ra győzött a 40 percen keresztül emberhátrányban játszó Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga tízedik fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén.
okt. 6
20:59
Serie A: Juventus-Milan rangadó élőben az NSO-n! (She)
Vasárnap 20.45-kor csap össze a Juventus és az AC Milan az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A). Kövesse a rangadót folyamatosan frissülő, élőképes cikkünk és online, szöveges közvetítésünk segítségével!
okt. 6
21:01
Primera División: a Getafe megverte otthon a Betist (She)
A Getafe 3–1-re győzött a Real Betis ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában. Pedro León hat perc alatt duplázott, míg Adrián góljával már a 27. percben 3–0-ra vezettek a hazaiak, így gyorsan eldőlt az összecsapás.
okt. 6
21:03
Női kézi BL: gázolt a Buducsnoszt - eredmények (She)
A podgoricai Buducsnoszt hazai pályán 31–19-re legyőzte a lengyel Lublint a női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának első fordulójában. Mint arról korábban beszámoltunk, a kvartett másik meccsén a Ferencváros kikapott a Midtjylland vendégeként.
okt. 6
21:05
Jégkorong Mol Liga: Miskolc-, Érsekújvár- és Csíkszereda-siker (She)
Viszonylag kevés gól, annál több kiállítás a jégkorong Mol Ligában: a Miskolci Jegesmedvék 3–1-re győztek a Corona Brasov ellen, a Dab. Docler 4–1-es vereséget szenvedett Érsekújváron, míg Újpesten 2–0-ra nyert a HSC Csíkszereda.
okt. 6
21:15
Belgium: kilenc győzelem után kikapott a Standard (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában az eddig százszázalékos Standard Liege idegenben 1–0-s vereséget szenvedett a mérkőzés hajráját emberelőnyben játszó Zulte-Waregemtől. A liege-i együttes kilenc győzelemmel kezdte a bajnokságot, amely ebben a szezonban egyelőre egyedülálló Európában.
okt. 6
21:15
Én vagyok a Real történetének legnagyobb edzője - Mourinho (Agroinform)
A Chelsea jelenlegi, a Real Madrid korábbi mestere nem szerénykedett.
okt. 6
21:17
Videó: A Fradi kritikus helyzetben van - Rossi (She)
A Budapest Honvéd meglepetésre 2–1-re tudott győzni a Ferencváros ellen az NB I 10. fordulójában. A találkozó után a kispestiek trénere, Marco Rossi szót ejtett az ellenfélről is, valamint együttérzését fejezte ki Akeem Adamsszel kapcsolatban. Ricardo Moniz, a zöld-fehérek vezetőedzője szerint gyengébbek voltak mai ellenfelüknél.
okt. 6
21:19
Női kézi BL: Szégyenteljes, amit nyújtottunk - Elek G. (She)
Elek Gábor, a Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője szégyenteljesnek nevezte tanítványai teljesítményét a Midtjylland elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen. Mint ismert, a zöld-fehérek 32–23-ra kikaptak a dán bajnok otthonában.
okt. 6
21:21
Galatasaray: Mancini vereséggel mutatkozott be a bajnokságban (She)
A Galatasaray 2–1-re kikapott az Akhisar Belediyétől idegenben a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában, így nem sikerült jól Roberto Mancini bemutatkozása a török ligában a Juventus elleni iksz után a Bajnokok Ligájában.
okt. 6
21:23
Finnország: HJK-zsarnokság alatt a liga, sorozatban az 5. arany (She)
A HJK labdarúgócsapata sorozatban ötödször, összességében huszonhatodszor nyerte meg a finn élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot, miután a RoPS elleni győzelmével és a Honka vereségével behozhatatlan előnyre tett szert a 31. forduló után.
okt. 6
21:33
Videó: érdekes Daud-fejes, kavarodás után Gyömbér-gól (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójában a Ferencváros a Honvédot fogadta a Puskás Ferenc Stadionban. A zöld-fehérek hamar vezetést szereztek Gyömbér Gábor okos találatával, de a kispestiek Raffaele Alcibiade és Ayub Daud találatával fordítani tudtak.
okt. 6
21:35
Spanyolország: Villa megsérült, Michu először kerettag (She)
Bokasérülést szenvedett klubcsapata, az Atlético Madrid vasárnapi, Celta Vigo ellen 2–1-re megnyert bajnokiján David Villa, így Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya változtatni kényszerült keretén. A szakember a Swansea támadójának, Michunak postázott meghívót, aki először léphet pályára a nemzeti csapatban.
okt. 6
21:51
Labdarúgó NB-I - Simán nyert a listavezető Videoton (Infostart)
A listavezető Videoton Újpest elleni magabiztos győzelmével megerősítette vezető helyét a labdarúgó OTP Bank Liga tabellájának élén, melyen a 10. fordulót követően a sorozatban a hatodik győzelmét aratott Diósgyőr áll a második helyen.
okt. 6
21:51
Vb 2014: a románok ezzel a 23 játékossal előznék a mieinket (She)
Victor Piturca, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét az Andorra (október 11.) és Észtország (október 15.) elleni világbajnoki selejtezőkre.
okt. 6
21:51
Szégyenteljes, amit nyújtottunk - Elek Gábor (Agroinform)
A Ferencváros sima, 32-23-as vereséget szenvedett a dán Midtjylland vendégeként a BL első fordulójában.
okt. 6
21:53
Kamion Eb: Major Benedek az idén harmadszor nyert futamot (She)
Idei harmadik futamgyőzelmét aratta Major Benedek, az Oxxo Energy Truck Race Team 17 éves pilótája vasárnap a kamion Európa-bajnokság jaramai versenyhétvégéjén.
okt. 6
21:55
NB I: Öt perc alatt lenyomtuk magunkat a víz alá - Kozma (She)
Kozma István, az Újpest vezetőedzője természetesen csalódott volt a Videoton ellen elbukott bajnoki (3–0) után, és bízik benne, hogy a válogatott szünet jót tesz majd a csapatnak. A fehérváriakat irányító José Gomes elégedett a keretével, és az újpesti klubot méltatta.
okt. 6
22:27
Videó: Kleinheisler-bomba, Zé Luís parádés, nyert a Vidi (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójának záró mérkőzésén az éllovas Videoton az Újpestet fogadta. Az unalmas első félidő után beindult a hazai henger, Zé Luís duplázott és Kleinheisler László is betalált, így immáron négy pont az előnye az üldözőkkel szemben az éllovas fehérváriaknak.
okt. 6
22:27
Michu végre megkapta a bizalmat (Agroinform)
David Villa megsérült, ezért nem számolhat vele Vicente del Bosque az utolsó két vb-selejtezőn.
okt. 6
22:45
Belgium: Kötelesék idegenben nyertek egy góllal (She)
A Genk Köteles Lászlóval a kapujában 2–1-re győzött a Gent ellen idegenben a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában.
okt. 6
22:45
Nehezen gyűrte le a Juve a tartalékos Milant (Agroinform)
A Juventus 3-2-re nyert otthon a Milan ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának vasárnapi rangadóján.
okt. 6
22:47
Serie A: a Lazio nem bírt hazai pályán a Fiorentinával (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) hetedik fordulójában a Lazio hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Fiorentinával. A római klub sokkal többet tett a győzelemért, mint a firenzei csapat, a kapuba azonban nem sikerült betalálnia.
okt. 6
22:49
NFL: már a Patriots és a Seahawks sem 100 százalékos (She)
A New England Patriots és a Seattle Seahawks is elveszítette százszázalékos mérlegét, miután az előbbi 13–6-ra kikapott a Cincinnati Bengalstól, míg az utóbbit az Indianapolis Colts verte meg 34–28-ra.
okt. 6
23:03
Serie A: legyőzte a Juventus a két gólt rúgó Milant (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Juventus a Milant fogadta, és noha a vendégektől Sulley Muntari duplázni tudott, mégis a hazaiak nyertek, a három juventusos gól három pontot ért.
okt. 6
23:03
Tíz emberrel nyert a PSG, megtorpant az Arsenal (Agroinform)
A Montpellier 5-1-re gyalulta le a Lyont, a West Ham 3-0-ra nyert a Tottenham otthonában.
okt. 6
23:05
Schalke: Hálás vagyok a gólpasszokért - Szalai (She)
Szombati duplája után immár négygólos Szalai Ádám a Bundesligában: a Schalke 04 magyar válogatott labdarúgója elégedetten értékelte az Augsburg elleni mérkőzést.
okt. 6
23:07
Videó: parádés Muntari-bomba, Pirlo kiváló szabadrúgásgólja (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Juventus a Milant fogadta, és noha a vendégektől Sulley Muntari duplázni tudott, mégis a hazaiak nyertek, a három hazai gól három pontot ért.
okt. 6
23:09
Primera División: a Bilbao és a Valencia nem bírt egymással (She)
A Bilbao 1–1-es döntetlent játszott a Valenciával hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában.
okt. 6
23:21
Röpi-vb-selejtező: 0:2-ről fordítva lett tornagyőztes a női válogatott (She)
Ötödik világbajnoki selejtezőjét is lejátszotta Izraelben a magyar női röplabda-válogatott, amely ezúttal a házigazda csapattal mérkőzött meg. Az izraeliek ugyan már 2:0-ra is vezettek, ám Hollósy László csapata innen is fordított, s végül nem csak a meccset, hanem a selejtezőtornát is megnyerte.
okt. 6
23:23
Ligue 1: PSG-bravúr, 10 emberrel győzelem az OM otthonában (She)
A Paris Saint-Germain ember- és gólhátrányba került az Olympique Marseille elleni francia élvonalbeli csúcsrangadón, de fordítani tudott a Vélodrome-ban Maxwell és Zlatan Ibrahimovic góljával, 2–1-re megnyerve a presztízsmérkőzést. A PSG pontszámban beérte a Ligue 1 mezőnyét vezető Monacót, a két dúsgazdag francia csapatot a Lille (17) és a Marseille (17) követi.
okt. 6
23:39
Vb 2014: Sahin 2 hetet pihen, a török válogatottba sem megy (She)
Két hétre kidőlt bokasérüléssel Nuri Sahin, a német Borussia Dortmund török válogatott labdarúgója.
okt. 6
23:57
NS: menetel a Videoton, ismét Fradit vert a Honvéd (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
okt. 6
23:59
Videó: hatalmas baleset - Takuma Sato a korlátnak szállt (She)
Óriási balaest történt az IndyCar versenysorozat houstoni futamán. Takuma Sato, korábbi F1-es pilóta szállt versenytársának Dario Franchittinek, majd a korlátnak.

Keresés