2013. július 21. vasárnap

júl. 21
19:42
Golf, The Open: mesébe illő végjáték után Mickelson nyert (She)
Az amerikai Phil Mickelson pazar utolsó kört teljesített, és megnyerte a profi golfozók idei harmadik kiemelt (major) versenyét, a Skóciában megrendezett 142. Open Championshipet. A világelső Tiger Woods holtversenyben a hatodik helyen végzett a vasárnap záruló négynapos versenyen.
júl. 21
19:44
Jégkorong: KHL-t is megjárt orosz center a Dabnál (She)
A Dab.Docler jégkorongcsapata hivatalos közleményben tudatta, hogy a dunaújvárosi együttes centere lesz a következő szezonban a KHL-t is megjárt Ivan Komutov.
júl. 21
19:46
Vasas: arccsonttörés, agyrázkódás, Bokát műteni kell (She)
Alighogy megérkezett, máris súlyosan megsérült Cleyton Coelho dos Santos, futballistanevén „Boka", az NB II-es Vasas brazil légiósa. Boka az Újpest elleni 0–4-es felkészülési mérkőzésen fejelt össze Antónnal.
júl. 21
19:48
Kosárlabda: húszpontos siker Ausztria ellen (She)
Az augusztusi Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott húsz ponttal legyőzte a házigazdák együttesét vasárnap az ausztriai Felsőőrben rendezett torna harmadik, utolsó fordulójában.
júl. 21
19:54
Pepe Reina Liverpoolból Nápolyba költözik (Agroinform)
Néhány napon belül a Napoli játékosa lehet Pepe Reina, onnan Morgan De Sanctis a Romába igazolhat.
júl. 21
20:00
Felkészülés: a Bayern a Gladbach ellen ötig jutott (She)
A Bayern München labdarúgócsapata nyerte meg a Mönchengladbachban megrendezett Telekom-kupát, miután a döntőben 5–1-re nyert a hazaiak ellen.
júl. 21
20:02
Felkészülés: Szalai centikre volt a góltól, Schalke-iksz (She)
A német Schalke 04 labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen a török Besiktassal. Szalai Ádám, a Schalke magyar válogatott csatára kezdő volt, egy félidőt játszott, de ezúttal nem talált be – a 25. percben csak centikre volt a góltól.
júl. 21
20:04
Női Eb: Marozsánék már a legjobb négy között (She)
A címvédő Németország 1–0-ra legyőzte Olaszországot a női labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi negyeddöntőjében, és bejutott a legjobb négy közé, ahol a házigazda Svédország lesz az ellenfele.
júl. 21
20:12
A 'Gladbach-B edzőpartnernek is kevés volt a csatár nélküli Bayernnek (Agroinform)
Könnyedén legyőzte a házigazda Borussia Mönchengladbachot a Bayern München a Telekom Kupa vasárnapi döntőjében.
júl. 21
20:18
Vizes vb: gólzáporos sikerrel kezdtek a női pólósok (She)
A magyar női vízilabda-válogatott gólzáporos győzelemmel mutatkozott be a Barcelonában zajló vizes világbajnokságon. Merész András szövetségi kapitány együttese a női pólótorna csoportkörének első fordulójában, igazolva erőfölényét, tizennégy góllal nyert Brazília ellen.
júl. 21
20:18
Legyőztük az osztrákokat (Metropol)
Az augusztusi Eb-selejtezőre készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott húsz ponttal legyőzte a házigazdák együttesét .
júl. 21
20:20
Tenisz: Karlovic Bogotában aratta ötödik tornagyőzelmét (She)
A horvát Ivo Karlovic nyerte meg a 727 685 dollár (164 millió forint) összdíjazású bogotái kemény pályás férfi tenisztornát azzal, hogy a vasárnapi döntőben két szettben legyőzte a hazai közönség előtt szereplő Alejandro Fallát.
júl. 21
20:22
Videó: közel Gera visszatérése, Egervári is számol vele (She)
Gera Zoltánnak, a jelenleg a West Bromwich Albionnal készülő magyar válogatott támadónak remek ütemben halad a felépülése. Az NSO Tv-nek Egervári Sándor szövetségi kapitány, valamint Steve Clarke, a WBA menedzsere is elmondta, visszavárják Gerát.
júl. 21
20:30
A Merész-lányok a brazilok vízbe fojtásával kezdtek (Agroinform)
Magabiztos, 14 gólos győzelemmel kezdte meg szereplését a barcelonai világbajnokságon a magyar női vízilabda-válogatott.
júl. 21
20:36
Eurofutball: tarthatatlan volt a korábbi KTE-csatár (She)
Győzelemmel kezdte a cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot a Teplice, mely hazai pályán 3–2-re legyőzte a Slovackót. A házigazdáknál a Kecskemét korábbi légiósa, Francis Listingi kétszer is eredményes volt a mérkőzésen, melyet csapattársa, a korábban a KTE-ben és a DVSC-ben is futballozó Eugene Salami végigjátszott.
júl. 21
20:54
Videó: Ribéry parádés gólja, Hofmann bevarrta (She)
A Bayern München labdarúgócsapata nyerte meg a Mönchengladbachban megrendezett Telekom-kupát, miután a döntőben 5–1-re nyert a hazaiak ellen. A harmadik helyet a Borussia Dortmund szerezte meg.
júl. 21
20:54
Tizennégy gólos győzelemmel kezdett a női pólóválogatott a vb-n (Infostart)
Magabiztos, 14 gólos győzelemmel kezdte meg szereplését a barcelonai világbajnokságon a magyar női vízilabda-válogatott: Merész András együttese a várakozásnak megfelelően simán, 20-6-ra verte a brazil csapatot.
júl. 21
20:54
Győzelemmel kezdett a női pólócsapat (Metropol)
Merész András együttese a várakozásnak megfelelően simán, 20-6-ra verte a brazil csapatot.
júl. 21
20:56
FTC: Magabiztosan várjuk a bajnoki rajtot - Moniz (She)
Ricardo Moniz, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője elégedett volt az FK Vozsdovac ellen megnyert felkészülési mérkőzésen (3–0) látottakkal. A holland tréner szerint magabiztosan várhatják a bajnokság rajtját.
júl. 21
21:12
Evezős ob: Haller Ákos ismét aranyérmet szerzett (She)
A korábban kétpárban kétszeres világbajnok Haller Ákos aranyérmet szerzett a Budapest EE négypárevezős egységének tagjaként az evezősök 114. országos bajnokságának vasárnapi zárónapján, Velencén.
júl. 21
21:12
Haller Ákos ismét bajnok lett (Metropol)
A korábban kétpárban kétszeres világbajnok aranyérmet szerzett a Budapest EE négypárevezős egységének tagjaként.
júl. 21
21:14
Vizes vb: begyűjtötte 12. aranyát is az orosz világklasszis (She)
A Szvetlana Kolesnyicsenko, Szvetlana Romasina orosz kettős bizonyult a legjobbnak páros szinkronúszásban a barcelonai vizes világbajnokságon. Az oroszok a második napon a második aranyérmüket nyerték a vb-n. a németek meg az elsőt, méghozzá a férfiak szinkrontoronyugró számában.
júl. 21
21:16
Videó: Józsi-gól, remek Valpoort-találat, nyert a Fradi (She)
A labdarúgó NB I jövő heti rajtjára készülő Ferencváros 3–0-ra legyőzte a szerb második ligás FK Vozsdovacot a két csapat vasárnap délutáni felkészülési mérkőzésén Telkiben.
júl. 21
21:24
Csúnyán megsérült a "fantasztikus kölyök" a Chelsea-ből - videó (Agroinform)
A Chelsea 4-1-re legyőzte az alkalmi malajziai válogatottat, Kevin de Buyne azonban megsérült a meccsen.
júl. 21
21:30
Gólzáporos magyar pólósiker Brazíliában! (Blikk)
Barcelona - Esélyt sem adott a magyar női vízilabda-válogatott a braziloknak. Merész András (50) együttese a barcelonai világbajnokság első mérkőzésén 20-6-ra legyőzte a dél-amerikai riválisát.
júl. 21
21:48
Tour de France: Kittel letaszította párizsi trónjáról Cavendisht (She)
A német Marcel Kittel nyerte meg a 100. alkalommal megrendezett Francia kerékpáros körverseny (Tour de France) utolsó szakaszát. A legutóbbi négy párizsi befutón diadalmaskodó Mark Cavendish ezúttal csak harmadikként ért célba. Az összetett versenyt a brit Christopher Froome nyerte meg, a gyorsasági pontversenyben a szlovák Peter Sagan végzett az élen, a hegyek királyának járó pöttyös trikót és a…
júl. 21
22:00
Senki nem megy Barcelonából Argentínába, de Martino így is esélyes a kispadra (Agroinform)
Látszólag kétfősre szűkült a "versenyfutás" a Barcelona kispadjáért: Luis Enrique vagy Gerardo Martino "nyerhet".
júl. 21
22:06
Videó: „Furcsa bírói felfogás, de a sikert nem kell magyarázni” (She)
A magyar női vízilabda-válogatott gólzáporos győzelemmel mutatkozott be a Barcelonában zajló vizes világbajnokságon. AZ NSO Tv-nek Merész András, a női vízilabda válogatott szövetségi kapitánya elmondta, a mérkőzés elején sok butaságot követett el a csapat.
júl. 21
22:18
Kittel a Champs-Elysées-n koronázta meg versenyét, Froomé az összetett (Agroinform)
A várakozásnak megfelelően Christopher Froome nyerte meg a 100. Tour de France országúti kerékpáros körversenyt.
júl. 21
22:42
Eurofutball: Lovrencsicsék a hajrában vesztettek pontokat (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyitányán a Lech Poznan idegenben 1–1-es döntetlent ért el a Ruch Chórzowval. Lovrencsics Gergő, a Lech magyar válogatott szélsője 72 percnyi játéklehetőséget kapott.
júl. 21
22:44
Felkészülés: győzelemmel debütált Ancelotti a Realnál (She)
Győzelemmel debütált a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának kispadján Carlo Ancelotti. Az olasz vezetőedző által irányított együttes az angol másodosztályú AFC Bournemouth ellen nyert 3–0-s első félidőt követően 6–0-ra. Az első félidőben pályán lévő Cristiano Ronaldo két gólt szerzett.
júl. 21
23:00
Videó: Ronaldo szabadrúgása és sarkazása, nyert a Real (She)
Győzelemmel debütált a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának kispadján Carlo Ancelotti. Az olasz vezetőedző által irányított együttes az angol másodosztályú AFC Bournemouth ellen nyert 3–0-s első félidőt követően 6–0-ra. Az első félidőben pályán lévő Cristiano Ronaldo két gólt szerzett.
júl. 21
23:18
Férfi kosár: az U18-asok győzelemmel zártak a csoportban (She)
Győzelemmel zárta a csoportkört az U18-os magyar férfi kosárlabda-válogatott a Macedóniában zajló B-divíziós Európa-bajnokságon, miután egy ponttal bizonyult jobbnak Finnországnál.
júl. 21
23:30
Ronaldo-duplával, hat góllal kezdte a "melegítést" Ancelotti Realja - videó (Agroinform)
A Real Madrid 6-0-ra legyőzte az angol másodosztályú Bournemouth-t felkészülési mérkőzésen.
júl. 21
23:36
NS: Huszti nem jön haza; Moniz spanyolokat vár; támadás a délszláv stílus ellen - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
júl. 21
23:38
Videó: Sneijder-bomba, Osvaldo-gól - összefoglalók (She)
A Galatasaray végletekig kiélezett mérkőzésen 3–3-at játszott a Málaga együttesével. A török csapat Wesley Sneijder bombájával szerezte meg a vezetést, Roque Santa Cruz egalizált. Didier Drogba góljával azonban ismét a Galatánál volt az előny. A találkozónak ugyanakkor itt még koránt sem volt vége, ugyanis a fiatal Bobley Anderson, illetve Duda is beköszönt, amivel már a spanyolok vezettek. Fatih…

Keresés