2013. augusztus 2. péntek

aug. 2
0:06
NS: pólóparádé!; az FTC és a 180 milliós kérdés; Szalai, a kolléga - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
aug. 2
0:42
Tenisz: Del Potro megkésett győzelemmel tért vissza (She)
Juan Martín del Potro 6:1, 7:5-re nyert az amerikai Ryan Harrison ellen a washingtoni kemény pályás tenisztorna második fordulójában.
aug. 2
4:54
Tévé előtt szurkol Gyurta edzője (Blikk)
Barcelona – Ahelyett, hogy a medence közelében lett volna, csütörtök este a lakásában, a tévé előtt ülve figyelte tanítványát Széles Sándor (57).
aug. 2
7:00
Felkészülés: a Chelsea legyőzte az Intert, nyert a Real Madrid (She)
A Chelsea és a Real Madrid győzelmével folytatódott az Egyesült Államokban zajló International Champions Cup elnevezésű felkészülési mérkőzéssorozat. Az angol csapat a meccs utolsó fél órájában emberhátrányban játszó Internazionalét győzte le 2–0-ra, míg a „királyi gárda” a Los Angeles Galaxy ellen nyert ugyancsak kétgólos különbséggel, Ágnel Di María és Karim Benzema vezetésével 3–1-re.
aug. 2
7:00
Cali, ahol lüktet a salsa (Behaviour)
Azt tudtuk, hogy rendhagyó Világjátékoknak nézünk elébe, de erre felkészülni nem lehet. Kolumbia egyszerre alkot maradandót, de ugyanakkor helyenként bukdácsol a sportrendezvény-szervezés rögös útján. A magyar csapat többsége a játékokon egyik ámulatból esik a másikba, és az eredmények is szépen alakulnak.
aug. 2
7:02
Vizes-vb: Montenegró spórolt az erővel, mert kivételes csapattal döntőzik (She)
Montenegró férfi vízilabda-válogatottja 10–8-ra nyert a címvédő olaszok ellen a barcelonai világbajnokság elődöntőjében, így a magyar csapat a délszláv együttes ellen vívja a szombat esti finálét. A montenegróiak szerint az elődöntő végén már „rápihentek” a fináléra, mert Magyarország ellen a legjobbukra lesz szükség.
aug. 2
7:02
Most már a sportolókon a sor (Behaviour)
A csarnokok készen, a pástok a helyükön, már csak a dekoráció kihelyezése van hátra, és kevesebb, mint 100 órán belül kezdődhet a vívó-világbajnokság a budapesti Syma Csarnokban.
aug. 2
7:04
Gulácsi a büntetőt nem védhette (Behaviour)
Két hazai győzelem mellett három 1-1-es döntetlen született a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának szerdai játéknapján.
aug. 2
7:36
Világjátékok: négy érmet szereztek a kajak-kenusok (She)
Két arany- és két ezüstérmet szereztek a magyar kajak-kenusok a cali világjátékok maratoni versenyeinek első napján. Csay Renáta és Petrovics Máté is a legjobb lett a kajakosok mezőnyében, míg a kenus Kiss Tamás, valamint a női kajakosoknál Kiszli Vanda a második helyen zárt.
aug. 2
7:54
Légiósok: Filkor Attila iránt orosz csapatok is érdeklődnek (She)
Több olasz forrás is arról számolt be, hogy a Milan kötelékébe tartozó, a legutóbb kölcsönben a Pro Vercelliben szereplő Filkor Attila iránt orosz klubok is érdeklődnek.
aug. 2
8:12
Vizes-vb: Hosszú, Kapás és Cseh is úszik délelőtt - program (She)
A Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon a péntek délelőtti programban 10 órától hat szám selejtezőit rendezik meg, amelyből négyben lesz magyar érdekeltség. Hat magyar úszó – a férfiaknál Cseh László, Pulai Bence és Takács Krisztián, a nőknél Hosszú Katinka, Verrasztó Evelyn és Kapás Boglárka – továbbjutásáért szoríthatunk.
aug. 2
8:30
NB II: hongkongi élcsapatnál a Békéscsaba házi gólkirálya (She)
A hongkongi első osztályban szereplő Sun Pegasus FC labdarúgócsapatához szerződött a Békéscsaba elmúlt szezonbeli házi gólkirálya, a szerb Alekszandar Randjelovics.
aug. 2
8:30
Tetszik vagy nem, Suáreznek maradnia kell Liverpoolban (Agroinform)
Ian Ayre ügyvezető igazgató kijelentette, az uruguayi csatár biztosan nem hagyja el ezen a nyáron a klubot.
aug. 2
8:48
Vizes-vb: női pólósaink 16.30-tól a bronzért küzdenek (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 16.30 órától Oroszországgal játszik a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon a torna bronzérméért. A pénteki helyosztók 15 órától kezdődnek, és a 22.15-kor kezdődő Spanyolország–Ausztrália fináléval végződnek. A Nemzeti Sport Online folyamatosan frissülő, élőképes cikkben közvetíti majd a bronzmérkőzést!
aug. 2
8:48
Nézd a póló döntőt Hajdú B. István kommentálásával (Agroinform)
A magyar-montenegrói vízilabda döntőt akár Hajdú B. István kommentálásával is nézheted, ha az Eurosportra kapcsolsz.
aug. 2
8:50
Videó: kiugrás, örömfoci, mély víz - magyarok Hollandiában (She)
Pénteken rajtol a holland első osztályú labdarúgó-bajnokság. A ligában számos magyar játékos szerepel, akik közül Otigba Kenneth, a Heerenveen labdarúgója elmondta, miért éppen a németalföldi pontvadászatot tartja a legideálisabbnak.
aug. 2
8:52
Újpest: Szélesi is követheti Remilit a Vasashoz (She)
Remili Mohamed után Szélesi Zoltán is az NB II-es Vasashoz szerződhet az Újpest FC-től.
aug. 2
9:06
Tenisz: Del Potro, Anderson és Haas is 2/2-t teljesített (She)
Juan Martín del Potro 6:3, 6:3-ra nyert az ausztrál Bernard Tomic ellen a washingtoni kemény pályás tenisztorna harmadik fordulójában. Az eső miatti csúszás következtében Del Potro mellett Kevin Anderson, Tommy Haas és Nisikori Kei is két meccset játszott a csütörtöki játéknapon, és csupán Nisikori esett ki. Del Potro ellenfele a negyeddöntőben Anderson lesz.
aug. 2
9:08
Videó: Varga-gól, Nagy-védések, pólósiker a horvátok ellen (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 11–10-re legyőzte Horvátországot a barcelonai vizes-világbajnokság elődöntőjében, így bejutott a fináléba. Tekintse meg az összefoglalót, benne a Varga fivérek parádés góljával és Nagy Viktor szenzációs védéseivel.
aug. 2
9:24
FTC: „Már az is nagy dolog, hogy a Real tárgyal velünk” (She)
Amint arról már beszámoltunk, Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a héten Spanyolországban tárgyalt, az egyeztetésekről a Nemzeti Sportnak is nyilatkozott.
aug. 2
9:24
Lemarad a világbajnokságról a hétpróba toronymagas favoritja (Agroinform)
Jessica Ennis-Hill Achilles-sérülés miatt nem indul Moszkvában. A női hétpróba legnagyobb esélyesének számított.
aug. 2
9:26
Kézilabda: már a női Eb-re elkészülhet az új győri csarnok (She)
Várhatóan az ősszel kezdődhet a győri multifunkcionális csarnok egy éven át tartó építése; a sportközpont így már a jövő évi magyar-horvát női kézilabda Európa-bajnokság egyik helyszíne lehet.
aug. 2
9:28
Real: Carlo Ancelotti teljes szabadságot ad C. Ronaldónak (She)
Carlo Ancelotti, a spanyol Real Madrid olasz vezetőedzője arról nyilatkozott az LA Galaxy ellen 3–1-re megnyert felkészülési mérkőzést követően, hogy teljes szabadságot biztosít legértékesebb futballistájának, Cristiano Ronaldónak.
aug. 2
9:42
NB II: Vayer is aláírt a ZTE-hez, Petrók és Huller nem kell (She)
Csütörtök a szerződéskötések napja volt Zalaegerszegen. Czirjék Zoltán mellett Vayer Gábor is aláírt az NB II-es labdarúgócsapathoz.
aug. 2
9:42
Benedek Tibor: Lelkileg nagyon erősek vagyunk - videó (Agroinform)
A magyar-horvát világbajnoki elődöntő után a magyar csapat szövetségi kapitánya, Benedek Tibor nyilatkozott.
aug. 2
9:44
Videó: Torres-szóló, Oscar-bomba, Chelsea-siker (She)
A Chelsea győzelmével folytatódott az Egyesült Államokban zajló International Champions Cup elnevezésű felkészülési mérkőzéssorozat. A parádés megoldásokra képes angol csapat a meccs utolsó fél órájában emberhátrányban játszó Internazionalét győzte le 2–0-ra.
aug. 2
10:00
Haladás: vízilabdás edzés, búcsúzó próbajátékos (She)
Nem törte meg a hagyományt a Szombathelyi Haladás vezetőedzője, Artner Tamás, aki az elmúlt évekhez hasonlóan ismét kivezényelte csapatát a Tófürdőre. Amíg a csapat fürdőzött, a szakember az átigazolási ügyekről nyilatkozott.
aug. 2
10:02
Montenegró: Bozsovics és Polekszics a válogatottban (She)
A montenegrói labdarúgó-válogatott augusztus 14-én Fehéroroszország ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen. Érdekesség, hogy a montenegrói nemzeti csapat két kapusa egyaránt ismerős lehet a magyar szurkolóknak.
aug. 2
10:36
Férfi kézi: az MVM is veszprémi névadó szponzor lesz - sajtóhír (She)
A Veszprém megyei Napló információi szerint a Magyar Villamos Művek Zártkörűen Működő Részvénytársaság (MVM Zrt.) lehet az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának egyik új támogatója.
aug. 2
10:36
Szeressük, könyörgöm! (Agroinform)
Cseh Laci egy évtiezede a világ egyik legnépszerűbb sportjának állócsillaga, talán megérdemel egy kis tiszteletet.
aug. 2
10:38
Videó: remek Isco-passz, Benzema-dupla, nyert a Real (She)
A Real Madrid győzelmével folytatódott az Egyesült Államokban zajló International Champions Cup elnevezésű felkészülési mérkőzéssorozat. A „királyi gárda” a Los Angeles Galaxy ellen nyert kétgólos különbséggel (3–1), Ángel di María és Karim Benzema vezérletével.
aug. 2
10:40
Vizes-vb: Takács K. a 8. idővel középdöntős 50 m gyorson (She)
Holtversenyben a nyolcadik idővel jutott be a középdöntőbe Takács Krisztián 50 m gyorson a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon.
aug. 2
10:42
Liverpool: brazil csatár érkezhet Madridból 25 millióért (She)
Tovább folytatná a nagy nyári bevásárlást a Liverpool labdarúgócsapata: a Guardian információi szerint az angol élvonalbeli együttes 25 millió eurós ajánlatot tett az Atlético Madridnak Diego Costára. A vörösök ezzel épp kifizetnék a brazil csatár kivásárlási árát.
aug. 2
10:54
Rossi befejezi a motorsportot (Infostart)
A 2016-os szezon után négy kerékre vált Valentino Rossi, az olaszok kilencszeres világbajnok motorossztárja.
aug. 2
10:54
Bale a Real Madridot akarja - Redknapp (Agroinform)
Mint ismert, a walesi szélsőért világrekordot jelentő 120 millió eurót ajánlott a királyi gárda.
aug. 2
11:12
NBA: bemutatták a Pelikánok új mezét - fotó (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a New Orleans Hornets profi kosárlabdacsapata a 2013–14-es idénytől megváltoztatja nevét és színeit. Az Anthony Davis vezette New Orleans Pelicans most bemutatta új mezét is.
aug. 2
11:12
Hosszú: pompás pillangó (Behaviour)
A magyar férfi vízilabda-válogatott bejutott a torna döntőjébe, miután tegnap este 11-10-et ért el a horvát együttes ellen. Benedek Tibor ígérte, csapata egyre jobb és jobb lesz, s ha a görögök elleni káprázatot nem is sikerült megismételni, ez a legkevesebb. Az úszók kevesebb örömet szereztek tegnap, Cseh László ötödik lett 200 vegyesen, Hosszú Katinka megint érmet szerzett: 200 pillangón végzett…
aug. 2
11:12
Kiélezett amerikai csata és újabb Lochte-siker a láthatáron! (Agroinform)
Ryan Lochte és Tyler Clary párharcát hozhatja a férfi 200 méteres hátúszók száma, de lesz magyar is a döntőben.
aug. 2
11:14
Vizes-vb: Cseh a 3. idővel középdöntős 100 m pillangón, Pulai kiesett (She)
Cseh László a harmadik idővel jutott be a középdöntőbe 100 m pillangón a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon, Pulai Bence viszont kiesett.
aug. 2
11:16
Atlétika: rekordszámú ország és versenyző nevezett a vb-re (She)
Rekordot jelentő 206 ország jelezte részvételi szándékát a jövő szombaton kezdődő moszkvai szabadtéri atlétikai világbajnokságra.
aug. 2
11:18
MotoGP: Rossi a 2016-os szezon után négy kerékre vált (She)
A 2016-os szezon után négy kerékre vált Valentino Rossi, az olaszok kilencszeres világbajnok motorossztárja.
aug. 2
11:30
Vizes-vb: Hosszú és Verrasztó E. is továbbjutott 200 m háton (She)
Hosszú Katinka és Verrasztó Evelyn is továbbjutott 200 m háton a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon a selejtezőből.
aug. 2
11:32
DVSC: megműtötték az El-mecsen megsérülő Damahout (She)
Tegnap megműtötték Joel Damahout, a DVSC-Teva nyári szerzeményét, aki még a Strömsgodset elleni norvégiai Európa-liga-összecsapáson szenvedett keresztszalag-szakadást – adta hírül ma délelőtt a dvsc.hu.
aug. 2
11:34
Dortmund: az új csatár majd' olyan gyors, mint Bolt (She)
Szélvészgyors a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának új szerzeménye, Pierre-Emerick Aubameyang. A francia születésű, 32-szeres gaboni válogatott támadó 30 méteren ugyanolyan időt futott, mint a 100 méteres síkfutás világcsúcstartója, Usain Bolt.
aug. 2
11:48
Fogadási csalás: hat hónapos eltiltás a Lazio kapitányának (She)
Hat hónapra szóló eltiltással sújtották Stefano Maurit, az olasz élvonalbeli Lazio labdarúgócsapatának kapitányát. A fogadási csalásban (Calcioscommesse) érintett 33 éves középpályás két meccs eredményének befolyásáról tudott, ám nem jelentette, ezért kapott büntetést – olvasható az olasz szövetség (FIGC) hivatalos közleményében.
aug. 2
11:50
Videó: Bayern, Real, Arsenal - az ETO-játékosok nagy ellenfelei (She)
A Győri ETO hivatalos csatornája kreatív videóval kedveskedett a klub szurkolóinak. Közös fotózáson megkérdezték a labdarúgóktól, melyik nevesebb csapat ellen léptek pályára, valamint melyiket tartják a legnagyobb ellenfélnek.
aug. 2
12:06
Erőss Zsoltról nevezték el a csíkszeredai sportcsarnokot (Infostart)
A Himalájában eltűnt hegymászóról, Csíkszereda szülöttéről Erőss Zsolt Arénának nevezték el a székelyföldi város sportcsarnokát - közölte pénteki számában a Hargita Népe című napilap.
aug. 2
12:06
Varga József utódját megműtötték, a szezon hajrájára térhet vissza (Agroinform)
Joel Damahou a Strömsgodset elleni Európa Liga-selejtező első felvonásán sérült meg.
aug. 2
12:24
Ökölvívás: az MMA-harcos kikosarazta Roy Jones Jr.-t (She)
Az előzetes hírekkel ellentétben mégsem vív a legendás Roy Jones Jr. ellen ökölvívómeccset az MMA-harcos, Quinton „Rampage” Jackson.
aug. 2
12:24
Tíz dolog, amit tudnod kell Gyurta Dani döntője előtt (Agroinform)
Számos érdekességet tartogat a férfi 200 méteres mellúszás péntek esti világbajnoki döntője. Csemegézzetek ti is!

Keresés