2013. augusztus 25. vasárnap

aug. 25
0:06
NS: Remeklő légiósok; Hamilton jókor, rossz időben; Berki sikert aratott - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
aug. 25
0:10
Videó: pompás sárga-kék Juve-akció, Tévez-góllal (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, győzelemmel nyitotta címvédő hadjáratát a Juventus az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: Antonio Conte csapata Carlos Tévez góljával nyert 1–0-ra a Sampdoria otthonában. Íme, Tévez gólja!
aug. 25
0:14
Videó: Németh Krisztián gólpasszal segítette a Rodát (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) negyedik fordulójában a Németh Krisztiánt a 80. percig soraiban tudó Roda idegenben fölényes, 4–0-s győzelmet aratott az ADO Den Haag ellen. A magyar válogatott csatár a 44. percben, a vendégek második találatánál gólpasszt jegyzett.
aug. 25
0:24
NB I: Döbbenetes néhány játékosom hozzáállása - Véber (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I ötödik fordulójában az Újpest hazai pályán kiütéses, 6–1-es győzelmet aratott a Mezőkövesd-Zsóry felett. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Kozma István, az Újpest vezetőedzője örömét fejezte ki csapata helyzetkihasználása láttán, míg a vendégeket irányító Véber György szerint játékosai cserben hagyták az edzői stábot.
aug. 25
1:00
Videó: nagy gólgálát rendezett az Újpest a Kövesd ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I ötödik fordulójában az Újpest hazai pályán 6–1-re legyőzte a Mezőkövesdet. Most tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
aug. 25
1:04
Primera División: szépségdíjas góllal győzött a Villarreal (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) második fordulójában a Villarreal hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott a Valladolid felett, így sorozatban harmadszor győzte le a lila-fehér együttest a legmagasabb osztályban, amire korábban még nem volt példa.
aug. 25
1:36
Videó: Kövesden gyalázatos teljesítményről beszélnek (She)
Súlyos, 6–1-es vereséget szenvedett a Mezőkövesd Újpesten. Véber György, a vendégek mestere gyalázatos, hitehagyott teljesítményről beszélt. Hozzátette, két-három játékosnak is bizalmat szavazott, de talán nem kellett volna. Lázár Bence elmondta, minden tisztelete a Mezőkövesdé, mert felvállalták a támadófutballt. Az NSO Tv videója.
aug. 25
7:00
Ajánló: pályán a Man. City, a Barca, a Napoli és a PSG - program (She)
A topligák vasárnap játéknapján – többek között – pályára lép Angliában a Manchester City, Spanyolországban a Barcelona, Olaszországban a Napoli, míg Franciaországban a PSG. A futballrajongók ezúttal sem maradnak tehát minőségi csapatok, és minden bizonnyal izgalmas párharcok nélkül.
aug. 25
7:18
Ajánló: Győr-Vidi, DVSC-FTC - hazai futballprogram (She)
Igazi rangadókkal folytatódik az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, hiszen a négy favorit egymás ellen meccsel, méghozzá a Videoton Győrben az ETO-nál, a Ferencváros pedig Debrecenben a DVSC-Tevánál vendégeskedik. A nap harmadik NB I-s találkozóján a bajnokságot jól kezdő, ám legutóbbi méretes vereségbe beleszaladó MVM-Paks az előző kiírásban bronzérmes, a mostani rajtnál viszont beragadó Bp.…
aug. 25
7:36
Ökölvívás: Pulev győzött, és „megnyerte” Vladimir Klicskót (She)
Kubrat Pulev nyerte meg a szombat este Németországban megrendezett IBF nehézsúlyú profi ökölvívó eliminátori mérkőzést. Ezzel a sikerrel Pulev (újból) megszerezte az IBF kötelező kihívói pozícióját, és elvileg a következő állomáson már a világbajnoki címert szállhat ringbe. Ha az övet birtokló Vladimir Klicsko is így akarja…
aug. 25
8:30
Komoly megaláztatás a kispad mellett végignézni ezt - Véber György (Agroinform)
Az Újpest hátrányból fordítva végül magabiztos, 6-1-es győzelmet aratott a vendég, újonc Mezőkövesd felett.
aug. 25
8:48
Videó: vízisí-show - csúszik, mint hokis a vízen (She)
A jégkorongozó Kóger Dániel jelenleg a Toledo Walleye együttesét erősíti Amerikában. Amikor teheti azonban Szabadisóstón pihen, és vízisíel. A 30-szoros válogatott az NSO Tv kamerái előtt mutatta be vízisí tudását.
aug. 25
8:50
U17-es női kézi Eb: kilencedik a magyar csapat (She)
Kilencedik helyen végzett a magyar női ifjúsági kézilabda-válogatott a lengyelországi U17-es Európa-bajnokságon. Papp György együttese a helyosztón három góllal győzte le Németországot.
aug. 25
8:52
MLS: Donovan-bombagól, Di Vaio-dupla, Higuaín-piros (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján a címvédő Los Angeles Galaxy egygólos győzelmet aratott a Vancouver Whitecaps otthonában. A kaliforniai csapat győztes találata Landon Donovan nevéhez fűződik, aki a harmadik percben hatalmas gólt ragasztott a kapu jobb felső sarkába.
aug. 25
9:06
U18-as B-div. női kosár Eb: magyar-bolgár a 7. helyért (She)
A Miskolcon zajló U18-as női kosárlabda B-divíziós Európa-bajnokságon zsinórban harmadik mérkőzésén kapott ki Peresztegi Nagy Ákos szövetségi edző csapata, amely első három mérkőzését megnyerte a tornán. A magyar válogatott vasárnap 13.45-től Bulgáriával játszik a 7. helyért.
aug. 25
9:06
Győzelemmel kezdett a címvédő Juventus (Metropol)
A címvédő Juventus a nyáron szerződtetett Tevez góljával legyőzte a házigazda Sampdoriát a nyitányon.
aug. 25
9:08
NB II: hat hiányzó a Vasasnál a Békéscsaba elleni bajnokin (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hivatalos honlapján adta hírül, hogy a vasárnapi, Békéscsaba elleni bajnokin hat hiányzója is lesz a csapatnak.
aug. 25
9:10
Videó: „őrült vagy” – kiállították a szitkozódó támadót (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a Hoffenheim 3–3-as döntetlent játszott a Freiburg együttesével. A vendégek támadóját, Admir Mehmedit a 90. percben állította ki a játékvezető, miután a játékos szitkozódott a vonalbíróval. Íme!
aug. 25
9:12
Junior női vízi–vb: magyar-olasz az 5. helyért (She)
A csoportmérkőzések után az 5–8. helyért is 13–5–re verte meg női junior vízilabda–válogatottunk Nagy–Britanniát, így az ötödik helyért játszhat a voloszi korosztályos világbajnokságon Olaszország ellen.
aug. 25
9:24
Jégkorong: helytállt a DAB, célegyenesben a Fehérvár (She)
Szoros meccsen kapott ki a Dab.Docler jégkorongcsapata a hazai rendezésű, nemzetközi torna második fordulójában a német másodosztályban bajnok Bietigheim Steelerstől. A miskolci tornán vendégszereplő Sapa Fehérvár AV 19 második meccsét is megnyerte, a Sanokhoz hasonlóan, így ma a 3. fordulóban majd a torna kvázi döntőjét vívja a lengyelekkel.
aug. 25
9:24
Nadalt kell legyőzni a US Open trófeájáért - Djokovics (Agroinform)
A világelső szerint a spanyol elképesztő formában teniszezik, az egyik fő esélyese az amerikai nyílt teniszbajnokságnak.
aug. 25
9:42
NBA: fekete dresszben pompázik majd a Lakers (She)
A 16-szoros NBA-bajnok Los Angeles Lakers kosárlabdacsapata a következő idényben éjfekete színű mezben is parkettre lép majd. A kaliforniai együttes korábban is árult már fekete színű dresszt, de a csapat még sosem játszott benne.
aug. 25
9:44
Videó: Kubica ugratással izgatta a közönséget a Német Ralin (She)
A Német Rali szombati napján Robert Kubica a Citroen volánja mögött határon autózott és közvetlen a közönség előtt ugratott is egy szépet. Tekintse meg, érdemes!
aug. 25
9:46
Rögbi: Argentína majdnem elkapta Dél-Afrikát (She)
Úgy folytatódott, ahogy elkezdődött a 2013-as rögbi Négy Nemzet-kupa (Championship): új-zélandi, valamint dél-afrikai győzelemmel. Apró különbség, hogy a címvédő All Blacks ezúttal otthon nyert Ausztrália ellen, míg a dél-afrikaiak Argentínában diadalmaskodtak. A két vesztes azonban, ellentétben az első fordulóban látottakkal, ezúttal becsülettel helytállt.
aug. 25
10:00
Női kézi: a Hypo nyerte meg a váci tornát (She)
Mogyoródon rendezte meg az Ipress Center-Vác női kézilabdacsapata a névszponzorról elnevezett felkészülési tornát. A Veszprém visszalépése után maradt három résztvevő körmérkőzéses rendszerben lépett pályára, a rendezők vállalták a közvetlenül egymást követő két mérkőzést.
aug. 25
10:02
Chelsea: megegyeztek Eto’óval, Rooneyról lemondtak - sajtóhír (She)
A Daily Telegraph értesülései szerint a Chelsea labdarúgócsapata az újabb eredménytelen tárgyalások után végleg lemondott Wayne Rooney átigazolásáról, és helyette a legjobbjait kiárusító Anzsi Mahacskala csatárát, Samuel Eto’ót szerződtetik a „kékek”.
aug. 25
10:18
Arsenal: 30 millió eurós ajánlat Di Maríáért? - sajtóhír (She)
A Marca értesülései szerint az Arsenal labdarúgócsapata 30 millió eurós ajánlatot készül tenni a Real Madrid argentin válogatott szélsőjéért, Ángel Di Maríáért. Az „ágyúsok” dolgát azonban megnehezítheti, hogy a játékos szíve szerint maradna a spanyol fővárosban.
aug. 25
10:18
Újabb lehetetlen küldetés, az Arsenal 30 milliót adna Di Maríáért (Agroinform)
Gareth Bale érkezése rosszul érinti Ángel Di Maríát, ezt használná ki az Arsenal.
aug. 25
10:36
Videó: Kuyt-fejes - a brutális monokli után sem féltette magát (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Fenerbahce 1–0-ra nyert Dirk Kuyt fejesével az Eskisehirspor ellen. Kuyt a múlt héten a Swansea-ben futballozó honfitársával, Jonathan de Guzmannal csúnyát karambolozott a holland válogatott edzésén, s óriási monoklit szerzett. Íme!
aug. 25
10:38
FTC: a szurkolói csoportokat elszomorította a klubelnök (She)
Az élvonalbeli Ferencváros labdarúgócsapatának szurkolói csoportjai az ulloi129.hu oldalon közleményben fejtették ki álláspontjukat azt követően, hogy az MLSZ súlyos, 800 ezer forintos büntetést mért a klubra az MTK elleni bajnokin kifeszített transzparens miatt. A zöld-fehér klub korábban már elhatárolódott a történtektől, és hasonló álláspontra helyezkedett az FTC Baráti Kör és a Nagy Béla…
aug. 25
10:54
Videó: a szertáros hibájából az ellenfél mezében játszott a Millwall (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 4. fordulójában a Sheffield Wednesday 2–2-es döntetlent játszott a Millwall együttesével. A vendégek szertárosa elfelejtette bepakolni a csapat mezeit, így a londoniaknak a hazaiak tavalyi idegenbeli mezében kellett lejátszaniuk az első félidőt. A második játékrészre már megérkeztek a mezek. Íme!
aug. 25
11:12
Férfi kosár: a szlovák liga legjobb centere Kaposváron (She)
Az előző szezonban elődöntőbe jutó Kaposvár élvonalbeli férfi kosárlabdacsapatához szeptember 1–jén érkezik kéthetes próbajátékra Kevin Thompson.
aug. 25
11:12
Mégsem lejárt lemez? Ronaldo visszatérne Manchesterbe (Agroinform)
A portugál aranylabdás a Vörös Ördögöknél szeretné befejezni karrierjét. Leghamarabb jövő nyáron válthat.
aug. 25
11:48
Videó: meccsre menet kigyulladt az angol csapat busza (She)
Az angol Worcester Warriors rögbicsapatának rémisztő látványban volt része az Ospreys elleni felkészülési meccsre tartva. Az együttes busza ugyanis kigyulladt az autópályán, a balesetben azonban szerencsére senki nem sérült meg. Íme!
aug. 25
11:48
Lance Armstrong egymillió fontot fizetett egy brit újságnak (Agroinform)
A Sunday Timesnak 2006-ban 300 ezer fontot kellett fizetnie az amerikai kerekesnek, mert megkérdőjelezte tisztaságát.
aug. 25
12:06
Tottenham: a Steaua edzője szerint Chiriches a Spursé (She)
Laurentiu Reghecampf, a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Steaua Bucuresti vezetőedzője a Gaz Metan elleni, 2–2-es döntetlenre végződött bajnokit követően megerősítette a korábbi sajtóhíreket, és elmondta, hogy Vlad Chiriches vételáráról megállapodott egymással a Tottenham és a bukaresti klub, így a 23 esztendős középhátvéd az angol csapatnál folytatja pályafutását.
aug. 25
12:06
Serena Williams és Viktorija Azarenka uralhatja a mezőnyt (Agroinform)
Hétfőn rajtol az amerikai nyílt teniszbajnokság, ennek apropóján a hölgyeknél is górcső alá vettük az esélyeket.
aug. 25
12:24
Chelsea: megegyeztek Willian áráról az Anzsival - hivatalos (She)
A Chelsea labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett az Anzsi Mahacskalával a brazil támadó, Willian vételáráról, valamint a játékossal a személyes feltételekről, így ha a 25 esztendős futballista megkapja a munkavállalási engedélyt, akkor a londoni klubban folytatja pályafutását.
aug. 25
12:42
MotoGP: első Moto2-es futamát nyerte Talmácsi excsapattársa (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában pályafutása első győzelmét szerezte a csehországi futamon Mika Kallio. Talmácsi Gábor korábbi csapattársa mögött a második helyen az élről induló Nakagami Takaaki végzett, míg a dobogó harmadik fokára a svájci Thomas Lüthi állhatott fel.
aug. 25
12:42
Sikeres magyar rajt az evező vb-n (Metropol)
A három magyar egység közül kettő bejutott a negyeddöntőbe, a legjobb 24 közé a dél-koreai Csungdzsuban.
aug. 25
12:42
Mourinho ismét támadásba lendült, szerinte Guardiola kevés a Bayernhez (Agroinform)
A Chelsea és a Bayern München pénteken összecsap az Európai Szuperkupáért.
aug. 25
13:00
Evezős-vb: háromból két magyar egység negyeddöntős (She)
A három magyar egység közül kettő bejutott az úgynevezett negyeddöntőbe, a legjobb 24 közé a dél-koreai Csungdzsuban vasárnap megkezdődött, és jövő vasárnapig tartó evezős-világbajnokságon.
aug. 25
13:00
Evezős-vb - Sikeres magyar rajt (Behaviour)
A három magyar egység közül kettő bejutott az úgynevezett negyeddöntőbe, a legjobb 24 közé a dél-koreai Csungdzsuban vasárnap megkezdődött és jövő vasárnapig tartó evezős-világbajnokságon.
aug. 25
13:00
Willian tényleg a Chelsea-t választotta - hivatalos (Agroinform)
A Chelsea megerősítette, hogy megegyezett az Anzsi Mahacskalával a brazil középpályás, Willian átigazolásáról.
aug. 25
13:02
Kajak-kenu: erős vb-riválisok várnak női kajakosainkra (She)
Három nap múlva kezdődik a kajak-kenusok idei versenynaptárának legnagyobb megmérettetése, a világbajnokság. A magyar válogatott a női kajak szakágban a hagyományoknak megfelelően ezúttal is minden számban éremesélyes egységgel áll rajthoz.
aug. 25
13:18
Junior női vízi-vb: négygólos vereség, 6. a válogatott (She)
A hatodik helyen végzett a korosztályos magyar női vízilabda-válogatott a görögországi Voloszban zajló junior-világbajnokságon, miután a vasárnapi helyosztón négygólos vereséget szenvedett Olaszországtól.
aug. 25
13:20
Videó: szóló után bombagólt ragasztott a kapuba a veterán (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján a DC United már a 10. percben vezetést szerzett Dwayne De Rosario bombagóljával, de a vendégek egyenlítettek, így 1–1-es döntetlennel ért véget a Toronto elleni összecsapás. Tekintse meg Rosario bombáját!
aug. 25
13:36
Asztalitenisz: Póta Georgina vk-bronzérmes Olmützben (She)
Póta Georgina bronzérmet szerzett egyesben az asztaliteniszezők csehországi világkupa-versenyén, Olmützben (Olomouc).
aug. 25
13:36
Tyson: belehalok, ha tovább iszom (Metropol)
„Ha nem küzdöm le a súlyos alkoholizmusomat, akkor bele fogok halni.” - mondta Mike Tyson, aki hat napja józan.
aug. 25
13:36
Djokovics vezet Nadal és Murray előtt (Agroinform)
Nem történt számottevő változás a férfi teniszezők legfrissebb világranglistájának élbolyában.

Keresés